Fullt upp..

HEJ! Hållt mig undan från datorn idag eftersom att jag, mamma och Saga har fixat inför pappas överraskningsfest! Det blir 30-50 pers som alldeles strax kommer att rusa in i vårt hus!! Kommer bli så extremt kul och pappa kommer bli så överraskad! Anledningen till att jag inte skrivit detta nu i veckan är för att jag vet att kan kikar min blogg ibland, speciellt nu när Paris bilderna ligger ute! 
Kommer ta massvis med kort men dessutom servera alla gäster! Vi får mat och bakelser från en cateringfirma och allt är perfekt ordnat så att han inte skulle sett något! Nu ska jag sminka mig, puss!

Paris, France 4

Så fint!
Saga blir fascinerad av alla bakelser..
Macarons!
Kan ju säga på en gång att Frankrike & Italien slår alla länder i tillverkning av glass!
O b e s k r i v l i g t gott!
Kvällsfika!
Gott!
Mamma & pappa!

Fredag den 29:e

Här mådde man!

Hej! Efter en ganska dålig fredag fick jag tillfrågan att gå på en fest, tyckte det lät som en jätte bra idé och jag ville jätte gärna att gå. Men eftersom att morgon dagens planer kräver både energi och att jag inte ligger i sängen halva dagen så får jag strunta i festen! Hade såå gärna velat träffa mina underbara kompisar, speciellt vissa som jag inte har sett på evigheter men men.. Jag ska istället efter en dålig dag nu äta gott och sedan krypa ner i sängen och kolla på serier.. 
Alla dagar är inte perfekta, var både trött och på ett nerstämnt humör idag, dock blir det bättre när jag träffade Amanda som mötte upp mig efter skolan! Kärlek till dig vännen! Men som sagt myskväll blir det här, är såå taggad inför imorgon, det ska bli så kul! Berättar imorgon såklart, så att inget avslöjas.. Puss ♥

2014 närmar sig..

NEW YEARS EVE
Snart närmar det sig ett nytt år, vilket ska bli riktigt kul faktiskt! Ser fram emot 2014!! Planerna inför nyår är fortfarande inte planerade, inte så konstigt kanske eftersom att det är mindre än en månad kvar. Men som jag tidigare skrev så vill jag ha ALLA mina vänner samlade.. Om det nu blir möjligt.. Men det hade i alla fall varit hur kul som helst! Påtal om planer, jag vet i alla fall hur min klänning ska se ut. Men jag ger er inga ledtrådar än, men antagligen en av klänningarna på bilden ovanför i alla fall!

Gårdagens mysiga


Gårdagens mysiga bestod utav.. Jacka: Svea // topp & skor: Paris // jeans: jc


Paris, France 3

Mysigt!
Glada tjejer!
Stackars Saga, får inte vara med haha..
Vid Notre Dame såg vi den kända bron med alla hänglås...
Det var så extremt många, från gamla till nya..
Häftigt..
Så fint ändå..
Disa med hänglåsen (:
Saga med hänglåsen..
Varenda hänglås hade ett meddelenade på sig, så vackert!

En bra torsdag


Hejsan! Har haft en bra dag i skolan, skönt att det har varit sen vecka denna veckan så man fått lite sömn och vant sig igen! Imorgon är det fredag vilket är grymt skönt! Ser fram emot denna helgen! Nu ska jag äta och sedan fixa lite, måste städa mitt rum.. Gör det hellre idag än i helgen! Hör av mig sedan, puss!

Paris, France 2

Eftersom att det var "pappas" resa så fick han såklart bestämma lite turistmål vi skulle till..Så andra dagen skulle vi ta tunnelbanan till Notre Dame m.m.
Saga är påväg ner mot tunnelbanan...
Sister!
Ni ser ju hur mycket kläder vi har, vädret var bra men bara för att det är Frankrike var det inte 20 grader..
Såhär kunde det se ut, det berodde helt på vilken station man befann sig på..
Röda turistbussar körde runt överallt, fick en London känsla haha!
Här har ni då en av dom sju Notre Dame byggnaderna (den största). Jätte tråkigt jag vet, men ganska häftigt ändå?
Över 1000 år gammal..

Inga inlägg via Blogkeen

Hej igen! Det verkar som om det är fel på min blogg eller Blogkeen, något är det i alla fall. För er som läser min blogg på BK så kommer inte inläggen upp, lite trist nu när jag visar bilderna från Paris. Men jag vill bara säga detta, så jag hoppas att ni som läser från BK kollar http adressen alltså - www.disathorsson.blogg.se så att ni inte missar något! Hoppas att detta löser sig! Puss

Torsdag

Hola amigos! Bloggade inte igår för när jag kom hem från skolan kikade jag på film kvällen ut. Var så otroligt trött.. Hade inte riktigt "landat" från resan kände väl jag! Men idag mår jag toppen, vädret är hur fint som helst och det är slutet på veckan! Imorgon är det fredag och sen är det helg.. Händer spännande saker i helgen som ni inte riktigt får reda på nu..
Nu ska jag äta upp min frukost och sedan duscha, börjar 12:50 idag, hur skönt som helst! (:
Puss o kraam!

Paris, France 1

Eftersom att flyget bara skulle ta 2 timmar så köpte vi gott fika på EH istället för dom äckliga mackorna på flyget!
Fluffiga moln
Redo för Paris..
Första middagen i Paris fick bli en restaurang som låg nära hotellet..
...Och gott var det! 
Vi såg en butik som hade fyllt med julpynt!
Såå fint & mysigt!
Full fart även om klockan var typ 10..
Metro/tunnelbana är populärt. Det är så man tar sig fram som snabbast i Paris förutom bil då..
Vårt hotell, Hotel Corona! Riktigt mysigt och fint var det! Jag och Saga delade ett rum och mina föräldrar ett!

Hemma!

Hej på er! Nu är jag hemma från en underbar resa med min familj! Det har varit hur bra som helst, allt har varit perfekt! Jag har precis rensat alla 600 bilder, delat upp i 10 delar med 10 bilder i varje del! Känner inte att jag orkar eller vill dela med mig av alla 600 bilder här i bloggen! Det blir lätt tjatigt och mycket att fixa med när det gäller bilderna! Så första delen börjar imorgon! 
 
Ska strax duscha och krypa ner i min underbara säng!! Som jag har längtat.. Ska kika på Bron och sen sova! Imorgon blir det skola, ska faktiskt bli kul att träffa alla! Godnatt & sov så gott! ♥

I miss this..

Denna dagen saknar jag.. Det var en spontan trip in till stan för lite fika vid kanalen. Det var sommar och det var en super fin kväll tillsammans med mina bästa vänner! Så mysigt och så saknat!
 

Black..

Feather

Julen närmar sig..

Ååh herregud det är jul snart! Kan inte tänka mig att det har gått så fort? Tänk er all god mat, sätmmningen, all härlig musik, snön, klapparna, träffa sin familj, mysiga morgonar och shopping i ett pyntat Göteborg. All belysning som tittar fram och alla dekorationer, granen, tomtarna och alla stjärnor. Även om vintern är hemsk och kall så är detta höjdpunkten och slutet på året! 2014.. Häftigt!

@airfrance


Bonjour! Sitter just nu på flygplatsen, alldeles strax kommer flyget och ärligt talat kommer jag sakna Paris! Varit såå skönt med ledighet från skolan, vardagen och Sverige! Nu ska jag kika lita i taxfreen! Puss

Julklappar för honom!

Gifts..For him!Eftersom att jag själv inte är kille så var det svårt att pyssla ihop ett collage med manliga gåvor.  Men här ovan ser ni i alla fall några tips på presenter till din kille eller till din kompis!

Three songs..


Shoppingdag


Sneakpeak...

Hej på er! Hur mår ni? Jag mår fint! Istället för att gnälla över min måndag som jag alltid gör så kan jag nu säga att min måndag har varit amazing!! Direkt efter hotell frukosten vandrade vi bort mot Paris största och kända shopping gator! Det var hur fint och kul som helst, julpyntet var uppe och granarna var klädda! Nu är vi tillbaka efter en heldag på Paris gator! Är helt slut i benen så ska vila lite nu och sen ska vi äta våran sista middag.. Tråkigt, ska njuta fullt ut nu! Imorgon blir det hemgång, vid 9 på morgonen lämnar vi hotellet.. Segt! Men vi kommer i alla fall hem i hyfsad tid! PUSS

2+3=5 pluggtips!

1. Bestäm tid
Att tänka att du ska plugga hela kvällen känns inte så peppande. Bestäm dig i stället för att plugga fram till en viss tid, och att du därefter är ledig. Då har du något att se fram emot och kanske orkar vara mer effektiv.
 
2. Sätt upp mål
Om du har en uppsats att skriva är kanske ditt stora mål att få den färdig. Men sätt upp små delmål på vägen för att det stora målet inte ska kännas lika långt borta. Första målet kanske kan vara att skriva en inledning?
 
3. Peppa dig själv!
Du är skitbra. Heja! Det kanske känns fånigt, men skriv lite uppmuntrande ord till dig lite varstans, som peppar dig att fortsätta. Om du gillar att lyssna på musik när du pluggar, gör en spellista med peppande musik..
 
4. Skriv listor
Ibland när det är sjukt mycket att göra i plugget är det lätt att hjärnan låser sig och att man inte vet var man ska börja. Känner du igen dig? Skriv en lista med punkter på vad du har att göra, och prioritera vad som är viktigast. Stryk när du är klar. Genom att stryka kan du glömma uppgiften och gå vidare till nästa.
 
5. Plugga - pausa!
Att pausa är faktiskt minst lika viktigt som att plugga. Utan pauser fungerar inte hjärnan lika bra. Planera in pauser för att gå en promenad, lyssna på några bra låtar, baka en kaka eller vad som helst som får dig att tänka på något annat, rensa skallen och få mer ork. Hellre många korta pauser än en lång!

Lycka till – det kommer gå hur bra som helst!

Love

LOVE

Kärlekslista

Är du i ett förhållande? Nope!
Har du kysst någon idag? Nej!
När går gränsen vid otrohet? När personen är otrogen, kysst någon annan tex.
Är du romantisk? Väldigt!
Hur skulle du beskriva den perfekta pojkvännen? Utseende mässigt så gillar jag alla typer av utseende, blond som brunett liksom. Men en blond/brunett kille med bruna/blåa ögon. Han ska vara generös, omtänksam, spontan och utåtriktad
Vad är viktigt i ett förhållande? Tillit
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? Ja
Har du lekt med någons känslor? Nej, skulle aldrig göra!
Hur många har du varit ihop med? Har inte haft ett seriöst förhållande!
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? Singel
Hur skulle den perfekta dejten se ut? Något som båda gillar, så blir det bekvämt
Om mannen i ditt liv skulle du vara otrogen, vad skulle du göra då? Beror ju på vad det är han gör, ifall han nu skulle kyssa någon annan skulle jag kanske förlåtit honom det beror på hur bra ens realtion är men om det var sex eller strul skulle jag dumpa faktiskt. 
Blir du lätt kär? Ja
Vad faller du för? Fina leenden och ögon, ett glatt humör och charmiga boys
Har du en ”utseendetyp” hos killar? Njae, men jag har min gräns haha
Vad tycker du om att ligga på första dejten? Nej det skulle jag inte göra
Är kärlek allt i livet? Ja, men kärlek till vänner är viktigast!

Resa - Saint Tropez 2010

 
Åååh så bra resa! 
2010 skulle vi på en stor hundutställning i Saint Tropez, det slutade med att hela familjen hängde på och vi spenderade en vecka i värmen. Det var en stor hundtävling, med en ras - Zekes ras. Eftersom att tävlingsdagen bara var två dagar njöt vi fullt ut resten av veckan. Vi bilade dessutom, tog 2 dygn. Och det var givande kan jag säga. Göteborg - Malmö - Över bron - Danmark - Tyskland - Belgien-Schweiz - Österrike -  Italien och sedan Frankrike, Saint Tropez. Sjukt långt men riktigt kul!!

Tre hudtips!

1. Rengör rätt
Tvätta alltid bort smink med en mild rengöringsprodukt som är anpassad för just detta. Massera in produkten i ansiktet med lätta rörelser och låt den sedan verka i någon minut innan du sköljer hela ansiktet med vatten. Då blir det lättare för dig att tvätta bort smink och smuts utan att rycka i huden för mycket. Om du ha mycket acne eller finnar kan du tvätta bort smink med en rengöring och tvätta ort finnar/pormaskar/acne med en annan rengöring.
 
2. Rädda huden från att bli torr
Kroppen: Smörj in kroppen med bodylotion när huden fortfarande är fuktig efter dusch eller bad. Då är huden som mest mottaglig mot den extra fukten. 
Händerna: Varje gång du tvättar händerna tappar de fukt. Gör det därför till en god vana att smörja in dem med återfuktande handcreme varje gång du tvättat händerna eller handdiskat.
Ansiktet: Smörj in dagligen med en vänlig dagkräm
 
3. Scrubba huden
Ibland kan det vara bra att rengöra på djupet, scrubba då med en ansiktsscrubb. Men ta inte i för mycket.

Vet ni detta om mig?

- Har typ 6 långklänningar men jag använder dom aldrig
- Enligt många utav mina vänner har jag konstig godissmak
- Om jag ska jogga, springa eller cykla på gymmet gör jag det hellre ute
- Har svårt att sätta krav på mig, bryter dom fort
- Går alltid runt med tofflor hemma
- Sätter alltid upp håret när jag kommer hem

Paris


HEEJSAN! Hur mår ni? Jag mår toppen!! Dessa tre dagar som vi har spenderat här har varit så mysiga! Något som jag kan berätta är att vi besökte Notre Dame igår, vi var på bron med alla hänglås som var så fint!! Vi har shoppat, ätit såå god mat och vi har precis kommit till hotellet från en kväll vid Eifell Tornet! Dom två dagarna framför oss ska bli mer shopping m.m. Imorgon fyller pappa år, det ska firas med lunch uppe i Eifell Tornet.. (!!!!) nu ska vi äta puss!!

Fem julklappstips för henne!

Gifts... For her!1. Perfymer
Funkar alltid, håll bara utkik efter vilken doft din vän gillar som ska få presenten!

2. Body Slash & Body Lotion
Båda två är ju super goda och roliga att få tycker jag. Då doftar man gott och tar hand om sin hy också. Man kan ju välja märke som VS, The Body Shop eller I love...
 
3. Nagellack & Smink
Kan ju alltid vara kul oh praktiskt. Sånt man behöver ha hemma inför fest, kalas eller vardag! Och när jag säger smink menar jag kanske ett fint läppglans eller ögonskugga!
 
4. Underkläder & Pyjamas
Så mysigt och gulligt! Alltid kul att fylla på med sexiga eller snygga underkläder. Men söta pyjamaser är ju också mysigt. Priserna kan ju variera men det finns alltid något som passar varenda plånbok!
 
5. Presentkort
Kan bli opersonligt, MEN är så praktiskt. Istället för att på oönskade saker får man pengar och köper det man vill ha! Presentkort på Gina, Monki, H&M eller Nordstan är ju hur bra som helst!

Soon..

Snart kan man ta egna snöbilder nu när December närmar sig!

Be your beautiful self

Be your beautiful self

Resa - Spanien 2010

 
2010 var den senaste gången jag var i Spanien med min farmor. Som jag skrev igår så var jag 2 år när jag började resa med henne. Hon är som min andra mamma och jag trivs hur bra som helst med henne. Som sagt, det var ett tag sedan sen jag var i Spanien tillsammans med henne. Det var en tradition varje år, men nu är skolan mer i fokus så det har blivit mer än sällan. Men nu har hon och farfar köpt lägenhet i Alicante så då kanske jag åker ner och träffar dom!

Bekännelser

- När jag är utomlands så tar jag alltid en massa foton för att jag oroar mig för att jag ska glömma vissa saker
- Jag har runt 30 stickade tröjor
- Jag är jätte kräsen när det gäller mat
- Jag vill flytta från Sverige efter gymnasiet
- Har rest till Spanien med min farmor sedan jag var 2

Hårtips!

1. Klipp inte för mycket
Hår växer ungefär 1 cm i månaden, går du till frisören varje/varannan månad och klipper av 3-4 cm kommer håret inte att bli längre. Så enkelt är det. Välj en frisör som inte klipper mer än du ber om. 
 
2. Borsta aldrig blött hår
Borsta aldrig håret när det är blött, det är elastiskt och mycket skörare. Red ut det med en bredtandad kam och hantera det försiktigt. Red ut alla tovor försiktigt från topparna och uppåt. Använd allra helst en kam utan "sömmar" eller skarvar.
 
3. Rengör regelbundet din borste
Rengör dina borstar och kammar med jämna mellanrum, de blir snabbt fulla av fett, smuts, döda hudceller, rester av stylingprodukter och damm. Rengör med schampo, du kan skrubba kammen med en nagelborste och dra lite papper mellan tänderna. 
 
4. Schamponera med måtta
Schamponera sällan och med lite schampo men använd mängder med balsam. Tar ditt schampo slut innan ditt balsam så gör du förmodligen fel. Schamponera bara en gång, en liten klick räcker. Försök tvätta håret mer sällan, schampo dagligen sliter på håret. Använd alltid massor av balsam, men inte på hårbotten, börja applicera balsam från öronen och nedåt, särskilt i topparna. 
 
5. Undvik fönen
Fönen och plattången är onda mot ditt hår. Undvik dem så mycket som möjligt och låt håret självtorka. Även färgning sliter mycket på håret, blonderingar och blekningar är allra värst. 
 
6. Ät rätt
Man kanske inte tror att maten du äter påverkar håret men det gör det. Ät nyttigt och sunt så blir det hår finare. Mycket B, E vitamin är viktigt

50 frågor - lära känna Disa

1. Vad heter du? - Disa Thorsson
2. Har du lätt för att bli kär? - Väldigt, fast jag skulle nog mer säga crush
3. Vilken låt är bäst just nu? - Hela Huset med Maggio & Håkan!

4. Är du snål eller generös? - Beror på vem det är jag ska bjuda, men ja generös 
5. Om du skulle välja talang för en dag vad skulle det vara? - Höra folks tankar eller osynlig
6. Vilken är din absoluta favorit godissort? - Pez och all choklad
7. Är du en öppen och ärlig människa eller du är den som är mer tillbaka dragen? - Beror helt på vilket humör jag är på. Men jag är en väldigt öppen person och ärlig är jag!
8. Vad tar du med på en fest? - Goa vänner och ett härligt humör!
9. Har du ett bra självförtroende? - Ja det skulle jag väl säga, beror på, vissa dagar ligger det lågt
10. Har du något smeknamn - Inte som jag kommer få men Disis

11. Om du fick vara kvinna/man för en dag, vad var det första du skulle göra då? Tagit reda på hur killar tänker!

12. Hur får man kontakt med dig om man vill visa intresse? - Vara sig själv, utåtriktad och le
13. Nämn en artist som du tycker ser riktigt bra ut. - Ojj vet faktiskt inte
14. Ta din mobil och bläddra fram till kontakt 16, vad heter kontakten på din mob? - Lizel Göransson
15. Hur ska du fira nyår? - Vill på en riktigt bra fest tillsammans med ALLA min vänner!
16. Hur bor du, villa, lägenhet, radhus? - Hud
17. En dag du aldrig glömmer - När jag träffade Håkan för första gången
18. Vad har du för märke på din mobiltelefon? - iPhone
19. Nämn tre saker som gör dig riktigt glad. - Vänner, mat och träning
20. Bästa boken du läst? - Hatar böcker..
21. Turnummer? - Ingen aning
22. Vad har du för betyg i skolan? - Är nöjd!
23. Vad är ditt yrke, jobbar eller pluggar? - Pluggar på Jensen
24. Hur många barn vill du ha? - Om jag ska ha barn, 2 i sånna fall
25. Har du någonsin älskat en person (förutom familj och vänner)? - Nej
26. Vilka länder har du besökt? - Spanien, Italien, Frankrike, Tyskland, Österrike, Danmark, Estland, Turkiet, Bulgarien, Cypern, Grekland, Teneriffa tror det var alla
27. Nämn 2 saker som gör dig riktigt arg. - Folk som ljuger och snackar skit
28. Brad Pitt eller Orlando Bloom? - Orlando
29. Hur stor garderob har du? - Helt ok, behöver väl egentligen en större men det går
30. Vilken datum fyller du år och vad e du för stjärntecken? - 17/10 Våg
31. Vad anser du om att tjejer och även killar viker ut sig i tidningar osv? - Haha ingen aning..
32. Film hemma eller bio? - Beror på vilket humör man är på
33. Vem är ditt senaste sms ifrån? - Jennifer
34. Vem ringde du sist? - Mamma

35. Hur är ditt humör just nu? - Trött men glad!

36. Om du fick ändra en sak på ditt utseende, vad skulle det vara då? - Min näsa, men jag nöjer mig i alla fall
37. vem i din familj står du närmast? - Mamma
38. Är utseende viktigt för dig? - Ja, men även insidan är viktig
39. Hur många konserter har du varit på? - Håkan, Kent, Maggio
40. Något du inte kan leva utan? - Mina vänner och min familj & musik!
41. Nämn en låt som betyder mycket för dig. -  Midsommarnattsdröm - Håkan
42. Vilken årstid är bäst? - Sommar
43. Om du fick chansen att flytta till Hollywood, hade du gjort det då? - Ja
44. Vad tycker du om adoption? - Riktigt bra!
45. Åldersskillnad i förhållande, ok eller inte? - 2-3 är ju okej, men när det gäller typ 20 år är det lite scary
47. Vad gillar du för musik? -  Pop, House m.m.
48. Vilken är din favorit genre i filmer? - Romantiska filmer!
49. Vilken kändis har du fått höra att du är lik? - Ingen tror jag..
50. Något inte många vet om dig. - Jag kan vara en sådan perfektionist ibland.


Wanties..

Christmas wanties..
 

A cozy feeling...


Four songs


Winter?

Winter?

@landvetter


Nu lämnar vi Sverige!!! Vi ska strax gå på planet, det snöar ute också - så mysigt! Vi har köpt fika på EH och jag har köpt en mist på VS! Nu låter jag dom tidsinställda ta över bloggen! PUSS ♥️

Trowback

 
 
2008 bestämde min skola att gå med i ett projekt som heter Commenius! Man lottade ut 6 elever från varje klass.. Det blev jag, Caroline, Louisa, Linn, Oskar och Oliver. Vi åkte till Belgien i en vecka och bodde hos varsin familj. Jag hade en jätte bra familj, min värde person heter Florence och jag har fortfarande kontakt med henne! Det var riktigt kul att åka till Belgien, se hur andra ungdomar i vår ålder bor och studerar! Glömmer aldrig den resan.. Hade en riktigt rolg resa! 1-2 år senare kom våra värde personer till Sverige!
 

Resfeber? - nej!


Gårdagens bilder..

God morgon! Just nu ligger jag i sängen och lyssnar på go musik! Ligger och tänker på att jag har ned mig allt osv! Ingen resfeber här inte men åååh vad kul det ska bli!! Hoppas att ni kommer att ha det jätte bra, jag har fixat 4 tidsinställda/dag tills jag är borta!
Ha det nu såå bra så hörs vi, PUSS & KRAM!! ♥️

Mycket att göra..


Heejsan! Fick strunta i gymmet idag eftersom att jag insåg att jag hade såå mycket att göra helt plötsligt. Jag måste packa, tvätta, fixa musik, städa, plugga och till sist träffa Amanda ikväll! Ska strax sätta mig och göra en packlista, det blir mysigt för jag har bakat muffins också! Bloggen lägger jag åt sidan eftersom att jag har mycket att göra.. Puss, hoppas att ni förstår! 

Break

Hej! Tar just nu en break från min samhällsuppgift.. Har verkligen börjat inse att det inte är mycket kvar utav höstterminen och att det snart är jul. Detta är min sista uppgift i samhällskunskap, helt ärligt kommer jag sakna detta ämnet men framför allt min lärare.. Så braa! I dom flesta ämnena nu så jobbar man med sista uppgiften eftersom att det börjar nya kurser till våren, kul! Ska göra en god fruktsallad nu för att sen fortsätta skriva! Puss!

Påbörjar mitt pluggande

Hejsan! Ledsen för dålig uppdatering igår men jag hade lite annat att tänka på tex. doktortid m.m. Nu är jag i alla fall hemma efter en helt okej dag i skolan! Satt i stort sett bara och jobbade på min svenska uppgift som blev helt klar! Super super skönt!! Slutade 12.40, åt och sedan åkte jag hem! Eftersom att jag åt i skolan ska jag nu dra igång med pluggandet på en gång så jag får det överstökat, kommer behöva tid för annat imorgon så jag ska försöka göra mitt bästa så jag blir av med allt. Imorgon är det även sista skoldagen innan jag åker till Paris, har ännu inte fattat att jag ska bort härifrån, så jäkla skönt!!

Söndagens sysslor

Här ovanfrån ser ni 6 bilder från igår, alla fina bilder kommer från Eminas fina blogg! Besök den här!

Hej! Sitter just nu i mina föräldras säng, pluggar som bäst här faktiskt! Så ja, jag ska sätta igång lite med plugget och sen blir det mat och Bron klockan 9. Sedan blir det en dusch och sedan sängen.. Så ser min söndag ut resten av kvällen! Insåg förut när jag åkte moppe att vintern verkligen närmar sig.. Tar vanligvis moppen till hållplatsen men nej nej.. Får ta cyekln imorgon på grund av all is som kommer täcka vägarna. Iiih vad kallt, ser inte fram emot det.. Men julen däremot ska bli toppen! 
Puss på er, ha en fin fortsatt söndag! ♥

Helt slut i kroppen..

Dagens mysiga!

Hej på er! Efter en riktigt mysig gårkväll och natt så är jag helt slut, i hela kroppen! Vi var sex tjejer som åt gott och hade en mysig dag helt enkelt! Imorse firade vi finaste Miyase på hennes 17-års dag med tårta och present! Förhoppningsvis kommer det upp bilder lite senare.. Nu är jag & Jennifer påväg till gymmet för vårat vanliga bodypump söndags pass haha! Skriver sen när jag kommer hem! Puss D

Girlsnight!


Hej! Efter ett gött spinning pass imorse åkte jag hem och tog det lugnt! Duschade och åt osv.. Nu däremot sitter jag på bussen påväg mot Miyase som ska ha en liten sleepover! Ska bli en jätte mysig lördag tillsammans med en massa goa tjejer! Hoppas att ni har haft en bra lördag hitintills & att eran kväll blir toppen! Puss

En lyckad fredag

God kväll! Kom precis hem från en jätte trevlig & mysig kväll tillsammans med Caroline och Ulrika på Göteborgs Wok. Det var hur gott som helst!! Vid halv 9 så tog vi bussen hem från en jätte bra kväll och nu är jag hemma och är helt slut.. Ska sätta på en film och somna till den, imorgon vid 11 ska jag, Jennifer och Miyase på ett spinning pass, är väl sådär taggad på att gå på pass när jag kan sova, men men! Nu ska jag tvätta bort sminket och borsta tänderna! Ha en toppen bra fortsatt kväll! ♥

Friday

God morgon! Är påväg med mamma till skolan, ska ha utvecklingssamtal.. Kul. Haha nej men det kommer säkert att gå hur bra som helst! Sedan efter det blir det en vanlig skoldag. Ikväll ska jag träffa Caroline & Ulrika! Vi ska träffas och äta på Göteborgs Wok. Efter att varit där på min födelsedag så vill jag tillbaka. Kommer bli riktigt mysigt! Ha en fin fredag!

Torsdagen är nästan avklarad



Hej igen! Just nu sitter jag på gymmet, själv och väntar på att jag ska kunna gå till mitt CXWORX pass! Taggade till lite nu så jag är faktiskt peppad!! Efter passet ska jag direkt hem, ätaa.. Känner att magen börjar kurra lite så det kommer bli perfekt med middag sen! 
Skönt att det är fredag imorgon, har planer för imorgon och inför helgen men det berättar jag sen! Puss / D

One week left..

En vecka kvar..
 
Hej vänner! Sitter just nu på min svenska lektion.. Har en lektion till och sedan är jag fri från skolan. Vid fem när vi slutar ska jag och Jennifer på ett event här i stan. Om jag fattat det rätt så håller Nattstad (blogg hemsida) i detta. Klädbutiken inspo ska vara där bla, ska bli kul och se vad dom kan bjuda på! Efter skolan ska jag på ett pass, har inte bestämt mig än men det ska bli kul! Hör av mig sedan, puss!

MTV EMA


Hej på er goingar!! Vid elva började första passet på gymmet, så jäkla gött var det att ta igen träningen efter ett kasst pass i förrgår! Efter träningen åkte jag och Jennifer till Ica och köpte en massa frukt, passade bra när dom hade extrapris på utvalda frukter!! Gott!! Har precis fixat en super god fruktsallad som jag ska ha till lite plugg här hemma! Men först ska jag kika klart på MTV EMA, så grymt! Puss

Today's inspo



Pretty awesome

Pretty awesome

21:45

Ååh längtar!!

Hej! Har suttit hela kvällen med min samhällsuppgift, ska strax äta något för att sedan sova! Imorgon står gymmet först på schemat, ett Grit Plyo pass och Bodypump.. Som ni märker kombinerar jag dom två ganska ofta. Men det är en bra kombination av träning, den känslan efter.. Herregud då är man allt nöjd!
Hoppas ni har haft en bra tisdag!

Barbent

Åååh vad jag saknar att vara barbent!! Allt var så mycket enklare, roligare och snyggare när man skulle klä sig.. Finns ju såklart fördelar med höst/vinter också men sommaren slår ingen annan årstid när det gäller outfits! Får hoppas på att jag i alla fall kan få ha kjol i veckan, fast med leggings då också...

Det bästa med denna årstiden




Hej! Sitter just nu på bussen påväg hem från skolan, har sen vecka så jag kommer sluta 17 heela veckan! Åh det är så mysigt att det är mörkt när man ska hem, kan inte vänta tills all julbelysning och dekorationer är uppe! Man ser att dom flesta ställena i stan redan börjat, men åh vad det kommer bli mysigt när allt är uppe!! Det är verkligen bäst med denna årstiden! Ska hem och äta, plugga.. Imorgon är det resursdag i skolan! Skriver mer sen, lovar! :))

Måndag




Hej! Ledsen att jag inte bloggade mer igår, var hos Miyase och sedan var jag på gymmet resten av kvällen! Vid 6 var jag hemma och pluggade inför provet jag hade idag, vilket gick bra! Har haft en lång och ganska trist måndag, men vi fick i alla fall sluta tidigare! Spontan bokade ett Grit Plyo pass.. Så nu i väntan på att passet ska börja njuter vi av massage stolen! Skriver säkert sen.. Pusss

Farsdag




Hejsan! Började dagen med att fixa frukost till pappa eftersom att det är farsdag!! Han fick en present, sin franska flagga hissad och en god frukost! Jag hoppas att han blev nöjd!! 
Nu däremot väntar jag på bussen, jag och Jennifer ska hem till Miyase för att skriva klart våran samhällsuppgift! Sen tror jag att det blir ett bodypump pass för att sedan åka hem och plugga inför idrott provet! Kramis!

Lördagens plugg - avklarat!


Hej! Nu har jag pluggat för idag, så skönt att fått allt gjort! Imorgon har jag ett prov som jag ska plugga till och sedan ska jag träffa Miyase och Jennifer  för att skriva klart våran samhällsuppgift! Jaja nog om skolan på en lördag! Strax får vi gäster, pappa har förberett värsta menyn med trerätters och allt! Ska bli såå mysigt och skönt! Puss puss

Winter

Winter outfits

On my way


Hej! Nu är jag påväg till Ica med mamma, japp japp vi ska handla + att jag behöver köpa lite smått inför France som en ny rengöring m.m. När jag kommer hem ska skriva klart min psykologi! Puss / D

Morgonens höjdpunkt!




Saturday


God morgon vänner! Vaknade halv 9 och sovit non stop hela natten lång, borde piggna till snart och vara pigg hela dagen efter 16 timmars sömn! Ska strax göra en pang frukost för att sedan plugga tills ikväll! Puss

Tired friday..


Hej på er! Fredag, otroligt skönt! Efter skolan drog jag och Jennifer till gymmet. Efter det åkte jag hem, åt och sedan kikade jag på tv! Somnade i soffan, sedan la jag mig i sängen vid 6 och vaknade nu.. Denna veckan har varit så jobbig för mig, kämpiga morgonar och att komma tillbaka till skolan har varit jobbigt! Är fortfarande trött nu efter min lilla break här haha! Ska ta bort smink osv för att sedan sova, igen! Får verkligen hoppas på att jag är super pigg imorgon nu då så att jag får allt plugg gjort! Godnatt & puss på er!! 

Inköp som ska göras i Paris..

ParisSåklart ska jag passa på att shoppa så mycket som möjligt i Paris, ska besöka Bershka och Pull & Bear som jag besökte i Nice. Butiker som inte finns här hemma! Är super sugen på ett var ljus gråa Uggs, det ska finnas en outlet med 40%, ska kika när jag kommer dit! Och såklart ska jag kika efter ett par mintgröna Nike Free Run, ska verkligen hitta ett par. Sedan när jag kommer hem till Sverige igen ska jag shoppa en massa träningskläder som matchar skorna!! Det är dom två inköpen som är planerade i alla fall! Ska såklart besöka Zara som jag hört ska vara en jätte fin butik med ett stort utbud, antar att det blir billigare också! Drömmer mig bort! ♥

7:e November

God kväll! Kom precis in från inredningspartyt, det var riktigt mysigt och roligt faktiskt! Vi fick köpt lite små grejer, bland annat ljuslyktor! Nu är jag jätte trött, så skönt att det är fredag imorgon!! Fick gjort min religions uppgift förut, såå skönt! Har tre inlämningar tills på söndag och ett prov på måndag! Min helg kommer bestå utav skola, kul.. Ska i alla fall inte upp halv 6, det är ju så skönt! Nu ska jag kika lite på tv med la familia och sen sova! Puss ♥
 

Inspiration

Halloj! Sitter just nu framför datorn med ett glas med smoothie, gott!  Det blev med mango, annanas, apelsin och citronmynta.. Riktigt god blev den! Sitter just nu med min religionsuppgift, den lär bli klar idag! Vid 6 ikväll ska jag iväg till några kompisar på ett såkallat "inredningsparty".. Om jag fattat det rätt så hyr man in en person som äger en inrednings butik eller bara säljer inredning, kommer i alla fall bli grymt inspirerad för det blev jag förra gången vi hade ett sådant besök! Får se ifall jag & mamma beställer något! Ska bli kul, bli inspirerad och äta got mat haha! Puss / D

Två veckor..


Heej! Ååh om exakt två veckor åker jag och min familj till Paris!! Ska bli så otroligt kul och skönt att komma bort från vardagslivet! Bara äta och dricka gott, shoppa, fota, umgås med familjen osv! Ska bli toppen! Kan inte vänta!!

Grit Plyo + Bodypump


Hej! Efter skolan struntade jag i plugget och hängde med Jennifer och Miyase till salongen för att fixa ögonbrynen! Sedan var vi hos Miyase för att sedan åka hem! Nu är jag på gymmet med Jennifer vi ska strax in på ett Grit Plyo och sedan bodypump! Hoppas ni får en fin kväll!

Sista lektionen..


Hejsan! Just nu sitter jag på min sista lektion - spanska.. Sen blir det lunch och sedan ska jag hem! Jag är ledsen för att bloggen blir så trist, bara blogginlägg om mina trista dagar i skolan och på gymmet! Ska se om jag kan fixa lite tidsinställda sen, ska i alla fall plugga när jag kommer hem! Puss

Veckan rullar på..


Hej! Hemma från skolan nu, mötte upp Amanda i stan för att sedan samåka hem! Har precis druckit upp en god smoothie och kikar nu på tv! Ska åka till farmor och farfar strax, dom är i Spanien nu så jag ska hem till dom som vanligt! Sedan vid sex ska jag dra till gymmet! Puss!

Döda ben..

Hej på er! Kan ju säga att jag har såån träningsvärk efter bodypumpen igår, inte nog med det så blev det ett spinningpass på 50 minuter så mina ben är döda! Två dagar med intensiv träning känns bra, imorgon blir det ett magpass på gymmet + yoga, ååh taggar! Har precis duschat och ätit, redo för sängen helt enkelt.. Ska använda min goda body lotion med mango & papaya som jag fick när jag fyllde år och sedan lägga mig på spikmattan.. Haha nu undrar ni säkert varför jag gör de.. Men som jag tidigare kanske har nämnt så har jag scoolios och när jag tränar kan jag ofta känna smärta på kvällarna innan jag ska sova, då hjälper det med spikmattan! Spikmattan hjälper till att öka blodcirkulationen så det hjälper min rygg! Så jag ska dra mig mot sängen nu, ha en fin kväll! ♥
 

Monday


Hola friendos! Ska ju egentligen sluta vid fem idag för det är måndag men våran lektion blev inställd så efter en kort dag åkte jag hem! Det var svårt att ta sig upp imorse så det är skönt att komma hem tidigare! Nu har jag precis ätit och ska strax iväg! Ikväll ska jag träna med Jennifer vilket ska bli skönt! Hör av mig sen, puss!

Söndagsångest..

Heej på er! Japp japp, rubriken stämmer.. Efter tre veckor utav frihet så är det skola imorgon, och nej jag längtar inte.. Har haft ett riktigt bra höstlov med minnesvärda dagar med mina fina vänner och det avslutades på sätt och vis med ett gött bodypump pass med Jennifer, som ni ser på bilderna fick vi "klä ut oss" inför passet, vi gjorde ett litet ansiktslyft och blev för en timme en mus och en katt, haha!! Nu har jag precis kikat klart på Bron (en serie) och ska hoppa in i duschen för att sedan sova. Imorgon ska jag upp klockan halv sex, tagga..
Hoppas ni har haft en bra höstlov och att eran första skoldag blir bra även om det är måndag ocksåå!
Puss & godnatt! ♥

Söndag



Hej på er! Inte hunnit att blogga för jag har varit lite upptagen.. Igår kväll träffade jag jag William, vi fikade på EH och sedan promenerade vi i Göteborg resten av kvällen! Jätte mysigt var det! Idag har vi röjt hemma, vilket var grymt skönt!! Fick slängt en massa skit. Nu är jag påväg till gymmet, äntligen!! Ska köra ett gött body pump pass med Jennifer, ska bli så skönt att komma tillbaka! Men nu kommer bussen, puss!

Halloween utklädnad

Bilder från Jennifers fina blogg! Kika in den här!

Halloweenfest!


God morgon! Hade en grym kväll/natt, träffade massa nytt folk, dansade, umgicks med gamla klasskompisar och mina nuvarande buddies! Hade en riktigt bra och rolig kväll!! Nu däremot är jag hemma, tog mig hem så fort som möjligt efter att sovit hos Caroline! Äter nu frukost och ska sen duscha och antagligen ta en powernap eller något, sååå trött! Skriver sen när jag piggnat till! 


Några enkla ideér!

Fick en fråga om jag kunde tipsa er om "billiga" tips om vad man kan ha på sig tex ikväll! Ledsen om jag är lite sent ute men förhoppningsvis kanske jag hinner tipsa er!
-Ta på dig en fin glamurös klänning som du har hemma och köp till en enkel mask, om du bor i Göteborg finns det fina & glamurösa masker på Bodega butiken och Buttericks!

- Det är alltid lätt att dra på sig en helt svart outfit för att sedan måla en valfri ansiktsmåling. Det kan vara allt från sår till ärr. Om du besöker Buttericks som jag gjorde igår köper man vax m.m. och bildar sår på kroppen, du kan säkert fråga dom i kassan om mer tillbehör till att göra sår! Och sminket är inte dyrt!
 
-Hawaii tema, ta på dig vanliga sommar kläder med bikini, kjol och ett färgglatt linne och sedan är det vara att köpa en hatt eller Hawaii blommor som inte kostar mycket! Måla en glad sminkning med mycket färger!
 
-Dra på dig något svart och skaffa ett par vampyr tänder samtidigt som du kanske ruffsar till håret och målar naglarna röda!
 
- Militär för en kväll kanske? Har du kanske ett militärmönstrat plagg hemma? Dra på dig det tillsammans med svarta byxor eller kjol. Måla två streck på varje kind och köp en militärkeps på Buttericks för 59 kronor! Man kan även ha ett pannband!

6 behövliga appar

Här är sex appar som jag inte kan klara mig utan!
1. Blogg.se appen - mycket bättre nu än innan! Riktigt skönt att kunna mobilblogga smidigt nu!
2. Instagram appen - såklart en riktigt bra app haha! För er som undrar heter jag disathorsson
3. Pixrl Express appen - den bästa redigerings appen som är gratis (enligt mig) så himla bra!!
4. Spotify appen - självklarhet! Behövs på tråkiga lektioner, bussen, när man ska pugga och sova!
5. Blogkeen appen - så bra app för att följa alla bloggar, så missar man ingen!
6. Weheartit appen - mysig app där man bara kan kika igenom massa mysig inspiration!

Första dagen i November

November?! Herregud vad det går fort.. Hej förresten!
Idag ställde jag klockan för att gå upp i tid, ska in till stan med Amanda som sagt och leta vidare efter tillbehör till våra kostymer inför ikväll! Det kommer bli riktigt kul för det är många som kommer som Jennifer, Miyase, Emina, Amandorna, Issa och några killar från min gamla klass! Sedan kommer det såklart andra som Caroline har bjudit från hennes klass osv! Ska bli sååå kul!! Nu ska jag kika lite på MTV, puss!!

RSS 2.0