Disa on photos


Sunlight


White dress

Här är ytterligare en tunika/klänning som jag har fått av Amanda! Den är jätte fin, jag är såå kär i den!

Knitted from Amanda

Kofta: Från Amanda | Basic linne: Gina | Jeans: JC

Först och främst, förlåt för smutsig spegel! 
Koftan som jag har på mig är en utav plaggen som jag fick av Amanda, jag tycker den är riktigt söt och den är väldigt skön!

Fredag

Hejhej! Nu har det gått två veckor med praktik och jag är helt slut! Jag känner verkligen i varje del av kroppen att jag behöver vila och ta det lugnt denna fredag! Hade lite hemma spa förut, hade fotbad, ansitktsmask m.m. Det var jätte uppfriskande och riktigt skönt men insidan botas tyvärr inte av sådant! 
Det är i alla fall fredag och jag blev tillfrågad om jag skulle med på bio med mina bästisar, Amanda & Bella. Jag vill så gärna men det är bäst för mig att jag stannar hemma ikväll och blir friskare, så att det inte blir värre!
Hoppas ni mår bättre än mig, kommer sitta vid datorn en hel del ikväll så det blir en och annan uppdatering! Puss!
 
Här får ni en provsmak på kvällens bilder jag kommer bjuda på!
 

Sale!

Nu hade jag tänkt att gå och lägga mig! Träffade Isabella förut, väldigt trevligt! Jag har även kikat runt online i alla butiker som jag känner till, mycket rea! Det ska allt shoppas!

Kvällsfix

Nu i det sista har jag suttit på altanen, målat naglarna, lyssnat på musik och läst Feminina! Det är verkligen kul att fixa sina naglar, innan när jag inte hade några naglar (typ) så var det inge kul att måla. Men idag, nu efter att jag har ätit Silica så blir det bara roligare och roligare! Om någon halvtimme ska jag träffa Bella, ha en gó kväll!

Summer dress

Här en en fantastiskt fin tunika/klänning som jag har fått utav Amanda! Den kommer absolut bli populär nu i sommar! Tack så mycket Amanda för alla plagg, riktigt snygga!

Torsdag och 21 grader

Heej! Idag har jag verkligen blogglust, ibland orkar man verkligen inte men idag är vädret på topp och jag är super förkyld! Nej, det där med förkyldningen är väl inget pluss men strunt samma, jag klarar mig! Efter jobbet idag mötte jag upp Amanda (Magnum) och fick några plagg av henne som inte passade henne längre! Jag kommer visa er i olika inlägg vad jag fick i olika delar, riktigt fina plagg! 
Nu ska jag lägga mig på altanen och steeka, love summer!

Rusty


So happy!

Heej! Kan ni förstå vilken lättnad och glädje jag kände när jag gick in på indranet på mobilen idag! Jag kom in, helt otroligt! Jag har som sagt haft en riktigt bra dag idag pga av beskedet! Kom hem från jobbet i eftermiddags och jag har bara legat i solstolen ute på altanen och vilat! Allt går så bra för mig nu, sommarjobbet går bra och pengarna "rullar in" och nu idag kom jag in på Jensen, fantastiskt! Dock börjar jag bli förkyld, antagligen har nått barn kanske smittat mig, men men! Nu ska jag äta, en stor kram till er alla!

JAAAA!


26/6

Linne: Lindex | Kofta: H&M | Shorts: BikBik

Imorgon blir det nervöst

Hejhej! Jag har haft en lång men mycket bra dag! Jag jobbade som vanligt och sedan tog jag bussen till Partille, Allum. Jag överraskade Isabella genom att besöka henne på hennes jobb! Hon har väldigt tråkiga tider, 13-19 så jag tänkte "varför inte åka och hälsa på?". Så det gjorde jag! Jag tog en baugette och dricka och gick även runt på Allum, kollade på rean medans hon fick jobba klart! Efter 19 åkte vi hem! Nu ska jag fixa mina naglar och sedan sova! Imorgon får jag reda på om jag kommer in på min Gymnasieskola, SPÄNNANDE & NERVÖST!!!
Ha en riktigt bra dag idag och imorgon, puss & kram!!

Här kommer några av bilderna från igår! 
 
 
 

Clouds

Hej, jag kom precis in från en härlig promenad! Jag tänkte komma i säng lite tidigare ikväll därför ska jag äta nu och kolla på den senaste True Blood avsnittet som sändes i USA igår! Ha en jätte bra kväll så hörs vi imrogon! Alla bilder från ikväll kommer upp imorgon ikväll! Godnatt! ♥

A lot of rain


Måndag

Hejsan! Då var första dagen på andra veckan avklarad! Även om det inte är det bästa vädret idag så uppskattades det bland 1-åringarna! Jag blev själv ett liten barn med regnbyxor, regnjacka och stövlar! Nej men vilket tråkigt väder vi har egentligen, tur att jag ändå sommarjobbar nu annars hade jag inte haft så mycket att göra även om jag hade varit med mina vänner. Så tråkigt med dåligt väder, det har regnat hela helgen! Imorgon ska det bli bra väder och hoppas det håller i sig! Nu är jag väldigt trött och ska strax ut, hoppas jag piggnar till! Ha en riktigt bra kväll, puss & kram!

Matdax!

Nu blir det äntligen lite mat! Kycklingsallad med pasta! Salladen innehåller allt från oliver, fetaost, majs, gruka, vattenmelon och lite annat! Rhode Island dressing på, mums!
 

Vitt från Indiska

Linne/klänning: Indiska | Ring: Gotland
Jag hittade ett linne idag som jag har låtit ligga undan något år. Det kommer från Indiska. Jag testade det idag och det är fortfarande för långt, men så satte jag ett skärp i midjan och vipps så blev det en klänning! Riktigt söt och bekväm! Det är mitt lilla sommartips för alla er som har för långa kläder eller kläder ni inte vet hur ni ska bära upp! Mixa och trixa med era kläder, från min vinkel är der riktigt kul och testa olika kläder ihop matcha! Testa er fram!

Söndag

Hej! Jag har sovit jätte dåligt i natt, antingen så har det varit någon insekt i rummet eller något på utsidan som låter. Vaknade runt 3 och kunde inte somna om så jag satt och spelade spel i nån timma! Jag är lite trött nu, men jag har ndå inga planer idag så det spelar ingen roll! Väldigt skönt att ta det lugnt, det är vldigt bra att jag vilar upp mig så att jag orkar med mitt sommarjobb i 10 dagar till! Jag skriver mer sen, ska bestämma kläder!
Två vackra bilder från trädgården imorse! 

Underbaraste kvällen på länge!

Jag har haft en fantastiskt bra kväll! I eftermiddags åkte vi och handlade allt vi skulle ha med oss till grillningen! Det var allt från korv till frukt! Vid 8 tog vi oss ner till havet och tände på grillen! Det var inte det bästa vädret men vi alla tre hade varsin filt så vi gjorde ett litet tält ovanför oss med hjälp av lite stenar. Det slutade med att vi satt på bryggan med filtar över oss med god mat, frukt och dryck! Vi lyssnade på musik medans det småregnade lite och vi hade det såå mysigt ihop! Jag är verkligen glad att vi inte skippade denna kvällen pga av regnet, det gjorde det hela lite mysigare! Men även om det  små regnade var det ganska varmt faktiskt. Nu är jag hemma och ska strax sova, heelt slut! Vi får se hur dagen imorgon blir, kanske vila lite inför jobbet på måndag!
Ha en riktigt trevlig fortsatt kväll, godnatt! ♥
Ja, nu ser ni allt vi hade - glass, godis, frukt, mat, dryck, kakor!Söta Ulrika med sin korv!Vi doppade frukt i choklad sås, yum!
Söta Caroline med sitt hallon!

Midsommardagen

Hej mina kära läsare, hoppas ni hade en grym dag igår! Min dag blev inte som väntad men jag hade det bra ändå! På eftermiddagen åt vi midsommar middag här hemma och sedan gick vi bort till några kompisar och umgicks lite med dom! Vi kom hem ganska sent och då kurade jag ihop mig i sängen med mina serier och frukt! Som jag sa innan blev inte min kväll som väntad därför ska den bli bättre idag!
För ikväll ska jag träffa Caroline & Ulrika, vi ska grilla nere vid havet! Det ska bli riktigt kul att äntligen få träffa dom! Vi ska åka iväg och köpa lite gott till kvällen om några timmar och sedan beger vi oss iväg! Denna kvällen ska bli min kväll att fira midsommar även om det är midsommar dan idag!
 

B&W


Min blommiga långa klänning

Denna underbara klänningen har jag haft på mig hela dagen idag. Jag köpte den faktiskt förra året på New Yorker. Jag älskar allt på den! ♥
 

Midsommar

Hejsan! Oj vilken förändring det är här på blogg.se, jag har läst på många bloggar att det har skett en förändring och wow vilken förändring! Men det ska bli kul och se om man vänjer sig eller inte! Det är superbra att man kan ladda upp flera bilder samtidigt! :)
Idag är det midsommar och dåligt väder, men men vad gör det! Ikväll ska vi träffa några kompisar och innan det ska vi äta midsommar middag här hemma! Midosmmar är inte som innan, det var roligare när man var yngre och dansade kring midsommarstången. Visst man kan dansa nu i min ålder också men jag har tröttnat på att sjunga "små grodorna, små grodorna är lustiga att se"! Nu ska jag strax äta lunch och sedan ska jag hjälpa min syster med hennes bloggdesign faktiskt! 
Ha en toppen bra midsommarafton!

Grey

Topp: Gina | Vitt linne med knappar & Shorts: Monki | Ring: Gotland | Till detta höga blåa converse

#MTVworldstage

Hej! Jag har haft en riktigt bra dag! Efter att jag hade jobbat åkte jag hem och åt och sedan körde pappa in mig och Bella in till stan. MTV world stage pågick nämligen här i Göteborg ikväll! Det var grymt men inte som jag tänkt mig. Det var väldigt mycket folk, och det var svårt att se men så är det! Efter att Loreen hade sjöngt tog jag och Bella en fika på EH och träffade Amanda, Amanda Magnum och Issa! Vi satt och fikade och det var riktigt mysigt. Sedan lämnade jag och Bella tjejerna och gick ner längs Avenyn. Nu är jag hemma och är helt slut i benen, jag är även trött!

Imorgon blir det sovmorgon, midsommarafton! Får se vad som händer, tror att jag ska vara med Amandorna!
Nu ska jag bädda ner mig i sängen och kolla på någon gó serie! Godnatt!

Favoriterna nu!


Update

Jag vet inte om ni minns det men jag skrev att Love & Toast bara fanns i Hälsokostbutiker. Men när jag var i stan häromdagen såg jag Love & Toast på Åhléns! Jag ville bara förmedla det till er. Det är samma pris överallt men vad jag vet finns det fler att välja på hos Åhléns. Jag rekomenderar Love & Toast, 5/5! Här är en länk!

Rainbow summer

Rainbow summer
Kläder, Smink & Smycken: TopShop | Bikini: Nelly.com | Body Butter: The Body Shop | Skor: All Star Converse

Vackra rosa


Evening

Hejhej! Nu har jag fixat fyra inlägg till imorgon medans jag jobbar! Det kommer bli skönt med lite ledighet på fredag, midsommar! Nu ska jag strax ta bort sminket, ta något och äta och sedan sova! Ha en fortsatt bra kväll!

Smultron stället

Åh jag diggar verkligen sommar, eller såklart man diggar sommaren. Men det är så speciellt mysigt när man kan plocka bär och frukt i trädgården och äta. Nu i Juni är der inte så mycket mer än Smultronen. Strax kommer blåbär, krusbär, svartevinbär, rödvinbär, äpplena och plommonen! Mums!

Green is nature


Onsdag

Hejhej! Det blir väldigt dåligt med uppdatering nu när jag sommarjobbar och för att det är så skönt väder ute och man vill bara ta vara på värmen och njuta! Nu var min tredje dag över, och det känns verkligen som jag har smält in på förskolan! Det blir bättre och bättre för varje dag som går! När jag kom hem åt jag, solade och sedan har jag gjort lite smått här hemma! Ska strax ut och fota! Idag är det verkligen skönt väder. Synd att jag missar värmen varje dag, men jag tror inte att jag missar så mycket. Värmen kommer finnas kvar efter den 6 Juli, då jag slutar sommarjobbet! Ciao!

Kvällsol vid havet

Hejhej! Jag och Isabella hade en väldigt trevlig kväll nere vid havet med saft och jordgubbar! Vi pratade om allt, riktigt skönt att bara få säga allt som man har att säga! Nu har jag precis ätit och ska ta bort allt smink och lägga mig, en ny dag imorgon med mina små 1-åringar! Jag tycker att det börjar bli kul faktiskt, det känns som om jag har varit där i någon vecka men imorgon blir det min tredje dag.. Aja, jag klarar mig! Sov så sött!

Andra dagen avklarad

Hej! Idag är jag inte lika trött som jag var igår. Det känns mer och mer som jag vänjer mig vid hur det kommer gå till dom närmsta 3 veckorna. Idag firade vi midsommar på förskolan med god mat och efterrätt! Det var trevligt! Om någon timma ska jag iväg tillsammans med Isabella ner till havet. Vi har mycket att prata om eftersom att vi inte träffats på ett tag nu! Det ska även bli skönt att få komma härirån en liten stund! Jag uppdaterar nere vid havet sedan! Ha en fortsatt trevlig dag!

Blue and beautiful


The red S

The red S
Klänning & Läppar: TopShop | Smycken: mango.com, endless.com & gojane.com | Skor: asos.com | Skärp: H&M | Väska: Monki | Nagellack: MAC - Åhléns

Påbörjat mitt sommarjobb

God kväll!
Jag har sovit sedan jag kom hem, jag är så himmla trött även om jag inte gjorde så mycket idag! För er som har missat det så började jag sommarjobba idag på en förskola! Det är väldigt enkla och bra dagar. Först på morgonen går man på en liten utfykt, sedan läser man, äter lunch, sedan sover alla barnen och då får jag en halvtimmes rast. Sedan äter man mellanmål och leker resten av eftermiddagen! Helt okej dag. 9.00-15.30, vi får se om jag orkar hela tre veckor men det ska nog gå bra! ^
Vi hörs snart igen!

Ett år sedan

Ja, ett år sedan! Jag tycker dock inte att det är en sådan stor förändring. Det skulle i sånna fall vara håret och sämre hy, haha! Väldigt kul att kolla tillbaka på min gamla blogg stoplight.blogg.se!

Pink


Turkos

A day in L.A
Linne & Väska: Monki | Shorts: runwaydreamz.com | Skor & Smycken: H&M | Smink: macus.com

Purple


17/6

Topp & Shorts: Monki | Smycken: Glitter

Boring sunday

Hejhej! Ledsen att jag inte bloggat mer idag men jag har varit så trött, faktiskt väldigt trött! Jag har varit ute och fotat, städat och gjort andra tråkiga söndags sysslor. Det är väldigt tråkigt väder ute, jag hoppas att det blir bättre väder imorgon när jag ska sommarjobba på förskolan! Men nu ska jag förbereda några tidsinställda inlägg!

Berlocker

När jag Konfirmerade mig förra året så fick jag ett Berlock armband. Sedan dess har jag samlat på mig en massa berlock smycken. Nu när jag slutade 9.an så fick jag två riktigt söta Berlock smycken. En cupcake och en glass! Tyvärr tror jag inte att dom får plats på min armband men jag kan alltid påbörja på ett nytt armband. Tycker riktigt mycket om cupcaken och glassen, så söta!

Beautiful sea

God förmiddag! Jag har varit vaken i nån timma nu och bara hunnit äta frukost. Det känns verkligen som en seg dag idag eftersom att jag kom i säng så sent igår. Jag vet inte vad som händer idag, jag hade hoppats på bättre väder idag men det kanske kommer!

OTH: The Complete Seasons

Nej men gud vad bra!! Jag har väntat ett tag på att en samlingsbox ska komma ut eftersom att jag inte vill köpa box efter box efter box. Speciellt inte när der är 9 boxar! Som ni ser på bilden ovan finns boxen att köpa på cdon.com!

Silver blomma

Detta vackra silver halsbandet fick jag av mina föräldrar när jag slutade 9.an! Det är så vackert, och jag tycker grymt mycket om det!

Nostalgi

God kväll! Jag har haft en riktigt mysig kväll framför tv med datorn i knät och en massa gott framför mig! Ibland behöver man inte göra något eller vara med någon för att få en bra lördag kväll. Kanske bara en bra film och något gott men ändå! Jag har suttit och kollat på bilder från förra sommaren, lyssnat på en massa gammal musik m.m. Nostalgi är ordet! 
Nu ska jag fortsätta i samma mönster, ha en bra kväll!

En närmare titt

Här är en närmare bild på hur mitt balsmycke såg ut! Jag gillar verkligen detta halsbandet, det passade väldigt bra till min balklänning men jag tror även att den kommer passa till mycket mer i sommar! Sommarens knep till en snyggare outfit!

Fler bilder


Hönö Klåva

Hejhej! Gud vad trött jag är. Jag har i alla fall haft en riktigt bra dag ute på Hönö! Vi tog med oss våra skånska gäster och gick runt och kollade och fikade! Vi promenerade runt med hundarna, åt räkor och glass! Det var ganska mulet i förmiddags men när vi var påväg hem sprack det upp och solen sken ordentligt!
Jag har haft två riktigt bra dagar, både igår och idag! Men nu är jag så otroligt trött så resten av dagen ska jag vila. På måndag börjar jag sommarjobba! Jag ska sommarjobba på en förskola 10 minuter härifrån! Det ska bli kul men sommarjobbet varar i tre hela veckor! Jaja, jag får betalt i alla fall! 

Nu ska jag kura ihop mig i soffan med min godispåse, frukt och en bra film! Ha en fortsatt trevlig lördag!
Zeke!
Mimlan! (hunden vi passar)

Lördag

God morgon! Igår fick vi besökare hit som spenderade natten här! Vi hade det jätte trevligt med god mat och trevligt sällskap! Idag ska vi till öarna för att visa runt lite här i Göteborg! Dom kommer nämligen från Skåne! Vi åker strax och jag skriver mer sedan! Ha en riktigt bra dag!

Kvällsmys med choklad och jordgubbar

 


Jewelry tree

På skolavslutningsdagen fick jag några riktigt fina presenter av mina föräldrar! En av presenterna var ett riktigt vackert smyckesträd! Jag tycker riktigt mycket om det och det är så vackert! Jag har redan gjort plats för det bland mina smycken! Det finns och köpa på Guldfynd!

Dagens

Topp: Gina | Kjol: Monki | Mobilväska: Ullared | Skor: DinSko

Love my prom dress

Love my dress! Klänningen kommer från Nelly, halsbandet från UroPenn, Kluch från Lindex och Skor från Vagabond!

Balen 2012 last part

Såhär satt alla!
Varmrätt - fläskfilé!
Efterrätt - Cremé Brulé!

Balen 2012 part 1

Paulina längst bort åt vänster, Ida, Caroline, Josephine, Amanda Magnum, jag & Ulrika!
Längst bort från vänster Nicklas, Daniel, Adam, Victor, Isabelle, Julia & Felix!
Längst bort från vänster jag, Carl, Amanda Magnum, Daniel, Julia, Felix, Linnea, Emil, Issa, Victor & Paulina!
Förrätt - Skaldjurs toast!
Ida & Ulrika!
Vackra Caroline!
Jag & Matilda!
Julia, Amanda, Jossi & Issa!

Första klänningen

Min klänningen som jag hade på avslutningen kommer från Gina Tricot och skorna från DinSko! Jag gillade verkligen min outfit igår, klänningen är enkel och snygg och skorna är såå söta! Urringningen gjorde allt!
Hade även ett hjärtformat halsband!

Avslutnings bilder

Isaa, Linnea & Julia!
Tårt dags!
Paulina, Amanda & Amanda Magnum!
Jossi & Paulina!
Matilda, Ulrika & Ida!
Lisa & Lizel!
Jag & Bella!

Avslutning & Bal

Hejsan hejsan! Vilken dag det var igår! Först hade vi en grym avslutning och sedan bal! Mellan avslutningen och balen var jag och Ulrika hos Caroline. Vi sminkade oss och fixade det ytliga inför balen! Runt 6 var vi på skolan igen med våra vackra klänningar och det var riktigt fint! Alla killar hade smoking eller kostym och alla tjejer hade riktigt vackra klänningar! Sedan kom det en buss som körde oss till Röda Sten, som ligger vid Älvsborgsbron! Stället var perfekt, man kunde vara ute på kajen, det fanns en altan och stället inomhus var riktigt mysigt! När vi kom dit fick vi en välkomms drink och sedan blev det tre-rätters. Jag har riktigt ont i kroppen idag för vi dansade hela kvällen lång. Det slutade med att alla tjejer tog av sig sina klackskor och stog barfota eller i strumpor! Riktigt ös var det och riktigt riktigt kul!! Jag var hemma vid halv 2 och då däckade jag. 

Som sagt, det värker i kroppen idag men vi hade grymt kul! Kommer sakna min klass, 9c3!
Skriver mer sedan, och bilder kommer!!

Dagen före avslutningsdagen

Hejhej! Jag har varit lite självupptagen dom senaste timmarna! Jag har rakat benen, suttit på lös naglar, planerat hår och smink inför imorgon! Jag är väldigt exalterad inför imorgon. Det ska bli riktigt kul!
Idag var det en ytterligare en meningslös dag. Jag åkte till skolan och i någon timma så städade alla och sedan åkte alla hem. Jag, Caroline och Ulrika åkte hem till Caroline och åt lunch och slappade lite tills runt 2 tiden. Det var ju kabaré idag, och det var riktigt kul och bra! Lärarna dansa, sjöng och visade en film som dom hade gjort själva. Kommer faktiskt sakna våra lärare! Tyvärr hinner jag inte uppdatera mer idag eftersom att jag fortfarande har mycket att stå i! Ska strax ut på en promenad med Mimlan (valpen) som vi tar hand om! Ha en riktigt trevlig fortsatt dag! Skriver imorgon!
Finalen på kabarén!
Våran lunch!

Staden

Hejhej! Idag var vi i stan med klassen och fick ett stads-uppdrag! Vi delades in i grupper och skulle besöka platser runt om i Göteborg och ta ett kort på platsen som bevis! Det har varit väldigt skönt och kul att spendera dagen i stan! Jag är väldigt trött i benen nu men det har det varit värt. Vi har fikat, ätit lunch och vandrat runt i Götet i bra väder! Hoppas ni har haft en bra dag! Nu är jag riktigt trött och funderrar på att lägga mig en stund och vila och kolla på en film. Ikväll kommer en hundvalp som vi ska sköta om i några veckor. Vi har ju en hund - Zeke. Hans uppfödare har fått ytterligare en fjärde kull. Hennes tidigare kull som hon fortfarande har hemma ska vi sköta om. Vi ska ta hand om en tik medans Elisabeth som hon heter ska låta dom nyfödda få öppna ögonen osv. 
Helt enkelt, vi ska ta hand om en hundvalp, en tik eftersom att Elisabeth inte kan ha för många valpar hemma!
Valpen kommer ikväll och det ska bli super kul, måste hinna vila upp mig lite innan! Kram kram!

Ett år sedan

Detta collaget gjorde jag för exakt ett år sedan! Jag har även kollat tillbaka på gamla bilder och det var definitivt mycket varmare förra året i Juni! Jag är såå spänd inför torsdagen!

Testbilder


Raspberries

Nu har jag precis bakat till morgondagens stadsvandring med klassen! Det blev en kladdkaka med hallon, florsocker och citronmeliss på topp! Ni ska jag ut med mamma en sväng!

Knitted

Toppar: Gina Tricot | Jeans: JC | Smycke: Ullared | Converse
Ursäkta mig för alla tråkiga mobilbilder men jag har inte världens bästa ork just nu med min systemkamera. Men det kommer att bättras på!

Monday

Hej! Idag hade vi en ganska oseriös lektion på morgon och sedan var resten av skoldagen inställd förutom på eftermiddagen för då spelade lärarna fotbolls match mot eleverna!
I alla fall i förmiddags så åkte jag, Caroline, Ulrika och Matilda in till stan. Vi fikade på Subway och gick runt i klädbutiker och hade det riktigt mysigt! Efter att vi hade varit runt i stan så åt vi lunch på donken och sedan åkte vi till skolan igen. Fotbolls matchen var riktigt kul att se på och lärarna vann med 1-0! 
Jag har haft en riktigt bra dag med mina vänner och jag tror att resten av skoldagarna kommer vara lugna. Det kommer säkert bli inställda lektioner hit och dit men det är alltid okey!

Satt precis och kollade klart på första delen av säsong 5 med True Blood, såå bra! Jag har inget för mig nu i eftermiddag. Jag kommer säkert sysselsätta mig med något nu inför avslutningen på torsdag!
Ha en fortsatt trevlig dag!

True Blood is back!

Ikväll är der premiär för True Blood säsong 5!
Nu har vi alla väntat så länge inför säsong 5 och det kommer bli riktigt spännande att se hur allt fortsätter. Jag har suttit nästan hela kvällen och läst på twitter, facebook och kollat youtube. Klockan 21:00 i USA kommer True Blood visas och drygt en timma efter antar jag att alla online sidor kommer att ha laddat upp den första episoden av säsong 5. Det kommer bli riktigt kul att se hur det kommer bli nu efter allt som hände i finalen!
Ni kan antagligen att kunna se säsong 5 på denna & denna länken!
Förresten Anna Paquin och Stephen Moyer (Sookie och Bill) är med barn. Det är Annas första barn och Stephens tredje. Hans andra dotter och son har han från ett tidigare förhållande!
Kan inte vänta tills klockan slår runt 22!

Love & Toast

Detta underbara lipstick fick jag när jag praoade hos Malin i hälsokosten! Det luktar riktigt gott, håller läpparna i skick och läpparna blir glossiga! Ni hittar det i nämaste hälsokost!
Kolla in denna länken för olika artiklar!

Pattern

Topp & Shorts: Bikbok | Halsband: Ullared | Ring: Gotland

Blue

Jag fick inte köpt så mycket i Gotland eftersom att vi hade ett schema att följa. Men i fredags så var vi inne i Visby under en kort tid och jag fick köpt en bedårande ring. Jag har ett par antal sådana men alla har sina egna detaljer! Älskar den!

Tredje delen

Såhär bodde vi!
Amanda!
Detta var i fredags!
På fredags kvällen hade klassen gutniskalekar, något tradioniellt i Gotland!
Amandorna!
Killarna kämpar på!
Lisa & Felix!
Paulina & Josephine

Andra delen

Carl, Josephine, Paulina, Emil och Ida påväg mot raukarna på Fårö.
Amandaa!
Inte för att ni ser exakt vilka det är - Johan, Adam, Amanda, Alexander, Daniel & Carl längst bort till höger!

Första delen

Paulina & Josephine på bussen mot Fårö!
Carl & Victor på stranden på Fårö!
Söta Maltida på Fårö!
Mina och Matildas fötter, haha!
Matilda & jag!
Ulrika & Caroline!
Ida & Matilda!
Ah ni ser väl vem det är? -Om inte, det är jag!

Söndag


God förmiddag! Det var såå skönt att vakna upp i sin egna säng imorse! Jag låg kvar i sängen i någon timma och bara njöt! Idag vräker det ner ute, det är inte som i Gotland här precis. Det var soligt varje morgon, riktigt skönt! Idag ska jag packa upp, kolla på någon film och vila upp mig inför veckan som kommer med avslutning och bal! Jag kommer lägga upp bilder från Gotland resan idag men annars kommer jag försöka hålla mig borta från datorn! Vi hörs strax igen, kramis!

Mobil bilder från Gotland

Man kan väl säga att jag inte var i högsta grad med kameran på Gotland. Jag har tagit bilder med kameran som ni kommer få se men ikväll får ni se mina mobilbilder!

Första kvällen spelade vi mini-golf! (onsdag)

Trötta tjejer på mini-golfen! (Jag, Matilda & Ida - onsdag)
Jag, Caroline och Ulrika hade en mysig glasskväll på torsdagen!
På fredagen hade vi en fri dag i byn. Vi badade, lekte m.m. (Ulrika & Caroline som hoppar i en luftborg)
Några tjejer och killar i klassen åkte gokart på fredagen när vi hade fri dag!
På fredagen badade jag, Amanda, Amanda och Issa.
Efter att vi hade badat tog vi våra hyrda cyklar ner till resten av klassen nere i Visby. Shoppade, fikade & kikade! (fredag)
(fredag)

Åt en riktigt god glass, den smakade som Riesen choklad! (fredag)
Jag, Amanda, Amanda och Issa fikade på H10 inne i Visby, riktigt varmt och skönt var det! (fredag)
Amanda, Issa & jag (fredag)
På båten hem kollade jag på TVD & TB, riktigt bra tidsfördriv! (lördag)
Vi stannade med bussen i Vetlanda och åt lunch på Donken! (lördag)

Borta bra, men hemma bäst!

Hejsaan! Jag känner mig helt urladdad. Jag har haft tre riktigt bra dagar på Gotland i Visby! Vi har gjort väldigt mycket varje dag och det känns som om alla dagar bara runnit iväg!
Vi bodde i Kneipbyn i en enda stor stuga med flera sovrum och samlingsrum! Jag tycker det var ett riktigt trevligt och mysigt ställe! Vi hade ett schema som vi följde varje dag. Vi åkte på bussturer och utflykter runt om i Gotland!
Tyvärr orkar jag inte berätta allt i högsta detalj men jag kan säga att vi hade det riktigt kul!

Jag kom hem för drygt en timme sedan och jag har bara duschat, tagit bort sminket och ätit. Känner mig lite som en ny person som man säger, haha! Skönt att vara hemma i alla fall, nu startar bloggandet som vanligt! Hoppas ni hade tre riktigt bra dagar som jag!

Eftermiddagens lilla outfit och mitt fruktiga mellanmål!

Är hemma vid 5!


Friday music


Just ni är jag i Gotland på klassresa! Jag kommer hem i helgen, men tills dess får ni nöja er med tidsinställda inlägg! Ha det så bra alla, kraam!

Red roses

Just ni är jag i Gotland på klassresa! Jag kommer hem i helgen, men tills dess får ni nöja er med tidsinställda inlägg! Ha det så bra alla, kraam!

Skirts

Något som ni kanske inte visste om mig när det gäller kjolar. Förra året samlade jag på mig flera kjolar! Och nu har jag 15 kjolar. Det kanske inte är så många men för mig är de det. Jag har aldrig gillat kjolar innan men förra året så spenderade jag mina pengar på kjolar! Dom flesta är blommiga eller enfärgade!
Älskar alla 15!!

Just ni är jag i Gotland på klassresa! Jag kommer hem i helgen, men tills dess får ni nöja er med tidsinställda inlägg! Ha det så bra alla, kraam!

Elephants

Elephant
Skjorta: Monki | Shorts: etsy.com | Skor: H&M | Smycke: TopShop | Parfym: Kicks | Nagellack: Deborah Lippmann | Bikini: missselfridge.com

Just ni är jag i Gotland på klassresa! Jag kommer hem i helgen, men tills dess får ni nöja er med tidsinställda inlägg! Ha det så bra alla, kraam!

Love my hair

Mitt hår! Jag fick en fråga om jag kunde lägga upp resultatet på mitt hår. Det är inte en sådan stor skillnad, bara att det är blondare och att topparna är "slipade". Jag tycker att det är svårt att få en bra bild på mitt hår, men ni lär får se fler bilder på mig så då kommer ni får se mer av mitt blonda hår!

Just ni är jag i Gotland på klassresa! Jag kommer hem i helgen, men tills dess får ni nöja er med tidsinställda inlägg! Ha det så bra alla, kraam!

Gult i naturen


Just ni är jag i Gotland på klassresa! Jag kommer hem i helgen, men tills dess får ni nöja er med tidsinställda inlägg! Ha det så bra alla, kraam!

Tre nya skal

Min vän Ulrika kom hem från Ullared för några veckor sedan och hade köpt skal till sin iPhone 4s. Men tyvärr passade dom inte. Och underbar som hon är så frågade hon mig om jag ville ha dom.
Tre iPhone skal kom till min lilla iPhone skals kollektion!
Visst är dom fina och sommriga? Älskar alla tre!
Tack Ulla!

Just ni är jag i Gotland på klassresa! Jag kommer hem i helgen, men tills dess får ni nöja er med tidsinställda inlägg! Ha det så bra alla, kraam!

Stärk naglarna, håret och huden

Jag har testat på ett kosttillskott - Silica, för hud, hår & naglar. 
Jag har bestämt mig att sluta bita på mina naglar och låta dom växa, även om det inte alltid är så lätt eftersom att jag har bitit på naglarna hela mitt liv. Silica hjälper naglarna att bli starka och växer fortare. Jag tar tre kapslar om dagen. Vid frukost, lunch och middag! Jag vill rekomendera Silica till alla er där ute som behöver hjälp med era naglar, men även hjälp med huden eller håret! Den kostar 90.- på Ica.

Just ni är jag i Gotland på klassresa! Jag kommer hem i helgen, men tills dess får ni nöja er med tidsinställda inlägg! Ha det så bra alla, kraam!

Happy music



Just ni är jag i Gotland på klassresa! Jag kommer hem i helgen, men tills dess får ni nöja er med tidsinställda inlägg! Ha det så bra alla, kraam!

Mönstrade shorts

Jag köpte dessa underbara shorts på Monki i torsdags! Jag är såå kär i dom och jag vet redan nu att jag kommer ha på mig dom i sommar, ofta! Dom är bekväma, snygga och hade ett riktigt bra pris!
Visst var dom underbara?

Just ni är jag i Gotland på klassresa! Jag kommer hem i helgen, men tills dess får ni nöja er med tidsinställda inlägg! Ha det så bra alla, kraam!

Forever Young

Forever Young
Linne, Smycke & Smink: TopShop | Shorts: jades24.com | Skärp & Skor: H&M

Just ni är jag i Gotland på klassresa! Jag kommer hem i helgen, men tills dess får ni nöja er med tidsinställda inlägg! Ha det så bra alla, kraam!

Blomstrande vitt

Härligt med Juni, dom blomstrar så mycket i trädgården!

Just ni är jag i Gotland på klassresa! Jag kommer hem i helgen, men tills dess får ni nöja er med tidsinställda inlägg! Ha det så bra alla, kraam!

Frågor



Svar: Jag kan visa det i ett inlägg!


Svar: Hej, jag ska be Amanda länka Mathildas blogg så att du kan läsa allt!


Svar: Kolla här, det senaste inlägget! 


Svar: Jag vill gärna hålla klädseln hemlig för alla tills dagen jag ska bära allt men jag kan berätta lite om håret och sminkningen. På avslutningen ska jag ha mitt "normala" hår, platt och slingat (slingade det förra veckan).
På balen ska jag ha lockar, wiie! Jag ska ha så enkel sminkning på avslutningen som möjligt för att efter avslutningen ska Caroline sminka mig inför balen och jag orkar inte ta på mig en massa foundation och sedan ta bort allt. Så, på avslutningen ska jag ha mascara och ögonskugga och på balen ska Caroline sminka mig.

Just ni är jag i Gotland på klassresa! Jag kommer hem i helgen, men tills dess får ni nöja er med tidsinställda inlägg! Ha det så bra alla, kraam!

04:16

Nu är vi påväg! Ha det så bra!!


Have a great weekend!

Nu ska jag lägga mig till sängs! Jag vet inte om jag somnat men 03:00 ska jag upp! Om jag inte hinner eller orkar skriva imorgon när jag åker så vill jag gärna önska er en riktigt bra vecka och hoppas ni får det bra!
Vi hörs igen imorgon, godnatt!


All finished

God kväll! Nu har jag packat klart och handlat klart. Jag fick köpt massa godis, kakor, frukost, läsk och lite annat gott! Jag tror det kommer bli en mysig resa med bra musik, härligt folk, sims & massa godis och annat gott! Jag är riktigt taggad! Jag har ju fixat tidsinställda inlägg så ni kommer överleva. Jag kommer även uppdatera dagligen, men det kanske bara blir på kvällen. Förresten jag kommer säkert blogga från mobilen också! Jag återkommer strax igen, kraam!

Black and white pic

Hejhej! Vilken meningslös dag det har varit idag. Det var bara några antal få elever som kom till skolan idag i min klass. Jag antar att det är för att folk tycker det är meningslöst att komma till skolan när vi ändå inte gör något vettigt. Jag var i skolan i alla fall och vi gjorde inget vettigt men det var ändå en helt okej dag. Vi kollade på film, snackade slutbetyg m.m. Vi slutade klockan ett och sedan dess har jag packat och slappat!
Jag ska strax iväg på min moppe mot maxi och köpa en massa gott till resan imorgon bitti! Jag ska möta upp Ulrika & Caroline nämligen! Nu ska jag ta på mig något varmt innan jag åker, det blåser så värst ute!

Måndag kväll

Hejsan! Jag tycker att det har varit dålig uppdatering på sistone men tyvärr har det blivit såhär eftersom att jag har mycket att ta itu med nu innan resan och avslutningen nästa vecka!
Nu har jag lagt över en massa ny musik som jag kan ha nytta av på bussresan till Oskarshamn! Alltid lika kul med ny musik! Jag ska strax göra iordning mig för sängen för jag är såå trött och har sådan hemsk huvudvärk. Jag kommer inte somna nu ändå för det är så ljust men jag kan alltid försöka, haha!
Ni får ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi imorgon!

White

Hejhej! Dagen idag har varit riktigt seg, vi har bara pratat betyg hela dagen! Skoltiden är i stort sätt över nu! Jag har haft en bra dag även om det har varit lite segt! Strax kommer pappa hem med en resväska jag ska packa i, jag ska försöka bli klar med packningen idag så att jag kan tänka på annat imorgon! Jag uppdaterar mer sen!

Våran skolresa till Gotland

God kväll! Nu har jag pysslat ihop min lilla redovisning inför imorgon, och nu är jag verkligen fri som en fågel. Förutom att jag måste planera packningen och sådant tills på onsdag! Jag har ju inte berättat så mycket om resan, de kan jag göra!
Halv 4 på morgonen ska vi vara på skolan för att sedan ta en 7 timmars buss till Oskarshamn.
(Andra sidan av Sverige, haha) Jag tror dom flesta kommer proppa i sig massa godis, chips och energi dryck på bussen och jag vet även att några tjejer kommer ha med sina datorer och spela sims, inklusive mig! Det kommer bli en mysig och spännande resa dit även om det har 10 timmar hela vägen. Jag tror att dom flesta kommer sova på bussen, man kommer inte orka sitta uppe så länge. Men vi har våra knep och tidsfördriv!
Jag sa ju att jag inte skulle ha med min dator men så berättade Amanda om idén om Sims och att man kan koppla sin dator till ens iphones internet, så det är vad jag ska göra!

När vi kommer till Oskarshamn ska vi ta en 3 timmars båtresa och sedan när vi är i Visby ska vi gå en rundtur i Visby. Jag har varit i Gotland 1 eller 2 ggr (minns inte). Det kommer bli kul! Vi kommer ha ett schema som vi går efter och även fritid i Visby. Vi kommer bo i Kneippbyn i ett stort hus med flera sovrum i. Vi kommer dela kök och allrum. Vi har kämpat mest av alla nior på vår skola så jag hoppas detta blir en bra resa. Vi har kämpat för att samla in såhär mycket pengar! I alla fall, ska inte tröka ut er! Godnatt!





Packat, tvättat och planerat!


HEJ!

Nu har jag suttit vid datorn och fixat tidsinställda inlägg från onsdag-fredag! Jag har även packat, tvättat och planerat lite inför onsdagen! Nu ska jag ta tag i mitt engelska arbete som ska redovisas imorgon. Jag trodde jag var fri från skolarbetet och det har jag varit i några veckor nu. Och så kommer våran lärare och säger att vi ska redovisa ett arbete som bara var ett tidsfördriv.. Lärare! Jag får väl börja då! Ha en toppen kväll, skola imon!

Frukt frukost

God morgon, eller god förmiddag! Jag har varit uppe ett tag nu, ätit frukost och varit ute i solen!
Denna Juni värmen måste man nästan klaga på, det är ju kallt ute även om det är sol! Jag hoppas att värmen dyker upp, hoppas värmen dyker upp på Gotland på onsdag! 
Idag ska jag börja packa lite och jag ska fixa tidsinställda inlägg, jag måste göra ett skolarbete nu i slutet av terminen.. 
Nu ska jag fortsätta på min frukost - jordgubbar, mums!

Stress

Hejsan! Jag har haft en rörig och stressig dag idag men nu är jag tillbaka!
I morse så slingade jag håret och klippte topparna, det blev riktigt bra! Efter det var jag och mamma iväg på några ärenden som tog oss nån timme eller två. Efter det skulle vi handla och sedan hem. Min dag kanske inte verkar vara så jobbig men vi har kört runt i Göteborg, jag satt i 2 timmar och en halv timme hos frisören, men det var de värt. När jag kom hem grov städade jag köket. Jag städade för att betala av min lilla skuld för att jag köpte TB boxen igår. Jag har städat oavbrutet i 3 timmar. Nu är jag helt slut och ska bara krypa ihop i min säng med godis, jordgubbar, melon, chips m.m och ta det lugnt innan jag för hjärtinfarkt för allt stress idag! Nu blir det True Blood, om jag orkar. Är sååå trött. Puss på er och ha en super trevlig lördags kväll!!

Nu ska jag slinga håret, puss!


Kalla mig desperat om ni vill

Jag var som sagt på Movieline idag och när jag såg True Blood ssong 4 stå på hyllan sprang jag fram!! Jag har dock redan sett denna säsongen online men det är kul att ha den hemma, kunna kolla på den när jag vill och kunna ha text om jag vill osv! Nu ökar kollektionen bland vampyr boxar!
På köpet fick man en poster och då tänkte jag "varför inte?" det är ju bara kul att få en!
Om jag tänker efter är jag inte jätte besatt av vampyrer men här på bloggen får jag själv känslan att jag är döds desperat! Haha, ni får tycka vad ni vill men jag tycker bara att det var kul med en ytterligare poster!
LOVE IT!

Spexfoto

Hejhejhej! Jag har haft en toppen dag! Vi hade spexfoto idag och det hade vi i stort sätt hela dagen. Jag var tönt och resten av klassen var allt mellan tjocka bebisar till clowner! Killarna var tjejer och det var helt tokigt hur alla hade gått in för de! Efter dagen så åkte jag och Ulrika in till stan, kika lite och så köpte jag
TRUE BLOOD SÄSONG 4!!! Gissa vad jag ska göra inatt? Jag tror ni vet vad..
Efter att vi var i stan åkte jag och Ulrika hem till Caroline och spenderade kvällen hos henne. Vi övade sminkningar inför balen! Jag har som sagt haft en upptagen dag så jag har ju inte hunnit blogga så mycket! Hoppas ni förstår!
Här kommer fem dåliga bilder!

RSS 2.0