Påväg till Frölunda!

Nu sitter jag på bussen till Frölunda Torg! Jag ska som sagt köpa lite grejer till klassresa & balen! Jag ska möta upp mamma sen, tänker inte gå runt själv - haha!
Ikväll ska jag på öppet hus hos Amandas syster Matilda! Hon tar studenten idag så min familj ska komma och fira henne tillsammans med andra familjer och vänner! Ni vet väl hur det är med studenten! Nu ska jag fortsätta lyssna på musik och åka buss, kul. Ha det bra, puss & kram!!


Bedtime

Nu ska jag lägga mig i sängen och försöka sova! Det blir alltid väldigt sent så jag ska försöka hamna i säng lite tidigare idag! Ni får ha en fortsatt trevlig kväll så skriver jag imorgon när jag kommer hem från skolan innan jag åker till stan! Godnatt!

Mycket sommar

God kväll! Vilka härliga bilder vi har här ovanför, sommar! Jag har klippt gräsmattan nästan hela kvällen, ätit en massa gott och planerat inför spexfotot på fredag! Imorgon är det torsdag och då ska jag till stan eller Frölunda och köpa eventuellt lite kläder och annat behövligt inför balen och klassresan! Vi hörs sen, kram på er!

Blått & enkelt

Topp: Ullared | Jeans: Monki | Till detta:Låga svarta converse

Onsdag

Hejsan! Jag bloggade inte igår för att jag inte kände för det och för att jag halv somna i sängen när jag kom hem! Det känns som om sommaren är påväg till höst igen, när man är trött och hängig! Idag hade jag en helt okej skoldag, imorgon är det den sista elevensval lektionerna. På fredag ska vi ta spexfoto, jag ska vara tönt! 
Imorgon ska jag iväg och köpa lite saker till klassresan och till balen sedan ska jag på ett informations möte om mitt sommarjobb - förskola! Min dag imorgon kommer vara upptagen!
Så fort pappa kommer hem ska jag klippa gräsmattan, jag vet inte varför jag gör det. Men jag gillar doften och det är en anledning att vara ute i solen! Dom sista dagarna har det varit så, molnigt på förmiddagen och solsken på eftermiddagen! Vi hörs strax igen, pusss!

No good feeling

Hejhej! Idag gick jag från skolan lite tidigare för att jag hade sådan huvudvärk, magverk och jag var så trött. Jag känner mig inte speciellt bättre nu men jag hoppas jag känner mig bättre imorgon!
Det är lite tråkigt när det har varit så bra väder ett tag nu och idag är det molnigt och små skurar. Jag hoppas verkligen vädret förbättrar sig eftersom att vi ska till Gotland nästa vecka och jag har planer i helgen!
Nu ska jag försöka bli av med min huvudvärk genom att gå ut och fota, det brukar funka! Kram!

Klassresa 6-9 Juni

Nu ska jag strax sova men innan det vill jag även säga en liten hälsning till min kära vän Isabella som åker på klassresa imorgon till Uddevalla! -Hoppas du får det bra vännen!
Jag själv ska på klassresa nästa vecka på onsdag, till Gotland! Måste förbereda här på bloggen då ju, lite tidsinställda inlägg för jag kommer inte ha med mig datorn. Jag kommer blogga från mobilen!
Godnatt!

Summer cake

Jag bakade en choklad-kladdkaka förut och den blev riktigt god! Till det tog jag vanilj glass och drack fläder saft!

Blommigt blått

Kjol: Monki | Linne: Indiska | Kofta: H&M | Till detta hade jag låga svarta Converse |

Dear monday

Hej! Jag har haft en helt okej dag idag! Vi hade i stort sätt arberspass för alla dom som behövde men istället gick jag, Caroline, Ulrika & Matilda och köpte glass. Busiga tjejer! Resten av dagen kollade vi på en usel film. Men men nu var måndagen avklarad! Imorgon börjar Elevensval. Det innebär att man får välja ett ämne som man arbetar med hela veckan. Det kan vara för skojj skull eller om man vill höja sig!
Nu ska jag baka, det var ett tag sedan!

It´s a better life without you

Godnatt!

Fyra favoriter från Eurovision

Fyra favoriter från igår! Dom ligger i favorit ordning!

Första doppet

Hello! Idag har jag spenderat min dag vid havet! Jag badade för första gången detta året och jag måste säga att det var underbart! Det har varit en riktigt skön dag men trevligt folk, god fika, härligt väder och ett varmt hav! Hoppas ni har haft en bra dag i det strålande vädret, imorgon är det skola.. Nej men jag är faktiskt ganska taggad inför elevensval på vår skola nsta vecka! Nu ska jag duscha av allt salt från havet!
Tyvärr den enda bilden jag tog!

Min älskade mamma!

God morgon! Vilken kväll det blev igår, över hela Europa!! Helt underbart att Loreen tog hem segern! För varje poäng hon fick så satt vi här hemma och jublade! Fantastikt kul! Något som också är kul är att Norge härmade Eric Saade och idag står det i tidingarna att Eric bara skrattade när han såg Norges nummer! Det är väldigt lustigt att man väljer lika kläder, hår och dans. Det var nog många som kände igen sig igår! 
Men i alla fall - ett stort grattis till Loreen!!

Idag är det morsdag och jag vet inte om ni firar det men det gör vi! Mamma fick uppdukad frukost och presenter. Vi ska även fira mer i eftermiddag! Nu ska jag föna håret och sedan dra på mig min bikini och ut och steka!
Ha en underbar dag, vi hörs strax igen!

HON VANN!!!!!!


Fyra olika frågor


Svar: Roligt att du har ställt så många frågor!
- Jag har aldrig riktigt varit ett Twilight fan. Jag tycker skådespelarna är bättre i TVD & TB. Jag vet faktiskt inte riktigt hur jag har fastnat just för TVD & TB men sedan tycker jag inte Twilight är så intressant heller. Men vi får väl se när andra delen kommer ut i November!
- Jag tycker personligen att True Blood är mer för "lite äldre" kanske 15 och uppåt. Som jag även har sagt innan är det mycket sex scener, mycket mer blod och lite mer skrämmande faktiskt. Men det är lite upp till än själv!
- Nej, jag tycker inte att det är något negativt. Desto äldre desto mer säsonger. Som jag skrev igår så är True Blood på sin 5 säsong och Vampire Diaries slutet av sin 3.
- Det varierar väldigt mycket! Men i nuläget väljer jag True Blood!

Svar: Jag brukar köpa mina boxar på cdon.com & Movieline!


Svar: Jag har fotat dom bilderna med mitt starndad objektiv + UV-filter. Och för er som inte vet vilken kamera jag har, har jag Canon EOS 500d.


Svar: Jag fotar mycket i min trädgård men man kan även säga att jag har mycket blommig mark omkring mig!

Sweet summer sunshine

Sweet summer sunshine
Topp: Monki | Shorts & Bikini: H&M | Smycken & Skor: TopShop

Blue flowers


Hot


Hej i värmen! Jag har legat på altanen heela dagen idag och nu i efterhand känner jag mig snurrig! Men det ger verkligen resultat, jag har redan fått färg och är röd på flera ställen! Det är verkligen super skönt att vi slappa en hel dag på altanen och slippa tänka!
Som ni kanske ser har jag en liten uppfriskning på bloggen, eller ah.. Jag valde att ha en vit blogg och svartvit bild. Headern och designen slår inte den andra färgglada men jag ska testa att ha denna nu ett tag!

Bland blommorna

Hejhej! Jag har väntat med att blogga idag eftersom att jag har varit ute på altanen och solat! Jag har även fotat en massa vackra blommor! Det är en vacker period nu när allt blommar! Nu ska jag ta det lugnt på altanen! Ha en toppen dag!

TB update


Bild från Movieline!

För er som är True Blood intreserade så släpps säsong 4 här i Sverige 1/6!! Jag har redan sett den säsongen men det kommer bli kul att kunna köpa den och ha den i mina lilla vampyr kollektion! Säsong 5 - True Blood kommer börja sändas i USA 10/6! Det är verkligen något jag ska följa! Bra serie!!
För er som är mer The Vampire Diaries fans så har säsong 3 redan haft sin final i USA men här i Sverige på TV6 så är det avsnitt 20 som har visats!
Om ni har några frågor kring vampyr serier så fråga på!

Friday

Hejsan! Jag har haft en riktigt bra prao denna veckan och idag var det lite speciellt för jag var praktikant/barnvakt. Jag passade min 4 åriga kusin vid sidan av praktiken! Efter min prao idag åkte jag med Bella till maxi och köpte morsdag presenter, jag fick köpt en riktigt bra sak till min mamma! Vi tog en sväng förbi Triumf glass och sedan när jag kom hem chillade jag på altanen tills Bella kom igen!
Vi två har haft en riktigt mysig fredags kväll! Nu ska jag se på några avsnitt av TB och sedan sova!
För er som fortfarande är och ska vara vakna - ha en toppen fredag kväll!

Fredag

God morgon! Idag ska jag åka iväg lite tidigare för att jag ska passa min kusin nu på morgonen! Det är skönt med fredag men det är inte lika skönt att det är sista dagen på min prao plats! Det har varit super kul och riktigt intressant men jag kan alltid komma dit frivilligt också! Nu ska jag klä på mig, jag hör säkert av mig innan jag åker, puss!

Strålande torsdag

Hej igen, haha! Innan jag åker ville jag bara lägga upp en bild på hur jag ser ut idag. Inte för att det är världens bästa bild men ni får se närmare när jag kommer hem också! Puss på er och ha en riktigt bra dag!

Min vackra vän

Isabella Hylén

Back!


Bella & jag igår!

Heeeej! Ursäkta att jag inte bloggat! I förrgår var jag som sagt barnvakt och vi hade krångel med vårat bredband här hemma också men nu är jag tillbaks! Igår hade min mamma ett inrednings party, det var riktigt kul och det fanns en massa snygga saker. Det var nämligen mammas arbetskamrat som har ett ytterligare ett jobb som säljare. Det var i alla fall riktigt kul!

Jag kan ju inte säga något annat mer än att vädret här i Götet är underbart! Även om jag praoar och är inomhus så säger alla kunder att det är huur varmt som helst. Men det känner jag när jag åker till Majorna och från!
Nu ska jag ta på mig och föna håret, vi hörs när jag kommer hem! Men jag ska till Ulrika idag också och sy upp min avslutningsklänning! Kul!!

Tisdag morgon


Morgon! Haha jag tror att hela denna veckan kommer vara rätt rolig här på bloggen. Med ett annat ord upprepande! Jag bloggar på morgonen, med bilder osv och sedan när jag kommer hem - outfit och lite annat. Jag ska strax hoppa på moppen mot Majorna i morgon solen! Det är riktigt skönt ute och det ska bli riktigt varmt idag också! Ni får ha en toppen fin dag så hör jag av mig när jag kommer hem men jag ska även sitta barnvakt idag också! Ha en toppen dag!!

Tre frågor


Svar: Jag praoar i en Hälsokost i Majorna! Jag städar, hjälper till med kunder, märker varor m.m!


Svar: Den kommer från Ullared!


Svar: Jag gör dom flesta collage på polyvore.com!

Klädseln

Linne: Ullared | Kofta: H&M | Jeans: JC | Skor: Skopunkten

Det var soligt

Hej, jag är helt slut.. Det tar verkligen på krafterna att praoa! Men det har varit underbart väder idag så jag har överlevt. Nu åskar det och öser ner men det är bara mysigt! Nu ska jag äta och sedan slappa lite!

Colorful clothes

Colorful
Linne, Smycken & Bikini: H&M | Shorts: etsy.com | Skor: asos.com | Lipstick: TopShop

Morning sunshines!

Morgonens lilla jag + en mini titt på min outfit!

Godmorgon! Vilket underbart väder vi har i Göteborg idag, det är riktigt skönt ute! Jag är helt klar och redo för att åka men det är 30 minuter kvar.. Det kommer bli riktigt kul att få träffa Malin (som äger butiken) det var ett tag sedan som vi träffades. Ni får ha en grym måndag! Hejdåå!

Finished


God kväll! Nu har jag suttit i timmar med Emmas design och det blev bra till slut. Jag hann tyvärr inte med Idas design men det får bli morgon dagens uppgift! Jag har haft en riktigt kul dag, jag har planterat en massa växter, bär och blommor i trädgården som ni får se imorgon om det är fint väder! Ha en toppen fin kväll, nu ska jag sova för imorgon ska jag upp och praoa!

Moppe utflykt

Hejsan! Efter lunch tog jag och mamma min moppe till Majorna för att se hur lång tid det tog och vilken väg. Jag ska som sagt praoa imorgon i Majorna. Jag ska då ta moppen så det var därför jag var tvungen att se vilken väg jag ska köra imon! Vi tog en glass på Triumf Glass och kön var flera meter!
Vilket hett väder vi har här i Götet idag, det var dock på tiden för lite värme! Nu ska jag hjälpa min vän Emma med hennes design och sen Ida! Ha en toppen fin kväll så hör jag av mig senare!

Bikinis från H&M

Jag fick två frågor igår om bikinin jag köpte igår! Vart den kom ifrån? Hur många bikinis har du? Jag tyckte att det skulle vara lite kul att göra ett bikini inlägg! Alla bikinis kommer från H&M!


Finally some sun


Hellu! Jag hade en riktigt trevlig kväll med Bella igår, något som verkligen behövs efter att man har spenderat hela dan med sin familj! Idag ska jag hjälpa till lite här hemma - rensa i trädgården, klippa gräsmattan osv! Imorgon börjar jag att praoa! Det ska bli riktigt kul! Nu ska jag klippa gräsmattan! Puss & Kram!

Har haft en underbar kväll, skriver mer imon!


Kul att hitta plagg

Ni vet ibland när man röjer bland gamla kläder och annat skit så hittar man alltid något kul! Jag har en extra garderob med gamla kläder och igår när jag kollade runt där hittade jag en ur söt kjol! Om ni inte visste det så "samlar" jag på kjolar. Det var ett tag då det bara var kjolar kjolar och återigen kjolar! Jag har 11 kjolar i garderoben och nu har jag ytterligare en. Kul att hitta en massa användbara plagg!
Från Indiska

Ny bikini

Nu börjar utökandet av min lilla bikini kollektion! Idag köpte jag denna underbara bikinin som jag så jag längtat efter att få köpa! Ville ha en bh-bikini och tyget är underbart! Längtar efter att få ha denna på mig i sommar!

Nödvändiga köp!

Hejsan hejsan! Jag kom hem för en timma sedan men sedan dess har jag sovit konstigt nog! Jag fick köpt en massa bra och nödvändiga saker! Jag kommer visa det jag köpte men inte det som jag köpte till avslutnignen eller balen. Jag tycker att det ska bli en liten överraskning i alla fall! Jag är såå trött så jag skulle kunna somna igen men jag får väl försöka att hålla mig vaken!

Köper avslutnings skor!


Gårdagens

Linne: Lindex | Kjol & Kofta: H&M | Halsband: Glitter | Armband: UroPenn | Ring: Made by me

Lördag


Godmorgon godmorgon!
Jag har haft en riktigt skön morgon med fruktsallad, ansiktsmask och Kent som spelar. Idag ska jag iväg med min mamma och syster och köpa lite smått till både skolavslutning och bal! Jag ska strax dra av min ansiktsmask och ta en dusch. Ni får ha en underbar lördag!

Fredags mys




Hejhej!
Just nu sitter jag hos Isabella och myser. Vi åkte till en pizzeria förut och käkade pizza. Nu har vi suttit här några timmar och smaskar på glass, vindruvor, godis, chips och jordgubbar! Nu ska vi se på film, pusss!

Citrus & Orange

Orange and Citrus
Linne & Halsband: Modekungen | Shorts: etsy.com | Skor & Bikini: H&M | Solglasögon: Monki | Nagellack: nordstrom.com | Parfym: Kicks

Fredag


God morgon... Jag tror inte jag ska kolla på mer True Blood eller Vampire Diaries för man fastnar alltid och så går timmarna! Idag i alla fall känner jag mig faktiskt väldigt pigg, första dagen på min lediga dag som jag sover till 12. Idag ska jag njuta av solen som precis titta fram, jag har fortfarande läxor att göra också! Jag ska såklart vila lite också. Denna helgen är gjord för att vila ut! Nu ska jag äta frukost - fruktsallad och sedan börja ta på mig!
Ha en fin dag!

The blog have a new design


Uppdatera! Underbar ljus och fin design! Jag diggar den verkligen. Nu ska jag bädda ner mig i sängen och kolla på True Blood, det var ett tag sedan jag kollade på mina boxar. Jag kom ihåg när jag satt uppe till 7 på morgonen och kollade, galen tjej! Nu ska jag bara kika på några avsnitt och mumsa klart på min Half baked som jag inte har ätit upp än! Ni får ha en riktigt bra kväll så hörs vi imorgon, godnattt!

Beautiful white flowers


Tips: My music högtalare

Hej! Förra veckan kom mamma hem med en liten mini högtalare till mig. Den är riktigt bra, den kanske är liten men volymen är inte liten..! Jag kommer defenetivt ha med denna till stranden i sommar. Mamma köpte den på designtorget här i Göteborg för 195.- och den är så värd det! Här hittar ni den!

Dagens

Topp: Gina | Jeans: JC | Skärp: H&M

Half Baked

Hej, idag har jag spenderat lite tid med min mamma! Jag har köpt balsaker och och lite annat kul! Nu ska jag kolla på det sista avsnittet av One Tree Hill och smaska på lite glass som jag köpte förut! Sedan ska jag göra lite läxor... Kul! Men vi hörs av sen, kraam!

Blue and brown

Summer feelings, summer clothes
Linne: H&M | Kjol: Monki | Hatt & Skärp: TopShop | Väska: Modekungen | Skor: swell.com | Solglasögon: Rayban

Lång helg

God morgon, typ! Lång helg!! Jag vaknade runt 10 och sedan dess har jag ätit frukost och kollat på gamla avsnitt av The Vampire Diaries. Idag ska jag vila, göra läxor och städa mitt rum! Haha rolig dag jag ska ha men det är passande väder! Jag hade hoppats på sol och värme (som på bilden ovanför) men som tur är ska det bli sol nästa vecka! Jag hör av mig mer sem, kraaam!

Ska äntligen få sova ut

God kväll! Nu jag har gjort klart den nya designen och den är riktigt söt och sommrig. Ni får se den imorgon! Nu ska jag bädda ner mig i sängen och sova ut. Imorgon ska jag vila upp mig och tyvärr göra lite skolarbete. Ha en fin kväll och jag vill tillägga att det är riktigt kul att blogga, hoppas ni tycker att det är kul att jag är tillbaka!

The new chic

The new chic
Jeans & Ringar: TopShop | Skjorta, Skor & Plånbok: Monki | Nagellack: nordstrom.com

16/5

Topp: Monki | Kjol: BikBok | Sptrumpbyxor: Gina | Armband: UroPenn | Converse

Förlåt för smutsig spegel!

Min dag i bilder


Amanda, Caroline & jag

Paulina & Amanda

Tre duktiga dans-tjejer från paralellklassen - Kanicha, Josefin & Viktoria

Matilda "ledde" programmet!

Det såldes en massa fika!

Carl, Paulina & Ida
Min systers klass hade anordnat att man fick kasta banan på deras mentor. Dom tjänade mycket på det!
Snygga tjejorna - Amanda, Lizel, Lisa & Issa
Jag & Ida!
Isabella & Amanda, haha!

En av banden från min klass - Carl, Felix, Jossi, Victor & Lisa

Carolines band - Ulrika, Paulina, Ida, Caroline, Adam och Emil

Amanda & jag, tyvärr hade jag inte en bättre bild på mitt band men det var - Jag, Amanda, Matilda, Lisa, Lizel, Linnea och Julia!

Äntligen ledighet!

Hej mina vänner! Min dag idag har varit riktigt bra. Jag redovisade min No och det gick väl helt okej, jag var såå nervös. Sedan rullade dagen på, det var ju festival på skolan idag så folk sålde fika, mat och man kunde leka lekar osv. Jag uppträde med mitt band i slutet av dagen med Gavin Degraw - Soldier. Låten är såå bra och det gick toppen när vi spelade! När jag kom hem la jag mig och vilade i sängen och somna, sov i 2 timmar och sedan dess har jag vilat i soffan. Allt plugg i skolan gör en utmattad, jag har max sovit 6 timmar varje natt eftersom att jag varit så stressad. 

Men nu är det ju över!! Tre lediga veckor framför mig - v. 21: Prao, v.21 Elevensval, v.22 Klassresa. Dock är vi i skolan på elevensval men då får vi välja ett ämne som vi arbetar med i en vecka! Bilder från dagen kommer snart!
Nu ska jag njuta av min smoothie, fixa bilder och planera den nya designen!

Hej, jag har fastnat i soffan!


Ovanlig känsla


Hej! Haha det är lite ovanligt att blogga såhär nu på kvällen men det är skönt! Jag kan ju berätta lite om min tisdag idag då! Jag hade matte NP idag och det gick bra. Ni förstår inte hur trött jag är på prov nu. I alla fall började med np prov i matte och sedan hade jag ytterligare ett prov i Teknik där det gick jätte bra. Jag fick reda på mitt betyg i tekniken också och jag kan säga att jag är sååå glad och nöjd över mig själv. Även om det har varit en jobbig period med prov och läxor så har resultatet varit toppen!

Imorgon ska våran skola ha en festival. Där folk säljer saker, man kan leka lekar, vi kommer uppträda m.m. Det är en riktigt kul dag och det är skönt med schema brytande heela dan! Dock har jag en redovisning imorgon på morgonen men den har jag varit förberedd på i några veckor nu så det kommer lösa sig! Ha en riktigt bra kväll!

Blossom

Här kommer några underbara bilder som jag tog när jag var på Liseberg här i Göteborg i helgen! Spenderade min dag med min mamma och hennes kompis hela dan bland blomstande blommor. Liseberg hade Blomster marknad!

Underbara rosa

Just pink
Linne & Hatt: Monki | Shorts, Bikini, Väska, Skor & Lippgloss: H&M

Ny inspiration

Hejsan! Under all denna tiden som jag har varit borta har jag tänkt på nya ideér till bloggen! Jag vill gärna ha med lite mer kläd inspiration så jag kom på en passande titel Shallow Summer. Där kommer jag göra sommar outfits. Lite som jag har gjort innan men nu kommer jag ta med lite annat också som - en bra solkräm, något bra läppbalsam osv. Tänkte börja redan idag! 

Hoppas ni gillar hur det ser ut här på bloggen, fäst er inte för mycket för jag kommer byta till en gladare design i helgen! Hoppas ni alla mår bra, som sagt - Disa är tillbaka!

And, I am back!

Välkommen tillbaka! Ni kan inte förstå hur mycket jag har saknat att blogga och ni kan säkert inte förstå hur mycket jag har pluggat om ni inte går i min klass! Hoppas ni har haft en underbar tid medans jag var borta för min lilla ledighet här från bloggen har inte varit så dum alls! Jag har solat, ätit en massa gott, umgåtts med trevligt folk m.m. Nu är det värsta över i skolan och jag vill så gärna börja blogga igen! Såå, I´m back!
Ny design, ny tid och jag är också lite ny, fast otroligt trött! Jag ska göra mitt bästa, vi hörs snart igen! 

RSS 2.0