Study, beach & friends

HALLOJ! :)
Jag är ledsen att jag inte bloggat idag, har ägnat tid åt annat. Min söndag har varit helt okej faktiskt! I förmiddags så pluggade jag för det mesta inför imorgon, imorgon startar min första sommarjobbs dag! I eftermiddags så åkte min familj, Brice & Frida + hundarna ner till havet för att grilla lite. Solen tittade fram och det var grymt mysigt! Vid 6 tiden hoppade jag på bussen mot Miyase tillsammans med min älskade Jennifer som kom hem idag! Saknat henne så mycket, nu är hon äntligen hemma från Turkiet! Kunde tyvärr inte stanna hos Miyase länge så jag drog vid 9. Nu är jag hemma och har precis ätit lite och ska strax i sängs. 
Som sagt imorgon börjar jag jobba, jag kommer inte blogga mycket och det hoppas jag att ni förstår!
Ha en toppen fin kväll och hoppas ni får en bra start på eran vecka!

Pattern dress

Här är en klänning som min mamma köpte åt mig igår samtidigt som vi var ute och shoppade/gjorde ärenden. Hon hittade den på Gina för 129.- väldigt billigt för att inte vara rea. Den är såå snygg, nu ska jag bara kika efter något att bära den med, typ en längre kofta eller något sådant!
 

GA-mys!


Ett smultron ställe

Hej! Hela dagen sedan klockan 11 imorse har jag gått igenom det viktigaste inför på måndag! Allt från kassan, kosttillskott, matvaror, drycker, godis, hudvård m.m. Nu är jag redo för två veckors arbete!
Jag kom precis innanför dörren efter att ha plockat smultron, vi har ett litet smultron ställe här på tomten när det kryllar av smultron. Så mysigt!

Färgglatt & mönstrat

Är en är bättre bild på kjolen som jag köpte på H&M för 75.-

Plugg inför måndagen!


Mysfaktor tusen!!


Kvar i stan!

Hejsan! Jag är faktiskt kvar i stan med mamma! Först hämtade vi mitt pass, sedan åt vi lunch för att sedan kika lite i några butiker! Nu har vi precis lämnat frissan, mamma har nämligen klippt sig! Nu ska vi shoppa klart här och sedan åka och handla. Kommer vara super trött sen när jag kommer hem! 

Nu: ärenden med mamma


In my ears this days

 
 

Hallonrött

Detta linnet köpte jag tillsammans med Caroline för några veckor sedan, det kostade 75.- och det är så sött!
 

En riktigt bra eftermiddag!

Hejhej! För någon timme sedan kom jag hem från en jätte bra eftermiddag med Amanda. Vi fikade på EH, kollade igenom många butiker och det slutade med att Amanda fick med sig 4 plagg och jag ett. Som tur var, har inte så mycket pengar kvar och jag ska försöka spara till shopping i Italien. Fick i alla fall med mig en jätte fin kjol, 75.- från H&M ni får se en bättre bild imorgon! När jag kom hem lagade jag riktigt god middag. Jag stekte kyckling, wokade grönsaker och kokade nudlar. Såååå gott, det blev grymt gott och jag blev faktiskt nöjd hahaha! 
 
Imorgon är det fredag, får se hur vädret blir men annars måste jag plugga... På kvällen ska jag ha lite tjejkväll med mamma, min syster och Frida. Haha vet inte vart den idén kom ifrån men det blir nog mysigt!

Latero friendos!

Hej igen! Ja som sagt, jag ska strax rusa iväg till bussen för att träffa Amanda. Eftersom att jag mår bra så sa jag ja till en liten shoppingrunda och fika inne i stan. Anledningen till att det blev så sent är att Amanda jobbar, men vad gör de när butikerna stänger 8? Nu ska jag bara fixa till lite småsaker innan jag går. Ha en bra torsdag!!

14:55

Heejsan! Hela morgonen har jag solat, ätit och njutit. Jag skulle egentligen behövt plugga men jag struntade i de. Just nu håller jag på med att fixa iordning mig, ska in till stan med Amanda Magnum, jag måste strax rusa men jag skriver mer sedan innan jag går!

Nu mår man allt braa

 
Heejsan! Nu ska jag strax bege mig mot bussen för att åka in till stan. Som jag skrev tidigare ska jag träffa Malin, min chef och vän. Jag ska lära mig kring allt i hennes butik så att jag kan hjälpa kunderna nästa vecka! Jag mår faktiskt mycket bättre, speciellt när jag har på mig riktiga kläder & smink. Man mår alltid lite bättre psykiskt när man ser bra ut och inte går runt osminkad och hängig. Nu drar jag mig ut i regnet! Ha en fin fortsatt dag! ♥

Regn, regn & regn

Hejsan! Idag startade jag min morgon med en god frukost, hade kanske tänkt att åka in till stan idag men jag struntar nog i det nu eftersom att det vräker ner. Ska träffa Amanda Magnum imorgon och kolla lite i stan istället. I eftermiddag ska jag till mitt sommarjobb och lära mig alla kosttillskott och andra olika varor i butiken. Eftersom att jag ska stå själv i 2 veckor och jobba i en hälsokost måste jag veta vad alla varor har för funktion!
Jag hör av mig mer sedan! 

Triangles

Denna skönheten hittade jag på UroPenn för endast 20 kr. Kände bara att jag var tvungen till att slå till, behöver mer halsband bland min andra smycken!
 

Mot en bättre dag

God förmiddag! Idag mår jag faktiskt bättre, jag tror det lilla depp inlägget igår fick min kropp att vända till slut. Dessutom har jag fått sova ut ordentligt, både igår och idag har jag sovit 12 th. Vilket jag tror kan vara bra för min kropp! Idag ska jag inte ha några planer, som jag sa igår ska jag vara vila upp mig så att jag är 100% frisk nästa vecka! Ska bara sola, njuta, kolla på GA och bli frisk helt enkelt! Min dag har varit bra hitintills med god brunch och sol. Ha en bra tisdag alla mina fina läsare!
 

Blommigt blått

Bikbok, 150.-
 

Det går inte åt rätt håll

Hejsan, har inte haft någon tid eller lust att blogga idag. Mått såå dåligt, så jag har bara legat och kollat på GA hela dagen! Och ni vet ju vad jag gör när jag mår dåligt.. Ja juste, bakar, äter och städar och det är precis vad jag gjort! Bakade precis en kladdkaka, gjorde vattenmelonhjärtan, städat huset och ätit en massa mat. 
Nu är det en vecka kvar till jag börjar jobba, 20 dagar kvar till Italien. Och jag måste bli frisk och så som det ser ut nu så går det inte åt rätt håll. Nej men usch vad deprimerad jag låter, men det är så det är just nu. Jag hoppas att dagen imorgon blir bättre, nu ska jag äta glass och lite annat som jag kan hitta i huset! Ha en fin kväll, puss & kram och förlåt för att depp inlägg mina finisar!

Another dress

Denna goingen hittade jag på Gina Tricot, love it!
 

Randigt blått

Detta ursöta linnet hittade jag hos Bikbok för 60.-, den är tunn och när man bär den så blir det en urringning i ryggen. Riktigt snyggt och riktigt värt!

Perfection

Bästa köpet idag, så jäkla nöjd!!

Heeeejsan! Jag har haft en jätte bra dag även om min förkyldning har blivit typ tusen ggr värre haha! Nu rinner det i ögonen också, toppen!! Vid 11 lämnade vi huset och kikade in rean, det var ganska mycket rea men antagligen börjar all rea imorgon så jag får väl åka in till stan imorgon! Vi shoppade i flera timmar, både mamma, Saga och Frida hittade massa fina saker. Jag fick med mig 5 saker hem, ni får se senare ikväll eller imorgon! Efter besöket på Frölunda Torg åkte vi mot en thairestaurang och åt, såå gott! Nu är vi alla hemma och jag ska redigera ihop lite shopping bilder! Ha en fin fortsatt söndag!

Shopping shopping shopping


Feels like sunday

Heej! Idag har jag bara ätit, städat, bakat och kollat på Grey's Anatomy. Riktigt bra serie om ni frågar mig! Jag har lite söndags känsla i kroppen, när man bara går runt och inte gör något men det gör ingenting för denna dagen har varit riktigt skön, mysig och dessutom rolig! Frida & Brice (våra skånska kompisar som har flyttat hit) kom över på middag precis, vi åt grillat och sedan sockerkaka! Riktigt bra ''slut'' på denna dagen. Imorgon ska hela familjen + Frida & Brice åka och kolla in rean lite. Om jag mår bra, så åker jag med och fynda lite! 
Nu ska jag kolla på första delen av säsong 6, True Blood. Sedan ska jag sova, ska sova minst 9 th inatt!
Puss & Kram!

Gårdagens tjugotvå bilder

Heejsan på er! Hoppas ni hade en bra och minnesvärd midsommar igår, det hade jag verkligen! Vi åt en massa god mat, det är verkligen något utav det bästa! Lax, köttbullar, färskpotatis, jordgubbar osv, när Sverige är som bäst, haha!! Det var i alla fall en lyckad och rolig kväll även om den spenderades med grannar och familj. Tur att Amanda var med i alla fall. Tanken var att egentligen bara äta och umgås och sedan dra vidare till en kompis på kvällen men vi stannade kvar och hade riktigt kul. Idag har jag ingen röst kvar efter gårdagens sjungande + att jag är förkyld så jag mår inte så bra idag! Dagens planer är att kolla på serier, äta mat och sedan sova. Haha nej men jag måste verkligen bli bättre, kan inte vara sjuk såhär när jag ska börja jobba näst nästa vecka!
 

GLAD MIDSOMMAR!

 

Last year

Wow.. Detta var ett år sedan, känns som igår! Detta var min midsommar outfit förra året, vi får se vad jag plockar fram idag!
 

Fina kvällar

Glad midsommar på er!
Ja, herregud vad tiden har gått fort! Det är redan midsommar och två veckor av mitt lov har redan gått! Tiden går alldeles för fort! 
Igår åkte jag och några tjejer ner till havet för att grilla, men det gick inte som vi tänkte. Grillen ville inte tändas så vi fick flytta våran lilla grillkväll hem till Amanda. Det blev en lyckad kväll till slut, det slutade med att vi satt på Amandas altan och grillade. Det var verkligen en jätte fin kväll och det är sådana kvällar man ska ta vara på! Det är sådana kvällar man kommer minnas! Jag antar att det kommer bli en massvis av mysiga grillkvällar nere vid havet med fina människor! Nu ska jag föna håret och sedan ut och fixa en midsommarkrans till mig själv, lite av en tradition så jag känner inte bryta den bara för att jag blir äldre! Sedan ska vi bort till några kompisar och äta midsommar lunch tillsammans med Amandas familj!

Ett fynd från. . .

.... H&M! Ja, detta kombinerade linnet av stickat och ett tunt tyg på framsidan hittade jag bland H&M's rea. Jag blev rätt så förvånad för jag brukar inte hitta kläder oavsett på rea eller inte på H&M. Tycker inte dom har så mycket snygga kläder längre. Men jag hittade i alla fall detta linnet för 99.- och det är såå snyggt! Älskar att det är stickat material på baksidan!
 

Förkyld i mitten av Juni. .

 
Hejsan! Idag när jag vaknde var min näsa alldeles täppt och halsen gjorde ont. Jag antar att en förkyldning mitt i Juni kan komma? Den smyger sig fram haha! Idag ska jag in till stan, möta upp min mamma för att sedan skaffa ett nytt pass. Det går nämligen ut nu i Juli och då kan jag inte åka till Italien, och det får inte hända! Jag har inga speciella planer för idag, kanske skulle träffa Amandorna men jag vet inte hur planerna ser ut där! Jag hoppas i alla fall att min förkyldning försvinner så snabbt som möjligt!

Så blommigt enkelt

LINNE: GINA TRICOT // KJOL: BIKBOK
 

I väntan. . .

Ja, nu är det nedräkning... 
Häromdagen så frågade Amanda mig om jag ville hänga med henne till Italien i en vecka. Såklart ville jag det, så om 25 dagar så åker vi! Hennes föräldrar ska bila ner en vecka tidigare, så vi ska flyga själva vilket jag inte gjort innan men det kommer bli spännande! 
Om knappt två veckor börjar jag jobba i en Hälsokost i stan hos min vän Malin, dock ska jag jobba där själv i två veckor eftersom att hennes anställda behöver semester också! Men det ska bli så grymt kul och bortsett från alla andra så ser jag fram emot mitt jobb sååå mycket! Jag längtar! Efter två veckors arbete åker jag till Italien och sedan kommer jag hem och jobbar igen! Lite sommarplaner!
 

Gårdagen

Maaatbild från igår!

God morgon! Jag hade en jätte bra dag igår, först träffades jag och Amanda på en promenad sedan planerade vi en liten middagsmeny för oss tre. Sedan tog vi min fungerande moppe (ja den funkar nu!!) till ica och handlade det vi behövde för en god middag! Sedan när vi var hemma kom den andra Amanda förbi och vi började med maten! Sedan kollade vi på Pitch Perfect, vilket var en riktigt bra film! Det var kortfattat vad vi gjorde, hade i alla fall en riktigt bra tisdag!
 
Idag känner jag mig riktigt trött, och huvudvärken har tittat fram! Får se vad jag hittar på idag! Nu ska jag i alla fall in i duschen! Kramis!
 

Dagens klädval


Källö - sista

Älskade morfar!
Till höger & vänster har vi Molly och Texas, mina sysslingbarn och i mitten har vi Lilly min syssling!
Detta är Valter, han är också min syssling - så otroligt söt!
 

Källö - första

 

Dagens smygtitt

 

En trädgårdstur

God morgon! Vaknade genom att solen sken in i mitt rum, sedan dess har jag ätit frukost och varit ute lite med kameran i trädgården. Idag ska jag både ringa lite samtal men även vänta samtal, så nu på förmiddagen ska jag bara slappa lite. Kanske sola lite nu medans solen är framme. I eftermiddag ska jag träffa Amanda & Amanda, haha ja det blir lite rörigt ibland när man har två vänner vid samma namn! Vi ska i alla fall ha en liten myskväll hos Amanda, ja ni får se vilken Amanda det är haha. Vi ska i alla fall grilla, kanske bada i poolen och bara ta det lugnt. Ha en liten myskväll alla tre helt enkelt!

Ingen tvekan

Detta ljuvliga halsbandet köpte jag på Glitter för 75.- det var halva priset vilket var riktigt bra! Jag har ju liknande halsband men älskar turkosa stenar så jag tvekade inte!

Godnatt världen


Blått och virkat

Detta linnet hittade jag också bland Bikboks rea, det kostade bara 75.- och det sitter riktigt bra även om det är L. Älskar hur det virkade materialet möts i mitten på framsidan!

A bit of color

Detta snygga linnet hittade jag bland rean på Bikbok, köpte det för 150.- och jag har många planer på hur jag ska använda det! Ni kommer att få se!

Monday

Heeej! Jag har haft en super mysig dag tillsammans med min underbara Caroline! Vi åkte in vid ett och sedan traskade vi runt i staden och kika på rean. Jag fick köpt 4 plagg och ett halsband, riktigt nöjd må jag säga! Caroline fick också köpt lite fina saker så vi är båda väldigt nöjda! Vi picknickade i parken med jordgubbar, kakor, dricka m.m. vilket var underbart skönt i denna värmen som dök upp idag! Innan butikerna stängde vid 6 drog vi oss hemmåt. Jag har haft en riktigt lyckad måndag med min tös, visar er alla fynd sedan!
 
Nu är jag däremot riktigt trött så jag ska ha lite hemmaspa här ikväll men i nuläget blir det musik och bloggtid!

Nu: stan med Caroline


Sunday is the lazyday

Hejsan! Ojj denna dagen har bara runnit iväg, helt & hållet! Jag hade en jätte mysig lördagskväll med mina tjejer igår kväll även om jag var jätte trött! Vi åt en massa gott och kollade först på The Notebook och sedan en skräckfilm. Vid ett ungefär gick Amanda hem så det blev bara jag och Bella kvar, en liten och mysig sleepover i alla fall! Vi hade det i alla fall jätte mysigt både igår och idag men nu känns det som om dagen har har sprungit förbi. Klockan är redan 4 och jag har inte gjort något vettigt än. Men det är väl det som söndagar är till för. Tror jag ska bädda ner mig i sängen och kika på någon bra film, men ikväll blir det True Blood säsong 6 premiär (!!!) Perfekt nu när det regnar och åskar ute! Ha en mysig söndag!

Morgonmys


Från släktkalas till sleepover

Heejsan! Det var jätte kul att träffa alla släktningar ute på Källö, vi åt god mat, sjöng, pratade och tog en massa bilder. Jag kan tyvärr inte visa allt förrens imorgon för strax ska jag ta cykeln i stormen över till Isabella tillsammans med Amanda. Vi ska ha en liten sleepover hos Isabella med massa gott och många bra romantiska filmer! Can't wait! Ska cykla så fort regnet har lugnat ner sig lite! Ha en bra lördags kväll!

Get ready!

 
Morning! Har precis ätit frukost och ska strax duscha för att sedan klä på mig och sminka mig! Vid halv 12 så åker vi ut till en ö som heter Källö, där blir det ett stort släktkalas! Det ska blå både kul och spännande, har ju som sagt bara träffat tre utav alla mina sysslingar.. Men nu måste jag duscha! 

En bra fredag

God kväll! Jag har haft en jätte mysig dag och strax ska jag gå och lägga mig inför morgon dagens planer! Imorgon ska hela min släkt på mammas sida samlas och ha släktkalas, vilket ska bli grymt kul och väldigt spännande!! Har bara träffat tre utav mina sysslingar på mammas sida och antagligen finns det många fler att träffa. Tar med mig systemkameran så ni ska allt få ta del av allt som jag kommer uppleva imorgon! Men som sagt nu ska jag sova! Sov så gott & dröm sött!
 

Girlzzzzz

 
Hejsan, efter en jätte mysig dag i stan med Jennifer och Miyase så åkte jag hem till Bella där Amanda var! Nu har vi precis ätit och ska strax åka och köpa lite gott! Hör av mig sedan, ha en bra fredag!!

Black dress


One year ago

Ja, det var exakt ett år sedan som jag slutade nian, hade en riktigt fin avslutning & bal och sa hejdå till mina lärare och fina klasskompisar! Det är helt otroligt hur fort tiden går och att jag redan har gått ur ettan på gymnasiet. Det är nästan lite skrämmande hur fort tiden springer iväg. Jag saknar faktiskt min fina klass, 9C3. Vi hade 4 bra år tillsammans!!

Friday

God morgon! Idag ställde jag klockan på tio så att jag inte skulle sova allt för länge. Idag ska jag träffa Jennifer & Miyase, vi har planer på att åka in till stan så jag måste hoppa in  duschen nu! Jag skriver mer sedan!

Något utav det finaste

Så fin i sin rosa klänning!
Gratis fika gillar vi allt!
Finaste pojken i världen!
Hej! Efter att ha besökt Ikea och ätit lunch åkte jag tillsammans med min farbror och mina farföräldrar till min kusin som hade avslutning! Hon var så söt och sjöng så bra, dessutom blev hon överlycklig när hon såg mig eftersom att det var ett tag sedan. Jag välkommnades utav en jätte mysig & lång kram, och så sa hon "jag har saknat dig Disa" när en 5-åring säger något sådant blir man så glad! Fick även träffa min nya kusin, en liten pojke på knappt 2 månader. Det var något utav det finaste jag sett, en sån liten fin och söt kille. Tänk att han ska växa upp och göra under i denna världen, det känner jag på mig! Efter fika och mycket lek så är jag nu hemma och är helt slut. Jag har kommit in i någon rutin nu att jag är riktigt riktigt trött på eftermiddagen - sover och sedan är pigg på kvällen! Får försöka ändra på det ikväll! 

Mysig morgon!

Hejsan, redan vid 10 hämtade farmor & farfar upp mig och sedan åkte vi in mot stan! Det är nämligen så att både min pappa, farbror och mina farföräldrar jobbar på samma jobb - family business haha! Vi har precis kommit hit till jobbet från Ikea och strax blir det lunch! Vi tre börjar avslutningen och så ska jag äntligen få träffa mina kusiner!! Har nämligen fått en till på pappas sida, mys! Jag har även fått reda på att jag kommer få jobbet nu i sommar hos min vän Malin som äger en hälsokostbutik, där ska jag jobba i tre veckor! Kuul!!


The sound


Tar en paus från allt med en promenad

Hejsan mina vänner! Efter att ha sovit och duschat träffde jag Amanda (den andra Amanda, haha) på en promenad. Jag är såå glad att vi fortfarande är bra vänner, för jag behöver precis en vän som henne. Som verkligen lyssnar, ger sina åsikter, tankar och råd! Det var skönt att dela med sig utav allt jag hade i tankarna, boostade ut allt på henne haha! Och såklart gjorde hon desamma. Nu mår jag mycket bättre och har tankarna på annat.
 
Just nu är jag fortfarande med Mandis, vi ska väl umgås lite till men sedan får jag gå hem, ska upp imorgon eftersom att jag ska på min 5-åriga kusins avslutning, det ska bli kul! 
Jag skriver säkert mer imorgon! Ha en bra kväll!
Världens finaste och absolut bästa vän, man kan inte ha bättre! Tack för att du ALLTID orkar lyssna, och att du ALLTID bryr dig!!
 

En dag på en ö

Heeej! Det blev lite dålig förklaring vart jag skulle igår. Amanda går ju på skolan ute på Öckerö och eftersom att det var hennes sita kväll där och jag inte hade sätt stället så åkte jag till henne. Det var planerat att det skulle bli en avslutningsfest men det blev lite krök på en mysig klippa vid havet istället! Jag hade det riktigt mysigt igår med en massa trevligt folk. Somnade rätt så sent och eftersom att Amanda och company hade avslutning idag så hängde jag på. Det innebär att vi gick upp vid halv 8 och sedan tog oss mot skolan. Hon hade en jätte fin skola och avslutningen var också fin och jätte rolig! Förstår att hon kommer sakna sin klass och skola dubbel så mycket som jag kommer. Speciellt eftersom att hon bor där ute under tiden hon går i skolan! Sammanfattningsvis har jag haft en mycket rolig dag, nu är jag däremot riktigt trött och jag ska bara göra lite nytta här hemma och sedan sova!
Måste städa mitt rum, det ser ut som ett tredjevärldskrig! Men jag skriver mer sedan!

Nu åker jag mot öarna!


10 sanningar ni kanske inte visste

När jag är ledsen/sur/arg brukar jag oftast baka, städa eller äta
Jag gillar inte bubbelvatten som - Loka, Ramlösa eller Bonaqua
Nötter, ost, bönor, linser och ostbågar är något som jag håller min borta från
Jag föredrar lantchips och vanliga potatischips framför alla andra sorter
På sommaren äter jag hellre bär och frukt även om jag är galen i godis
Jag älskar att dekorera! Det kan vara allt mellan mat och mitt rum
Jag har problem med min näsa - näsblod
Jag har bitit/rivit på mina naglar sedan jag var liten
Ibland är jag rädd för att gå vidare i livet, gillar inte när saker och ting förändras
Tänker väldigt mycket kring vissa situationer och tar förhastade slusatser innan något har hänt
 

Dear tuesday. . .

God morgon! Började min morgon med frukost på altanen vilket var riktigt mysigt för solen var sådär lagom varm och skön! Nu har jag precis klätt på mig lite vettiga kläder och väntar på dagens händelser som fortfarande är lite oklara, mer än så kan jag inte säga! Återkommer när jag vet mer, puss & kram!!

TVD & TB NEWS

Fick precis ett mail om att man kan nu beställa The Vampire Diaries säsong 4 på CDON.com klicka på denna länken för att gå vidare! Och för er som är True Blood intresserade så startar säsong 6 på söndag, wihooo!

Me-time!


Myser med min babe

 

The sunlight hurts my eyes

Hejsan! Tar en liten break från solen, har legat ute ett bra tag nu och jag känner att färgen sakta men säkert kommer fram! Det var bra att vi åkte till Cypern i Maj för jag kommer alltid ha kvar den, måste bara sola så att den kommer tillbaka. Jag har ju liksom grunden, haha! Ska strax äta något och sedan kommer Amanda förbi! Kände att jag behövde lite egen tid nu på förmiddagen, vilket jag nu har fått! Ha en fortsatt trevlig måndag!!

Any summer feelings? - No!

God morgon! Vaknade imorse och insåg att jag har faktiskt sommarlov, vilket verkligen inte känns av! Det är nog för att resten av mina fina vänner fortfarande går i skolan. Men jag antar att sommarkänslan kommer!
Nu ska jag strax äta frukost och sedan får vi se vart denna dagen tar mig någonstans!

Min kärlek försvann med en annan

Favoritlåten!
-Jag är bara en grabb, har just fyllt 21
Varken ond eller god, som vilken grabb som helst
Men jag föddes med klumpfot
Den var ett arv från min far & när han dog
Han sa "min son håll dig borta från travbanan"
Men farsan jag gjorde som du
tills min kärlek försvann med en annan

I stan där jag bott, är man någon eller ingen alls
Mamma sa ha tålamod, så kommer du ta dig nånstans

När lyktorna tänds på andra sidan bron
Inatt har gud skonat Hisingen, men kärleken skonar ingen

Det var fredag, det var kallt där ute
På trottoaren blänkte isen
Där gick han som vann min älskade, med nån annan tätt bredvid sig
Jag vet inte var allt gick fel, för jag har gjort så mycket dumt
Att jag inte ens har en själ, att hålla armarna runt

När lyktorna tänds på andra sidan bron
Inatt har gud skonat Hisingen, men kärlek skonar ingen

Och just här i tredje versen slog jag i sista spiken
Ja just när natten släppte upp skuggorna bakom en
För just där brann det till i min hand, från en begagnad gun
När jag blundade och sköt han
Sen släpade jag foten efter mig mot E6:an
Stan var mörk som en öppen grav runt omkring mig man
Men jag tänkte i paniken, "om jag bara korsar vägen är jag fri sen"

När lyktorna tänds på andra sidan bron
Inatt har gud skonat Hisingen, men kärlek skonar ingen
När lyktorna tänds på andra sidan bron
Inatt har gud skonat Hisingen, men kärlek skonar ingen
När lyktorna tänd

GALET BRA, HÅKAN


Magisk helg

Några bilder är lånade från Julia & Linns blogg!

Heeej! Jag kan inte beskriva med ord hur bra start jag har fått på mitt sommarlov med denna fina helgen! Allt har varit så underbart bra och fantastiskt kul!!
 
Festen i fredags hos Amanda var riktigt riktigt lyckad, jag hade riktigt kul och jag träffade så mycket nytt folk men även gammalt! Festen startade med en liten middag med 6 underbara tjejer sedan förkrökade vi lite innan festen startade vid 8. Vi hamnade i säng runt 4 och fick sedan vakna vid 10 för att börja städa! Sedan blev det brunch med pannkakor samtidigt som dagen rullade på! På kvällen åkte jag och Amanda in till stan tillsammans med Olle för att grilla i slottsskogen innan Håkan. När konserten drog igång var det en fest från början till slut, så otroligt jävla bra! - Ja man får svära om det är riktigt behövligt haha! Kom hem vid ett och sedan dess har jag sovit!
 
Idag ska jag vila upp mig, spendera tid med familjen och ägna tid åt bloggen! Känner nästan att jag behöver lite egen tid också! Men keep updated för att se mer bilder och videos från konserten sen!

Sommarlov

Hejsan finisar! Nu har jag äntligen sommarlov, har nog inte insett det än förrens på måndag men ändå! Efter avslutningen så gick jag och några tjejer från klassen och fikade på Condeco! Super kul & mysigt! Nu är jag hemma och ska strax röra mig bort mot Amanda Magnum! 
Det kommer säkert bli en grym kväll med en massa nytt folk och gamla goingar också!
Ha en grym fredag! :)

Nu taggar vi sommarlov!


Upp med tummarna

Bjuder på en charmig bild..! :)

Nu åker jag till Jennifer, som jag sa ska jag sova där inatt så tyvärr blir det inte så mycket uppdatering! Kanske någon mobilblogg, lite bilder och sådär! Ha en jätte trevlig fortsatt torsdag!

Ett sommar-måste

Här är klänningen från Gina Tricot, ååh den är så fin och både mönstret & färgerna älskar jag! Den kostade 199.- och var ett riktigt bra köp känner jag på mig! 

Nationaldagen

Heej! Förlåt för ur usel uppdatering men ibland har man verkligen ingen tid att sitta framför dator eller t.om mobilen! Efter frukost så träffade jag Bella, istället för att åka in till stan valde vi Frölunda Torg istället och det blev jätte lyckat! Vi blev dessutom körda dit och hem så allt blev så mycket lättare. Jag letade efter en fin accessoar som jag kan ha på festen imorgon och på avslutningen men hittade bara en underbar klänning från Gina som ni får se sen! Vi åt god lunch på Jensen's och samtidigt som jag höll lite i pengarna fick Bella köpt en hel del!
Nu ikväll ska jag ta det lugnt, försöka bli av med min huvudvärk.
 
Men senare ikväll ska jag till finaste Jennifer, jag ska spendera min kväll hos henne vilket ska bli riktigt mysigt! Så skönt när man kan hitta på spontana saker utan att tänka på skolan! Meningen var att vi sedan imorgon ska fixa oss tillsammans inför avslutningen, kommer bli toppen! Imorgon efter avslutningen ska jag på fika med klassens tjejer, lite avskeds-fika typ! På kvällen ska jag på fest hos min vän Amanda vilket ska bli grymt kul! Och sedan på lördag blir det Håkan, grym start på lovet!
Ja där har ni mina planer dom tre närmaste dagarna! Puss & kram!

Bra & Dåligt

+ Imorgon ska jag och Bella ha en liten mysdag med shopping & lunch
+ Är ledig imorgon
+ På fredag är det avslutning
+ Jag har en jätte fin avslutningsklänning
+ Jag kommer gå ut med bra betyg
+ På fredag kväll ska jag träffa en massa goa människor
+ På lördag ska jag se Håkan 
+ Jag tror jag kommer få mitt sommarjobb
+ Vi kommer kanske få tillbaka pengarna från P&L och SJ
- Peace & Love är inställt, har inte fattat det ännu 
- Känns lite som om min sommar kommer bli tråkig ibland
- Kommer sakna Jennifer lite extra när hon åker till Turkiet och sedan Portugal, vi har kommit så nära!
- Min moppe är fortfarande trasig

Färg & mönster


Ändrade planer

Hejsan! Vi ändrade våra planer efter vädret så istället för att vi skulle åkt till stan så åker vi nu mot havet istället! Vi ska stanna på Ica och köpa med oss lite gott, dessutom har jag med mig min bikini så det kanske blir ytterligare ett dopp! Vem vet? Mysigt ska det bli i alla fall! Ha en bra onsdag!

Lyckokakor

Här är våran film som vi gjorde tillsammans med vårt projekt i skolan! Meningen med detta projektet var att dela ut lyckokakor och att göra folk glada genom dom fina meddelanden i kakorna! Folk blev faktiskt glada, och vi lyckades med vårt projekt att sprida glädje! Hoppas att vi vinner!
 
 

Cozyy

Åååh god morgon! Ligger kvar i sängen och drar mig, så otroligt mysigt! Eftersom att treorna på Jensen tar studenten idag så är vi ettor lediga!! Så skönt! Jag ska strax gå upp och laga frukost och sedan fixa mig för att sedan åka till stan! Ska först kika på lite småsaker och sedan möta upp Caroline och Ulrika! Det blir nog en bra dag! Puss & kram!

En bra tisdag

Heeeej! Åh min dag har varit så bra även om den varit lång! Vid elva åkte jag in till stan för att dela ut kakorna med Jennifer sedan köpte vi med oss lunch till skolan! Jag köpte även en Håkan biljett tills på lördag!!!! Aaaah, så jäkla kul! Ska gå med Amanda Magnum och hennes vänner! Det ska bli grymt!!! Jag fick reda på några betyg och det gjorde verkligen min dag! Jag känner att jag kommer gå ut med bra betyg från ettan. Så jag är nöjd med min insats som elev på Jensen. Vid fem hade vi utställning av våra projekt i skolan och efter det åkte jag hem. Jag är så grymt trött så jag ska bara bädda ner mig i sängen och kolla på Awkward säsong 2, wiie! Imorgon ska jag sova ut, försöka i alla fall inte så lätt när man har byggarbetare som hammrar 24/7, haha! Imorgon ska jag träffa Caroline & Ulrika på en fika! Hoppas ni har haft en bra dag, can´t wait until fridayy!

Välgörenhets projekt - lyckokakor!


Last school-day!


Mobile photos from Cyprus

Så vackert ändå!
Våran underbara strand!
Omgg superkvinnan bredvid mig!!
Mamma i Ayai Napa, fika!
Glassmys i Ayai Napa!
Shopping på G!
Calippo i värmen = perfeekt!
Smoothie time!
Jag & min fina syster!
Undeerbart!
Hahah hittade en utav mina absolut favoriter i cypern - Kinder Milk!
Mömma!
Jag lovade er mobilbilder från Cypern, såhär är några av typ 300 bilder haha!

I väntan..

Hejsan! Just nu sitter jag och väntar på att Jennifer ska bli klar hos frisören.. Det var super härligt att logga i solen och nu har vi officiellt tagit vårt första dopp i Sverige! Kallt var det (!!!!) När Jennifer är klar här så ska vi mot Ica och handla ingredienser! Pussss


Summer plans

Jag fick faktiskt en fråga vad mina planer är i sommar och tyckte att det kanske var intressant för er alla att veta!
Vi brukar ju alltid resa utomlands i slutet av Juli och komma hem en vecka innan skolan börjar men eftersom att vi reste till Cypern för en månad sedan så kommer vi tyvärr inte resa utomlands detta året! Dock ska vi kanske till Paris i November men det är inte planerat än. Denna sommaren kommer jag att spendera hemma. En svensk sommar kommer det att bli! Tanken var att gå på Peace n Love en vecka med Caroline men tyvärr blir det inte av. Jag kommer jobba i sommar i alla fall, 3-4 veckor med mellanrum såklart så jag kan få ledigt och spendera tid med alla mina vänner! Så planerna är helt enkelt att jobba så mycket som möjligt så jag får pengar, dessutom ska jag spendera mycket tid med mina vänner eftersom att det blir väldigt lite tid över till dom när vi går på separata skolor! Det kan alltid hända spontana resor, man vet aldigt med min mamma, men än så länge så kommer vi vara hemma! Jag har såklart tankar på att de kanske kommer att bli tråkigt att bara vara hemma hela lovet men jag tror det behövs! Men som sagt, det poppar säkert upp några små turer runt om i landet!

Now: the sea


BQ

God kväll vänner! Efter en god middag med familjen och två trevliga grannar så kom Amanda förbi och pratade lite! Det är alltid lika skönt att prata ut om saker och ting, även om dom är viktiga eller inte. Lätta på sig hjärta helt enkelt! Imorgon har vi som sagt projektdag, jag & Jennifer ska baka inför en välgörenhetsgrej på tisdag haha! Först ska vi ta ett morgondopp, hoppas vi och sedan ska vi iväg och köpa ingredienser till lyckokakorna som vi ska baka! Nu ska jag strax gå och lägga mig eftersom att jag inte fick så mycket sömn inatt!
Godnnat & dröm så sött!

Sommarkvällar

Hejsan! Åh gårdagen var så bra, jag hade en jätte fin eftermiddag/kväll med mina tjejer! Vi åkte in till stan runt 7 tiden, vi åt vid kanalen och sedan vandrade vi bort mot hamnen! Vi hade en riktigt mysig sommar kväll, jag hoppas det blir fler!
 
Idag har jag inte gjort så mycket än, ska iväg med med mamma en snabbis och göra lite ärenden och sedan handla. Det blir en ganska seg dag idag eftersom att det blev så sent igår kväll. Senare ska jag träffa Jennifer och gå på en promenad!

Nu blir det stan med mina tjejer!


Yesterday's summer feelings


Första Juni

Hejsan! Sorry att jag inte bloggade igår men jag var inte på världens bsta humör fram åt kvällen, hade mycket i tankarna men idag är det bättre!
Idag kommer det bli en bra dag, ska träffa min älskade Bella och spendera lite tid med henne! I eftermiddag ska jag kanske in till stan med familjen, vilket ska bli kul! Det pågår nämligen en massvis av fester i stan, mamma har intresserad av att besöka Andralånggatan. Det skulle vara en massa uppträdanden, folk som säljer både mat, kläder och allt annat man kan hitta på typ en marknad! Men senare ikväll ska jag träffa mina tjejer - Amanda & Isabella. Om allt går som planerat förstås, men nu har vi massa tid att umgås i alla fall nu när sommarlovet närmar sig! Nu ska jag dra på mig min bikini och ta cykeln till Bella! Pusss

RSS 2.0