Saturday

Heej på er, känns som om det var ett tag sedan.. Men så länge sedan var det ju inte!
Så vad har jag gjort? I torsdags kväll kom vår älskade Julia hem från ett år i Usa.. Jag, Issa, Lizel, Linnea, Jennie och killarna överraskade henne rejält när hon kom hem från sin resa! Vi åt tårta och prata massvis, helt otroligt att hon varit borta ett år ifrån oss.. Men nu är hon hemma! Jag och Issa stannade kvar en stund in på kvällen, vi hjälpte Julia att packa upp och så pratade vi lite! Igår pluggade jag och senare på kvällen drog vi in till Muchacho inne i stan och var där hela kvällen. Dom flesta var på Summerburst igår men vi hade det jätte trevligt också även om vi inte var där! Spenderade natten hos Fredrik vilket var mysigt, ska hem till honom ikväll också. Ska bara få lite plugg gjort innan jag kan slappna av.. Känns som om det är söndag idag, men det är skönt att det bara är lördag för då vet jag att jag har tid till mitt Kommunikations arbete imorgon! Nu ska jag sätta igång, hoppas ni får en grym lördag! ♥
 

Långhelg



Nu: bästismys i solen!

Hejsan finisar, solen skiner och vi är lediga! Hur skönt?! Kunde inte kommit mer passande! 
Behöver få lite plugg gjort men ska även fixa mig lite inför ikväll! Tänker inte berätta än, det gör jag ikväll! Hoppas ni får en riktigt skön långhelg! Pusss

Födelsedagsfika



Hej på er, börjar 12:40 idag. Så otroligt skönt med sen vecka så ni anar inte! Nu är jag påväg in till stan för att träffa upp tjejerna och fira Emelie med en liten födelsedagsfika! Ska bli jätte mysigt, sedan är det skola som vanligt.. När jag kommer hem ska jag ta itu med lite plugg och hinna med en PW också tänkte jag. Vi får se hur denna dagen blir helt enkelt! Hoppas att ni alla får en bra tisdag! 

My day

Hej på er, jag har haft en riktigt bra måndag! Det är inte ofta måndagarna blir såhär bra.. Började kvarti två, hade endast en lektion vilket var riktigt skönt. Åkte sedan tillsammans med Emelie och Anja till EH och fikade, vilket ni såg. Mötte sedan upp Olivia och Julia och gick till da Matteo. Efter det vandrade vi upp till Göta där alla Jensens treor skulle vara, inklusive Jennifer med sin pojkvän Henrik.
Asså åååh jag spricker vad fina alla var!! Ett år till och sedan står jag själv där med en fin uppsättning, klänning, klackar och en baldejt! Kan inte vänta!! Jennifer och Henrik var så otroligt fina ihop, det var jätte svårt att välja ut bilder till bloggen.. Alla var så otroligt fina! Efter att kikat på alla så gick jag, Anja, Emelie, Julia och Olivia till Joe Farellis och åt middag. Beställde in en jätte stor pizza som jag och Anja delade på, riktigt mysigt var det! Älskar spontana kvällar som dessa! Hade en riktigt mysig kväll med tjejerna!!
 
Är nu hemma och ska strax sova, hoppas ni har haft en riktigt bra måndag! Det har jag!

@atm



Weekend










Hejsan på er, jag har haft en jätte bra helg! I fredags träffade jag Bella på kvällen, vi satt ute på min altan och åt fruktsallad med glass och bara myste. Skulle träffat Fredrik senare på kvällen men det blev inte så, träffade honom igår kväll och sov där efter Bellas trevliga tjejmiddag! Middagen blev lyckad, riktigt god mat & sällskap! Var även hemma hos Caroline och firade hennes bror Hampus på förmiddagen, vilket också var kul! 
Imorse åkte jag ifrån Fredrik för att åka in till en loppis i Majorna. Jag, Jennifer, Miyase och Tobias var en grupp från klassen som skulle samla in pengar! Det gick jätte bra och nu är jag påväg hem tillsammans med Amanda och Bella!
Ska hem och äta morsdag middag och sen plugga lite! Här säkert av mig sedan, puss!

Happy b-day my love

Idag är det ingen vanlig dag för det är min bästis födelsedag!!!
Grattis på födeseldagen Bells, jag kan inte mer än att säga att jag älskar dig över hela mitt hjärta och jag är så stolt över att få vara din vän! Tänker inte skriva så mycket mer här på bloggen då jag redan skickat ett långt sms till dig! Men jag hoppas att du har haft en grym födelsedag även om det är en vardag! Vi får fira dig ordentligt på lördag! Massa pussar och kramar till dig, älskar dig! ♥ ♥ ♥
 

Oh sunny tuesday

Hej på er, hur har eran tisdag varit? Min dag har varit bra då jag har fått mycket gjort i skolan och känner mig även hyfsat lugn inför på torsdag! 
Igår så träffade jag Ulrika och spenderade eftermiddagen/kvällen med henne! Vi pluggade matte inför på torsdag vilket var hur bra som helst då jag fattar mer nu! Jag ska fortsätta plugga med matten nu men ville bara slänga in ett inlägg och säga att jag mår bra! 
Jag ska nu sitta ute i värmen och plugga lite, hur skönt som helst ute då jag går runt barbent också! Underbart!
Puss på er! 

Sunday funday?

Hej på er, visst har helgen gått fort? Helt sjukt vad tiden går fort.. 
Vaknade hyfsat tidigt imorse och åt en god frukost, nu är jag på gymmet tillsammans med Saga som ville springa lite! Jag är ju sjuk så jag kör ingen kondition, bara några yoga övningar.. Saknar träningen lite, så fort jag blir frisk ska jag börja köra pass igen! När Saga känner sig klar här ska vi hem. Jag ska plugga matte och ikväll ska jag plugga kommunikation.. Sjukt tråkigt när det är sådant här väder faktiskt! Man vill ju bara ligga ute i solen och äta massa frukt och sola.. Får väl ligga ute i solen med matteboken. Jag hoppas att i slutet av denna dagen att jag ska känna mig lite säker när det gäller matten.. Jag är så lite orolig alltså! Jaja, hoppas ni får en bra söndag!
En bild från igår när vi hade lite bbq! Det blev en riktigt mysig kväll trots allt!


Frukostmys


God morgon! Vaknade upp vid 10 bredvid Bellis, vi låg kvar i sängen och snackade lite efter det fixade vi frukost och nu sitter vi bara och tar det lugnt! 
Ska strax hem och hämta matteboken och seban ska vi plugga ihop! Även om solen skiner så är vi tvingade till de..
Hör av mig sedan! Puss

Feeling better

Hej på er, det får bli ett härligt nattinlägg! Mår mycket bättre nu jämfört med innan. Fick en uppsats gjord förut vilket var riktigt skönt, nu kan jag släppa det! Efter att ha städat och gjort fint så träffade jag upp Issa! Det var jätte mysigt att träffa henne, saknat den tjejen! 
Vi hade det jätte mysigt, åt choklad doppade jordgubbar och pratade en massor. Behövdes verkligen! Påväg hem från Issa så smsade Bella och frågade ifall jag kunde tänka mig att sova hos henne eftersom att hon var själv hemma! 
Så nu är jag hos Bella och bara myser! Sitter i sovtröja inlindad i en filt och lyssnar på musik. Precis vad jag behöver just nu. Vi ska säkert sova strax, men jag känner mig ovanligt pigg. Kanske för att jag bara suttit inne idag..
Ska bli mysigt att vakna upp bredvid Bells imorgon och göra god frukost. Resten av dagen kommer jag behöva plugga matte.. 
Hoppas ni har haft en bra fredag och en bra start på eran helg! 

Nobody can resist...


Hemma från skolan

Hej på er, idag är jag hemma och vilar upp mig. Förkylningen har blivit värre över natten så jag valde att stanna hemma.. Jag har en uppgift i sociologin som jag måste lämna in idag så jag kommer sitta fastklistrad vid datorn ända tills ikväll tyvärr. Vill fått denna inlämningen gjord så att jag kan fokusera på en uppgift i kommunikationen och sedan NP matte. Är så fruktansvärt nervös då mitt betyg hänger på detta provet, har nämligen fått underkänt på två delar så jag måste få godkänt på dom två delarna (om dom nu kommer) annars blir det inte så kul..
Jaja nog om skolan, det tar upp ens liv tillräckligt! Jag ska i alla fall skriva klart min uppgift sedan ska jag hem till farmor och farfar och städa deras hus, som jag alltid gör när dom är i sitt hus i Alicante. Farmor fyller även 71 år idag! -Grattis på födelsedagen! ♥ 
Senare ikväll ska jag träffa Issa, det ska bli kul! Ha en fortsatt fin fredag!

L O V E


Majväder

Halli! Mår ni bra? Jag mår helt okej, har tyvärr fått en hemskt förkylning vilket är riktigt jobbigt då jag behöver vara pigg och må bra för att orka med dom sista dagarna i skolan med allt plugg. Har två uppsatser, matte NP och ett svenska grammatiks prov.. 
Har ingen ork just nu till något, men det löser sig! Imorgon är det fredag vilket innebär helg.. Hela helgen kommer bestå utav plugg, så att all ångest försvinner! 
Idag var vädret så otroligt fint, passade på att ha kjol vilket var så skönt! Köpte glass på rasten och njöt utav solen! Såg att majvädret kommer bara bli bättre och bättre nu vilket är så otroligt skönt att höra! Kändes som om hösten var påväg faktiskt.. 

Har precis bakat klart en kladdkaka med smälta marshmallows, sååå gott! Tips!
Nu ska jag fixa iordning mig inför sängen och sedan sova! Även om jag sovit 10 timmar i två dygn på rad så är jag lika trött.. Haha alla är typ trötta!
Hoppas ni alla mår fint, 26 dagar kvar till sommarlov!! Håll ut! Puss och kram!

Måndag återigen..

 Heeej! Då var det måndag igen, veckan började väl sådär tycker jag väl.. Måndag, nationella i engelska och regn. Det gick helt okej med engelskan, det kunde gått bättre men gjort är gjort. Jag gjorde mitt bästa och det är de som räknas. Redan vid 10:40 fick vi åka hem vilket jag tyckte var underbart då jag var helt slut efter 6 timmars sömn.. Åkte hem och åt och sedan somnade jag gott i soffan. Nu ska jag försöka fått lite plugg gjort då jag knappt gjorde något i helgen.. Ikväll ska jag träffa Fredrik och sova där, är i stort sätt ledig imorgon så det blir toppen!
Jag har fått några kommenterarer här på bloggen som är väldigt kul att få ibland, jag kommer att svara på dom inom kort! Så att ni vet, jag har inte glömt av er! ♥

+++


- Saknar dig

Det var ett tag sedan som jag skrev om Caroline, och jag kan säga att det senaste dygnet har varit bland det tuffaste för mig. Jag har haft dagar som jag stängt in mig på rummet och bara velat lyssna på musik eller helt enkelt bara stängt av. Efter att jag och Bella besökt Masthugget så fick det mig att tänka lite extra på Caroline. Det går inte en enda som jag inte tänker på henne, men igår var det extremt jobbigt. Jag kan inte sätta ord på hur jag känner mig.. Tom, nerstämd, ledsen? Jag har mått väldigt bra det senaste och nu kommer väl vändningen.. Besökte hennes grav igår, satt i timmar vid hennes plats och bara tänkte. Jag har börjat tänka så mycket det senaste och det får mig till en annan värld på något sätt. Allt tänkade får mig att må ännu sämre men det är inget jag kan stoppa. Det kändes jobbigt att sitta vid hennes grav, jag hade hellre velat sitta bredvid henne och prata. Jag tycker att det är jobbigt att det går i perider speciellt när man uppför sig på ett främmande sätt som man inte känner igen. Man blir rädd när jag inte är sig själv. Jag hatar förändringar och att jag själv inte är mig själv är läskigt. Det är ett obehag som sprider sig i hela kroppen.
 
Jag har aldrig känt såhär innan, en ensamhet och otrygghet i hela kroppen. Ett onormalt beteende.
Det är skönt att slippa prata om det, även om det är något som har fått mig att läka. Därför föredrar jag att skriva (för tillfället), lite läskigt att jag delar med mig utav så mycket här på bloggen. Man vet aldrig vem som läser det eller vad folk tycker. Jag struntar fullkomligt i vad folk tycker om mig egentligen, speciellt när det gäller denna händelsen. Jag måste få vara mig själv, även om det har gått 75 dagar sedan Caroline dog så är det fortfarande lika chockerande. Det måste få komma dagar som dessa när det är okej att vara ledsen, men när jag mår såhär som jag gör nu så vill man bara må normalt. För normalt är något som man är van vid, som man kan hantera. 
Man glömmer lätt av vad det är som faktiskt har hänt, det är lätt att tänka samma tankar som innan Caroline dog. Klart man ska försöka leva som innan, men ibland förvånar det mig hur vissa i min omgivning uppför sig. 
 
Jag hoppas verkligen att ni tar hand om era vänner som ni har runt om kring er. Vet att jag tjatar om det men det kan vara lätt att glömma av det. Jag är glad att jag och Caroline hade ett bra avslut även om jag inte visste att det var sista gången jag skulle få se henne på bussen när jag gick av. Man ska vara rädd om det man har, varje sekund rör vi oss framåt mot framtiden och man vet aldrig vad som än händer. Därför ska man ta vara på allt som man bryr sig om och tycker är viktigt! Man tar oftast allt för givet när man är ung. Men gör inte det, ta vara på er själva och se till att du och din omgivning mår bra och lägg rätt energi på rätt människor!
 
Ta vara på er och eran omgivning! ♥

Saturday

Hej på er! Så var det helg igen, veckorna går sjukt fort och snart är det sommarlov! Kan inte vänta tills man får ledigt från skolan, kommer bli underbart! Så vad har jag gjort denna veckan?
Mamma fyllde år i onsdags som firades med trerätters, hon hade en jätte bra födelsedag och blev nöjd över sina presenter. Jag har fått lite plugg gjort och har även hunnit träffa Malin, min chef och vän. Vi satt i timmar på Le Pain Francais och fikade, vi fick pratat om allt mellan himmel och jord men även om jobb. Ska jobba hos henne detta året igen vilket känns riktigt bra eftersom att jag trivs så bra där! Hela Juli kommer att bestå utav jobb, så det kommer bli toppen! Besökte läkarn igår eftersom att jag har haft så ont i min rygg det senaste, jag har ju skolios men jag ville bara kika till så att allt var bra. Jag behövde inte bli skickad till Sahlgrenska då dom ändå bara skulle erbjuda mig en plastkorsett, vilket jag inte vill ha och tycker inte att det är nödvändigt! Jag ska börja träna regelbundet och stärka ryggen så mycket det bara går isället! Ska försöka dra igång med träningen igen!
 
Efter mitt läkarbesök hos Capio igår åkte jag hem till Fredrik, spenderade min kväll där tills jag åkte hem till Bella vid 11. 
Idag däremot tog jag och Bella bussen in till stan. Vi åkte först till Botaniska för att fota lite för att sedan köpa med oss mat och åka till Mastugget. Vi gick upp till kyrkan där utsikten var fantastisk! Ifall ni inte varit där någon gång borde ni besöka platsen! Man ser ut över hela Götet! Vi tog massa fina bilder, bilderna jag tog på Bella blev så otroligt fina! Ni kommer att få se fler av dom här i bloggen! Puss! ♥

A black n white world


Måndag

Hej! Hoppas ni alla mår bra och att ni har haft en riktigt bra långhelg, det har jag haft! Har varit väldigt utmattad, även om min fredag inte var den bästa så har resten av dagarna varit bra. I lördags träffade jag Fredrik och spenderade min natt där, det är alltid lika kul och mysigt att träffa honom! Han får mig alltid på bättre humör och får mig att må bättre helt enkelt! Igår vid 4 åkte jag hem från honom för att sedan förbereda mig inför gårdagens överrasknings planer. Amandas lillasyster Elvira fyllde nämligen 16 år igår, ingen av hennes närmsta vänner hade grattat henne och när hon dök upp tillsammans med Amanda på Göteborgs Wok så satt vi alla där och skrek grattiiiis! Hon blev så överraskad och började att gråta, hon trodde att dom hade glömt bort henne. Vi åt massa god mat och senare på kvällen blev det bio. Jag hoppas verkligen att Elvira fick en bra födelsedag till slut!
 
Även om vi har varit lediga 4 dagar så är jag riktigt trött. Denna dagen började med att jag försov mig men det gick bra i alla fall! Nu har jag en lektion till och sedan ska jag hem! Jag hör av mig sedan! Puss

Är med dajza!

Hej Disas blogg! Fredrik här! Jag är med disa just nu och vi ska äta korv! Jag vill ha ketchup och senap på! Sen ska disa iväg och göra något hemligt! Och lilla jag ja jag ska plugga jag har ett arbete att göra om Afrika inte någon som har ett sådant så jag slipper? 


1 år sedan


Valborg

Hej på er, jag har ganska mycket att dela med mig utav från denna veckan! Men jag kan kortfattat berätta om min Valborg istället. Jag missuppfattade Valborg helt och trodde att det var idag (torsdag) men så var det inte.. Bra att man har koll! Efter att jag hade slutat skolan 4 träffade jag upp Amanda och så fikade vi på EH! Vi promenerade längst avenyn och det gick inte att undvika cortegen som fyllde hela avenyn och Vasa med folk! Det är ju Chalmers elever som visar upp sina verk från det kommande året i en parad! Vi kikade på allt tills vi kunde komma över till andra sidan gatan då det var slut! Vi satte oss på Joe Farellis och åt sen middag tillsammans vilket var riktigt mysigt! 

Vid elva lämnade vi stan och drog mot ett krök där jag fick träffa Fredrik, Jacob m.m
Hade en riktigt bra Valborg! Kom hem vid 10 imorse och nu är jag helt slut.. Ska bara ta det lugnt idag och samla krafter typ haha! Hoppas ni får en härlig ledig dag!

RSS 2.0