Before spring

Before spring
Innan våren ska jag..
 
..Inskaffa mig fler par jeans, men även shorts inför sommaren. Tröttnat så extremt på alla mina jeans nu, så jag har hellre mina svarta jeans framför alla mina blåa..
 
..Tröttnat lite på mina Converse, men jag funderar på att "pimpa" ett par. Men bortsett från mina tråkiga Converse har jag alltid velat ha ett par Vans. Svarta känns enklast men jag gillar dom knallröda också. Som tur är finns det flera butiker som säljer Vans i Göteborg.
 
.. Har ju snackat massa om Prime och nu är det snart dags att bestämma sig. Men oj oj oj vad det är svårt att välja färg. Är ju en sådan person som måste tänka rejält, typ "vilken av färgerna passar bäst till en ny väska som jag ska köpa?" "kommer svart/brunt passa bäst till mina marinblåa mockajacka?" "vilken färg är enklast att matcha till en outfit" m.m. Men när tiden är inne ska jag köpa ett par. Helst nu eftersom att det är vinter, men Prime är väl inte dom varmaste skorna enligt mig. Uggs är ju bättre nu när man fryser till is.
 
..Ska se till att köpa en ny väska innan våren. Kikat runt lite och skulle så gärna vela ha en Longchamp. Så stilfulla, enkla och snygga. Inget krångel typ, haha. Men där har jag ett problem till.. Vilken färg!?
 
..Och till sist, en till vårjacka. Har ju min mocka som jag ska använda flitigt men det kan ju vara kul att byta lite. Så en skinnjacka kanske? Jag hade en skinnjacka senast när jag gick i 7/8 någon gång. Vet inte riktigt om det passar mig, men kanske?

Fruitinspo..




Bekännelser..

Jag har förändrats extremt mycket jämfört med när jag gick i ettan. Lyssnade mer på Kent, Håkan, Laleh, Veronica Maggio och klädde mig inte samma som nu. Kan kolla tillbaka på outfits och skämmas...
 
Hatar ost som man har på mackan, men jag är förälskad i keso, mozarella och fetaost!
 
Blir lätt intresserad av killar, det behövs inte mycket för att jag faller typ. När jag väl gör det, är det kört. Då får jag värsta förhoppningarna och tankar på hur det kommer se ut i framtiden typ.. Lite läskigt faktiskt. 
 
Har en jätte bra relation med min mamma. Vi skämtar väldigt ofta och har samma humor. Jag kan prata med henne om allt, spelar ingen roll om det gäller kompisar, killar, skolan eller annat. Hade inte kunnat föreställa mig en värld utan henne. 
Litar lätt på personer jag knappt känner. Pratar gärna öppet om mina problem och tankar med folk som jag inte känner. Kan vara lite negativt..
 
Är konflikträdd. När jag var yngre var det oftast jag som bad om ursäkt även om det inte var jag som hade gjort något. Bara för att slippa undan konflikterna..
 
Ibland, mitt i natten kan jag få värsta städrycken. Han vakna till och känna att jag MÅSTE städa "detta stökiga rummet kan jag inte vakna till imorgon". Så kan jag ta fram dammsugarn mitt i natten. Men det uppskattas inte utav min familj..

19:00

Världens sötaste!
 
Heej! Efter att slutat skolan vid halv ett träffade jag upp Malin. Åhh jag fick träffa hennes dotter Nova som bara är 4 månader. Hon var så himla fin, jätte söt verkligen! Vi fikade på Le Pain i ca tre timmar, älskar att jag har den realtionen med Malin. Att vi kan ses utanför jobbet och fika. Förhoppningsvis får jag jobba hos henne i sommar igen, det hade varit perfekt. Älskar hennes mysiga butik! Efter att vi hade fikat så mötte jag upp Bella och åkte hem tillsammans med henne. Planerna var att planera resan i sommar men det skjöt vi upp. Nu ska jag förbereda mig inför min engelska debatt imorgon! Puss!

Torsdagens planer


Hejsan! Började åtta imorse men jag fick strunta i dom två första lektionerna för jag hade sådan migrän. När jag gick upp ur sängen snurrade det och jag mådde så jäkla illa! Åt frukost för att se hur jag mådde sen men det blev att jag somnade om och fick strunta i matten också! Nu är jag i alla fall i skolan, har en lång lektion. Ganska onödigt men jag känner att jag får försöka i alla fall! Efter skolan ska jag träffa upp Malin (min chef & vän) över en fika. Ska bli riktigt mysigt eftersom att vi sist sågs i somras då jag jobbade. Ska sen träffa upp Amanda m.fl och planera våran resa i sommar! Såå kul!! Ha en bra torsdag! ♥

Mysfaktor



Nu ska jag lägga mig nyduschad i sängen tillsammans med lite gott! Ska kolla på TB och somna till de. Godnatt!

29/1




Heeej! Efter att ha slutat vid 3 åkte jag, Miyase, Clara och Mikaela på en liten tur. Vi hade en skoluppgift att göra så det tog hela kvällen. Är nu hemma och ska äta lite keso med hallon och mango framför PH. Imorgon händer det en hel del men mer om det imorgon! :)

No place like home

Home Decor

Min lediga dag spenderas bra


Hejsan, kom precis hem från gymmet! Yoga är verkligen något som jag måste fortsätta med, vill inte fortsätta var så ovig som jag är nu hehe.. Det är jobbigare än vad man tror men så värt! Körde sen Grit Strength, och herregud vad gött det var att klara sig igenom det hårda passet! Ska nu unna mig mat, en långdusch, lite vila och sen blir det plugg kvällen ut. Härlig tisdag faktiskt! 

Vitt överallt


Godmorgon! Ställde klockan på 9 även om det är min lediga dag. Strax ska jag iväg till gymmet med Jennifer, body balance och Grit strength blir det idag! Ska sen hem och ta tag i allt jag skjutit upp! Ha en toppen bra dag! 

Och så var första dagen över


Hej! Då var måndagen över, och vilket snöoväder vi har! Kom hem vid ett och har sedan dess bytit om till mjukis och ätit. Så mysigt att sitta framför datorn och kolla på serier samtidigt som man har tänt ljus, äter gott och snön faller på utsidan. Ska inte göra någonting idag eftersom att jag är ledig imorgon och kan då ta tag i plugget! Hoppas ni får en bra måndag! 

Migrän hela söndagen lång


Hej! Har inte bloggar idag för att jag har sådan migrän.. Så tråkigt eftersom att jag hade planer på att träna idag. Hela dagen har gått åt till att inte göra någonting! Gått runt i mjukis och kollat på TB.. Och nu är redan kvällen här och helgen är redan slut. Har sluppit undan lite plugg idag pga migränen men det får jag ta itu med imorgon. Hoppas ni har haft en bra helg och söndag! Kramisar

Lördag lördag lördag

Hej på er! Vid 12 tiden var jag redan hemma från Miyase, vilket var skönt för nu har jag fått massa bra gjort. Trodde jag skulle vara skit trött när jag kom hem men jag var istället väldigt rastlös och bestämde mig för att städa mitt rum. Nu är det skinande rent, vilket är såå skönt eftersom att det har varit ett krig där inne hela veckan.. Har precis ätit lunch och nu kom tröttheten så ska sätta på senaste avsnittet av TVD och vila.
Vad som händer ikväll har jag ingen aning om, vet inte riktigt vad jag känner för.. Men om jag vilar upp mig nu så kanske jag är på ett piggare humör! Puss

Avslutade kvällens firande med strömavbrott



Kvällens..

Hola, efter en härlig kväll slutade det med strömavbrott i lokalen så redan vid 12 åkte folk hem.. Riktigt trist för Mikaela som fyllde 18 och allt men enligt henne hade hon haft en bra födelsedag i alla fall! Är nu hos Miyase och ska strax sova. Jennifer och Misse ska kolla på film men jag ska bara lyssna på musik och sova! Hoppas ni hade en bra fredag! Puss!

Friday

Hej! Solen skiner och det är äntligen fredag! Nu vankas skola till klockan 17 sen ska jag och Jennifer hem till Miyase. Ikväll ska jag på 18-års fest för min vän Mikaela, efter skolan ska jag, Jennifer och Miyse fixa oss hos Miyase och sen vid nio drar vi. Kommer bli riktigt kul! Kommer inte blogga så mycket idag, kanske lägger upp kvällens outfit senare! Ha en toppen bra fredag! ♥

Soon you will wear this

Summer

Stop wishing, start doing



Halva veckan är över



God kväll! Har precis kommit hem från en lång skoldag! Började klockan 10 och vid 4 åkte jag, Emelie och Caroline hem till Emelie för lite mellanmål innan öppet hus! Jensen (mitt gymnasium) hade öppet hus idag, och det gick riktigt bra! Kom hem ganska sent nu och har ont i ryggen men det var kul i alla fall! Imorgon är det torsdag, ska bli så skönt med helg snart! Nu ska jag laga lite kvällsmat och kika på PH och sen sova! Puss!

Något utav det finaste man kan ha

Hej, nu drar jag hem till Bella för lite tisdagsmys! Hoppas ni får en bra kväll! ♥

In da school

Hola mina vänner! Har just nu lektion, slutar klockan fem.. Denna dagen var varit ganska jobbig faktiskt. Två lektioner på en dag, där båda är 2 timmar.. Ska fort hem och äta, packa väskan och dra till Bella. Jag ska hänga med henne till gymmet för två pass. Ska bli kul att se hur hennes pass är på hennes gym. Ska sen hem och plugga lite. Imorgon är det onsdag och då har halva veckan gått, helt sjukt! Nu ska jag jobba klart den sista halvtimmen! Pussss

Första dagen på veckan avklarad..

Saknar Cypern..
 
Hej! Sitter just nu med musik i öronen och kollar igenom Cypern bilderna, hade varit dröm att vara där nu istället för här faktiskt.. Igår snackade jag, Amanda och Jennie om Magaluf i sommar och herregud vad jag vill dit. Tänk er två veckor utomlands med god mat & dricka, festa, bada, sola, shoppa och bara leva livet med vännerna! Hade ju varit så underbart! Ska snacka med mamma, men vi får väl se vad hon tycker om Magaluf haha! Nu ska jag göra klart min uppgift i pedagogiken. Sen blir det kladdkaka framför PH, puss!

Mot skolan ..


Hej, nu sitter jag på bussen påväg till skolan! Migränen har försvunnit vilket är en lättnad eftersom att vi slutar 5 idag.. Har pedagogik och matte, sedan ska jag hem och göra klart min spanska som ska vara inskickad ikväll! Ha en bra måndag! 

Monday inspo


En bra start på måndagen



God morgon! Vaknade med värsta migränen tyvärr, så jag bestämde mig för att unna mig själv en god frukost.. Kommer att strunta i första lektionen och försöka att komma till den andra. 
Det var riktigt gott att starta veckan såhär, en god frukost samtidigt som solen stiger upp, vilket innebär en solig dag! När jag är klar här ska jag ta en långdusch, hoppas ni får en toppen bra dag även om det är måndag! Pussss

Sista dagen på denna veckan..

Hej! Har haft en super mysig & rolig helg tillsammans med mina fina vänner. Helgen går alltid så otroligt fort när man har kul! Ser fram emot nästa helg också, så jag hoppas att veckan går fort!
 
Dagen idag har varit super mys, sov hos Amanda inatt som jag skrev innan. Efter att vi hade städat bort efter gårdagens krök fixade vi lite gott att ätta och sen vandrade vi bort mot Jennie som har fått en kattunge, en ragdoll som heter Doris. Åååh så extremt söt var hon! Nu är jag i alla fall hemma och har gjort min spanska som ska redovisas imorgon. Ska nu äta och sen sova. Börjar 11.15 imorgon, såååå skönt!
Puss & godnatt! ♥

Nittonde


God morgon! Vaknade vid 12 och sedan dess har jag och Amanada ätit frukost och myst i sängen! Hade en jätte trevlig kväll igår men det blev lite spårat på kvällen! Det var allt från nytt folk till gammalt vilket var kul! 

Idag hade jag tänkt att träna men det bangar jag. Ska hjälpa Amanda att städa och ikväll ska jag plugga! Puss

Kvällens rubrik


Hola guys! Haft en slapp lördag, men väldigt skön! Ska strax iväg med Amanda till Magnum och träffa massa folk! Ska bli riktigt kul, puss & kram på en toppen lördag!

Musiken förstår en

Godmorgon! Vaknade vid 10, hemma i min egna säng. Är riktigt trött och inte på världens bästa humör! Och vad gör man då? - städar, bakar och går på promenader tillsammans med sin kamera och fotar! Lite Disa terapi haha! Har inte kunnat sova så mycket inatt så jag hoppas att jag piggnar tills ikväll! Behöver verkligen städa mitt rum och jag känner verkligen för att gå ut!
Men just nu ligger jag i sängen, lyssnar på Håkan. Kan inte bli bättre för tillfället! Det är verkligen skönt att lyssna på hans musik, man lever sig in texterna och han förstår hur mina känslor är. Ett bra musiktips till er som kanske är lite vilsna! Vilket djupt inlägg alltså!
Ha en fin lördag, puss på er!

Cozy friday


Heej! Är just nu hos Magnum, vi har en super mysig kväll ihop, något som verkligen behövdes idag. Vi äter gott och snackar!

Efter skolan idag åt jag, Miyase, Jennifer, Julia, Anja och Emelie på Jensens. Så gott var det! Åkte buss tillsammans med Bella till Amanda! Ska kanske sova här eller så åker jag hem.. Imorgon har jag inga planer men på kvällen blir det krök! Nu blir det mer mys, puss!

On my way home


Halloj! Är nu påväg hem från ett Grit Cardio pass + lite rygg! Har nu två vilodagar framför mig, så skönt! Kan inte förstå att det är fredag imorgon, ser verkligen fram emot helgen! 
Ska nu hem och äta, duscha och lägga mig tidigt. Imorgon blir det skola och sen mys i stan med Jennifer och Miyase! Nu kommer bussen, puss på er & godnatt!

Lite sömn..


Hej! Hade ingen som helst tid för bloggen igår! Åkte hem, sov, åt, körde dubbelpass, kom hem vid 9 och sen pluggade jag tills jag somna vid midnatt.. Har bara sovit 5 timmar inatt, riktigt trött idag alltså! Ska iväg till gymmet vid halv 6 på ett ytterligare Grit pass, körde bodypump och Grit igår och aj aj aj vad det känns i rumpan idag haha! Ska göra klart min samhällsuppgift och sen bege mig till gymmet! Ikväll ska jag bara vila.. Ska gå och lägga mig tidigt! Hoppas ni har haft en bra dag, förlåt för tråkigaste bloggen men såhär blir det ibland! Puss!

Plugg plugg..

God kväll! Har suttit med matten från klockan 5 ungefär, fick påbörja pluggandet efter att min migrän hade blivit bättre. Hade egentligen tänkt att köra cxworx och spinning men det kan man inte köra med migrän eller hög dosering av medicin.. Tänk på det när ni tränar! Nu har jag i alla fall kläm på matten, såå skönt. Känslan när man fattar en uppgift är ju bara så obeskrivlig när man inte är så bra på matte som jag! Nu ska jag äta och sen sova, får lite sovmorgon eftersom att jag börjar 9 istället för 8. Hoppas ni haft en bra tisdag, imorgon är det onsdag.. Håll ut, nästan fredag! Godnatt!

Migränen återvänder

Hej igen! Bloggar aldrig från datorn längre känns det som, appen funkar bättre med min 5s faktiskt.. Riktigt skönt! Kom hem från skolan för en stund sedan har jag sådan migrän så jag vill gråta! Känner verkligen pressen på mig själv när det gäller matteprovet på torsdag, att jag måste plugga och klara det. Men med denna huvudvärken kommer jag inte fått något gjort, kanske inte ens träning! Känner att jag gnäller mycket, borde väl istället sprida någon slags positiv stämning på min egna blogg men det går inte med denna migränen.. Jag hoppas innerligt att ni i alla fall mår bra! Puss på er!
Dagen kläder, kan inte bli slappare. Men gillar ändå att bara ta på sig en mysig kofta och ett par uggs, så skönt och bekvämt! 

Snow is on the ground


Heeej! Sitter just nu på min första sociologilektion och kollar på en konstig film.. Om en timme ska jag hem, plugga matte och sen träna ikväll! 
Känner väl bara för att gräva ett hål och lägga mig där.. Är trött på att känna mig blek, trött! Vill bara ha sommar, var väl lite mysigt med snö idag men dessa tre månader vi har framför oss kan väl bara gå fortare? Haha roligt inlägg jag bjuder på va? Puss

Måndagarna är inte bra


Hola! Seg dag idag, men äntligen är måndagen över.. Ligger nu i sängen med huvudvärk och ska sova lite. Är riktigt trött och har ingen ork till plugg just nu men ikväll måste jag sätta igång med matten... Usch hatar de verkligen!
Ska i alla fall vila lite nu och sen plugga, pusss!

Avslutar söndagen

Hej på er! Min dag har bestått utav plugg, TB, mat, fixat rummet, en timmes PW, lite hemmaträning och en dusch! Ska nu fixa lite mer i rummet och sedan lägga mig i sängen med TVD och kvällsmat! Imorgon är det måndag och kan inte dagen börja bättre med matte klockan 8? -nej.. Det nya schemat startar nämligen imorgon! Jaja, blir nog bra! Ha en fin kväll!

Sundaay

Heej! Sitter just nu och kollar på TB, ska strax dra mig härifrån till matteboken! Åh orkar inte att min lärare lägger ett prov en vecka efter starten.. Måste verkligen kämpa för att få behålla mitt E. Skriver mer sen, puss!
Snyggaste Alexander Skarsgård! Älskar att kika på TB för han dyker upp heeela tiden!

Godnatt världen



En fin rubrik


Heeej! Är så glad över att jag tog mig ut med Bella och hennes mamma. Det var sååå jäkla skönt, om man ska motionera ska man göra det ute! Nu ska jag duscha och äta, puss!

Saturdayy


Hej! Bestämde mig för att ligga kvar i sängen och strunta i alla planer.. Kände hellre för att vila istället för att stressa runt! Ska nu istället åka tillsammans med Bella och hennes mamma till en motionsrundan. Ska bli riktigt kul & skönt! Ska dra på mig träningskläderna och gå bort till Bella strax! Ha en bra lördag allesammans! 

01:10



Hej, ligger just nu i sängen och lyssnar på lite go sovmusik.. Ett måste för mig när jag ska sova faktiskt. Hade en riktigt mysig fredagskväll tillsammans med Bellisen! Åh saknat att umgås med henne, vi har så kul ihop! Älskar dig vännen! Ska strax sova men kände för att blogga lite hehe! Planen var att gå på yoga och ett spinningpass imorgon bitti  men jag kom inte in på någon av dom, åh hatar att gymmen är fulla nu i januari.. Nyårslöften hit och dit. Men planerna imorgon är verkligen oklara, återstår att se! Godnatt! 

En färgglad återblick i mörkret

En resa jag aldrig glömmer.. 
 

Ge mig något som tar mig någonstans

Längtar tills jag kan få stå längst fram med min fina vän Ulrika på Håkans konsert i sommar. Tanken att vi har biljetter är bara en sådan underbar känsla. Det kommer bli så fint, längtar redan!
 

Helg, igen

Hej & ursäkta för sämsta bloggen! Jag har tappat intresset och jag vill hellre blogga och göra intresanta blogginlägg än att göra massa tråkiga.. Denna veckan har ju i alla fall gått fort. Det var skönt att börja på onsdagen, som en mjukstart typ.. Nu när skoldagarna är över är det helg framför oss, så skönt! Ikväll ska jag träffa Bella. Det ska bli kul! Nu ska jag äta lite, puss!

At the gym

Heej! Är just nu på gymmet, Grit Cardio står på schemat idag! Ska bli gött! Köpt lite goa energi drycker, så lite taggad är jag allt! Ska sen hem och njuta av känslan att det är fredag imorgon och att jag inte har något plugg! Nu ska vi kila upp mot salen Jennifer och jag.. Pusss!

Första skoldagen avklarad!

Hola! Minn första skoldag på vt 2014 avklarad.. Inget speciellt och en ganska onödig dag faktiskt! Första lektionen blev inställt vilket ledde till att jag & Jennifer fick gå runt i skolan. Vid 2 började alla lektioner och det var väldigt slappt.. Trots att denna dagen inte har varit jobbig är jag så trött. Men det får jag inte vara för nu ska jag sitta med min samhäll heela kvällen.. Har sedan resten av veckan ledig, sköönt!
Ha en toppen kväll! 

Avslutar lovet



God kväll! Ligger nu i sängen, för första gången så här tidigt på hela lovet! Har lite ångest faktiskt men det går nog över, för alla.. Imorgon börjar jag 11:15 vilket är underbart! Tänker på alla som har tidig vecka och börjar 8, usch! Ska sova nu, hoppas ni har haft ett bra jullov och att eran skolstart blir bra! 
Godnatt! ♥️

Pedikyr

Hejsan! Efter att farmor hade smsat mig igår och ville ta mig till stan för en överraskning så trodde jag att det hade med att vi skulle till Alicante v.7 men det var det inte.. Hon var så gullig och ville bjuda på pedikyr. Vill inte sitta och skriva om fötter nu men vet ni hur mycket jag behövde denna pedikyren eller? Underbart, man borde ta hand om sina fötter bättre! Nu är dom babylena, rena och ett fint OPI nagellack på naglarna. Tack finaste farmor, du är guld värd! Nu ska jag plugga plugga plugga, skit att jag skjutit upp allt. Men men jag klarar mig! Skriver ikväll, pussss! ♥

Sista lovdagen


Godmorgon! Filmen igår var faktiskt riktigt bra, satt verkligen och darrade med benen när det var som mest spännande! Hade en jätte bra kväll med Amanda! Var hemma vid två och somna på en gång! 
Idag däremot ställde jag klockan, ska nämligen till stan med farmor! Har egentligen mycket att göra men eftersom att jag inte träffar min farmor så ofta så valde jag att hänga med henne! När jag kommer hem ska jag göra både svenska och samhällskunskap.. Imorgon börjar skolan.. Aja, puss på er!

Mot staden


Väntar nu på bussen, ska som sagt på bio med Magnum! Ska bli hur mysigt som helst! Puss

Black n white


Hej! Tanken var att gå en promenad med Mandisen nu på förmiddagen men eftersom att både blåser och regnar bangade vi de! Ska istället krypa ner i sängen och kolla på TB, vid 4 tar jag bussen till gymmet med Jennifer! Bodypump står på schemat, gött! Vid 9 ikväll ska jag på bio med Magnum! Ska bli mysigt, vi ska se Hunger Games! Skriver säkert mer sen, pussss!

Måsten!

wanties
Ja, här ovanför ser ni det jag verkligen behöver just nu nu! Ska dra till stan nästa helg nu när jag har pengarna! Ska i alla fall köpa ett par jeans eftersom att jag har rensat bland mina gamla. Ett par shorts får jag väl inhandla innan sommaren i alla fall eftersom att jag rensat där också. Ett par prime SKA inköpas, tröttnat på mina Martens (tyvärr) ibland är dom underbara men nu börjar jag tröttna.. Ett objektiv och Escada Cherry in the air hade varit toppen, men jag prioriterar skor & jeans!

Random thoughts

Har velat ha höst & vinter men nu vill jag bara ha en lång, varm och skön sommar med mina vänner!
Är trött på allt regn och rusk, det är som om hösten är tillbaka, det snackas om att det inte ens kommer någon vinter, hellre snö än regn faktiskt. Fast hellre sol och värme!
 
Vill verkligen börja gymma igen och ta tag i min kropp men jag är för lat. Är inte tillräckligt stark typ.. Finns för många hinder, men imorgon ska jag till gymmet och försöka & ikväll blir det andra promenaden!
 
Haft på mina lösnaglar sedan nyår och tänker inte ta av dom. Har verkligen börjat äcklas av mina korta avbitna naglar. Ska börja äta silica igen (har det hemma) och inte bita/riva. Men lösnaglarna kommer sitta på. Även om det inte är skonsamt mot mina nagelband..
 
Har verkligen tappat mitt foto intresse, antar att det är för att det är så tråkigt väder osv. Men jag hade jätte gärna velat köpa ett nytt objektiv och bara börja fota. Min kamera är ändå bra (och dyr haha) så jag borde hitta mitt intresse igen!
 
Har haft tankarna på att köpa ett par låga, bruna Prime. Hade varit så najs och så snyggt. Har aldrig velat ha ett par för att alla andra har de  men nu vill jag testa en annan sort av sko - Boots. Så testade jag ett par Prime och dom satt så snyggt! Anatgligen köper jag dom!

Hade inte skadat nu alltså..


Ååh känslan

Min baby är äntligen häär! Så glad över att jag äntligen fick den! Klarade inte av min 4, den hängde sig, var extremt seg och ibland funka den inte alls. Såå lycklig just nu, lättad.. Tänk att en mobil kan få en på bättre humör!

Regnig lördag

Hej på er! När jag kom hem till Amanda igår så åt vi god middag. Jag, Amanda, Jossi och Jennie började kolla på film och sedan kom Amanda, Issa och Linnea. Vi la en stor madrass i vardagsrummet, åt go saker och kikade på film eftersom att det inte blev något krök. Vi får se vad som händer ikväll men idag ska jag hämta min IPhone (!!!!) Äntligen ska jag få den! Ska även plugga och promenera med bästisen senare! Ha en fin lördag!

Fredag

 
Bilder från Jennies blogg! Kika HÄR!
 
Heej! Har ni haft en bra dag? Det har jag! Vid 12 tog jag och tjejerna bussen in till stan. Åt super god brunch idag igen. Sedan gick vi runt i stan, slutade med att Amanda hamnade på salongen och färgade sin utväxt! Ska strax till Magnum nu och äta middag med Jennie & Jossi, som jag uppfattat de.. Sedan blir det ett litet krök med några! Blir en najs fredag! Puss! 

Andra Januari

Heejsan! Har lagt bloggen lite åt sidan som ni märkt men det hoppas jag är okej! Hann inte blogga innan jag åkte och träffade Jennifer imorse nämligen. Ååh som jag har saknat henne. Har nästan gått en månad sedan vi sågs. Vi åt brunch på Egg & Milk och satt där tills dom stängde 3. Vi hade såå mycket att prata om så det var skönt att fått prata ut lite. Vi gick lite i butiker och sen åkte vi hem. Är nu hemma och ska strax äta middag! Sen ska jag och alla andra tjejerna till Jossi ikväll. En liten myskväll helt enkelt! Puss!

2014 är här

Snygga Jennie!
Nyårsdukning!
Victor, Lisa & Felix!
Jag & Lisa!
Jennie, jag & Lisa!
♥ ♥ ♥
Jennie, Jossi & Lisa!
Fina tjejerna!
Issa & Jennie!
Amanda & Issa!
Adam & Jennie!
Gullisar!
Fläskfilé med potatisgratäng!
Victor fixade efterrätten!
Gott!
Så fina!
Stiliga killar!
Daniel & Johan!
Bästisen!
HEJ & GOTT NYTT ÅR PÅ ER!!! 
Hoppas att ni hade en bra nyårsafton, för det hade jag! Kvällen började med att några av vännerna samlades för trerätters, vilket var hemskt gott! Vid 9 droppade det in folk och det var super kul! Efter 12 slaget var det som roligast och jag är jätte nöjd med kvällen! Hoppas verkligen att ni hade det bra också!
 
Idag vaknade jag upp hos Amanda (Magnum, som hade festen).. Vi var några stycken som hjälpte till och städade och när det var klart slappade vi dagen ut. Nu är jag hemma och ska strax äta middag med min familj! Kommer inte blogga mer idag, puss & kram!! ♥ ♥ ♥

RSS 2.0