Jensen news

Som jag skrev i mitt tidigare inlägg om gymnasiemässan så ska jag stå på mässan för Jensen nästa vecka på tisdag mellan klockan 11-14! Åh det ska bli riktigt kul och jag ser verkligen framemot att stå där igen!
Efter mötet idag blev jag tillfrågad med två andra tjejer i min klass, Caroline o Emelie ifall vi ville hänga med till Halmstad på en mässa där. Jensen ska nämligen öppna en till gymnasieskola fast nu i Halmstad och då ville Sara våran rektor ha med tre elever från Samhäll/Beteende linjen. Så nästa vecka på torsdag ska jag, Caroline o Emelie till Halmstad med två lärare och stå på en mässa där. Vi kommer tillbringa dagen där vilket ska bli riktigt mysigt faktiskt!

Måndag

Bildbrist..
 
Hejsan! Kom precis innanför dörren efter en extremt lång dag.. Mina månadagar är så hemska men det har ändå rullat på även om jag varit såå trött! Dagen startade med kondition & stryka i Skatås med klassen och sedan fortsatte dagen som vanligt med engelska, psykologi och språk. Min skoldag slutade fem men direkt efter min sista lektion hade jag ett Ambasadör möte, det innebär att man får stå på öppet hus och på gymnasiemässan! Jag har nu gått från aspirant till ambasadör, vilket är grymt kul! 
 
Nu ska jag äta och sedan lägga mig i sängen och plugga spanska! Imorgon blir det mattefördjupning innan provet på torsdag och en vanlig dag i skolan! Pusss!

ATM; español


Hemma från Funkykidz

Hej, nu är jag hemma från en rolig danslektion med Mandisen! Det gick bra att vara assisent och det var kul att dansa!! Det var faktiskt riktigt kul även om det var med 2-3 åringar, det var skönt att fått röra lite på sig eftersom att jag ska återgå till pluggandet nu.. Ska försöka plugga kvällen ut och avsluta kvällen med ett bad! 
 

Everything happens on a sunday

Hej! Just nu är jag lite smått stressad för jag ska hinna med så mycket på denna dagen.. Allt sker på en söndag haha! Jag vill ju inte stressa upp er men idag måste jag påbörja mitt pluggande för två prov i veckan, ska träffa Amanda och vara hennes assistent på hennes jobb eftersom att hon behöver någon som hjälper henne med musik osv hon är nämligen "dans instruktör" på Elixa för Funkykidz, såå gulligt! Jag ska även tvätta, städa och planera inför veckan! Som ni förstår så får plugget gå före bloggen idag, såklart kommer jag titta in lite då och då! Nu ska jag sätta igång, pussar och kramar! ♥

Kräftor

Har haft en riktigt mysig och rolig kväll, nu är jag dock riktigt trött och för att jag ska orka med plugg och lite assistent jobb imorgon hos Amanda behöver jag sova redan nu.. Hoppas ni har haft en grym lördag och att den inte är slut än!! 

Playsuit

Denna fina playsuiten köpte jag utav två andra tjejer på markanden, hon som hade köpt den tyckte inte att den passade längre.. Hon hade andvänt den 1 gång sa hon och det kändes bra de också. Lite skeptisk att köpa kläder som är väl använda, visst man kan tvätta men det kändes i alla fall skönt.. Köpte den för 20 kronor och den kommer från Bikbok och jag är hur nöjd som helst även om jag inte kommer kunna använda den tills sommaren!

20 kronors sjalen

Denna riktigt fina sjalen köpte jag av en jätte gullig tjej i min ålder idag, på loppiset alltså! Den kostade 20 kronor och jag tyckte den var riktigt fin, passar bra nu i höst! Dessutom kom den ursprungligen från Monki!

En paus från allt

Hejhej! Det var riktigt mysigt att hänga med till stan en liten sväng, skönt med en annan miljö och lite frisk luft! Fick köpt en playsuit och en sjal, ni får se under kvällen! Nu är jag hemma och planerna var att plugga men det struntar jag i helt nu.. Är så trött, ska bara lägga mig och kolla på serier. Måste verkligen ha denna dagen till att vila, pluggat hela veckan så nu är det dags för lite utvilning!

Mot stan

 

Bland det absolut bästa jag har


Såhär har det sett ut utanför min skola varenda morgon denna veckan, så otroligt fint!

God morgon! 
Kunde inte lämna min säng imorse, tanken att jag gått upp 6 varenda morgon denna veckan fick mig bara att ligga kvar ännu längre! Låg kvar i sängen och lyssnade på lite go lugn musik, alldeles perfekt! Nu har jag gått upp och ska strax äta frukost. Idag ska min mamma, Brice och Frida iväg till loppiset som ligger vid Slottskogsvallen. Eftersom att min förra helg spenderades helt hemma så valde jag att hänga med dom, man kanske hitta något super fint? Vem vet? Ska i alla fall med dom och sedan får jag plugga lite spanska/matte tills ikväll! Ikväll blir det en liten kräftskiva med familjen och lite kompisar, hoppas väl på att i slutet av kvällen att jag inte sitter helt ensam med fulla vuxna och skrattar med dom haha! Får dra mig undan till några kompisar ikväll eller något!
 
Vill också bara säga att min går kväll var så mysig med min Mandis!
-Amanda jag vill att du ska veta att du är bland det bästa jag har och att jag är så otroligt tacksam över det vi har tillsammans. Det betyder så otroligt mycket för mig att ha dig vid min sida oavsett vad! Älskar dig hur mycket som helst bästa vän!

Fort & kort

Hej mina vänner! Detta går bli ett kort och tråkigt inlägg! Ska äta nu med familjen och sedan ska jag träffa Amanda! Hoppas ni får en grym fredag och en bra start på eran helg!! ♥

Fredag

HEJ! Får alltid lika dåligt samvete när det var ett tag sedan.. Men jag ar varit så upptagen med skolan och min träning! Igår hade jag verkligen ingen bra dag vilket ledde till att jag inte orkade sätta mig vid datorn!

Nu är det i alla fall helg och det går samtidigt såå fort men det är såå skönt med lite ledighet! Veckorna bara rullar på! Nu ska jag träffa Mandis och sedan åkte och köpa lite gott och besöka en läkare för Amanda har ont i benet! Skriver mer sen, ha en grym fredag!!


Mitten av veckan

Hej! Slutade ganska tidigt idag eftersom att det är onsdag, vilket är grymt skönt för jag kände mig riktigt trött i slutet av spanska lektionen. Åt lunch som vanligt och åkte sedan hem och somnade i soffan.. Vaknade precis och insåg hur skönt det var att bara ligga i soffan täckt med en gosig filt. Är i alla fall äntligen klar med alla inlämningar som ska lämnas in nu inväntar bara två prov nästa vecka. Ska börja plugga lite imorgon och resten utav helgen för idag har jag inte tid med skolan! Ska alldeles strax träffa Bella för en promenad, vilket ska bli så sjukt skönt för jag har saknat henne så! Efter det har jag ett pass klockan åtta med Jennifer, CXWORX ska vi köra! Känner att jag fått min "gym-lust" tillbaka vilket är riktigt viktigt och skönt! 

Pass!

Fick en plats på ett Grit Plyo pass! Så nu kör vi!!

Höstväder

Hejsan! Vilket mysigt höstväder vi har, soligt men ändå lite kyligt!! Just nu sitter jag och skriver klart på min köttkonsumtion uppsats, min snälla lärare skjöt upp uppgiften tills på torsdag, men jag ska ändå försöka bli klar idag så kan jag lägga fokusen på matten som jag sa igår! Ikväll blir det förhoppningsvis ett Grit Plyo pass med Jennifer, man glömmer av att man måste träna också och inte lägga all fokus på skolan men det gör jag ändå.. Skolan är viktigt, såklart! 7 tar vi bussen mot gymmet, ska bli skönt att lägga tankarna på annat!

Detta årets porträtt..

Här har ni en liten smygtitt från årets skolfoto haha! Vet inte vad jag ska säga.. Jag är nöjd, ser mer framemot klassfotot!!

Little monday inspo


Perfekt tajming alltså!

Vet att ni gillar alla mina spegelbilder i min hall!

Hejsan, har ni haft en bra måndag? Jag har haft en helt okej måndag, bättre än dom tidigare måndagarna i alla fall! Nu ikväll hade jag tänkt att åka och besöka min farmor o farfar eftersom att dom strax åker bort igen, pensionärer alltså.. Dom är nog uppe i sin sjätte resa om inte mer alltså! Ska i alla fall kanske besöka dom om tiden inte bara rinner iväg med pluggandet. Ska försöka skriva klart min SA uppgift idag, måste börja lägga fokus på matte och spanska istället nu.. Blää! Men det är bara att försöka hålla ut, om tre veckor är det APL (praktik) då ska jag praktisera på ett dagis i två veckor och sedan är det höstlov direkt efter praktiken, bra tajming Jensen!!

Q&A

Fick en fråga ifall jag har skaffat dessa snygga glasögonen nu. Svaret är ja, men jag har inga problem med min syn och det är ingen styrka på glasögonen. Tjatat ständigt om ett par här hemma och till slut hade mamma hittat ett par oandvända på loppis för 5 kronor! Först var jag lite skeptisk mot dom eftersom att det har varit någon annans men när jag fick reda på att dom inte har blivit använda så ändrade sig min tanke! Tycker att det är riktigt snyggt och det kan piffa till en hel outfit faktiskt! Är super glad och nöjd!

21:00

 

Lite ledighet skadar aldrig

Hej i mysvädret! Har precis tagit en liten break från skrivandet, dock tycker jag att uppgiften är rolig så skrivandet går bättre idag än igår! Kommer inte sitta uppe hela kvällen med detta, känner att jag behöver några timmar utav min helg att faktiskt bara slappa! Ikväll blir det lite go plockmat med Frida & Brice, ska bli hur trevligt som helst! Ser fram emot de!

Vill inte prestera sämre..

Hej goingar! Idag är det söndag, idag ska alla inlämningar in förutom samhällskunskapen.. Känner verkligen pressen på mig själv nu eftersom att det är dom första inlämningarna i dessa tre ämnena. Vill prestera så bra som möjligt, vill inte vara sämre än förra teminen.. Ska i alla fall skicka in allt nu och bli av med de. Resten av dagen ska spenderas framför min köttindustri uppgift...
Haha ja mycket tjöt om skolan! Hoppas ni får en bra söndag och att eran helg har varit bra! ♥

Känslan som uppstår...

Min fantastiskt vackra & underbara vän!

...NÄR MAN ÄR KLAR!!! ÅÅH JAG ÄR KLAR MED PSYKOLOGIN!!!
Känslan i kroppen när jag är klar efter en hel dag av skrivande är obeskrivlig!! Här ovanför har ni en liten sneakpeak på dagens lilla-höst-fotografering! Imorgon ska ni få se alla, eller ah delvis alla det är ganska många! Nu ska jag slänga mig i min säng och sova, imorgon ska jag skriva klart min samhällsuppgift om köttindustri, enklare än att skriva om mig själv och analysera sin sociala förmåga haha! Hoppas ni har haft en grym lördag!
Godnatt & sov gott till er alla! ♥

Back to reality..

Heej! Kom precis in från en härlig promenad med mitt hjärta, alltid lika mysigt att träffa henne även om vi är med varandra i skolan! Fick tagit massa fina kort, dom flesta är på Jennifer men delvis på mig också! Tänkte väl kanske skaffa en tillfällig header.. Bilderna kommer i alla fall upp när jag skrivit klart min psykologi uppgift! Så, nu ska jag skriva klart den!

Nu: promenad med Jennifer


Nya förändringar på G!

Tanken är att inom kort ska jag verkligen fixa min blogg, just nu har den en grymt tråkig design vilket leder till att jag inte har någon blogg lust. Om designen är riktigt fin får man alltid en liten kick av att blogga, då är det kul! Som jag nämnt tidigare ska jag och Jennifer in till stan när det är riktigt fint väder och fota, vet ett grymt fint ställe där jag fotade förra året! Åh bloggen kommer bli så fin, känner det på mig!
 

Simpel

Halli hallå! Tar en liten break från mitt skrivade och kikar in på bloggen med en liten outfitbild - väldigt enkelt och slappt men dessutom skönt! Skrivandet går så bra så och har jag valt att ta en break varanann timme, strax ska jag påbörja igen och sedan efter två timmar ska jag ut på en promenad i höstvädret, ska se om jag har någon inspiration från kameravinkel.. Hoppas på att ni har en bra lördag! ♥

Är det lördag så är de

Heejsan friendos! Har precit dukat av min underbara frukost, dagen blir alltid såå mycket bättre ifall man äter en god frukost! Ska alldeles strax byta om från morgonrock till myskläder och starta mitt pluggande. Åh vad jag är trött på de, hoppas verkligen att jag blir helt klar idag! Antagligen får jag sitta med det imorgon också, men men!
Ni ska inte behöva höra på mitt tjat om mina tråikga uppgifter. Om ni är fria från läxor, inlämningar och prov då ska ni allt njuta!! Puss på er, skriver säkert senare! ♥
 

Fredag den 20:e

Känner att en resa till Italien med min fina vän hade inte skadat nu.. Inga inlämningar eller måsten, bara god mat och spontana dagar..
 
Hej! Ja, jag har haft tid med bloggen idag men jag har bara inte haft någon som helst inspiration eller ork. Nu har jag väl ingen ork heller för jag har suttit uppe hela kvällen och pluggat, allt för att slippa plugga imorgon kväll. Har fortfarande två stora uppgifter kvar som behöver göras.. Min dag har i alla fall varit bra, slutade en timme tidigare vilket var grymt skönt då jag kom hem tidigare och kunde slappa lite innan detta.. På tal om ingenting var gårdagen också riktigt bra, kvällsfikan med Caroline & Ulrika gick hur bra som helst och herregud vi hade verkligen mycket att prata om. Ja, jag var lite nervös, efter 14 veckor så vet man inte hur man ska reagera. Men det var kul och vi ska träffas så fort som möjligt igen, plugget ska bara lugna ner sig lite först! I längden kommer detta att löna sig att man sitter och pluggar på en fredag medans andra är på fester, mysiga krök eller något annat "socialt" men skolan är också viktig! Nu ska jag tvätta bort sminket och gå och lägga mig, ögonen orkar inte mer nu!
Hoppas ni har fått en bra start på eran helg, godnatt! ♥

19/9

Hejsan, just nu har jag lektion men som ni borde förstå vid detta lagret så föredrar jag att jobba hemma haha! Behöver göra klart psykologin & samhällsuppgiften men det kommer jag klara över helgen!
Efter skolan ska jag faktiskt träffa Caroline & Ulrika, ja det var ett tag sedan. Och när jag säger tag så menar jag runt 14 veckor eller något. Riktigt tråkigt att det har blivit så men nu ska vi försöka ta igen allt med en fika. Ja det är väl lite tajt för jag har ju två-tre uppgifter som måste vara klara men jag vill träffa dom, ibland får man prioritera vänner framför skolan, speciellt efter ca 14 veckor.. En mysig kvällsfika, efter det ska jag hem och plugga.. Som vanligt, jag längtar tills allt detta är över men det kommer nog ta några veckor tills det är lungt.. Ett spanska och matteprov väntar om 2 veckor och det ska gå bra!
Ha en bra fortsatt torsdag! ♥

Dreamjacket

Åh äntligen har jag fått min drömjacka utvald, efter många om och men om vilket storlek jag skulle ha så blev det till slut Smal! Tyckte att den satt perfekt, precis som alla andra sa som jag frågade haha. Hade verkligen beslutsångest igår kväll när jag hade båda storlekarna hemma och skulle välja eller praktiskt eller snyggast haha! Det blev en Smal och jag är faktiskt nöjd även om min mamma ville att jag skulle ha den andra.. Jaja nu är det försent att ändra sig! Ååååh kan inte vänta tills det blir riktigt kallt och jag får ha denna underbara jackan!
 
För er som inte vet kommer den från Svea och kostar 1799 kronor, riktigt skön och varm! Den finns i marinblå (den jag har) och en svart!

Blått & basic

Detta fina och enkla linnet köpte jag på Gina Tricot nu innan fotograferingen idag! Kände att jag behövde ett snyggt och enkelt basplagg som detta fina linnet. Det kostade 149 kronor men eftersom att det är 20% på hela Gina Tricots sortiment så blev det 119 kronor istället! Riktigt nöjd!
 

Äntligen har jag ett plugghumör!

 

Mysdag!

Hej allesammans! Min dag idag har varit väldigt skön, dagen startade med fotografering i skolan. Jennifer skulle ta elevrådsfoto och senare skulle vi ta kompisfoto haha! Efter det åkte vi mot Linné och åt god brunch som ni ser nedanför, sådana små förändringar i vardagen gör mig så glad och pigg faktiskt! Efter det åkte vi mot skolan, träffade upp vår klass för att ha en lektion och sedan klassfoto! Åååh jag hoppas jag blev bra, jag var nöjd med förra årets foto så jag hoppas på att detta blir bra också! 
Nu måste jag verkligen göra klart Psykologin o Religionen annars blir jag galen! 
 

Brunchmys!

 

17 September

Hejsan! Just nu har vi samhällskunskap och strax har vi religion då vi ska ha ett litet prov som jag pratade om igår! Efter skolan ska jag hem, som vanligt haha.. Måste påbörja min psykolgi uppgift men jag behöver vekligen vila upp mig också.. Idag mår jag inte så bra.. Hoppas att ni alla mår bra i alla fall! Puss!♥
 

Plugg kvällen ut..

Hejsan mina vänner! Efter skolan åkte jag hem till min farmor & farfar, städade för dom kommer hem idag! Nu är jag hemma och ska dra igång mitt pluggade i religionen! Har ett litet prov imorgon som jag ska försöka att klara, får sitta hela kvällen lång tills jag fattar! Hoppas ni har haft en bra start på eran vecka och att eran kväll blir mysig!!

ATM; på bussen

Heej! Stannade hemma från dom två första lektionerna idag för jag mådde verkligen skit! Det är inte så mycket bättre men jag har psykologi nu och jag har några frågor som jag vill ställa min lärare kring en inlämning på fredag! Så typiskt att jag ska må dåligt nu när det är som mest i skolan.. Efter denna lektionen har jag engelska men den ska jag inte vara med på eftersom att jag redan gjort det provet! Ska hem och plugga istället! Ha en bra måndag! 

Förra årets "höstlook"

Tre outfits från förra året, såhär gick jag runt i stort sett hela hösten! Funderar på att åka in till stan i helgen och shoppa lite nytt till min höstgarderob!

New season!

Nu blir det Awkward säsong 3 och sedan sängen, pusss! ♥

Två år sedan

Exakt två år sedan, helt sjukt hur tiden går fort.. Jag minns denna mysiga promenaden med min finaste som igår! Att det redan gått två år skrämmer mig lite, tiden bara rinner förbi oss!
Åh vad jag ser fram emot en mysig höst med promenader, bra filmer, goa maträtter och mysiga fika kvällar. Det var även ett tag sedan som jag var ute i naturen och fotade, det var jag faktiskt bra på men jag har typ tappat min känsla för det lite. Jag hoppas verkligen att den kommer tillbaka, för så fort hösten förvandlar alla löv till röda ska jag allt ut och fota. Dra ut Jennifer på en header fotografering i stan m.m.

Söndagar löser allt!

Hej goingar! Jag är faktiskt riktigt nöjd med denna dagen, fått mycket gjort! Nu är jag klar med mitt CV, personliga brev och så har jag börjat på min uppgift i Samhällskunskapen! Dessutom, har jag fått städat mitt rum.. Ordentligt! Nu är jag bara riktigt riktigt trött och vill bara kolla på serier kvällen ut!
Imorgon börjar dagen med idrott, dock ska jag inte vara med för min klass ska springa och det låter inte som en bra plan för min förkylning. Ska antingen sova ut imorgon eller plugga lite smått, jag antar att det kommer sluta med att jag sover.. Sömn löser alla problem.. Och mat förstås, påtal om mat ska jag äta nu! Pusss! ♥

Non stop idag; plugga

Heej! Jag är riktigt ledsen över den usla uppdateringen men hela dagen igår pluggade jag även om jag kände mig riktigt sjuk! Drog mig även till Amandas krök på kvällen som blev jätte lyckat, flera personer från alla håll kom och jag hade riktigt kul! Nog om gårdagen, idag ska det bara pluggas! Ska göra klart mitt personliga brev i svenskan och ikväll ska jag träffa Amanda, hon ska hjälpa mig med en uppgift i Samhällskunskapen! Nu ska jag lägga fokus på annat, puss & kram hoppas ni får en bra dag i det mysiga höstvädret! ♥

Sånt man inte har tid med

Heeej! Den första känslan jag kände när jag vakna idag var halsont.. Det första jag tänkte var "-Nej jag får inte vara sjuk,jag har inte tid att vara sjuk" för ojj det har jag inte! Hela dagen idag ska spenderas framför datorn och jag ska få gjort så mycket som möjligt! Ikväll blir det krök hos Amanda Magnum med en massa folk b.la. från gamla klassen och även andra trevliga personer från Issas & Amandas klasser!
Men först och främst får jag se hur jag mår, och såklart prioritera skolan men jag vill verkligen inte plugga en lördag kväll! Får hoppas på att halsonten inte varar heller! Ha en toppen bra lördag, nu ska jag starta mitt pluggande!
 

En bra fredagskväll!

Hej alla nattugglor! Kom precis hem från en kväll med tjejerna. Det var riktigt mysigt, först åt vi pizza och sedan åkte Amandorna iväg och köpte lite gott till kvällens avslut! Nu är jag riktigt trött och vill bara sova! Imorgon blir det bara plugg och andra planer på kvällen.. Berättar mer imorgon! Godnatt! 

Finally friday!

Hej, äntligen är det fredag!! Nu befinner jag mig på gymmet ska köra ett Grit Plyo pass, igen! Ikväll ska jag träffa tjejerna, Amandorna och Issa! Det ska bli riktigt kul, känner att jag vill hitta på något annat än bara dom vanliga rutinerna som jag är van vid och gör varenda dag! Och det passar ju perfekt, det är ju fredag!  Hör av mig efter passet!

Ett bättre val

Hej på er! Idag gick jag från skolan mellan 8 till 12, vilket var riktigt skönt! Svängde förbi Svea-butiken i Grandpassagen och gissa vad? Jag köpte jackan till slut.. Jag har ju alltid haft tankarna på en Fjällräven eftersom att det är den sortens jacka jag vill ha - kort, marinblå parkajacka! Men eftersom att jag föll ännu mer för Svea jackan som dessutom var billigare (Fjällräven 2400.-, Svea 1799.-) så blev det mer självklart att jag ville ha jackan från Svea! Och oj vad nöjd jag är, jackan sitter perfekt och tillsammans med mina Dr. Martens och min fluffiga vinröda halsduk - vilken vinter outfit! 
 
Jag har haft en bra dag och den är inte slut ännu, halv 6 går bussen till Backaplan där jag, Jennifer och faktiskt Anton och Felix ska gå på ett MRL pass tillsammans. Under lunchtid fick vi reda på att killarna också skulle på MRL! Mycket kul! Nu ska jag strax hoppa i träningskläderna och dra mig mot bussen.. Hoppas ni får en bra fortsatt torsdag!
Ni får en bättre bild på jackan när jag har tid för att fota den!
 

Nytt pass på NW!


Nu kör vi!! Grit Plyo pass med Jennifer, detta kommer bli kul!

Jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din

Topp: Gina Tricot // Kjol: H&M // Kofta: Ärvd // Skor: Toms

Cindstory

Nu är den min!! Så himla snygg nu till hösten, åh!
799 kronor från Fiorucci!

Put a smile on your face

Hola! Ja, efter en ganska så meningslös dag så är jag ändå trött! Dagens började med coachtid, engelska och sedan religion där vi kikade på film. Vi skulle haft spanska också men det blev inställt, rääätt så skönt alltså! Nu hade jag tänkt att skriva klart mitt CV i svenskan, sedan plugga lite matte.. Ikväll blir det träning, härligt!!

Testar appen!


Hejsan, testat appen nu för er som undrar! Ett stort plus ifall ni frågar mig! 
 
Nu är jag påväg hem, hade en riktigt onödig dag idag i skolan med inställd spanska m.m. Åt lunch och sedan strosade jag och Jennifer runt i stan, köpte min kofta som jag visar er sedan! Har även fått syn på en jacka från Svea som antagligen kommer bli min! 
Ska hem nu och skriva på mitt CV, skriver mer sen!

Must have

Åååååh dessa två plaggen från Fiorucci ovanför SKA bli mina, behöver verkligen koftor så mycket som möjligt nu till dessa kyliga dagar som kommer!

Fruktbreak

Halloj! Mitt i skrivande fixade jag en skål med lite gosaker, kände att jag behövde lite energi för att fortsätta att skriva! Försöker även få min lärare att kolla sin mail för han måste kika på dokumentet och pilla lite också haha! Känner mig så grymt osäker just för att jag inte vet om jag har kommit in i der såkallade skolmönstret! Får väl fortsätta att jobba, ha en bra kväll!

Ny app för blogg.se - äntligen!

Ååh äntligen har blogg.se fixat sin mobilapp! Den var verkligen värdelös innan! Man kunde knappt blogga, bilderna kom inte upp och textsnittet blev helt konstigt! Jag hoppas innerligt på att denna appen är bättre än den förra! Hoppas hoppas hoppas!

Autumn air

 

10/09

Hej! Nu är jag hemma från skolan, ska strax starta mitt arbete med min källkritik så att jag blir klar med den uppgiften! Skriver mer sedan, wish me good luck! ♥

Mysväder

God morgon! Nu sitter jag, Jennifer och resten av klassen i aulan och arbetar med våra CV i svenskan! Försov mig så extremt mycket förut, hade 10 minuter på mig att ta på mig och att fixa mig. Herregud, jag har aldrig stressat så mycket i mitt liv.. Tiden gick ju bara för fort! Nu ska jag försöka jobba lite med min källkritik istället, den måste jag prioritera först! Ha en bra dag i mysvädret!

Tankarna är rensade

Hejhej! Efter en lång och härlig promenad med bästa Jennifer så är tankarna rensade! Nu har jag lagt till lite information på min källkritik men jag kommer behöva jobba järnet på både lektionen och hemma imorgon! Tror att samhällen är sista lektionen så då kanske jag åker hem eller stannar kvar i skolan och får lite hjälp med uppgiften! Aah känns inte som om jag har kommit in riktigt ordentligt i skolan ännu, hoppas innerligt bara på att jag får bra på denna uppgiften så får se ifall jag verkligen har kommit in i det eller inte haha! 
 
Nu ska jag hoppa in i duschen, bestämma outfit inför imorgon och sedan sova! Godnatt!

Och så var den värsta dagen avklarad..

Hejsan! Och så överlevde jag måndagen, skönt! Det är inte nog med att månadagar är hemska, dom är extra långa också.. 8-16, tufft om man frågar mig som går halvdagar dag in och dag ut! Dagen började rätt så skönt med film på engelskan, sedan rullade dagen på med vanliga lektioner + fint väder haha! Sedan bestod sista lektionen utav idrott på Heden, det var en intressant och kul lektion!
 
Strax ska jag och Jennifer gå vår promenad, ska svänga förbi hos farmor & farfar också som åkte till Spanien idag.. Ikväll ska jag försöka bli klar med min källkritik så jag blir av med den även om den ska vara inne imorgon kväll!
Nu ska jag slänga i mig lite goda rester från igår, puss o kram!

Avslutar kvällen med plugg..

Nu kör jag igång med pluggandet, ska göra källkritik på en sida! Inte det roligaste men det måste göras!
Ha en bra fortsatt kväll!
 

Ett perfekt avslut

Linda och Valle!
Födelsedagsbarnet och Valle!
Rena sommarmaten!
Syskonen Thorsson, mamma och min morbror!
Sisteer!
Pappa och Saga!
Jag och Tuva, hon har blivit föör stor!
Saga testar sin nya moppe!
Farmor och mamma, riktigt mysigt kort!
Kraaaamis!
Girlpower!
Kusinerna!
Vi kastade gris och Tuva vann hela tiden!
Sommartårta, dekorerad av Saga!
Mamma och Valle!
Tuva var jätte fascinerad av Bailyes "varför är han så tjock?"
Min bebis!
Älskade morfar!
Farfar och valle!
 
Åh jag har haft en sådan fin eftermiddag med min släkt! Vi har skrattat i mängder, ätit god grillad mat, tårta, öppnat paket! Fick pengar och lite annat plock som smycke & nagellack! Denna dagen har varit riktigt bra, solen har värmt perfekt på våran altan samtidigt som all grillad mat har doftat så gott! SOMMAR! Känns som sommarlov all over again!

My baby sis is 15!

Grattis på födelsedagen min älskade syster! Jag vet att jag ibland är otroligt jobbig, retas och är allmänt irriterande men det är så också! Men man kan se en fördel med allt bråkande.. Vi har gått igenom såå mycket (konflikter haha) så vi är ju typ oslagbara! Eller hur? Vi kan nog stå emot det mesta tillsammans! Hoppas du får en fin 15-års dag och att du klarar moppe provet så du kan hämta mig överallt! Älskar dig!♥
 

Gött häng under stjärnorna

God morgon! Igår kväll åkte jag, Issa och Amandorna bort till David i Issas klass på ett gött krök! Det var riktigt mysigt eftersom att han hade en takvåning där alla satt och snacka under bar himmel! Vi var runt 15 pers och några få kände jag redan så det var riktigt kul fakiskt! Jag och Amanda drog vid ett på moppen hem och var hemma halv 2! Hade en riktigt fin, mysig och rolig kväll med både gammalt och nytt folk!
 
Idag ställde jag klockan på 10 och jag har redan hunnit att äta frukost och plockat bort mina saker runt om i huset! Idag är det storstädning som gäller, min underbara syster Saga fyller 15 år idag!!!
Ska gratta henne lite mer speciellt sedan tänkte jag! Jag fyller ju år den 17:e oktober men då är farmor och farfar inte hemma så vi ska dra ihop släkten idag och fira både mig och Saga, så att alla är samlade!
Vädret är perfekt för det idag också, solen skiner och vi ska grilla! Nu ska jag klippa gräsmattan, städa mitt rum, hjälpa mamma med maten och sedan fixa iordning mig! Pussss!
 

Enkel klädsel

Topp: Monki // Kjol: Ärvd av Jennifer // Skor: Toms
 

Sommarvärme

Heej! Efter jobbet åkte jag in mot stan och träffade Isabella och hennes syster Wilma lite sådär halv spontant! Vi fikade på EH och sedan vandrade vi runt i butiker. Det slutade med att vi satt i parken och åt glass! Det var super skönt att bara sitta i solen och sola, vilken sommarvärme alltsåå! Som tur är så fick vi skjuts hem vilket var grymt skönt! Nu är jag hemma och ska strax äta, ikväll ska jag hem till min farmor & farfar lite fort och kika på ett par grejer och sedan tror jag att jag ska träffa Magnum!

Tillbaka i butiken!

God morgon! Imorse ringde klockan 8, men jag valde att sova 5 minuter till vilket ledde till att jag sov en timme och det slutade med att mamma kom in och väckte mig 30 minuter innan jag skulle åka med pappa! 30 minuter är inte så lätt när man ska duscha, sminka sig, välja kläder + äta frukost! Hann i alla fall till jobbet i tid och nu har jag precis plockat upp lite varor!
 
Vid 12 tiden kommer farmor & farfar med lunch till mig, dom är guld värda! När jag kommer hem sedan måste jag verkligen plugga.. Både matte och samhällskunskap.. Sjukt tråkigt men jag ska nog kunna hitta på något kul utav denna lördagen också! Nu kommer det en kund, ha en fin lördag!

Skolveckan avslutas perfekt

Hej! Nu är jag hemma från skolan, åkte hem tillsammans med Amanda! Super trevligt var det att träffa henne, alltid lika kul och spännande för man har spǻ mycket att prata om! Nu ska jag strax äta middag ute på altanen, åh det känns som en äkta sommarkväll i Juli.. Vi ska grilla kyckling, tillsammans med en god sallad och baugette! Mmm, kan denna dagen bli bättre? Fredag, solen skiner, dagen har varit bra och jag har haft klänning! Ikväll blir väl inte den roligaste fredagen i mitt liv men jag känner att jag måste ta tag i lite grejer här hemma tex mitt rum. Kommer inte kunna städa i helgen för imorgon ska jag jobba och plugga och på söndag är det släktkalas för mig och Saga!
Skriver mer sedan!

Sommaren återvänder?

Hejsan! Idag dorg jag på mig en klänning eftersom att solen tittade fram, kan inte beskriva känslan att fortfarande kunna ha klänning i september! Ett stort pluss!! Nu har jag samhällslektion och ska strax dra igång mitt & Miyases arbete! Källkritik.. Så extremt tråkigt!! Ha en riktigt bra fredag mina vänner!
 

Godnatt med en fin playlist!


Prepare your room for fall

Room inspiration
 

20:22

Dagens riktigt riktigt goda frukost!
 
Hej mina fina vänner, min dag har varit alldeles vanlig med en sen dag i skolan! Vi startade tio i 1 med matte och sedan rullade dagen på tills klockan slog fem och jag åkte hem! Sedan dess har jag varit ute och gått, så skönt var de.. Känner att jag är på ett bättre humör och känner mig även piggare!
Imorgon är det fredag, herregud det går så fort! Imorgon ska solen skina så jag hoppas på en tunnare outfit & att jag kan ta outfitbilder ute! Även om det är september kan jag inte fatta att alla klänningar och kjolar ska rensas bort! Nej jag ska verkligen försöka använda allt innan oktober!

Ett videoklipp från övernattningen

Hejsan, under övernattningen så hade jag med mig min kamera samtidigt som Jennifer filmade en del av dagen! Så nu valde vi att byta lite, hon tog mina bilder och nu tar jag hennes video till min blogg! Tyckte det kunde vara kul att variera lite! Hoppas ni gillar filmen lika mycket som jag gör!

Me-time!

Bilderna ovan beskriver precis vad jag har gjort denna dagen!
Det var så skönt att bara lägga sig i ett varmt bubbelbad och slappna av! Smörjde in kroppen med en go body lotion för att sedan lägga mig i sängen och äta melon, läsa en bra bok och fixa naglarna! Dessutom har jag sovit som en stock, så skönt & så djupt!
Även om jag bara var ute i skogen en natt känner jag mig nu så extremt ren, varm och pigg! Det är verkligen en stor bekvämligthet att känna sig som en helt ny människa efter bara  tagit ett bad och  haft lite me-time!
Nu är jag strax redo för zumba, halv åtta börjar passet så jag har lite tid att förbereda mig!

En natt i skogen

Jag satt i mitten av kanoten och bestämde musiken medans Jennifer & Mikaela paddlade!
Finaste tjejen!
Vi paddlade i 30 min bland en massa öar och skog!
Det var super mysigt med musik i båten!
Ett kokteam! Här ser ni en del av mina gulliga tjejer i klassen!
Mitt kokteam, dags att laga snabbmakaroner till korven!
Caroline, jag, Jennifer & Miyase!
Mys!
Rebecka & Caroline!
Förberedelser av stormköket! Kokar det än?
- Ja det kokar!
Söta Anton!
Jag & Jennifer hade köpt med oss banan och choklad, bland det godaste som finns!
Min engelska lärare Fredrik!
Åh så fint!
Anton, Michel & Miyase! Alla låg super tajt intill varandra när vi väl skulle sova sen!
Mina brudar!
Marshmallow-grillning!
Sööt!
Gottt!
Vi var bland som sista som lämnade kanotlägret, det var bara att bita ihop och ta sig till hållplatsen för att sedan åka hem från Delsjön!

A little inspiration


Helt slut i hela kroppen..

Hejsan, ursäkta att jag inte la ned mer tid på bloggningen igår men jag kom på de lite försent! Dessutom var min packning en ''viktigt del'' igår så att jag fick med mig allt till övernattningen. Övernattningen var i stort sätt jätte mysig! Vi var två samhällstvåor som paddlade och övernattade i två stora tält. Vi fick laga våran egna mat vilken jag tyckte var riktigt mysigt eftersom att det var stormkök. Efter maten fick vi alla diska och sedan ta en sovplats i tälten! Behöver inte förklara allt i punktform men kvällens spenderade vid brasan en hel del, samtidigt som vi hade lite leker och musikquiz! Lite senare in på kvällen var vi för de mesta i tältet! Jag har haft en riktigt mysigt dygn tillsammans med mina klasskamrater och paralellklasskamrater! Det tråkiga var bara att många åkte hem (det var frivilligt) efter middagen vilket gjorde att vi blev 7/20 tjejer kvar av våran klass..
 
Nu är jag så sjukt trött för jag kan direkt säga att jag inte sovit, mest legat och vilat och kanske somnat lite i små perioder. Var hemma vid 10 och sedan dess har jag bara ätit.. Ska sova lite nu och sedan duscha, ikväll blir det zumba med Jennifer!

Det som sällan sker

God morgon! Efter gårdagens zumba pass, vilket var riktigt kul och skönt att äntligen få röra på sig så åkte jag hem för att hämta min packning för att sedan åka till Miyase med min packning tillsammans med Jennifer. Men samtidigt som jag åkte hem kände jag mig yr, illamående och framför allt så hade jag en sådan huvudvärk så jag ville bara spy. Efter att kommit hem med moppen la jag mig bara i soffan, fick inte i mig något, varken dricka eller mat. Så jag fick banga övernattningen med Miyase & Jennifer och sova hemma.
 
Nu är det en ny dag, och ja jag mår delvis bättre.. Jag ska strax hoppa in i duschen, ta på mig och förbereda min packning innan jag åker till Miyase! Vid halv tre ska vi & klassen samlas vid Bögatan och sedan vandra upp till kanoterna. Som jag tidigare sagt så ska vi övernatta där, det ska bli riktigt kul faktiskt! Kameran är med så jag kan bjuda på massa bilder efteråt! Hoppas ni fick en bra start på eran vecka igår och att tisdagen blir lika bra!

Español

Hej från min spanska lektion! Idag hade vi ingen idrott vilket ledde till att vi fick lite sovmorgon, såå skönt! Nu är våran spanska lektion över och vi ska strax gå och äta lunch! Ikväll blir det Zumba med Jennifer och övernattning hos Miyase! Ha en bra måndag!
 

Loppis

Hej! Jag har haft en jätte trevlig dag tillsammans med Jennifer i Slottskogen! Fick tyvärr inte sålt så mycket men med växelkassan blev det faktiskt 385 kronor så jag är nöjd! Om två veckor är vi där igen och då hoppas vi på bättre väder!
Nu har jag precis ätit middag och ska börja plocka ihop lite smått inför övernattningen i Delsjön på tisdag. Måste hitta sovsäck m.m. Skriver mer sedan!

New month - new possibilities

Ny månad, nya möjligheter, nya viljor, nya tag, ny stryka!
Nu är det dags, även för mig, att börja med att ta hand om min kropp, på riktigt. Se till vad jag stoppar i mig och om jag gör mig av med det som jag äter. Idag startar en lång & tuff resa för mig och min kropp och jag ska klara av detta! Jag ska inte göra mig själv besviken!! Jag söker ingen uppmärksamhet och jag vill inte rasa i vikt för att få folk att undra. Jag vill bara ändra min livsstil, nu eller aldrig! Jag är fortfarande ung och har chansen att ta tag i saker och ting som jag vill förbättra med mig själv. Jag vet att det kommer bli svårt eftersom att jag sviker mig själv väldigt lätt, men denna gången är det annorlunda!
 
Nu kör vi, idag börjar gymmandet! LET'S DO THIS - YES, I CAN!!

RSS 2.0