December 2013

Sista månaden på 2013! Hur kall och mörk denna månaden är så är den super mysig. Mitt December har varit hur mysigt som helst. Bakat en hel del, varit på jul på Liseberg, träffat vännerna och släkten, tränat, pluggat en massor - men det är inget positivt men jag klarade mig igenom det! Månaden har varit toppen! Riktigt nöjd med hela året faktiskt!!

Volanger

Hittade detta snygga linnet på Bikbok! Tyckte det passade sjukt bra till både vardag & fest så jag köpte det. Både snyggt och gulligt med volangerna i mitten! Minns inte priset nu men billigt var det!

Tankarna innan 2014..

Ja, tankarna i mitt huvud just nu är blandade..
Hur kommer 2014 bli? Kommer det bli lika lugnt och bra som detta? Kommer något spännande hända? Så många frågor eftersom att det redan är ett nytt år. 2 år redan på denna bloggen känns s j u k t.
 

-Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja, en hel del faktiskt!

-Hur har ditt 2013 varit? Om man kollar tillbaka har året varit väldigt bra faktiskt. Var lite skeptisk mot 2013 men det blev ju ett bra år! Minns så mycket bra saker!

-Vad spenderade du mest pengar på? Ojj, kläder och mat är väl det vanligaste..

-Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja, alla mina vänner har gjort detta året riktigt bra. Var ju på resor och en konsert som jag aldrig glömmer! Sådant gör mig såå glad och lycklig!

-Vem har du umgåts med mest? Lite svårt, men Jennifer har legat väldigt nära mig detta året faktiskt. 

-Vart reste du under 2013? Cypern, Danmark, Italien, Frankrike!

-Blev du kär i år? Har alltid varit lite småkär i någon men nej inte riktigt KÄR i någon nej. Kanske nästa år?

-Vilket datum från 2013 kommer du aldrig glömma? Finns så många tyvärr..

-Vad är din största framgång 2013? Detta låter löjligt men jag tror att jag har "hittat mig själv" detta året faktiskt..

-Är det något du saknar år 2013 och vill ha 2014? Kärlek! 

-Vad gjorde du på din födelsedag? Var ju på praktik hela dagen men sedan träffade jag tre utav mina underbaraste vänner, fikade och sen träffade jag familjen på restaurang. Min födelsedag firades även med tjejmiddag hos mig helgen därpå!

-De bästa nya människorna du träffade? Har tyvärr inte träffat så många nya människor faktiskt haha. Men när jag började åka ut till Öckerö där Amanda Magnum går i skolan så träffade jag massa gött folk haha!


Svart stickat

Åh denna mysiga tröjan är så söt! Den sitter så snyggt och sen är super skön.. Kliar inte!  Älskar hur tyget på axlarna är! 99.- från Gina, riktigt nöjd eftersom att jag inte har så mycket svart stickat!

November 2013

November! November ser ganska tråkig ut i min blogg men om man verkligen tänker så var månaden inte så tråkig. Halloween fest, mysiga middagar, träning, farsdag och det bästa - PARIS! Sådan bra resa, och sådan bra tajming att åka bort från hemska skolan.. Nej, November var faktiskt bra!

Blue from Bikbok

Blått från Bikbok.. Hittade denna på rea ställningen inne på Bikbok. Har alltid velat ha en sådan här tröja. Baksidan blir ju såå snygg när man tar på sig den! Man kan ju ha den till jeans till vardag och till tajt kjol till fest! Bara ett pluss att den är blå och att den kostade 99.-

Näst sista dagen på 2013

Dagens lunch!

Hej! Hur har eran näst sista dag varit på 2013? Min har varit toppen! Vid halv 12 åkte jag, Jennie, Amanda, Jossi och Issa in till stan för att köpa det sista till festen imorgon! Är såå sjukt taggad så jag spricker snart! Vi har köpt dekorationer och sådand fint så det kommer bli hur bra som helst!
Resten av denna dagen ska jag bara slappa.. Ta ett bad, raka benen, ansiktsmask, förbereda lösnaglarna osv! Vila upp mig inför morgon dagen som kommer bli grym! Så ser min eftermiddag/kväll ut faktiskt. Ska kika på lite inspiration när det gäller sminkning och frisyrer också! Kommer nog bli bra! Puss! ♥

Oktober 2013

Oktober, min månad! Jag fyllde äntligen 17 år som firades med fika och middag i stan med både familj och vänner. Hade en mysig tjejmiddag också! Oktober bestod utav Ikea trip, bio, fest, lunch & fika i stan, gymnasiemässa m.m.
Mycket mysig månad enligt mig, hösten var ju också påväg!

Tips!

Här är ett parfym tips för er som inte vet vad ni kanske vill ha. Jag själv ville ha en ganska fruktig doft men ändrade mig på en gång när jag doftade på Cleans produkter. Många tycker att dom luktar rengöring osv men inte efter ett tag. Den jag köpte igår luktar såå fräscht efter ett tag. Inte efter en timme men kanske 5 minuter eller så.. Och doften sitter i! Finns ett flertal andra dofter men Shower Fresh är min favorit. Just nu har dom 50% på Clean på Åhlens! 

Unni top

Gullig topp från Gina tricot 75.-

September 2013

September! När jag kikar igenom september så var det hyfsat varmt fortfarande.. Månaden bestod utav mycket god mat, myskvällar, brunch, shopping, fikor, snygga outfits, kräftskiva, släktträff och övernattning i skogen med klassen! Lite mysig månad faktiskt!

Dagens inköp

Japp, detta blev dagens inköp. När det gäller kjolen ville jag köpa något som jag senare kommer att få användning för. Tyckte kjolen i sig för väldigt snygg och passade temat lite men framför allt den passar mig! Köpte ett hårband från Indiska som passar till temat på festen (Great Gatsby). Och sen fick jag äntligen köpt min efterlängtade parfym!! Clean Shower Fresh, ljuvligt goood! Hade ju presentkort på Åhlens så det blev perfekt! Köpte även lösnaglar eftersom att jag själv inte har några naglar och jag vill verkligen vara fin inklusive naglarna på nyår....

En heldag på stan

Heej på er! Haft en bra dag tillsammans med bästisen i stan idag! Vi gick inte ifrån stan förrens vi hittade det vi sökte. Det blev tyvärr ingen klänning men en kjol.  Det var den sista och den satt på en skyltdocka, efter att sagt till två ggr fick jag äntligen ner den haha! Eftersom att det är Gatsby tema kommer jag matcha med snygga accessoarer, en snygg sminkning och en snygg frisyr! Blir säkert perfekt! Nu ska jag fixa tidsinställda! Kramis!

Mot staden

Holaa! Ska strax dra in till stan med Mandisen. Jag ska kika på en nyårsklänning som jag fortfarande inte hittat (!!!) om jag inte hittar någon idag får jag kika imorgon också. Men så många butiker med paljettklänningar finns det ju inte.. Får hoppas på det bästa idag! Inga fler tidsinställda idag men jag ska fixa inför imorgon och på tisdag.. Bloggar självfallet ikväll så ni får se mina fynd från igår! Puss

Augusti 2013

Augusti.. Slutet av sommaren var detta. Ytterligare en bra månad med snygga outfits, bad, sol, middag, mys i stan, sleepovers, tjejmiddagar och härliga krök. Skolan började även, vi fick Chromebooks..
 

Underbara dofter..

wonderful fragrances...

En närmare titt

Här har ni en närmare titt på tröjan som jag fick utav mina föräldrar i julklapp. Bondelid tröja, jätte mysig och fin julklapp tycker jag!

Juli 2013

BRA MÅNAD! Fylld med bad, sol, arbete, mat, vänner och resor! Jobbade sammanlagt tre veckor, efter dom två första veckorna åkte jag till Frankrike & Italien med Amanda. Riktigt riktigt bra resa! Kom tillbaka och jobbade min sista vecka i hälsokostbutiken! Tuva fyllde år som firades med en stor middag, många badturer till havet med vännerna.. Bästa vännen fyllde 17 som överraskades med tårta och bio! Bra månad, älska sommaren!

Lunch!



Hejsan, sitter just nu och väntar på att mamma ska bli klar i omklädningsrummet! Har köpt fyra plagg som jag ska visa! Fyndat riktigt bra faktiskt! Ska hem och fixa lite och sen ska jag mysa tillsammans med bästa Bellisen! Skriver sen, puss!

Julklappar

Eftersom att jag inte önskade mig något så fick nära och kära överraska mig.. Dom lyckades och jag är såklart nöjd med alla mina paket! 
Jag fick underkläder, pengar, smycken, en topp, ett par jeans, väska, Yankee Candle, godis, presentkort, mössa, vantar och en glassmaskin! Tror jag fick med allt! Väldigt användbara klappar. Efter nyår (tyvärr) ska jag gå och byta ut min 4 till en iPhone 5s, sååå taggad!

Ändrade planer



God morgon! Istället för att åka till stan åker jag, Bella och mamma till Frölunda! Vi ska som sagt byta ut min mobil, om jag får som jag vill.. Ska till stan resten av helgen så Frölunda torg skadar inte! Hoppas ni får en fin lördag!

Städat & rent - godnatt!




Juni 2013

Juni.. Mitt i sommaren! Det hände ganska mycket faktiskt. Jag fick träffa min nye kusin som var såå söt. Många dagar spenderades i stan tillsammans med vännerna. Fikade vid kanalen och inne i stan. Hade skolavslutning. Midsommar, långa promenader med Jeffe. Håkan med Amanda och Olle. Amandas fest. Bqq kvällar och en massa skratt minns jag under Juni!

Fredag varje dag

Hej på er igen! Ska alldeles strax gå upp och städa rummet, kan verkligen inte slappna av när det ser ut så som det gör. Även om jag är så extremt trött måste jag, orkar inte att det ska se ut så.. Tänkte på vilken dag det var förut och det är ju fredag.. Men det är ju fredag varje dag nu när man har lov. Har ingen ångest "att man måste hitta på något på en fredag" nu när det är fredag varje dag! Imorgon blir det stan med Bella. Ska bli såå kul att träffa henne! Saknat henne sååå! Måste hitta en klänning och dessutom kika på all rea! Nu ska jag städa... Kul.. Puss!

Min dag

Heej! Vid ett kom ena kusinen förbi eftersom att hennes lille bror hade blivit sjuk! Vi åt julmat (hoppas det blir sista måltiden med julmat) och hade det jätte mysigt! Sedan öppnade vi paket.. Anledningen till varför dom kom idag var för att vi inte firade jul ihop. Fick pengar, så nu kan jag ta bild på allt jag fått för nu är allt samlat!  Efter kom maten kom farmor och hälsade på också. Kvällen ut bakade vi pepparkakor, såå mysigt! Senare koNu har dom gått hem och jag är heelt slut. Trodde aldrig jag skulle vara så trött vid 7...
Vet inte vad kvällens planer blir men jag ska i alla fall till sängen, tidigt. Måste få sova ut och bli av med min trötthet! Puss ♥

Kalla det vad du vill, men för mig kallas det kärlek


Gått och blivit kär

Gått och blivit extra kär i denna låten av Håkan - Försent för Edelweiss
 
Du säger att kärleken aldrig var till för dig
Att du aldrig känt vinden högt över trädtoppen
Du säger att den delar sig vid kinden
Och blir hel igen bakom dig

Varje moln är trasigt
Du räknar allt sorgligt natten lång
Och hon du älskade en gång
Och kanske älskar än
Spelar det någon roll?
Nej kanske ingen
Kanske allt egentligen

Du säger 'har du tändstickor?'
- Ja tillräckligt om du vill bränna ner stockholm
'Och har du vin och sprit?'
- Så att det räcker att få hela fjärden full av sorger
Allt, det är för sent
För sent för vin, för sent för kärlek ren som snö
Inatt finns ingen väg tillbaks

Och du undrar vem som kysser henne nu
Du undrar vem
Vem om inte du
Och läpparna, du kallade dina
Det gör ont att veta
Men lika ont att undra

Du säger 'har du tändstickor?'
- Ja tillräckligt om du vill bränna ner stockholm
'Och har du vin och sprit?'
- Så att det räcker för att få hela fjärden full av sorger
Allt, det är för sent
För sent för vin, för sent för kärlek ren som snö
Inatt finns ingen väg tillbaks, ingen alls

För sent för edelweiss
Ingen alls
För sent för edelweiss
Ingen alls
För sent för edelweiss

Maj 2013

Maj.. Började ju inte så bra. Peace & Love ställdes in, grät floder när jag fick reda på det i skolan! Riktigt tråkigt, men vi fick i alla fall pengarna tillbaka! Köpte mina första Toms, älskar dom där skorna! Det blev många mysiga lunchar vid kanalen med sushi! Bella fyllde år, jag och min familj var i Cypern över mammas födelsedag! Maj har en riktigt bra månad faktiskt, men pga Cypern antar jag men även mina vänner!

Nyårslöften?

-Resa?: Kan ditt löfte till 2014 vara att du ska dra iväg med dina vänner till en fantastisk resa som du aldrig glömmer! För mig som fyller 18 det kommande året (2014) vill självfallet bara dra till Ayia Napa, Rhodos m.m. Hade ju varit ett riktigt najs löfte! Dags att börja spara pengar?
-Träning?: Kan kanske träning vara något? Att skaffa gymkort eller bara ta tag i träningen? Börja tänka på sitt yttre men även inre! Det skadar ju verkligen inte med lite träning! Ut och spring med er om ni inte orkar med gymmet!! Kan ju alltid vara ett löfte?
-Sundare mat: Något som jag ska tänka på.. Stoppar jag i mig samma mängd som jag gör mig av med? Det är ju bara ett pluss om man äter sunt och tränar. Kan vara så extremt segt i början men har du ett löfte så ska du inte bryta de!
-Ta tag i skolan?: Kan ju vara något, speciellt sista terminen innan 3:an för min del. Jag har ju känt mig extremt skoltrött på sistone. Dags att piggna till och fokusera på skolan lite mer kanske?
 

They try to break me down, but I'm still on my feet

Hola amigos! Haft en riktigt bra dag idag, var ju inte på världens shoppinghumör imorse men jag köpte underkläder och lösögonfransar till nyår! Förlåt för världens sämsta blogg men det är gaanska mycket nu innan nyår alltså.. Lite tajt med tid, all denna stress får mig verkligen att tänka att året faktiskt är slut snart-- Sorgligt! Hoppas på att 2014 blir toppen bra!
 
Imorgon kommer kusinerna hit, vi ska julbaka.. Igen.. Tröttnar antagligen aldrig! Ska dixa lite tidsinställa nu innan nyår! Ska på en fest hos Amanda med Gatsby Glamour tema! Ska bli såå kul! Men nu ska jag fixa lite tidsintällda och sen sova, fick typ 2 timmars sömn inatt! Puss!

Annandag jul

Bider från Jennies grymma blogg, kika här! 
Heej! Bloggade inte igår eftersom att det var juldagen och jag var såå jäkla trött. Låg mest i sängen och kollade på GA och åt från allt godis jag har fått i julklapp.. Senare på eftermiddagen åkte jag till Magnum, hon skulle ha ett litet krök senare på kvällen så jag åkte dit lite tidigare och fixade mig osv! Tjejerna kom förbi - Jennie, Jossi & Issa. Vi beställde pizza och åt, vid 9 kom alla andra! Blev ett kul och lyckat krök faktiskt! Kul att lära känna nytt folk!
 
Idag vaknade jag och Jennie upp hos Magnum, vi hade ställt klockan på halv 8 för att vi skulle till rean i stan. Åhlens hade tydligen 50% på delar av butiken, och det öppnade 9 så vi var i god tid. Resten av dagen spenderades i stan med tjejerna, riktigt kul & mysigt! Nu ska jag ta en låångdusch och mysa i sängen till dom sista avsnitten av GA säsong 10.. Kan inte förstå att hela serien är över.. Synd, men jag skriver säkert senare ikväll!
 

Avslutar julafton på bästa sätt

Hej! Ville bara kika in igen.. Ska alldeles strax mysa ner mig i sängen med en massa gott som jag har fått i julklapp som choklad m.m. Ska avsluta denna dagen med en massa serier! Bara släppa all stress och slappna av! Imorgon ska jag göra dessama -i n g e n t i n g!
Ska njuta fullt ut utav dessa dagarna för sedan drar det igång igen! Ska leta nyårsklänning och sådant spännande! Ska också byta ut min iPhone 4 (som är riktigt jäkla seg) till en 5S är tanken.. Men det är inget jag tänker på nu, ska vara äta en massaaa gott dom närmaste dagarna och mysa! Puss på er & godnatt!

Tacksam!

Heejsan på er & god jul!! 
Hoppas ni har haft en fantastisk bra julafton! Släkten gick precis och jag är så grymt nöjd över mina gåvor. Både dom jag fick och dom jag gav bort! Denna dagen har varit så bra, så glad över att alla mår bra runt om kring mig, att jag mår bra! Dagar som dessa ska man ta vara på, speciellt när man träffar släkten som man inte träffar så ofta, eller? Jag träffar aldrig min släkt.. Ibland kan det såklart vara skönt, men man ska ta vara på dom stunderna man har med alla! 
 
Så med detta inlägget vill jag tacka mina nära och kära! Min älskade familj, släkt, vänner, klasskompisar och alla som bryr sig om mig, för jag bryr mig om er! Är riktigt tacksam!
 
Och min julafton bestod av god mat, dryck osv! Det behövs inte så mycket för att en dag som denna ska lyckas! Hade en otroligt bra julafton! ♥ ♥
 

God Jul till mina fina läsare!






Uppesittarkväll

Bilder från kvällen
 
Nu har jag precis bakat klart inför morgondagen! Gjorde marsipangrisar till min morbror och min morfar! Och LCHF kokoskakor till farmor & farfar! Hoppas dom blir nöjda imorgon! Nu ska jag alldeles strax gå och lägga mig, orkar inte ha mina ögon öppna längre! Imorgon är det äntligen julafton, ska bli skönt att vara slappna av.. Äta, dricka, öppna paket och umgås med släkten! Godnatt! 

Min dag

Heej på er! Gott i stan heela dagen idag med Amanda.. Fick äntligen köpt alla julklappar och jag är nöjd med alla! Har gjort fina kort och slått in allt, såå mysigt och såå fint! Strax kommer Amanda över för att julmysa tillsamans med mig! Vi ska dela julklappar med varandra och fika! Imorgon är det äntligen julafton och även om jag inte kan förstå det eller har någon julkänsla så ska det bli så otroligt mysigt, kul och skönt! Skönt för att allt stressande inte kommer att finnas där! Nu ska jag baka julgodis till dom flesta i släkten! Puss ♥

Dan före dan

Heej! Ställde klockan i morse så att jag skulle hinna med allt idag! Ska alldeles strax hoppa på moppen, hämta Amanda och köra till bussen! Vi ska till stan för tredje gången, haha och jag hoppas verkligen att vi kommer köpa alla klappar idag för imorgon är det försent! Kan inte förstå att det är slutet på 2013 och att det är julafton imorgon. Julkänsla? Nada! Kommer kanske få lite julkänsla när jag springer runt i stan nu i sista sekund antagligen.. Hoppas ni får en bra måndag och att det inte är lika stressigt för er som det är för mig!
Puss & kram! ♥

April 2013

April april! Älskar April, man vet att vintern är över och man vet att man har hela våren och sommaren framför sig!! Min fina Amanda Magnum fyllde år, vi firade henne med en god tjejmiddag! Det blev många mysiga stunder i stan på uteserveringar m.m. Bokade Peace & Love med Caroline, gick på Håkans skivsignering och stod på loppis med Carro! Var på Ikea med mina Amandor och shoppade fina saker till mitt rum! April var, är och kommer alltid vara en bra månad i mina ögon!

Fjärde advent

Hejsan! Efter att varit i stan igår så tog jag moppen hem till min Magnum! Vi åt middag och spenderade resten av kvällen i hennes säng med lite gott! Låg och kikade på Håkan klipp och hade det allmänt mysigt! Var hemma vid 12, det var perfekt att komma hem då och sova för jag har nämligen gått och fått en förkylning. Bra tajming va? Har ont i halsen, trött och hostar en hel del. Därför ska jag idag bara vara hemma dock behöver jag skriva på min psykologi uppsats som jag inte hann skriva klart..
Så idag blir det fokus på plugget, vila och baka julgodis till släkten i julklapp! Hör av mig när jag kan! ♥

Försöker få julkänslan

 
 

Mars 2013

Mars.. Jag är inte så stort fan av Mars men det var en mysig månad! Våren var påväg, tillsammans med våren så firade vi Jennifer som fyllde 17 på Jensen men även med tjejmiddag! Hade myskväll med familjen framför Melodifestivalen med chokladdoppade jordgubbar m.m. Jag, Caroline och Ulrika gick till en utkiksplats och hade picnik. Började köra moppe och bokade Cypern!

Håkan den 7/6

Härom dagen så fick jag ett sms från Magnum att Håkan skulle ha en konsert under hela 2014. Jag kikade jag på facebook och blev så otroligt glad över de! Jag gick ju inte på hans senaste konsert som var i Scandinavium men jag kände inte heller för det. För jag har redan sett honom i Scandinavium, köat från 6 på morgonen tills 8 på kvällen. Så blev jag såå glad att han har en konsert till, som även är på sommaren! Mycket lättare att köa i värme! Amanda kunde tyvärr inte vilket är riktigt tråkigt..  -Men jag ska spela in Amanda, jag lovar!  Men det gjorde inget för jag tror att jag kommer att ha lika kul med Ulrika!
12 igår släpptes alla biljetter, som tur är har Ulrika en ritkigt fin och snäll mamma som ringde och skaffade biljetter till oss! UNDERBART! Vi ses den 7 Håkan!

Jultips!

-Baka: Om du känner att du verkligen inte vet vad du ska köpa i år och att kanske plånboken börjar eka efter alla andra köp kan du alltid baka till vänner & familj! Baka något som dom gillar och slå in det fint!
-En upplevelse: Ibland kanske man inte vil ha saker, för man kanske redan har  tillräckligt med saker? Så köp en upplevelse! Som man kommer ihåg som spa, bio m.m. Det bror helt på vad personen gillar att göra gokart kanske till pappa?
-Fina paket: Det är ju verkligen något som uppskattas! Tycker jag i alla fall! Det blir ju så mycket mer personligare och finare när personen som man får paket ifrån har ansträngt sig lite extra för att ens paket ska vara så fint som möjligt! Och, det är ju även såå kul att fixa fina presenter. Kan ju vara allt från att måla fina kort eller dekorationer på paketen!

Handla dom sista klapparna..

Hej på er! Nu ska jag och Amanda in till stan igen för att köpa dom sista julklapparna.. Fixat några tidsinställda så att bloggen inte blir lika tråkig och off som den varit så sistone.. Lär komma hem ikväll någon gång, hoppas ni får en bra lördag! ♥

Februari 2013

Februari.. När jag kikar igenom denna månaden så består den utav många myskvällar, bakning och träning. Det var alla hjärtansdag som firades med middag hos Miyase! Filmmys med Caroline och Ulrika. Träffade Bella och åt BJ's och doppade massa gott i choklad! Fick hem min TVD box.. Lite svårt att beskriva månaden men när jag kikar tillbaka så var det en bra månad!

Hej i julstöket!

Heej! Förlåt för världens sämsta blogg men jag hinner inte.. Då undrar ni säkert hur jag inte hinner? Det är vl bara att skriva inlägg? - Nej för dom ska vara intresanta och allt ska även se bra ut osv! Hela dagen spenderades först hemma. Passade på att sova ut och en en sen & härlig frukost vid 12 ungefär! Vid 2 åkte jag och Amanda till stan för att julhandla, fick köpt till mina föräldrar men vi ska in till stan idag igen för att slutföra våra paket! Har i alla fall gjort kort som ska sitta på varenda paket med rimm på! Åååh på tisdag gäller det! Ska faktiskt fixa så att bloggen blir bra idag! Puss på er! ♥

Ett efterlängtat lov

Heeej! Jullov nu då, vilken lättnad! Efter skolan igår så åkte jag hem och åt osv för att sedan åka tillbaka in till stan för julavslutning med skolan! Det var mysigt och en bra avslutning, dom lyckas med varenda avslutning tycker jag!
Tanken var att dra med klassen till Jul på Liseberg, men istället var det tyvärr många som inte kunde så kvar var jag, Miyase, Olivia, Emelie, Tobias och Felix. Och eftersom att det var riktigt kallt så gick vi på bio istället! Vi såg The Escape plan. Jag är inte mycket för Thriller och Action men filmen var faktiskt bra! Ni ser trailern här!
 
Dagens planer är att julhandla med Amanda, ska försöka få alla paket köpta idag! Skriver sen, puss!

Januari 2013

Nu är det 12 dagar fram tills nyår, 12 månader har passerat och därför ska jag visa en årsresumé på 2013! Vi börjar med Januari!
Januari, ett nytt år och en ny månad på 2013 var det! Nu när jag kikar tillbaka så bestod Januari av mycket plugg och träning faktiskt! Var även sjuk och spenderade många helger med mina underbara vänner! Mysiga fika stunder på stan och mycket julrea! 

Paus

ÅÅH KLAR! Känslan när man är klar med en helvettes uppgift, det blev 5 sidor så nu får läraren stå ut med mitt arbete som jag har fått stå ut med hennes.. Nu blir det en paus och sedan ska jag fixa Psykologin också! Pusss ♥

Det närmar sig..

Hej! Slutade skolan vid 11 idag, det var riktigt skönt att få komma hem! Vill att denna veckan ska gå så fort som möjligt, för alla dagar är dom samma.. Man sitter i skolan och gör ingenting, man vill bara vara hemma och vila upp sig inför jullovet och göra klart dom sista inlämningarna!
Idag ska religionen in och imorgon ska psykologin in, sedan är det lugnt! Spanska, samhällen och svenskan tar jag sedan för jag orkar inte mera haha.. Vill egentligen inte dra upp all skolsnack i bloggen men jag känner att jag behöver få det ur mig! Imorgon är det vanlig skoldag och på kvällen är det julavslutning! Efter det är tanken att åka till Liseberg med klassen och åka skridskor, ja tack! Det hade varit ett riktigt kul sätt att avsluta höstterminen! Nu ska jag skriva klart mina sista inlämningar för denna veckan!
Puss & kram! ♥
 

Tisdagens rubrik

Hej! Vad tycker ni om mitt hår? Utväxten är äntligen borta och det känns så nytt och fräscht! Topparna är underbara, känslan när man tar i håret och drar, love love love! Hade velat fixa mina ögonfransar också på detta men det väntar jag med tills nyår tänkte jag! Nu när håret är på plats kan jag börja pyssla om andra saker som naglar och ögonfransar tex! 
 
Bortsett från detta har min dag varit toppen, slapp första lektionen så jag hade bara två lektioner. Sedan blev det julbord i bamba, stort pluss! Men jag saknar fortfarande mitt matkort.. Satt i salongen i tre timmar, helt sjukt lång tid tog det (tjockt hår) men nu är jag hemma och ska göra klart psykologin och religionen! Taggar avslutning på torsdag! ♥ 

Graham Windo



Hejsan! Sitter just nu på salongen, ska klippa och slinga håret! Ska bli SÅ SKÖNT!! Det var evigheter sedan jag gick och tog hand om mitt hår, så nu innan jul & nyår ska det allt ske! Tanken är bara att klippa topparna, och slinga håret! Ska bli av med min utväxt och mina slitna toppar! 

Our christmas tree


Monday again


Hej goingar! Slutade skolan 5 över 11 eftersom att vår spanska lektion blev inställd! Hade en kort och helt okej måndag, åkte hem och satte mig med plugget på en gång! Håller fortfarande på med min jäkla psykologi uppgift men funderar på att ge upp och fortsätta imorgon! Är så extremt trött så lite sömn skulle inte skada! Men nu får jag fortsätta kämpa bara tre dagar kvar! 

Jul på Liseberg

Så fint med belysningen!
Mysigt!
Fullmånen var på plats!
Ååh jag får också vara med på bild..
Längst gatorna så var det fullt med butiker, allt från fudge, sill, strumpor, marsipan m.m.
Frida, Mamma, Saga och Brice..
Det kryllade av folk även om det var söndag!
Så fint!
Vi avslutade jul på Liserberg med skridskoråkning!
 
Heejsan! Har ni haft en bra helg? - Det har jag! Allt har väl inte gått som jag hade tänkt mig men ibland får man ta de som det kommer! Hade i alla fall en riktigt mysig kväll på Jul på Liseberg. Ett måste enligt mig! Även om det inte är snö så är det fortfarande hur mysigt som helst! Julkänslan kryper fram! Vi avslutade kvällen med skridskoråkning och sen med thai. Nu är vi alla hemma och ska pynta granen! Sen blir det sängen för min del, är såå sjukt trött! Imorgon ska jag upp halv 6, tagga dåå! Ha en fin fortsatt söndag! 
Puss & godnatt! ♥
 

Tredje advent

Varför ska det regna i Decemeber? Kan det inte vara som förra året? Då var det snö December ut!
 
Hejsan! Hur mår ni? - Jag mår fint! Nu ska jag plugga lite och senare ska vi åka iväg och köpa gran. Sedan kommer Brice & Frida hit för att fika lite för att sedan vid tre åka till Liserberg. Vi ville jätte gärna ta det denna helgen eftersom att nästa helg är bokad.  Men nu måste jag sätta igång med min religion! Puss!

Countdown

Ja nu närmar det sig... På julafton kommer hela släkten hem till oss, vilket är en stor fördel eftersom att vi har det största huset, så det slipper bli trångt! På nyår blir det nyårsfest, det ska bli riktigt kul! Ser framemot det!

Pepparkakshus

Åh mys! Det tog totalt 4 timmar att fixa ihop mitt pepparkakshus.. Först dekorerade jag hela huset med kristyr vilket tog enormt med tid.. Sedan skulle nonstoppen på taket och allt annat. När huset var klart placerade jag in en ljusslinga och bomull! Perfekt! Tyckte mitt hus blev riktigt fint, bättre än förra året! Nu sitter Saga med samma sak som jag gjorde i förmiddags!

Saturday

Hej på er! Hade ni en bra fredag? Det hade jag! Det var inte förrens vid 9 som jag träffade Bella. Vi gick en mysig promenad och snackade om allt, det är så skönt att man fortfarande kan vara så öppen med någon även om man inte träffas lika mycket längre. Efter en promenad så gick vi in och gjorde varsin kopp med varm choklad, såå gott! Riktigt mysigt! Fick även sett en tavla som Bella hade framkallat på oss två från i somras, den var så fin!! Vid 12 tiden vandrade jag hem efter en mysig fredagskväll!
 
Idag har planerna ändrats helt, tanken var att julhandla idag med Amanda men eftersom att det skulle krocka med jul på Liseberg och att vi inte skulle få en hel dag i stan bestämmde vi oss för att ta det i veckan! 
Eftersom att det var regnat hela dagen har vi skjutit upp Liseberg, vi hoppas på att det kommer att klarna upp så att vi åker ikväll! Men annars idag har jag bara byggt på mitt pepparkakshus, ni får se strax! Puss!

Godmorgon världen




En fullspäckad helg

Bild ifrån skolan idag när lärarna sjöng!
 
Hejsan! Skönt med fredag va? Jag är så lättad över att det är helg nu, och så mycket kul kommer att ske!
Ikväll ska jag i alla fall träffa Bella vilket ska bli riktigt mysigt! Imorgon ska jag in till stan med Mandisen och julhandla, på kvällen ska jag till Liseberg med familjen vilket jag ser framemot! På söndag blir det plugg, köpa julgran, julpynta och bygga pepparkakshus! Ser ut som en bra helg! Hoppas ni får en bra helg ni också! ♥

Lucia

Ett år sedan!
 
Godmorgon! Har precis ätit en god frukost med risgrynsgröt, vörtbröd och lite annat gott som en lussekatt! Tänkte att det var lucia idag så jag passade på att äta lite gott haha! Idag är det fredag, vilket är grymt skönt! Nu när denna veckan snart är slut så är det bara nästa kvar, på torsdag slutar vi skolan vilket är en sådan lättnad. Något som jag inte är så lättad över är att jag inte har köpt några som helst julklappar än och det är 11 dagar kvar till julafton! Jag antar att jag kommer att få springa runt dagarna innan julafton och köpa allt! Men som tur är har jag lite andra planer som får mig att slippa att gå i butiker till vissa i släkten, som att tex baka till farmor & farfar!
Jag får väl tipsa er om lite julklappar om ni har samma kris som mig och inte vet vad ni ska köpa!
 
Nu ska jag hoppa in i duschen, puss! ♥

Aztec



Topp: Gina Tricot // kofta: Jennyfer // kjol: H&M // skor: Paris // armband: Cypern

Sunny day

Hej på er! Ledsen för dålig uppdatering, det har ju verkligen gått upp och ner i bloggen på sistone.. Igår efter skolan så stannade några i klasen kvar för att ha en liten aktivitetsdag eller ah kväll! Vi lagade tacos tillsammans, lekte lekar och byggde ihop ett pepparkakshus som vi ska tävla med imorgon! Vid 10 var jag hemma och jag tyckte att det var riktigt mysigt att ha en sådan kväll! Idag är det torsdag, börjar 12.50 så det är riktigt skönt! Efter skolan ska jag ta tag i mina tre inlämningar tills nästa vecka! Hoppas ni får en toppen fin dag!

Tuesday

Heejsan! Jensen nationella gick faktiskt bra idag, och då talar jag bara för läsförståelsen. Hörförståelsen var väl inte det lättaste men godkänd blev jag i alla fall! Jensen nationella är ju som sagt bara en förberedselse inför det riktigt NP provet! Vid halv 11 när vi slutade kikade jag runt i stan lite efter en nyårsklänning (eftersom att den jag ville ha från nelly tog slut) hittade ingen men det återstår att se.. Mötte upp Amanda vid 11 eftersom att hon hade slutat då, vi tog en spontan lunch i Arkaden, vilket var riktigt mysigt och gott! Älskar att kunna träffas så ofta som vi gjort nu på sistone, det är inte ofta våra tider passar så bra ihop! Efter våran goda lunch åkte vi hem! Har pluggat matte sedan klockan 2 så jag är litee seg i huvudet nu! Vid 6 ska min familj och Amandas familj till vår gamla skola. Våra syskon ska ha något framträdande vilket ska bli kul att se! 
 
Berättar mer om morgondagens små planer när jag kommer hem ikväll! Puss! ♥

22:00

Tjenixen! Haft en bra måndag, speciellt för att idrotten blev inställd denna veckan igen. Vilket innebar sovmorgon för min del - såå skönt! Vid fem åkte jag och Amanda hem tillsamans, sedan dess har jag pluggat och nu ska jag strax äta och sen kolla på PH! Imorgon ska jag till skolan vid 8 och göra Jensen engleska prov, förberedelse inför nationella. Vi går från 8 till halv 11 och sen ska jag direkt hem och plugga inför mitt matte prov på onsdagen! Hoppas ni har haft en bra start på veckan! Puss! 

Danmark repeat 2012

Mot Danmark!
Mitt och Bellas mysiga rum!
Finisen!
Jag vet inte vad det är med denna bilden, men vi ser så små ut!
Danmark 2012
Vi bodde vid stranden!
I Vattenpalatset!
Saga!
Sommarkänsla mitt i vintern!
Vi gjorde karameller!
Vi gjorde body scrubs och läppglans!
Spatime!
Saga, mamma, jag & Bella!
Underbart!
Skönt!
Åååh
Saga!
Mamma ska göra karameller!
I glasverkstaden!
Bowling och drinkar!
Scrubtime nr dos!
Nyår!
Nyår!
Jag och mamma // jag och Saga
 
Detta var en ganska kort resumé när jag, Bella och min familj var i Danmark över nyår! Det var riktigt mysigt och faktiskt jätte kul att göra något annorlunda!

En bra helg

Heeej! Haft en super mysig söndag men även helg! Haft en riktigt bra helg som startade med tjejmiddag hos Anja och sedan bestod lördagen av lite plugg, bakning! Träffade ju mina Amandor igår och idag har dagen bestått utav matteplugg, bakning och nu adventsmys! Riktigt bra helg om ni frågar mig! 
Nu ska jag kika på tv och sen gå och lägga mig tidigt! Puss! ♥

Adventsmys!

Hej på er! Nu har det bakats för fullt här hemma.. Både knäck, kola, lussekatter, saffransmuffins och havreflan! Så strax blir der glöggmys med en massa gott! Jag trodde att gästerna skulle komma lite tidigare men men nu har jag tid att fixa mig haha! Hoppas ni får en riktigt mysig kväll!

The wallflower

Detta linnet hittade jag på Pull and Bear, diggar det extremt! Tycker att färgerna passar så fint ihop och hela modellen är riktigt snygg! Den ser enkel ut men jag tror att man kan få ihop en riktigt fin outfit genom en stickad kofta, jeans och smycken! Eller en utåtstående kjol med linnet i stoppat! Jag ska allt få ihop en outfit med detta linnet nästa vecka!

En vit andra advent

Hejsan! Hade en riktigt mysig lördags kväll igår, kunde inte bli bättre! När jag vakna imorse så hade snön täckt varenda trätopp och allt var vitt! En riktigt mysig och bra start på dagen! Åt frukost för en stund sedan och ska strax ta på mig och börja plugga matte.. Hur mycket jag än inte vill det så måste jag! Jag skjutit upp matten hela veckan så idag och dom två dagarna framöver nu ska jag gå igenom allt inför provet. Tänker inte få F!  Men ikväll blir det gäster, glöggmys och baka julgodis! Mamma ska alldeles strax göra kola, knäck och lussekatter.. Kommer dofta lagom gott här i huset, haha! Ha en fin andra advent!

Lördaag

Saknar Danmark med Bellisen, ni ska få en repeat i veckan!
 
Heejsan! Denna dagen skulle väl gå ut på att jag skulle plugga men icke sa nicke.. Har städat mitt rum, bytt sängkläder osv osv! Mitt rum är nu super mysigt och juligt! Det som saknas nu är min gran men dern tar jag up vid lucia! Jag, mamma och Saga har bakat lite julgodis och bakelser, såå mys! Ska ta tag i plugget nu och se iväg för kvällen! Blir tyvärr inte så mycket bloggning idag eftersom att jag båda är trött, har mycket att göra.. Ha en fin lördag mina vänner! 

Basic funkar alltid

Japp precis som rubirken lyder så passar alltid basic till allt och alla dagar! Man kan ha den i skolan som ett slappt plagg med jeans och snygga smycken eller till en snygg tajt paljett kjol och klackar! Köpte i alla fall denna i Paris på Jennyfer!
 

Freeedag


Hola! Är just nu påväg till Miyase tillsammans med Jennifer! Vi ska gemensamt åka till Anja i min klass som ska ha en tjejkväll! Ska bli jätte roligt! Vi får se om kvällen avslutas med fest! Men det återstår att se, ha en toppen bra kväll! 

Paris, France sista delen

Sista dagen spenderades på Paris shoppings gator! Vi besökte Lafayette Galerias som är känt i Paris!
Varenda gata var fylld med julpynt!
Sista middagen blev på en restaurang som mamma hade hittat, allt likande ett tåg! Jätte häfigt och mysigt!
Min familj!
Hemgång!

Paris, France 9

Saga högst uppe i eifell tornet!!!
Har inte fattat än att jag var högst uppe...
Bästa syster!
Paris!
Mamma hade köpt chokladtryfflar och jordgubbar, även en champagne men den fick vi inte ta med upp. Som tur var kunde man köpa det där uppe, så vi firade pappa lite!
Helt otroligt!
!!!
Det var riktigt kallt och blåsigt där uppe kan jag meddela!
Bästa mammsi i världen!
Gossi!
Älskar denna bilden!
Så fint!

New from Pull & Bear

Denna fina tröjan köpte jag i Paris, som allt annat som visas just nu haha! Men den kommer i alla fall från Pull & Bear. Det var lite svårt att ta kort på den så att ni skulle förstå hur den ser ut. Om jag istället skulle beskriva med ord så om man tar ut armarna så följer resten av tröjan med om man säger så! Hahah lite svårt att beskriva men ni fattar nog! Ni kommer få se den på såklart!

Torsdagsmys!

Hej i stormen! Direkt efter skolan så mötte jag upp Bellisen på lunch, vi hade inte träffats på evigheter så såklart hade vi så mycket att snacka om! Det var riktigt riktigt mysigt att träffa min tjej igen! Det var ju så mysigt när vi satt där inne i värmen och myste samtidigt som blåsten och regnet tog över på utsidan!
På vägen hem på moppen trodde jag helt ärligt att jag skulle flyga iväg, det blåste så extremt mycket så jag visste inte om jag skulle köra fort eller långsamt! Så fort jag kom hem så ringde pappa och undrade om både jag och Saga hade kommit hem utan några moppar som skulle blivit dragna över vägen av blåsten! Vi får väl se vart detta leder någonstans!  Nu ska jag göra mig en kopp varm choklad och plugga lite! Sedan tror jag det beger sig mot gymmet ifall jag får ta mig utanför huset haha! Puss! ♥

Skönt att vara tillbaka..


Hej på er! Ligger nu i sängen, ny duschad och har precis använt min goda mango & papaya body lotion! Doftar såå gott! Är helt slut i kroppen nu efter två pass, riktigt skönt att komma tillbaka efter två veckor! Ska i alla fall sova nu, imorgon väntas det en ny dag.. En dag närmare helgen. Ska bli både kul och skönt med helg faktiskt! Hoppas ni har haft en bra onsdag! Godnatt!

Onsdagen är över!


Hejsan! Är just nu påväg från en lyckad dag i skolan! Redovisningen i religionen gick jätte bra, även spanska provet gick super! Nu får jag hoppas att jag känner rätt också, så att jag inte känner en viss sak och sedan kanske det inte alls gick bra! Nu ska jag hem, äta och plugga! Ikväll blir det dubbelpass vilket ska bli skönt! Skriver sen, puss!!

Ge mig mitt jullov nu!

Innan jullovet...

 Hola! Sitter just nu och pluggar inför spanska provet imorgon! Skrev upp allt vi har dom kommande veckorna innan jullovet och det blev ganska mycket.. Är i alla fall klar med morgon dagens uppgifter! Just nu vill man bara ha lov men om mn vill ha det så får man förtjäna det också! Hade i alla fall en vanlig dag i skolan, ska strax hoppa in i duschen och sedan ta mig något att äta framför tvn! Imorgon är det onsdag, veckan närmar sig fredag lite i alla fall.. Blir inge mer bloggning idag, hoppas ni har haft en bra dag! Puss på er! 

Topp från Tally Weijl

Denna toppen hittade jag på Tally Weijl i Paris! Kan både matchas till ett par svarta jeans till vardag men även till en tajt kjol till fest. Så snyggt med urringning i ryggen! Ett stort pluss!

Paris, France 8

Så jäkla fint!
Systrarna Thorsson!
Mamma, Disa & Pappa ♥
Nästa dag besökte vi en marknad, det var en full gata med bara frukt, grönt, fisk & kött!
Mömma!
 
Triumfbågen!
Här promenerade vi mot Eifell tornet igen, vi skulle ju upp och äta lunch. Högst upp skulle vi..
Efter att stått i kö i mer än en timme så tog vi två hissar upp, vi hamnade då högst upp!! Det är omöjligt att beskriva med ord känslan när man är där uppe. Ikväll får ni se alla utkiksbilder!
 

Paris, France 7

Saga, i väntan på mat!
Skål!
Vi var inne i en känd saluhall, pappa hade nämligen blivit tipsad om några goa hamburgare! - Dom var riktigt goda!
Åh vad fint det var när det var mörkt och eifell tornet lyste kan jag säga!!
Sockervadd!
Sagaa!
Mamma & jag!
Eifell by night!
Vid ett tillfälle när vi skulle gå över till andra sidan började tornet att glittra, herregud vad fint det var!
Denna bilden älskar jag bokstavligt, så vacker!

Yankee Candle

Yankee Candle Christmas Eve 175.- från butiken Grandma's!

Jag vill verkligen tipsa er som inte äger ett Yankee Candle ljus! Det finns så otroligt många dofter, det finns en för alla! Dofterna är ljuvliga och dagens inköp bestod utav ett nytt ljus. Fick ett ljus i födelsedagspresent, blev kär och nu inför jul så tyckte jag att det skulle passa fint med ett rött. Doftar hur gott som helst och det som är bra är att det finns i många olika storlekar också så du kan skiffta mellan olika! Tips tips tips! 

Måndagen återvänder..

Måndag måndag och så igen måndag.. Hej på er! Allt väl? Min måndag startade inte så bra, missade bussen, eller ah jag trodde jag såg den bussen jag skulle ta så jag cyklade som en idiot och sen insåg jag att jag hade sett fel. Jag hade precis missat bussen, så ja jag cyklade som en galning i onödan! Men annars om man bortser från starten så har dagen varit helt okej. Vi hade ingen idrott vilket betydde att vi fick sluta myckeeet tidigare! Var hemma två  istället för fem och har sedan dess pluggat spanska (prov på onsdag), gjort smoothie och lyssnat på musik. Höll på att somna förut så jag överlåter pluggandet till imorgon istället!
Hörs sen, puss!

Leggings från Paris

Dessa tre leggingsen hittade jag alla i Paris. Jag är inget leggings fan men eftersom att dessa tre är så jag så köpte jag dom. Dom första till vänster kommer från Jennyfer, dom andra från Pull & Bear och dom tredje från Tally weijl.. Tanken var att kanske ha en lite längre stickad tröja som täcker rumpan för att sedan ha dessa under. Perfekt!

Paris, France 6

Så höstigt och fint!
Brrrr..
Mammsi & Saga!
Mammsi & pappsi!
Sisteeer!
Vilken linje ska vi ta hem?
Sådana här kiosker fanns det överallt!

Mina mysisar..


Paris, France 5

Riktigt god frukost!
Vi besökte ett slott som heter Montmarte, det var såå stort och var på en riktigt hög höjd!
Man kunde se ut över hela Paris..
Staden/byn var riktigt mysig med små butiker!
Så fint!
Vi stannade vid ett ställe där det var utställning för alla konstnärer i byn. Det var som en atelé fast ute! Så där satt vi och fikade och kikade på folk och alla målningar. - Här snålar man inte med chokladen!
Över en hel park så befann sig konstnärerna..

Första advent

På bilden ser ni lite nytt, men det kommer så småningom upp i bloggen!

Hejsan! Har ni haft en bra första advent? Det har jag, struntade i plugget idag och bestämde mig för att ta tag i lite söndags sysslor som tvätt, städning och lite sådant! Har även fixat tidsinställda tills imorgon! Strax blir det advents middag, tyvärr får vi strunta i glöggen idag för vi hade inga russin eller mandlar hemma så det får bli nästa söndag! Hoppas ni har haft ett bra avslut på veckan, imorgon är det måndag... Igen!Bara att bita ihop det är inte långt kvar tills jullovet! Puss!

Lite advent fint


Mitt November

Jag, Miyase & Emina redo inför halloween!
Militärerna var redo!
Ni fick ta del utav många collage från min Polyvore!
Vi firade pappa på farsdag med en god frukost, hissade franska flaggan och han fick en fin present!
Har tränat hyfsat mycket (enligt mig) jämfört med andra månader!
Träffade mina älskade tjejer på en mysig fredags middag på Göteborgs Wok, lyckad kväll!
Jag, Jennifer, Emina, Elin och Julia firade Miyase lite innan hennes dag! Vi hade en mysig kväll ihop med sleepover!
Packade inför...
...Paris! Så otroligt kul, mysigt och fint!
Massvis med shopping (ska visas i bloggen)
Vi besökte Eifell Tornet på pappas födelsedag!
 
Jag tycker att November månad var en bra månad!! Fick mycket tid åt vännerna, träning och såklart var Paris det bästa! Halloween festen var jättelyckad, kvällen med Caroline & Ulika var super mysig! Och det var kul att vi fick firat Miyase lite innan jag åkte till Paris eftersom att jag missade hennes födelsedagsfest! Hoppas December blir bra, älskar nämligen December!!

Stickat från Paris

Denna tjusiga toppen såg ni ju på mig i veckan! Den är både söt och snygg, men dessutom skön att ha på mig eftersom att den är stickad! Minns inte vart jag köpte den i Paris men det var i en liten random butik i alla fall. Som antagligen inte finns i Sverige! Den kostade i alla fall 20 euro/200 kronor!

Första December

God förmiddag! Festen igår var jätte lyckad, pappa hade somnat i soffan och helt plötsligt smäller det fyrverkirier på utsidan. Pappa vaknar och vi alla har att det är några som sjunger ''ja må han leva''.. Ett 20 tal vänner, familj vandrar in i huset och pappa blir hur chockad som helst! Vi bjöd på buffé och goda efterrätter! Pappa fick jätte fina presenter, blommor. Efter sex tiden så kom det in massvis med folk. Hundkompisar, motorcyckelkompis, vänner och familj. Vi var säkert 40-50 pers.. Allt blev i alla fall jätte lyckat och vid två tiden gick jag och la mig medans festen fortsatte en trappa ner haha!
 
Idag är det 1:e advent, herregud vad tiden går fort. Om en månad är det Januari, helt sjukt.. Åt precis en god adventsfrukost och ska faktiskt dra igång med plugget nu på en gång eftersom att jag vaknade såpass sent idag! Ikväll blir det adventsmiddag, mys! Men som sagt nu ska jag dra igång med min religions uppgift! Puss ♥

RSS 2.0