Wednesday

Hejhej! Åh idag fick jag sova lite längre och det känns verkligen i kroppen! Vet inte vart denna dagen kommer att ta mig någonstans men eftersom att solen är framme ska jag försöka att sola så mycket som möjligt, vill inte tappa färgen! Men nu ska jag hoppa in i duchen, uppdaterar mer sen!
 
 

Hösten närmar sig

Denna koftan är lite speciellt för det var fransar längt hela armarna, men eftersom att jag såg att man kunde ta bort dom så började jag att ta bort dom. Men efter ett tag bestämde jag mig för att låta några sitta kvar. Koftan får sin egna lilla charm och dessutom är den hur fin som helst! Den kostade 500.- men den var rea på Carlings så istället fick jag den för 149.- ett riktigt fin & lite höstigt fynd sådär!

Nu blir det me-time med GA

 

Två bra ha plagg

Här är två riktigt snygga och fina basplagg från H&M, eftersom ett ett linne kostade 39:50 var så slog jag till och köpte två. Det kan vara bra att ha, dessutom har jag så många mönstrade kjolar och då skadar det inte med ett basplagg upptill!
 

Åh sådan fin dag!

Hejsan mina fina vänner! Jag har haft en sådan otroligt fin dag tillsammans med mina fina Amanda! Först strosade vi runt lite på rean, fick köpt 3 plagg som jag ska visa er innan denna dagen är slut. Jag har mycket att visa - bilder från Italien, shopping från Frankrike osv osv! Men jag har i alla fall något att bjuda på, inte en helt tom blogg! Efter en god sushi lunch så åkte vi mot bion..
Filmen var det absolut bästa jag har sett!! Inte bara för att Håkan står bakom en hel del men hela storyn och filmen var så otroligt genomtänkt och så otroligt fin. Slutet var så fint så där satt jag & Amanda och grät.. Så fort filmen kommer ut på dvd ska jag springa och köpa den! 
 
Nu är jag så extremt trött, nu ikväll blir det GA mys med lite gott till! Ha en fin kväll!

En kväll att minnas

Hej! Efter en riktigt mysig kväll med min ängel så ska jag strax gå & lägga mig! 
Imorgon blir det lite shopping, god lunch och bio tillsammans med min andra Amanda! Har faktiskt saknat henne lite så det ska bli kul att ses igen!! Vi ska se Känn ingen sorg, haha såklart vi ska! Håkan baserad och allt!
Ha en fortsatt fin kväll & godnatt!

A great monday

Heejsan! Jag har haft en jätte bra start på min lediga vecka! I förmiddags låg jag och mamma bara på altanen och solade och sedan åt vi jätte god lunch! Vid tre åkte jag, Isabella, min mamma, min syster & Elvira (Sagas kompis) till havet och spenderade 4 timmar där. Vi hade det riktigt kul & en otroligt skön kväll! Nu har jag precis fixat en ny design till Bella, hoppas hon kommer att gilla den! Vi ska strax ta min moppe och åka på äventyr!
Ha en bra måndags kväll!

Italia - parte terza (vandringen)

Efter att ha åkt med bilen till Rocchetta så började veckans höjdpunkt...... Vandringen! Vi skulle vandra längst en fors för att sedan bada på ett super fint ställe!
Såhär såg vyerna ut.. Berg, skog, vackra växter, insekter och såklart forsen!
Aaaah svettigt värre! Det var ganska skönt väder med moln och lite sol men det blev så jäkla varmt i alla fall!
När vi hade vandrat i ca 45 min kom vi till detta vackra stället...
Vattnet var iskallt men såå svalkande efter vår lilla vandringstur..
Miljön var så obeskrivligt vacker, fantastisk, underbar!!
Solen tittade äntligen fram när vi skulle bada, ååh ta mig tillbaka!
Vattnet kom uppe från skogen, det var även drickbart!
Medans Amandas föräldrar stannade på plats så flyttade vi oss uppåt!
Allt är ju så vackert?! Allt som bildar en enda stämning.. Berg, växter och vattnet skapar en sådan vacker vy!
För kallt för att doppa huvudet? - JA!
Obeskrivligt!!
Åh, här mådde man allt bra!
Fascinerad av vattenfallet Amanda?
Fika paus!
 

My clothes

Heejsan! Gårdagen blev riktigt bra, först slutade jag jobbet förgått vilket kändes riktigt bra. Malin frågade ifall jag ville jobba vissa lördagar, och det ville jag jätte gärna! Det är lätttjänade pengar & riktigt kul! Har lärt mig så mycket på 3 veckor!! Efter jobbet åkte vi till Tuva som fyllde 5 år, tiden rinner bara iväg.. Känns som om hon föddes för drygt ett år sedan! Kalaset höll på från klockan 3 till 6 och efter det åkte jag hem och sedan träffade Amanda. Vi hade mycket att prata om även om vi sågs en dag innan, det hade hänt lite grejer med oss båda, och då behöver man sin bästa vän! Vinkade även hejdå till henne igår kväll innan hon åkte iväg till Rhodos!
Nu ska jag äta middag, denna söndagen är bara till för att slappa känner jag!
 

Soo comfortable

Dessa byxorna hittade jag också i Frankrike i någon udda butik, kommer tyvärr inte på vad butiken hette.. Det var Amanda som övertalade mig att köpa dom så jag köpte dom, dom är snygga men jag har inte vant mig vid mönstret än! Men gud vad skönt det är med harem!!
 

Italia - parte seconda

Denna bilden är från samma dag som vi anlände till Italien!
All frukt & mat smakade så extremt mycket bättre i Italien!
Bara njuter!
Efter att ha kört i 20 min så kom vi till Dolceaqua, våran lägenhet var stor och jätte mysig.. Kolla utsikten..
På kvällen så kikade vi till alla gränder, restauranger m.m. Bron är så otroligt fin, dock är slottet bara läskigt...
Dolceaqua är verkligen en utav dom finaste ställena som jag har upptäckt!
 

Pattern skirts from Jennyfer

Denna ursöta kjolen hittade jag på Jennyfer i Frankrike! Det var även rea så jag fick den för ca 100.- vilket var ett riktigt bra fynd!
 

Italia - prima parte

Jag kan inte beskriva hur god glassen var, så otroligt mycket godare än våran här hemma. Italienarna kan sin glass!
När vi hade kommit till en by utanför Dolceaqua besökte vi en saluhall..
Det var så otroligt mycket frukt, kött, ost, pasta, pesto m.m. Och allt var så billigt!
Vi checkade in stranden i Ventimiglia (staden utanför Dolceaqua)
Denna klänningen köpte jag i Frankrike, så snygg!
Bästa Amanda!
Tog ner kameran i vattnet..
Så svalkande och skönt efter en timmes åkande med tåg!
 
 

Mysväder

God morgon! Vaknade av ett buller imorse och gick ut på altanen.. Det både åskande och blixtrade ordentligt och det tog inte lång tid tills det började att vräka ner..
 
Nu är jag i min favorit butik, och oj vad mysigt det är här nu! Mysbelysning, tända ljus, musik och en bra bok! Och såklart regnet, älskaar regn! Dock vet jag inte om det kommer så många kunder idag, men nu är det 3 1/2 timme kvar bara! Efter detta har jag äntligen sommarlov!

Vi har det allt bra vi

God kväll! Kom precis innanför dörren efter en liten cykeltur men min ängel Amanda! Det krävs så lite för att vi ska ha såå kul ihop! Direkt efter maten idag så träffades vi, tog cyklarna till ett körsbärs träd som ligger i vårt område som nu är lite secret, sedan fortsatte vi våran tur och var ute i 2 timmar och roade oss. Det var så mysigt att strosa runt med cyklarna och bara prata om gamla minnen och hur bra vi har haft det och hur bra vi har det nu!
Nu ska jag sova, imorgon är det 4 timmar på jobbet och sedan blir det frihet! Efter mitt jobb ska jag på 5-års kalas och sedan träffa Amanda igen för att säga ett litet hejdå innan hon åker till Rhodos! Åååh jag kommer sakna henne såå! 
Nu måste jag verkligen sova.. Godnatt!!

När livet stannar

Hejhej! Nu när det är helt dött i butiken, nu passar det riktigt bra att läsa en bra bok! Det är inte många böcker som är bra, dessutom gillar jag verkligen inte att läsa! Men nu på sista tiden har jag tänkt efter och jag har kommit på att det är inte kärleksböcker jag ska läsa, utan andra genrer som är verkligthetsbaserade. Den jag läser nu började jag med igår. Fick låna boken av Isabella! Den handlar om en kvinna vid namn Malin som förlorar sin familj förutom sin äldsta son Axel i flodvågskatastrofen i Thailand! Riktigt bra men otroligt sorglig! Nu ska jag läsa vidare!

France - deuxième partie

Gullig outfit med min nya väska från H&M!
Glada & solbrända tjejer!
Vi kunde inte låta bli att undvika crêpes när vi var runt och strosa i alla butiker!
Alla små gator var så extremt vackra!
Olalala, snygga och vältrnade killar som uppträde på Frankrikes gator!
Lite häftigt ändå? Det finns ju inte direkt någon studsmatta direkt..
Matdax igen!
Nästa dag åt vi sådan god lunch!
La familia!
Sista kvällen i Nice!
Skaldjur var det här ja, när man beställde in musslor fick man en hel gryta + pommes frites!
Bilen var fylld med vin så vi tjejer fick ta tåg 45 min till Italien, mot Dolceaqua!
Mot Dolceaqua!
 

Frukost i solen

Hejsan! För en stund sedan satt jag ute i solen och åt min frukost! Det var riktigt härligt men även lite för varmt för att sitta där helt påklädd.. Idag känner jag mig väldigt trött, skulle kunna somna här och nu men det går ju inte riktigt.. Nu är det bara denna dagen och sedan 4 timmar imorgon sedan har jag verkligen sommarlov! Kan inte vänta tills att få njuta lite extra av den svenska sommaren med grillat mat, sol, bad, sena kvällar med mina vänner, utflykter m.m. 

Nu är jag med igen

 God kväll! Som ni ser så har jag bjudit på 15 bilder från första delen i Frankrike, imorgon kommer del nummer två med ytterligare 15 bilder. Sedan kommer det flera delar från Italien eftersom att jag tog fler bilder där!
Det kan upplevas som det kanske är mycket mat och miljö bilder men det är så det ska va! 
 
Nu har jag landat lite här hemma efter resan känner jag idag.. Har hunnit packa upp min väska, ätit här hemma, städat rummet & nu fixat med bilderna. Imorgon blir det jobb som vanligt men sedan är det fredag!! På lördag jobbar jag mina absolut sista timmar i butiken efter klockan 2 ska jag på kalas. Min kusin har fyllt 5 år, aah sluta växa unge! Nu ska jag sova, vi hörs imorgon! ♥

France - première partie

Vi mellanlandade i München och åt på ett Bio-Organic café, det var hur mysigt som helst!
Det blev en delad mozarella & skink toast med fruktsallad!
När vi landade i Nice så hämtade Amandas föräldrar oss och sedan blev det mys på balkongen innan utgång!
Våran balkong var på allra högsta våningen, riktigt högt var det!
Ja.. Här var man lite trött ja..
Åh sådan god mat!
På kvällen fixade vi oss lite och sedan gick vi ut och åt. Åt världens absolut godaste pasta med mozarella!
Det fanns så extremt många smaker på glass, det var allt från öl, nutella, lavendel, ros & avokado.
Nästa dag spenderades på stranden, riktigt fin strand även om det var en stenstrand!
Amanda och hennes mamma Susanne!
Mmmmm, lunch! Det var favoriten i Frankrike. Kombinationen med mozarella & ruccola!
Såhär såg våran lägenhetsbyggnad ut!
 

Och så till gårdagen..

Bilderna från detta och förra inöägget har jag tagot från Julias blogg -www.julialeonaUSA.blogg.se
 
Och så nu till gårdagen..
Efter jobbet igår åkte jag och några tjejer från förra klassen till stan för att först köpa ljus och tårta! Mesans vi gjorde de hade Amanda Magnum tagit med Amanda till stan med ögonbindeln och musik i öronen! Hon trodde bara att hon skulle få se Amanda.. Men efter att hämtat ut biljetter till filmen vi skulle se och "dukat" upp prinsessbakelsen och ljusen så tog hon av sig bindeln och så BAM satt vi alla där och sjöng för henne! Det var jag, Isabella, Amanda Magnum, Julia, Issa & Lizel! Filmen var bra men lite för komplicerad för mig som inte fattat sådana smarta filmer hahaha! 
Det blev i alla fall en lyckad kväll!
 
Nu vet ni vad jag gjorde igår kväll! Ikväll ska jag vara hemma med min familj har inte ens packat upp efter Italien.. Har lite att ta itu med där hemma inte bara min packning utan min familj också!

För 2 dagar sedan

God morgon, innan jag berättar om en riktigt bra gårdag tänkte jag bara berätta lite om tisdagen!
Efter jobbet åkte jag hem till Amanda Magnum där jag träffade upp några tjej kompisar från min gamla klass! Vi åt tacos och sedan glass och vi hade det jätte mysigt! Senare på kvällen träffade vi killarna  (från våran gamla klass) vi tog alla mopparna ner till havet och badade! Det var riktigt skönt i vattnet och det var hur mysigt som helst att spendera lite tid med sina gamla vänner även om man jobbar till klockan 6 varje dag! Sådana kvällar ska man njuta fullt ut utav!
 
Nu sitter jag i min lilla butik och ska strax äta frukost.. Fick ta med mig idag för annars skulle jag inte hinna! 
Jag tänkte skriva om gårdagen då vi överraskade Amanda som fyllde 17 år igår men det gör jag i ett annat inlägg!

Min bästis fyller 17 år!

Hejsan, idag är det en riktigt speciell dag! Idag fyller en utav mina finaste bästa vänner Amanda 17 år!
 
-Amanda om du läser detta så vet du att du fick ett ganska så långt sms inatt men jag vill gratta dig här också! 
Du är den bästa jag har och jag är så stolt och glad över att ha dig som vän! Efter 15 år av fin vänskap så tycker jag att vår vänskap bara växer och blir starkare! Jag vet att jag alltid kan komma till dig oavsett vad det är just därför är du min lilla speciella skatt, för så många finns det inte där ute! Jag lär mig alltid något nytt eller spännande om dig eller om annat, för det är inte bara dina egenskaper som är fantastiska!
Så ett stort grattis på din dag hjärtat hoppas du får en minnesvärd och en toppen bra födelsedag för det är du värd, om inte mer! 
Älskar dig, bästis! 

Tisdag

Hejsan, förlåt för att jag inte uppdaterade igår! När jag kom hem efter jobbet så åt jag, rensade alla bilder och sedan blev det ganska sent så jag satte på senaste TB avsnittet! 
 
Nu däremot har jag lunch och jag tror att det kommer bli en lång dag idag eftersom att jag är såpass trött! Men jag ska försöka att lägga upp bilder ikväll! Men jag antar att det är många som är ute och njuter av sommaren också så jag antar att datorn inte kommer i första hand!
Nu ska jag plocka upp lite varor.. Puss & kram!

Tillbaka i butiken igen!


Hemma från en underbar resa!

HEEJSAN KÄRA BLOGG & VÄNNER!
Nu är jag tillbaka i Svergie, Göteborg och jag är redan uppe för idag ska jag jobba. Denna veckan ut och sedan har jag sommarlov!
 
Åh, jag har haft en fantastisk resa tillsammans med Amanda och hennes föräldrar. Det kanske var något av det bästa jag har gjort? Vi har haft så kul, ätit så jäkla god mat, badat, solat, vandrat, fotat och upptäckt ett helt underbart land. Som ni märkte vi var vi i Nice i tre dagar och resten av veckan i Dolceaqua i Italien. 
Vi har haft toppen väder och allt har varit hur bra som helst. Vi har bott i två riktigt mysiga och fina lägenheter och jag har runt 1000 bilder att bjuda på.. Efter jobbet idag ska jag rensa igenom bilderna och sedan starta mitt lilla bildprojekt här på bloggen. Det kommer bli så kul att bjuda på alla mina bilder för alla är så fina och speciella!
Jag har i alla fall haft en fantastisk resa, men nu så får jag återgå till vardagen!
 
Nu ska jag bege mig mot mitt jobb alldeles strax, ha en super fin måndag så skriver jag säkert ikväll!

Bilderna talar för sig själva


Beach day

Heeej från Nice i Frankrike!
Igår efter att vi hade landat så hämtade Amandas föräldrar upp oss på flygplatsen! Där stod dom med två skyltar - Disa & Amanda, så söta är dom!! Efter att ha landat lite och sett våran fina lägenhet gick vi och handlade så att vi hade kvällsmat och frukost! På kvällen var så först på restaurang och senare på kvällen satte vi oss på balkongen och myste med jätte god mat! Allt smakar så mycket bättre här nere! 
 
Idag däremot har vi varit på vår strand hela dagen, vi åt god lunch vid lunchtid och på kvällen var vi i stan och små shoppade lite! Vi åt crêpe med nutella och banan, så fransk och såklart gott! För någon timme sedan åt vi sen middag här hemma! Nu ska vi strax sova, imorgon blir det shopping och såklart några timmar på stranden! Nu vet ni hur vi har det - underbart!!! 
Ha det så underbart, pusssssss!

Gårdagens tre bilder


Hejdåååå!


Snart beger vi oss ifrån regnet

Hejsan mina fina vänner! Jag är jätte ledsen för att jag inte hunnit att blogga men det har inte funnits någon tid vid datorn! I lördags träffade jag några vänner vid havet och sedan hjälpte jag ju Jennifer i Kungälv! Igår var jag i stan med Amanda och köpte det sista inför resan och sedan träffade vi Amanda Magnum! Vi åt thai och sedan myste vi bara!
 
Nu däremot sitter vi på flygplatsen och väntar! Jag skriver mer sen, säger hejdå till alla er och till bloggen! 

Jobb i Kungälv


3 timmar kvar, sedan är jag fri

God morgon!! Idag är det sista dagen på jobbet innan Italien! Kommer sakna detta stället enormt! Lärt mig så enormt mycket på bara två veckor! Har ju praktiserat här innan bara men då har jag aldrig brytt mig om alla varor m.m
Även om vissa dagar har varit sjukt långa och tråkiga har det redan gått 2 veckor! Känns som om jag börjde jobba här denna veckan! 
Efter jobbet ska jag till havet med några kompisar berättar mer sedan! Efter det ska jag och Jennifer till stan för att köpa en väska till mig för att sedan åka till Kungälv och små jobba lite i kiosken! Pussss

L U N C H


Fredag

God morgon, nu hade jag lite tid över så jag tar den tiden till bloggen! Jag ska strax åka iväg till jobbet, idag blir det klänning eftersom att det ska bli riktigt varmt idag! Ikväll ska jag som sagt sitta barnvakt åt grannens barn, Moa & Max! 
Jag hör säkert av mig senare, puss & kram ha en bra fredag!
 

1 th kvar & pappa bjuder på glass


Solsken

Hejsan! Jag antar att ni tycker att min blogg är urtråkig nu när jag bara lägger upp små bildinlägg men det har varit så lite tid åt att blogga. Det har varit mycket kunder denna veckan och när jag kommit hem har jag bara velat sova, för att det tar så mycket energi att faktiskt stå här i butiken.
Men även om det tagit mycket energi och tid så börjar denna veckan närma sig ett slut. Jag trodde att det var onsdag idag men det är redan torsdag, två dagar kvar på detta stället och sedan ska jag till Italien med underbara Amanda Magnuuum!!! Antagligen kommer jag även att jobba sista veckan i Juli också för att få in lite extra pengar!
Imorgon är det fredag och efter jobbet ska jag sitta barnvakt och på lördag ska jag först jobba, sedan in till stan för att köpa en sak och sedan ska jag träffa Jennifer och hjälpa henne med hennes sommarjobb, hon jobbar nämligen i en kiosk i Kungälv där hon säljer fika till folk som dansar, haha det låter kul men det ska bli spännande och se hur hon har de!

10:40 - break


Fruktmys!


Tisdag

Hejhej! Idag är det tisdag och det börjar närma sig sitt slut och till en början! Em början på en riktigt ta resa med en riktigt fin vän! 
Jag ska strax äta lunch och lite senare ikväll kommer mamma förbi och kikar in! 
Idag är huvudvärken borta och jag tror att det kan bli en bra dag, en bra start har jag fått i alla fall! Puss & kram!

ATM; GA-mys!


Snälla kan tiden gå fortare?


120 minuter kvar..

Hejsan! Ja just nu känns det som om tider går jätte saktaa... Har klockan varit 4 i snart en timme? Typ! Denna dagen har varit lite seg och det är ju såklart, det är ju framför allt en måndag!
Jag hoppas jag kommer härifrån hyfsat tidigt så jag kan åka hem och vila! 
Men nu måste jag kila, det kom en kund!

Wanties..

Wanties before Italy
 

A great summer day

Hejsan! - Alla 13 bilder kommer från Jennifers blogg, kika HÄR! Vilken underbar dag det har varit, det har varit såå super skönt att träffa Jennifer. Jag är ju van vid att se henne varenda dag och nu på sommaren ses man tyvärr inte så ofta men nu när man väl träffas, - åh vilken härlig känsla! Idag har det varit en sådan där bra och spontan sommar dag som man kommer att minnas. Först tog vi mopparna till havet och låg och solade i några timmar. Tyvärr blåste det alldeles för mycket så vi skippade badandet men efter att ha solat åkte vi till hamnen och åt thaimat, vi köpte med oss varsin meny och satte oss på bryggan. Det var verkligen skönt, mysigt och riktigt härligt att bara vara spontan och bara ta det lugnt samtidigt som han ändå hade planer. Det var verkligen skönt med en sådan här dag som denna, imorgon börjar jobbet igen.. 
 

Nu: havet med Jennifer


Sluta växa lilla gumman


Små stunder av ledighet uppskattas

Hej mina vänner! Ja tro det eller ej men jag jobbar på lördagar också! Detta är ju som sagt en hälsokost butik och kunderna behöver en butik som denna att vara öppen på lördagar också.. Jobbar till klockan 2 idag bara och sedan ska jag kila iväg hem till min farmor som precis har fyllt 70 år! Eller ah, precis och precis.. I Maj fyllde hon och nu ska hon ha ett stort kalas idag med partytält, beställd mat & tårta. Det kommer nog bli super.
Om lite mer än en vecka åker jag och Amanda Magnum till Italien så ikväll ska vi träffas och bara mysa samtidigt som vi ska planera lite. Jag är så utmattad efter en hel veckas arbete så dom där små stunderna där man bara får träffa sin vän och vila är guldvärda för mig nu. 
 
Idag är det bra väder, jag hoppas det håller i sig tills imorgon för då ska jag dra med någon vän till havet och bara chilla. Imorgon ska jag verkligen njuta av min ledighet för på måndag ska jag upp klockan halv 8 igen!

Godmorgon från butiken!


Låååångtråkigt

Hejhej! Ja nu stänger butiken snart och inga kunder har jag haft på snart 2 1/2 timme! Folk jobbar eller är på semester så därför är det lite dåligt med kunder just nu! Jag ska strax börja stänga.. När jag kommer hem så ska jag kanske träffa Jennifer! Men det beror helt på vilket humör jag är på men jag skulle behöva en vän en dag som denna! Ha en fortsatt bra dag!

Långa dagar

Heej alla mina goingar! Gaah det är svårt att hinna med bloggen när man jobbar mellan 10-18 varje dag, dessutom blir det oftast övertid eftersom att jag måste vara i butiken lite innan och efter för att fixa lite småsaker som kassa osv! Ett stort ansvar är vad jag har! Idag har det varit en lugn dag i butiken. Vi har mest fixat med varor som har kommit. Jag har haft sådan mensvärk hela dagen så jag har vartit lite nere men nu i eftermiddags så kom Amanda förbi och tittade in då blev jag gladare, hon kom med en liten bakad kaka till mig.. Såå sööt är hon!
Nu däremot ska jag bara äta glass med färska smultron och ta lite tid åt GA, det var ett tag sedan. Imorgon är det upp och jobba igen!
Hoppas ni har haft en bra dag, ledsen att det blir så tråkiga inlägg men jobbet går före allt just nu! Puss & kram!

Tredje dagen!


2/7

God morgon! Nu har jag precis ätit frukost och ska strax börja ta på mig dagens kläder! Idag ska jag öppna butiken, iiiiih pirrigt! 
Hoppas ni får en super fin dag!

Sleepytime

God kväll! Nu är min första arbetsdag avklarad och allt gick super! Imorgon blir det mer självständigt eftersom att min chef/handledare/vän tar semester! Kommer spendera dessa två veckor i butiken men en praktikant som heter Olga! Vi träffades idag och hon var super trevlig, vi kommer nog trivas ihop! 
Just nu är jag döö trött och ska sova! Jobbade över lite idag så därför är jag extra trött säkert! 
Hoppas att ni förstår att bloggningen inte kommer vara så bra, måste jobba!
Idag är det två veckor kvar till Italien, can't wait!!
Sov så gott, dröm sött!!

2 hours left!


Weekday

Dessa mysiga och snygga shorts hittade jag på Weekday för 75.-
Man kan ju ha dom som mys shorts men även bära upp dom med något "finare" upptill. Tyckte i alla fall att dom var grymt balla och passade mig! 

RSS 2.0