A long way to go

Hej! Det är fortfarande mycket i skolan kvar och jag vill inte att ni riktigt ska behöva vänta tills det kommer upp ett nytt inlägg här på bloggen. Jag ska ta en bloggpaus. Jag orkar inte känna hela tiden att jag måste blogga så fort jag kommer hem för det tar tid. Jag måste verkligen fokusera på skolan nu och även om jag bara behöver lägga några minuter på bloggen så är det inte kul för mig eller för er så istället för att jag bloggar varannan dag bloggar jag inte alls. Jag återkommer så fort det är lugnt i skolan och jag känner att jag har tiden!
Om jag ska blogga ska jag känna att det är kul, att jag har tiden och att jag har insperationen. Det har jag inte just nu när det är stressigt i skolan!

Ta hand om er och hoppas ni alla får en bra tid framöver!

Mycket gjort, mycket kvar

Heejsan! Jag har haft fullt sedan igår även om det bara gått en dag! Idag ska jag skriva klart min jämförelse, jag ska hem till Caroline sedan och göra det med henne. Vi ska även baka till en tipspromenad på söndag som våran klass har fixat! Nu ska jag börja pluggandet, förlåt för sämst blogg men det är såhär det får bli nu!

Mycket i skolan framöver

God morgon! Just nu sitter jag i skolan men jag har äntligen klar med mitt arbete. Jag ville bara säga att jag har mycket att göra nu efter skolan, vi har mycket prov och inlämningar! Så framöver lägger jag bloggen lite åt sidan. Kanske bloggar nån gång per dag men i nuläget är det mycket. Jag måste höja mig i några ämnen så jag måste prestera så bra som möjligt! Veckans braiga är att jag har fått två prov tillbaka och det var bra resultat på bägge! Riktigt nöjd och stolt, men det är inte över än!

Ha en riktigt bra tid framöver så hörs vi kanske av ikväll om jag inte pluggar engelska. Engelska NP imorgon!
Puss & Kram på er!!


Nu: läsa inför bookreview


Ros rosa

Pink
Jeans: H&M/ Blus: Monki/ Skor: H&M/ Nagellack: TopShop/ Armband: Monki

All blue

Topp: Ullared/ Jeans: Monki

Español


Heej! Jag har suttit hela eftermiddag nu efter första dagen i skolan med min Spanska. Vi håller på med ett reseprojekt som ska vara klart nästa vecka. Det är bra att jag är så motiverad och känner mig peppad annars hade jag inte orkat med allt som kommer. Det är väldigt ofta att jag har det lugnt i en period i skolan och sedan kommer allt i en enda klump. Nästa vecka är det många saker som ska lämnas in och så var vi några få prov som man måste prestera bra på, såklart! Försöker få det mesta gjort här hemma idag så jag kan fokusera på nationella och andra prov. Det spelar typ ingen roll för mig om inlämningen är nästa vecka, jag vill ha haft det gjort!

Kommer nu att lägga bloggen åt sidan resten av kvällen men vid 9 återkommen jag med dagens outfit och lite annat! Lite spontan här då...Ge in upp när det gäller skolan, speciellt inte i 9:an för då tävlar man om platser till gymnasiet om man måste ha en bra poäng. Men sedan är det inte slut. Efter gymnasiet tävlar man om högskoleplatser. Det är eran framtid som står på spel när man sitter i klassrummet med pennan i handen, peppa er själva och era kompisar! Ni behöver det och kommer behöva det längre fram! Ge inte upp!

Primula

Mer inomhus blommor!

En vit skönhet

Denna ljuvliga topp köpte jag på Ullared. Jag bara älskar den! Den är jätte skön och riktigt snygg på! Ni kommer att få se den mycket framöver. Ni kommer även få se en liknade fast blå! Håll utkik!

Svar på fyra frågor

Svar: Det är ju väldigt gott på EH men ibland kan jag tycka att det kan bara dyrt att bara köpa en varm choklad för typ 30-40 kronor och den är då liten. Det beror faktiskt lite på, vad man köper men det är som sagt väldigt god fika på EH. Sen Cheescaken och Smoothien gick på 66.-


Svar: Tack så mycket! Vi var på Lefkas, en ö utanför fastlandet - Grekland. Dom flesta bilderna kommer också från dagsutflykter med moped! 

Svar: Ja hon tyckte om den och hon tyckte den var värd pengarna. Om man diggar vaniljglass och vitchoklad är det den perfekta glassen!

Svar: Ja det gjorde jag, så sköönt!

Söndagens klädsel

Tröja: Monki/ Grått linne under tröjan: Monki/ Jeans: JC/ Halsband: Ullared (nytt)

Två bästisar gånger fyra


Hej!
Jag var precis ute på en liten moppetur. När det var rött stannade jag såklart moppen och då la den bara av. Jag fick panik (som vanligt) och sedan blev det grönt och jag kunde gasa. Fick starta om moppen och då körde den. Jag som i vanliga fall brukar bli galen på elektronik men nu blir jag galen på motorik (?) haha heter det ens så? Nu ska jag lägga lite tid på bloggen, kram!

Study better with music

Hej! Ville bara lägga in lite musik som jag lyssnar på just nu när jag pluggar matte, från min Spotify lista. Hoppas ni har det bra, hör av mig sen när jag är klar!

Hibiscus


Beautiful as always

Isabella Hylén, här hittar ni hennes blogg!

Blue sea

Blue Sea
Topp: Gina/ Shorts: TopShop/ Hatt: H&M/ Mobilväska: Monki/ Rayban/ Ögonskugga: TopShop/ Skor: H&M/ Armband: nordstrom.com

Söndagar är till för tråkigheter

Idag ställde jag klockan, det är faktiskt skönt att gå upp lite tidigare. Jag måste vänja mig eftersom att imorgon ska jag upp hacl 7. Nu ska jag äta frukost och sedan börja plugga lite Engleska, No och Matte.
På torsdag är det Engelska nationella, hörförståelse som jag minns rätt. Vi får se hur det går! Ha en bra dag!

Cause girl you´re amazing

Följde precis Bella hem med cykeln, riktigt skönt var det faktiskt ute! Nu ska jag bädda ner mig i sängen, jag är så trött och imorgon måste jag ställa klockan! Imorgon blir det en plugg-söndag! Inte så kul men det är de söndagar är till för, haha! Ha en riktigt fortsatt go kväll, men för min del - Godnatt!♥ 

Lördag







Heej!
Jag har haft en toppen dag! Jag var som sagt i stan med Caroline och Ulrika i stan! Vi gick runt lite i butiker som vanligt. Ulrika fick köpt en klänning på Beyond Retro och Caroline en ögonbrynspenna. Jag valde att inte köpa något eftersom att jag köpt så mycket denna månaden! Vi fikade på EH i Centralen. Vi pratade om allt, man har ju så mycket att prata om nu när vi inte umgåtts på så länge. 
Påväg hem mötte jag Bella och vi tog en buss mot torget och köpte lite glass som vi ska ha ikväll! Hoppas ni har haft en lika bra dag som jag, nu ska jag äta! Puss!

Big summer island

Big summer island
Topp: TopShop/ Shorts: TopShop/ Skärp: H&M/ Plånbok: Monki/ Nagellack: TopShop/ Skor: Converse

In till stan idag, igen!

Här är två bilder från igår, tyvärr tog jag inga andra! :(

Hej igen! Haha en sak ska ni veta om mig, jag överdriver ganska mycket men det var verkligen inte en bra kväll igår bortsatt från allt annat än moppen. 

Idag i alla fall ska jag in till stan med Caroline och Ulrika! Mina två änglar som jag har saknat på mycket!! Vi ska bara umgås lite i stan, ta en fika och ta det lugnt! Men nu måste jag föna håret och sminka mig. Uppdaterar mer sen! Ha en riktigt toppen dag och för er som har moppar -  kolla att ni har bensin så att det räcker heela vägen, eller bara checka bensinmätarn. (min var trasig, typ)

Från en riktigt bra start, till ett hemskt slut

Hej! Vissa av er kanske blev lite förvirrade när ni såg det senaste inlägget men nu mår jag fint! Ska berätta allt!
Jag hade det verkligen riktigt kul igår! Igår så lunchade jag, Amanda, Linnea, Josephine, Julia och Issa på Jensen! Det var riktigt mysigt och maten var riktigt god och mättande. Sedan köpte vi lite godis och sedan åkte alla hem för att sedan träffas ikväll! Jag hängde med Amanda hem och så var vi där ett tag. Hon sminkade mig riktigt snyggt, som hon alltid gör. Vi åt middag och pratade ganska mycket! En väldigt bra start på dagen! Amanda fick ett presenkort på Make up store av Linnea, Julia och Issa och av mig fick hon ett Åhlens presenkort! 

Och så igår kväll var några andra kompisar nere vid havet och grillade så vi joinade dom. Vi tog mopparna ner till havet och det var så vackert och mysigt! Men efter en stund blev det riktigt kallt och jag och Amanda hade på oss vårjackor, smarta flickor! Vid 10 halv 11 åkte jag hem, ni vet verkligen inte hur mycket jag frös. Jag kände inte mina fötter, ben eller händer.

Efter att åkt hälften av vägen känner jag att desto mer jag gasar så reagerar inte moppen, jag gasade och gasade men inget hände och till slut fick jag bensin stopp. Som tur var stannade moppen på ett bra ställe, som en liten parkering bredvid vägen. Tyvärr fanns det inga lampor heller så det var mörkt, helt mörkt. Fick typ panik och visste inte vad jag skulle göra. Kickade och kickade men inget hände så jag ringde mamma och hon kom. Tyvärr hade vi bara lite bensin hemma så moppen startade inte. Jag fick leda den hem. Ne fyfan vad jobbigt det var, tung moppe också. Aja det posetiva är att från att vara iskall till svettig när jag kom hem.

Idag mår jag fin fint men jag har träningsverk. Haha känner att jag överdriver lite men jag vill bara ha sagt det. Det är jobbigare än vad ni tror att få bensin stopp när det är kol svart ute, iskallt och några kilometer hemmifrån. Detta ska inte hända igen. Tack! Nu blir detta inlägget så långt så jag skriver i ett annat vad jag ska göra idag! :)

Jag mår inte så bra över en sak, uppdaterar imon

Update: Nu mår jag topppppppen!


Nu börjar firandet!

Nu tar jag moppen till bussen och åker in till stan med Amanda där vi ska träffa alla! Ha en fin dag!

Grey summer

Grey Summer
Skjorta: Monki/ Linne: Monki/ Shorts: Monki/ Halsband: H&M/ Smink: TopShop/ Rayban/ Väska: H&M/ Skor: H&M

Disa linne

Undebart linne från Ullared! Detta linnet kommer jag ha mycket nu i sommar! Jag älskar färgen, tyget och mönstret längst ner på linnet. Ett så kallat Disa linne!

In till stan för att fira Amanda


Här är vi en gammal bild på mig och Amanda, småå!
Hejhej! Idag ska jag in till stan med några tjejer från min klass för att fira Amandas 16-års dag! Vi ska in till stan och äta på Jensen och sedan ska vi hem till Amanda igen och vara där! Jag tycker det låter som en toppen dag! Jag har precis duschat och ätit frukost och ska strax ta på mig. Tyvärr är vädret lika mulet som dom andra dagarna men hoppas solen tittar fram senare på dagen! Nu måste jag påbörja mitt, ha en riktigt fin dag!

Godnatt!


Matdax

Åh vad jag älskar att fotografera blommor, så vackra! Nu ska jag laga mat, haha! Önska mig lycka till!

Snyggt stickat till sommaren

Denna köpte jag i ullared för en hundralapp och den är skit snygg! Jag hade bara tänkt att ha den på sommaren med bikini under. Jag testade igår med bikini och det var riktigt snygg och speciellt med fransarna!

Svalor

Kofta: H&M/ Linne: Ullared/ Jeans: JC tillsammans med blåa converse

Stressig dag

Heejsan! Gud vad trött jag blev nu den senaste timmen, dimmen lägger sig över vägen och man ser knappt något ute. Jag antar att jag har haft en stressad dag eftersom att jag har varit lite överallt. Jag har inte så mycket mer att säga tyvärr, men ha en bra kväll!

Små ärenden

Heej! Vissa kanske undrar vart jag tog vägen eftersom att jag inte har bloggat. I förmiddags åkte jag själv in till stan för ingen annan kunde. Jag köpte present till Amanda Magnum eftersom att hon ska ha sin tjejmiddag imorgon! Kollade även efter något sött att ha på skolavslutningen och jag hittade en linne. Som jag har sagt innan ska jag lägga mer tid och pengar på balklänningen och jag vill bara ha något enkelt på skolavslutning - linne, shorts och några söta ballerina! Jag hittade ett riktigt sött linne men tyvärr fanns den inte i min storlek men det ligger en lindex här i närheten så jag ska hoppa på moppen och åka dit! Nu ska jag äta och sedan åka, ha en toppen fin eftermiddag, solen bara skiner!

Galen katt


iPhone skal

Jag fick en fråga för några dagar sedan om vilka iPhone skal jag har nu, så jag tänkte visa er! Här är alla:


Vatten från regnet


Fruitsalad

Hejsan! Tyvärr tror jag att jag börjar bli sjuk, jag är tjock i halsen och huvudet värker! Min dag har väl ändå varit bra. Just nu sitter jag och käkar på en riktigt god och enkel fruktsallad som är gjord av röda äpplen och banan! Det får mig faktiskt att må bra, att äta haha! Jag var precis ute och fotade, ni ska allt få se alla vår bilder och en riktigt tokig video på en utav mina katter! Vi hörs!

Beyonce - Heat Rush

Igår köpte jag denna underbara parfymen, den luktar så gott och det är synd att den är så liten. Den kommer att ta slut fort! Ett tips för er tjejer som inte vet vilken eran nästa perfym blir!

A lot´s of rain


Heej! Jag har inte orkat blogga riktigt, jag mår inte så värst bra. Jag har mest legat och kollat på OTH med en massa filtar och kuddar! I nuläget vet jag inte vad jag ska göra, jag ska nog ringa Bella ikväll och se om hon kan hitta på något med mig om jag mår bättre! Förutom att jag mår dåligt är vädret hemskt, haha!
Det har ju regnat i dagar nu, vill verkligen ha lite solstrålar! Hoppas ni har det bra och att det fortsätter den vägen!

Mobilväska

Detta är en så kallad mobilväska. Jag tyckte den skulle bli snygg till sommaren eller varför inte nu? Om man kanske inte orkar ta med sig en hel väska till stan, stranden eller vad det är så har man bara denna lite söta, snygga och effektiva väska där man kan ha allt från mobil till pengar! Snygg med nitar på också!

Dreamcatcher

Här får en en bättre bild på mitt inköpta halsband. Jag gillar det verkligen och jag lovar att ni kommer få se det ofta!

Ian Joseph Somerhalder på min vägg

När min syster var bland posterna idag på Ullared så sa hon -"Disa din favorit skådespelare finns här!". Jag visste först inte vem det var men sedan när hon visade hoppade jag av glädje! Ian är på en poster, man blir ju bara så lycklig!!! Såå hottt!
Så nu hänger han där vid min säng och stirrar, haha! Men gaaah så snyggg! Nu lär jag få en god natts sömn!

Små saker

1] Tre Iphone skal
2] Ansiktsmask
3] Halsband - drömfångare
4] "Mobil" väska
5] Strand-väska
6] Beyonce´s parfym Heat Rush
7] Lösnaglar till balen
8] Deo
9] Söta muffins-formar
10] Plånbok
11] Wash Mask från Neutrogena
12] Läkerol - Salvi

Ni kommer att få se bättre bilder på vissa saker, jag köpte även en klocka och en poster. Ni får se sen!

En dag på Ullared!

Hejsan! Ja idag blev det en lång men en väldigt rolig dag även om jag var tvungen att gå upp skoltid, halv 7. Jag köpte en massa bra saker som mycket snygga kläder, framför allt linnen! Under veckan kommer jag att visa er vilka kläder jag har köpt, så jag kommer dela upp det men redan om 5 min så kommer jag visa vas för små grejer jag köpte! Riktigt kul! 

För övrigt kom vi hem för någon timma sedan och jag har bara fixat alla mina grejer och ätit! Vi hörs straxx!

Påväg mot Ullared


Underbar dag trots vädret!


Här får ni en underbar bild på Amanda och Isabella våren 2012!

Hallo! Har haft en riktigt rolig och bra dag med Amanda idag! Vi kollade i en massa butiker, åt god lunch och skrattade en hel del! Det behövdes verkligen en dag som denna! Efter att vi bägge gick hem och åt middag kom Amanda och Isabella hit, vi satt bara i min säng och snacka och Amanda spelade sims! Nu ska jag strax ta en dusch och sedan bädda ner mig i sängen. Imorgon ska jag upp runt halv sju för att sedan åka till Ullareeed, riktigt kul! Hoppas ni har haft en bra dag, jag är ledsen att det blir så dålig uppdatering men jag hoppas att det är förståndligt! Ha en fortsatt trevlig kväll, kram och godnatt!

Nu: lunch med Amanda!


Till stan i slask vädret

Tyvärr kunde jag inte ladda upp någon bild pga blogg.se!

God morgon! Idag ska jag och Amanda in till stan även om det är slask väder ute. det både regnar och snöar. Jag ska börja gå mot henne om en timma och det ska bli så skönt att slippa ytterligare en hemma dag. Orkar inte vara hemma längre och slappa, vill hitta på något! Jag ska försöka att inte köpa något men om jag nu hittar något som jag verkligen behöver, köper jag det! Imorgon ska jag, Saga (min lilla syster) och min mamma till Ullared. Vi ska köpa lite nödvändiga saker. Ska även kolla på lite kläder om det finns något som tilltalar mig! Nu ska jag sminka mig och föna håret, vi hörs av sedan när jag sitter på bussen! Ha en toppen dag!!

Slapp dag

Hej! Jag vill bara höra av mig och säga att jag lever, haha! Jag har inte gjort så mycket idag mer än att solat på altanen, ätit massa gott osv. Jag är så trött idag och jag har inte orkat göra något annat mer än att slappat! Nu är jag redan på säsong 7 på One Tree Hill, såå spännande! Kramar!

Söndag


God morgon! Nu förstår man verkligen hur mycket man gillar lov, man kan gå och lägga sig när man vill och gå upp när man vill! Än så länge har jag bara ätit frukost, jag kände direkt när jag vaknade imorse att min huvudvärk kommer att förstöra lite av min dag. Jag ska försöka vara ute så mycket som möjligt och ta det lugnt! Det har verkligen varit en lugn helg men i veckan blir det mer kompisar och lite mer drag i dagarna! Nu ska jag ta en lång dusch och sedan får jag se vart min dag tar mig någonstans! Kram!

Kiss me good night

Nu ska jag kolla på OTH och sedan sova, godnatt!

More rain and snow


Påskbuffé

Hejsan! Vi åt en riktigt god påskbuffé förut jag och min familj! Jag fick ytterligare mer pengar och godis! Vi satt i timmar och bara pratade, åt mat och mina cupcakes. Jag hade tänkt att gå bort till påskbrasan med mina föräldrar och Saga men jag är så trött så jag stannar hemma med mina föräldrar! Ha en riktigt bra påskafton!

Snö och slask från gårdagen


Hittade ägget!

Jag hittade mitt ägg! Efter att ha letat någon minut kom jag på att vi hade en brunn här på tomten så jag kikade ner och där hängde det! Av mamma & pappa fick jag - strumpor, påskskum, ett riktigt underbart läppglans och pengar. Det är kul när man får annat än godis i ägget som pengar som jag fick av mamma & pappa och farmor & farfar eller biobiljetter! Nu har jag 400 kronor extra till min lilla shopping kassa!

Leta ägg!


Påskafton


GLAD PÅSK!
God morgon alla, vilken härlig morgon jag har haft! Jag stog i duschen i en halv timme förut, åt precis en god frukost och sedan dess har jag inte gjort något. Super skönt! Idag kommer min morfar & min morbror hit. Mamma ska strax ställa sig och laga påskbuffé till oss alla. Det kanske är lite löjligt vid detta lagret men jag bad mamma gömma mitt ägg detta året igen, så kul att leta! Jag kommer uppdatera lite mer sedan! Undra om det blir någon påskbrasa.. Ha en riktigt bra påskafton!

Klar - bra resultat!

Istället för naturbilderna får ni resultatet på mina påsk-cupcakes! Jag delar gärna med min utav receptet imorgon! Nu ska jag kolla på film och mysa, godnatt!!


Bakar för fullt!

Nu har jag bakat i någon timme och jag är inte klar än! Jag ska ju göra påsk-cupcakes och vi får se hur det blir! Resultat och bilder får ni se imorgon när jag bjuder på dom när min släkt kommer på påskmiddag! Förut när jag började baka så snöade det, jag sprang ut med vinterjackan, paraply och såklart min kamera! Ni får se några mysiga bilder sen när jag bakat klart! Ha en toppen kväll!

Fredagen

Hejsan! Ja som sagt idag är det Långfredagen, och den är låång. Det känns som om klockan är runt 6 men den är bara halv 4. Idag har jag lagt bloggen lite åt sidan för jag behövde göra lite grejer här hemma och så är jag fruktansvärt trött också, antagligen på grund av vädret ute. Det regnar och blåser och det känns jätte långt ifrån påsk som det bara kan gå! Jag har ialla fall städat, jag ska baka strax och såklart får ni se resultatet!
Ha en bra långfredag!

Disa gånger fem

God kväll! Vilken skön dag jag har haft, imorgon ska det bli regn och rusk så då ska vi städa och baka här hemma. Hoppas ni har haft en bra dag, det har jag haft! Nu ska jag kolla på något avsnitt av OTH, sedan sova! Godnatt! 

Recept på smoothie's

När jag gör smoothies brukar jag oftast använda mig utav hallon eller jordgubbar för att det passar mig i smaken bäst! Jag har egentligen inget direkt recept, jag blandar lite som jag vill. Men här får ni några recept:

Hallon/Jordgubb smoothie med jucie -
Riktigt god, riktigt enkel!
När man har juice i så blir smaken mer blandad. Om man vill ha en tunnare smoothie - använd juice!
Du behöver:
2 dl hallon/jordgubb, frysta eller färska
2 1/2 dl naturell yoghurt
2 dl valfri juice
Tillsätt så mycker socker som passar dig, smaka av.
Gör såhär:
Lägg hallonen/jordgubbarna i en mixer eller i en skål. Om dom är frysta, tina dom i några minuter men låt inte bären bli varma - därav varm smoothie.
Tillsätt yoghurt och äppeljuice.
Mixa till ett fluffigt skum i mixern, med mixerstav eller med elvisp.
Smaka av med socker.
Häll upp smoothien i glas.
1]Lägg hallonen/jordgubbarna i en mixer eller i en skål. Om dom är frysta, tina dom i några sekunder men låt inte bären bli varma - därav varm smoothie.
2]Tillsätt yoghurt och äppeljuice.
3]Mixa till ett fluffigt skum i mixern, med mixerstav eller med elvisp.
4]Smaka av med socker.
5]Häll upp smoothien i glas, njut!

Hallon/Jordgubb smoothie med mjölk - Go och riktigt mustig!
Jag kan tycka att det kan vara gott med mjölk också i. Det blir mer en mustig känsla!
Du behöver:
2 dl hallon/jordgubbar, frysta eller färska
2 dl mjölk
1 1/2 dl naturell yoghurt
Smaka av med socker
Gör såhär:
1]Lägg hallonen/jordgubbarna i en mixer eller i en skål. Om dom är frysta, tina dom i några sekunder men låt inte bären bli varma - därav varm smoothie.
2]Tillsätt yoghurt och mjölken.
3]Mixa till ett fluffigt skum i mixern, med mixerstav eller med elvisp.
4]Smaka av med socker.
5]Häll upp smoothien i glas, njut!



Sun


Time for more yellow

Hej! Visst är det kul när jag kan uppdatera lite extra nu? Men det är ju för att jag är ledig och det känns som om jag har mycket att ta igen här på bloggen. Ni kanske redan har börjat påskpynta hemma? Det började vi med förra helgen så nu har jag och Saga våra rum fyllda med gul dekoration, även köket! Påsken är väldigt mysig, gillar verkligen alla glada färgen och när man tar in björkris in i hemmet och så växer det ut så björkblad! Undra hur alla andra länder tolkar påsken och vad dom hade tänkt om dom kom hit till Sverige och såg all vår dekoration. I Spanien och andra kristna länder är antagligen är påsken väldigt deprimerande för att man korfäste Jesus, haha kolla vad jag kan!

My bed

1] Vit kudde med en grön blomma på - Från Ikea
2] Vit Kudde - Från Hemtex
3] Vit kudde med stygn på - Från Hemtex
4] Överkast - Från Ikea
5] Vit stor kudde - Från Ikea
6] Grå kudde - Från Ikea
7] Kudde med änglar - Från Ikea

Tyvärr kommer jag inte ihåg priset på alla, men det skulle verkligen inte förvåna mig om alla dessa finns kvar, speciellt på Ikea!

Några frågor, några svar

Svar: Ja det kan jag göra i ett inlägg.
Svar: Jag kan visa i ett inlägg sedan.
Svar: Jag har tre jackor - en riktigt ful vinterjacka, en svart jacka från Lindex och en marinblå jacka från Monki.
Svar: Ja visst kan jag göra det, gör det i ett inlägg!

Påskägg

Hej! Jag kom precis hem från min farmor & farfar. Det var ett tag sedan jag hälsade på dom och dom bor bara 10 minuter härifrån så det var perfekt när jag ändå inte hade något att göra! Det är alltid lika mysigt! Farmor bjöd på glass, kakor och godis, det kanske låter konstigt men vi pratade om det mesta - allt mellan himmel och jord. När jag åkte därifron fick jag en massa saker (som vanligt) påskägg, pengar, biobiljetter, tidningar m.m. Det var faktiskt riktigt mysigt!

Nu har vi massa påskägg här hemma som är fyllda med godis, kan inte vänta tills att äta upp allt!! Haha nej men vi hörs strax!

Alltid lika kul

Alltid lika kul att se hur man var för 1 år sedan, även om det inte är så stor skillnad!

Dagens klädsel

Tröja: Gina/ Vit topp: Gina/ Jeans: JC/ Örhänge: Gina

Påskloooov!


Några dekorationer om man ska göra påskcupcakes, som jag då! :)

Oh herregud vad trött jag är! Satt från klockan 11.00-13.30 och gjorde matteprov! Det gick väldigt bra och det blev en perfekt avslutning på denna underbara torsdagen, även om jag håller på och somna nu! Ja det ska bli riktigt skönt med lov, ladda batteriena inför dom andra NP proven och annan skit som kommer nu efter lovet, men då kommer jag vara peppad och utvilad! Jag har inga planer av resten av dagen, ska bara ta det lugnt. Tråkigt men ändå skönt att inte behöva göra något!

Förresten i helgen kommer några i min släkt hit, jag ska baka påsk cupcakes (få se hur det går) det är alltid lika spännande och se hur det blir! Hoppas ni alla där ute får ett riktigt riktigt bra påsklov! KRAM!

Morning sunshines!


God morgon!
En riktigt härlig morgon har jag haft men den lär inte bli så mycket bättre tyvärr.. Vi hade ingen lektion idag för att våran lärare var ledig och istället för teknik ska vi ha matteprov! Jag har pluggat, som ni kanske vet eftersom att jag pratar om det hela tiden, men ändå. Ni vet väl själva känslan när eran lärare delar ut proven och alla era klasskamrater slår pennan i bänken av nervositet eller när man ser blicken i allas ögon "jag kommer inte klara detta!, typ! Nej, jag har faktiskt pluggat och jag har gått igenom boken och mer kan jag inte göra mer än att göra mitt bästa! Min lektion börjar 10.55 så jag måste strax hoppa på moppen och köra iväg!

Det blir ju en ganska kort dag idag, för matteprovet kommer antagligen ta upp lite utav lunchen och sedan har vi bara en seriös lektion - engelska, sedan skolansval men ärligt tror jag att vi kommer få gå hem eller ha arbetspass! Ni får ha en toppen torsdag, tagga sista skoldagen nu innan påskloveeeet! Kram på er alla!

Time 4 more smoothie


God afton! Nu har jag pluggat klart! Jag är helt slut och vill bara sova nu! Imorgon är det som sagt sista skoldagen innan påsklovet. Det ska bli riktigt otroligt skönt med en vecka ledigt, bara vila och umgås med sina vänner! Ni får ha en riktigt go fortsatt kväll!

Snart påsklov


Hej!
Jag hade tänkt att plugga matte idag men när jag precis gick igenom matteboken känner jag att jag kan allt. Vill helst inte röra till det i huvudet med att plugga mer, så min eftermiddag kommer vara ganska lugn! Min dag har varit helt okej, det känns som om dagarna bara flyter iväg och det är inte långt kvar till sommarlovet. Imorgon är det den sista skoldagen innan påsklovet, det känns riktigt skönt! Vi hade planerat att åka till Danmark på påsklovet nästa vecka men vi ändrade oss, vi stannar hemma istället och gör lite dagsutflykter istället! Det kan ju bli att man får långtråkigt när man har ledigt i en vecka, mina föräldrar är ju lediga så det ska nog lösa sig. Sedan har man sina vänner också! Vi hörs sedan, ska ut och fota lite!

22:17

Hejsan, nu har jag suttit och laddat över en massa ny musik till min iPhone. Ibland känner man verkligen att man bara har en massa gammalt och känner för nytt! Nu har jag en massa go bitar, längtar tills jag får plugga in hörlurarna och lyssna! Nu ska jag sova, godnatt!

H&M

Kofta: H&M/ Linne: H&M/ Jeans: H&M

Jag vet att mina outfits har varit ganska tråkiga på sistone, men jag orkar inte engagera mig så mycket. Jag ska till skolan liksom. Jaja, snyggt och enkelt är mitt motto när det gäller kläder i skolan. Smycken och sånt bär jag kanske ibland, men jag kan tycka att ringar och armband är irriterande när man är i skolan. Men örhängen har jag alltid på mig. Nu vet ni hur jag tänker!

Allas lika värde

Hallo! Nu har jag pluggat i några timmar och jag är inte klar.  Idga hade vi en kort dag i skolan för att vi hade en tema dag: Allas lika värde. Det var en ganska oseriös dag och det var ganska tråkigt men ändå skönt! Jag ska faktiskt ta ett bad nu för att piggna till! Vi hörs av strax!

Sov time

Ja bilden säger ju allt, godnatt!

Two different flowers


Second april

God kväll! Nu ska jag strax äta och sedan kolla på näst siata avsnittet av 30 grader i Februari! Jag har haft en ganska skönt måndag kväll, även om jag räknat matte! Vi hörs sen, kram!

I kvälls solen


Basic

Tröja: JC/ Jeans: JC

Purple

Hejsan! Idag kommer jag tyvärr inte blogga så mycket eftersom att jag har ett viktigt matte prov på torsdag. Jag har inte pluggat så mycket i helgen som väntat så jag måste plugga järnet nu! Ha en toppen eftermiddag!

21:13

Nu hade jag faktiskt tänkt att ta på mig pyjamasen och bädda ner mig i sängen och kolla på ett avsnitt av OTH och sedan sova! Jag har haft en riktigt bra helg, verkligen kul att fått umgås med mina vänner lite och slippa plugget även om jag har pluggat lite. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi av imorgon!
Godnatt och sov så gott!

Smile and be happy


Sockersöta Isabella i svartvit


Blåst

HEJ! Jag har haft en riktig trevlig helg med Bella, vi hade det jätte mysigt och åt massa gott! Vi var ju ute på en promenad förut och tog lite bilder, det blåste rejält. Ni får se fler bilder sedan, nu ska jag plocka fram matteboken, pusss!

Update

Hejsan! Jag ville bara höra av mig och säga att jag fortfarande är med Bella vi har haft riktigt kul, berättar mer om det sen när hon har gått hem och jag kan blogga! Nu ska vi ut en stund, hörs av när hon gått hem! Puss!

RSS 2.0