Valborg

Hola friendos! 
Var upptagen igår med jobbintervju, men jag behöver inte gå in mer på gårdagen för idag är det Valborg! Det var ändå lite mysigt att hela Göteborg var omringad av svenska flaggan! Min skola ligger uppe vid Avenyn och idag hade även Chalmers kortege så det var massor av folk, studenter och åskådare!
Jag vet att det är vanligt att man festar på valborg, men som ni kanske har märkt är jag ingen festbrud direkt haha! Jag föredrar mysiga kvällar med mina vänner istället, och det är inte fel det heller. Jag antar att min "festperiod" bara kommer lite senare i livet haha! Vilket jag inte har problem med alls! 
 
Så istället för att festa som alla andra ikväll så ska vi ha en mysig hemmakväll tillsammans med min underbara Isabella med en massa gott bla den "nya" glassen Yollibox med frukt och andra tillbehör! Jag tror att min kväll kommer bli super mysig och rolig, för Isabella är den perfekta mys-partnern! Hahahaha! Hoppas ni får en grym valborg, det kommer jag ha! ♥

Doctor time


One step futher

Hejsan! Ledsen att jag inte kunnat blogga så mycket, men denna helgen har det varit mycket fokus på försäljning av våra kläder! Efter att vi hade fått nog av säljandet så åkte vi hem. Vid fem tiden var jag barnvakt åt grannens barn, Moa & Max. Vilket var grymt kul, vi lekte kurragömma och massor av andra roliga leker haha! Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan blir det sängen! Imorgon är det måndag, en dag närmare Cypern! På onsdag är vi lediga också så det blir en kort vecka! Hoppas ni har haft en bra helg, och hoppas ni får en bra start på eran vecka imorgon!
Puss & Kram!!

Byter rum över en natt

God kväll! Blev bara lite allmänt sugen på att blogga så jag satte på datorn! Jag har så mycket tankar i huvudet som jag skulle vilja dela med mig utav, men jag vill inte att det ska bli för tjatit heller.
Nej men jag är i alla fall glad över att vi ska till Cypern om en vecka. Det ska bli så grymt skönt att komma bort från allt. Slippa plugget, skolan och alla problem som jag dagligen får tas med. Såklart kommer jag sakna min underbara vänner, men en vecka går fort så jag ska passa på att njuta såklart! 

Loppis i Göteborg

Heejsan! Jag har haft en riktigt rolig dag idag tillsammans med min mamma & Caroline! Idag var vi på loppis och började sälja våra saker och bra gick de!! Vi hade tur med väder även om det kom en liten liten skur, men dessutom hade vi tur med kunder! Imorgon blir det ännu en dag på marknaden, och det ska bli ännu bättre väder imorgon!
När jag kom hem la jag mig på altanen och somnade faktiskt, det var så skönt med solsken och värme! Nu ska jag strax äta och sedan får vi se vad som händer. Jag är grymt trött och har sådan huvudvärk så det får bli en myskväll ikväll! 

#THEWHOLEOUTFIT

MOCKA JACKA: H&M // LINNE: SAINT TROPEZ // JEANS: JC // SCARF: GINA TRICOT // VINRÖDA CONVERSE

Little closer


One week left

FREDAAG! Hjälp vad jag har längtat till ledighet! 
Heejsan, vad skönt det är med ledighet, känslan man har i kroppen när man har två lediga dagar framför sig! Jag hade en bra fredag, det var skönt att vädret blev bättre så att man kunde vara ute lite! Efter skolan åt vi tre lunch tillsammans. Sedan vandrade vi runt i stan, jag kikade på flera bikinis inför Cypern OM EN VECKA!!
Super skönt ska det bli!!! Nu är jag hemma och ska skriva klart min uppsats så att jag har hela helgen ledig! Berättar mer om helgens planer & outfits bilder sedan! Puss, ha en grym fredag!!

Tummen upp och många tankar

Hejhej! Kom precis innanför dörren från en kort dag med bara nationella. Detta var det sista provet inom svenskan, vilket är grymt skönt! Det gick bra på skrivar delen idag så jag kan pusta ut men nu har jag lite annat att ta tag i. Som ni kanske förstår så har jag en uppsats som måste bli klar och även om jag suttit ner med den ett bra tag har jag inte riktigt blivit klar ännu. Jag ska fortsätta både idag och imorgon så att den blir exakt så bra som jag vill att den ska bli! 
 
Det har blivit lite dåligt med träning denna veckan eftersom att jag har fått sätta skolan först, vilket jag ofta gör. Skolan är viktig för mig men såklart är min hälsa och vännerna viktiga men i detta fallet har jag valt att hålla mig borta från gymmet och promenera så mycket som möjligt istället. Jag vill även ta det lugnt för jag har haft ont i halsen sen igår och hostade mycket inatt så jag ska ta det försiktigt! Nu ska jag äta något och sedan starta!
Puss & kram, Disa

Quickly

Heejsan, nu har jag pluggat klart för idag och jag ska strax bege mig iväg mot stan igen! Halv 6 börjar allt så jag måste vara där lite innan så att jag får min Jensen tröja och information osv! För er som inte fattar vad jag ska göra så ska jag representera Samhäll/Beteendelinjen för elever som ska välja Jensen!  Så ska jag stå där och prata om skolan och sådant kul! Men nu måste jag rusa ut i regnet! Puss & kram!

Kort dag

Hola amigos! Idag hade vi som sagt en liten tävlingsdag där vi blev indelade i grupper och sedan tävlade vi mot resten av Jensen, behöver inte gå in på det men det var kul att träffa andra elever från andra inriktningar! Vi började kvart över åtta och slutade klockan 10. Efter det åt vi lunch med klassen, och sedan var det hemgång!
Jag var hemma vid 1 och nu ska jag fortsätta på mitt historia arbete och seden beger det sig av till Jensen öppet hus, där jag ska informera 97:or som kanske ska välja Jensen! Ha en bra onsdag, skriver säkert mer sen!

4 kilometer

Hej mina fina! Idag åkte jag förbi biblioteket på mim gamla skola, jag lånade två böcker om franska revolutionen som jag skriver en uppsats om! Åkte hem och åt och började med min uppsats! Vid åtta tog jag en joggingtur vilket var riktigt skönt! Rensade huvudet från allt och bara sprang! Nu har jag precis duschat och ska strax sova! Riktigt riktigt trött! Ska njuta lite till av mina tända ljus och Håkans nya skiva innan jag somnar! Imorgon blir det ingen skoldag, mer tävlingsdag med hela Jensen! Sedan ska jag hem och plugga och efter det öppet hus!
Godnatt!!

Tredje nationella avklarat!

God morgon! Jag har precis haft NP i svenska i två timmar! Det gick bra faktiskt, det trodde jag faktiskt inte! Nu har jag precis köpt lunch på EH och ska strax på spanska lektion och sen hem! Idag ska jag plugga järnet på min historia uppsats! Jag är ledsen att det blir dålig uppdatering denna veckan men det är mycket annat också! Skriver säkert hemma sen, pussss

Enkel HH outfit

HÅKAN TRÖJA: ROCK HOUSE // KJOL: H&M // DR. MARTENS
 
Med denna enkla och riktigt fina Håkan outfiten säger jag godnatt! Jag har haft en toppen fin söndag! ♥

Och så var det över

Efter fyra timmars väntan, med god Donken lunch och fint sällskap var det insläppsdags!! Jag och Ulrika var nummer 34 & 35 i kön, vi var två av dom som kom in först! Dom släppte in dom 40 första av typ 100-200 fans. Han var riktigt fin och trevlig mot alla och många grät, inklusive mig! Kommer aldrig glömma den oförglömliga dagen!!

VÄRLDENS FINASTE HÅKAN

Ååååååh jag kan inte beskriva med ord hur bra min dag har varit, 4 timmars väntan var så värt!! Jag är såå lycklig och så glad!! Hela dagen har varit så fin, med fina Ulrika och andra fina människor som också väntat på den finaste Håkan. Jag vill visa er alla bilder och skriva mer om dagen men jag måste verkligen börja plugga nu så jag skriver mer sedan innan jag går och lägger mig. Nu blir det svenska plugg och Håkan på högsta volym!
DET KOMMER ALDRIG VARA ÖVER FÖR HÅKAN HELLSTRÖM!!!

Mot stan!


Kan inte vänta

Hallojsan! Jag har haft en tråkig lördag eftersom att jag bara pluggat historia och svenska! Men det lönar sig i längden, får vi hoppas..
Imorgon ska jag upp tidigt för att ta 9 bussen till stan. Jag och Ulrika ska nämligen köa till HÅKAN HELLSTRÖM, WIHOOOO! Han signerade igår här i Göteborg men jag kunde inte då, men imorgon kan jag och han kommer vara på Rock House klockan 14:00 CAN'T WAIT!
Detta blir min andra signerings träff med honom! Vi ska i alla fall köa! Skriver mer imorgon!
Godnatt!

Lite från igår & idag!


Blåsippor

CANON EOS 500D, STANDARD OBJEKTIV, UVFILTER +1,+2,+4

Ännu en god frukost

God morgon! Jag är riktigt ledsen att jag inte hunnit blogga. Jag har haft ont ont om tid, ingen lust osv! Jag har många ursäkter men nu är jag tillbaka! Igår träffade jag Bella, vi åkte till Maxi och köpte godis och hade lite fredagsmys, vilket var både kul & mysigt!
Idag har jag ätit en god frukost, och dagens planer blir att städa huset & plugga historia! En lång och tråkig lördag kommer det bli, men morgondagen kommer bli toppen så det kommer att bli så värt att plugga idag!
Skriver mer om morgondagens nyheter sen! Nu ska jag börja betala av lite hemma! Pusss!

#rainyday

God morgon! Just nu är jag påväg till gymmet, själv. Jennifer är sjuk så istället för att jag struntar i gymmet bara för att hon är sjuk så tar jag mig ut i regnet och drar mig mot gymmet ändå! Jag tror jag ska köra ett ryggpass, får vad jag känner för! Ha en bra torsdag!!

A good day

Hejsan allihopa! Jag har haft en riktigt bra dag idag. Först hade jag ett möte med min svenska lärare, där vi snackde lite om NP och mitt betyg osv, vilket gick jätte bra! Sedan åt jag & Miyase lunch och därefter började skoldagen med en mattelektion och svenska. Sedan hade jag ett matteprov som också gick riktigt bra. Jag var hemma vid 6 och sedan dess har jag bara ätit och kollat på MTV Movie Awards.
Strax, om jag orkar måste jag städa mitt rum. Det är kaotiskt stökigt så jag får bara ta tag i de!
 

On my way home, finally


Today's

JACKA (NY) : H&M // LINNE: ONLY // JEANS: GINA TRICOT // CONVERSE

Study time..


Spring is in the air

Heejsan! Vid åtta imorse åkte vi till gymmet! Jag körde mage, vilket var riktigt gött! Nu väntar en spanska lektion, sedan lunch! Slutar klockan fem idag, men jag har vant mig så det är ingen fara!
Pussss

ATM


Through my iPhone this week


P & L

Hej! Vi har precis köpt biljett, och om jag ska vara ärlig så känns det lite overkligt & pirrigt! Det ska bli så grymt kul, en upplevelse som jag inte kommer att glömma! Imorgon ska vi åka in till stan och hämta våra tågbiljetter och sen är allt klart! Aaaah kan inte vänta! 
Näst nästa helg ska vi samla ihop allt det vi vill sälja och ställa hos på ett loppis här i Göteborg. Ni vet det loppiset som jag var på förra året? Vi ska i alla fall sälja kläder, smycken, böcker osv osv. Vi tänkte det kunde vara en bra grej, så samlar vi in pengar också. Win win liksom, haha!! Jag har länge velat sälja en del av mina kläder och nu har jag chansen att bli av med allt. Så det blir jag & Caroline ståendes på en loppis om två veckor! Vilket också ska bli kul! Tror vi kommer tjäna ganska mycket, tjäna lite matpengar eller shopping? Vem vet?
 
Nu blir det kvällspromenad med Isabella & Amanda, pussss!

Fyra egos

Nu ska jag strax äta lunch och sedan bär det av till Caroline! Hoppas ni har fått en bra start på eran lördag!!

Planerings tider

God morgon! 
Idag vaknade jag vid 10, sedan dess har jag legat i min gosiga säng med god frukost och kollat på OTH! Jag insåg just att för ett år sedan kollade jag också på OTH, lite lustigt faktiskt! Idag ska jag & min mamma hem till Caroline för en liten planeringsfika. Vi ska boka tåg och festival biljetter, vilket ska bli awesome! Nu ska jag strax hoppa in i duschen och sedan fixa iordning mig! Hoppas ni får en bra helg!

00:00

Jag har haft en jätte mysig kväll, men nu ska jag sova! Godnatt!

My own little spa


Finally Friday

God kväll! Äntligen fredag, säger jag bara!
Hade en bra skoldag som slutades med en god lunch på en Sushi/thai restaurang med Jennifer och några andra killar från klassen! Det var hur gott som helst, det var ett långt rullband som omringade hela restaurangen. Där man fick plocka dom sushi sorter man ville, genom att öppna en lucka. Riktigt coolt ändå, haha! Vi åt sushi, thai som varmrätt och efterrätt! Efter att vi var perfekt mätta åkte jag och Jennifer till gymmet idag igen. Duktiga tjejer!!
Vi körde ett arm/rygg/axel pass i gymmet. Riktigt skönt! Nu är jag hemma och ska strax äta!
 
Ikväll stannar jag hemma, jag är helt slut i kroppen efter all träning denna veckan. Ska börja helgen med lite hemmaspa & god middag! Imorgon ska jag träffa Caroline för att köpa P&L biljetter, spännande spännande!
Nu ska jag strax äta, pusss & kram! ♥

Black n white


Relaxing afternoon

Heejsan, körde ett riktigt gött ben-pass med Jennifer på gymmet, efter det körde vi Body Balance som jag rekomenderar starkt till alla er som vill töja ut era muskler och för er som vill bli viga! Jag älskade det, så skönt ett en veckans träning också! Avslutet var så mysigt, man fick bara ligga ner och vila sig med filt till den lugna musiken. Underbart, avslappnande!
Nu ska jag kolla på ett avsnitt av OTH och sedan sova, förlåt för tråkigt inlägg men jag är så trött!
Godnatt! ♥

Now: the gym

Hejsan, jag har haft en bra dag i skolan! Efter sista lektionen fikade jag & Jennifer lite snabbt innan vi skulle hem för att fixa ihop ett videoinlägg! Nu är vi påväg till gymmet för att köra ett benpass och sedan Body Balance!
Skriver säkert mer när jag kommer hem!

When the sun come - skirt time!


Day off

Heejsan! Idag åkte jag & Jennifer till gymmet vid 11 tiden och körde ett gött magpass! Sedan åkte jag hem, duschade & åt. Efter en god lunch tog jag bussen in till stan igen för att gå på mitt utvecklingssamtal som gick toppen! När det var över träffade jag Caroline för att sedan åka hem till henne och planera lite inför Peace & Love, vilket ska bli fantastiskt roligt! Nu är jag hemma igen och ska strax sova, jag är riktigt trött efter dagens planer.
 
Imorgon blir det en vanlig skoldag. Men efter skolan ska jag, Jennifer & Miyase göra ett videoinlägg till våran blogg i religionen och sedan drar vi till gymmet för gym & Bodybalance!
Godnatt!

Like a normal tuesday

Hallå vänner! Efter både gym och pass igår var jag helt slut och tog mig bara till sängen när jag kom hem! Idag däremot har jag haft en helt okej dag, skola som vanligt, lunch och gym som vanligt! Men det har jag inget emot!
Efter skolan köpte vi med oss lunch och åt påväg till gymmet. Jag körde rygg och lite axlar, imorgon kör vi mage!
 
På tal om imorgon, det är en liten speciell dag. Vi har inga lektioner, bara utvecklingssamtal, som är i ungefär 30 minuter så det blir totalt 30 minuter i skolan imorgon. Me like! Så imorgon blir det mycket gym förhoppningsvis!
Nu ska jag äta lite sallad och sedan ska jag hem till mina farföräldrar, puss & kram!

Nu blir det gym & pass!


Mönstrat

Jag vet att ni redan sett denna toppen från Gina Tricot som jag köpte häromdagen, men jag ville att ni skulle få se den ''ordentligt''. Den kostade 99.-

Close up

TOPP: GINA TRICOT // KJOL: H&M // LEGGINGS: LINDEX // ARMBAND: GREKLAND 

Vitt stickat

Denna super söta toppen hittade jag inne på Indiska för 349.- Den var riktigt fin tillsammnas med en kjol. Den passar även alla årstider! Den kommer att hamna i resväskan till Cypern i alla fall!

Söndag

Hejsan, jag var i stan en stund med mamma tidigare idag! Hon skulle lämna tillbaka en scarf, så efter att hon hade gjort det så gick vi runt och kikade lite! Jag fick köpt en super söt stickad tröja från Indiska som jag visar lite senare. Nu har vi två gäster från Skåne som varit här tidigare i vintras, Frida & Brice. Vi har precis ätit en god middag och nu ska vi fika på altanen, vilket ska bli skönt!

Påväg till stan med Mammsi!


Tar vara på tiden

Hejhej! Efter att jag hade städat i rummet hemma så tänkte jag ta moppen till farmor & farfar, och det var precis det jag gjorde!
Don är bortresta (igen) och jag har "ansvar" över huset. Kylen är fylld med en massa god saker, och eftersom att idag och imorgon är som sista lovdagarna får man gotta sig lite extra! Nästa vecka börjar träningen och att äta sundare!
Får passa på nu! 

Gårdagens 6 bilder


Håkan Hellström

Exklusivt%20med%20H%C3%A5kan%20Hellstr%C3%B6m%20om%20nya%20skivan,%20G%C3%B6teborg%20och%20livet%20som%20sm%C3%A5barnsf%C3%B6r%C3%A4lder
Finaste Håkan Hellström på tv imorse, kan inte vänta tills jag ska köpa hans nya skiva!
 

Kär i en ängel

God morgon, för mig i alla fall! Jag hade en jätte bra kväll igår, jag hoppas att Amanda hade det också! Vi åt god mat, pratade en massor och avslutade kvällen med en skräckfilm. Hon fick allt från pengar, underkläder, godis och en Håkan Hellström biljett till hans konsert i sommar på Slottsskogsvallen. Jag hoppas att hon är nöjd! 
 
Var hemma runt ett halv två tiden igår efter att åkt en kall moppetur hem tillsammans med Amanda. 
Just nu har jag ätit en riktigt god frukost med crossiant, jordgubbar och yoghurt samtidigt som jag kollat på en intervju med Håkan, jag kan lägga upp den senare. Så min dag har precis startat.
Jag funderar på att bara vara hemma idag, kanske gå ut på en promenad. Jag känner att min lov har varit uppbyggt av massa planer - vilket har varit bra också. Men idag tror jag att jag ska ta det lugnt och ta dagen som den kommer. Ni får i alla fall ha en toppen dag i solen! ♥

Busy

Heejsan! Jag har haft fullt upp idag efter att jag hade vaknat runt 11 tiden. Jag har fixat och donat här hemma och med lite andra hemliga saker inför ikväll. Jag ska strax ge mig iväg mot Amanda Magnum snart för att fira hennes 17-års dag, vilket ska bli grymt roligt! Jag är ledsen att uppdateringen blir dålig men jag har inte så mycket tid att sitta vid datorn! 
Ni får ha en grym fredag, puss & kram! ♥

En svartvit värld

VÄRLDENS FINASTE

Heejsan, jag fixade till min design lite snabbt! Jag blev så trött på det blåa och alla bilder så nu blev det en bild och grått tema! Me like! 
Just nu är jag grymt trött och ska strax lägga mig i sängen tillsammans med några avsnitt av OTH säsong 7, wihooo! Imorgon väntar ytterligare en bra dag. Först ska jag träffa Amanda för att köpa presenter till Amanda Magnum (ja det är ett smeknamn) och imorgon kväll blir det tjejmiddag. Jag kommer säkert träffa många från min förra klass & nya människor, vilket ska bli kul!
Puss & kram, godnatt!

Knattebio

Hej! Jag har haft en bra dag tillsammans med min kusin Tuva & min farmor. Vi åt lunch ihop, kollade i butiker och kollade på bio. Vi såg Alfons Åberg, eftersom att Tuva bara är 4 år gammal. Om jag ska vara ärlig var den lite nostalgisk mysig. Vid fem var jag hemma och jag är helt slut. Det var en bra dag men tröttsam, eftersom att man måste hålla den där lilla ungen underhållen hela tiden, men så söt är hon!
Nu ska jag äta middag, skriver mer sen! ♥
 

Dagens köp

Denna snygga toppen köpte jag idag från GT, 99.- och så otroligt snygg! Nu ska jag sova, så sjukt trött! Godnatt!

SYNCHRO NICE

LINNE & JACKA: MONKI // KJOL: H&M // DR. MARTENS

Underbara dag

Hejsan! Jag har haft en otroligt bra dag tillsammans med Isabella!
Vi åkte in vid ett, kikade i butiker och åt lunch på Jensen's! Det var riktigt gott, senare inpå dagen tog vi en go fika EH och sedan vandrade vi vidare i stan under solskenet! Underbar dag!

Imorgon ska jag träffa min farmor & min kusin Tuva. Vi ska gå på bio och äta lunch tillsammans, vilket ska bli grymt mysigt! Nu ska jag strax gå och lägga mig för jag ska upp tidigt imorgon. Kram Disa!

Lunch med mitt hjärta


Det kallas för mysigt


Nu blir det hemgång från en fantastisk dag!


Grattis Hellström!


Ikeaaa

God morgon! Just nu steker jag pannkakor, och det doftar gott över hela huset!
Jag hade en jätte bra dag igår, efter min PW med mina tjejor åkte jag till gymmet med Jennifer. Vi var där tills det stängde vid sju. Efter en massa träning blev det myskväll hos Isabella, alla tre vad med!

Idag ska jag iväg till Ikea tillsammans med Amandorna, vi ska köpa lite inrednings grejer. Jag har inte planerat vad jag ska köpa mer än doftljus & platsväxter haha så jag anser att det blir lite spontan shopping till mitt rum!
Nu ska jag strax äta en god frukost, skriver säkert mer sedan! Ha en toppen bra dag! ♥

Första April

Hejsan på er!
Det blev lite tråkigt med uppdatering igår men jag kände att jag behövde vara ifrån datorn. Hade i alla en mysig dag tillsammans med några gamla vänner och familjen igår, vi åt god påskmiddag igen och njöt av solen!
Det känns som sommar jämfört med det kallla vädret vi hade innan. När man inser att man inte behöver sin vinterjacka då är det allt vår!

Kom precis in från en lång promenad med mina tjejor, Isabella & Amanda! Vi var ute i en timme i solskenet och det kändes riktigt bra. Nu ska jag strax äta och sedan till gymmet med Jennifer. Känns som om det behövs efter allt påskgodis, jag tror jag ska träna mage/ben/armar jag får se hur jag känner! Ni får ha en toppen bra dag på första lovdagen! Ha en fin vecka! ♥

RSS 2.0