En paus

Hej, hoppas ni alla mår fint! Jag kommer att ta en bloggpaus, har saker i livet som jag vill prioritera mer än bloggen. Jag hoppas att ni respekterar och förstår mitt val, kommer att återkomma när jag vill och känner för det! Hoppas ni alla mår bra och att ni får det bra! Kramar / D

Mys mys mys

Hej! Just nu ligger jag i sängen tillsammans med en skål fruktsallad & keso. Gott med kiwi, vindruvor, banan m.m. och keso - rekomenderar! Ligger i alla fall i sängen och kikar på film, brevid mig har jag min gose katt till sällskap! Ingen söndagsångest än i alla fall! Hoppas ni får en fortsatt fin söndags kväll!
Bebis!

Om man ändå fick vara i värmen..



Hej på er! Just nu är jag hos min farmor och farfar, dom är just nu i Alicante.. Så avis, dom har ju ett hus där nere som dom åker ner till lite när dom känner för de! Kikade på vädret där nere och det är ändå 20-25+ så jämfört med detta stormiga vädret så är det ju underbart! Nu utnyttjar jag det lite genom att komma hit! Skönt att få vara ensam ibland. Farmor har även lämnat lite godsaker i kylen också, gulle! Ska strax hem igen och plugga.. Men det är inte mycket så jag klarar mig! Puss!

Frukostinspo


God morgon! Nu ska jag äta en god frukost, puss!

Beneath your beautiful


Nu ska jag till min bästi, hoppas ni får en mysig lördagskväll! Pussar!

TVD

Heej, varit seg hela dagen idag.. Och jag mår väl inte toppen, förkylning och huvudvärk på det är väl inte det bästa. Men så kom jag få att jag har missat massa avsnitt av TVD, så nu sitter jag och kikar igenom allt jag missat!Tröttnar aldrig på denna serier, ett tag var det lite segt men nu är det såå spännande igen! Vill ni också se? Kika på swefiler, vodly.to eller dreamfilm! Nu ska jag fortsätta kika på denna spännande serie så att jag kommer ifatt!

For a long long time


About last night


-Paljettkjol & linne var på, tillsammans med lockat hår och klackar!

Heej, hade ni en bra start på helgen? Det hade jag! Jennifer & Jacquelinn hade fixat så bra inför deras fest tillsammans. Vi var i en lokal i Kärra, där dom hade pyntat och gjort jätte fint. Tårta serverades och vi sjöng för dom båda även om inte Jennifer fyller förrens i Mars. Folk från klassen var där, och annat folk från Jacquelinns sida. Vid ett var festen över eftersom att lokalen larmades då. Jag åkte då hem tillsammans med Mandisen! Hade en grymt bra kväll tillsammans med mina fina vänner, dans, god tårta, dricka osv osv. Hoppas att ni också hade en bra födelsedagsfest Jennifer & Jacquelinn! ♥ ♥ 

Ingen rolig natt

God morgon! Vaknade med migrän, hosta och halsont. Min natt har tyvärr varit förjävlig och eftersom att min skoldag idag är väldigt onödig så väljer jag att stanna hemma. Det enda nödvändiga som ska göras är att få tid på lektionen och arbeta med min uppsats men det kan jag likaväl göra här hemma och samtdigt bli frisk. Väldigt dålig tajming om ni frågar mig.. Nu ska jag göra klart denna dumma uppgiften och sedan åka snabbt in till stan för att träffa Mikaela! Hoppas ni får en fredag!

Thursday

Heej på er, har inte riktigt tänkt på bloggen idag faktiskt. Har varit fullt upptagen med allt annat som måste göras.. Idag är det redan torsdag och vi hade en kort och bra skoldag idag. Redan vid halv 4 fick vi gå hem och då mötte jag upp Amanda, Frida och Isabella påvägen hem. Tänk att man kan uppskatta dom där stunderna som man ses i veckan, innan träffades man hela tiden men nu uppskattar man dom små stunderna som man åker hem tillsammans. Hade lite småsaker att stå i nu på eftermiddagen men nu sitter jag i alla fall med min uppsats som ska lämnas in imorgon. Tror att jag kommer bli klar och nöjd är jag också!
 
Ska lite senare ta hand om mig själv lite.. Raka benen, ansiktsmask, fixa naglarna, hårinpackning med mera! Ska bli super mysigt att avsluta denna torsdagen med lite hemmaspa känsla. Som jag tidigare nämnt i har Jennifer sin 18-års fest imorgon tillsammans med sin vän Jacquelinn. Men mer om det imorgon, ska försöka lägga mig tidigt för jag känner mig febrig. Inte ett dugg bra! Hoppas ni får en bra fortsatt torsdag! 

Questions

...saker du gör när du har tråkigt: Bakar, äter, går på promenader, kollar på serier, kikar igenom mobilen m.m.
...serier du helst kollar på tvn: Allt på MTV funkar, kollar inte så mycket på tv
...serier du helst kollar på datorn: TVD, TB och Grey's Anatomy
...favoritfilmer: Åååh finns så många bra romantiska filmer - The Notebook, The Vow, Last song, Ugly Truth m.m.
...favorit plagg i din garderob: Min nya tröja från Gina som jag inte visat än
...favoritböcker: Gillar inte böcker så jag har ingen favorit
...saker du gör när du egentligen borde plugga: Kollar serier, kollar socialamedier, bakar haha
...tre saker du älskar: Mina vänner, min familj och mina djur
...tre saker du hatar: Dryga människor, folk som tror att dom är bättre än andra och insekter
...stora intressen du har: Skulle väl egentligen säga fota men det har ju varit lite svagt på den fronten. Men det är det största intresset jag har.

Halva veckan är över

Heej! Slutade vid fyra och planerna var att åka till gymmet på dubbelass. Men eftersom att jag knappt sovit inatt på grund utav halsont och hosta fick jag strunta i träningen. Har fått svullna halsmandlar och jag känner verkligen på mig att något dåligt är på g.. Ska försöka vila upp mig så att jag orkar med Jennifers 18-års fest på fredag. Man vill ju inte må dåligt när man ska fira någon.. Ska i alla fall göra det jag brukar göra efter skolan - plugga. Ska försöka skriva klart på min uppsats idag. Hoppas ni får en bra fortsatt onsdag!

Oså var tisdagen över

Nu har denna tisdagen gjort sitt och imorgon är det redan onsdag, vilket innebär att halva veckan har gått! Hoppas ni har haft en bra tisdag! Godnatt & dröm sött! 

Can't remember to forget you

Heejsan! Hur mår ni? Jag mår bara bra! Började dagen med skola, började ett och slutade halv tre. Det enda vi hade idag var att redovisa. Min grupp och jag klarade oss alldeles galant. Kom hem och gjorde det vanliga. Åt, slappa och pluggade. Nu har jag lämnat det åt sidan även om jag inte är så nöjd med min insats idag, hehe. Just nu fokuserar jag endast på helgen, allt annat är bara tråkigt.
 
Imorgon är det onsdag, lång och trist dag men efter skolan ska jag och Jennifer på dubbelpass, taggaaa! Har inte så mycket mer att skriva, inget speciellt händer i mitt liv just nu. Bara allmänt tråkigt med skola, plugg och träning. Men som sagt på torsdag och på fredag händer det grejer. (Som sticker ut från allt annat haha) Puss & kram på er!

Detta hade passat perffa

Restaurang gatan!
Middag vid stranden!
Stenstränder
Båtutflykt
Vattnet är ju så underbart!? Vi såg allt, minns att jag och Saga matade fiskarna med kex
GrekisksalladMoppeutflykt till en känd strand i Lefkas
Trappan som ni ser till vänster var tydligen lite halvt känd & hade 100 steg
Bruun
Mat, drinkar, glass och solbränd hud! Livet! Liten tjej..
Strandmat!

Grekland grekland grekland! Rekomenderar det stort, speciellt ön Lefkas som jag besökte 2010. Tänk att det var så länge sedan? Helt sjukt vad fort det går.. Ni ser ju hur kort hår jag hade haha!

Instainspo



Plugghumör? - nejjj!


...Känslan just nu! Måste plugga nu så jag skriver när jag tar en break sen! Puss!

Party?

Party?
 

Spring feelings

Hallå på er! Och så var måndagen över, inte så farligt va? Riktig härlig start på veckan med solsken och vårkänslor tycker jag. Min skoldag har rullat på och jag var hemma vid 6, nu däremot ska jag sätta mig med min gruppredovisning som ska redovisas imorgon. Kommer gå hur bra som helst känner jag på mig! Puss!

Ingen söndagsångest

Hej! Bestämde mig för att dra till gymmet oavsett halsont, det skadade verkligen inte. Älskar söndagar och onsdagar, bästa kombinationen av Grit & Pump. Något jag verkligen kan rekomendera till er som har kort på Nordic Wellnes! 
Har i alla fall ätit och duschat, redo för att ta tag i allt plugg som jag har framför mig.. Hoppas ni får en bra söndags kväll och att ni inte har någon söndagsångest! ♥

Sundayinspo


På önskelistan

Shoppa.. Är i ett stort behov att rensa garderoben. Ut med allt och in med massa nytt. Nu när våren kommer så kommer butikerna fyllas med massa nyheter!
 
Klippning & Slingning.. Nu är det snart dags att boka tid igen känner jag. Hade en tid bokad nu på sportlovet men jag fick avboka den tyvärr. Hade ju varit riktigt skönt att fått klippt topparna och slinga håret!
 
Inskaffa mig lösögonfransar.. Något jag tänkt på länge nu, och jag tänker att det är något som jag kommer skaffa mig när sommaren kommer. Ett tips är att först köpa på tex Åhlens och se om man faktiskt passar i de och sen kanske ta sig till en salong och få det fixat på riktigt.
Cypern 2013
 
Resa, NU.. Klarar inte av tanken att jag har skola hela mars, april, maj och halva juni kvar.. Och februari också såklart.. Vill ha sommar lov nu på en gång. Ska jobba i början och sommaren, sedan resa med familjen och avslutar sommaren med Magaluf. Längtar självklart till att njuta av den svenska sommaren också med vännerna!

Sunday

God morgon! Vaknade vid 9, som vanligt.. Lite trist att man vaknar såpass tidigt när man väl kan sova ut. Vaknade i alla fall med halsont idag igen, lite trist och dålig tajming nu när skolan börjar imorgon. Har hunnit äta frukost, och tagit på mig mjukiskläder. Ska sitta med en uppgift hela dagen idag. Jag vill såå gärna träna idag men det beror helt på hur jag mår och hur långt jag kommit med min uppgift. Skjutit upp denna uppgiften hela lovet så nu måste jag bli klar med den. En redovisning på tisdag och en stor stor uppsats ska vara inlämnad på fredag!

Love love love you


Med dessa fina bilderna på min sötnos säger jag godnatt! Puss & kram!

En eftermiddag i stan




Hejsan! Påväg hem från stan med Magnum! Hittade tyvärr inget att hamlats fredag men det löser jag! Amanda fick köpt sin outfit tills ikväll, och vi båda fick köpt varsin frozen yoghurt på happy mango baren! Rekommenderar! Nu ska jag hem, skriver mer sen! Puss 

Triangl swimwear

Ja, jag har ju skrivit om att bikini säsongen närmar sig och jag är helt förälskad i Triangl bikinisarna. Så simpla, snygga och eleganta. Jag ska verkligen inskaffa mig en innan Frankrike och Magaluf i sommar! Kan tyvärr inte bestämma mig för färg.. Den vita eller turkosa är ju så fin. Men den persikofärgade är ju också riktigt snygg. Perfekta färger till en gyllenbrun kropp!

Lyckad gårdag

Hej mina vänner! Jag hade en sådan bra gårdag igår ska ni veta. Först träffade jag och Saga upp farmor och Tuva. Vi fick pengar att shoppa för, så jag fick köpt en tröja som jag är väldigt nöjd med faktiskt. Efter lite shopping åt vi på restaurang och sedan fikade vi. På eftermiddagen sedan så träffade jag upp Amanda och Bella. Vi köpte vi goa saker till kvällen. Det blev verkligen lyckat, vi hade det så roligt och så mysigt! Älskar er tjejer! Hade som sagt en riktigt mysig och lyckad alla hjärtans dag! Hoppas ni hade desamma!
 
Idag ska jag slappa fram tills att jag och Magnum åker in till stan. Ska kika på något plagg till Jennifers 18-års fest om en vecka. På tal om den bruden, så kanske hon, Bella och Amanda kommer hit ikväll!
Mina fina girls!

Valentine med bästisar







Love



In mot staden


God morgon, glad alla hjärtans dag på er! ♥️
Just nu sitter jag och Saga påväg in till stan. Vi ska som sagt möta upp farmor och Tuva på lunch! Ska bli super mysigt! Hoppas ni alla får en jätte mysig dag!

Alla hjärtans dag ♥

Många tycker att denna dagen är extremt överskattad, vilket jag håller med om. Bara för att det är Alla hjärtansdag, så ska man vara lite extra snäll. Vilket jag tycker är ganska trist för såklart ska man vara gullig mot sin partner/vän året om. Jag menar, dom andra 364 dagarna då? Bortsett från att jag tycker att dagen kan vara ganska orättvis så tycker jag självklart om dagen. Jag som inte har pojkvän kommer att spendera min dag med mina vänner. Kanske kommer jag att baka söta bakelser eller köpa godis, rosor eller något annat fint är ju bara gulligt. Köper alltid blommor till mamma och ger choklad till pappa. Detta året gör jag nog desamma, och till mina vänner? Ja vi får väl se. Jag är ju väldigt romantisk av mig så denna dagen är ju egentligen till för mig haha!
 
Min dag kommer först bestå utav lunch tillsammans med Saga (min syster), min kusin Tuva och min farmor. Vi ska äta på restaurang, vilket jag tycker ska bli riktigt kul! Ska sedan träffa upp vännerna på kvällen! Hoppas ni får en underbar oavsett hur ni spenderar den!♥ ♥ ♥

184 dagar kvar till paradiset

Heeeej! Har precis bokat Magaluf i sommar med Amanda, Issa, Amanda och Frida! Ska bli så otroligt kul och häftigt! Den 6:e augusti bär det av, 184 dagar kvar!! Alldeles strax kommer Issa och Amanda hit och så ska vi snacka lite om allt detta! Längtar ihjäl mig!

Slapp morgon


Eftersom att jag och Bella köpte så mycket igår hade jag fortfarande lite kvar till att göra en brunch till mig själv idag. Ibland får man unna sig sådant här, speciellt när man är ledig.. Ligger nu i soffan och kollar på MTV! Puss

Torsdag


Heej! Lite seg idag, ska snart göra lite pannkakor och sedan ta en dusch så att jag vaknar lite! Skriver mer om planerna jag har idag, senare..

23:03


God kväll! Vid halv 10 kom Bella förbi.. Vi åt upp resterna utav brunchen och har bara legat i min säng och myst! Vet inte riktigt om hon har somnat eller om hon bara blundar.. Är lika trött som Bella efter passen förut också! Imorgon ska jag sova ut! Godnatt! 

En bra onsdag!





Så himla gott! 

Heeej! Vid lunchtid åkte jag och Bella till Ica och köpte massa goa saker! Vi fixade ihop en sen brunch och hade det jätte mysigt! Det var bland det godaste jag ätit på länge. Nu ska jag till gymmet med Jennifer. Dubbelpass, ska bli skönt efter denna måltiden.. Ha en fortsatt trevlig onsdag!

Snart så..

Längtar så extremt tills man kan gå barbent!! Kjol, shorts, rayban, mockajacka, Toms, Vans och Converse. Ska bli så kul när våren kommer, då får man äntligen variera sin klädsel lite mera!

Veckan rullar på..

Hej på er, dag efter dag går och tyvärr känner inte jag mig piggare. Kanske för att jag bara sitter hemma? Eller är jag inte van? Har legat i sängen idag och kikat på TVD, ätit, städat och varit ute på promenix! Kvällens planer är oklara men något kul blir det i alla fall! 
Har väl sagta men säkert börja planera min vecka även om jag vill ha den så spontan som möjligt. Men ibland får man planera, annars får man inte saker och ting gjorda..

Det närmar sig bikini säsong..

Mix and match

Måndag

Heej! Åkte till Amanda förut, vi åt lunch och sedan tog vi det lugnt. Efter att slappat vid datorn så åkte vi till Hemköp och köpte lite gott till vår middag och myskväll! Nu kollar vi på MTV men ska snart fixa lite gott! Ha en fin kväll!


Black n white









Hej på er! Har lagt bloggen åt sidan idag.. Kollat på film sen jag vaknde och ätit massa gott! Skönt att man slipper skolan idag och resten av veckan! Tror inte jag bara talar för mig själv när jag säger att man är helt utmattad från skolan. 

Beautiful inspiration


Nu: göra sallad av detta


När jag kom innanför dörren hade mamma handlat MASSA gott! Perfekt nu efter träningen. Är helt slut i kroppen, kan knappt på upp för min trappa.. Ska i alla fall duscha, äta och sen plugga. Ha en fin söndag!

Feeling better

Bilden är ett år gammal, här var vi påväg till gymmet!

Hola! Mår så mycket bättre nu, så jag ska alldeles strax moppa på moppen (!!) till bussen för att träna med Jennifer. Det blir Body Pump och Grit, bästa kombinationen! Ska bli så skönt att komma tillbaka till gymmet igen! Puss o kram! ♥

Sunny sunday

Åh denna dagen var så mysig, det var vår i luften och jag och Bella satt på min altan och bara va. Innan det hade vi varit i stan och fikat på en uteservering. Hoppas hoppas våren kommer snart!
 
God morgon! Vaknade tyvärr med migrän idag och hoppas innerligt att det försvinner så att jag orkar med både lite plugg och träning. Hade tänkt att plugga klart det mesta idag så att jag är frå från måndagen till nästa helg. Om det nu är lov ska man faktiskt inte plugga utan ta det lugnt och ha kul!
Ska i alla fall avsluta min debattartikel alldeles strax så jag har eftermiddagen fri! Hoppas ni får en jätte bra söndag, så hoppas jag att min migrän försvinner så jag också får en bra dag! ♥

Better late than never

Efter många om och men åkte jag och mamma och köpte ett par låga bruna Prime. Har tvekat som fasen dom senaste dagarna men idag fick jag nog och så bad jag mamma att åka och köpa dom med mig. Har alltid tyckt att dom lägre har varit snyggast, och även att den bruna färgen blir snyggare med tiden jämfört med dom svarta. Har tröttnat på mina Martens och regniga dagar som dessa kan man inte ha Uggs eller Converse.. Så jag bestämde mig äntligen för att köpa dom! Nu är jag också med i klubben (haha skämt).. Bättre sent än aldrig! 

Oh sunny fields..

Heej på er! Har ni haft en bra lördag? Det har jag, fram tills nu. Planen var att träffa Magnum & Issa på middag och en liten myskväll men den senaste timmen har jag mått skit. Har sådant magont, fryser och känner mig illa mående så jag får stanna hemma. Ska snart äta tillsammans med familjen framför tvn. Det var så länge sedan som jag åt tillsammans med dom på en lördag haha. Ska i alla fall äta och ta det lugnt, har ju hela lovet på mig att göra det jag vill. Men idag säger min kropp att jag ska ta det lugnt. Kommer antagligen att kolla på mello, mamma har förberett massa goa saker som grönsaker, dipp och sådant så det blir gott. Men sen ska jag nog bara krypa ner i sängen med TB och godis. Hoppas ni får en bra lördag och att ni inte mår såhär dåligt som jag gör.. Puss o kram! ♥

Saturday morning


God morgon! Sitter just nu och äter en god frukost samtidigt som jag läser om Maggios konsert igår. Missade det tyvärr men hon lär säkert ha fler konserter i sommar och Håkan som gästade kommer jag ändå se i sommar! Hade en super mysig fredags kväll igår med Caroline och Ulrika! Så skönt att äntligen få träffa dom! Var hemma vid halv ett och somnade på en gång.. Var så himla trött. Idag har jag lite små planer, bland annat kika på resa till Magaluf. Men skriver mer sen, puss!

Fredag & lov

Hej på er! Äntligen fredag och lov, har längtat så efter detta! Ska strax möta upp Caroline och Ulrika och äta thai. Är så hungrig så det ska bli gott! Sen ska vi köpa med oss lite gott hem till Ulrika och kika på film! Passar perfekt i detta mysvädret! Ni får ha en jätte bra fredag och start på lovet! Puss!

Magaluf i sommar

Imorgon ska det kikas på resa till Magaluf!! Ska bli så otroligt fantastiskt roligt att få komma bort från det vanliga. Sola, bada, äta, dricka, festa med sina vänner utan sina föräldrar. Nätter som aldrig tar slut.. Den friheten kommer bli underbar! 
 
Mamma & pappa gillade väl inte tanken från början. Men sedan gav dom sig, dom vet att dom kan lita på mig och att jag tar ansvar. Kommer bli årets händelse efter Håkans konsert!

About me

Är ofta väldigt orolig av mig. Vet inte riktigt varför men jag är sådant kontrollfreak och vill att allt ska vara perfekt.

När jag väljer kläder MÅSTE det matcha, annars får jag panik. Det är absolut den jobbigaste tvångstanken.

Har alltid legat ett snäpp efter alla. Det gäller inte bara utveckling (kropp osv) utan även åsikter. Jag hade aldrig velat ha ett par Prime ifall någon hade frågat mig i somras tex. Saker och ting kommer som det kommer i mitt liv.

Hade en förälskelse genom hela högstadiet. Och dom flesta visste om det. Idag ångrar jag att jag inte stod upp för det och berättade för honom. Men samtidigt tycker jag att det är skönt som det har blivit som det har blivit. Har idag inga känslor för honom, och det pirrar inte längre i magen när jag ser honom. Tycker att det är skönt att vi är vänner.
Har varit vän med Amanda sen 2års åldern och jag är idag väldigt stolt och glad över vår vänskap. Kan alltid vända mig till henne! Men det har inte alltid varit lätt.. I lågstadiet fick vi faktiskt hjälp utav en specialpedagog för att vi bråkade så mycket..
 
Jag tror på karma och vad som står i horoskåp.

Allt bara släpper

Saknar denna mysiga dagen!

Heej! Min dag har varit riktigt bra! Matte provet gick awesome och vi slutade även en timme tidigare. Och det är fredag imorgon! Kan det bli bättre? Efter matteprovet släppte allt, är helt slapp i hela kroppen men jag har dock fått gjort lite på min debattartikel i svenskan. Kommer behöva sitta med plugg i helgen för att slippa sådant på lovet..
 
Imorgon blir det en vanlig skoldag, men efter det ska jag träffa mina efterlängtade vänner - Caroline & Ulrika! Åååh kan inte beskriva med ord hur mycket jag har saknat dom. Ni har väl inte glömt av dom va? Vi ska i alla fall träffas och äta på restaurang och sen köpa med oss gott hem till Ulrika och ha våran traditionella filmkväll! Underbar start på helgen & lovet! Det är verkligen något jag ser framemot imorgon. Vi kommer att ha så mycket att prata om eftersom att vi sågs senast i november.. 
Ha en fortsatt fin kväll, puss! ♥

Spring time...

VS.
 

Alltid lika nervös..


Godmorgon! Ställde klockan liite tidigare för att kunna göra mig en god frukost. En god frukost brukar oftast leda till en bra dag! Behöver allt bra idag för att kunna lyckas som bäst på matteprovet, lite nervöst är det men det kommer att gå bra! Varför är man alltid så nervös inför matte och inte andra ämnen? Helt sjukt faktiskt, matte lärarna borde veta vad matten tillför till alla eleverna.. Haha aja, hoppas ni får en grym torsdag! Håll ut, imorgon är det redan fredag! 

Calling of the dogs


Mmmmmm, bra plugg & sov musik! Ron Pope har släppt ett helt nytt album, med massa bra låtar! Dom två låtarna Signs & Back to bed älskar jag! Lyssna själva!

Onsdaaag


Hejhej! Kom precis innanför dörren efter en ganska onödig dag i skolan, men men. Nu är jag i alla fall hemma och allt fokus ska ligga på min äckliga mattebok kvällen ut. Ska inte lämna den i sikte förrens jag kan allt som jag ska kunna! Sen har jag lite annat i skolan, men nog om de nu! Ha en fortsatt trevlig onsdag så hörs vi när vi hörs! Puss

G'night


Hejsan! Förlåt för att bloggen är så tråkig, bara massa onödiga och tråkiga inlägg.. Men jag bloggar i alla fall, alltid något. Har verkligen märkt det att jag bloggar mera på sena veckor, antar att jag har mer ork och lust då. Ska försöka se till att bloggen blir bättre men nu ligger allt fokus på matteprovet på torsdag.. Fattar allt jag ska fatta nu, haha bra va? Men jag kommer fortfarande behöva dagen imorgon också för att verkligen känna mig 110% säker på att jag får ett E!

Just nu ligger jag i sängen helt utmattad. Ska bli skönt att sova, imorgon är det redan onsdag och halva veckan har gått! 3 dagar kvar i skolan och sen looov! Hoppas ni har haft en bra tisdag! Godnatt! ♥️

Veckan går fort fram

Hej! Och nu var tisdagen över, herregud vad denna veckan närmar sig lov fort nu.. Har haft en ganska lång och intensiv skoldag, och tyvärr är det inte över än.. Bakade precis lite kladdkaka för att underlätta plugget som jag ska ta itu med nu. Är så jäkla trött, så fort jag blundar slumrar jag till.. Får försöka piggna till, plugga och sen sova! Gud vad det ska bli skönt ler ledighet på lovet sen! Jaja nog pratat, återgå till plugget nu! Puss & kram!
Det fick bli kladdkaka med vaniljglass, tillsammans med hallon och mango! Ibland får man unna sig faktiskt! 

Mot skolan


Nu är jag påväg mot skolan, hoppas ni får en jätte bra tisdag! 

Mysmorgon

God morgon! Vaknade innan klockan ringde så jag gick upp och nu sitter jag i soffan och myser. Ska strax ordna en god frukost, älskar att ha sen vecka! Hoppas ni får en bra tisdag! 


Pluggat tillräckligt


Denna fick jag utav fina Jennifer idag, eftersom att det är min namnsdag! Så gulligt av henne!

Godkväll! Nu har jag pluggat tillräckligt för denna kvällen. Ska strax tvätta bort sminket och borsta tänderna! Hoppas ni har haft en bra start på veckan! Godnatt!

Home



Hej, nu är jag hemma från skolan. Ska sätta mig med matten nu på en gång så jag slipper det senare ikväll! Hoppas ni har haft en bra måndag, det har jag faktiskt haft! Puss & kram!

Countdown..

5 dagar kvar till lov.. - Det ska bli så skönt med lov. Ska inte plugga något, bara umgås med vänner, vila upp mig, äta gott m.m.
 
125 dagar kvar till Håkan.. - Ska bli så kul att se Håkan igen, längtar ihjäl mig tills jag och Ulrika ska köa till konserten!
 
129 dagar kvar till sommarlov.. - Herregud vad jag längtar till sommarlov. Varma kvällar, doften av nygrillat kött och nyklippt gräs, sena kvällar, fester,åka moppe, bada, sola, resa, fina outfits m.m. Längtar ihjäl mig!
 
257 dagar kvar till 18.. - Snackade med mamma om att fylla 18, Så mycket händer väl inte, mer än att jag får dricka lagligt och gå på krogen. Kommer ju fortfarande bo hemma. Kommer ha kontroll över mina egna pengar när det gäller mina konton osv. Jag är myndig, det är de. Men det ska i alla fall bli kul att äntligen fylla 18! Men eftersom att det är så långt kvar så fokuserar jag på annat haha!

Monday

Hej på er! På lunchen åt jag och några tjejer thai i Arkaden, så gott! Just nu har jag kommunikation, är lite seg idag men jag ska strax börja jobba. Har hela dagen på mig imorgon också att jobba med denna jobbiga uppsatsen. Ska försöka ha all fokus på matten sen, åååh vill bara ha lov nu.. Puss på er! ♥

Vårkänslor!


Hej på er! Är just nu påväg till skolan, börjar 11.15 idag, vilket innebär sen vecka. Är ganska peppad inför denna veckan eftersom att det är lov på fredag. Sedan är det vårigt ute, snön smälter och det är plusgrader ute. Riktigt skönt, längtar så tills våren kommer! Ha en bra måndag! 

Summer on Tumblr.


Och så var helgen över..

Hej på er! Har ni haft en bra söndag & helg? Det har jag! Har väl lite ångest för att jag somna i tre timmar förut och fick inte gjort så mycket matte som jag hade hoppats på, men som tur är har vi mattelektion imorgon. 
Har precis ätit lite gott framför tv, är verkligen utvilad och redo för en ny vecka nu! Snart lov och allt, riktigt taggad inför lovet även om jag inte har några planer. Ska bara bli så skönt med ledighet. 
Vi hörs snart, puss! ♥

ATM


Nu blir det spanska, sen ska jag äta lunch med familjen! Såå hungrig! I eftermiddag ska jag plugga matte och ut på en promenad eftersom att det inte blev något pass idag! Puss på er!

Sunday morning




Bilder från igår, kollade på mello med Amanda, Magnum, Issa och Jennie!

Godmorgon! Har precis ätit en god söndags frukost, tog mig upp ut sängen även om jag hade huvudvärk.. Nu ska jag strax ta på mig mjukis och sen plugga in 40 glosor inför spanska testet imorgon, får se om jag tränar idag för jag har tagit mycket stark medicin. Men ska i alla fall plugga matte eftersom att jag har prov på torsdag! Ha en fin söndag! 

Nu bär det av..

Hola guys! Nu ska jag strax möta upp Mandisen för att sedan ta bussen till Jennie. Myskläderna är på, ska bli riktigt mysigt faktiskt att bara ta det lugnt tillsammans med mina vänner och äta gott. Bästa kombinationen! Ville bara önska er en fin kväll! Puss & kram! ♥

Första Februari

Följ mig på instagram: disathorsson

Hej på er! Lagt bloggen helt åt sidan idag eftersom att jag har varit så trött. Vaknade nio imorse och fixade en jätte god frukost som jag sedan tog med upp till sängen. Eftersom att jag vaknade såpass tidigt hade jag massa tid till att inte göra något. Jag satte på några avsnitt av TB och låg kvar i sängen tills jag gick ut på en promenad med min kamera. Gaah vad längesedan det var, helt sjukt. Fotade en hel del men jag är inte helt nöjd. Men det var ju ett tag sedan jag fotade så det kanske är anledningen..
 
Har precis klivit ur duschen, ikväll ska jag hem till Jennie tillsammans med dom andra tjejerna för att ha en mellokväll. Vi ska helt enkelt äta gott och mysa framför melodifestivalen! Ska bli riktigt mysigt!
Imorgon blir det plugg plugg plugg och träning! Puss, ha en bra lördagskväll! ♥

RSS 2.0