2013 HERE WE COME!!!


GOTT NYTT ÅR MINA UNDERBARA LÄSARE!
TACK FÖR ATT NI HAR STANNAT DETTA FINA 2012, NU VÄNTAR NYA INLÄGG OCH  NYA LIVSUTMANINGAR! HA EN UNDERBAR KVÄLL OCH KRAM PÅ ER ALLA! ♥

December 2012


Näst sista dagen

-Idag från bowlingen!

Hejsan allihopa!
Jag har riktigt bra dagar här i Danmark tillsammans med min familj & Isabella, men snart är det tyvärr över! Och snart är detta året över! 2013, det känns bra, en ny och fräsch start på något gott!

Igår badade vi alla tre, jag, Saga & Isabella! Efter badandet åt vi lunch och sedan besökte jag och Bella spa't alldeles själva! Det var grymt skönt! Vi badade i olika pooler som jag skrivit innan om, låg på massage bäddar, åt god frukt, bastade och badade jacuzzi utomhus! Sedan blev lite lite pyssel runt 6 snåret och sedan mat! Vi hade en grymt mysig dag igår och denna dagen var också bra!

Idag pysslade vi hela dagen, vi gjorde egna glasringar och andra smycken! Hela eftermiddagen bestog utav pyssel och bowling på kvällen efter en god middag! 
Det var riktigt kul med bowling, man blir aldrig för gammal! Pappa vann såklart, sedan kom Saga, Disa, Bella och sist mamma haha! Men vi hade kul i alla fall! Nu ska jag fixa inför morgon dagen, sista dagen på 2012!
 
 

November 2012

-Bio!
-Målade rummet!

Oktober 2012

-Tog höstfoton i stan!
-Halloween muffins!
-Fin klass!
-Klassfoto!
-Spanska plugg på Subway med Jennifer!
-Gymnasiemässa!
-Var barnvakt åt Moa & Max!
-Återträff med Hanna efter att hon hade slutat!
-Fixade rummet!

28:e

God kväll! Hoppas att ni har haft en bra dag, det har jag! Vi började dagen med en tur ner till havet som ligger precis vid våra stugor! Vi plockade snäckor & stenar, fotade och promenerade runt! Efter den upp friskande turen åt vi en liten lunch och sedan gick vi till pysslet! Vi gjorde glassmycken och bakade mintpraliner! Sedan blev det middag vid 5 och nu tar vi det bara lugnt! Vi hade tänkt att gå och bada men vi är för trötta för de! 
Strax blir det massage och nagellacksmålning, ha en fortsatt trevlig kväll! ♥

September 2012

-Tjejmiddag hos Emy!
-Klassfoto!
-Emelie & jag handlade godis inför övernattningen i skolan!
-Renovering!
-Tacodejt med Caroline!

Du & jag till världens slut

God kväll! Idag startade vi dagen med bad, det var riktigt kul och trevligt att visa Bella runt! Vi badade sedan tog vi varsin glass vid pool kanten, sommar känsla! Sedan åt vi lunch. Efter maten gick vi till pysslet med mamma & Saga, vi gjorde varsin Body Scrub och varsit läppglans! Så kul!! Sedan var det kvällsfika och sedan spa, så sköönt! Vi badade i olika pooler med olika grader, vilade, tog massa foton, åt frukt! Vi skrubbade oss med våra scrubs och tog på oss ansiktsmasker! Sedan blev det en långdusch för oss alla och nu är vi riktigt rena och lena!

Imorgon blir det en liten lugnare och mer spontan dag, lite pyssel och utflykt till havet kanske? Som sagt spontan dag imorgon! Godnatt, nu ska vi sova! 

Augusti 2012 del 2

-Liseberg med Ulrika, Saga & Annie!
-Loppisfynd 10.-
-France!
-France!
-France!
-France!

Augusti 2012 del 1

-Tjejmiddag hos Emy!
-Fika med Caroline!
-Liseberg med Ulrika, Saga & Annie!
-Började på Jensen!
-Åt glass med några från klassen!
-Kulturkalaset!
-Olika outfits från France!
-Loppis fynd!
Veronica med Hanna & Ulrika!
-Paddling med klassen!
-France!
-Pariiiis!
-France!
-Sol och baad!

Äntligen framme!

-Fina tjejer!

God eftermiddag! Våran resa hit gick jätte bra, nu sitter vi i en super mysig stuga här i Danmark! Jag och Isabella har ett eget rum och det är vi nöjda över! Båten gick ju 9 imorse och sedan vi kom hit har vi plockat upp, ätit och varit ute och fotat vid havet! Våran stuga ligger precis vid havet! Men tyvärr bjuder jag inte på bilderna förrens jag har kommit hem! Som ni kanske fattar har vi internet, vi kommer blogga som vanligt men mindre!

Morgon dagens planer är oklara, men vi ska bara njuta och ha det mysigt medans vi är här! Spa, bad, pyssel med mera väntar på oss imorgon! Ha en jätte fin vecka så skriver jag säkert något litet ikväll eller som vanligt imorgon!
Puss & kram! ♥

Juli 2012

-Träffade Caroline & Ulrika, vi gjorde smoothie!
-Plockade blåbär!
-Solnedgång med bästis!
-Fika med Bellisen!
-Stan med mina änglar!
-En sommar dag!
-Sista dagen på sommar-jobbet!
-Avslutning på sommar-jobbet!-Bio!
-Thai!
-Amanda & jag, vi hade en grym dag!

Skallerup 2011 ·del 2 - spa't·

-Vatten madrass!
-Det finns olika pooler, med olika tempraturer!
-Saga & mamma testar ansiktsmasker!

Skallerup 2011 ·del 1·

Eftersom att jag, min familj och Isabella ska till Danmark imorgon hade jag tänkt att visa er hur det såg ut nu igen! Vi är där en gång per år och har alltid lika roligt! Vi badar, pysslar, bowlar, går på spa m.m. Delar upp bilderna i två delar! Kram!
-Här är huset vi bodde i!
-"Mitt" rum, tog bilden från en dålig vinkel (det är lite större)
-Allrum!
-Pappa & mamma!
-Mamma & Saga!
-Exempelvis på smycken!
-Små tjejer på bilden haha, här gör vi godis!
-Saga & mamma gör glassmycken!
-Tacoo!
-Fyra ringar made by me!
-Stranden!

Juni 2012

-Midsommar outfit!
-Stadsvandring
-MTV Worldsstage!
-Fick ett smyckesträd i avslutningspresent!
-Var hundvakt!
-Var i Gotland med klassen!
-Ulrika & Caroline i Gotland!
-Carl, Josephine, Paulina, Emil & Ida!
-Amanda, Isabelle & jag i Gotland!
-Gotland!
-Gotland!
-Gotland!
-Ida & Matilda i Gotland!
-BQ-picknick! 
-Bal!
-Bal!
-Bal-outfit!
-Caroline!
-Ida & Ulrika!
-Julia, Amanda, Josephine & Issa!
-Jag & Matilda!
-Bella & jag!
-Spexfoto!
-Klipp klipp!
-Kabaré!
-Skoavslutning!
-Avslutnings-klänning!
-JAG KOM IN!!!!

Packar för fullt

Hejsan! Hoppas ni hade en fin julafton, och att ni fick en massa fina saker!
Just nu håller jag på att packa inför Danmark imorgon, skriver listor och springer runt i huset med kläder och små saker! Klockan 9 imorgon går båten, frukostbuffé väntar på oss på båten! Det kommer bli både kul och annurlunda att fira nyår i Danmark! Det ska bli kul att Bella hänger på också! 

Idag ska jag fixa tidsinställa inlägg, packa, städa och vila upp mig lite extra! En lugn tisdag ska det bli! 
Hoppas ni har haft en bra julafton och nu juldagen! ♥

B E D

Här ser ni några nya bilder från en del av mitt rum, min säng! Påslakanet, filten och väckarklockan fick jag idag! Sedan ser ni mitt doftljus på bordet som jag fick av Bella!
Visst blev allt så snyggt ihop? Jag älskar det!

G I F T S

God Jul på er igen! 
Jag hade en jätte mysig och fin julafton hos mina farföräldrar! Jag fick en massa fina julklappar, och jag är grymt nöjd! Jag hade inte önskat mig något detta året, jag lät alla överraska mig och det gick som väntat!
Fick en hel del pengar, vilket är toppen bra när jag ska shoppa på rean i Januari när jag kommit hem från Danmark! Har fått presentkort på Monki, Gina Tricot & Fröunda Torg! Fick även träningskläder-bh, raggsockar till mina Martens, spa produkter, filt & påslakan-set och väckaklocka!

Av mina fina vänner Ulrika, Isabella & Amanda fick jag en Lexington mugg och godis från Amanda, Monki-presentkort & doftljus från Isabella och till slut ett presentkort på Gina tricot från Ulrika!
Nu väntas det bara en klapp till, gymkort på Sportlife! Det har mamma lovat mig!


Jag är grymt nöjd över julklapparna men det viktigaste är att jag har haft en bra jul! - Och det har jag! ♥
GOD JUL, OCH HA EN FORTSATT FIN FORTSÄTTNING! 

Christmas outfit

Topp: Gina // Klänning: Backaplan // Armband: Okänt // Ring: Loppis // Skor: Martens

Maj 2012

-Hade festival i skolan!

-Mina fina gamla ex-klass kompisar!
-Köpte en ny bikini!
-Var banvakt åt min kusin // träffade Isabella på glassdejt!
-Pizza dejt med mina underbarlingar!
-Mys med Bella!
-Första doppet!

En vit julafton

God morgon & God jul! ♥
Jag har haft en jätte mysig morgon! Vaknade upp till att solen lös in i mitt rum, samtidigt som jag såg att snön hade lagt sig på alla ytor! Vilken härlig morgon! Har precis ätit en god frukost och öppnat ett paket från min syster Saga! Julen är verkligen härlig, men ger gåvor till varandra, man samlas på plats och äter god mat! Julen är verkligen mysig! 

Strax ska jag duscha och sedan gå ut och fota! Njuta av denna dagen! Sedan ska vi till farmor & farfar för att träffa flera släktingar för mer mat och sällskap! Det ska bli så otroligt kul, det är inte alltid man träffar alla!
En dag som denna vill jag bara önska er en riktigt god jul! Ta hand om tiden och framför allt varandra! Lev i nuet, och njut! Gör dessa sista dagarna på året som ett gott minne! Ha nu en riktigt god jul och en riktigt fin fortsättning! Kram till er alla där ute, och tack för att ni läser min blogg! ♥

NEWS FROM MONKI.

M O N K I
 

April 2012

-Fotade med Isabella!
-Vackra Isabella!
-Bakade påsk~cupcakes!
-Köpte en riktigt riktigt snygg plansch!
-Påskbord!
-Thai med Amanda!
-Letade ägg!
-Ullared, here we go!
-Shopping från Ullared!
-Grillning med kompisar!
-Nya iPhone skal!
-Outfit!
-Caroline!

V I N R Ö T T

Denna vackra klänningen ska jag ha på mig imorgon eller på nyår! Det är inte bestämmt än men jag köpte den i alla fall för två veckor sedan i någon random butik här i Göteborg, Backaplan faktiskt! Den kostade 399.- och den är så fin! Kombinationen mellan guldiga knappar och vinrött är pricken över i'et!

EN DAG KVAR




Hej & god jul på er alla! Imorgon är det rean julafton, åh jag kan inte vänta tills jag får öppna mina klappar! Det ska bli kul att se hur alla andra i min släkt reagerar på det jag har köpt också!
Idag träffade jag Isabella & Amanda, vi bytte julklappar och fikade! Vi hade det riktigt mysigt och kul hade vi också - som vanligt! Efter att jag hade haft dom här på besök åkte vi vidare till morfar! Där träffade jag min morbror och min morfars kompis Barbro. Trevligt trevligt, det var ett enkelt julbord dagen innan den stora dagen! Vi hade riktigt kul faktiskt och åt en massa gott! Vid 7 var det tid att åka hem, och ojj vad det snöade. Vi fick köra jätte långsamt! 
 
Nu ska vi ha uppesittarkväll här hemma, bara mysa och äta god mat! Haha mat, mat och mat! Imorgon är det julafton, wiie vad kul det ska bli!
Vill tacka Isabella & Amanda för dom fina klapparna jag fick! Tack, ni är grymma!
Visar alla julklappar imorgon! ♥

Fullt upp

-God kväll! Just nu sitter hela familjen och kollar på julkalendern. Ärligt tycker jag att förra årets var bättre, denna är inte julig och för läskig för alla stackars barn! Idag har jag haft lite hemmaspa, målat julkort, städat och slagit in paket! Riktigt mysig dag! Imorgon ska jag hem till min morfar först för julmidag och sedan ska jag byta julklappar med Amana & Isabella! Strax ska vi äta sedan blir det någon film! Puss & Kram!!

Mars 2012

-Startade min kameraskola!
-Bakade cupcakes!
-Myskvällaaar!

-Klippte & slingade håret!
-Spontan utflykt med Amanda!
-Första glassen!
-Shopping & fika med bästisen!

2 dagar kvar

-Fler frukostbilder! :)

God förmiddag! Jag har haft en jätte bra morgon, en lång frukos och god frukost tillsammans med Andra Avenyn.Igår efter skolan fikade jag med Ulrika efter julavslutningen! Vi hade det jätte mysigt och vid 3 drog vi oss hemåt, men bestämmde oss fort för att stanna förbi hos Caroline och överraska henne innan hon åker till New York idag! Spenderade en del av kvällen där, vi hade det grymt mysigt och kul! Vid 7 var jag hemma och vid 8 tiden gick jag hem till Bella för att se på film, The Notebook, så jäkla bra film! Se den, se den se den! 
Idag ska jag vila upp mig inför imorgon, julmiddag hos morfar! Ha en fin dag!

Februari 2012


Januari 2012




Planer över nyår

God morgon! Idag är jag hemma från skolan, ni som bor i Göteborg vet vad som har hänt dom senaste dagarna när det gäller ett såklallat "upplopp". Nu går det rykten om att detta kommer att ske på Jensen, min skola! Mer än hälften av min klass är hemma, 12 är i skolan av 32 elever! Men man vet faktiskt inte vad som kan hända, så för att vara på den säkra tiden stannar jag hemma. Dessutom är denna dagen grymt onödig, vi kollar ändå bara på film m.m och vi slutar 11. Så idag ska jag till stan lite senare på dan och köpa klart mina julklappar! Kommer att åka in till stan gemensamt med Bella!
 
På tal om Bella, över nyår ska vi till Danmark med min familj! Det ska bli grymt kul, vi ska till Skallerup dit vi alltid åker! Kommer visa er bilder ikväll! Det kommer bli pyssel, mycket bad, spa och massa annat kul!
Vi åker på annandagen och kommer hem den 1 Januari 2013! Coolt ändå! 
Det ska bli riktigt kul att "resa" med Bella, även om det bara är till Danmark men det blir roligare med en kompis! Nu vet ni mina kära!
 
Nu ska jag duscha och sedan fixa mig, kram & puss!

O U T F I T S

Här ser ni några outfits från veckan, gör en liten sammanfattning eftersom att jag inte haft någon tid denna veckan!

Julklappshandel

-Bjuder på en matbild, mömma!
 
-God kväll! Idag har jag haft en jätte bra och lång dag. Hade inga seriösa lektioner, gick i stort sett runt och kollade på Andra Avenyn på mobilen! Dessa dagar är riktigt onödiga, men det är kul att umgås med klasskompisarna innan lovet börjar! Jag tänkte berätta om lite planer osv men det gör jag i ett annat inlägg!
Efter skolan åt vi mat och sedan startade julhandladet! Fick tyvärr inte köpt klart alla julklappar men det ska jag göra imorgon efter skolan! Har typ 4 saker kvar att köpa, mamma får köpa till släkten från mig och Saga, haha!
Kom hem vid 6 och har bara ätit och gått runt här hemma! Nu hade jag tänkt att förbereda lite saker på bloggen och sedan blir det tv! Ha en fin kväll, skrivet strax igen!

Allt är klart, och jag är redo för lov!

God kväll mina fina! Nu äntligen är jag klar med min uppsats i samhällskunskapen, så riktigt jäkla skönt! Nu har jag hela veckan på mig att köpa julklappar och bra vila upp mig inför lovet! Har haft en bra dag idag, den likar i stort sätt alla andra dagar så istället för att skriva om min lunch och allt annat ska jag rusa till tv och kolla på en serie jag följer nu på tv4, vet inte vad den heter men bra är den, svensk serie! 
 
Imorgon blir det julklappshandel i stan efter skolan, jag ska fått höpt varenda julklapp, få det överstökat! Ha en toppen fin kväll och ha toppen bra fortsatt vecka! ♥

Tråkig tisdag

God morgon! Idag hade jag sällskap med Isabella till skolan, det var jätte mysigt & kul! Denna dagen i skolan har varit grymt meningslös och tråkig, tråkig tisdag! Vi har bara kollat på film hela dagen sedan klockan 8! Det är väl det vi kommer göra denna veckan, i hope! Trökigt! Aja ni får i alla fall ha en bra dag! Puss & kram! 💗


Tillfällig grå design

Hejhej nya tillfälliga design och hej på er!
Nu ska jag strax sova och det ska bli så skönt! Imorgon ska jag upp halv 6 och starta min sista vecka innan jullov! Ledighet, det har jag längtat efter! Hoppas ni har haft en fin vecka och att den som kommer imorgon blir lika bra, puss & godnatt! ♥

Julkänsla


God kväll! 
 Idag har vi pyntat granen, bakat och myst här hemma! Jag har verkligen försökt att få fram min julkänsla, men det går liite sakta altså! Men nu är allt pyntat och klart är hemma i alla fall och det är super mysigt! Jag har även pluggat inför ett proc imorgon och skrivit en rapport i samhällskunskapen! Mysig och en bra söndag!
 
En vecka kvar i skolan, det ska bli super skönt med ledighet och denna veckan kommer ju bara bli slapp i skolen. Film, film & film! Så kommer det säkert att bli! 
Ha fin kväll, nu ska jag göra klart en bloggdesign! ♥

Mysfaktor


God kväll! Just nu ligger jag nerbäddad i sängen och kollar på True Blood och äter godis. Vet inte varför jag äter godis för jag har sådan magont, men men! Ikväll blir det en myskväll här hemma! Ska strax äta mat och sedan ska jag ta vara på min lördag, imorgon blir det plugg!

BE HAPPY & THEN SMILE

- Bara för att det är lördag, så får ni några egosar!
 
Nu ska jag ut och fota, dock verkar snön smälta för det är 2 grader ute, men det kan bli vackert också! Ha en super fin lördag så skriver jag mer sen!

Lördag

- Bjuder på en frukostbild!

God morgon! Idag vaknade jag runt 9 vilket var skönt! Gick upp och åt en god frukost och har sedan försökt att planera min dag! Det snöar för vilt på utsidan så jag ska ut i ovädret och fota sen. Dessutom ska jag skriva en rapport om Alkholism i samhällskunskapen. Det kommer ta upp mycket utav min dag!
 
Gårdagen var grym, efter en lektion i skolan så träffade jag Caroline & Ulrika i stan och vi gick gemensamt och köpte lite gott och sedan gick vi mot Bergakungen, bio! Vi såg Breaking Dawn part 2 och den var grym! Mycket bättre än dom andra! Rekomenderat starkt att ni går och ser den om ni inte redan har sett den! Vi är ju lite sena vi tre, kollar på filmen efter typ 1 månad efter premiären! Var hemma vid 9 halv 10! 
Man uppskattar sina vänner på ett annat sätt nu än vad man gjorde innan när man gick i samma klass! Nu när man träffas så sällan gäller det att ta vara på tiden och göra det till något kul! Och kul hade jag med mina två finaste vänner! ♥

T R U E B L O O D

Nu ska jag bädda ner mig i sängen och kolla på ett avsnitt av True Blood, det var ett tag sedan så varför inte? Har inget bättre för mig denna mysiga kvällen, imorgon börjar jag 1 så det blir sovmorgon och sedan Breaking Dawn på kvällen med mina bästisar! Godnatt! ♥

LUCIA

Hejsan! Hoppas ni har haft en bra vecka, det är ju redan fredag imorgon! Helt otroligt fort har denna veckan gått! Igår besökte jag vårdcentralen för att kolla upp mitt finger som jag klämde i helgen i en dörr! Det var brutet och hade fått några sprickor, så nu går jag runt med en liten plast modell som håller fingret i en rak riktning, så att det läker rakt! Denna veckan har både gått fort och allt har varit bra! Skönt när man lyckas i skolan med inlämningar och prov!
Idag började jag 12 med ett muntligt prov i spanskan det gick väl bra.. Haha! Sedan rullade dagen på, vi åt god lunch och på engelska lektionen kom några lärare och lussade för oss! Dom hade klätt ut sig, en fint luciatåg var det! Slutade vid 5 och åkte hem direkt! Nu ska jag städa mitt rum och sedan ska vi här hemma ha lite luciafika! Ha en fortsatt fin kväll!

12•12•12•12•12

12 December i den 12 månaden på det 12 året av 2000, klockan är 12 minuter över 12 och 12 sekunder över 12.

Doktor Håkan


#cozyevening

Nu har jag skrivit klart på svenskan och ska ta en paus framför tv och sedan blir det duschen! Imorgon är det onsdag och innan skolan ska jag till vårdcentralen och kolla upp mitt finger som jag klämmde i lördags! 
Godnatt! ♥ ♥

Frosten täcker stråna

 

Gårdagens julbak

- Till vänster ser ni mitt romantiska hus och till höger ser ni Sagas hus! Coolt jaoo!
- Saga är super fokuserad!

Igår bakade vi igen, jag och Saga dekorerade våra hus och mamma bakade lussekatter! Även om vintern och kall och frusen så kan man göra det till en kul grej i alla fall! Super mysigt och roligt! Man blir aldrig för gammal för att baka eller dekorera pepparkakshus! 

Tuesday

Hejsan! Idag började jag klockan två vilket var skönt, det innebar sovmorgon och en god lunch innan skolan! Hade en ganska meningslös dag idag men det gör inget för vi hade kul i alla fall! Kom hem vi halv 6 och sedan dess har jag bara slappat. Strax ska jag finslipa på min svenska och skicka in den och sedan har jag kvällen fri från läxor! Lika bra jag börjar, ha en fin kväll!

Winter time


#hatemondays

- Det snöar non-stopp här hemma, super mysigt!

Hejsan mina fina! Jag har haft en riktigt dålig måndag, först försov jag mig och fick springa i snön och kylan till bussen. Det var hemskt och jag mådde riktigt dåligt. Jag fick fixa mig & äta frukost på bussen, tack gode gud  för våran nya buss här i Göteborg. Det gick fort och smidigt och jag kom fram i tid!

Idag gjorde jag ett Jensen Engelska prov, det gick bra! Sedan hade vi matte och sedan lunch! Vid ett var jag hemma och jag ska strax börja skriva på min debattartikel! Jag har godis, julmust så jag borde klara mig! Ni får ha en fin eftermiddag så bloggar jag sen! 

Andra advent

Hej mina älsklade läsare! Jag är grymt tacksam över att ni är kvar på min blogg även om jag inte har tid att blogga! Jag har inte haft någon inspiration eller ork, dessutom ingen tid! Men nu är jag tillbaka som vanligt!

Igår spenderade jag en del av min tid i stan, befann mig på öppet hus igår och reprensenterade Jensen, sedan åkte jag hem och fixade mig för att sedan åka iväg med Jennifer till Miyase! Där träffade vi flera utav hennes kompisar och sedan firade vi Miyase hela kvällen låång! Vi somnade runt halv 5 och gick upp vid 11. Vi åt en god frukost och nu är klockan redan tre, helt otroligt!
Just nu befinner jag mig hos Miyase och jag och Jennifer ska strax hem! Jag har haft en jätte rolig och mysig lördag/söndag! Grymt lyckad kväll även om jag har skadat mig så jävla mycket, haha!
 
När jag kommer hem väntar plugg och advents-mys! Ska bli mysigt att baka lussekatter och pepparkakshus! Ha en fin dag, puss & kram! ♥

O U T F I T

Topp: BikBok // Poncho: Åhléns // Jeans: JC // Dr martens

Solsken i Göteborg

-Äntligen sol i Götet!
-Så vackert!
Hejsan, förlåt för dålig uppdatering igår -låg jag med tandvärk, feber och ont i huvudet hela dagen efter skolan! Idag däremot mår jag mycket bättre! Idag började jag åtta och gick i skolan tills klockan ett, där efter åt vi och sedan åkte jag hem och pluggade lite naturkunskap. Sedan hängde jag med mamma till butiken och storhandlade, tog 1 ½ timme, helt sjukt lång tid! När vi kom hem pluggade jag och nu ska jag strax ta mig något och äta! Imorgon är det fredag och det ska bli så skönt! Imorgon ska jag ha prov i naturkunskap och göra ärenden i stan! Hoppas ni har haft en bra dag & vecka, nu välkommnar vi helgen! ♥

Snökaos

Hejsan! Idag började jag vid halv 10, vi upptäckte fort att det var kaos i trafiken. Inte så konstigt när det snöar så mycket som det gör! Vi började med svenska & sedan spanska. Sedan var dagen över och vi gick och åt lunch! Sedan träffade jag Amanda, vi gick runt i stan tills vi åkte till hennes tandläkare och fixa hennes tand! Efter tandläkar besöktet besökte vi Hemköp, köpte lite gott och sedan åkte vi hem! Nu ska jag plugga lite naturkunskap! Ha en bra kväll!

21:54 - outfit

Kofta: Ärvd av Amanda // Linne: H&M // Jeans: JC 

När snön faller

- Söta Emelie!

- Rebecca gör sin första snöängel detta året!-Gosseeee Rebecca!
-Visst är vi fina? :)

Hej mina fina vänner! Visst är det underbart vädret ute? Imorse vid halv sju gick jag till bussen. Jag hade dragit över luvan över huvudet, min halsduk var upp till näsan, stora vantar och raggsockar i min Dr. Martens! Så fruktansvärt mysigt med snö! Hade faktiskt inte trott att det skulle komma så tidigt, det är ändå 3:e bara!
Älskar snö, julpynt & gott sällskap nu till julen och såklart all mat! Det var i alla fall att snön hade fallit innan jag hade kommit ut från dörren, det har ju snöat hela dagen i stort sätt!

Idag började min dag med samhällskunskap, sedan hade vi en håltimme så jag, Miyase, Jennifer och Rebecca gick till Donken och köpte varsin varm choklad! Super mysigt, sedan begav jag & Rebecca oss ut i snön igen runt våran skola och hade kul! Njöt så mycket vi kunde, medans det är snö och inte slask! Det är så vackert vid Näckrosdammen (där jag går i skolan) snön låg överallt och när det var mörkt på morgonen lyste Lisebergs-stjärnan upp och alla ljuslyktor. Älskar min skola, hur den ligger till! Min dag slutade med teori i Idrott och sedan åkte jag hem. Nu får ni ha en fin fortsatt kväll, ha det det så bra! ♥

Hemtenta: check!

God kväll! Jag är ledsen att jag inte bloggat under hela dagen men jag har suttit och skrivit min hemtenta hela dagen lång, bokstavligt! Satt från halv 1 till nu, men pauser förstås men ändå! Nu vill jag bara sova och börja om på ny vecka men nya utmaningar! Dessutom vill jag lämna datorn för den har jag suttit vid hela dagen! Ha en toppen vecka nu alla fina människor där ute! Godnatt! 

Två filmtips!

 Här är två filmer, "The Lucky One" såg jag igår och jag rekomenderar den starkt! Den var riktigt bra och super romantisk! Ikväll ska jag se "The Ugly Truth". Den verkar också vara bra! Ha en toppen kväll!

Julpynt & bak

 


Frost i naturen

Hejsan! Hoppas att ni har haft en bra dag, det har jag! I förmiddags gick jag ut och fotade i skogen, det var ju så mycket frost och det var grymt vackert & skönt att vara ute! Jag var nog ute i någon timme och sedan gick jag in och pluggade. Fick tyvärr inte så mycket gjort, det slutade med att jag, mamma & Saga hamnade i köket. Vi har bakat knäck och kola, det blev riktigt smarrigt och ska bli gott att äta ikväll tillsammans med "Så mycket bättre" på tv! Ha en toppen kväll!

1/12

Välkommen December!
God förmiddag, hoppas att ni mår bra? Jag mår toppen! Första December idag då, hjälp vad fort det går egentligen! Det är snart att nytt år, om en månad är det Januari, 2013! Lite häftigt att det gått så fruktansvärt fort, jag minns det som om det var igår när jag och Amanda stog och smällde smällare vid 12 slaget! 
 
Idag ska jag skriva klart min hemtenta i samhällskunskapen, plugga lite naturkunskap och såklart ska jag hjälpa till att pynta här hemma! Några få stjärnor är redan uppe, men idag ska allt upp! Startade min dag med gröt & vörtbröd - julkänsla! Lika bra jag sätter igång med pluggandet! Ha en toppen fin första December!

RSS 2.0