I´m lucky that i got you

Hejsan, jag har bara vilat idag! Jag har kollat på OTH och slappat. Imorgon är det skola som vanligt, efter skolan ska jag med Caroline och Ulrika till gymmet och gymma, jag uppdaterar när jag kommer hem! Ska även svara på några frågor imorgon!
Godnatt! 

More nature

Hoppas ni inte tröttnar på mina natur bilder, ville bara få hit våren lite till bloggen!

Light green


Onsdag


Hejsan! Vad varmt det är ute, det är hela 9 grader här hemma! Så himmla skönt. Nu ska jag strax äta och sedan ta det lugnt. Efter två dagar med bara plugg behöver man lite vila, det gick jätte bra på provet idag de var riktigt bra att jag pluggade så mycket som jag gjorde. Vi hörs av sedan!

Hoppas ni stannar kvar


Hej, jag är ledsen för dålig uppdatering! Jag har ett viktigt prov i morgon i musiken som jag måste få minst VG på, som det ser ut nu ligger jag inte på den nivån. Jag kommer bli tvungen att plugga hela eftermiddag och kvällen och det är bra att jag börjar nu! Hoppas ni stannar kvar även om det blir lite off här idag. Puss och kram på er!!

Time 4 bed

Nu ska jag sova, vi hörs av imorgon eftermiddag! 

Frågor

SVAR: Jag vet inte riktigt vad jag ska säga men jag tolkar frågan som hur det går till. Nationella betyder att alla i Sverige gör det och för två-tre veckor sedan hade alla nior i hela Sverige Svenska nationella. Det är väldigt stränga regler och man är väldigt nervös men det är nog mycket för att alla stressar uppvarandra och alla tänker "Oh herregud det är nationella!!" så var det i vår klass men efter första provet så sa alla "Ah men det var ju inte så farligt..!" Ta det lugnt, andas. Det kommer gå fin fint!


SVAR: Ja faktiskt, så fort krokusen dyker upp och lite grönt på träden så blir det en vårig design på en gång!

SVAR: Jag har en blå CPI Power. Jag skaffade mitt körkort i November och eftersom att jag fick min körkort så sent var för att jag fick göra om moppeprovet 2 ggr. Det var väldigt svårt enligt mig men det är ju upp till en själv hur mycket man pluggar och hur man pluggar. Jag hade tänkt att ta moppen till skolan nästa vecka om det inte är halt!
Första gången jag satt på min moppe! Överlycklig!!


Underbar solnedgång

Kom precis in från en skön jogging tur med Amanda, nu ska jag in i duschen och sedan små plugga lite igenom kvällen! Vi hörs strax igen, ska svara på några frågor! 

Sötnos

Dessa bilderna tog jag igår på Sötnos, visst är hon söt?

Sunny morning

Hej! Jag har varit vaken någon timme nu och allt jag gjort är att pluggat och ätit frukost. Jag har inga planer idag men jag ska träffa Amanda ikväll och jogga. Vi hörs strax igen!

Våren är verkligen här


Underbar vårsol

Vilken underbar dag vi har haft här idag! Jag har varit ute och fotat, solat och åkt moppe i detta underbara väder! Nu ska jag upp på mitt rum strax igen och fortsätta min lördag med plugget. Så är det ibland, hoppas ni har haft en riktigt bra dag och att den fortsätter lika bra! Vi hörs av sedan allihopa!

Mossa


Mint grön

Linne - Foji / Stickad topp - Monki / Jeans - JC / Ring - Grekland / Blommigt armband - Danmark / Armband - Grekland

Plugg plugg plugg och återigen plugg


God förmiddag! Juts nu sitter jag och pluggar musikhistoria som är extremt trökigt men jag har inget val. Ska strax ut och ta lite luft och sedan fortsätta.. Jag har inga planer inför idag, ska försöka plugga så mycket som möjligt eftersom att jag inte pluggat så mycket denna veckan. Provet är på onsdagen. Ska uppdatera mer sedan, ha en super fin lördag!

Börjar jogga igen


Fredag!
Även om alla skoldagagarna går fort så är det alltid lika skönt med fredag om och om igen! Jag kom precis in från en härlig jogging tur med Amanda, strax ska hon ringa mig och vi ska ha lite mys hos henne med TVD säsong 3, wihoo vad jag längtat även om jag sätt avsnitten minst 2 gånger redan! Nu ska jag strax ta på min myskläderna och vänta tills Amanda skriver, kram på er hoppas ni får en riktigt go fredag!

Vår sol

Hello, vilken vår dag vi har här idag. Det verkar som om detta vädret är över hela Sverige, skönt att få känna solen i ansiktet igen! Nu ska jag strax äta och sedan plugga musikhistoria så att jag får i alla fall VG på provet nästa vecka. Ni får ha en riktigt riktigt bra eftermiddag så hörs vi av med flera inlägg ikväll!

No picture

Hejsan! Resultatet på mitt hår blev riktigt bra. Ni får se till helgen! Topparna blev riktigt bra och jag behöll längden på håret. Slingorna blev jätte bra dom fyllde ut håret och det ser naturligt ut. Nu i efterhand ser jag att det inte blev då blont men i solen är det blont. Jag fick välja mellan att slinga håret i en viss ton eller i en starkare ton men då hade jag fått ha en ful utväxt och det vill inte jag. Nu ska jag bara ta de lugnt, ganska körig dag idag. Ska se på OTH och sedan Sveriges Mästerkock, ska lägga mig tidigt idag!

In till stan för klippning

Hej, just nu har jag SO! Jag slutar klockan tio över två och då ska jag in till stan och klippa mig med mamma. Jag ska även slinga håret så att jag blir av med min hemska färg och klippa topparna. Vi hörs sedan, kram!

Simning på Valhalla

Hejsan! Idag var jag och min klass och simmade på Valhalla. Jag var jätte nervös men det gick bra för alla. Jag hade somvmorgon i dag eftersom att vi bara hade simningen och en lektion på eftermiddag så det var skönt att få sova en timme extra. Jag och några andra kompisar åt lunch på Paprika efter simmningen och sedan åkte vi tillbaka till skolan och hade bild. Nu ska jag kolla på ett avsnitt av OTH (One Tree Hill) och sedan plugga! Ikväll ska jag på ett sådant där resegruppsmöte igen, där vi pratar om vad vi ska göra på klassresan! Ha en bra eftermiddag!

One Tree Hill

Hejsan, jag har varit hemma ett tag nu men jag har bara tagit det lugnt. Legat och käkat glass samtidigt som jag har börjat kolla på One Tree Hill. Det flesta gör det så jag tänkte varför inte? Det är verkligen en riktigt mysig serie men inte som TVD och TB. Jag tar det lugnt lite nu framöver även om jag har läxor att handskas med. Jag gör dom lite senare ikväll! Jag tror inte jag kommer blogga mer eftersom att jag kommer sitta hela kvällen med läxor men vi hörs innan jag går och lägger mig! Kramisar på er!

Have a good night sleep

Nu ska jag sova, jag har fixat allt inför skolan imorgon! Godnatt!

Kvällskvisten

Hej! Det var jätte uppfriskande med en promenad och det var riktigt kul att få träffa Amanda igen, det var några dagar sedan! Det känns skönt att komma tillbaka till skolan igen imorgon och jag är faktiskt peppad inför resten av vårterminen. Just nu ska jag bara ta det lugnt och fixa lite inför imorgon! 

Memories


Denna bilden togs sommaren 2010, underbar bild. Och vi är så små!

Nu ska jag och Amanda ut på en lång promenad, det ska bli riktigt skönt nu efter en hel eftermiddag med plugg! Ha en riktigt härlig söndag nu och njut av era sista timmar som ni har ledigt!

Enkelt men extremt snyggt

Topp - Monki / Jeans - Cheap Monday

Three cats, three photos

Var ute på promenad med mina kissekatter förut, haha!

Red

Jeans - H&M / Skjorta - Monki / Halsband - Lindex / Skor - DinSko / Nagellack - MakeUp Store / Ring - Gina Tricot

You are like my sunshine


Här är en härlig bild från i sommras!

Hejsan! Nu har jag precis ätit frukost och hade faktiskt tänk att börja plugga på en gång så jag har lite fritid ikväll och kan förbereda mig inför skolan imorgon. Jag har även lite andra saker jag måste göra idag och det betyder tyvärr att det inte blir så mycket bloggning men det kommer upp några tidsinställda inlägg! Kram på er!

Lördag kväll

Godkväll! Nu har jag pluggat Biologi och musikhistoria! Strax ska vi äta och kolla på Melodifestivalen. Hoppas det kommer bättre artister än förra veckan, ingen var bra! Jag skriver mer sedan!

Tre vampyr frågor


Här är tre vampyr frågor!
SVAR: TB står för - True Blood & TVD står för - The Vampire Diaries


SVAR: Jag vet inte riktigt, dom är olika på sina olika sätt men eftersom att jag började kolla på The Vampire Diaries först och föll för vampyrer så tycker jag mest om TVD. Jag tycker även att skådespelarna i TVD är bättre men såklart gillar jag TB också för Alexander Skarsgård spelar Eric Northman. Snygg som attans! Men jag tycker att TVD är bättre!
SVAR: Jag har alla boxar som går att köpa. TVD säsong 1 & 2 och TB säsong 1,2 & 3. Men TB säsong 4 finns inte i Sverige än men den finns i USA. Den går att boka på cdon.com nu men tills dess kollar jag på sidor. Det kanske är olagligt men ärligt talat bryr jag mig inte, jag köper filmen sen ändå. Så pengarna går ändå till skådespelarna eller hur det nu går till. Sidorna som jag kollar på är movie2k och 1channel. Sedan visas TVD säsong 3 i USA men inte här i Sverige, TV6 visade men nu har dom uppehåll - kolla länken! Men då kan man alltid kolla på sidorna jag länkade varje torsdag uppdateras dom nya avsnitten!



Rosa tulpaner


Rain, rain and rain


God morgon! Jag har precis ätit en god frukost och ska strax kolla på någon film. Jag vill inte börja stressa med pluggandet eller något annat, jag ska ta vara på min lediga tid även om det är lördag! Jag har inte så mycket planerat idag, ska plugga inför No nationella Biologi och lite andra grejer. Bloggar sen!

Äntligen!

Hej, jag är ledsen att jag inte bloggat så mycket idag men jag har gjort annat. Nu ska jag krypa ner i sängen med godis och kolla på TB. Hoppas ni har haft en bra dag och att ni får en bra kväll!

Sun


Hejhej! Det blev lite sent igår när jag tittade på TB, jag vet inte vad som händer med tiden när man kollar på film den bokstavligt rinner iväg! Idag har jag inte hunnit med så mycket mer än att jag ätit frukost och duschat. Känner att min förkylning är tillbaka, jag trodde den hade "gått över" igår men antagligen inte. Jag får ta det lite lugnt och vila idag så att jag är helt frisk på måndag men jag ska fortfarande plugga lite! Nu ska jag kolla på ett nytt avsnitt av TVD säsong 3! Ha en underbar dag!

TB säsong 3

Hejsan, det är lite ovanligt att blogga såhär sent. Eller sent och sent klockan är 11. Nu ligger jag ner bäddad i sängen med en massa kuddar runt om mig och ska se lite på True Blood! Det var länge sedan som jag satt uppe och kollade på någon utav mina boxar. Det har alltid blivit att jag gått och lagt mig tidigt när jag har varit lite små sjuk här i veckan. Nu ska jag sätta på och sedan ska jag sova när jag inte orkar kolla mer. Godnatt!

Från snö till regn

Jag kom precis in från en riktigt skön lång promenad med Bella! Hon hade med sin kamera och jag min. Vi fotade en massa och hon hade med sig en bit kladdkaka till mig, så söt som hon är! Nu ska jag börja ta tag i pluggandet lite och få något gjort. Hoppas ni får en jätte bra eftermiddag så hörs vi ikväll!

Regnar bort


Unnar mig lite gott här på morgonen!

Hellu! I morse var det jätte vackert när det snöade och nu regnar det, tragiskt väder! Jag ska strax ut på en liten promenad med Isabella i friska luften sedan ska jag försöka skriva klart mina två uppsatser som jag måste göra. Jag ska verkligen försöka att vila ut så mycket även om jag har lite att göra idag, lovet är ju strax över!
Skriver sen, kram!

I see a big moon in the sky

Nu ska jag bädda ner mig i sängen och försöka sova hela natten! Imorgon ska jag försöka skriva klart på uppsatser! Hoppas ni gillar min uppdatering med natur bilder.
Om ni vill se något av nånting annat så kommentera gärna!
Jag vill gärna blogga om det jag känner och brinner för men ni ska också gilla det! Sov så sött nu!

Blekta bilder


Wood


Hej nu är jag tillbaka! Har ni haft en bra dag? Jag har haft en riktigt skön dag, jag har varit ute i skogen väldigt mycket och fått frisk luft. Riktigt skönt, man blir så pigg när man är ute. Jag har inte gjort så mycket mer än att varit ute i två-tre timmar i skogen och fotat. Jag känner mig mycket bättre och nu fram på kvällen träffade jag Amanda, vi satt ute och pratade lite sedan gick jag hem och kollade lite True Blood! Om en halv timme kommer Sveriges Mästerkock och det ska jag se, sedan blir det nog sängen för mig eftersom att jag inte fick sova så mycket inatt! Vi hörs av strax igen!

Green as nature



Light yellow

Jeans - H&M / Tröja - Monki / Skor - BikBok / Halsband - Monki / Ring - JC / Nagellack - H&M

This feeling

Nu hade jag tänkt att lägga bloggen lite åt sidan idag även om det bara blir några timmar. Jag ska försöka att bli frisk. Göra lite grejer så jag mår bättre, jag ska gå ut nu men vi hörs om några timmar. Kanske i eftermiddag. Ha en riktigt bra dag nu allihopa!

Vackert väder!



Två bilder från igår!

God morgon! Vi hade det jätte mysigt igår men jag hann inte att lägga upp bilder, för jag somna. Jag har haft en riktigt hemskt natt. Jag har inte kunnat andas, har haft ont i huvudet och i hela kroppen. Men tills sist somna jag och vaknade för ungefär 20 minuter sedan! Jag hoppas i alla fall att ni har sovit gott! Vilket härligt väder det är idag, jag kanske går ut idag också och fotar lite. Jag tycker det har blivit mycket roligare att fota nu när kvalitén blir bättre! Nu ska jag ta en lång dusch, vi hörs av sedan!

Älskade vänner!

Hejsan! Jag har verkligen haft en otroligt bra dag med Caroline och Ulrika! Vi gick till Espresso House och fikade. Vi satt där i en timma och pratade om allt mellan himmel och jord. Sedan gick vi runt i stan och köpte lite små prylar, jag köpte presenter till mina föräldrar och köpte även ingredienser till mina muffins jag ska göra sedan! Underbar dag! Nu ska jag äta lite mat och sedan sätta igång med bakandet!

Alla hjärtans dag present

När jag vaknade i morse kom min syster och min mamma in och gav mig ett paket. Jag fick en riktigt söt ring som ni ser på bilden. Saga fick en likadan, riktigt underbar! Ni kan få se den på lite senare! Kram på er!

Alla ♥ dag

God morgon! Idag när jag vaknade rullade jag upp rullgardinen och såg mer snö! Idag är det ju Alla hjärtans dag, jag gillar verkligen det namnet, det låter så vackert! Idag ska jag in till stan med Caroline och Ulrika och fika! Ikväll ska jag baka och så ska vi mysa här hemma! Jag åker till stan idag även om jag mår skit dåligt dåligt. Huvudetvärker, halsen svider och jag känner mig jätte yr, men vad gör man inte för sina två underbara änglar? Ska strax ta på mig, vid ett åker jag in! Kram på er, hoppas ni får en romantisk alla hjärtans dag! ♥ ♥ 

Imorgon är det en dag för alla hjärtan

Jag måste verkligen rekomendera att kolla på 30 grader i Februari på ettan! Det är grymt! Nu ska jag sova och hoppas på att jag är bättre imorgon! Alla hjärtans dag imorgon, godnatt! 

Kreativitet

Förut satte jag mig ner vid matbordet med min mamma och min syster och målade! Jag och mamma målade alvarell och min syster målade Manga! Det passade väldigt bra när vi alla är lite små sjuka. Det var kul att vara lite kreativ och låta penseln dra sina drag! Strax blir det 30 grader i Februari på ettan tillsammans med en semla! En toppen kväll enligt mig. Vi kanske hörs av sedan, om inte - Godnatt! 

Vi i svartvit


Amanda i färg

Vill gärna visa er bilderna som jag och Amanda tog igår, igen! Eftersom att jag fixade kvalitén på bilderna vill jag visa dom i gott skick!


Från lördagens shopping

H&M 199.-
Lindex 139.-
Bikbok 149.-
Bikbok 129.-

Vackert i skogen



Wonderful nature

Jag tror jag fixat mitt bild problem som jag pratade om igår! Visst är kvalitén mycket bättre? Det är mycket mer roligare att lägga upp bilder nu!!

Fyra frågor, igen!

SVAR: Den kommer från Monki!


SVAR: Dom kommer från Cocco.se!


SVAR: Jag har inga planer på dagen men jag vet att jag ska vara med min familj på kvällen! Jag ska baka, det är det ända jag vet hitintills!

SVAR: Asså det är ingen skillnad egentligen. Det kan vara jobbigt om man har mycket kläder på sig och den fastnar men det är inget problem som jag har. Jag hade rekomenderat att inte ha ett hängande smycke, det är lättare att det fastnar då. Jag bytte smycke igår, vi får se om det funkar!


Skogens magiska ljud

Hejsan allihopa! Anledningen att jag inte bloggat är att jag har blivit väldigt sjuk. Jag är väldigt trött, ont i huvudet och halsen! Även om jag mår dåligt var jag ute i friska luften förut i flera timmar. Jag tog med mig min kamera och gick upp till skogen och bara satt där. Jag kan inte beskriva med ord hur underbart det var att sitta där och lyssna på allt ljud omkring mig. Det fick mig att må lite bättre i alla fall. Jag ska bjuda på lite bilder och lite annat även om jag mår fruktansvärt dåligt! Hoppas ni mår bra i alla fall!

Blir så sur

Här har ni några av dagens bilder, jag tycker att det är så tråkigt att bilderna blir i så dålig kvalité här på blogg.se! När jag har en sådan bra och dyr kamera och vill visa mina bilder blir det riktigt dålig kvalité! Jag har hört att man kan bättra på kvalitén innan man laddar upp bilderna men jag vet inte vart jag kan ladda ner det någonstans! Tycker bara att det är så tråkigt när jag har min älskade Canon 500D som tar riktigt bra bilder...

18:21


Hej! Jag har precis ätit middag och innan det var jag hos Amanda och kollade på TVD säsong 2! Vi var ute på en promenad och fotade lite, bilder som ni får se lite senare istället för vad jag köpte igår! Nu blir det efterrätt och sedan ska kolla på tv hela kvällen, det kommer en massa bra program!

Perfekt lördag

Hejsan, jag är ledsen för dålig uppdatering igår hade jag och Bella en riktigt bra dag! Vi var i stan och var inne i en massa butiker. Bella fick med sig tre plagg hem och jag fyra. Vi åt lunch på paprika och innan vi åkte hem köpte vi lite godis och stack hem och hade en riktigt mysig kväll! Vi hade pedikyr, manikyr, fotbad och härliga ansiktsmasker. En riktigt toppen lördag om ni frågar mig. Vi kollade på True Blood tills hon åkte hem! 

Idag är jag lite seg, ska kolla på någon film strax och jag går väl ut i det fina vädret! Jag har altså inga planer för idag. Bara att ta det lugnt, visar kläderna ikväll! Ha en riktigt go dag nu, ta vara på det härliga vädret!

På bussen

Hejsan, just nu sitter jag på bussen med Bella påväg in till stan! Det ska bli mysigt att få gå runt i stan med Bella, kolla lite på behövliga kläder och fika! Det var ett tag sedan! Ha en bra dag nu!

Fyra saker


We found love

Som sagt jag ska till stan i morgon och jag letar efter lite små blusar och annat smaskigt!

Wonderful!

Fredaaaag! Förstår ni hur mycket jag har saknat denna underbara dag? Jag tror inte de. Idag ska jag bara ta det lugnt. Äta gott och må bra! Imorgon ska jag till stan med Bellisen, det var ett tag sedan vi hittade på något utan att plugga! Ska in och se om jag hittar några nya jeans och några toppar! Jag har hittat mina gamla högtalare, så just nu sitter jag och spela hur hög musik som helst och det bara skakar i mitt rum för att basen är så hög! Så härligt att bara kan få släppa på allt! Nu ska jag fortsätta med det jag gjorde innan, ciao!

Torsdagens enkla


Topp - Monki / Jeans - Monki / Skor - Converse

God kväll! Jag kom precis innanför dörren efter en uppfriskande promenad med Amanda. Vi pratade och det var riktigt skönt att äntligen få prata ut om saker. Nu blir det en kvällsmacka och TVD säsong 3 som jag kollar på en hemsida, oj var olaglig jag är..Haha! Ha en bra kväll, puss!

Trött

Hej! Jag har precis ätit lunch och just nu har jag engelska. Jag är väldigt utmattad efter nationella! Det gick riktigt bra tycker jag själv men vi får se hur det går. Fick resultatet på mitt matte prov förut och det gick jätte bra också! Detta är en väldigt lyckad dag men jag är väldigt trött ändå! Imorgon är det fredag och sedan februari lov i en vecka. Nu ska jag fokusera, kram hörs ikväll!

Muffins

Nu ska jag baka något till imorgon så jag får lite energi på provet imorgon, annars kommer jag kolappsa!

Kort skoldag

Hejsan hoppsan, när jag kom hem sov jag i en timme för jag var så trött efter dagens skoldag även om vi slutade runt 12. Jag, Amanda och Matilda stack till Maxi och köpte varsin sallad till lunch och sedan åkte jag och Amanda hem! Jag har gått igenom lite inför svenska nationella imorgon, som jag har sagt innan så kommer vi sitta 2 timmar och 40 minuter, jobbigt! Men det är också för vårat egna bästa! Vi hörs sen!

Dream

Nu har jag fixat Viktorias design, precis efter hennes vilja och tankar! Hon ville bara ha hjälp med basen med bloggen så nu är det hennes tur att pilla lite! Själv längtar jag så otroligt mycket till våren! Nu ska jag sova, sköönt! Imorgon ska jag plugga inför nationella svenska på torsdag! Ha en toppen fin kväll och sov så gott!

Nationella

Hejsan, ledsen för dålig uppdatering! Jag hade mitt första nationella idag så jag hade fullt upp med att plugga med Bella igår! Det gick bra, svarade inte på allt men jag är säker på att jag i alla fall är godkänd. På torsdag ska alla nior sitta 2 timmar och 40 minuter och skriva antingen artikel, novell osv. Men nu ska jag hjälpa en tjej i min paralell klass med hennes design, skriver mer om det sedan! Ha det jätte bra! 

I skolan

Hejsan, just nu sitter jag i skolan och har engelska! Om en timma har vi lunch och sedan matte. Kort och skön dag! Ska hem sedan och läsa igenom svenskan inför nationella imorgon! Tycker faktiskt att det är ganska häftigt att alla nior i Sverige sitter och gör samma prov, samma tid och samma dag! Jag ska i alla fall plugga lite när jag kommer hem! Nu ska jag fortsätta här, kram!

Choklad, fudge & tårta

Bild från i julas!

Hejsan, nu är jag hos Amanda och vi har bakat en Chokladfudgetårta som vi strax ska äta tillsammans med Bella som kommer om någon halv timme. Vi ska kolla på film och mysa! Ha en bra kväll!

Breakfast

God morgon! Nu har jag ätit frukost och suttit och kollat på en massa intervjuer från Melodifestivalen igår! Jag tycker att det var helt okej, Loreén var bäst tyckte jag men annars var det inte så bra. Han Flinck skrämmer mig bara med hans svarta kajal ögon och som t.o.m klämmer Gina på rumpan, nej han gillar vi inte! Nu ka jag plugga lite till nationella provet på tisdag, svenska! Puss & kram!

Melodifestivalen 2012

Nu ska vi strax äta hemlagade hamburgare och kolla på Melodifestivalen! Även om det inte är det roligaste att kolla på så är det som en liten tradition varje år! Ska ta fram godiset, snacksen och läsken lite senare på kvällen!

Baileys i svartvit


Mina favorit butiker


Som ni ser på bilden är det mina favorit butiker! Men Monki är den mest omtyckta butiken. Jag kommer alltid ut med en kassa i handen när jag kommer från Monki. Gina Tricot gillar jag också, på JC köper jag alla mina jeans och Bikbok har riktigt snygga blusar. Jag hade tänkt att H&M skulle varit med men det var jätte längesedan jag hittade något där!

Fem frågor, fem svar

Jag har fått några frågor i min Blogresponse som jag hade tyckt att vara kul att ta upp här!

SVAR: Ja jag vet faktiskt inte men der beror på hur många år frammåt! Det jag kan säga är att jag kommer börja på en helt ny skola inne i stan efter sommar och skaffa en massa nya människor. Det är väl det jag vet tills nu. Och om man blickar fram ännu mer så hoppas jag på ett riktigt roligt jobb och egen lägenhet. Annars vet jag inte, försöker att leva i nuet!
SVAR: Jag har valt en gymnasie skola som heter Jensen Gymnasium som ligger vid Näckrosdammen och vid Kungsportsplatsen. Jag ska gå Samhäll Beteende så det blir den skolan vid Näckrosdammen, den skolan är bara för samhäll elever! Som andra handsval har jag valt Drottning Blankas gymnasim, Sammhäll Beteende! Och som tredje handsval har jag valt Hvitfeldska gymnasium, Samhäll Beteende! Varför jag valde Samhäll Beteende är för att jag vill jobba med människor, hjälpa människor och då hörde jag att Samhäll Beteende var en bra linje/inriktning!
SVAR: Jag tror att det kommer bli mycket bättre och mycket mer intressantare eftersom att jag kommer börja på en ny skola. Det kommer bli som en liten ny start för mig. Nya vänner, nya lärare som ett nytt liv! Jag ser fram emot sommaren också!
SVAR: Jag har ju redan piercat mig i naveln, den 12 November. Men om jag hade fått pierca mig en gång till så hade jag tagit fler hål i öronen! Jag tycker det räcker med navelpiercing, är inte så mycket för kropps och ansikts-piercing!
SVAR: Nej det skulle jag inte säga att det var. Det finns många skillnader och det skulle ta sin lilla tid om jag skulle säga det men True Blood är för lite äldre tex i min ålder. Det är mycket sex, droger och blod då. Jag blev galen i True Blood när jag började kolla på min box. Jag tycker ingen av dom är läskiga men visst True Blood är lite mer grövre om man säger så! Jag tycker absolut att det är värt att kolla på True Blood, och man kan alltid kolla på youtube lite om man känner sig osäker på att köpa boxarna.

Klädseln idag

Stickad tröja - Gina Tricot / Blus - Spanien / Jeans - JC / Metall fjäder - Gina Tricot

Green nature


Morning!

Hej nu har jag precis ätit en god och näringsrik frukost! Det är för fint väder idag för att åka in till stan och kolla praoplatser, så jag stannar hemma och fotar lite! Jag funderar på att ringa Bellisen så vi kan gå ut och fota tillsammans! Nu ska jag ta på mig, kram på er!

Early

Sigur Ros - Glósóli

Nu ska jag bädda ner mig i min ny bäddade säng och försöka sova även om det är väldigt tidigt. Ja så trött är jag att jag går och lägger mig tio över nio.. Låten ni ser ovanför är Sigur Ros, riktigt avslappnande och bra musik speciellt när man pluggar eller försöker slappa av! Sov sött! 

True picture

Äntligen fredag! Denna fredagen har jag verkligen längtat till! Dessutom är det min namnsdag idag så vi ska små fira det lite här hemma senare! Jag är så trött i armar och ben även om jag inte var med på min egna idrottslektion stog mest och kollade på! Jag är stel och trött, jag skulle kunna somna vilken sekund som helst men istället blir det film! Just nu vill jag lägga skolan i baktankarna och vila! Ha en bra kväll!

Music is love

Nu har jag suttit här framför datorn ett tag och förberett inför min och Matildas idrottslektion imorgon! jga har fixat musik till hinderbanan min klass ska genomföra imorgon! Det kommer bli kul, eller ah mest kul för oss som kommer stå och kolla på dom som kommer att lida! Jag har i alla fall fått ihop en massa goa bitar och det blev en härlig blandning! Nu ska jag strax lägga mig till sängs och sovaaa, så trött!

Vilodag

Hejsan! Idag började jag min skoldag med ett hemkunskapsprov, det har varit en väldigt jobbig vecka får jag lov att säga speciellt med matte provet i tisdags! Nästa vecka kommer det första nationella och jag kan nu säga att det inte kommer bli mycket mer bloggning än vad det är nu! Idag ska jag vila upp mig och ladda inför en fullspäckad helg med läxor och plugg ska även in till stan för några ärenden! Nu får ni ha en riktigt bra eftermiddag så hörs vi ivkäll!

Winter morning


weheartit.

God morgon! Idag börjar vi tio i min klass. Vi har en aktivitetsdag i våran korridor så vi ska in till stan och åka skridskor på Heden, ni vet där jag och Amanda åkte för nån månad sedan! Om någon halvtimme ska jag till Amanda och vi ska gå till skolan! Det är verkligen hur vackert som helst ute, solen håller på att stiga upp och all snö bara gnistrar. 

Igår valde jag även min gymnasieskola, eftersom att det var sista dagen och välja igår! Jag fick en fråga för ett tag sedan om vilken linje jag skulle gå och vilken skola. Jag ska gå Samhällsvetenskapliga programmet med inriktning beteéndevetenskap! Beteéndevetenskap är en inriktning som man kan gå om man vill lära sig mer om människan. Och det vill jag, jag är inte säker gå vad jag vill bli om 5-6 år men jag vet att jag vill jobba med/hjälpa människor. Skolan jag ska gå på (om jag kommer in) heter Jensen Gymnasium, den skolan valde jag som 1:a handsval och som 2:a handsval valde jag Drottning Blanka Gymnasium! Bägge skolorna är riktigt bra och passar mig i smaken perfekt, jag hoppas jag valde rätt val nu. Och jag hoppas jag kommer in på Jensen, mitt 1:a hansval!
Ha en riktigt go jag nu! 

RSS 2.0