Grey

Grey

First

Bild på min och Bellas drink från i lördags // Såhär glad var jag att gå upp och jobba imorse...
 
Efter jobbet åkte jag hem till Ulrika och åt pannkaksmiddag!
På vägen mot kyrkogården plockade vi en bukett..
Våran ängel..
 
Heej på er, och vem är jag? -Världens sämsta bloggerska.. Haha älskar att jag lovar er massa saker hela tiden men inte håller dom.. Hoppas att ni mår bra i alla fall, idag är det måndag och jag började jobba idag. Jag gick från 10-14 vilket var så så skönt! En mjuk start, efter jobbet åkte jag hem till Ulrika och gjorde pannkaksmiddag. Tillsammans med pannkakorna hade vi jordgubbar, nutella m.m. Så underbart gott var det! Efter att vi hade ätit gick vi ut på en promenad, mot Caroline. Vi plockade med oss blommor som vi plockade, det blev jätte fint!
 
Fick sagt hejdå till min fina vän, Ulrika åker nämligen till Portugal på onsdag.. Kommer sakna den tjejen så mycket! Hade i alla fall en jätte mysig eftermiddag med henne.
Angående helgen som jag glömde att skriva om så hade jag en jätte bra lördag/söndag! 
Jag, Bella, Magnum, Issa, Julia och Jossi åkte hem till Jennie och förkrökade lite hos henne. Sedan drog vi vidare till en fest, dock drog jag, Bella, Jossi och Magnum hem ganska fort. Träffade upp Fredrik som jag sov hos, kunde tyvärr inte spendera mer tid med honom då han skulle jobba på morgonen. På söndagen åkte jag till gymmet och körde mage med Miyase och resten av eftermiddagen sov jag och pluggade!
Dagen idag på jobbet gick bra, var super nervös men det gick bara bra! Imorgon går jag från 10-18, kommer bli tufft men det löser jag då det var min vanliga tid förra året! 
 
Är så fruktansvärt trött nu så jag ska nog bara kolla på TB och sen sova! Puss ♥

Lördag

Hejsan! Nu börjar det närma sig måndag, vilket gör mig lite nervös faktiskt.. Det var ett tag sedan som jag jobbade i butiken, ett år sedan om jag minns rätt. Alla rutiner och regler är väl kvar i huvudet men allt är ju så ovant och jag är faktiskt ganska nervös! Som tur är jobbar jag bara från 10-14 på måndag, så det blir en liten mjukstart. Jag kommer säkert komma ihåg allt när jag väl befinner mig i butiken och så, bakom all nervositet så kommer det nog gå hur bra som helst! Älskar ju mitt jobb! 
Jag ska strax fixa ihop en brunch då jag vaknade för en timme sedan.. Ska sedan hem till farmor & farfar. 
Vill spendera så mycket tid som möjligt tillsammans med dom nu. 

Eftersom att jag inte skrev om vad jag skulle hitta på igår kväll så kommer jag skriva om det i ett annat inlägg, lovar! Ska bättra mig när det gäller min blogg nu framöver! Kramisar!

I'm so fancy, you already know

Fancy

You're home

Heej på er! Hur mår ni? Jag mår riktigt bra, har haft många bra dagar det senaste! Så vad har hänt efter midsommar? Min Magnum har kommmit hem!!! Så fruktansvärt härligt! Efter 10 veckor av saknad så är hon äntligen hemma, så som jag har saknat min bästa vän alltså! 
Men innan jag berättar om det så kan jag berätta lite kort om min måndag. För då åkte jag och Ulrika tillsammans med hennes mamma hem till Carolines familj. Ulrika hade med sig sushi till alla så vi satt ute på altanen och njöt utav solen. Älskar att vara hemma hos Caroline samtidigt som det kan vara ganska så jobbigt ibland då man så så gärna vill träffa henne! Vi ska antagligen dit igen nästa vecka, vi försöker att besöka dom så ofta som möjligt men nu när jag börjar jobba på måndag så kommer det kanske bli allt mer sällan, speciellt när Ulrika åker till Portugal också..
I alla fall, vi hade det jätte mysigt och jätte roligt ihop. Vi gick ut med Mulle (hunden) på lite äventyr.. Det slutade med att vi gick fel.. Men vi hittade hem, tack vare Ulrika!
Har även börjat kolla på Orange is the new Black, så jäkla bra! Är redan på säsong 2, så när jag kom hem från Caroline bäddade jag ner mig i sängen med jordgubbar, kladdkaka, grädde och serie! Så mys!
 
På tisdags morgonen åkte vi ut till Öckerö där Amanda skulle anlända med båten som hon har seglat över atlanten med! Åååh när jag såg båten började jag gråta och hoppa av glädje! Kunde verkligen inte förstå att Amanda skulle komma hem igen. Vid 10 var båten parkerad och jag fick äntligen hålla om henne!
Jag, Issa, Linnea, Jossi och Amandas familj hade åkt ut för att hämta upp henne! Efter att vi hade fått se båten åkte vi hem till Amanda och grillade. Vi åt jätte god mat men även fika! Vi spenderade hela dagen ihop. Vi handlade massa gott som godis, chips oså och satt framför tv. Vi åt även pizza som önskades av tösen!  Dagen därpå gymmade vi och sedan hämtade vi upp Jossi för att åka ner till havet! Vi hade med oss grill och choklad, vi doppade frukt i smält choklad framför solnedgången och pratade massvis! På kvällen träffade jag upp Fredrik oså åkte vi hem till honom. Kommer sakna honom så mycket nu när han åker iväg på tisdag.. Kommer bli tufft, samtidigt som Ulrika åker.. Tur att Amanda kommer hem från Brighton snart. Och att jag börjar jobba på måndag!
Har i alla fall haft 4 riktigt bra dagar bakom mig och fler kommer. Idag har jag bara städat, pluggat inför på måndag och nu ägnar jag lite tid åt bloggen! 
 
Mer om kvällens planer senare för annars blir detta inlägget så långt.. Hoppas ni mår fint! Puss ♥

Midsommar

Heej! Nu tänker jag kortfatta min midsommar helg..I fredags så åkte jag och mina tjejer hem till Jennie för att fixa fina kransar till dagen! Det var riktigt mysigt att sitta o pyssla med varsin krans och när vi var klara åkte vi vidare till Hällsvik där det var lite midsommarfirande! det var sång, dans, tävlingar osv. Väldigt traditionellt, vilket var grymt mysigt och kul! Efter att Jennie hade fått sjunga en låt uppe på scenen så drog vi alla hemåt för att äta. Jag åkte hem till min familj och åt, där träffade jag ett tiotal antal personer som vi åt med. Vänner och grannar, åt riktigt god midsommar mat och lyssnade på bra musik. När kvällen närmare sig så började jag fixa mig, vid åtta drog vi alla mot Jossi där vi förkrökade lite! Hade en grymt bra start på kvällen hos Jossi! Vi sjöng, dansa, drack gott och åt lite smått. Vi testade även på vattenmelon drinkar! Efter några timmar drog vi vidare till Sebbe, sedan till Jessica och sedan till Amanda.. Vi flyttade runt lite vilket inte var så planerat men jag hade kul i alla fall! Dessutom träffade jag Fredrik under kvällen vilket var super härligt! Kvällen rullade på som för andra och midsommarnatten slutade med att jag och Fredrik promenerade hem till honom i soluppgången! Midsommarnattsdröm!
 
Igår mådde vi väl sådär efter festligheterna, men vad gör det? Vi spenderade halva dagen i Fredriks säng och på kvällen träffade vi hans kompisar. Nu däremot är jag hemma och har varit det sedan klockan 12. Åkte från Fredrik imorse då han skulle jobba. Har vilat på altanen, ätit massa god mat och ska strax sätta på en serie och gotta mig framför den! Är så sjukt trött men mår riktigt bra ändå!
 
Imorgon ska jag träffa Ulrika då vi ska åka hem till Caroline och umgås med hennes familj lite. Alltid lika underbart, så det ska bli mysigt! Saknar Caroline lite extra idag faktiskt, speciellt nu.. Men imorgon när jag får träffa hennes familj vet jag att jag kommer att må bra! Puss ♥
 

Utmattad efter en bra helg!


Heeej! Hur mår ni? Jag mår jätte bra, är lite trött bara så jag ligger ute på altanen under parasollen och vilar. Pappa har precis tänt grillen och strax kommer mamma och Saga hem med jordgubbar så det blir perfekt! Mer om min midsommarhelg kommer jag att berätta om ikväll med bilder oså! Hoppas ni alla mår bra och att ni har haft en bra helg!!
Vi hörs av senare! Puss och kram!

GLAD MIDSOMMAR!



Inför midsommar







Gårdagens bilder

Hej på er! Hur mår ni? Jag är själv riktigt trött men mår fint! Mycket att göra nu inför midsommar.. Eller inte? Igår kväll åkte jag och Bella ner till havet med pizza, dricka, naturgodis och godis och satt där tills solen gick ner! Precis som vi gjorde dagen innan. Idag däremot var vi i stan, fick köpt det sista plagget som gjorde min midsommaroutfit komplett! Vi åt thai och strosade runt i butiker tills det började regna.. Då åkte vi hem med desamma! Nu är jag hemma och har fått mycket gjort! Har ätit, städat rummet, rensat tvätt, tvättat, bestämt kläder och smycken inför imorgon, handlat osv osv! Nu återstår det lite hemmaspa på schemat innan jag går och lägger mig och kikar på någon serie. Är så så sjukt trött, har varit så uppe i varv dom sista dagarna.. Ska bli skönt att få slappna av lite, bara vara. Det är även skönt att fått gjort klart allt som städning oså! Så när jag kommer hem från helgen så får jag komma hem till ett rent rum! Bland det bästa som finns! Nu ska jag fylla badkaret med massa bubblor, puss

Värme


Heej i värmen! Hur mår ni? Jag mår toppen, bränt mig lite efter dagens solning men det är ingen fara! Kom till Bella tidigt imorse, vi satte oss tidigt ute i solen och hade det super skönt! Hur härligt som helst var det, att inte göra något! Vi åt god lunch och lite senare fixade jag ihop ett gott fat med frukt, bär och kakor från gårdagen när vi var nere vid havet! Nu ska vi fortsätta njuta utav denna underbara värmen! Puss!

Tisdags brunch







Halli hallå! I förmiddags så träffade jag Jennifer, Emelie och Miyase! Vi åt en jätte god brunch som ni ser på bilden, det var jätte mysigt! Sedan satt vi ute i solen och njöt, riktigt skön dag! Men den är inte över än! 

Mysisar


God kväll! Sitter just nu på min altan med Bellis och Amanda! Vi äter naturgodis, chips och godis. Super mys, älskar sena sommarkvällar! Hörs imorgon! 

Nu nu nu




Två riktigt bra dagar

Heej på er, jag har haft två riktigt bra dagar då jag har hållt mig borta från datorn!
Idag är det söndag, vilket innebär att det har gått 4 dagar på sommarlovet redan. Det rullar på, men det är skönt också!
I fredags åkte jag in till stan och mötte upp Amanda och Josefine, vi kikade runt lite i butiker ihop och sedan när Josfine hade åkt så gick jag och Amanda och köpte froyo. Vi satte oss vid operan i solen, det var riktigt mysigt! På kvällen var vi bjudna till Linn som hade en bbqkväll med massa god mat! Träffade nytt folk, åt och drack gott och vid 3 tiden när solen var påväg upp så mötte jag Fredrik. Sov hos honom och spenderade dagen där! Igår kväll var vi här och åt tilsammans med min familj. På kvällen gick vi en promenad och vid ett gick vi och la oss, vi var såå trötta! Nu på morgonen skulle Fredrik till jobbet så jag följde honom till bussen vid 11, gick sedan en PW med Bella! Har sedan dess ätit och solat, är så sjukt trött men jag har haft två riktigt bra dagar! Och det kommer fler! Imorgon åker Mandisen till Brighton i tre veckor, kommer sakna henne otroligt mycket.. Därför ska jag, Bella och Amanda ses ikväll!
 
Hoppas ni har det bra och mår fint i sommarvärmen! Puss ♥

SOMMARLOV

SOMMARLOV! Helt amazing verkligen! Inga måsten, inga tider att passa, inga tidiga morgnar, lektioner, plugg och skit! Bara ledighet med god mat, fint sällskap, sena kvällar, fester, bad, sol och resor! Sommaren kommer bli fantastisk! Så otroligt skönt att ha 70 lediga dagar framför sig som består utav resor till Alicante, Antibe och Magaluf! Kommer även börja jobba den 30:e Juni, det ska bli kul!!
 
Igår kväll mötte jag upp Fredrik och spenderade natten där, sedan åkte vi gemensamt in till stan för att båda ha varsin avslutning! Efter avslutningen fikade jag, Emelie och Olivia! För underbara!! Mötte sedan upp Bella för att handla inför vår sommarlovsbrunch!!! Det blev riktigt gott och lyckat, är i matkoma fortfarande..
Vi låt på altanen i solen, sedan solade vi och tog det lugnt.. Nu ska jag sova lite för jag är så fruktansvärt trött! Hör säkert av mig ikväll, puss ♥

En musikalisk kung

Vi började väntandet med kortlek, måla och äta!
Bland det absolut finaste jag har!
På kvällen innan konserten gick vi till ica och handlade massa gott!! Det blev riktigt mysigt i tältet!
På morgonen 05:30 radades alla upp som hade fått en siffra, för att sedan gå ner till Ullevi!
Vi slussades in i olika grupper efter vilket nummer vi hade!
Trötta, varma..
Men glada i alla fall!
Från 7 på morgonen till 6 på kvällen väntade vi utanför Ullevi..
Solen var riktigt varm, men man fick röra sig så som man ville. Bara man var där under uppropen!
Sedan slussades vi in i ett nytt område, utanför porten som skulle öppnas..
Trots hunger, värme och ett stort behov utav att gå på toa så var vi taggade i alla fall!
Första gruppen 1-200 gick in i arenan! Så otroligt häftigt!
Legenden!
Bästa!!
Fyllde hela Ullevi och mer!
AMAZING!
Bäst!!
!!!
En otrolig konsert!
Avslutningen!
Så fint!
2014
Avslutade kvällen perfekt!
 
Heej på er, herregud vad ska jag börja... Efter en sådan lång väntan fick vi uppleva bland det bästa jag någonsin sett! 69 349 människor fyllde Ullevi och var där för en anledning! Att se och höra Håkan! Han gjorde så att tårarna rann, hjärtat slog och glädjen var ofattbar!! En sådan föreställning, bästa konserten jag har varit med om! All väntan i åska, regn, blåst, blixt och dunder var så värt det. Tältet som läckte och allt annat elände spelade ingen roll! 
 
Jag vet inte vad jag ska börja.. Vi köade ju ifrån fredags morgon, vi fick våra nummer och satte upp vårt tält. Tanken var att sova under bar himmel men det kunde vi ju glömma när det började regna.. Mamma fick åka hem och hämta tältet och sedan när vi hade suttit upp det så hade vi det super mysigt! Vi åt lunch på donken och vid 3 på förmiddagen var det ett upprop för att se att alla var där. Sedan efter plugg och lite sådant gick jag och Ulrika till ica och köpte massa gott! Vi gjorde kycklingwraps i tältet. Åt vitlöksbröd, godis, jordgubbar m.m. Det var så så så mysigt! Men sen vid 10 så började det åska, blixtra, blåsa och regna rejält. Vi hade upprop vid 10 och sen vid midnatt. Eftersom att vi var uppe på taket så kunde man se hur blixten lyste upp hela himmelen! Vårt tält läckte lite, men det löste vi alldeles perfekt! På morgonen vid halv 6 var det upprop igen och sedan städning. Vid 7 vandrade vi ner i nummerordning till Ullevi och delades in i olika grupper efter vårt nummer. När vi var indelade åkte jag och Ulrika mot centralen (det enda som var öppet vid 8) och sminkade oss oså! Sedan kom mina föräldrar och hämtade all jobbig packning som vi inte fick ha med i kön.  Köandet fortsatte, mer folk kom som inte hade övernattat samtidigt som solen brände på ordentligt. Fick sådan ful bränna men det löser sig.. Vi sov, solade, spelade kort, åt, promenera, dansade och sjöng. Tv4 och andra raportrar kom och filmade och ställde frågor. Jag är med på tv4 play nu, haha! Nej men allt var väl ganska jobbigt då man var trött och på dåligt humör. Men vi fixade det och fick ta del utav det absolut häftigaste jag har varit med om!
 
Vid 2 igår var jag hemma tror jag, vaknade med ont i halsen, blåmärken och en öm kropp. Men det är skitsamma hade en otroligt bra kväll med Ulrika, Håkan och alla andra fantastiska Håkan fans. Allt folk som man pratat med och lärt känna är så vänliga! 
Har lyssnat på Håkan hela dagen idag, kikat igenom vad tidiningar har skrivit och klippt ut bilder från gp!
Är så glad och lycklig efter denna konserten!!
Men nu ska jag återgå till min vardag. Jag ska strax grilla med familjen men sen skriva klart min svenska! Jag är ledig imorgon och då ska jag endast plugga matte! Puss & kram!!
 

Snart såå!!





28 timmar kvar..











Hej! Mår ni bra? Det gör jag!! Just nu ligger jag och Ulrika i vårt tält medans regnet öser ner.. Men det gör inget för det är så så mysigt här! Vi befinner oss bakom bergakungen bland andra Håkan fan! Vi var här i morse och det var redan massa tält, vi fick vårt könummer! Jag är inte så förvånad över att vi fick 196,197 för det var folk som började köa i söndags.. Vi har det jäääätte mysigt! Vi ska strax gå och köpa massa gott och sedan plugga, har ett matteprov som jag måste plugga till.. Men det passar ju perfekt när det är 28 timmar kvar! 
Detta är så fruktansvärt mysigt, såklart saknar vi Caroline men hon är med oss!
Puss på er! 

Gamla kommenterar - svar

Fråga:   Vem är Fredrik? Hur kommer det sig att ni har börjat umgås? :) Bilden på er två var såå fin
            - Hur träffades du och Fredrik? Ni är jätte söta ihop!
            - vem är fredrik? :)
Svar: Har nu fått några frågor kring vem Fredrik är och det är väl dags att svara på dom frågorna men jag vill även tacka för era fina kommentarer kring bilden på oss! ♥ Jag träffade Fredrik i julas på ett krök, ända sedan dess har vi haft kontakt. Det har väl gått upp och ner men jag kan säga att han betyder så otroligt mycket för mig. Han är så så bra och får mig på glatt humör och får mig att må  så bra. Ni vet att jag har haft det tufft kring hela situiationen med Caroline, han har funnits där för mig och lyssnat, även om vi inte kände varandra så väl då. Jag är riktigt lyckligt lottad och är SÅ glad att jag har honom i mitt liv. Tänker inte gå in på detalj med allt men jag har väldigt starka känslor för honom och tycker riktigt mycket om honom!

 
Fråga: Varför blev det så att du jobbar hos henne? Varför en hälsokost liksom? vad gör du för något där, har du ansvar över hela butiken?
Svar: När jag var yngre så besökte jag och farmor den butiken väldigt mycket och köpte saker. En dag så frågade jag ifall jag kunde få praktisera där och så blev det. Var där två gånger och praktiserade och förra sommaren så jobbade jag där. I tre veckor hade jag ansvar för butiken. Öppnade, stängde, höll koll på kassan, lagret, varor, rutiner som städning osv! Det var ett extremt stort ansvar då jag inte kunde på mycket om hälsokostens värld heller.. Fick plugga och ha en mapp till hands när kunder kunde komma och jag inte visste såå mycket.. Men i tre veckor gick det hur bra som helst och det var så värt det för jag ska jobba där i sommar också, bland annat. Jag är inte så intresserad av hälsokost men det är ett otroligt roligt och spännande jobb. Man blir väldigt erfaren och det är alltid bra att ha i CV.
 
Fråga: Åh har du på dig den aztec koftan från fiorucci? Vet du om den finns kvar?? Hur mycket kostar den förresten?
Svar: Ja det har jag! Den finns tyvärr inte kvar då jag köpte den i höstas för 800.-
 
 
 
Fråga:  Har du besökt någon kurator? Eller hur har du klarat dig igenom denna hemska situationen?
Svar: Ja jag besökte en kurator ganska fort efter att Caroline hade dött. Först tyckte jag att det var riktigt onödigt "varför ska jag dit för?" lite så tänkte jag. Men det hjälpte mig att läka även om det inte var mer än 4 ggr. Kuratorn hjälpte mig att prata, gå igenom sorgen. Det var skönt att prata med någon som man inte kände eller kände til händelsen. Men bortsett från kuratorn har jag mina underbara vänner och min familj, släkt som hjälpte mig.

Fråga: Vad hände henne egentligen? Har bara hört en massa rykten då jag bor i Göteborg och har kompisar som var bekanta med henne men jag hade velat veta vad som egentligen hände, vill inte tro på rykten.
Svar: Kan förstå att man hör massa rykten om en sådan här situation men jag tänker inte berätta allt här på bloggen då jag respekterar familjen för mycket. Alla ska inte heller veta hur, när, varför. Men det jag vill dela med mig utav var att Caroline dog livet av sig. Hon kände att hon inte passade in i denna världen, som jag tror många ungdomar känner idag då alla krav på oss är enorma och helt sjuka. 
Det har idag gått 100 dagar sedan hon lämnade denna världen och det är tufft, riktigt tufft. Men med tiden så läker man och jag har lärt mig att leva med denna smärtan. Har fina saker att leva för, fortsätta kämpa!

Ledig


Godmorgon! Just nu ligger jag i Fredriks säng och ska ta det lugnt tills klockan blir 9.. Träffade Fredrik efter skolan och arbetsintervju igår, vi eller aa han pluggade lite, jag vilade mest för jag känner att jag har en förkylning på g.. Vi bakade och hade det mysigt som vanligt! Helt sjukt hur mycket jag tycker om den killen. 
Han åkte precis iväg till skolan men eftersom att jag är ledig idag så stannade jag kvar lite! Om nån timme ska jag dra mig hemåt, där väntas städning och plugg.. 
Det är skönt att jag är ledig idag så att jag får tid till plugget, kommer knappt få någon tid åt det i helgen då jag och Ulrika ska köa till Håkan! 
Hoppas ni får en bra torsdag, puss o kram på er!

Nedräkning..

Hej på er! Stannar hemma från skolan idag eftersom att första lektionen var inställd och den andra var ganska onödig.. Men det var skönt att det var så eftersom att jag har sådan migrän, tror det är trycket i luften som får mig att må såhär.. Inte så bra när jag behöver plugga inför mitt svenska prov imorgon. Men det är verkligen inte långt kvar nu alltså!! Är ju "ledig" idag, imorgon är det skola och sedan på torsdag-fredag är jag ledig. Jensens treor tar studenten på torsdag så då slipper vi skolan, på fredag är det sveriges nationaldag så då är vi också lediga! Så det blir ytterligare en långhelg, så sköönt! På måndag har jag kompledigt och på tisdag är det skola, ska även klippa mig på tisdag! Ska bli skönt att bli av med lite längd + slinga håret!
På onsdag väntas skolavslutning vilket är underbart! Sedan har jag två veckors ledighet innan jag börjar jobba!
 
Efter att jag hade slutat skolan igår så mötte jag upp Bella och lunchade, träffade även Fredrik sedan när jag vänta på att Bella skulle skriva klart sitt matteprov! Det var mysigt att träffa dom båda lite sådär halv spontat och spendera tid med dom!
Mina två absolut bästa, finaste och vackraste änglar! Älskar er bda så otroligt mycket, även om en av er är en riktig ängel! ♥

Igår kväll träffade jag upp Ulrika, vi promenerade till graven och satt där ett tag. Det är fortfarande overkligt för både henne och för mig. Att det snart har gått 100 dagar sedan hon dog är ofattbart, obeskrivlig känsla. Det händer mycket bra och dåliga saker i mitt liv just nu. För det mestadels bra saker som jag bara vill dela med mig utav till henne. Saknaden igår var verkligen jobbig men det var så otroligt skönt att träffa Ulrika. Vi bestämde även oss var att spontant åka hem till Caroline trots att klockan var halv 10. Vi var så välkommna så och det var verkligen behövligt. När man saknar Caroline som mest är det bästa att vara hemma hos henne, närmare kan man inte komma liksom. Ska till graven i kväll igen tillsammans med Amanda.
 
Nu i alla fall ska jag till ica tillsammans med Bella och köpa lite frukt och sedan ska jag plugga järnet inför svenska provet imorgon! Behöver bara få e så det är lugnt!
Ni får ha en jätte bra dag, nu ska jag klä på mig och bege mig! Puss! ♥

Första Juni

Heej! Första Juni!? Helt sjukt!!

Hur mår ni? Jag mår fint, lite segt att det är så bra väder ute och att jag sitter inne och skriver på min muntliga redovisning som jag ska ha imorgon.. Men nu är det inte långt kvar till skolavsutning! Åh vad underbart det ska bli med ledighet, sena kvällar, bad, sol, sommarjobb, fester, grillad mat och resor!
Om lite mindre än en vecka är Håkan, som jag längtat!! Ska bli så otroligt kul, är så avis på alla som har varit på Summerburst, vill också på konsert! Men på lördag är det min tur också!
 
Igår träffade jag Fredrik efter att han hade jobbat, han kom och hämtade upp mig och det kändes så konstigt! Han såg så vuxen ut sittandes bakom ratten även om han bara övningskör. När vi kom hem till honom åt vi med hans familj och sedan gick vi en liten promenad vid havet! Det är så otroligt fint där han bor, älskar att vara där! Vi satte oss på ett berg och pratade lite, det var så otroligt mysigt och jag hade en sådan sommarkänsla!! Eftersom att vi båda har mycket plugg försökte vi fått lite gjort igår men det gick väl sådär.. Slutade väl med att vi satt och lyssnade på musik och gjorde annat.. Innan vi gick och la oss så satte vi på Känn ingen sorg, bästa filmen!! Taggade lite inför på lördag! Nu är jag i alla fall hemma, var hos farmor och farfar lite förut tillsammans med mamma som hämtade upp mig hos Fredrik! Dom ska till Alicante ikväll så jag ville bara träffa dom lite innan dom åker!
 
Nu ska jag plugga vidare och sedan ska jag o familjen grilla lite! Pappa har även fått upp växthuset som mamma fick i 50-års present förra året.. Det är på tiden att det är klart nu! Hoppas ni får en fortsatt trevlig söndag! ♥

RSS 2.0