Lyckad lördag

Heejsan! Jag har haft en riktigt bra dag idag! Först träffade jag upp Amandorna, Issa, Lizel och Linnea. Vi åt på Jensens och sedan åkte Linnea och Lizel hem. Samtidigt som dom lämnade drog vi oss mot en mysig del av stan, "parken".. Där satt vi och pratade om allt mellan himmel och jord och det var riktigt mysigt. Speciellt när man känner av att solen fortfarande värmer! Efter 6 tiden åkte vi hem till Issa, köpte pizza och avslutade kvällen med en film. Nu är jag hemma efter en riktigt lyckad lördag och funderar kring morgon dagen. 
Jag & Jennifer ska sälja på ett loppis som är i Göteborg, på Slottsskogsvallen.. Men ingen av våra föräldrar kan köra.. Kollade även väder prognosen och det ska regna, känns som om vädergudarna inte vill att vi ska sälja.. Jag hoppas att allt löser sig i värsta fall får vi ta bussen.. Åh herregud...
Hoppas ni fick en riktigt bra lördag, godnatt!

Daily inspiration


Mot stan!

Hejsan, nu ska jag strax hoppa på moppenbort till Amanda och sedan drar vi oss mot bussen! Vi kommer möta upp Amanda och Issa på samma buss och sedan blir det lunch på Jensens! Det ska bli riktigt mysigt, passar bra när det är lite halvt mysigt väder också! Nu ska jag rusa, ha en bra daag!

Planerna är utredda

Hej! Nu ska jag strax hoppa in i duschen, dra på mig dagens outfit och smink! Sedan bär det av till stan med Amandorna och Issa! Amanda (Magnum, haha så jobbigt) var så söt och frågade mig ifall jag ville hänga med och fira att Issa har tagit av sin tandställning genom att äta på Jensen, jag tackade ja och nu ska jag strax börja förbereda mig! I eftermiddag får jag se ifall jag hinner med en promenad med Jennifer också, det har ju blivit en vana nu att gå en mil varje dag! 
Ha en toppen bra lördag mina vänner!

Lördagen den 31:e

God morgon! Vaknade hyfsat tidigt idag så jag kände för att ligga kvar lite i sängen och kolla på GA.. Det var super mysigt att ligga under ett varmt täcke medans solen sken in mellan rullgardinen. Det är såå skönt att ha tid att ligga kvar på morgonen och bara känna att man får göra vad man vill. Annars är det stress samtidigt som man följer klockans tickande med ögonen varje morgon när det är skola!
 
Idag är dagens planer lite oklara, jag & Jennifer kanske skulle stå och sälja på loppis, ni vet det loppiset som jag har besökt tidigare? Men det skulle börja regna lite senare in på förmiddagen så vi hoppar det idag och tar det imorgon istället!Jag har även lite andra funderingar som jag måste klura ut innan jag hittar på något idag, jag uppdaterar mer sedan när jag vet vad jag ska göra med min dag!

Mysfredag!

Har haft en riktig mysig fredag med glass, tacos, bad, tända ljus, fin familj och Grey's Anatomy! Började på 7 säsongen, helt sjukt hur fort det har gått! Nu ska jag kika på ett avsnitt till och sedan ska jag sova!
 

Fridayy

Hejsan mina vänner! Just nu sitter jag med min nya datorn i knät, det är såå ovant att blogga med denna! Allt är verkligen annorlunda eftersom att min andra dator är en Asus och detta är en Samsung, denna är lite mindre också! Efter skolan åt vi lunch som vanligt, och sedan vandrade jag & Jennifer hemmåt. Jennifer hängde med mig hem för att sedan gå ut och gå! Nu har vi gått en mil, igen.. Duktiga tjejjer, nu ska jag strax äta tacos och sedan blir det mys med familjen! Ha en bra fredagskväll!

God morgon i mysvädret!


Beautiful inspiration

Med dessa riktigt ljuvliga bilderna säger jag godnatt!
Imorgon är det fredag och jag har en hel helg framför mig, får se vad som händer! Hoppas ni har haft en bra torsdag! Puss o kram på er!

Knitted

KNITTED
 

Mys mys mys

Somnade för en stund sedan, men nu är jag vaken igen.. Hade bäddat ner mig perfekt i sängen tills Jennifer ringer och väcker mig, haha aja så är det! Nu ska jag göra mig en skål med fruktsallad och kolla på GA, två episodes kvar sedan startar jag på säsong 7, iiih! Hoppas jag inte somnar nu haha!

The autumn is better

Ja, hösten närmar sig verkligen! Många ser det dom en nackdel med all kyla, tjocka kläder och allt annat elände men oj vad jag längtar! Även om sommaren är så otroligt fin, varm och helt underbar så kommer jag alltid välja hösten, jag antar att jag är en höstmänniska!
 
Tänk er alla fina outfits som man kan planera med stickade tröjor, Dr. Martens och sin perfekta höst/vinter jacka! Känslan när man går hem från bussen och löven faller ner från träden samtidigt som man kurar ihop sig under sin stora halsduk, vägarna täcks av ett lövtäcke med vackra färger! När man sitter inne och läser en bra bok/tidning, tänder ljus och dricker en varm dryck. Även om sommaren är aktivitets fylld så finns det så mycket man kan ta sig itu med som tex träning, börja läsa en bra bok, baka, mysiga promenader, shopping, bio, mysiga middagar och framför allt fotografering!

29/8

Hej! Jag vet att jag alltid skriver om min trötthet haha, men idag är jag verkligen trött. Nu är det inte mycket energi kvar i denna kroppen.. Efter en riktigt mysig går kväll med Amanda, Mikaela, Emelie, Axel, Leo, Olle och company ute på Öckerö så är jag såå trött. Kom hem sent igår så hamnade i sängen vid 12 halv 1... Inte mycket sömn eftersom att jag gick upp halv 6! Men vi hade i alla fall en mysig kväll. Först så handlade vi, samlade ihop några stycken och spelade fotboll tills det var dags att laga middag! Det blev en god kycklingwok med nudlar, perfekt avslutning på gårdagen! 
 
Idag var den en helt vanlig skoldag.. Matte, svenska, coachtid och sedan engelska! Inget speciellt, imorgon ska vi få våra chromebooks (datorer).. Har lite blandade känslor faktiskt, om det är datorerna som har fått oss till att inte ha matkort (troligtvis) så vet jag inte om datorer är bättre! Men vi får väl se! Efter skolan idag strosade jag och Jennifer lite i stan och nu är jag hemma! Ska fixa en god fruktsallad nu och sedan blir det GA mys!!

En dag utan lektioner

Heejsan! Efter en riktigt bra dag i "skolan" med dogdeball så är jag så sjukt trött! Vi befann oss i Valhalla hela dagen, alla samhällare mötte varandra i dogdeball (spökboll typ) det var i alla fall kul! Vi vann trots allt, vi vann hela alltet!! Så kul när vi hade ett beachtema i klassen ocksåå! Efter min dag mötte jag upp Isabella & Amanda för en liten fika på EH, riktigt kul att vi träffades alla tre och pratde lite! Sen när Amanda skulle återgå till sin lektion så gick jag och Bella mot Nordstaden och tog sedan bussen hem! 
 
Ikväll ska jag ut till öarna, ska träffa Amanda Magnum och alla hennes friends där ute! Planerna är att bada, vi får väl se.. Ett sista dopp kanske?

White dress

Klänning & Tröja: Gina Tricot// Skor: Toms

Veckan rullar på..

Heej mina vänner! Hoppas ni får fint, idag är allt så mycket bättre för min del i alla fall! Men det var dessutom måndag igår, därför jag mådde dåligt? Denna dagen har kännts såå lång även om vi slutade 12:40.. Vi åt lunch och sedan åkte jag hem! Eftersom att vi inte har några läxor eller prov så finns det inte så mycket att hitta på.. Ska ut på en lååång promenad med Jennifer sen i alla fall! Veckan rullar verkligen på, nu var det exakt en vecka sedan vi började. Det går verkligen fort nu! Skriver mer sedan!

En mil - en kväll

Puuuuh, efter en mil så är jag alldeles dallrig i hela benen! Nu ska det bli skönt med en dusch och sedan sängen! Hoppas ni hade en bra måndag, puss & kram - godnatt!

I mina hörlurar en dag som denna

  
 

Det är ett elände att vara trött

Hejsan, förlåt för usel uppdatering både igår och idag är jag så grymt trött.. Det är verkligen tråkigt att ständigt vara trött! Hade en helt okej dag i skolan idag, känner verkligen att en förkylning är påväg och därför känner jag mig samtidigt trött! Vill vara frisk, glad och njuta av denna sista delen av sommaren! Nästa vecka ska alla SA tvåor ut och paddla i Delsjön, sedan ska vi övernatta där! Ser verkligen fram emot det (men måste vara frisk dååå!)
Ikväll ska jag ut på promenad, rensa huvudet på tankar och bara röra på mig! Kan bli skönt efter en hel dag utav huvudvärk!

Inför bbq ikväll - självplock

Hejsan! Dagens planer blev helt ändrade.. Istället för att först åka till mina farföräldrar så åkte jag och min familj bort till ett "självplock-ställe" här i närheten. Vi plockade allt från grönsaker till bär, vi tyckte det kunde vara lite kul att plocka själva speciellt när vi ska ha bbq ikväll! Nu är vi hemma och har precis ätit sen lunch.. Ska strax bli körd så att jag kan starta städningen innan dom kommer hem ikväll! Tyvärr kommer jag inte träffa Amanda idag men vi ska träffas i veckan istället, det passade bättre eftersom att vi båda hade lite plugg och andra sysslor! Blir så tråkigt när det blir så tajt och stressigt, då träffas man hellre när man har gott om tid!
Nu ska jag strax åka som sagt, men skriver säkert mer ikväll!
 

Ändrade planer!


Söndag morgon

God morgon! 
Just nu ligger jag i sängen och väntar på att klockan ska bli 10.. Hatar att varje gång som jag ställer klockan så vaknar man alltid tidigare än tiden som är ställd! Ska i alla fall iväg så fort som möjligt hem till min farmor & farfar, dom är i Spanien denna veckan så jag ska städa och vattna deras blommor så får jag 800kr, det är räääätt så bra för att bara göra de! Älskar hur alla morföräldrar och farföräldrar är så generösa!! Efter det ska jag hem till Magnum, för att sedan åka in till stan! Jag tror det kommer bli en riktigt bra avslutning på min första helg efter att skolan har börjat!
Hoppas ni får en fin söndag!

Lördag - jobbet

Heeej! Just nu sitter jag i min favorit butik... Och jobbar! Som jag skrev igår så hade jag fått ett jobb erbjudande några lördagar framöver, vilket är riktigt bra och kul! Nu har det snart gått två timmar och jag ska strax äta lunch, pannkakor mmmm gott! 
När klockan är två åker jag hem och sen får jag se vart denna lördagen tar mig! Hoppas ni får en toppen bra lördag!

Fredagens kläder..

Topp: Gina Tricot// Kjol: Jennyfer - Frankrike// Converse

Första riktiga skoldagen

Två bilder från idag, bilderna är tagna av underbara Jennifer! Kika in på hennes fina blogg här!
 
Hej! Idag hade jag min första riktiga skoldag, det gick jätte bra och jag fick en bättre koll på vilka nya lärare jag har! Vi hade först matte, samhäll och avslutade dagen med psykolgi! Nu är jag hemma och ska strax grilla med familjen + Brice & Frida! Det blir en hemmakväll idag eftersom att jag ska upp och jobba imorgon faktiskt! Fick förfrågan ifall jag ville börja jobba några lördagar. Tackade ja på en gång!

Fredag!!

Hejsan! Har precis haft min första mattelektion och nu återstår samhällsklass med en ny lärare! Hoppas ni får en bra fredag!!

Alexander snyggaste Skarsgård

Ååååh världens snyggaste man!! Så jäkla perfekt!!

Kollade precis på en film som Alex är med i - Hundtricket! Den var faktiskt riktigt bra även om filmen är från 2002. Tyckte att det var en super fin och gullig handling och det slutade lyckligt (det ska alltid sluta lyckligt) också så därför var den extra bra! Imorgon börjar jag skolan 12:20 och slutar runt fem! Ska strax gå och lägga mig men innan det måste jag fixa naglarna! Ha en super mysig kväll, puss och kram!!
 

This or that

Grey's Anatomy/True Blood
Film/Serier
Glass/Tårta
Nyttig/Onyttig
Frukt/Godis
Sommar/Vinter
Vår/Höst
Sol/Regn
Sverige/Utomlands
Sola/Bada
Havet/Pool
Julafton/Födelsedag
Sminkad/Osminkad
Brunett/Blond
Pojkvän/Singel
Smsa/Prata i telefon
Hemmakväll/Utekväll
Cider/Öl
Sova naken/Pyjamas
Sova/Vaken
Instagram/Facebook
Shoppa/Blogga
Tv/Dator
Frukost/Middag
Sushi/Thai

Njuter fullt ut!

 
Heeej! Oj vilken sommarvärme det har varit idag, och fortfarande är! Kom precis hem från en härlig promenad med Jennifer! Ska verkligen börja ta tag i min kropp nu! Börja promenera och sedan den 1:e September börjar gymmandet!! Jag längtar faktiskt, ska bli så jäkla gött!
 
Skoldagen idag var inge speciellt, vi hade lite små grupparbeten och sedan åt vi lunch! Lite innan 12 var skoldagen redan över så det var en kort dag även om vi började halv 9! Nu ska jag sola vidare och njuta!!
 

Six before...

Before autumn...

Sommaren återvänder med värmen..

Tröja: Gina Tricot// Klänning: Lånad// Halsband: UroPenn// Skor: Toms
 

A bite of orange

A bite of orange
 

One outfit pic

Linne: Lindex// Kofta: Carlings// Jeans: Gina Tricot// Ring H&M // Converse
 

Behövligt plagg

Denna tröjan köpte jag på Gina Tricot för 400 kronor! Den är både snygg, lätt att matcha och bekväm att ha! Kände att jag behövde ett plagg som detta inför hösten!

Yesterday's

Tröja: Gina Tricot// Linne: Saint Tropez// Kjol: H&M// Armband: Frankrike// Ring: Loppis// Halsband: UroPenn

One more time

Ville slänga in lite mobilbilder från våran Frankrike/Italien resa, saknar det så extremt mycket! 
Nu ska jag hoppa ner i sängen med "ny hy", haha! Känslan när man har rakat benen, smörjt in sig och haft en peeling i ansiktet är obeskrivligt för oss tjejer, tycker jag i alla fall! Nu ska jag sova, imorgon blir det någon tävling i trädgårdsföreningen med alla tvåor! Godnatt!

One question - one big answer

Fick en fråga idag som handlade om min skola, tyckte det passade bra att svara på den idag eftersom att det har skett nya förändringar!

SARA: Hej! Kan inte du berätta lite om ditt gymnasium? :) Tycker du det är bra? :)
Svar: Jag tycker riktigt mycket om mitt gymnasium! Förra läsåret så befann sig min skola vid Näckrosdammen som ligger bakom konstmusseét här i Göteborg! Det var en riktigt mysig skola med fin utkik och vi hade ett riktigt fint hemmaklassrum min klass & jag. Men förra terminen ville ''chefen" över Jensen slå ihop dom två skolor som finns i Göteborg! Så idag var det första dagen för mig och min klass att ha en heldag i Kungsports lokaler. Vårt hemma klassrum är stort, ljus och man ser ut över kanalen och trädgårdsföreningen! Bortsett från lokalerna och skolans ytor i övrigt så är lärarna riktigt bra! Såklart finns det några undantag men som det visade sig idag har som avgått/fått sparken, eftersom att det har "rensats" bland lärarna. Lärarna är unga, roliga och oftast har väldigt lätt att förstå oss elever! Samtidigt som vi fick reda på att vi skulle få bli ägare av dom nya Samsung Chromebook idag fick vi även reda på att våra underbara matkort har tagits bort! Det var ett ständigt prat om att matsumman skulle höjas men det blev aldrig så. Nu har i istället fått en egen restaurang som befinner sig vid kanalen i en båt. Det återstår att se ifall maten slår våra gamla restauranger.. Så det kan både vara ett stort minus och ett stort plus, kommer sakna sushin! 
 
Vi har ju halvdagar på Jensen, jämna veckor går min klass tidiga dagar tex från 8.00-12.30 eller ojämna veckor - då sena dagar tex 13.00-17.00! Vi har även DT - daglig träning då man vilar i 5 minuter. Vi har dessutom PP - pedagogisk promenad, då man avbryter lektionen för att gå ut och gå. Jag tror det var allt, gymnastiken är på olika platser i stan - Zumba på Sats! Och jag går även Samhäll/Beteendevetenskap - riktigt rolig linje!!
 
Hoppas det var allt, kommentera ifall det är något annat ni undrar om mitt Gymnasium!
Kommer sakna detta så otroligt mycket!!

Nu: hemmaspa

Hej mina vänner! Tyvärr blir det inga outfit bilder för så fort jag kom hem slängde jag av mig kläderna och gick och la mig, så nu har jag sovit några timmar men det känns ändå som om jag kommer att kunna somna inatt!
Så tyvärr får ni inga bilder, tänkte ju lägga lite tid på bloggen ikväll men även på mig själv! Får göra några inlägg innan jag lägger mig i ett bubbelbadkar! Men kvällens planer blir att ha lite me-time, känner att jag behöver fräscha upp mig lite!

Första skoldagen avklarad!

Heejsan! Just nu sitter jag på bussen hem från första skoldagen! Det känns bra att vara tillbaka även om det är många förändringar som har skett! Vi får se hur allt kommer att bli! Nu ska jag i alls fall hem och äta, blogga, ha hemmaspa och sova!
 
Lite ansiktsmask m.m skulle inte skada efter gårdagen! Känner mig lite sliten och jävligt trött.. Igår efter att jag hade varit i stan med Jennifer så tog jag bussen ut till öarna där Amanda Magnum och hennes klass hade insparksfest för ettorna! Det blev en riktigt rolig kväll även om allt inte slutade som vi alla trodde! I alla fall, alltid lika kul att åka ut till Öckerö för man träffar alltid nytt folk!! Vi hade i alla fall ett riktigt trevligt dygn tillsammans även om jag kom hem tidigt imorse och sedan försov mig nu när jag skulle till skolan! Aja, ha en riktigt bra tisdag så hör jag av mig med outfit bilder och lite Cypern-mobil bilder! 

15:22 - mot stan


En dag kvar

God morgon! Idag är det den sista dagen på mitt sommarlov, det har gått så otroligt fort, att 10 veckor redan har runnit iväg.. Idag ska jag städa mitt rum & rensa min garderob inför skolstarten imorgon. Vill ha det rensat och städat innan jag börjar skolan.. Dessutom behöver jag rensa min garderob så jag kan höstshoppa nu när hösten närmar sig!! Vid 2-3 ska jag in till stan med finaste Jennifer. Jag behöver kika på en jacka, åka till min butik och kolla upp lite andra ärenden! Nu ska jag äta frukost och sedan börja städa.. Segt!

Hundratjugonio

Denna läckerbiten köpte jag på Gina Tricot för 129 kronor! Älskar att det är lite öppet i ryggen! 
 

Näst sista dagen

Heej! Jag hade en riktig mysig gårdag igår, vi åkte in vid fyra och kikade igenom varenda event som fanns runt om i Götet! Vi åt crepê, glass och lite annat smått och gott som vi hittade! Vi kollade på olika uppträdanden och när klockan var tio gick vi mot bilarna!
 
Idag ska jag hem till Jennifer, vi ska baka och kika på någon film! Passar perfekt nu när jag känner att en förkyldning är påväg!

Sunday's

Topp: Gina Tricot// Byxor & Armband: Frankrike// Ring: Loppis// Skor: Toms

Mot stan

Hejsan, nu är jag påväg till stan med min familj och Brice o Frida! Vi ska spendera kvällen där inne, skriver mer ikväll!

New case from France

Detta super fina skalet hittade jag i Frankrike, passar mig perfekt!!

Grey

Aztec with D
 

The summer is almost over


Förbereder mig inför hösten

Detta var gårdagens köp för 99 kronor, ett riktigt fynd från Bikbok eftersom att den hade kostat 300 kronor innan! Kommer bli perfekt i höst med mina Dr. Martens och en kjol!

D

Ett "D" fick bli en del av min lilla familj på armen! 15 kronor från Gina Tricot. Gulligt, fint & billigt!

Boyfriend

Linne: Only// Kofta: Carlings// Boyfriend: Gina Tricot// Ring: H&M// Armband: Frankrike// Converse

Hemmadag

Hej! Imorse var jag hos doktorn och kollade upp lite småsaker, inget allvarligt! Efter det åkte jag hem och sedan dess har jag inte gjort så mycket. Jag är alldeles seg i huvudet idag, dessutom trött så idag blir det en hemma dag! Passar bra när det regnar också! 

In my black dress in the field


Spontat, lånat & enkelt


En dag i stan

God kväll! Jag har haft en super mysig dag tillsammans med Bella! Först åkte vi in vid 12 tiden och strosade runt i Haga, det är så otroligt fint och mysigt där så man får inte nog. Vid lunchtid satte vi oss vid ett super gulligt café och åt varsin tallrik med pasta, ost och räkor! Det var kul att pröva något annorlunda och det var gott dessutom! Sedan vandrade vi runt bland dom mysiga butikerna, fotade och hade det allmänt mysigt! Efter vårt besök i Haga drog vi oss sakta ner mot stan där vi kollade i några butiker. Fick köpt ett armband och en topp, ni får se den imorgon! Efter de träffade vi upp min mamma, min syster, Amandas mamma Tina och Amandas lilla syster Elvira. Vi gick runt och blev underhållna av alla event som skedde i stan. Det är ju Kulturkalas i Götet nu! Nu är jag i alla fall hemma och ska strax sova!
 
Imorgon blir det ett läkarbesök och vara hemma! Godnatt! ♥

Nästa stopp: HAGA

Hej mina godingar! Nu är jag och Bella påväg till Haga, vi ska äta lunch och promenera runt lite! Uppdaterar mer sedan, puss!

Early morning..


En bra dag

Heej! Efter en grymt lyckad dag tillsammans med min babyboo så är jag hemma igen! Vi kika igen varuhuset två ggr tills vi fick med allt som vi ville ha med hem! Vi åt, skrattade en hel del, kikade och funderade! Jag köpte ett örngott, en kudde, doftljus och en skrivsbordslampa! Nu ska jag kika på ett avsnitt av OTH faktiskt och sedan sova! Imorgon ska jag upp tidigt, har tandlkartid klockan 08.30, sedan kanske jag ska förbi vårdcentralen. Efter det ska jag möta upp Bella för att åka in till stan! Godnatt! ♥

Ändrade planer

 
Ändrade planer, nu åker jag och Amanda till Ikea istället så får vi låta den andra Amanda vila upp sig! (Jobbigt med många Amandor) Så nu åker vi! Pusss!♥

American panncakes

God morgon! När jag vaknade idag kände jag en doft av pannkakor i huset, så fort jag gick ner för trappan ner till köket såg jag en stor tallrik som var fylld av american panncakes!! Fyllde en tallrik med pannkakor och melon och satte mig i solen på utsidan!
 
Idag blir det ingen Ikea idag heller, Amanda Magnum är fortfarande sjuk så vi får skjuta upp de! Får se vad som planeras!
Ha en bra onsdag mina vänner!
 

Oh so cozy!

Mitt mysiga rum.. Efter middagen så åkte jag och mamma en sväng til Ikea, vi hade tröttnat på att vara hemma hela dagen så därför åkte vi! Vi kikade runt lite, jag fick köpt två jätte söta ljuslyktor som ni ser på min hylla över sängen + två doftljus som är i lyktorna. Förhoppningsvis ska jag & Amandorna iväg imorgon till Ikea, så tanken idag med mamma var bara att strosa runt lite och få lite nya ideér!! Ifall vi åker imorgon så vet jag exakt vad jag ska köpa, åh längtar tills jag får ändra lite småsaker i mitt rum. Det kan räcka med att köpa ett nytt örngott så blir man så glad så! 

Pictures

Hejsan mina fina! Tyvärr blev det inget med Lerum nu eftersom att båda Amandorna verkar riktigt sjuka.. Men jag knde nog själv att jag behövde vara hemma lite idag, fixa & dona lite.. Just nu sitter jag i sängen och plockar ut omtyckta bilder från åren, ska nämligen beställa hem lite tavlor i olika storlekar som ska vara över min säng! Imorgon ska jag och tjejerna till Ikea, ska försöka köpa på mig lite fina saker! Skriver mer sedan!
 

Lyckad överrasknings middag

 
Såhär gullig blev dukningen efter att all mat var färdig lagad!
Förrätt - grekis sallad!
Varmrätt - kyckling med klyftpotatis och bea!
Vi var sju tjejer - jag, Amanda, Lizel, Linnea, Issa, Amanda och Moa!
Efterrätten blev en väldigt kladdig kladdkaka med varma hallon och vaniljglass!
 
Heej! Jag vet att min bloggning har varit usel men jag tänker inte be om ursäkt för jag har haft en sådan bra dag igår!! Eftersom att min vän Issa fyllde år igår (och kom hem från Berlin) överraskade vi henne med en middag och presenter! Det blev riktigt lyckat och vi åt trerätters middag vilket blev riktigt bra! Vi satt där i timmar och bara snackade, det var riktigt kul att prata igenom alla högstadie minnen och allt som vi tjejer har gått igenom tillsammans! Om allt blir dom det har planerats idag så ska vi ses i Lerum ikväll, Issas pappa bor nämligen där!

Easy peasy

Stickad tröja: Gina Tricot// Klänning: Bershka

Sunday

Heeej! Vad skönt det var att sova i sin egna säng, ätit sin egna frukost och se sin familj för en gång skull. Jag klagar inte på att jag inte har haft kul, för det har jag verkligen haft!! Det är bara skönt att komma hem i mellan åt. Nu ska jag strax äta lunch och sedan ska jag faktiskt cykla bort till min farmor & farfar, dom är i Tyskland över helgen så jag ska (som vanligt) vattna deras blommor! Ha en mysig söndag mina vänner!

12.51

Hallåå! Gårkvällen och natten har varit grym, jag är glad att jag inte bangade att komma till Amandas krök. Det blev super lyckat och vi hade det riktigt kul! Kvällen började med att bara jag och Amandorna åt en god middag och sedan vid åtta rullade det in folk. Tyvärr har vi inte fått så mycket till sömn men det ska vi ta igen strax! Nu är mina töser iväg och köper pizzaaa, jag är så grymt sugen på pizza så det ska bli extra gott! Idag ska vi bara mysa, vila, äta och kolla på film - MYSLÖRDAG, helt enkelt! Ikväll ska jag i alla fall få sova i min egna säng, inte gjort det på 4 dygn.. Ha en bra lördag mina fina vänner!

More from Pull&Bear

Här är dom perfekta harmen byxorna, jag köpte dom i Frankrike på Pull & Bear och ojj vad jag älskar dom! Så sköna, snygga och lätta att matcha med! Lovie lovie lovie!
 

Myskväll med mitt hjärta

Hejsan allesammans! Jag har haft ett super mysigt dygn tillsammans med Jennifer! Igår kväll åkte vi till ica och köpte på oss lite gosaker och sedan åkte vi hem till henne och kollade på film. Vi hann se på två bra filmer, en thriller & en komedi. En av filmerna heter The Purge och var riktigt bra, den var på bio för inte så länge sedan och nu finns den på swefilmer! Imorse hann vi äta en god frukost innan jag begav mig hem nu vid 2-3 tiden!
Nu måste jag städa, mamma kommer hem från Skåne idag.. Tänk om min familj hade städat varenda gång jag hade varit någonstans? Lyxigt.. Men nej nej..

En väska för tvåhundra

Denna super söta & snygga väskan köpte jag på H&M för 199.- och jag är så nöjd! Jag tycker verkligen om den, först tvekade jag lite, men jag slog till i alla fall. Dock är det lite svårt att matcha till kläder så man får ha enfärgade plagg och denna väskan!

Fem bilder, till en början

Ja, nu börjar det lika något i alla fall! Nu är det bara tummarna som måste börja växa... (!??!!?)
Här är Silicean som jag äter, en kapsel dagligen! Fungerar jätte bra, så pröva ifall ni vill ha starkare hår, hud eller naglar.. Det finns billigare än denna, men denna är riktigt bra i alla fall!
Fika hos mina farföräldrar igår, plockade blåbär med grädde blev det!
Gårdagens goa middag med mina töser!
Mys!

Utby

Heej! Jag hade en jätte bra gårdag igår! Först åkte vi till Utby jag, min syster & min pappa. Eftersom att mamma är i Skåne med sin vännina så ville pappa passa på att ta med oss till Utby där han en gång klättrade i bergen. Jag tyckte det lät så tråkigt men jag hängde med i alla fall.. Och gissa? Det var super vackert, häftigt och riktigt mysigt! Pappa visade oss dom "lederna" som han har klättrat i och efter att jag och Saga själva hade fått klättra lite (utan rep osv) så åkte vi hem!  Efter vårt lilla äventyr och efter att legat hemma på altanen och solar så åkte jag till farmor & farfar.. Vi fikade, pratade om allt det vi pratar om och sedan vikade jag av dom eftersom att dom åker till Tyskland idag. Senare på kvällen träffade jag mina Amandor, vi hade en liten sleepover vilket behövdes för min del. Vi pratade om en massa, åt o drack gott och till sist kollade på en bra film! Nu däremot har jag sådan huvudvärk, jag hoppas att den försvinner för jag ska försöka träffa Jennifer ikväll! Ni ska få lite mobilbilder som jag vill dela med mig utav! Pusss

Strandtunika

- Jennyfer, köpt i Franrike - 

It will rain

Är inte på humör för att blogga, känner mig så helt och hållet nerstämd idag så jag skriver imorgon istället! Pussss!

Finally some aztec

Topp: Gina Tricot//Shorts: Monki//Smycke: UroPenn //Skor: Converse

Måndagens kläder

Topp: Pull & Bear//Kjol & ring: H&M//Skor: Toms
 

Övningsköra

Halloj! Efter lunch åkte jag och min syster Saga ikväll till en stor parkering här i närheten där vi bor. Hon fick övningsköra, vi gick igenom olika skyltar, hon fick skjutsa mig osv osv. Hon klarade allt galant, påvägen till ica så tog vi en längre väg så att hon skulle få se olika trafikskyltar. När vi var framme så köpte vi varsin glass och sedan åkte vi hem. Nu är vi hemma, strax ska jag tvätta min moppe (den är riktigt riktigt skitig) och sedan blir det middag! Pusss

Pull & Bear

Denna toppen köpte jag på Pull & Bear i Frankrike, den kommer ni se mycket utav, bla idag! 

ATM

Hejhej! Just nu sitter jag ute på altanen och äter hemlagad kräm från bären i trädgården, medans solen skiner! Tyvärr kommer det ständigt moln och tar över värmen men jag hoppas att dom försvinner under dagen! Idag har jag inga som helst planer, får helt enkelt se vart denna dagen tar mig någonstans..
Nu ska jag fortsätta att njuta! 

Äntligen är du hemma!

Heej! Hela dagen idag har spenderats i solen, efter middagen så åkte jag & min familj ner till havet för att ta ett dopp.. Det var verkligen skönt och dessutom mysigt eftersom att vi hade med oss lite fika! Direkt efter det tog jag moppen hem till Jennifer! -Vad jag har saknat henne, känns skönt att hon är hemma igen! Efter att vi hade snackat om våra resor och allt annat så åkte vi ner till havet och tog ett dopp. Tyvärr hann bara jag doppa mig eftersom att jag brände mig på en manet och därför hoppade Jennifer inte i, hahah! Nu är jag hemma efter en riktigt mysig kväll! Nu ska jag sätta på ett avsnitt av GA och sedan sova! Godnatt, puss & kram!

Summer, finally

Äntligen har molnen flugit iväg och värmen värmer hela altanen här hemma! Nu mår man allt bra!
I eftermiddag kommer min älskade, fina och underbara Jennifer hem! Så fort hon har kommit hem ska vi ses! Amanda kommer även hem idag, så kanske hinner jag se henne innan dagen tar slut! Nu ska jag fortsätta njuta fullt ut utav denna dagen!
 

Like a grey sky

Topp & Kjol: H&M// Poncho: Åhléns//Solglasögon: Loppis//Smycke: Frankrike

Cut cut

Rensade min garderob och hittade denna skjortan, har aldrig använt den så då klippte jag av ärmarna och nu gillar jag den mycket bättre! Den kommer bli snygg under en stickad tröja i höst!

The perfect dress for me

Denna klänningen har ni fått se på några bilder bland mina Italien bilder. Denna köpte jag också i Frankrike, även på Bershka. Den är perfekt, så snygg! Älskar mönstret (såklart) och färgerna!
 

One year ago

Hallå! Mår ni bra? - Jag mår fint! 
Idag var planerna att åka ut till havet och spendera dagen där men eftersom att molnen tog över himlen så stannar jag & familjen hemma idag också.. Jag har lite småsaker som jag behöver göra idag men just nu lagar jag lunch! Ni ska få dagens outfit och lite andra spännande grejer men det blir senare! Puss & kram!

I´ll try again..

För mer än ett år sedan hade jag såhär fina naglar, jag åt Silicea och naglarna växte och var starka. Men sedan när skolar börjarde till hösten, sakta men säkert skivade dom sig och gick av.. Nu ska jag testa Silicea igen och försöka hålla min naglar i lagom längd så att dom inte går av. Kommer dokumentera förändringarna här på bloggen, så ni får se vad som händer! För er som själva biter, river eller har svaga naglar testa Silicea! Det är ett kosttillskott som man kan köpa överallt, den stärker även hår & hud!
 

Dream a little..

Topp: H&M//Kjol: Gina Tricot // Smycken: Frankrike//Skor: Toms

Q/A

ANONYM:
Har du gått från vampyrer till doktorer? :) 
Varför blev det så?
Svar: Jag kollar fortfarande på dom senaste avsnittet av True Blood som läggs upp varje vecka. The Vampire Diaries som jag kollade på tidgare visas inte längre, deras femte säsong kommer i höst tror jag. Så därför strosade jag runt lite bland olika serier och eftersom att jag redan sätt One Tree Hill två ggr så bestämde jag mig för Grey's Anatomy, och serien är såå bra!
 
CAROLINE:
Vart köper du dina VS produkter? 
Kram, grym blogg!!
Svar: Tack så mycket! Vid min skola ligger det en liten skönhetssalong och där har man kunnat köpa VS body lotion & spray. Dom säljer fortfarande och heter D'egde men dom har satt ett högre pris så jag kan istället rekomendera Grandparfymeri & en annan skönhetssalong vid Grönsakstorget som har en VS avdelning! Sedan har VS en egen butik på Landvetter!
 
ANONYM:
Så underbart härliga bilder du har bjudit på det senaste Disa! :D blir riktig inspirerad och glad, så passade på att nämna det nu för undrar vart du fått tag på den fina biknin du har på dig? 
Svar: Nej men tack så mycket, vad gullig du är! Bikinin är faktiskt lånad utav Amanda, jag tror hon har köpt den i Thailand faktiskt. Jag har hört att det är populärt med sånna bikinis där nämligen.

Färg & mönster

Denna kjolen köpte jag i Frankrike i butiken Bershka, dom hade riktigt snygga kläder!! Denna kjolen kostade ca 70 kronor, vilket var ett riktigt bra fynd!

Italia - parte ultima

Såhär kunde våra frukostar se ut, otroligt gott!
Amanda i min kjol, snygg outfit!
Här var vi påväg till några butiker som låg bland gränderna, det var så häftiga byggnader och allt såg så gammalt ut!
Ni ser själva..
En del lunchar/middagar blev det mycket plockmat på altanen!
Goda saker från saluhallen i Ventimiglia..
Sista kvällen var riktigt fin!
Hela gänget!
Bästa!
Sista middagen blev på en super mysig restaurang inne i dom vackra gränderna, pasta med pesto!
Medans Amandas föräldrar stannade kvar i Italien åkte vi hem, vi mellanlandade i München påväg hem igen!
Äntligen hemma, vackra Sverige!
 

Nothing happens and the time goes away

Hola! Gaaah det är redan 2 Augusti och skolar börjar om 18 dagar, två veckor och två dagar.. Och jag sitter inne och inte gör något. Dom senaste dagarna har jag inte haft någon lust till något. Antingen är det min kropp som säger att jag ska vila upp mig ordentligt nu inför 2:an, börjar jag tvåan!? Herregud... Eller så är jag bara allmänt lat.. Dagarna går och jag känner att jag inte får något gjort. Dessutom känns det lite ensamt för Jennifer och Amanda är bortresta, så när dom kommer hem så kommer det kännas bättre tror jag. Oj vad jag har saknat dom tjejerna, speciellt Jennifer som har varit borta i 2 veckor och 4 dagar.. Herregud vad jag ska krama henne när hon kommer hem!! Nu ska jag förbereda sista delen av Italien bilderna och sedan ska jag sola!

Hemma-spa..

God kväll! Jag har precis haft lite hemma-spa här hemma! Rakat benen, pedikyr, manikyr, ansiktsmask m.m. Typiskt tjejgrejer! Nu känner jag mig som ny igen! Jag ska strax laga ett litet kvällssnack och sedan mysa ner mig i sängen och kolla på Ego, (svensk film) Den var ju såå bra på bio så varför inte kolla igen?
Ha en bra kväll, skriver imorgon!

Nostalgikväll

Hejsan! Igår kväll träffade jag Isabella, vi hade det jätte mysigt! Det slutade med att jag sov över hos henne, det var ju bara så länge sedan så det passade perfekt. Nu har jag varit hemma ett tag och ska strax lämna datorn för att gå ut lite! Jag uppdaterar mer ikväll!
 

Italia - parte quarta

Såå vacker utkik från vår lägenhet!
Vykorts skrivande på g..
Myys!
Näst sista kvällen!
Min fina Amanda!
Detta var nog den absolut bästa middagen som vi åt på heelan veckan!
Vackra kvällar!
Nu väntar bara en del kvar av mina Italien bilder, men dom kommer imorgon!
 

RSS 2.0