Thursday 17:43

Hallå! Jag har haft en bra dag i skolan, det gick bra på spanska redovisningen och nu är min vecka tom på läxor. Jag har inte hunnit träna något, men imorgon ska jag träna och förmodligen i helgen också! 
Efter skolan åt vi lunch som vanligt och sedan vandrade jag & Miyase runt i stan för att titta på lite saker. Jag var hemma vid tre och kände bara att jag behövde göra något vettigt, inte bara kolla på OTH hela dagarna ut. Så jag tvättade min moppe, vädrade mina sängkläder och grov städade mitt rum. Nu är det rent och fint och jag kan förbereda mig inför en mysig torsdags kväll i mitt rena rum. Jag kan verkligen störa mig på att mitt egna rum är kaos, kan inte koncentrera mig, haha! Nu är allt bra gjort för dagen och jag ska strax ta en dusch. Jag förtjänar att smygtitta lite på säsong 2 av OTH, så mycket som jag har städat, hahah! 
 
Förresten, imorse var det värsta vinter vädret med snö och grejer och när man kommer hem igen är den 5 plus och sol. Konstigt! Nu fick ni veta alla min tankar eller ah vad jag har gjort! Puss & kram!

Blått & blommigt

Stickad topp: Monki // Linne: Lindex // Jeans: Gina Tricot // Converse

Dimmig onsdag

HEJSAN! Long time, so seen eller vad det är man säger.. Jag har haft en bra start på denna veckan, igår blev det ingen bloggning för jag somna när jag kom hem och sedan behövde jag tyvärr plugga. Det känns som om det är massa i skolan, men det är inget. Imorgon har jag en redovisning i spanskan men annars är det inget annat. Jensen prov i svenska nästa vecka men annars är det tomt i pluggboxen, haha.. Nu är jag klar med allt inför imorgon och jag lägga lite tid på bloggen. Det är ju de sista jag gör nuförtiden. 
 
Idag hade jag en vanlig skoldag, 09:00-12:40, jag gick lite tidigare för att jag skulle klippa mig. Jag blev så nöjd!! Jag klippte mig senast innan balen så det var ett tag sedan. Theres klippte bort några centimeter och whoalla blev det som nytt igen! Riktigt bra! Ikväll blir det en tv kväll med familjen, mamma klagar på att jag aldrig gör något med dom. Konstigt, jag pluggar? Dessutom kollar jag på OTH non-stop! Jag är redan klar med säsong 1, wihoo! 
Nu ska jag äta muffins, puss & kram!!

Påväg hem från frissan!


Nu var måndagen över och alla bekymmer borta

Ni får en fin sol bild bara för att det var värsta fina vår vädret idag! ♥

Heeej, åh glädjen bara sprider sig i kroppen på mig just nu! Vet ni känslan när man har skrivit klart ett jätte långt arbete? Jag är i alla fall klar med den där dumma Antiken skiten, 4 sidor blev det, totalt 9 timmar. Sjukt.
Nu är jag klar och jag ska bara njuta av känslan så länge den stannar, trodde seriöst aldrig att jag skulle bli klar!
 
Nu sitter jag i alla fall med musik i öronen, högsta volym, så grymt skönt! Haha måste landa lite, känner jag..
Nu är måndagen avklarad, och den var helt okej men imorgon väntar en resursdag som bara består utav en mattelektion, sedan ska vi ta resten av tiden att plugga. Men tadaaa, jag har inget plugg. Imorgon blir det sovmorgon, skola klockan två och sedan ska jag utnyttja mitt matkort med en fika och sedan ska jag hem! Vilken bra tisdag ändå! Haha planerar i förhand här ja..
Nu ska jag ta en långdusch & sedan OTH all night long, i alla fall tills jag somnar! PUSSS

Pictures through my iPhone this week

Hejsan, jag satt nästan 5 timmar med mitt historia arbete om Antiken förut. Jag var helt slut, så jag tog en promenad i 45 minuter! Nu ska jag strax kolla igenom några engelska glosor tills imorgon! Ha en fin kväll!

All nytta skall göras

God morgon! Jag ligger fortfarand kvar i sängen, haha precis som igår! Insåg att jag inte kunde ligga kvar allt för länge eftersom att jag måste plugga idag. Jag har Historia & Engelska, men det ska vi allt kunna fixa idag!

Gårdagen var riktigt bra, riktigt lyckat & riktigt kul hade vi! Vi träffades efter lunch och planerade ihop vad vi skulle köpa osv sedan fick vi bege oss till Hemköp. Efter 'shopping rundan' så började vi baka. 
Efter all baking var så klara och resultatet blev både gott & gulligt! Vi hade i alla fall en riktigt rolig lördag ihop, jag gillar verkligen att jag har tid att träffa Caroline & Ulrika eftersom att vi alla tre går på olika skolor. Vi ses ju nästan aldrig, innan var vi med varandra varenda dag i skolan, på högstadiet!
Jag var väl hemma vid sex, sju. Jag åt god middag med min familj och samtidigt som dom kollade på Melodifestivalen fastnade jag vif OTH. Fick nämligen låna säsong 1-6 av Ulrika, och jag satt uppe till midnatt! Ja, jag har sett alla avsnitt men det är skillnad när man har boxen hemma & kvalitén! Nu ska jag äta frukost, puss & kram!

Happiness is not a destination, it is a way of life

Blus & Boyfriend-jeans: Gina Tricot //

Hejsan, ja jag tog mig som sagt upp ur sängen i morse i alla fall, åt en god frukost och efter det städade jag mitt bombnedslag, så kallat mitt rum.. Jag ska strax iväg till Ulrika tillsammans med Caroline. Vi åker nog till hemköp för att köpa lite gott & ingredienser till bakelserna vi ska baka! Det kommer bli riktigt kul!

Ha en jätte bra lörag! ♥

Lördag

God morgon! Just nu ligger jag kvar i sängen och drar mig. Vill verkligen inte lämna min varma & goa säng, även om jag ser att solen lyser fram bakom mina rullgardiner. Jag tror jag ligger kvar här ett tag till, jag har ändå inga planer nu på förmiddagen så jag kan lika gärna vila!
 
Däremot i eftermiddag ska jag träffa Caroline & Ulrika, det är fortfarande oklart hur vi ska spendera kvällen men vi ska baka i alla fall, super mysigt & super gott!
Igår orkade jag verkligen inte blogga, var så trött efter skolan och jag hade ett litet arbete kvar att göra så jag var tvungen att göra klart det. Men min fredag blev mysig i alla fall, den slutade med att jag kurade ihop mig i sängen med fruktsallad tillsammans med TVD, ni kan förresten se det senaste avsnittet här som visades igår/torsdags i USA! Ni får ha en jätte bra lördag, idag ska jag njuta av min ledighet & det borde ni också göra! Puss & kram!

I väntan!

God morgon! Just nu sitter jag och väntar på Jennifer. Vi brukar åka gemensam buss men idag blev det lite krångel! Vi gymmar idag också, det har ju som sagt blivit en vana att vi gymmar innan skolan! Duktiga tjejer, gymmat hela veckan! Haha! Idag ska jag köra ben & rumpa! Efter detta blir set lunch och sen skola! Sedan väntar en helg framför mig! Såå skönt ska det bli! Puss & kram, ha en fin fredag!

08:10


So little, so beautiful


B l u e

Kofta: Gina Tricot // Linne: Ärvd // Jeans: Bikbok // Dr Martens

Wednesday

God kväll mina fina! Hela kvällen & eftermiddag har jag suttit med min svenska. Och nu är jag äntligen klar!

Idag startade min dag med gym på morgon kvisten med Jennifer, sen väntade lunch och en bra skoldag! Hade en bra skoldag och kort skoldag. När jag kom hem vid fem åt jag lite mellis och sedan satte jag mig i sängen redo för plugg! Imorgon blir det gym igen. Det är skönt att gymma på morgon, få det överstökat! Det är grymt skönt att gymma på morgonen också, man har mer energi & motivation! Dessutom är det härligt att duscha, basta och fixa sig på gymmet! Nu ska jag packa väskan inför imorgon, torsdag. Godnatt!♥

Be right backk, homework first!

Hörlurarna har varit på i en timme och jag skriver för fullt på mitt reportage, måste fått detta gjort! Skriver sedan när jag är klar! Puss & kram!

Socialpsykologi

Nu är jag äntligen klar med min analys i Psykologin! Så grymt skönt att bli av med det, imorgon ska jag skriva mitt reportage och sedan har jag veckan fri! Jag är galet trött nu, och imorgon bitti ska jag träna och sedan skola klockan ett! Så, jag måste sova nu! Godnatt! 

Vart tog den vägen?

Bild från Jennifers blogg, kika här!

God eftermiddag! Jag hade en kort skoldag idag, efter allt stack vi tre till gymmet. Vi var inte så jätte motiverade idag men vi fick ändå gjort en hel del, speciellt magen! Var hemma vid fyra, har precis ätit och nu ska jag sätta igång med min svenska & psykologi. Vill få allt överstökat, så nu måste jag starta! Puss & kram! ♥

iPhone fråga!

Hejsan, jag fick en fråga om hur min mobil var upplagd haha! Så här ovanför ser ni hur den ser ut, min lilla iPhone!
 
Jag ska strax hoppa in i duschen och sedan ska jag packa min väska inför gymmet & skolan imorgon! Vi ska på teater första delen av skolan imorgon och sedan har vi en lektion och sedan drar vi oss till gymmet! Det har varit en helt okej start på denna veckan, hatar måndagar egentligen, vem gör inte det? Jag är såå trött, men jag hoppas att denna veckan blir bra ändå! Ni får ha en bra kväll, och en fin vecka! Puss & kram, godnatt! 

Curling måndag

Heejsan, vi har haft lite internet problem där hemma. Men i morse fixade sig allting, som tur var! Jag har haft en lugn och skön helg, jag har fått mycket plugg gjort och det känns bra inför denna veckan!  Vi har tre ämnen denna veckan som vi har uppgifter i. Svenska, spanska & pykologi! Men det löser vi lätt!

Idag var det svårt att ta sig upp ur sängen, efter en hel vecka med lov. Tog mig ändå till skolan, eller ah skolan & skolan. Vi började dagen med idrott, curling! Haha det var väl kul men ganska lång tråkigt! Sedan åt vi lunch och nu har vi svenska! Vi har en lektion till och sedan lutar vi! Vill bara hem och sova, även om jag sov mer än 8 timmar är jag så sjukt trött! Men nu ska jag jobba, ha en fortsatt fin måndag. Även om måndagar suger! Pusss

Español var det här ja!

Hejsan! Vid 10 drog jag & Jennifer till gymmet, duktiga tjejer asså! Körde mage & rygg, kommer ha sån träningsvärk imorgon. Vi körde riktigt hårt, men om man till komma någon vart med sin kropp får man kämpa! 
Efter gymmet, köpte jag mig en godispåse, haha man får faktiskt unna sig lite gott speciellt när man ska plugga hela dagen! Nu är jag redo för att plugga hela eftermiddagen ut. Ikväll blir det en hemmakväll, känner att jag behöver vara hemma lite. Men nu ska jag skriva klart min spanska! Ha en bra lördag! ♥

Fika all day long

God kväll! Jag hade en jätte mysig dag med Caroline & Ulrika! Sedan åkte jag hem, vilket var skönt! Det var skönt att komma hem och landa lite. Det var ett tag sedan som jag verkligen var hemma, och tog det lugnt. Känns det som i alla fall! Sedan träffade jag Amandorna, fikade lite och snackade. Vid åtta tog jag mig hem, åt tacos och sedan dess har jag myst i soffan! Imorgon blir det tidig träning med Jennifer och sedan plugg all day long!
Ni får ha en jätte bra helg!♥

Friday

God morgon även om klockan är halv 1! Idag fixade jag ihop en riktigt god frukost! Jag ska strax fixa mig och sedan träffa Caroline & Ulrika, eftersom att vi inte träffades igår. Vi ska träffas i stan, ta en fika och bara umgås. Det ska bli kul att träffa dom! Nu ska jag fixa ihop en outfit, ha en jätte bra dag!

Vinrött

Byxor & skjorta: Gina Tricot // Linne: Lindex // Ring: Miss Dee / Armband: H&M

Romantiska dagen

Heej alla romantiska där ute! ♥ 
Jag är nog inte en enda som tycker att alla ♥-dag är överskattat, men det är ju bara så mysigt och gulligt! Jag tycker att man borde vara snäll, omtänksam & generös året om inte bara på en viss dag! Men visst är det fint ändå!
I morse hjälpte jag Amanda med lite små saker inför hennes lilla dag, vilket ni kan se på bilden ovan! Hon hade ett par jätte bra ideér så det var bara att åka och handla! Jag fick även köpt blommor & choklad till mina föräldrar!
 
Efter att ha fixat och donat i timmar är jag nu hemma och är klar med kläder & smink! Ikväll ska jag hem till Miyase tillsammans med Jennifer och några fler! Det ska bli super mysigt, om man inte har pojkvän får man ägna tiden åt sina fina vänner istället, eller hur? Jag tror det kommer bli super mysigt ikväll!
Hoppas ni får en jätte fin & romantisk dag så skriver jag säkert något ikväll! Puss & kram!! 

Romantiska tjejer


Kvällsfika


You make me smile

Hellu! Vi hade det jätte kul på gymmet, och jag fick mycket gjort! Kommer säkert ha träningsvärk imorgon! Ikväll ska jag in till stan med Amanda & Isabella! Jag vet inte när jag kommer hem, men ni får ha en super fin kväll! ♥

Besties

Hejsan! Efter gymmet igår träffade jag Amanda. Det var jätte länge sedan som vi träffades, och det märktes när vi hade en massa att prata om! Eftersom att det var fettisdagen igår vi bakade vi kladdkaka, typ. Den blev lite, vad ska jag säga.. Rinning? Aja, yolo var det va? Haha! 
 
Lite senare drog vi oss hem mot Amanda, hon åt middag och vi åt tillsammans pannkakstårta, det var ju faktiskt pannkaks-dagen igår också! Sedan sa vi att vi skulle fått att plugg gjort, men det gick ju sådär.. Sedan träffades vi alla tre hos mig och myste! Jag hade en jätte mysig kväll med mina tjejer!
Idag ska vi alla tre gymma, men inte på Sportlife där jag gymmar utan på Elixa där Amanda & Isabella gymmar! Det ska bli kul och se hur dom har det, det ska bli kul att gymma med dom också! Skriver mer sen! ♥

Tisdag

God morgon! Jag hade en super mysig dag igår med Bella! Vi åkte in till stan runt 3, hämtade biljetterna och sedan köpte vi godis till filmen! Efter filmen var vi helt chockade, vilken bra film för att vara svensk! Grym var den, bland det bästa jag har sett faktiskt. Filmen hade en jätte bra handling och det mesta stämmde med våran omvärld. När den kommer ut på dvd ska jag köpa den! Jag rekomenderar filmen starkt till alla, speciellt till tjejer i min ålder! Här under får ni se trailern, bara för att filmen är riktigt bra!
 
Nu åker jag till gymmet en snabbis, behöver springa av mig lite! Ska nog träffa Bella sedan!
Ha en fin dag!
 

Första dagen på lovet

Hej på er! Efter att jag hade tränat igår träffade jag Isabella, vi åkte och handlade en massa gosaker för att sedan kura upp oss i hennes säng och kolla på film! Vi hade det jätte mysigt, något som jag gärna gör om igen! Det var en riktigt sommar feeling med jordgubbar, choklad, banan & vindruvor! Vi hade i alla fall en super mysig kväll!
Strax ska jag bege mig bort mot Isabella igen, vi ska in mot stan för att sedan gå på bio ihop! Vi ska gå på Ego, tror den filmen passar oss perfekt - romantik & drama! Nu ska jag klä på mig dagens outfit! Ha en fin start på lovet! ♥

Träningsdaxx!


Finally

God förmiddag! Ja, här ovanför ser ni hur mitt rum har förvandlats! Jag är riktigt nöjd och rummet känns som mitt! Det har varit en lång process men nu är det klart, jag ska bara beställa hem egna fotografier men det ska jag göra i sommar tänkte jag! Nu har ny en blick på hur jag har det, hoppas ni tycker att det är lika fint som jag tycker! Jag trivs jätte bra! Om ni har några frågor är det bara att fråga! Ha en fin dag!

Cozy

Nu är mjukiskläderna på, doftljusen tända, sängen bäddad med filtar & kuddar, sötsaker är dukade och jag är redo för en myskväll! Nu blir det Andra Avenyn!

Behövlig ledighet

Freedag & lov!! Vad skönt det är med lov, känner verkligen att jag behöver det just nu! Hela veckan har ju bara varit lång & onödig fram tills nu! 
 
Imorse tränade jag & Jennifer och sedan köpte vi med oss lunch till skolan och åt där. Skoldagen rullade på och vid sista lektionen var det filmdax och lite småfika! Vid fem rusade vi ifrån skolan och nu är jag äntligen hemma. Jag hade jätte gärna velat träffa Amanda & Isabella men jag mår verkligen inte bra. Jag har migrän, och faktiskt lite illa mående. Kan bero på trötthet eller all stress, vem vet?
Ikväll blir det en mysig hemma kväll med massa go´heter! Mamma har precis kommit hem med en massa mat, bla god frukt, glass och chips. Jag ska bara gotta mig ikväll och vila upp mig. Jag har ju en massa tid över nu så det blir nog inge problem att ta en ledig kväll ifrån allt!
 
Inga planer på lovet. Jag ska väl försöka umgås med alla mina vänner, träna, sova & äta! Men i helhet vila upp mig inför vecka 8. Men inget skolprat nu! Ha en super fin fredag, helg & lov! Ovanför ser ni en sneak-peak på mitt rum! Imorgon får ni se allt i ett! Puss & kram!

Fredags-träning G!


Härliga vecka

Hejsan! Jag har haft jätte bra dag faktiskt, skönt & bra dag! Hade väl en normal skoldag, åt god lunch osv. Idag har huvudvärken tagit semester och hållt sig borta från mig, riktigt skönt! Vid fem slutade vi och åkte hem efter 3 lektioner. Nu när jag kommit hem har jag packat träningsväskan inför imorgon bitti, städat & ätit. Så skönt att slippa alla läxor & prov. Riktigt härlig vecka om ni frågar mig! Ikväll blir det AA, haha som vanligt! Imorgon blir det som sagt gym på morgonen med Jennifer och sedan en slapp skoldag vad jag vet, film och sånt roligt! Jensen har en mysdag imorgon, det ska bli mysigt!
 
Ha en fin kväll! ♥

Pictures through my iPhone


Duktiga tjejer

(Idag blev det klänning & stickad tröja. Nu får ni även se hur jag ser ut utomhus, haha!)

Heejsan. idag tänker jag inte skippa bloggandet även om jag är riktigt trött. Jag ser ju att det fortfarande är många som följer bloggen så jag vill inte svika er mera! Det var bara det att igår var så riktigt trött att jag bara kollade på serier hela kvällen tills jag somna!
 
Idag vid 8 åkte jag, Jennifer & Miyase till Sportlife och gymmade. Känner mig duktig att gå upp halv 7 när man egentligen börjar skolan 12:20. Jag körde riktigt hårt på gymmet! Mage, rygg och ben. Det kommer kännas imorgon kan jag säga! Sedan duschade vi, bastade och åt lunch! Riktigt skönt att fått det gjort. Det är jobbigt att gymma efter skolan på sena veckor när man slutar senast fem. Tänkte jag skulle baka lite här hemma, det kan jag göra med gott samvete! Kommer även visa bilder från min mobil från det senaste dagarna, det ni missat, haha! 
Puss & kram! ♥

Tired, tired and tired

God kväll! Just nu sitter jag och lyssnar på lugn musik och tar det lugnt. Det är som sagt måndag igen, och oj vad trött man är. Oavsett hur mycket man än sover är man trött, konstig månad tror jag!
Idag simmade vi på valhalla, det gick bra men det var jobbigare än vad man tror. Efter livräddningen blev det dusch & bastu! Efter det blev det en god lunch på Paprika med mina tjejor! Sedan startade dagen med tre lektioner. Matte, svenska & engelska. Hade redovisning i svenskan och prov i engelskan, allt gick bra!! Efter att ha slutat dagen med engelska provet åkte jag hem. 
 
Ikväll hade jag tänkt att gå och lägga mig tidigt, jag börjar sent imorgon så jag ska sova så mycket som möjligt. Om det nu hjälper.. Haha! Vill ha våår nu! NI får ha en fin kväll! ♥

Slapp söndag

God kväll! Vilken otroligt skönt söndag jag har haft, precis som det ska vara! Har fått gjort lite nytta här hemma, men har för det mesta bara slappat. Nu har jag precis kommit ur duschen, bäddat rent sängen och innan det läste jag igenom min del i min svenska redovisning imorgon! Nu är jag väl förbered inför morgon dagen också, vi ska simma på Valhalla igen! Denna gången är det mer seriöst, typ prov!
Nu ska jag kolla på AA, har snart sett alla tre säsonger. Herregud, det går fort!
Ha en toppen fin kväll! ♥

Namnsdag

Heej! Jag hade en jätte rolig & mysigt kväll igår! Vi åt god middag, kollade en stund på Melodifestivalen men upptäckte fort att det inte alls var bra. Sedan kollade vi på en film som vi hade hyrt, den var bra men för mig som inte fattade riktigt (inte så djup av mig kanske) tänkte mest på Alexander Skarsgård som var med! Jag var hemma runt halv 2!
 
Det är redan 3:e Februari, och min namnsdag faktiskt! Disa, det kanske man inte tror men det är med! Idag ska jag ta det lugnt, förbereda mig för ett engelska test, och en svenska redovisning imorgon! Kanske lite gym också!
Ha en fin söndag! ♥

Första Februari outfit

Överdelar: Gina Tricot // Jeans: JC // Skor: Dr. Martens

Andra Februari

Hejsan! Min mamma och hennes vännina tog över min dator hela förmiddagen för att boka en resa, så tyvärr har jag inte kunnat blogga. Jag har städat rummet och vilat och strax ska jag mot Caroline för att träffa Ulrika. Vi ska alla tre laga middag, sedan blir det mys framför tv med godis, snacks och dricka. Det har blivit en liten tradition faktiskt! Jag kommer åka runt 5 och blir borta hela kvällen! Det ska bli kul att träffa båda två, kommer ha en toppen lördag!
Hoppas ni får en lika bra lördag som jag! ♥

RSS 2.0