Kvällens!

Topp: Gina | Kjol: Monki | Halsband: Indiska | Ring: Loppis | Haircuff: H&M + vinröda låga converse!

Nu sticker jag hem till Amanda och träffar mina små änglar, ha en toppen fin fredags kväll!

Knitted from my favorite store

Autumn
Allt är från Monki, allt är så super mysigt och man vill bara ha allt! 

30/8

Åh vad underbart med fredag! Min vad har både varit kort och bra, jag lunchade med Bella och hennes nya klasskompis från Schillerska, Erika. Vi åt på Paprika (ovanligt) och hade det grymt mysigt. Så där satt vi i nån timma och snacka om allt och ingenting. Riktigt skönt att få prata av sig lite!

Jag känner att min blogg blir så tråkig när jag bara bloggar om min dag, lägger upp iphone bilder och outfits. Jag är riktigt ledsen över att det blir så tråkigt, men jag ska försöka göra så att bloggen och bloggandet blir roligare!
Kom precis innanför dörren efter en powerwalk med Bella & Amanda, ska träffa dom senare ikväll men nu blir det mat. Ha en toppen bra fredaag!

Riktigt go kväll!

God kväll! Caroline var ju förbi förut, vi tog en lång promenad och då insåg jag hur skönt det var att vara ute. Jag ska börja att promenera, jag tror att det kan bli bra med skolan och allt annat. Man blir piggare och orkar med skolan mer! Åt precis ett gott kvällmål och ska strax hoppa in i duschen och sedan sova! Freeedaf imorgon, underbart!

Delsjön

Hanna paddlar på så fint så fint!Julia & jag!Halloo! Idag hade vi lektioner fram tills lunch och sedan åkte vi till Delsjön och paddlade med dom andra ettorna från den andra Jensen skolan! Det var mysigare än vad jag trodde, vi paddlade runt en ö och svarade på frågor. Sedan fikade vi på en jätte mysig strand. Tyvärr regnade det lite men det var kul i alla fall. Ikväll ska jag träffa Caroline, vi ska gå en liten kvällspromenad. Caroline och Ulrika ska se Lady Gaga imorgon i Stockholm, så otroligt häftigt!! Jag ska strax äta och göra min dagliga läxa, matten...

Lilla kära onsdag


Hellu, just nu sitter jag och kollar på Andra Avenyn! Jag är helt fast, började kolla igår och nu är jag totalt beroende. Jag är redan på 15 episoden och kommer säkert sitta här resten av kvällen, dock ska jag klippa gräsmattan sen.. Booring, men vad gör man inte för sin älskade pappa som köper bensin åt en, haha!
Jag hade i alla fall en bra och kort dag, avslutade dagen med en god lunch,pannkakor tillsammans med några från klassen. Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll, ska kolla på Aveeeeenyn nu!

Blå blus

Denna blusen köpte jag också på loppis, jag köpte den för 5 kronor och tyckte den var såå söt. Den är faktiskt från Gina!

More comfortable

Kofta: Loppis | Klänning: H&M | Halsband: Indiska

Nu när jag kom hem tog jag av jeans och allt på en gång. Satte på mig bekvämare kläder, så ni får en bild på det istället!

Tre dagar kvar av Augusti

Hejhej! Idag började vi åtta med Naturvetenskap, super roligt var det! Alla ämnen är så mycket roligare nu! Skoldagen gick och vi hade våran första svenska & spanska lektion. Jag åt lunch på Subway tillsammans med mina klasskompisar Rebecka, Caroline & Hanna. Det spöregnade som bara den så vi sprang runt på Avenyn som påskkärringar med halsdukar och sjalar på huvudet, jag & Rebecka var extra fina! Jag har i alla fall haft en bra dag, imorgon börjar jag nio som tur är. Vill sova lite extra, sov såå dåligt inatt! Strax ska jag sätta mig och göra matteläxan, sedan ska jag bara slappa! Strax kommer kvällens outfit upp!

Finale baby!

Ja, nu ska jag strax sätta mig i sängen med glass och riktigt mysa framför sista delen av True Blood säsong 5! Lite sorgligt men jag kommer såklart köpa boxen när den kommer ut! Det är så super spännande nu ikväll, kan inte vänta! Vill ni också se finalen eller säsong 5? Klicka HÄR!
Nu ska jag kika, aaaaaah kan inte vänta! ♥ ♥ ♥ ♥

10 kronors linnet

När jag var på loppis igår hittade jag ju bara ett linne, det ovan. Tykte det var otroligt sött och skulle säkert passa tillsammans med mig. Köpte det för 10 kronor och är såklart nöjd med mitt fin fina köp! Det står att den kommer från "Cue", haha har aldrig hört talas om någon butik efter namnet "cue". Men men fin är ju den!

Sommaren som återvände

Hejsan! När jag kom hem hoppade jag in i duschen, där efter hoppade jag i mjukiskläderna och satt upp håret! Så otroligt skön känsla. Idag slutade vi tre och jag och några av mina klasskompisar åkte in till ett glass café i Majorna. Det var riktigt härligt väder, sommaren återvände! Vi hade jätte mysigt, vi satt och pratade och sedan gick vi en liten promenad innan vi tog spårvagnen hem från Majorna!
Nu ska jag strax göra min dagliga matteläxa och städa mitt rum, måndags sysslor ni vet!
Skriver mer sedan, stor kram till er!

På jakt efter den perfekta jackan

Jag är på jakt efter den perfekta jackan. Jag vet på ett ungefär hur jag vill att den ska se ut. Antingen ska den vara vinröd eller marinblå och den ska vara i "vanligt tyg" & typ fodrar som på bilden inuti jackan. Sedan vill jag självklart ha en luva och den ska i alla fall täcka rumpan. Jackan på bilden är från H&M. Men det är ju alltid lite lurigt med färger på internet och i verkligheten så jag ska kolla upp jackan först innan jag köper någon på internet. Nu vet ni mina tankar kring min dröm vinterjacka!
Godnatt!

Grey skirt

Förresten jag köpe ju denna fina gråa kjolen på Monki förra veckan för 60 kronor. Den är i något speciellt tyg, lite som silke. Hade tyckt att den hade varit fin under en stickad tröja nu i höst. Gillar att det finns fickor också!

Time to take a picture of my outfit

Stickad topp: Loppis (Gina) | Mönstad topp: Gina | Jeans: JC | Ring & Haircuff: H&M | Armband: France

Skön söndag

Hej, nu har jag precis tagit en lång dusch och ska strax packa iordning inför imorgon! Idag var vi på loppis och jag fick bara köpt ett linne, kanske har min loppis-känsla försvunnit helt? -Nejdå!
När vi kom hem var Bella med mig resten av dagen. Vi hade det riktigt mysigt, kollade inspiration till våra rum, fikade och målade naglarna! Lugn & skön söndag, nu på kvällen träffade vi Amanda och gick en promenad! 
Strax ska jag äta och göra min matteläxa. Imorgon börjar jag 8 och slutar 15. Seg men rolig dag kommer det säkert bli!
Nu bjuder jag på 4 bilder från dagen, enjoy!
 

Hallon & Allbran

Nu blir det frukost & sedan åker vi till Kungbacka för en annan loppis, wiho vad vi är besatta! Vi tar med oss Bellisen också, hoppas vädret håller! Ni får ha en toppen fin dag så skriver jag när jag kommer hem!

Autumn is on the way!

God kväll! Eftersom att det inte blev någon klassfest blev det andra tjänster! Jag hjälpte min vän Emma med hennes design. Hon blev super nöjd och det blev jag med även om jag bara bytte ut lite småsaker!
Nu ska jag lägga mig i sängen tillsammans med en go box och lite godis & glass. Japp japp så tjock är jag, nej men jag ska börja springa nu till hösten. Det är både svalarna och mysigare på hösten!
Som sagt nu blir det en box med lite gott!
Godnatt! ♥
 

Fall inspiration from BikBok

Alltid lika kul att kolla runt på olika hemsidor och se vart dom har att erbjuda nu i höst. Tycker det är kul att kolla i deras lookbooks och se hur modellerna är klädda. Jag själv blir väldigt inspirerad & taggad inför höst!

En vit skönhet

En till stickad kärlek med denna gången från H&M! Jag betalde 10 kronor och den sitter såå bra! Den är riktigt skön och det ska bli så kul att ha den i höst tillsammans med alla mina andra stickade skönheter!

Happy b-day Alex! ♥

Grattis på födelsedagen Alexander!! 36 år och super snyggg! ♥

Hejhej! Ville ju passa på och gratta min favorit skådespelare som fyller 36, visst ser han inte ut som 36? Så om 4 år fyller han 40, haha knappt! Nu kanske ni undrar varför jag sitter här och tar min tid åt bloggen när jag ska på klassfest. Det blev tyvärr inställt nämligen eftersom att det var många som inte kunde komma, därför bestämde Emy (som skulle hålla i festen) att ta det någon annan helg! 
Sedan jag kom hem från loppisen har jag åkt med moppen och gjort lite ärenden och träffat Bella en liten kortis. Vi åkte och köpte godis, det är ju trots allt lördag! Ikväll blir faktiskt mina planer att vara hemma och vila lite. Vill inte att min förkyldning ska bli värre nu när skolan börjar på allvar på måndag! 
Det blir lite gott att äta och en bra box, det var ett tag sedan!
Skriver strax igen! ♥

Favoriten just nu

Denna riktigt underbara tygkassen köpte jag på Monki häromdagen. Den kostade 80 kronor och jag kände verkligen att den passade perffa till mig! Den piffar till en outfit riktigt mycket och jag är sååå nöjd att jag köpte den för den var tydligen den näst sista i Göteborg!

Man kan bära shorts i Augusti

Topp, Ring & Brillor: Loppis | Shorts: BikBok | Väska: Monki | Armband: France + Vinröda låga converse

Levi Strauss & Co

Här är ett par Levis shorts jag köpte på Loppisen idag för 10 kronor! Jag är riktigt nöjd med mitt köp! Hoppas sommaren håller sig kvar lite så jag kan bära dessa!

Here we go again!

Hej, ledsen att jag inte bloggat men jag var ganska upptagen igår. Först träffade jag några utav mina nya kompisar och åt lunch på Paprika, sedan började vi 12:45 och hade en toppen bra skoldag. Fick träffa lärarna lite mer och vi pratade om vad vi skulle göra nu till hösten. Vi slutade runt 17 och sedan åkte jag hem och åt och vilade. Sedan på kvällen åkte jag & Amanda hem till Isabelle och träffade några från min ex-klass. Det var mycket trevligt att höra hur det var på deras gymnasium!
Idag blir det mer loppis, ja jag vet vi är konstiga. Faktum är att det är jag som vill åka, älskar att fynda.
När jag kommer hem kommer jag såklart blogga lite extra, ikväll blir det klassfest! Skriver mer om det sen!
Ni vet vad jag alltid säger, ha en toppen fin dag!

En meningsfull konsert

Jag & Hanna! Ulrika var även med men fick tyvärr ingen bra bild på henne!Ja rubriken säger allt. Vilken riktigt grym konsert jag gick på! Det var fullt drag, några favoriter spelades och kvällen sken! Känns skönt att ha spenderat denna kvällen åt något gott. Konserten var även till minne av en medlem i bandet som avled i "en mystisk bussolycka"-säger tidningarna. Ljudteknikern Tom Hofwander sörjdes med en & annan låt. Det var starkt av henne att ta upp det, riktigt fint. Meningsfull kväll!
Favoriterna som "Jag kommer, dumpa mig, 17 år, stoppa mig, mitt hjärta blöder, satan i gatan, välkommen in & snälla bli min" spelades. Jag är riktigt lycklig över spellistan! Tack Veronica för att du avslutade min sommar på det bästa sättet!
Godnatt!

Mot V.M

Nu drar jag, ha en toppen kväll! :D

Grått som molnen

Linne: Gina | Kofta: H&M | Jeans: JC | Armband: France | Ring: Loppis | Halsband: Indiska +svarta låga converse

Planerar!

BJ och inspiration från Ikea, kan inte bli bättre. Nu ska jag allt se till att få mitt rum iordning!

Maggio!

Halooo! Sitter här och lyssnar på Veronica på högsta volym, "aldriiiig nöjd"!
Jag har haft en bra dag idag. Vi var runt i stan blandade med dom andra ettorna i olika grupper. Vi skulle fota olika saker som statyer och annat runt i Götet. Hade en riktigt fin och solig dag med väldigt mycket blåst. Blåste nästan bort men jag klarade att hålla fötterna på jorden! Vi lunchade på paprika jag & min grupp där Matilda faktiskt var med. Matilda gick i min ex-klass i nian. Vi hamnade i samma grupp och har hängt ihop hela dan idag tillsammans med andra trevliga från både min klass och Matildas klass. Hon kom nämligen in på Jensen också fast i A-klassen! Bussresan hem tog evigheter men jag hade faktiskt min syster i samma buss, hon åkte även med mig hem på min moppe. Lite kul med sällskap, haha! Haha hon fick även den coola hjälmen!
Nu ska jag äta BJ och kolla igenom Ikea katalogen, ska börja fixa mitt rum om någon vecka! 
 
Förrsten, ikväll blir det Veronica på Lisebeeeeeerg!! Tillsammans med Hanna (min nya klasskompis) & Ulrika! Kommer ha en toppen kväll, det kommer bli sol ocksåå!

Glass & Hallon är livet!

Hejhej! Jag diggar verkligen min klass. Idag hade vi lite mer lekar osv och jag lärde känna fler tjejer och killar. Jag vill bara tillföra att jag är såå glad att jag valde Jensen, jätte bra klass och goa elever även riktigt bra lärare. Jag är riktigt nöjd! Jag kan ju inte mera än att säga att jag längtar till skolan varenda dag nu. Min skoldag slutade med lunch på Subway med några tjejer från klassen - Emmy, Hanna, Olivia, Julia, Mikaela & Julia. Ni vet ju inte vilka dom är än men ni kommer säkert få se dom i bloggen längre fram. Imorgon ska vi spendera dagen utomhus i stan med den andra klassen. 
Nu ska jag fortsätta äta på min glass och mina hallon, ta det lugnt och kolla på film. Börjar nämligen bli sjuk.
Ni får fortsätta ha en fin eftermiddag ska även svara på era frågor!
 

Första dagen på Jensen!

Japp, jag har ambitioner! Japp japp!

Hejhej! Första skoldagen avklarad! Allt gick toppen och jag var inte så speciellt nervös faktiskt. Min klass heter SA12B som jag tror står för Samhäll, 12 vet jag inte med B heter klassen. Det finns både A & B klasser, altså två samhälls klassen!
Allt det fin fint och spänningen släppte väl någon gång i slutet där man skulle måla poträtt men inte kolla på appret ni vet. Sedan skulle man ställe 2 frågor till sin bordskamrat "vad man tycker om att göra på fritiden" och sådant. Sedan skulle man ställe sig längst fram och presentera sin kamrat. Det var både kul och löjligt!
Jag är i alla fall nöjd med min klass, det är blandade elever från olika delar i Göteborg. Alla verkar som trevliga och glada personer. Idag var det bara upprop och en massa info, sedan tänkte vi äta på Paprika med våra lunchkort men det var något tekniskt fel, aja det fixar sig säkert imorgon!
Strax ska jag bara vila, så otroligt trött efter att ha vaknat runt 5 i morse och inte kunnat somna om. Imorgon blir det en tidig morgon igen, 08:30 ska jag vara på skolan och 1 timme tidigare får jag ta bussen in till stan!
Ha en toppen fin eftermiddag så skriver jag mer sedan!

När solen är nere är sommarlovet över

Hej! Nu är morgondagens outfit fixad- det blir en enkel topp med mönster, jeans och smycken. aglarna är målade och väskan packad. Jag ska strax gå & lägga mig, såå trött. Jag är inte ett dugg nervös men jag antar att det kommer imorgon på bussen.
Jag har haft en underbart sommarlov även om det inte blev som väntat. Nu är det dags för en ny skola, nytt ansvar, nya vänner, nya lärare, ny miljö nytt nytt nytt! Jag skriver gärna om mina tankar kring allt detta och ni får gärna ställa frågor. Skriver om mina tankar kring mitt val *Jensen Gymnasium* och andra tankar om allt som rör detta i ett inlägg imorgon!
Hoppas ni har fått en toppen & en underbar sommar! ♥
Godnatt till er! ♥
 

Jag och mina kläder

Klänning: Gina | Jeans jacka: Ullared | Skärp: Lindex | Halsband: Uropenn | Armband: Frankrike | Ring & Brillor: Loppis | Converse | Paris Memories på naglarna

Aztec pattern

Här är mitt nya "iphone skal" egentligen är det som ett klistermärke för iphonen. Köpte det på Bikbok för 59.- Visst är det underbart? 

Fartfylld dag!

Hejhej! Jag har haft en riktgt bra dag i stan. Imorse hade jag väl lite otur med regn, åska och blixtar för jag satt på moppen. Fick köpt mitt skärp och jag köpte även en kalender och en rea kjol från Monki. Jag och Ulrika mötta upp Caroline i stan efter hennes första dag. Vi snackade över en fika på EH. Sedan fick vi runt i butiker, besökte Ulrikas skola och kollade spårvagnar som jag kan ta imorgon. Sedan mötte vi Amanda som vi följde till hennes skola. En fartfylld dag men även riktigt rolig, det slutade med en lunch på Paprika och lite fler butiker. 
Nu ska jag strax sätta ihop en outfit till imorgon!

Blått loppisfynd

Ett ytterligare loppisfynd från Monki. Den är så fin och riktigt härlig i färgen! Köpte den för 10.- och jag är såå nöjd!

Vinrött loppisfynd

Loppisfynd från Monki! Denna tröjan köpte jag för 5.- och den har en riktigt snygg öppning bak i ryggen och färger passar ju perffa till i höst! Dessutom kommer den från min favvo butik!

Soliga måndag

God morgon! Nu har jag varit vaken en timma och ska strax hoppa på moppen och ta mig till Lindex och köpa ett skärp. Haha det kanske låter lite lustigt men jag har på mig min vinröda klänning idag och jag har inget snyggt skärp och så såg jag ett igår på Lindex! Vinröd klänning, vinröda naglar, jeans jacka, smycken och marinblåa converse. Ni får såklart se outbilder när jag kommer hem! Nu måste jag kila, puss & kram!

22:41

Min lilla prins!

God kväll! Imorgon är det min sista sov morgon men tyvärr ska jag gå upp tidigt istället. Jag har en del att stå i morgon men det ska även bli kul! Först på morgonen ska jag ta moppen till lindex här i närheten och köpa ett skärp runt 10, sedan ska jag parkera moppen vid busshållplatsen och åka till stan med Ulrika för att köpa lite skolstart prylar! Sedan ska jag träffa Caroline och sedan Amanda. Dom båda börjar skolan imorgon så jag ska träffa dom och snacka lite med dom om deras första dag. Kan verkligen inte vänta tills på tisdaag!!
Nu måste jag till sängs, ska ju upp tidigt i morgon!
Godnatt!

Randigt från Bikbok

Detta linnet är inget loppisfynd. Köpte faktiskt detta på Bikbok på deras rea. Jag köpte den för 49.- och det tyckte jag var värt de! Det är transparent på främre delen och "vanligt" tyg på baksidan om jag minns rätt!
Lite höstigt ändå!

Jag ♥ stickat

Välkommen till familjen min stickade vän! Ett loppisfynd för 30.- och den är även handstickad och knappt använd. Jag tycker den passar perfekt till alla andra stickade tröjor jag har och det kommer bli super mysigt att gå längst Avenyn från eller till skolan med denna på! Älskar den, lika mycket som alla andra stickade plagg!

Söndagens kläder

Linne: Gina | Shorts: Bikbok | Skärp: H&M | Armband & Ring: Loppis | Halsband: Uropenn + haircuff från H&M

Näst sista sommarkvällen

Hejhej! Vilken härlig sommarkväll det är utanför. Jag har legat i solen i flera timmar och bara njutit. Det är ju trots allt min näst sista lediga dag på mitt sommarlov.
Loppisen, tyvärr fick jag bara med mig 3 plagg hem men det kanske var lika bra. Min garderob är totalt fyld så jag fick göra lite extra plats + köpa nya galgar. Loppisen var utökade denna gången, det var så många som sålde och det fanns så mycket att köpa! Vi hade det jätte trevligt och solen visade sig också runt 2 tiden.
Ni ska strax få se plaggen oh fyndade, 3 plagg för 45.- vilket pangpris! Loppis är grymt!

Påväg hem, fyndat 3 plagg!


Igår kväll bar jag detta..

Stickad topp: Monki | Vit topp & Jeans: Gina + svarta låga converse!

God morgon! Som alla andea dagar denna veckan har jag suttit klockan på 9, gått upp och ätit en god frukost! Nu är klockan 10 och jag är redan pigg och klar inför dagens planer! Jag gillar verkligen att gå upp lite tidigare och inte vara så trött så långt in på dagen. Idag ska jag, min syster, min mamma och hennes vännina till samma loppis som förra gången. Det kommer bli kul att se vad jag hittar idag, förra gången hittade jag 12 saker därav 5 plagg, fyra smycken, ett par brillor och ett nagellack. Idag ska jag nog ta det lite lugnt men ändå, om man hittar något fint så köper jag de. Men inte mer sommar plagg!
Det är väldigt grått på utsidan men det ska bli bättre med dagen. I eftermiddag ska jag kanske träffa Amanda & Bella och spendera Amandas sista sommarlovs dag i stan. Det är nämligen RixFM festival idag. 
Amanda börjar på måndag, stackarn! Haha nej, jag börjar ju på tisdag så det spelar verkligen ingen roll. 
Uppdaterar nog mer ikväll kan jag tro! Puss & Kram!

Now i've a big smile on my lips

Innan ni kollar på bilderna vill jag att ni ska veta att: Det är inte ofta det ser ut såhär i mitt rum, naturligt brukar det vara städat. Men nu efter att Annie varit här och efter att letat efter en grej bland plastpåsarna ser det ut som det gör. Kläderna säger väl ganska mycket, jag visste inte vad jag skulle ha på mig så jag la allt i sängen. Praktiskt....Not!
Storstädade varenda vrå i mitt rum förut!

Dom bästa bästisarna!

Fin gubbe i bakgrunden!Halloj! Mötte upp mina töser i stan. Vi åt lunch och gick runt i butiker, vi hade det så mysigt! Strax ska jag iväg igen med Caroline & Ulrika! Måste ta vara på alla timmar med dom innan vi skiljs åt nu när gymnasiet börjar! Ha en toppen kväll!

Time 4 town with my bestie's

Hejsan, måste skriva snabbt! I morse var vi och lämnade Annie på centralen, vi har haft 5 riktigt bra & roliga dagar ihop! Men nu var det tid för henne att åka tillbaka till Skåne. Nu ska jag till stan med Caroline och Ulrika, underbart! När jag kommer hem ska jag röjja på rummet, ordentligt! Ha en toppen fin dag så skriver jag säkert sedan när jag ska äta lunch!
 

Mot stan!

Skjorta: BikBok | Linne: Saint Tropez | Shorts: Monki | Halsband: UroPenn | Armband: Frankrike | Brillor: Loppis | Converse

Miss stone heart, nailpolish

Här ser ni hur nagellacket ser ut på naglarna. 
Strax kommer mamma hem och då ska vi äta middag och sedan in till stan för att kika en sista gång i butikerna och Annie ska få byta sin jacka och köpa sin byxor. Det är hennes sista kväll här i Göteborg! Senare ikväll ska jag äntligen få träffa mina vänner! Mycket tid har gått åt att vara med Annie eftersom att hon inte bor så nära här osv! Vi ska se Maskinen (bandet) det kommer säkert bli grymt! Nu ska jag ta på mig vettiga kläder inför kvällen, ciao!

Grått från Bikbok

Detta linnet hittade jag på BikBok rean för endast 79.- Jag tyckte det både var enkelt och snyggt med öppningen där bak! Love it!

Två fynd

Earcuffen köpte jag på rean hos Gina för 40.- och nagellacket köpte jag för 10.- på H&M. Två riktigt trevliga fynd. Kommer visa er hur nagellacket ser ut, färgen skiftar i lila!

Paris på naglarna

Dessa två höstfärgade nagellack köpte jag för 20kr/stk. Jag hade aldrig hörttalats som "Paris Memories" innan men färgerna är ljuvliga och nagellacket sitter. Billigt & bra!

4 dagar kvar

God morgon! Nu har jag varit vaken i någon timme. Solen skiner och jag satt precis ute och åt frukost. Jag ska verkligen försöka njuta av dessa 4 dagar som är kvar på detta sommarlovet.
För er som har missat, jag börjar på Jensen Gymnasium samhällslinjen med inriktning på beteénde nu på tisdag morgon. Det kommer bli så kul att börja om och bli som en ny människa. Känner ingen, ingen känner mig och jag kan vara exakt den jag vill vara. Dock är det en bit att åka, förs 25 minuter med buss och sedan på centralen ska jag ta ytterligare en buss mot Avenyn som tar max 5 minuter! Jag tror att jag ska ta en tur in till stan nu på förmiddagen för att ta tiden och kolla alla bussar! 

For the hair

Två haircuffs från H&M. Först köpte jag den zebra randiga eftersom att det inte fanns några hel silvriga inne i stan men igår på Frölunda såg jag en hel silvrig. Kunde inte motså att köpa den! Den randiga är snygg och den helsilvriga är mer stilren! Älskar bägge!

Everybody needs Converse!

Efter att Ulrika kom hem efter San Fransisco och kom hem fick jag mina Converse! 2 par för 700.- istället för 1 par här hemma för 700.- Så värt! Visst valde jag underbara färger, marinblått & vinrött!
Nu har jag 4 par Converse. Dom blå-gråa som ni ser på bilden längst till vänster har varit marinblåa innan. Precis som dom blåa på bilden. Mina svarta låga är i skymtande bruna nu, men jag gillar dom ändå!

Liseberg bildbomb!

Hejhej! Har haft en grym dag på Liseberg tillsammans med Ulrika, Saga & Annie! Vi åt god men dyr lunch, haha! Man kände sig som ett litet barn när man sprang mellan åkbanor och sockervadd. Vi åkte det mesta och hade super roligt som alla andra dagar. Det var även kul att träffa Ulrika även om jag träffade henne en lite stund igår! Imorgon ska vi slappa tills mamma kommer hem, på eftermiddagen ska vi in till stan och köpa ett par undanlaggda byxor och byta en jacka till Annie. På lördag åker hon hem, kommer sakna våran skånska kompis! Plaggen jag köpte igår kommer upp imorgon men jag kan visa er lite annat jag köpt på sistone!

Like a grey sky

Detta "basic" linnet hittade jag på Gina Tricot. Det sitter perfekt och linnet är hur snyggt som helst om man stoppar in det! Jag köpte det var 149.-

Liseberg time!

Saga, jag & Annie!

Nu sticker vi mot bussen! Redo för en grym dag på Liseberg, hoppas ni också får en toppen dag! Jag skriver säkert på Liserberg sedan! Vi höörs!
 

Dagens inzoomning

Stickad tröja: Gina Tricot | Linne: H&M | Shorts: Monki | Armband: Frankrike | Ring: Loppis | Nagellack: Paris nailpolish

Vinrött

Jag har verkligen fastnat för vinrött! Denna hittade jag på Gina Tricot, den fanns i flera andra färger men jag har som sagt fastnat för vinrött!

Gårdagen var super!

God morgon! Igår hade vi fullt upp med att bada & sola! Vi hade det jätte skönt och vi hade det riktigt kul! Vi åkte till Fotö och det var perffa. Ganska få som var där, perfekt väder osv! Vid 4 åkte vi hem igen och fixade oss och sedan ville Annie shoppa lite mer så vi visade henne Frölunda Torg, nu har hon strax handlat upp mer än vad hon har tagit med sig hit! Jag fick ytterligare köpt lite grejer igår. Visar er mer ikväll.
Strax ska jag ta på mig och åka med Annie & Saga in till stan. Vi ska gå på Liseberg, Ulrika hänger med!
På tal om Ulrika, hon kom hem igår och hon hade köpt Converse till mig!! På order då altså, jag hade nämligen bett henne. Såå fina var dom, två låga! Kärlek till dig Ulrika! Vi hörs snart igen!

Gårdagens fynd!

Detta plagget köpte jag också igår, på BikBok av alla ställen. Det är inte alltid jag hittar något där längre. Den hängde bland rea plaggen, jag fick verkligen leta fram den när jag såg något transparent. Den är nämligen transparent på främmre delen och vanligt tyg på baksidan. Rea altså, 49.- som hittat för ett plagg som detta i höst!

Mot Fotö!

God morgon! Nu sitter vi i bilen iväg till Fotö! Ni undrar säkert varför vi aldrig åker någon annanstans men Fotö är perfekt! Nu ska vi strax hämta våra pizzor men först ska vi handla! Ha en strålande dag!

My new blue knitted love

Denna kärleken hittade jag på Monki, sista medium i hela Göteborg. Den fanns nämligen inte i smal så jag köpte medium istället. Såklart jag skulle ha den, helt sjukt underbar och mysig inför hösten!! 
Jag betalade 400.- för den och det var den värd. Älskar den!

Frukost innan Fotö!


Kulturkalas!

God kväll! Efter lunch åkte vi ju in till stan. Vi kikade runt på Kulturkalaset och Annie (vår gäst) tyckte bra om Göteborg! Vi såg på flera föreställningar och gick runt och kikade på vad dom hade att erbjuda. Kvällens slutade med att gå i butiker. Annie som är här på besök blev helt galen när hon såg alla butiker och kläder. Hon bor i en liten stad som heter Bromölla, det är inte mycket till shopping där nere. Vi hade i alla fall en riktigt trevlig kväll, vi åt även på Subway. Jag kommer visa er plaggen imorgon för nu ska vi äta och sedan ska jag fixa tjejernas naglar. Kuul!! Jag hoppas ni förstår att jag inte lägger så mycket tid på bloggen nu när Annie besöker oss här!
Ha en trevlig kväll och godnatt!
 

Gradient Nails

 Jag fick en fråga hur jag gör mitt nagellack och den frågan ställde jag mig själv när jag såg en bild på en annan tjejs naglar. Gradient Nails kallas det för. Kolla videon för att se hur man gör, super enkelt och snyggt! 

Besök från Skåne

•Tillfällig outfit för förmiddagen•
Linne: Gina | Shorts: Monki | Halsband: Indiska | Gradients Nails: Depend
 
Hejhej! Anledningen att jag bloggar såhär sent är för att vi har en gäst från Skåne som ska vara här tills på fredag! Vi har städat hela huset därför har jag varit lite upptagen. Tjejen som ska sova här heter Annie. Vi har kännt varandra något år och har träffats några gånger både i Skåne på besök och även förra midsommar.
Nu när hon är här ska vi passa på att visa Göteborg lite. Vi ska strax äta och sedan åka in till Kulturkalaset som började idag här i Götet. Imorgon blir det bad och på torsdag Liseberg & Universeum. 

All denna underbara färg

Topp: Gina Tricot | Shorts: Bikbok | Armband: Grekland | Ring: H&M | Brillor: Loppis | Nagellack: Depend + Converse

Havet idag igen

Hejhej! Mina dagar är väldigt lika men väldigt bra. Dom senaste dagarna har varit toppen och riktigt underbara med både sol & värme! Idag blev det ytterligare en sol & bad-dag. Jag, min mamma, Saga, min kusin Tuva och hennes mamma Linda åkte ut till Fotö. Som alla andra dagar hade vi det toppen, vi hade med oss mat och fika!
Det var kul att träffa min 4-åriga kusin Tuva, vi lekte och badade. Vi fiskade även krabbor men fick tyvärr inga, eller jag tappa tålamodet att alla fiskar kom och åt på musslorna. Det var en blå och klar himmel över oss när vi kom men sedan kom dom gråa molnen, men som tur var blev det inget regn.
Påvägen hem stannade vi i hamnen. Vi åt resterna från lunchen och tog en glass som vanligt vid hamnen. Vi promenerade längst hamnen och kollade på båtar och kikade i butiker. 

Just nu är jag så trött och har lite ont i huvudet tyvärr. Därför får kvällens planer bli efter hur mitt lilla huvud mår. Fixa naglarna och kika på nån film. Om en vecka börjar jag skolan men det kan jag ta i ett annat inlägg, blir för mycket text haha! See yooou!
Några vackra snäckor som vi fick med oss hem!Hoppar från den högsta! ^^1. Saga 2. Linda & Tuva!Tuva & osminkade jag!

Quick

Hej nu ska vi strax ut till öarna för att spendera ytterligare en dag men tillsammans med min kusin och hennes mamma Linda.  Kan inte skriva mer, bloggar när jag kommer hem i eftermiddag!
Ha en toppen bra dag!

En dag på Rörö

God kväll! Idag hängde jag med Bellas och hennes familj ut till Rörö! Det var lika mysigt som vanligt, det är sådan frihet att bara ta båten ut mellan öarna och bara välja en som passar. Vi grillade och fikade och hade det jätte trevligt tillsammans med tre andra familjer också!
Efter denna dagen på havet så är jag helt slut, somnade ute på altanen förut så tyvärr ska jag strax gå till sängs. Känner mig faktiskt lite småsjuk, tröstar mig med resterna från min B&J igår! 
Blir inge mer inlägg idag, förlåt men jag är så trött. Imorgon blir det mer sol & bad med min kusin!
Här får ni lite färre bilder än vanligt, men ändå. Godnatt!
Snygga Bella!Wilma, Bellas lillasyster!

Sommaren som kom i alla fall!

Hejhej! Vilket underbar morgon, solsken och värme! Idag ska jag iväg tillsammans med Bellas familj och deras motorbåt! Vem vet vart vi hamnar? Ska i alla fall byta om till bikini och packa väskan. Solsken, bad & värme betyder tyvärr ingen bloggning, men passa på att vara ute när det är sol istället för att kolla bloggar! ^^
Kika gärna in ikväll, så blir det outfit och bilder från dagen! Ha en riktigt bra dag och njut av sommaren som till sist kom! Ha det toppen!

Perfekt avslutning!

Nu blir det som sagt glass och någon bra film kvällen lång. Imorgon blir det bad igen! Godnatt!
Uppdatera för ny header!

Blue like the sea

Linne: Monki | Shorts: Bikbok | Ring: H&M | Armband: Frankrike | Halsband: KappAhl | Brillor: Loppis + sandaletter från Frankrike!

There’ll be no clear skies if I lose you, baby!

Hejhej! Jag har haft en ytterligare bra dag! Bella sov hos mig inatt och vid 10 imorse vakna vi och gjorde oss i ordning för en dag på Fotö. Vi hade det jätte mysigt och riktigt kul. Vi hade med oss mat och fika och spenderade hela dagen vid vattnet! Vi besöker alltid samma ställe på Fotö, det finns ett hopptorn och jag har aldrig vågat hoppa från högsta men idag gjorde jag det!! Stolt! 
Haha vi hade i alla fall riktigt kul och det slutades med en go glass på Hönö, som förra gången!
Jag har precis ätit och duschat efter att ha klippt gräsmattan i värmen, helt slut! Min kväll kommer bli framför en go film tillsammans med god frukt och Ben & Jerry!
Hade hoppats på att få publicera min nya design, men blogg.se har krångel med arkivet så tyvärr går det inte!
Hoppas ni hade en fin dag, och det var så skönt att det äntligen blev sol & värme! 
Ha en fortsatt trevlig kväll!
Jag & Saga!Saga & Bella!Hoppade från högsta!!

God morgon! Nu är jag, Bella, min mamma och min syster påväg till Fotö! Vi har med oss mat och fika! Kommer inte blogga idag och anledningen att jag mobil bloggar är att det inte går att ladda upp bilder på blogg.se!
Berättar mer om gårdagen sen! H en toppenfin dag i det soliga!
Bjuder på en bild från igår tillsammans med Bella & Amanda!


Var med och tävla! ♥ ♥ ♥

Hejhej! Jag är med och tävlar på min vän Emmas blogg. Där kan man tävla och vinna ett presentkort värde 299.- för att sedan göra ett eget designat iPhone skal! Det är en riktigt rolig tävling och ett bra pris. Var med och tävla, precis som jag! Gå in på EMMAS BLOGG för att tävla! ♥ ♥ ♥

10 Augusti

Hejhej! Igår kväll tog jag och Bella moppen till havet och träffade mina ex-klasskompisar! Vi satt och snackade i några timmar och hade faktiskt riktigt trevligt! Förutom alla killar så var Amandorna där, Issa och Linnea! Vid 11 slaget tog jag & Bella moppen hem till Amanda Magnum tillsammans med Amandorna och kollade på film, Breaking Dawn. Jga var väl hemma vid 1 halv 2. Det är alltid kul att göra lite spontan saker, och det är härligt att ha moppe även om jag har tröttnat på att köra!

Idag i alla fall ska jag se vad som händer nu på förmiddagen men i eftermiddag ska jag & Bella träffa Amandorna igen. Jag kan inte berätta så mycket mer för jag vet inga planer, spontant spontan spontan!
Ha en toppen fin dag trots det mysiga regniga vädret!

I found them!

Mitt efterlängtade köp blev köpt! Igår när jag var i stan med Caroline sprang jag runt på Gina för att hitta mina eftersökta boyfriend jeans, och till slut hittade jag dom! Man blir så glad när man hittar plagget och när det sitter bra på en! Köpte bxorna på en gång och inser idag hur riktigt snygga dom är och att dom klär upp varenda topp man har på sig till! Dessa skönheter kommer blir populära i höst!

En dagsutflykt till öarna

Denise & Saga!Denise & Saga!

Jag har haft en riktigt bra dag tillsammans med min mamma, min syster Saga och hennes kompis Denise ute på Fotö idag. Vi hade med oss både pizza och fika! Vi solade och badade och det var riktigt kyligt i vattnet men ändå uppfriskande! Påvägen hem stannade vi och åt glass och njöt lite extra av solen! Det var väldigt kul att åka iväg på en liten sådan här dagsutflykt, nästa vecka blir det säkert en likadan. Ska nämligen iväg och träffa min 4 åriga kusin nästa vecka och vi ska iväg till Fotö, återigen! 
Nu ska jag duscha av allt salt, hörs senare!


Turkost från H&M

Denna snyggingen hittade jag på H&M igår för 49:50, vilket pangpris för en ring! Den är så otrolit fin och passar ihop tillsammans med mina andra turkosa ringar! 

Dagens!

Topp: Gina | Shorts: Bikbok | Ring: H&M + brillor och sandaler!


Summer shine

Morning morning! Idag ska jag spendera lite tid med min mamma. Det kanske låter lite lustigt men så är det. Det är ju så bra väder idag så vi ska ut till havet, jag tror min syster och hennes kompis följer med men för min del blir det en liten kompis-brejk idag! Outfit kommer innan jag åker! Ciao!

Pattern and colorful!

Denna underbara mönstrade toppen fick jag syn på i Gina Tricot butik. Jag älskar färgerna och dessutom mönstret! Färgen passar perfekt i höst!

My wonderful love

Kär. 199 kronor, från Gina!

Riktigt bra dag!

Jag har haft en riktigt fin dag tillsammans med Caroline! Först var vi i stan och kikade runt, fick köpt tre plagg och två accessoarer. Jag kommer visa er imorgon och nått inlägg ikväll. Vi fikade på EH och fortsatte våran dag i stan. Vi besökte några seconhand butiker som var jätte mysiga, så nu vet jag vart jag ska köpa seconhand någonstans! Efter stan skildes vi åt för att åka hem och middag sedan hämtade jag Caroline med moppen och så åkte vi ner till havet. Jag hade med mig frukt och hon hade med sig smoothie. Så där satt vi i framför solnedgången, mysigt som vara den! Sedan åkte vi hem och värmde oss med varm choklad och mini marshmallows hos Caroline. Jag har haft en riktigt bra dag, imorgon blir det bra väder, vi får se vad som händer!

Fast fast fast!

Hej, kom precis hem från stan och är lyckligt glad över alla mina köp. Tyvärr blir det inga bilder för jag måste skynda mig nu, ska iväg med Caroline. Vart vi ska vet jag inte, men kul kommer det att bli! Ha en toppenfin kväll skriver senare!

My trip from France •part 4•

Påvägen hem såg vi vackra fält med blommor och lök!Fantastiska solroser!Staden Amboise, väldigt gammal och vacker stad!Åt mintchoklad glass och hallonsorbet!Mamma & jag!Amboise bron!Påvägen hem kikade vi på Amboise slottet i staden AmboiseSaga och mamma framför Château de Chambord. Otroligt stort slott, 400 rum i huvudbyggnaden!

Lavendel

God morgon! Idag ställde jag klockan på 9 och gick rakt upp. Jag brukar alltid snooza i någon timme innan jag går upp eller stänga av, haha! Idag ska jag som sagt träffa Caroline, vi ska in till stan och kika runt. Jag ska köpa jeans & den där klänningen som ni såg på mitt höstcollage igår! Men nu ska jag ut och gå, kram!

My trip in France •part 3•

Saga i poolen!Jag & Saga!En kväll blev det pannkakor med nutella framför solnedgången!Kvällen innan vi åkte hem spenderade vi kvällen vid stranden!Badade i havet, atlanten!Pappa & Zeke med basker!Vackra solnedgångar utanför balkongen!

The sound of fall

Halooo, mamma kom precis hem! Hon hade med sig en massa bakelser hem som hon hade köpt för halvapriset. Muuums, det var allt från kladdkaka, äpplekaka, munkar och chokladbollar. Har suttit och läst, ätit munkar & plommon har även fixat med lite dekoration i mitt rum. Haha jag vet, skit tråkig kväll men jag ska strax träffa Bella!
Inatt ska jag bli kuling, det innebär stark blåst. Känns verkligen som om hösten är här! Skriver mer sen!

Höstens måste!

Ja som ni ser har jag redan börjat fundera kring höstens kläder. Jag har bestämmt mig för att gå inför lite mer när det gäller min klädsel. Speciellt nu inför hösten också! Stickade tröjor i naturens färger, snygga klänningar med boots eller ett par boyfriend jeans och en blus från Monki, varför inte? Något som ska jag köpa innan jag börjar gymnasiet är klänningen och byxorna. Sedan känner jag för allt på mitt lilla klädcollage, mumma!
Dr Martens ska jag önska mig i födelsedagspresent, otroligt snygga skor! Konstigt att jag inte lagt märke till det tidigare.. Ett par clubmaster brillor ska jag skaffa mig och ett par "titian Sunglasskeeper" från Monki ska inskaffas!
 

Doftärtor

Heejsan, vi hade ett litet strömavbrott här hemma på grund av ovädret där ute, men nu är allt bra! Idag kommer min mamma hem från Lidköping, hon har spenderat natten där med sin vännina. Jag har passat på att städa lite extra nu när hon varit borta, så kommer hon hem till ett snyggt och rent hem!
Bortsett från städandet har jag varit ute en hel del, tagit det lugnt och fotat! Det är skönt att ha sådanna här dagar, där man tar allt spontant även om man bara är hemma. Nu har det gårr två dagar att jag bara är hemma, skönt men imorgon ska jag träffa Caroline, wiiie! Saknat henne så mycket, vi ska nog in till stan och kika lite. Ska köpa ett par boyfriend jeans och en mönstrad klänning! 

23:05

Nu är jag äntligen klar, jag har rensat hela garderoben! Rensat bort det jag inte kommer använda mer och tagit fram lite höstkläder faktiskt! Känns riktigt skönt att fått gjort lite nytta. Strax blir det natti natti för min del. Det blir alltid så sena kvällar, speciellt när man slutar dagen med en True Blood box, då går tiden fort kan jag säga er! Igår somna jag runt halv 3, haha det gäller att hålla koll på klockan! Jag ska bara äta något innan jag lägger mig till sängs! Imorgon får vi se vad som händer, vet bara att jag ska träffa Caroline som kom hem från Grekland inatt på onsdag. Vädret kommer styra mina dagar nu, kollat dom flesta prognoser det kommer bli reeegn hela veckan förutom på fredag! Aja, ha en fortsatt fin kväll, kram på er! ♥


A picture from my garden

Hejsan, nu är det dags för mig att rensa min garderob. Det ska bli spännande att se vad som slängs och vad  jag behåller. Förresten, var precis ute bland mina två fruktträd och åt lite plommon när jag såg en massa löv falla ner. Åååh, hösten är påväg, mys!

Dagens slappa!

Tröja: Gina | Linne: Topshop | Shorts: Bikbok | Armband: Frankrike

Peace.

Detta armbandet köpte jag i en butik i Frankrike. Jag köpte det för 4 euro/40 kronor! Riktigt nöjd med mitt köp!

Enkel klädsel i Frankrike

Här är några utav mina outfits som jag hade nere i Fanrkike, enkla & snygga! För mig blev det populärt med linne och shorts eftersom att det var sådan hetta där nere!

One more bracelet

Jga vet inte om ni har skymtat detta armbandet på några av mina bilder, jag köpte det i Frankrike för 120.- och har haft det på mig non stop, det är så otroligt snyggt och det passar till allt! Ett av mina bästa smyckes köp!

My trip in France •part 2•

Jag & min älskade mamma!Matmarknad, det var som en enda stor saluhall som vi har här i Götet!Macarons!Saga!

Yesterday was sunny, today it´s raining

Hejhej, jag vaknade för en timma sedan och har precis gjort mig klar för denna dagen. Idag ska jag bara fixa här hemma. Tvätta loppisfynden, fixa mitt rum, rensa gareroben och lite annat. Det är ju perfekt väder, det öser ju ner! Men nu ska jag fixa tidsinställda till er! 
 

A great day

Nu är det dags för några avsnitt av True Blood och sedan blir det sovdax! Jag har haft en riktigt bra dag idag, imorgon ska jag göra några ärenden och göra lite saker här hemma det passar bra till det dåliga vädret det ska bli! Godnatt på er!

Ten pictures

God kväll! Jag och Isabella tog som sagt min moped till närmaste butik, köpte varsin drick yoghurt och melon. Vi hade det riktigt mysigt framför solnedgången och nästa gång tar vi med oss grill, mat och badkläder!
Sommar känslan visar sig ändå!

To the sea!

Nu sticker jag till havet med Bella, jag har på mig:
Linne: Gina | Kofta: H&M | Shorts: Bikbok | Armband: Frankrike | Ring: Loppis + sandaletter & mina nya brillor!

Resten av mina loppisfynd

Rund ring: 60.- (ej använd) | Avlång ring: 3.- | Halsband: 5.- | Armband: 20.- (ej använd) | Nagellack: 10.- (ej använd) | Brillor: 3.-

Alla loppis plagg i ett!

Detta linnet köpte jag för endast 1 krona, riktigt bra pris!! Hade tänkt att stoppa in linnet i ett par shorts!Denna köpte jag för 15 kronor! Jag har en likadan fast i grått, men jag har alltid velat ha den beiga också men då har den varit slut.Denna koftan kanske inte ser så riktigt snygg ut, så tänkte jag också men det sitter så grymt bra och jag behöver verkligen en lite längre kofta. Lite mysigt nu till hösten, fick den för 80 kronor.Denna köpte jag tillsammans med koftan ovanför, jag köpte den för 20 kronor och den är ur snygg på!Denna syren färgade klänningen köpte jag för 10 kronor, jag hade tänkt att göra den lite kortare med ett skärp i midjan eller stoppa in den i shortsen. Ni kommer få se den en hel del!
Denna västan köpte jag för 15 kronor och den är så söt med det virkade där bak!
 

Loppis -all day long!

God kväll, ledsen att jag inte bloggat mer idag mer än ett frukost inlägg men jag har haft en riktigt kul dag! Direkt efter frukosten åkte vi till en loppis som skulle befinna sig på Slottskogsvallen. Jag har nog inte berättat det men jag älskar att fynda och hitta saker på loppis! När vi kom dit var det riktigt stort och det var många som sålde. Priserna låg lågt, och kan kunde pruta så det gick bra för mig, haha! Jag fick hem 12 saker- 4 smycken, 5 plagg, ett par solglasögon och ett nagellack! Jag kommer lägga upp lite nu under kvällen, riktigt nöjd över min saker.
Efter att vi hade varit där i tre timmar åkte vi hem, åt grillat och sedan dess har jag legat på altanen.
 
Lite senare ikväll ska jag & Bella ner till havet, vi ska ta moppen och köpa med oss lite jordgubbar!
Strax kommer bilder på vad jag köpte, puss!

Nu blir det frukost!


Kvälls gott

Nu blir det panncakes med nyplockade bär framför teven!

Lyckad eftermiddag med släkten!

Hejsan! Jag har haft en riktigt trevlif eftermiddag hos mina far föräldrar! Vi åt grillat och pratade mycket om gammla minnen osv! Det är inte alltid att man tror att det kan bli kul när man ska träffa släkten men jag hade en riktigt trevlig tid. Min farfar fyllde år så vi firade honom, min kusin Tuva fyllde även 4 år när vi var i Frankrike så hon fick några presenter. En sminkdocka, playdoo (lera) och mallar till de. Hon var riktigt inne för det med sminkandet, efter en stund var både Saga och Tuva på mig med smink och flätor i håret! Vi åt även hemmagjord glass med ny plockade bär! Sammanfatting, jag hade det riktigt trevligt och kul! 
Strax ska jag laga lite pannkakor, det var ett tag sedan jag åt nu, haha!

I heart piercings

När vi har i Frankrike, Les Sables hittade jag en piercings butik mitt i centrala stan. Jag hittade en piercing, den som ni ser på bilden och köpte den direkt! Den sitter i och det kommer den göra ett tag haha, så snygg/gullig!
Och det kostade bara 8 euro/80 kronor, så värt! Love it!

All Monki

Stickad topp, baslinne & kjol: Monki + Sandaltter och Depend nagellack
Strax åker vi till min farmor & farfar! Ciao! ♥

Mer blomster bilder


Min vackra vän Isabella


Min heffa heffa pöjk!

Hejhej! Jag kom precis hem från en Lydnadstävling med Zeke och resten av familjen. Det var kul att se hur Zeke lyckades med allt pappa hade lärt honom! Nu ska jag strax äta lunch och sedan iväg till Biltema för att köpa några prylar till min moppe. Lite senare i eftermiddag ska vi iväg mitt farmor & farfar och fira min kusin och min farfar. Jag har ganska mycket att göra till dess så det blir tidsinställda!
Puss & kram!

00:57

God natt, eller vad ska jag skriva, haha! Just nu ligger jag i sängen redo för att sova. Hade en riktigt mysig och rolig kväll med Bella, som alltid! Även om min dag var planerad att stanna hemma och ta det lugnt så blev det fart i alla fall, men en riktigt bra dag blev det!
Imorgon ska jag till Biltema och köpa lite saker till min moppe, bensin läcker nämligen. Ska även på släktkalas och fira min kusin. Kommer bli kul att träffa lite släkt på pappas sida eftersom att jag träffade min morbror och morfar sist. 
Imorgon kommer jag bjuda på bilder från France och även från ikväll. Tog vackra bilder i solnedgången! 
Sov så gott, så skriver jag imorgon! 
Kramis!

Stickat randigt

Spets linne: Only | Kofta: (isär klippt, se nedan) Monki | Shorts: Gina | Armband: Gemini
Denna toppen köpte jag hösten 2010 och har inte rört den sedan dess. Idag hittade jag den och klippte isär den. Bara sådär, precis som jag gjorde med ett annat linne, se bild nedan! Jag är glad att jag gjorde det!

Steker med bästisen!


My trip in France •part 1•

Såhär såg det ut utanför våran balkong!Såhär såg hotellet ut!Mamma & pappa!
En dag gick vi till stranden och kollade läget, hitta runt och såg hur allt såg ut!Saga!Mamma & jag!

Fredag den 3

God förmiddag! Just nu står jag och lagar brunch till mig själv, pannkakor och färsk frukt till det! Idag väckte pappa mig vid nio och det är jag faktiskt glad över istället för att vakna vid denna tiden! Man får mycket mer gjort och man blir piggare! Idag ska jag bara vara hemma, ta det lugnt och göra lite små saker sedan får jag se vad som händer ikväll. Hade gärna velat träffa Caroline & Ulrika men Caroline är i Grekland och Ulrika i San Francisco.  Men dom kommer hem inom kort.
 
Idag ska jag passa på att kolla igenom mina Frankrike bilder och bjuda på dom, ni har ju bara fått se Paris bilderna! För er som har missat dom kolla detta inlägget!
Nu ska jag strax äta, ha en toppen dag!
 
SMAKPROV PÅ FRANCE!

TBS - Body Mist

Denna underbart doftade sprayen köpte jag igår på The Body Shop för 125 kronor. Den är riktigt fräsch och är underbar att spraya kroppen med efter att man har duschat. Den fanns i dom flesta dofterna som The Body Shop har - Jordgubb, Moringa, Grape osv. Jag valde mango eftersom att det var en sådan fräsch doft!
Ett underbart tips!

14:00

Hejsan, efter att ha spenderat min eftermiddag med mina tjejor Amanda & Bella slutade det med en övernattning hos Amanda! Det var riktigt kul eftersom att det var ett tag sedan som jag sov över hos Amanda. 
Nu är jag hemma och lagar lunch, skink baugette och stekt ägg blir det! Ska in till stan sedan med Amanda & Bella! Dom är min lilla drog nämligen, haha! Skriver mer sedan, ciao! ♥
 

Bracelet

Här är ett armband som jag köpte i en liten butik inne i Les Sables, jag köpte det för 12 euro, altså 120 kronor. 
Love! ♥
 

Första Augusti

Linne: Saint Tropez | Kjol & Skärp:H&M | Halsband: Uropenn | Armband & Skor: Ifrån France | Nagellack: Depend nr 11

Svarta sommar sandaler

Under hela sommaren så har jag försökt leta efter att par sandaler så jag slipper gå i både converse och varma tyg skor. När vi var i Frankrike, på ett litet shopping center så hittade jag dessa för 175.- Det var 30% rea och jag köpte dom på en gång! Sko-kärlek!

Paris baby!

Paris, wow! Det var en riktigt häftig upplevelse att åka runt i stan och se allt! Stora historiska byggnader, shopping gatorna, allt folk och god mat! Paris är en stad man måste åka till innan man dör. Helt otroligt att en stad kan vara så vacker!
Paris besökte vi påvägen ner till Frankrike, vi sov över på ett 4 stjärnigt hotell i en stad utanför Paris och åkte på en dagstur dagen efter för att uppleva stadens allt. Vi såg mycket häftiga byggnader och kände platser besökte vi och såklart Eiffel Tornet! Det är riktigt häfigt att se tornet med sina egna ögon, riktigt gigantisk byggnad. Så häftigt!!

Mönstrat fynd

Börjar dagens inlägg med mitt nyköpta plagg från Gina Tricot! Köpte det för 100 kronor på rean och det är ju ett riktigt snyggt fynd! Älskar öppningen i ryggen!

Äntligen lite sol här i Götet! Idag ska jag göra lite nytta här hemma innan jag träffar Isabella & Amanda i eftermiddag! Jag ska städa mitt rum nu efter resan, klippa gräsmattan och ägna lite tid åt bloggen! 
Hoppas ni får en fin dag, strax kommer bilder från Paris!

RSS 2.0