Cause love comes slow and it goes so fast

"Well you only need the light when it's burning low
Only miss the sun when it starts to snow
Only know you love her when you let her go
Only know you've been high when you're feeling low
Only hate the road when you're missing home
Only know you love her when you let her go
And you let her go
"  Let her go - Passenger

Randigt

Topp: Monki // Jeans & Kofta: Gina Tricot // Dr. Martens
 
Det har varit lite "dött" med smycken, men det kommer längst med våren!

Finaste som finns

God kväll! Idag har det varit en lång dag, känns det som. Vi hade en lång historia lektion, sedan religion och till slut spanska. Jag fick ett C på mitt senaste prov, jag är riktigt nöjd och hoppas på ännu bättre nästa gång! Jag är faktiskt stolt över min insats i skolan, det har gått snart ett läsår och jag har bra betyg och jag är nöjd! 
Efter skolan träffade jag faktiskt Caroline, vi lunchade ihop. Jag hade missuppfattat situationen mellan mig och Bella så jag träffade Caroline en stund! Vi lunchade på EH och pratade en massor. Sedan vid 4 träffade jag Bella, jag mötte upp henne vid hennes skola. Hela eftermiddagen & kvällen har spenderats hos Bella. Jag har hjälpt henne med lite matte nämligen. Vi åt god middag och hade jätte mysigt ihop, och såklart kul! Sedan vandrade jag hem under en klar stjärnhimmel, gud så vackert det var! Bland det finaste som finns!
 
Nu blir det en dusch, sedan lite AA (andra avenyn) och sedan sängen! Godnatt! ♥

Onsdag

God kväll! Äntligen tillbaka på bloggen igen, nu äntligen efter ett "tungt" matteprov som har fått mig orolig och nervös hela veckan. Idag blev det av och det gick helt okej. Efter skolan blev det lunch med mina tjejer, sedan blev det gym med Misse! Jag brände en hel del, och det var så skönt att bara gå till gymmet och köra på. Skita i allt, höja volymen och strunta i omvärlden. Sedan åkte jag gemensamt hem tillsammans med Bella, och det var lika kul som vanligt även om vi bara träffades i 30 minuter! Har precis tagit en lång dusch, nu ska jag äta middag, så gott ska det bli! Sedan blir det vila, hela kvällen. Jag är så trött, alldeles slö! 
Ha en toppen kväll! ♥

Färgglatt

Topp, kofta & Jeans: Gina Tricot // Ring & Skal: H&M // + Dr. Martens

God kväll! Hoppas att ni har haft en bra dag, min har varit lite seg eftersom att jag har varit så trött på skolan och jag ville så hemskt gärna bara ligga kvar i sängen. Men alla månadar är ju typ samma, det går över! Bortsett från all trötthet hade jag en bra dag, lite irriterad på några saker som sker i klassen men det behöver jag inte gnälla om här! När jag kom hem, åt jag och sedan satte jag med ned med pluggandet. Nu har jag ett litet break men ska strax tillbaka! Jag bloggar nog inte mer ikväll, eftersom att jag måste fokusera på min mattebok, men vi hörs av imorgon!
Puss & kraam!

Nej, nu ger jag upp

Heejsan! Jag ger upp med pluggandet, jag har verkligen ingen lust eller motivering alls. Jag har i alla fall ätit en god middag och ska strax montera upp min byrå som jag köpte igår, en förvaringsbyrå kan man väl säga. Den är inte till kläder nämligen! Sedan ska mitt drapperi upp framför sängen och sedan ska det bara beställas egna fotografier hem. Sedan är allt klart!
 

Sleep all day long

God morgon! Igår hade jag en jätte bra lördag. Dagen var lugn och bra, fick städat & handlat mat tillsammans med mamma. Dessutom besökte vi Ikea och jag fick köpt det slutförliga till mitt rum. Jag vet inte när vi ska montera upp allt men såklart så ska ni får se allt när det är klart! Strax ska jag ta på mig vettiga kläder och dra igång med mitt pluggande, jag struntade i pluggandet i går eftersom att jag helt enkelt inte orkade, det var ju ändå en ledig dag, dessutom var det lördag! Ni får ha en fortsatt bra söndag så skriver jag säkert senare!

Love aztec


Igår när jag var i stan så gick jag in på Bikbok, jag har ärligt talat tröttnat på den butiken men när jag såg hur snygga kläder dom hade skyltat med i skyltfönstret så gick jag in på en gång! Alla färger & mönster var underbara och allt passade så perfekt in på mig på något sätt! Det mesta var tyvärr slut, men det fanns ändå en hel del kvar. Haha konstig förklaring! LOVE IT!

Heart

God förmiddag! Idag ställde jag klockan på 10, men det blev sen frukost i alla fall! Strax ska jag sätta i gång med pluggandet inför Jensen NP på onsdag, blä på matte! I eftermiddag ska jag & mamma till Ikea, vi ska slutföra mitt rum med lite små saker. Så snart får ni se mitt rum! Ha en super fin lörag, jag skriver mer sedan!♥

Friday

God kväll, förlåt för dålig uppdatering! Jag hade inte tid igår när jag kom hem, men nu bloggar jag ju i alla fall!
Innan skolan så fikade jag med Jennifer & Miyase, jag åt pannkakor, jätte gott! Efter skolan så gymmade jag med Miyase, jag blev jätte nöjd med träningen och när jag kom hem så blev det sushi!
Just nu kollar jag på AA och ska strax gå och lägga mig! Imorgon blir det Ikea och matte plugg!
Ha en fin kväll!!

21:00

Bild 1: Gym med Miyase // Bild 2,3 & 4: är från i morse, kolla min halsduk!
-Bild 1,3 & 4 är från i skolan // Bild 2: Middag med Bella!
-Kvällen med Bella!
 
Hej, äntligen så har jag tid att blogga igen! Jag la bloggen lite åt sidan, och det kändes bra att bara fokusera på skolan även om det inte blev så mycket plugg! Jag har haft en bra start på min vecka, jag gymmade i måndags med Miyase, vilket var skönt att komma tillbaka till! 
 
Men idag då! Idag började vi med en mattefördjupning, sedan fortsatte skoldagen på med god lunch och trevligt sällskap! I slutet av dagen träffade jag Bella och vi bestämde oss för att plugga ihop. Vi åt middag, fikade och pluggade hos mig vilket var riktigt trevligt! Eftersom att jag inte pluggat så mycket denna veckan (olikt mig haha) så var det bra att faktiskt fått gjort något. Nu känner jag mig säker och förberedd inför spanska provet imorgon, tack Bella för att du gjorde så att jag blev motiverad igen! ♥
Nu ska jag sätta mig vid tv strax och sedan blir det sovdax! Imorgon blir det lite morgon plugg tills jag ska till skolan, sedan blir det filmning med min grupp i psykologin. Vi ska bryta normer, så vi ska följa efter någon helt random på Hemköp, ni får säkert se filmen på bloggen sen om ni vill! Imorgon kväll blir det gym med Miyase & Jennifer!
Ha en fortsatt fin kväll! ♥

Min kväll

God kväll! Jag har haft en jätte mysig kväll, jag åt god middag med efterrätt och allt! Sedan hade jag lite hemmaspa med ansiktsmask, bad, pedikyr och scrub! Nu är jag som ny igen!

Imorgon ska min klass bada på Valhalla här i Göteborg! Vi ska simma längd och livrädda, det ska faktiskt bli kul! Nu ska jag strax fixa iordning tills imorgon, packa väskan och så. Efter skolan blir det även gym med Miyase!
Godnatt! 

Plugg söndagen

Hejsan, åh jag har verkligen ingen lust alls att plugga mer spanska. Usch! Kan man inte gå i skolan utan läxor & prov? Eller läxor är helt ok men inte prov, orka! Känner mig inte alls motiverad längre, jag vill bara till gymmet + umgås med kompisar! Jaja, nu är detta inget drömliv så jag får fortsätta! Men nu vet ni vad jag gör och vad jag kommer göra resten utav kvällen - plugga spanska! Ha en fin dag!

No to winter!

Topp & Shorts: Gina Tricot // Ring: Grekland
 
Ja det kanske ser kallt ut, men jag är såå trött på vintern. Så jag betämde mig för att vara inomhus idag, med sommarkläder!

iPhone case

Häromdagen köpte jag detta söta, vita silikonskal från H&M! Jag tyckte vingarna var såå söta, och det var ett typiskt Disa skal! Det kostade 49.- och det finns fortfarande kvar i butik!

Egypt for the summer or winter.

Hela morgonen & förmiddagen har vi suttit och kollat på resor nu i sommar! Eftersom att min mamma fyller 50 år vill vi resa när hon fyller. Hon har varit på många ställen, men inte Egypten! Tanken är att resa dit och fira hennes födelsedag där! Om det nu blir Egypten har vi detta hotellet i tankarna (bilder ovan) - The Grand Hotel Sharm el Sheikn. Hotellet verkar toppen! Det ligger direkt vid havet, 8 pooler utspridda runt hotellet, 7 km från centrum, solterrasser, korallrev, badbryggor, massage & kvällsunderhållning! Dessutom ska det vara god mat! Resan sker antingen i Maj eller i November, för i November fyller min pappa även 50 år. Det verkar inte vara något problem med vädret, antingen i Maj eller i November. Ser fram emot detta jätte mycket, det kanske vankas en London resa också detta året! Jag hoppas på det bästa! 

Last night

Heejsan! Igår hade jag verkligen en jätte mysig och rolig eftermiddag/kväll! Jag träffade Amanda i stan efter skolan igår, vi köpte godis och sedan åkte vi hem! Jag åkte hem och åt och desamma gjorde hon. Sedan träffades vi vid 3 tiden och ojj vad mycket vi hade att prata om! Vi sågs ju senast dagen innan julafton liksom! Från klockan tre till halv 8 pratade vi om allt mellan himmel & jord. Det var super mysigt och kul! Vid 8 tiden åkte vi hem till Amanda Magnum, haha. Det var så kul att träffa henne, jag träffade henne senast i höst och då skulle hon vara borta med sin skola i två månader. 
Det var som sagt jätte mysigt och kul att träffa dom båda, vi fikade och pratade en massor! 
Sedan vid 11 slaget åkte vi hem igen! Hade en grym fredag!

Idag blir det plugg, har både Jensen NP prov & Spanska prov, jippie.. Det är bara att sätta i gång!

Enkelt & snyggt

Topp: Gina // Jeans: JC // Skor: Dr. Martens

Tillbaka i skolan

Hejsan, idag var jag tillbaka i skolan igen! Det var riktigt kul och skönt att komma tillbaka till sina vanliga rutiner! Även om det var skönt att sova lite extra nr jag var sjuk och ligga i soffan men men!
Jag är fortfarande lite förkyld men jag valde som sagt att gå till skolan! Efter en dag med tre lektioner fikade jag & Jennifer sedan kollade vi i några få butiker och sedan åkte vi hem!
 
Nu ska jag strax sätta igång med plugganet! Ha en fortsatt fin torsdag! ♥

Har man tråkigt så har man

Ja, rubriken säger ju allt! Det var ett tag sedan jag var sjuk, har glömt av hur tråkigt det där. Kom precis in från en tur i trädgården, det var det ända jag kunde komma på att göra. Jag fick linda in mig i varma kläder, halsduk, vantar och mössa. Kände mig som en pingvin, som går rund vankandes i snön, haha! 
Det var riktigt vackert när snön föll, solen lös upp allt och fåglarna kvittrade. Vilken poet jag är, eller hur? Nej men det var riktigt skönt & tyst, är inte så van vid tystnad.
Nu sitter jag och dricker varm choklad och lyssnar på musik, jag måste plugga matte också men jag får se om jag orkar. Denna dagen har ju bara runnit iväg!

Sick

-Två bilder från gårdagen!

Hejsan, anledningen till att jag inte bloggade igår var för att jag tog mig hem och sedan la jag mig i sängen och kollade på True Blood kvällen ut! Jag mådde så fruktansvärt dåligt när jag kom hem. Både huvud, hals, öron och resten av kroppen gjorde bara ont. Det var väl min kropp som visade att jag skulle ta ett break från omvärlden och placera mig i sängen en hel kvällen! Tanken var att gå på ett Zumba pass med Jennifer men jag orkade verkligen inte, även om jag hade sån stor lust att dansa så var det bara att avboka!
 
Idag är jag hemma från skolan, har bara hunnit äta frukost och jag går fortfarande runt i min morgonrock. Idag måste jag vila, inge pluggande eller städande. Bara vila, kolla på tv eller spela sims eller något haha!
Jag hoppas att jag blir frisk fort, det är viktigt att vara i skolan just nu speciellt när vi har nya kurser som börjar. Aja är man sjuk så är man!
 
Ha en toppen dag, jag hoppas att ni mår bra! ♥

Nature

Jag kom precis in från en riktigt härlig promenad med mamma och Saga! Tog en massa härliga kort, det var riktigt skönt att vara ute men tyvärr kunde vi inte vara ute längre, nu går ju solen strax ner och det blir bara kallare och kallare! Nu blir det middag med familjen och sen lite matte!

It's still snowing in the forrest


Sunday

Heejsan! Just nu har jag tagit en break från mitt pluggande i matte, jag renskriver alla tidigare anteckningar inför ett Jensen prov som kommer om några veckor! Idag blir det tyvärr ingen bodypump, jag hade lite smått feber i natt kände jag, och nu på morgonen har jag ont i halsen! Vill inte riskera att få en rejäl förkyldning! Vill hålla mig frisk, så att jag kan träna & må bra! Strax ska jag ut och fota lite, det var ett tag sedan! Det är som terpi för mig, rensar huvudet och får en gnutta luft! Hoppas ni får en fin dag, njut medans solen lyser! 

D a n m a r k six -last one

-Mer scrub, haha vi gjorde inte bara scrub så ni vet!
-Nyårs time!
-Smiiile!
-Älskar dig vännen!
-Mamma & jag // Saga & jag!
-Pappa & Zeke!
Förrätt, varmrätt & efterrätt!
-Dags att elda upp våra löften!
-Skål!
-2013!!

Aztec

Detta snygga ''skalet' köpte jag på Bikbok för 69 kronor, minns ni det andra jag hade i somras? Detta är ett sådant! Det är så snyggt och så slipper man alla klumpiga skal, haha! 1 stk 69.- & 2 stk för 99.-'

D a n m a r k five

-Dags att göra karameller mamma!
-Gott!
-Glassmycken på G!
-Fokuserade tjejer!
-Lunch time, haha gottegrisar!
-Havspromenad!
-Kan ju tillägga att det var grymt kallt & blåsigt!
-Bowling!
-Nu kör vi!
-Skål!

Vampires

Jag fick en fråga för ett tag sedan vilka serier jag kollar på och vilka jag har hemma! Jag har ju trots allt redan svarat på den frågan men det skadar inte att svara igen! 
 
Just nu för tillfället följer jag ingen serie, i sånna fall vore det The Vampire Diaries (TVD) men dom har ett litet break men kommer tillbaka nästa vecka! TVD är på sin 5 säsong och säsong 4 kommer snart ut i butik. Jag vet inte när, men jag bevakar säsong 4 på cdon.com - jag kommer få ett mail när den kommer ut online & i butik! Jag har säsong 1,2 & 3 hemma! När man har köpt sin första fortsätter det bara, det blir som en rutin. Om följande säsong kommer ut köper man den, oavsett om man redan har sett den! 
Jag rekomenderar TVD, jag har kollat på serien sedan den startade och allt blir bara bättre och blodigare! Det är ju trots allt vampyrer inblandade! 
Om man vill se något mer grovt, mer våld, sex och blod så är det True Blood som gäller! True Blood (TB) började jag få intresse av när dom visade den första säsongen på svt en gång i tiden. Något år efter köpte mamma säsong 1 till mig och sedan köpte jag 2 och 3 som redan hade släppts. Fastande som sagt, så bra story och allt! Och såklart fastnade jag för alla karaktärer! Nu väntar jag på säsong 5 som ska släppas i butik snart, bevakar även den på cdon.com! I juni ska dom börja filma säsong 6, det ska bli så otroligt kul & spännande! 
Bägge serierna är bra, men det är lite mer blod, sex och våld i True Blood!
Jag vet inte varför jag har fastnad vid vampyrer, men jag tror säkert att jag hade fastnad för Gosspi Girl eller vad som helst om man bara börjar kolla! Men det vågar jag inte, för om jag börjar kolla på något så måste jag se klart allt, allt! 
 
Ni kan se alla The Vampire Diaries avsnitt HÄR & alla True Blood avsnitt HÄR!

Fler fynd

Skjorta: Gina Tricot // Blus: Monki

Breakfast

Hellu! Jag har haft en riktigt seg & härlig lördagsmorgon, har ätit en god frukost och kollat på tv och bara degat! Sedan har jag dammsugit min del av huset och fixat lite! Strax ska jag in i duschen och fräscha till mig lite. Sedan blir det matte! Har ett så kallat Jensen prov om 3 veckor, där allt vi gjort i matten står på tur! Mitt nyårlöften av 3 andra är att bättra mig ännu mer i skolan och höja mig i matten! 

Det kommer bli en bra lördag idag, lugn och skön! Behöver fixa och dona här hemma lite också så det blir perfekt att vandra runt i mjukiskläder och mysa hela dan! Ha en fin dag! 

Bort med allt julpynt

Visst är mitt rum mysigt? Älskar det! Det saknas bara några egna foton, ramar, ett skynke + en smal byrå! När vi får tid, haha ska vi till Ikea och slutföra mitt rum! Men tills vidare får jag nöja mig med hur det är nu!
Jag ska strax kura upp mig i sängen och kolla på Dirty Dancing, får aldrig nog! 
Jag har haft en grymt bra & mysig fredag men jag är även trött så det blir en liten myskväll! Hoppas ni mår bra allihopa! Imorgon har jag inget planerat, vila lite & plugga matte! På söndag blir det Bodypump i alla fall!
Godnatt! ♥

Dirty Dancing

Jag har blivit helt förälskad i denna filmen, Dirty Dancing. Jag har kollat på den minst 4 gånger och jag får aldrig nog! Filmen är så bra, all dans & kärlek! För er som är lite romantiska av er, som jag är så rekomenderar jag denna filmen! Ni kan se filmen här

A week ago

Tröja: Gina Tricot // Topp: NY // Tröja: Gina Tricot

D a n m a r k four

Jag låter bilderna tala för sig själva!

Friday

God kväll! Äntligen är det fredag, denna dagen har varit riktigt bra! Vid lunchtid träffade jag Jennifer för att köra ett Shabam pass, sedan gjorde jag mig iordning på gymmet, duschade och sånt för att sedan köpa present till Caroline! Jag och Ulrika delade nämligen julklappar innan men eftersom att Caroline åkte till USA så hann vi inte dela julklappar så vi hade en liten mysfika, delade presenter och hade det grymt mysigt! Sedan kollade vi runt i några butiker och sedan åkte vi hem! Jag har haft en toppen dag, och nu doftar det tacos i hela huset så jag ska strax äta!
Ha en toppen bra fredag! 
 
 

D a n m a r k three

-Lipgloss time!
Bellas, Sagas, min och mammas läppglans & scrub!
-Spa-time!
-Alla fyra!

Tillbaka!

Heeejsan mina fina! Åh det känns känns som om det var evigheter sedan! Nu är min dator tillbaka & min blogg är tillbaka! Jag har haft en bra vecka i skolan, ganska meningslös men det har ändå varit kul att träffa alla och att komma in i sina normala rutiner!
Jag har även börjat med mitt gymmande med Jennifer! Vi har kört Coreball, Zumba, Shabam & Gym! Jag har haft en riktigt bra träningsvecka även om jag har världens träningsvärk! 
Imorgon är jag ledig, vilket är grymt skönt! Det blir ett pass och sedan lite kvällsfika med mina änglar! Ska bli kul att träffa Caroline och Ulrika, dela lite sena julklappar och fika! Ska bli super mysigt i alla fall!
Nu ska jag sova, godnatt! 

D a n m a r k two

-Saga i poolen, andra dagen i Danmark!
-Jag & min finaste Bella!
-Alla tre!

-Här vankas det karameller!
-Här bildas det body scrub!
-Klartt!

It's working

Hejsan! Konstigt nog fungerar min dator som vanligt igen men den ska fortfarande in på en liten koll imorgon! 
 
Igår kväll åkte jag in till stan för att träffa Jennifer, Miyase, Adam och Antonio för en avskedsfika! Antonio ska ju flytta till London där hans syster bor & gå i skola där. Kommer sakna honom riktigt mycket, vi har haft så otroligt kul ihop, vi alla fem! Vi åt och sedan behövde Antonio åka hem, vi sa hejdå och kramades, kommer verkligen sakna honom! Jag, Jennifer och Miyase fortsatte inne i stan med lite kvälls-shopping! Fick köpt ett halsband från Gina Tricot på rean! Alltid lika kul att fynda! Sedan åkte jag hem vid 6 tiden för att äta middag med min familj och våra gäster!
 
Idag har vi bara slappat, handlat och skaffat gymkort! På tisdag börjar gymmandet men tills dess ska jag vila upp mig så jag orkar! Ikväll blir det lite dipp & grönsaker framför tv. Vi är så trötta efter denna helgen!
Imorgon börjar skolan, det ska bli kul att komma tillbaka! 
 

BLOGG BREAK?

Hejsan, det har skett lite problem med datafronten om man säger så! Igår stängde jag av min dator men sedan startade jag upp den igen. Den startades men fort efter 20-30 sekunder la den av! Nu ska den in på lagning på måndag hos min morbror! Jag får lite panik för det är så extremt massa bilder på min dator, speciellt dom från Danmark! 1052 bilder är mycket för en resa, men alla bilder var så otroligt fina och vissa är jag riktigt nöjd med eftersom att det är jag som har tagit dom!
Jag får verkligen hoppas att det går och fixa, vad det än är som är fel! Så det kommer bli dåligt med blogginlägg, hoppas ni förstår! Ha en fortsatt bra dag och en bra start på skolveckan som kommer! Puss & kraam!


D a n m a r k one

-Vi gick ut på båten, under resan till Danmark. Kolla vilka stora mönster det blir!
-Bellisen, där satt vi när solen gick upp! Det var super vackert!
-Detta är väl i stort sätt vårat rum, två sängar och en garderon. Litet och mysigt!
-Stigen till havet, stugan låg precis vid havet!
-Lite porträtt foto vid havet blev det allt!
-Bästisen!
-Så grymt vackra färger, och inget slår havet!
-Fullmåne, det var så otroligt vackert med snön och ljuset den kvällen!
-Tacotime första kvällen!

BRA DAG

-Bjuder på en bild från Danmark, ikväll kommer det massa bilder!

God kväll! Just nu har vi vårat besök hos oss, Frida & Brice! Brice kommer från Frankrike, så pappa är ju helt fascinerad! Han älskar ju Frankrike! Vi har i alla fall ätit en god middag, pratat en massa och haft det grymt trevligt ihop! Nu ger jag dom en liten vuxen time ihop, haha! Orkar inte sitta kvar längre, vill ju blogga, hehe!
Idag hade vi en liten mini julafton hos min kusin, jag fick ett presentkort på Gina Tricot på 500.- riktigt bra! Tuva (min kusin) 4 år gammal fick en massa fina klappar! Vi åt en god lunch och lekte en massa i hennes nya rum! Jag har haft en riktigt mysig och bra dag, nu hade jag tänkt att bjuda på bilder från Danmark, alla bilder kommer i delar! Ha en fin kväll! ♥

CLOTHES

Topp: Bikbok // 'Kofta' (ny): Gina // Jeans: JC // Ring: Made by me // Halsband: Indiska

GÅRDAGENS FYND

Spets topp: BikBok // Grått linne: Gina // Basic linne: Monki // Randig topp: Monki // Kofta: Gina // "Öppen" blus med fickor: Gina

REA

God kväll! Idag har det varit en fullspäckad dag, jag har städat inför ett besök imorgon som ska övernatta här. Jag och min syster Saga har även mött upp mamma på Frölunda Torg för att kolla rean ytterligare än dag! Jag har inte missat något från när jag var borta, det är fortfarande mycket rea! Fick med mig 4 plagg idag och 6 plagg igår, riktigt bra! Nu ska jag strax börja rensa garderoben tror jag! Vid 6 var vi hemma och då lagade jag middag till hela familjen, mycket gott & trevligt! Sedan har jag bara slappat och kollat på tv!

Imorgon ska vi träffa min kusin Tuva och hennes mamma Linda, vi ska dela sena julklappar och äta lunch ihop! Det ska bli trevligt! Sedan ska vi skaffa gymkort imorgon och städa inför besöket från Skåne som kommer imorgon kväll! Det är några gamla kompisar som även besökte oss i sommras också! Dom är lika hundgalna som pappa så vi ska alla (utan jag) gå på My Dog på lördag, hundutställning/tävling!
Strax blir det någon bra film, ha en fortsatt fin kväll! ♥

NEW YEARS EVE


2 0 1 3

Hej mina fina läsare! Hoppas att ni hade en jätte bra nyår och ett bra slut på 2012! Nu börjar vi om igen och tar nya tag! Jag hade en grymt kul tid i Danmark med Bella och min familj, det blev ett bra minne på slutet av året!
Bilder från Danmark kommer under Januari månad, kommer dela upp det i olika delar! Kollade precis hur många bilder det hade blivit, 1052 bilder, totalt! Men jag tror att det kommer att bli kul att se!

Idag vid 1 tiden åkte jag och mamma in till stan för att hon skulle klippa sig. Medans hon klippte sig gick jag runt och kollade i butiker. Kände att jag behövde lite egen tid nu när jag umgåtts med min familj i Danmark hela tiden! Jag hade inget emot att gå runt shälv, bara skönt! Fick köpt 6 plagg och 2 "skal" till min mobil, såklart kommer jag att visa er det också! När mamma har färigklippt vid 5 åt vi middag i stan och sedan åkte vi hem!

Nu ikväll är jag grymt seg, ska strax äta något litet och ikväll blir det film! Jag har nog inte landat än efter ankomsten igår!
Ha en bra kväll, hoppas ni fick en bra start på detta nya året! 
 

RSS 2.0