En toppen episode!

Hejsan! Jag har precis kollat klart på TVD episode 7, det var grymt! Jag chattade med Rebecca samtidigt och vi skrev " OMG OMG OMG" hela tiden! Det var bokstavligt grymt, kolla på den senaste episoden HÄR!

Jag har haft en bra dag idag, fredag! Började kvarti 1, så jag lunchade med Jennifer & Miyase innan! Fick C på mitt naturkunskapsprov, vilket inte var väntat, personligen tyckte jag inte att det gick bra på provet men ett C fick jag i alla fall och såklart är jag stolt och glad!! Nu ska jag se på film, vila och äta gott! Imorgon blir det plugg plugg!
Ha en toppen fredag!


En komplett jul

Här ovanför ser ni några saker som kan göra en jul komplett, tyvärr har jag ingen pojkvän så jag får väl vara med mina underbara vänner istället! ♥

Tre julfavoriter

 
 
 

Winter feeling

God kväll! Idag hade jag en bra dag i skolan! Vi hade matteprov, vilket gick jätte bra, så jag är nöjd! Vid fyra tiden hade vi ett litet seminarium, typ muntligt prov i samhällskunskapen, det gick väl också bra!
 
Nog pratat om min dag! Jag skippade min moppe idag och gick till busshållplatsen och insåg verkligen hur kallt det var! Det var verkligen kallt, inte nog med att det är kallt det blåser kallt också! Näsan & ögon rinner och hela ansiktet blir alldeles rött! När jag gick hem från bussen var det ännu värre. Kallt, isigt och hemskt! Men då insåg jag att vintern är här och med vintern kommer julen! Såg flera vattenpölar som hade frusit till is och flera istappar. Jag vet att det har varit höst ett tag nu men det ska bli så mysigt med jul. Varma stickade tröjor, snö, julmust, pepparkakor, saffran, uggs, julpynt, julgran. julklappar, julmat och allt annat som rör julen! Jag har inga direkt julkänslor just nu, men i helgen kommer dom säkert! I helgen ska vi julpynta, baka pepparkakshus, lyssna på julmusik, dricka glögg och äta vörtbröd & lussekatter! Jul!♥

21:49

God kväll!
Idag har jag varit i skolan som vanligt, jag har faktiskt haft en bra dag idag, huvudvärken har hållt sig undan och lektionera har varit roliga! Nu efter skolan har jag bara pluggat, matte & samhälls ekonomi! Mycket plugg nu faktiskt, men jag ska inte klaga! Ska klara mig igenom detta som jag brukar göra! Nu ska jag sova, men jag skriver som vanligt imorgon igen!
Godnatt, puss & kram! ♥

N.A.T.U.R.E


Monday

God kväll!

Idag har jag haft en helt okej dag, det började med badminton och sedan fortsatte dagen som vanligt i skolan! Gillar inte måndagar, dom är så långa och orättvisa! 08:30-17:00 inte så kul! Men efter skolan när jag kom hem åt jag och sedan åkte jag hem till mina farföräldrar som är utomlans! Jag hämtar posten och vattnar deras blommor, ah ni vet jag har nämt det innan! Farmor hade som vanligt lämnat pengar, godis, glass, hönökaka, läsk! men vill göda mig verkligen, så där satt jag och pluggade matte och unnade mig lite gott! Fick en massa gjort, jag gillar verkligen att plugga i deras hus det är något med harmonin som får mig att studera bra! 
Imorgon är det tisdag och jag börjar 10 med matte-fördjupning! Låt veckan rulla på!
Ha en fin kväll och en grym vecka! ♥

Bedtime.


Min lilla söndag i bilder

-God frukost!
-Min älskling invigde mina föräldras nya sovrum!
-Gjorde en liten söndags-drink tillsammans med nachos!
-Målade om min stjärna brun till vit!
Mys-kläder på!
-Taco time!

Nu ska jag äta tacos och kolla på Solsidan när det kommer klockan åtta! Ha en fortsatt fin söndag!
 

Bli inspirerad

Jag skulle vilja tipsa er om en bra bok som man kan använda sig utav om man har en Canon kamera! Såklart finns det flera tiotal olika böcker och alla är ju bra på sitt sätt men eftersom att jag hittade denna boken i hyllan här hemma så tipsar jag er om denna! Jag började läsa den igår och fick lärt mig så mycket, jag hatar att läsa men boken var så intressant och bra skriven! Har lärt mig en massa bra tips, nya inställningar och funktioner!! För alla er som vill utveckla eran kunskap - läs böcker, läs bloggar bli inspirerade! Det är mitt tips till er! 

Woods

Hej mina fina vänner! Tog en paus från datorn idag och gick ut och fotade och spenderade tid med min mattebok! Visserligen har jag inte gjort något vettigt, jag gjorde ett tal och sedan tröttnade jag och redigerade bilder istället! Min dag har varit ganska tråkigt men jag kände att jag behövde en sådan här dag. Hittade en bok i bokhyllan om Canon kameror som jag började läsa, "hur man förbättrar sina bilder" så nu har jag lärt känna min kamera bättre! 

Nu luktar det pepparkaksdeg i hela huset, jag får nog springa och se vad som häner i köket! Ha en fin fortsatt dag! 

Födelsedagsmiddag!

God kväll! Jag har ätit en riktigt god middag med min familj! Och pappa fick sina efterlängtade presenter, han fick några franska ostar, marmelad och en salamikorv! Han fick även en pepparkvarn som han har tjatat om i alla år! Jag hoppas han fick en lyckad dag även om han inte ville fira denna dagen så stort. Jag antar att det inte är lika kul att fylla år när man är 49, men nästa år ska det firas! Hörde jag en resa till London? Japp, kanske det! Haha, både mina föräldrar fyller 50 år nästa år så firas ska de! Idag har jag spenderat tid med mina familj och min mattebok, har prov på torsdag men det ska nog bli bra! Ikväll blir det en lugn kväll framför tv med massa gott och min familj! Det är precis vad jag behöver!

Sleep well with G.T

Här ovanför ser ni flera mysigheter från Gina Tricot, jag hade gärna velat ha shortsen, linnena eller såklart tofflorna! Gud vad mysigt nu till jul! ♥

Mer grått från Gina

Ni kanske känner denna tröjan, jag har en likadan fast i vinrött! Denna fick jag köpt på Gina Tricot för 80 kronor tror jag att det var! Det är XL men det hindrar inte mig att använda den!

Frukost buffé på pappas dag

God morgon! Idag startade dagen med att jag och Saga dukade upp en frukost buffé till pappa som fyller 49 år idag! Jag bakae crossianter som pappa gillar, vi kokae ägg och kaffe! Vi hade det jätte mysigt, det är inte ofta man äter frukost ihop längre, men idag blev det en mysig frukost! Tyvärr är inte mamma hemma än, men hon kommer hem vid lunch. I eftermiddag ska vi fira pappa me presenter och god mat, som vanligt haha! Men tills dess ska jag plugga matte, kul..! Annars blir det en lugn dag idag, måste verkligen vila upp mig! Ha en fin dag så skriver jag sen!

Den efterlängtade stickade tröjan

Här har ni min efterlängtade tröja som jag fick köpt idag på Gina! Visst är den fin? Jag älskar stickningen och att när man kavlar upp armma så blir tyget så tjockt och kompakt, lite svårt att beskriva men jag älskar den! Hoppas den kommer trivas bland mina andra stickade tröja, hur många var det igen? Runt 20-25? Haha! Har hur många som helst, så mysigt och så kul att kombinera dom! 

Romantiska filmer

Jag hade tänkt att tipsa er om några romantiska filmer nu såhär i höstmörkret!  Jag har haft en lång lista på min iPhone med filmer som jag vill se innan jag dör ni vet.. "Before I die will will se these movies" Det är ett par antal stycken, minst 20 stycken och alla är romantiska! Vissa av dom har jag redan sätt men alla är lika bra, och jag tvivlar inte på att se dom igen! Här ovanför ser ni några av dom, dom som jag rekomenderar! Bra & romantiska filmer som man bara kan krypa ihop i sängen till och äta något gott! Perfekt tidfördriv! ♥

Grå klänning

Denna klänningen köpte jag nog för max tre veckor sedan, men jag har inte haft någon tid att fota den! Köpte den från Gina Tricot för 99 kronor, vilket jag tyckte var ett riktigt kap! Nu har jag tre lång-klänningar som jag kan ha i höst!

Nio bilder från veckan

-Såhär vackert var det imorse!
-Denna utsikten har vi från aulan!
-Söta Jennifer idag!
-God lunch på Paprika med Miyase, Jennifer & Kumba!
-Testade min ljuvliga tröja! // Miyase somnade lite oväntat på lektionen..
-Och Michel joinade Miyase med sovandet!

Tummen upp och bekväma kläder

Poncho: Åhlens // Linne: Ullared // Jeans: JC

Dagen alla gillar!

-Bjuder på två bilder från imorse och en fika bild från i eftermiddags med tjejerna!

Fredag!
Hejsan, hoppas att ni har haft en bra fredag, det har jag! Vi började åtta och slutade kvart över 12, sedan fikade jag tillsammans med Jennifer & Miyase på Le Pain och sedan träffade jag Amanda! Fick köpt fin tröja, och några födelsedags presenter till pappa! Han fyller 49 imorgon, det ska bli kul at fira honom igen, nu efter frasdag! Hoppas han kommer bli nöjd med presenterna, det tror jag! Idag ska jag vila upp mig och ta det lugnt, det gick bra på naturkunskapprovet men nu laddar jag upp för en ny vecka och nta prov! Men jag ska inte börja snacka om nästa vecka, för vi har en hel helg framför oss! Nu ska jag blogga lite extra ikväll eftersom att jag inte bloggat så mycket denna veckan! Ha en grym fredag och helg! ♥

Äntligen i butik!

Denna tröjan såg jag först på Gina Tricot's instagram och jag blev kär, haha! Jag tror dom la upp bilden för typ 6 veckor sedan och sedan dess har jag väntat på att den ska komma ut i butik! Desperat tjej här! Nu är det vecka 47 och den har kommit ut, åh jag måste bara köpa den, ni kommer att få se den inom kort här på bloggen! 
Haha ni får tycka att jag är lite konstig som väntar på en tröja och t.om bloggar om det, men den passar mig perfekt i smaken och jag kan tänka mig såå många outfits med den - med byxor, kjol, klänning! Imorgon ska jag springa och köpa den efter skolan! Loove it!

Mitten av skolveckan

-Det är så super mysigt i stan just vid denna tidpunkten på året! // Söta Michel & Miyase! // God lunch!!

Hejsan, anledningen till att jag inte bloggade igår var för att jag pluggade hela dagen igår! På fredag har jag ett viktigt naturkunskapprov, eller ah alla prov är viktiga men jag har bara naturkunskap denna terminen så jag måste behålla mitt C eller ännu bättre kanske ett A eller B? Vem vet! Jag har i alla fall pluggat stenhårt och ska jag fortsätta strax igen! Jag hoppas att ni förstår att skolan går före bloggen, speciellt nu när det är mycket viktiga prov och inlämningar! 

Idag hade jag ett muntligtprov i svenskan, vilket gick bra sedan hade jag samhällskunskap och matte! Kvarti ett slutade vi och jag, Jennifer, Miyase, Antionio och Adam åt lunch ihop! Sedan begav vi oss hem! Imorgon är det redan torsdag, och sedan helg! Grymt skönt ska det bli, även om jag måste plugga matte och samhällskunskap haha! Äsch jag ska inte klaga, eller hur Jennifer? Haha!

Tillbaka till pluggandet! ♥

First day on week 47

Hejhej! Min dag började faktiskt bra innan sjvka skolan började, vi hade samhällskunskap och det kan jag säga att det var inte den roligaste lektionen vi har har, skit tråkig! Det slutade med att alla i klassen satt och skrev i våran grupp på Facebook om hur tråkig lektionen är, ekonomi liksom? Vi valde samhällskunskap, orka ekonomi!
Efter den tråkiga lektionen hade vi naturkunskap, det var kul, riktigt kul! Sedan hade vi matte och sedan lunch! jag, Rebecca & Jennifer åt på Le Pain, riktigt gott även om jag började må illa efter att ha ätit hälften! *Ingen matlust idag*.
Dagen i skolan slutade med att vi visade upp våra danser för klassen på idrotten sedan begav det sig hemmåt! Nu är jag hemma och ska strax skypa med Caroline, om hon nu svarar någon gång. Vi ska göra spanska läxan ihop! Nu nu ska jag plugga lite, först spanska sedan engelska! Kul kväll, haha noo! Ha det bäst flodhäst!

Team Matty


Sunset time.


Dear sunday..

-Första bilden är från allt gott igår & resten av bilderna är från idag!

Hejsan! Igår hade jag en jätte bra kväll tillsammans med mina änglar! Vi åt thaimat och sedan kollade vi på två bilder ihop! Cabin in the woods & The Devil inside två riktigt äckliga filmer men jag rekomenderar dom starkt om ni vill se två riktigt skräck-injagande filmer! Det enda jag har gjort idag är att städat, ätit och läst. Jag läst ut en bok som vi ska ha prov på i svenskan, ska strax sätta igång med naturkunskapen vilket ska bli mysigt faktiskt! Gillar naturkunskap, vi håller på med genetik, så kul!
Nu ska jag plugga lite, ha en fin kväll så skriver jag sen, puss!

My two favorites

Hejhej! Idag har jag bara slappat, jag bestämde mig för att göra allt tråkigt imorgon istället! Nu ska jag strax ta moppen till Caroline, där jag ska träffa Ulrika och vi ska gemensamt alla tre åka och köpa mat, godis och lite annat gott till några hyrda filmer till ikväll! Som tur är har vi Carolines pappa som kan köra oss, jag tror även vi ska köpa med oss thaimat hem!! Det kommer bli en perfekt kväll, en massa gott tillsammans med mina två favoriter! 
Ha en grym kväll, för det ska jag ha!

17:e

Stickad topp & skjorta: Gina Tricot // Jeans: JC // Armband: Frankrike

Grattis på födelsedagen! ♥

Grattis på födelsedagen bästa Miyase, hoppas du får en grymt bra dag och att allt går bra till i Stockholm, hälsa Chris från mig! ♥
 
Och eftersom att du säger YOLO hela tiden så tänkte jag att låten är perfekt!!

En bra start på helgen

Hejsan! Går dagen var riktigt bra tillsammans med Isabella! Efter att jag hade slutat skolan vid 5, åkt hem och ätit tog vi bussen till Ica och köpte en massa frukt! Jag tror vi nästan spenderade 1 ½ timme där inne! När vi kom hem till mig fixade vi en enda stor fruktsallad med hallon, kiwi, banan, grape, päron, apelsin och melon. Vi toppade salladen med passionsfrukt! Vi spenderade kvällen framför både TVD & TB, en liten vampyr kväll!
Det var ett bra slut på skolveckan och en bra start på helgen! Ikväll fortsätter helgen tillsammans med Caroline & Ulrika, men det skriver jag mer om senare! Nu ska jag plugga lite Naturkunskap! Ha en fin helg!

Kvällsmys

God kväll! Anledningen till att jag bloggar så sent är för att jag myst i soffan framför tv med min familj och samtidigt gått igenom matten inför imorgon! Matte prov klockan 11:10, grymt taggad! Innan min kväll startade läste jag en bok, och åt lite go kvällsmat innan allt studerande startade! 
Imorgon är det fredag och jag har en hel del planer inför helgen, kul!! 
Dessutom vill jag överraska er lite..För att.. Jag ska prov blogga på en TVD blogg i en vecka, det ska bli grymt kul att testblogga och se vad jag tycker om att blogga om just TVD, inte bara blogga om dagliga händelser. Nu vet ni! Ska i alla fall bli kul!
Godnatt!

Ledig dag

-Bjuder på frukost och lunch bild, och även lite plugg bilder!

Hej bloggen! Min dag har spenderats här hemma, eftersom att jag är ledig från skolan idag! Har gjorde ett lite schema så att jag inte skulle fastna vid AWKWARD hela dagen eller TVD. Det är verkligen en typisk mysdag idag och så sitter jag och pluggar, blää! Pluggat allt från, samhällskunskap, matte, spanska och engelska! Jag är helt slut, men det har gått bra och jag har fått mycket gjort! Det var verkligen en bra tajmning att ha ledigt idag, annars hade jag aldrig hunnit! Hoppas att ni har haft en bra dag i skolan, nu ska jag ta en kort plugg-paus!

AWKWARD.

Min kväll ska faktiskt spenderas framför Awkward, kollade på ett avsnitt
på Mtv och tyckte det var bra så jag tänkte börja kolla igenom bägge
säsongerna! Ha en fin kväll mina vänner!

Uppskatta livet innan det är för sent.

Hej allihopa! Nu har jag precis lämnat matteboken för kvällen, eftersom att jag är ledig imorgon ska jag nog ha en liten myskväll, jag sa tidigare att vi hade resursdag men det var det inte, bara en ledig dag! Eller ah, dom som har utvecklingssamtal ska till skolan imorgon men inte jaag! Hade en bra dag i skolan, vid lunch fick jag Miyase och Jennifer till en mysig resturang och åt husmanskost, haha! Nostalgi på hög nivå var det, lite bamba feeling över det hela! När vi slutade, klockan 17 så var det bläcksvart ute, svart svart läskigt var det! Vi har ju en damm utanför våran skola och när man kollade ut speglades alla lyktor i vattnet, mysigt men lite halvt läskigt! 

När vi satt på bussen idag så sa jag "ÅH KOLLA JULPYNT!!!!" Felix frågade mig om jag gillade julen och jag svarade "JAAA SÅKLART". Jag tror min klass tycker jag är lite konstig, typ skriker över julpynt i stan haha! Men som jag sa till Jennifer och Miyase innan, jag uppskattar verkligen dom här små stunderna i livet! 
Ta vara på era dagar och människorna omkring er som gör era dagar till en av dom bästa!

Easy peasy

Topp & Baslinne: Gina Tricot // Jeans: Monki // Dr. Martens

Julbelysning täcker hela stan

Hejsan! Idag började vi 9 och det var skönt, skönt att slippa dom tidiga tiderna! Jag, Rebecca och Caroline åt riktigt god lunch, godaste på länge, jag år laxpaj! Denna veckan har jag sen vecka, det ska bli skönt att inte behöva gå upp halv 6 varenda dag! Men, det är mörkt vid 4 och idag kom jag hem runt 6 så det blir både mörkt fort och man kommer hem sent! Ett stort plus är att allt julpynt har kommit upp här i Göteborg så det är så extremt mysigt, tänk sedan när snön kommer? Helt otroligt mysigt! 

Nu har jag precis ätit och ska kanske sätta mig med lite matte, egentligen behöver jag inte plugga idag för att vi har en hel ledig dag på onsdag, resursdag som det heter på Jensen, så grymt skönt! Då kan jag komma ikapp med allt plugg!

Lyckad kväll!

Pappa fick rödvins-salt som var väldigt uppskattat av honom och även choklad till kaffet. A lá France!
Söta mamma, tyvärr fick jag bara en bild på henne från ikväll!
Vi åt kalkon, sockerpotatis, potatis, sås, morötter och svartvinbärs gelé!
Vi hade tänkt att bjuda på äpplepaj men så kom morfar med en tårta så den åt vi istället! Grymt go var den!
Och som vanligt kommer alltid morfar med pengar eller godis, ikväll blev det godis! Sötaste morfarn på jorden!

Hejsan mina vänner! Morfar lämnade vid sju tiden och sedan dess har jag pluggat och kollat på solsidan! Vi hade en grymt lyckad kväll även om det blev lite mycket historia där i slutet, haha! Vi åt god mat och efterrätt, pratade om mycket roliga saker och speciellt om förr! Lyckad kväll! Lämnade precis min mattebok och ska strax förbereda inför imorgon, har börjat lära mig det att alltid fixa saker kvällen innan och inte springa runt vid 6 tiden och fixa saker haha, så typiskt mig! Ska även fixa mina naglar!

Imorgon börjar skoldagen med ett dansprojekt på Friskis & Svettis, vi har blivit indelade i gruppen och ska hitta på en dans ihop, haha och den ska bli betygsatt, haha jag döör! Ska bli kul att se allas danser, och min egen...
Nu ska jag lämna datorn, puss & kram sov så gott! 

Farsdag

Först vill jag tacka min pappa för att han är grym! Han finns alltid tillhands och jag vet inte hur jag skulle klara mig utom honom, jag menar vem skulle annars hjälpa mig med moppen? Haha nej men idag ska han firas för att han är min pappa! Vi ska äta middag och dessert ihop och min morfar kommer hit så att mamma får fira sin pappa! Han har fått två fina franska presenter eftersom att han är galen i Frankrike, han blev i alla fall jätte glad!

Idag ska jag fira min pappa som sagt men även plugga, det där med pluggfri helg funkar inte längre! Jag kom precis på att jag har en massa att göra, men jag behövde en ledig dag som igår faktiskt så nu och ikväll får jag studera lite! Lite söndags ångest sådär! Jag har engelska, samhällskunskap och matte tills på fredag, ooops! Allt på samma dag, tur att det är i slutet av veckan i alla fall! Ha en grym dag och glöm inte att ta vara på era pappor, man har ju bara en, ta väl hand om varandra. För en dag kanske det är försent!

Some more things!

Det är några som har frågat kring mitt rum och det är färdig målat och jätte fint! Jag valde rätt färger, och allt är perfekt! Men innan jag kommer visa er så behöver jag köpa några få saker så att rummet blir HELT klart, speciellt en byrå och gardiner. Kommer ni ihåg detta, min bokhylla och en liten byrå? :
Jag ska ta bort dom så att man kan ha en gardin där istället, så blir det mer plats! Typ såhär haha... :
Haha fattar ni eller? Men alla saker jag har haft i bokhyllan kommer bevaras i en liten byrå, någon av dom två på bilden från Ikea! Hoppas allt kommer bli bra!

Lördagens kläder.

Stickad topp (NYTT) & Linne: Gina Tricot // Jeans: JC // Ring: H&M // Dr. Martens

Sneak peak nr två

Hejsan ledsen att jag inte har bloggat förrens nu men så fort jag gick upp smsade jag Ulrika, så att vi kunde åka in tillsammans till stan och handla farsdag present, tanken var att jag skulle träffa Amanda men det blev inte så, träffade ju henne och Isabella igår! Fick i alla fall köpt två jätte fina presenter till min pappa så imorgon blir dte middag och presenter, toppen! 

Ärligt talat så känner jag mig lite små krasslig, trött och ont i halsen! Vill inte bli sjuk, snälla! Nu ska jag äta skriver mer sedan, pusss!

Sex låtar


Jag hade inte sagt nej till Grekland igen!

Jag hade verkligen inte tackat nej till en resa till underbara Grekland! Jag spenderade ju en vecka där förr förra sommaren, 2010! Vi var på ön Lefkas, och bodde på ett jätte fint ställe och hade det grymt bra. En utav mina bästa resor! 
Som ni ser på bilderna är du underbara färger och underbar miljö! God mat, dessert och dryck och gott sällskap vilket gör en resa komplett! Det vackra vatten i Grekland gör susen, det är som ett körbär på en milkshake eller grädden på en varm choklad, mitt i prick verkligen! Jag hade kunnat spendera ett år i Grekland, resa runt i Grekland och testa på allt!

Tre änglar på samma buss

Hejsan! Äntligen fredag, så skönt med ledighet och allt! Idag började vi 09.25 vilket innebar sovmorgon, riktigt skönt! Hade två korta lektioner och slutade runt ett! Efter skolan fikade jag, Jennifer och Miyase (som vanligt haha) vi köpte varsin muffins och macarons, så jäkla gott! Efter att vi hade fikat på Le Pain Français åkte vi hem till Miyase för att fördröja tiden och dessutom för att jag ville se hur hon bodde, haha! Jag fördröjde tiden för att kunna träffa Bella en snabbis på bussen och gissa vad? Det var inte bara Bella på bussen utan två änglar till, Caroline & Ulrika! Värsta träffen, tre änglar på samma buss haha! Jag har i alla fall haft en grym fredag hoppas den fortsätta likadant! Puss & kram!

Sommaren 2012


Här går det framåt!

Brunt spetslinne: H&M // Kofta: Lindex // Byxor: JC + Dr. Martens
 
Heej, vi har haft lite problem med internet här hemma men nu funkar allt som vanligt igen, skönt! Man inser verkligen att man inte klarar sig utan dator eller sin mobil, dessutom inte internet då! Idag hade jag en bra dag i skolan, gjorde mitt spanska prov som gick toppen! Jag är grymt nöjd och jag hoppas matte provet kommer att gå lika bra nästa vecka!
Ikväll är jag pluggfri, vilket jag förtjänar efter allt jag gjort denna veckan! Imorgon är der redan fredag och vi får se vad som händer, helgen kommer att bli rolig faktiskt! Jag ska shoppa med Amanda, det var ett tag sedan och jag känner att vi verkligen behöver träffas och göra något kul ihop! Ska försöka träffa så många som möjligt denna helgen eftersom att detta är min enda pluggfria helg, haha!
Nu ska jag kika runt lite här och planera en ny design, spännande va? Tycker det behövs, det är faktiskt november nu! Ha en riktigt fin kväll!

Estudiar español, adiooos amigos!

Heej, hoppas ni mår bra! Just nu är jag upptagen med att plugga spanska, jag har ett prov imorgon! Så ni får ursäkta mig ikväll men jag ska försöka blogga ikäll vid 9 något, vid 8 ska jag skypa med några i min klass. Vi ska göra klart att arbete i Samhällskunskapen. Hoppas ni har haft en bra dag, nu ska jag plugga järnet!

Dagens kläder

Topp & Kläning: Gina Tricot // Strumpbyxor: Lindex / Ring & Armband: Loppis + Dr. Martens

Grymt bra fyndat!

Detta är ett riktigt fynd! Jag hittade denna koftan bland provrumsplaggen, testade koftan oavsett om det är L i storlek! Den satt perffa, och kostade 100 .- tills jag såg att det var halva rea priset, riktigt grymt fynd! Från 400.- till 50.- från Lindex.
Bra jobbat Disa!!

Sneak peak


Black

Bas bas bas plagg, fast ändå inte för det är en öppning i ryggen som ni kanske skymtar lite! Öppningen går från nacken enda ner! Ni kommer säkert att få se toppen på någon gång! Köpte den på Gina för 80.- rea rea!

Baileys

Nu ska jag hoppa in i duschen! Sedan ska jag fixa naglarna och behandla ansiktet, mys-måndag helt enkelt!
Godnatt! ♥

XL funkar också!

Här har ni ett typiskt basplagg som jag verkligen älskar! Hittade denna toppen på Ginas rea // 65 .- så jäkla värt när man bara letar efter något enkelt! Det roliga med denna toppen är att det är XL och den sitter så mycket snyggare än S och XS som jag i vanliga fall brukar ha, tyvärr hade dom inte dom storlekarna bara XL eftersom att det var rea, men jag tycker att det är snyggt när det är lite pösigt också! Älskar toppen, speciellt färgen också! Höst mood!

News.

Här ovanför ser ni en massa smaskiga nyheter från Gina Tricot, älskar klänningarna, 99 .- just nu i butik! Jag får nog gå förbi Gina imorgon! Alltid lika bra att gå i skola i stan, man har alltid nära till klädbutiker! ^^ 
Smyckena är underbara och jag diggar skärpet, sedan vet ni redan att jag älskar stickat!!

Måndagar kan bara dö.

Gina Tricot // 249 .-

Heej, just nu sitter jag i en stor mysig stickad tröja och en kopp varm choklad! Är helt slut efter helgens arbete och efter min låånga skoldag! Orkar inte berätta om allt men jag kan tala om att vi hade dans på idrotten idag och det var hemskt haha! Efter skolan gick jag, Jennifer, Miyase, Adam och Antonio runt i stan fick med mig en stickad topp från gina, den ni kan se ovanför!
Jag är i alla fall glad över att mitt rum är klart, ni får se när jag inrett allt som vanligt igen, allt är inte på plats nämligen! Nu ska jag fortstta mysa framför datorn tills det är dags för sängen, vill bara sova! Ha en fin kväll!
 

Här målas det!

Mina händer krampar, jag har så ont efter att ha målat hela dagen! Vi är snart klara med den vita färgen och imorgon börjar vi med den gråa färgen! Det är riktigt jobbigt att måla faktiskt, jobbigare än jag trodde! Man målar två lagar, fört ett sedan det andra. Det måste vara snyggt målat annars blir det flammigt och det kan jag säga att jag lyckats med haha! Men mamma löser säkert det haha! Nu ska jag måla klart den sista väggen, sedan blir det plugg! Passar perfekt till vädret, det haglar/regnar/blåser/sol haha! Nu måste jag sätta igång, hejdåå! :)

Jag älskar dig

Dessa fina kuddar fick jag också utav mina föräldrar, visst är dom söta? Dom passar perfekt till mitt nya rum med färgerna och allt! Den ena kunnden ("jag älskar dig") kommer från Village och den andra kudden kommer från Zelected by Houze - online shop! Så finaa!
 
Sedan vill jag tillägga att jag fick mycket pengar utav min släkt, vilket jag önskade mig utav dom! Känns ganska onödigt att ta kort på pengar!
Så sammanfattat fick jag:
Två par örhängen från Guldfynd
Två lyktor från Lagerhaus
Eyeliner
Mascara
Ögonskugga + en "ögonskuggs-borste"
Dr. Martens
Ett par vantar
Två kuddar
Pengar

Jewelry from Guldfynd

Japp, jag är inte klar med mina presenter än, man kan bara säga att jag tog en liten break!
Dessa örhängen fick jag utav mina föräldrar, dom kommer från Guldfynd och eftersom att jag gick runt utan örhängen passade det bra att man köpte två par som jag tyckte om annars hade hålen växt igen haha!

3:e Nov

God morgon! Idag ställde jag faktiskt klockan så att jag inte skulla vakna 11, nu är jag istället klar och ska strax börja måla! Jag har precis ätit en god frukost och plugget får vänta tills ikväll! Ha en fin dag!♥

Få koll på vilken sida du kan se serier och filmer!

Jag fick en fråga vart man kunde se TVD online! Jag har svarat på den frågan ganska många gånger men jag vet själv hur svårt det kan vara att hitta så jag tänkte länka och skriva om dom bästa sidorna osv!
 
HÄR är en sida som jag själv tycker är super bra! Om ni scrollar ner lite kan ni se att jag har valt en länk där man kan välja bland alla säsonger! När ni är tryckt på en "episode" så ska ni välja en sida där ni kan se klippet. Jag rekomenderar starkt putlocker.com - det är bra kvalité! Sedan rekomenderar jag gorillavid.com - det är inte lika bra kvalité men det laddar fort! 
Det är dom jag rekomenderar men allt funkar ju inte för samma datorer men testa er fram! 
Ni kan även gå till DENNA sidan! Där väljer man säsong och episoder i vänstra hörnet!

Så enkelt var det, hoppas att ni fick någon nytta av detta och hoppas att ni fattade! Gjorde ni inte det? Fråga på! Du kan även söka på andra filmer och serier, då rekomenderar jag som sagt DENNA sidan, haha!
Ha en grym kväll!

Något ni missat

Heej! Idag har jag gjort allt som jag skulle göra, fast jag hade kunnat plugga mer men jag är såå trött! Målade i alla fall lite med mamma förut, det var så kul! Bli av med den fula tapeten! Har inte så mycket mer att säga, myskväll ikväll med familjen, kommer somna oavsett haha!
Här får ni bilder som ni missat under veckan!!

Smile baby, it makes it easier.

Hello my friends! 
Just nu ahr jag precis kollat klart på det senaste avsnittet av TVD, det var grymt! Ni kan se det HÄR!
Idag ska jag göra samma som igår, plugga men idag ska mamma och jag även börja måla rummet! Ååh vad det ska bli kul, såklart kommer jag ta kort på hur långt vi kommit idag! Men nu måste jag börja plugga 3 prov nästa vecka, usch! Jag vill inte tillbaka till skolan än, vill kanske ha en vecka till, please?
Ha en grym dag, njuut nu medans det varar!

Första November

Ojj är det redan Novmeber? Det var ju första Oktober för bara några veckor sedan! Det går fort, snart är det ett nytt år också! Helt otroligt!
Idag ska jag plugga, det var meningen att jag skulle pluggat igår men då mådde jag såå jäkla dåligt, jävla migrän! Jag ska plugga Spanska och Matte, skit tråkigt men jag har en grym helg att se fram emot! Idag ska mamma handla färg, sedan börjar målandet i rummet, wihooo! Men idag blir det en tråk torsdag, alla dagar kan inte vara perfekta! Nu ska jag ta på mig, ha en grym dag och njut nu medans ni har lov!!

RSS 2.0