Tråkigheter & nytta..

Hej, tar ett brejk från plöggandet och drar mig hit istället! Jag var hos mina farföräldrar förut och vattnablommorna där eftersom att dom är i Barcelona, kom hem, åt, målade naglarna och chillade! Ur tråkig söndag, men det är ju så som jag alltid säger, söndagar är till för tråkigheter och nytta! Nu ska jag plugga kvällen ut, och förbereda inför imorgon, puss!

Thank you for yesterday!!

Det började med att dessa snygga tjejerna & jag åt middag och sedan kom det några till!
Riktigt god mat!
Kumba & Emelie!
Jag & Emelie!
Emelie & födelsedags-barnet Emy!
Emy & Mikaela!
Kumba & Julia!
Emy & Kumba!
Kumba, Emy, Mikaela & Frida!
Emy, Mikaela & Frida!
Emelie, jag & Kumba!
Frida!
Kumba & Emy!

God men onyttig start!

God morgon! Typ..
Gårdagen var riktigt kul, god mat och gott sällskap! Jag kom väl hem runt12-1 någon gång! Jag kommer visa er bilder sedan! Idag måste jag fokusera på min spanska eftersom att jag har prov på torsdag och jag har inte pluggat ett skvatt, dåligt av mig! Så idag får det bli läxor och tråkigheter! 
Min dag började i alla fall bra, när jag vaknade och steg upp var det tomt i huset och jag kunde njuta av tystnaden, haha! Åt en god men ganska onyttig frukost, aja det är fortfarande helg, sådeså! 
Nu sitter jag och lyssnar på bra musik och ska strax dra mig från datorn, får väl fixa bilderna från igår. 
Ha en riktigt bra söndag!

Prepare for your night!

Hejhej! Nu ska jag strax äta något litet och sedan ta bussen och möta upp resten av tjejerna, sedan ska vi gemensamt gå till Emy! Det ska bli kul att träffa alla tjejerna, hoppas vi får en toppen kväll! Som sagt måste strax kila! Ha en grym lördag, puss & kram på er alla!

Lördag

Heejsan! Just nu sitter jag på bussen påväg hem från stan! Jag har köpt födelsedagspresent till Emy som fyller 16 år idag, jag är på tjejmiddag ikväll hos henne! Det ska bli riktigt kul, struntar i plugget och tar det imorgon istället, man måste leva lite också, inte bara plugga! Ska hem, äta, duscha och fixa mig! 
Skriver sen, puss & kram! 

Äntligen fredag!

En vacker sol-uppgång i Göteborg i morse! // Vackra höst löv!

Fredag! Vilken vecka det har varit, och snabbt har den gått också! I helgen ska jag träffa några kompisar och plugga inför två prov! Jag ska även vila ut inför nsta vecka som kommer bli jobbig. 
Jag har haft en bra dag i skolan, vi fick till och med lite höstväder i slutet av dagen med sol! 
Just nu är jag riktigt trött och skulle kunna somna, men jag får väl hålla mig vaken! Funderar på att åka och köpa lite godis och mysa med familjen ikväll, lugn och skön fredag! 
Ni får ha en toppen bra fredag ska skriver jag sedan! 

FÖR ETT ÅR SEDAN

Åh höst, detta var för ett år sedan! Solig och fin höst!

Gud vad jag saknar detta! Saknar min gamla vänner så otroligt mycket, saknar tiderna med Bella och Amanda när man gick ut i skogen och fotade, saknar mina stunder med Caroline & Ulrika, mina änglar som jag tillbringade hela min högstadie-tid med! Ibland saknar man bara allt lite extra mycket även om man ska blicka frammåt!
Kommer aldrig släppa taget om mina fantastiska vänner, dom är mina skatter och kommer alltid att vara! Ville bara förmedla detta till er, saknar mina fina vänner!

27/9

Heej! Vilket depp väder det är! När jag tänker höst tänker jag röda träd, sol och lite värme men istället får man regn, moln, blåst och tråk! Jag hade i alla fall en bra dag, alltid lika kul att hänga med Jennifer, Miyase, Antonio och Adam efter skolan! Det har blivit en liten turin för os alla fem, jätte trevligt! Vi gjorde inte så mycket mer än vad vi brukar göra, vi åt och gick runt i butiker och tjattrade! Ikväll ska jag dejta tv för det kommer två mat-program som jag vill se! Tänkte lägga lite tid på bloggen nu ikväll också, lucky yoou! Tänkte avslutade detta inlägget med bilder från veckan! 
Zeke // Kalla jag, väntar på bussen // Min ur-usla bok jag måste läsa klart // Sötnos
Söta Adam // Köpte varm choklad // Åt god lunch // Hösten visar sig med dimma och allt!
Fick testat ansiktsmasker // Sötnos // Söta Jennifer testar sin nya mössa ^^ // Min älsklingar!

Onsdag

God kväll! Idag började min dag med ett stavningstest och det gick jätte bra, sedan pågick skoldagen hela dagen lång tills det var lunchtime! Jag och ett gäng från klassen (Jennifer, Miyase, Adam, Antonio, Shayan, Emil och Tiberius) gick till Sunwall för en thaibuffe! Lika trevligt & roligt som vanligt! Sedan gick vi runt i stan, fick ett gratis ansiktsmask prov på Lush, så där stog alla 7 och ville ha tester på sina händer, lite mysigt sådär! 
Var hemma vid 4 och satte mig med läxor och min no uppsats lite till! Nu ska jag sova, ska upp tidigt imorgon, som vanligt! Hoppas ni har haft en bra dag! Godnatt! ♥

Clothes

Linne: Saint Tropez // Kofta: H&M // Jeans: JC // Halsband: Indiska // Converse

Tisdag

Hejsan! Igår hade jag en fullspäckad men ändå lite spontan dag därför blev det inge bloggande! Efter alla lektioner hade vi idrott och sedan ett viktigt möte som jag ville gå på! Det var mellan klockan 17.15-18.15. Det handlade om att bli aspirant, att man deltar att vara med på gymnasiemässan och öppet hus. Jag tyckte det var en rolig sak att göra så jag anmälde mig, därför var jag tvungen att komma! Efter mötet var det fullt drag i stan eftersom att det var Gais-IFK, så vi stannade kvar i stan! Vi slog oss ner på Donken och satt där i två timmar och snackade om allt! Det var kul att göra något mer annurlunda efter skolan för en gång skull! Vid 9 var jag hemma och duschade och gick och la mig, trött trött trött!
 
Idag började vi 8 och slutade halv ett! Jag, Jennifer och Miyase köpte varsin varm choklad och kilade hemmåt! Ville komma hem så fort som möjligt! Och nu när jag är hemma ska jag börja plöggandet!
Aja, ingen idé att klaga, det finns andra skolor som har det värre än oss på Jensen! Nu ska jag börja, ha en fin eftermiddag! ♥
 

You wonderful sky.

God kväll! Nu är jag äntligen klar med min uppsats, ska förfina den imorgon med min lärare! Har suttit och skrivit lite anteckningar till debatten imorgon bitti, vi ska krossa alla! Haha alla kommer hacka på oss som galningar. Nu ska jag bort från datorn och ta en break. Städa rummet, lägga fram saker till imorgon, duscha och kolla på en skräckfilm! Kände för en skräck film faktiskt, jag kollar ju bara på vampyrer hela tiden, haha! 
Som sagt, har sysslor att göra! Hejdå & godnatt!

Gina tricot levererar!


Söndags tråkigt!

Hej! Nu ska jag starta mitt skrivande, så att jag har annan tid i eftermiddag och plugga på annat! Min dag kommer bli spenderad här hemma eftersom att jag vill bli av med alla läxor och inlämningar så att jag kan fokusera på den nya veckan som kommer imorgon! Nu ska jag börja skriva, hajdoo!

Höst rosa


Känns som minusgrader.

Hej och hå, osminkad och fejn.. Hjälp vad jag är flitig, kommit jätte långt på min uppsats. Väldigt utförligt och nyanserat som det står att man ska skriva om man vill ha ett "A". Jag ska verkligen lägga ner mitt hjärta och själ i detta! Var ute och fotade förut och ojj vad kallt det var! Haha jag tog på mig min dunjacka, halsduk, mössa och vantar! Välutrustad? Ohja! Fick en massa fina kort på naturens vackra konst, åh alla färger är så otroligt vackra nu. Det var verkligen göra en hel dag. Tar en paus från skrivandet och bloggar, egentligen behöver jag lämna datorn lite så jag ska nog göra det strax! Men innan ja kilar ut ska ni få se några bilder från förut!
Håll utkik! 

Fynd från G.t

När jag väntade på dom andra igår när vi skulle äta lunch gick jag in till Gina Tricot och kollade bland rean. Jag brukar inte hitta så mycket på rean när det inte är "värstan rean" om man säger så. Men jag bläddrade mellan plaggen och hittade den perfekta jackan/koftan (?) Ja vad är det egentligen för plagg?
Ett snyggt plagg är det ända jag vet, vinrött och perfekt nu i höst! Gillar dragkedjorna, speciellt vid ärmarna! Jag köpte den för 150 kronor (300 kronor), det var halva priset så jag känner mig riktigt nöjd med mitt snygga fynd!

Ta vara på hösten!

God förmiddag! Idag får ni förbereda er på en tråkig blogg! Nu är jag super taggad inför att sitta inne och skriva på min uppsats samt dricka varm choklad och läsa. Även om vädret är som det är, älskar jag hösten! Det får man ta vara på nu också, höst och mys! Ska som sagt skriva på min uppsats idag, läsa och plugga inför debatten! 
Jag tänkte gå ut och fota lite höstbilder också så att det blir lite höstkänsla här på bloggen!
Men nu ska jag göra en kopp varmchoklad och starta mitt arbete!
Ha en toppen bra dag så skriver jag sedn när jag tar en paus! 

Skolfoto!

Hejhej, har haft en jätte bra fredag! Först åt vi ju luch på en thai resturang och sedan hade vi lektioner. Vi hade skolfoto och jag blev rätt nöjd faktiskt, såklart får ni se när dte kommer upp på "deras hemsida"! Jag tog även självporträtt och det blev säkert bra! Min skoldag avslutades med en telefonintervju med en utav Miljöpertiets ungdoms ledare, det var kul och nu har vi fått lite "kött på benen" inför debatten på måndag. Efter intervjuven åkte jag, Jennifer, Adam och Antonio till 4-gott och köpte lite gott! Sedan gick vi runt i stan och snacka tills det var dags att åka hem!

Nu ska jag strax äta sen middag, göra en liten mini läxa och fixa min iPhone, nyyy uppdatering! Såklart ska jag ta det lugnt också! Nu ska jag ät "Hot wings med pommes och coleslaw! Nyttigt....♥
Ha en toppppppen fredag!

Friday!

Sitter på bussen in till stan, det blir thai till lunch tillsammans med några från klassen! Firar fredagen med att ha på mina gamla boots, dom är lika snygga som förra året! Ha en toppen fin fredag!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3203901/images/2012/pic_505c2a75ddf2b35625002370.jpg" class="image">


22:36, godnatt!

Heej, strax ska jag sova, haha! ♥
Idag fick Hanna ett samtal från Hulebäck, att hon fick en plats där. Jag har hört detta innan att hon kanske ska byta men nu är det säkert. Så imorgon blir det våran sista Jensen-lunch ihop och det är så fruktansvärt tråkigt! 
Jag tycker att jag & Hanna klickade väldigt bra från första början, hade samma humor, gillade samma klädstil, musik. Ja vi klickade, jag hoppas verkligen vi kommer hålla kontakten för vi har haft så otroligt kul ihop! 
Hoppas du får en grym tid på Hulebäck Hanna och att du kommer trivas där och få bra nya vänner! ♥
Godnatt! ♥

I LOVE RASPBERRIES!

Jag fick en fråga nyss om hallon. "Gillar du hallon?" Ja, jag älskar hallon. Jag kan äta hallon till allt, det är så underbart gott! Testa själva! Bara för att jag älskar hallon så mycket bjuder jag på lite bilder...

Vinrött & grått ros-spets

Stickad: Gina // Spetstopp: Monki // Jeans: JC // Armband: France // Converse

Snuvig

God kväll! Idag gick jag på en matte fördjupning klockan 10, sedan hade vi spanska, lunch, matte, engelska och sedan SA. Nu sitter jag här hemma, helt slut och vill bara sova. Struntar i allt idag och vilar istället, jag vaknade nämligen med ont i halsen och snuva idag så jag ska vila. Imorgon är det skolfoto, ska planera klädsel och allt strax. Men som sagt ska vila och läsa ur min svenska bok, ha en fin kväll!

WEDNESDAY

Hellu, detta får lite ett snabbt inlägg för jag har en hel del att plugga! Hade en jätte mysig dag idag, innan skolan träffade jag Jennifer, Miyase oc Michel till Espresso House. Vi köpte med oss varsin dricka och vandra upp mot våran skola. Jag köpte en stor varm choklad med marsmallows, den passade perfekt till det kyliga vädret! Vi hade matte, coachtid, SA och sedan svenska, kort och bra dag enligt mig!

I slutet av dagen mötte jag upp min änglar Amanda & Isabella och åkte hem tillsammans med dom! Så kul att träffa sina gamla vänner, eller ah, gamla och gamla men det var i alla fall kul! Nu ska jag följa min lista ovanför och plugga på! Ha en fortsatt toppen-dag!

Klädseln idag

Linne: Lindex | Kofta & Halsduk: Monki | Jeans: JC | Brillor: Loppis | Converse

God morgon! Idag börjar jag sent, det betyder att jag slutar sent också! Ville bara slänga in ett inlägg med dagens kläder eftersom att det var ett tag sedan. Idag har jag mycket att stå i, SA & NO, måste göras! Strax ska jag bege mig iväg mot busshållplatsen innan regnet kommer.
Ha en toppen fin dag så bloggar jag när jag kommer hem!

Tisdagen avklarad!



God kväll! 
Har suttit med läxor hela kvällen nu efter skolan. Vi slutade fem idag, segt men otroligt mysigt! Har skickat in min svenska, gjort matten och planerat mitt no arbete! Nu börjas det i skolan! Förut satte jag mig med min naturkunskapbok, en muffins och en go smoothie och små pluggade. Min dag har inte varit så vettig, alla är likadana. Går i skolan, äter god lunch, kommer hem, pluggar, bloggar, äter och sover! That´s life, typ!
Ska fokusera en massa på skolan nu, det är kul och jag ska göra bra i från mig, för det vet jag att jag kan!
Nu ska jag strax sova, har sovmorgon imorgon!! *Överlycklig tjej* 
Godnatt!

Taco-dejt med Caroline!


Gårdagens inspiration!

Målade akvarell!Plockade vackra blommor och målade av dom!Saga bakade bärmuffins, super goda!

Dear monday, you suck!


Helloo, jag är så fruktansvärt trött. Och måndagar är såå orättvisa för mig och min klass, vi går från 08:30-17:00 det är orättvist! Min dag har inte varit toppen heller men alla dagar är inte perfekta, det är ju som sagt måndag. Vi började med fotboll på Heden, sedan lunch på Subway. Min dag slutade på Donken tillsammans med Julia & Kumba. Vi både fikade och åt och vi hade jätte trevligt! 
Nu är jag såå trött att jag ska äta, kolla på X-faktor och sedan sova! Imorgon börjar jag 11:15, det innebär lite sovmorgon. Strax kommer bilder upp från gårdagen, see you!

More raspberries!

God förmiddag! Tills nu har jag bara tagit det lugnt, så himmla skönt att inte ha några planer. Bara går runt i linne och shorts och sjunger! Haha nej, men jag ska förfina mitt reportage innan jag skickar in det och plugga lite matte. Det är ju lite små mysigt väder idag så jag ska mysa till det med någon film, måla avarell och baka. Gud vad jag är påhittig, nu ska jag ta på mig en utav mina nya loppis fynd!

Blått är fint.


Blått& stickat kan vara en utav dom bästa sakerna jag vet. Denna tröjan köpte jag för 20 kronor, handstickad och super skön! Den sitter jätte fint och ni ska få se den på någon dag! 

Vinrött och stickad - perfekt!

Haha stör mig på lappen, men den får vara där. Detta är då min efterlängtade vinröda halsduk från Monki för 150.- Super nöjd med mitt köp, kände att jag behövde fått det gjort. Har nämligen gått och funderat på en ny halsduk, en vinröd och så nu köpte jag den. Jippiii!

Mer stickat..

Visst är den fin? Svängde förbi Loppiset idag och köpte denna riktigt fina stickade tröjan. Den är stor, mysig och perfekt inför hösten. 

Hej förresten, nu är jag back on track igen! Idag var jag, mamma och Saga på lite små ärenden och svängde även förbi loppiset, vi kunde bara inte motstå att kika. Fick köpt 2 plagg och en halsduk på Monki. Vi var nämligen på Frölunda Torg och gjorde "ärenden". När jag kom hem rensade jag min garderob, ska nämligen sälja själv nästa helg! Nu ska jag, mamma & Saga strax äta pizza. Pappa är inte hemma över helgen så vi har det lite extra mysigt. Vi ska strax måla akvarell, mysig kväll kommer det att bli! 
Håll utkik efter ett kill stickad tröja och min halsduk!

Efter PW: frulle!


09:26


Min prins imorse!

God morgon! Har ni någonsin gått och lagt er bara för att sova någon timma eller två och sedan vaknat upp och trott att det är en ny dag? Precis det jag gjorde igår, så läskigt att man blir så förvirrad. Jag skulle sova en liten stund så att jag skulle orka med allt igår kväll, sover i 3 timmar, vaknar och tror att det är morgon. Sedan somnar jag om och sover i 16 timmar. Så man kan lätt säga att jag har sovit ut. Strax ska jag ut på en PW med Amanda och sedan ska jag äta frukost. Ska iväg på ärenden idag med min familj, och sedan kanske iväg på loppis en snabbis. Jag behöver även plugga inför prov & läxor! Nu ska jag ut, puss & kram!

Helt slut.

Hej, jag kan inte beskriva hur trött jag är. Sov max 2 timmar om inte mindre.. Vi hade det riktigt mysigt och kul ihop! Ibörjan lekte vi lekar, och sedan gick vi på en spökvandring på skolan vind. Vi somnade väl runt 5 och sedan gick vi upp vid 7 för att plocka iordning och äta frukost!
Dagen idag har inte varit seriös alls, alla har varit såå trötta så vi har bara kollat på film och svarat på något veckans kryss på samhällslektionen.
Lunchade på subway, men tog med mig maten till bussen. Orkar intee med stan mer, ville bara hem och duscha osv. Vi hade det grymt mysigt och allt men det blir ganska dumt om man inte får duscha, så jag rusade hem till duschen. 

Nu har jag precis renbäddat min säng, städat mitt rum och duschat. Ikväll måste jag verkligen sova, 2 timmar inatt ledde inte till något posetivt så jag ska titta på TVD ikväll, umgås med min familj och sedan soova! 
Ikväll blir med kräftor till mat, perfekta fredags kvällen för mina behov idag. Trött, hungrig och lite små sur. 

Här får ni några bilder från mitt rum, skaffat en ny kudde och ett nytt örngott till mitt nya rum. Men passar på att anvnda det nu också!

Min underbara musik!

Syskonen Thorsson is in dá house!

Nu sticker jag till skolan igen, hoppas jag kommer ha roligt, haha! Kommer sakna min säng, men det är ju bara en natt ska jag sova på mina två badmadrasser, haha! Ha en toppen fin kväll, jag skriver säkert inatt eller något från mobilen! Puss, kram & godnatt!

Övernattning i skolan!

Hellu! Jag har packat för fullt hela eftermiddagen, jag ska nämligen övernatta i skolan tillsammans med min klass och den andra ettan! Jag har packat med myskläder, två badmadrasser - ska sova på dom haha, godis och lite annat mysigt som sovsäck osv. Det kommer faktiskt bli mysigt även om killarna ska spela Xbox heela natten. Vi tjejer får väl komma på något kul, vi är 9/20 tjejer som ska sova över och 12/12 killar ska sova över, haha! Färre tjejer än killar, ovanligt! Ska vara där klockan 19.00 så ska strax åka.
 
Det sägs att det spökar på övre våningen i skolan, killarna har även sagt att dom ska skrämma oss som f*n inatt.. Kommer dö! Efter skolan lunchade jag, Julia, Emelie och Kumba på Subway och sedan köpte vi godis på 4-gott! Skriver säkert sedan, ha en fin kväll!


Höstens första måste, hittad!

Åh finns är denna tunikan/toppen fin? Jag gick ju runt i stan idag och såg denna. Blev helt såld, passar ju mig perfekt i smaken! Formen på den är lite svår att beskriva, men den är typ som en  "stängd" poncho, om ni fattar. Den kommer från Gina Tricot och kostade 249.- Mönstret och färger är ljuvlig, höst höst höst!

Källaren som strax är klar

Nu har ni en liten blick hur det ser ut där nere. Älskar golvet, jag valde det! Innan var det vinröda tråkiga väggar i första rummet men nu vita och en fondtapet. Som kommer bli mina föräldras sovrum. Nästa rum hade gröna fula väggar men nu är det vitt och grått, wiie! Som sagt, det är lister kvar men sedan ska det inredas!

Kan knappt minnas hur det såg ut innan, minns bara allt vatten som hade fyllt en del av rummet. 10-15 cm upp, dumma regn!

Löjligt enkelt!

Topp: H&M | Jeans: Monki | Halsband: Indiska | Vinröda Converse

Wednesday.


Heejsan! 
Idag besökte jag och min klass världshistoriska museét inne i stan. Det var som en förelsning om mobbing, "Spelar roll" hette den. Vi skulle helt enkelt lära oss mer om mobbing. Försöka tänka oss en sitvation där man själv eller någon annan var mobbad och vad man skulle göra åt det som individ. Där var vi hela förmiddagen, sedan åkte vi tillbaka till skolan och hade coachtid och matte! Kort och bra dag! Åt thai efter skolan med några från klassen, som vanligt haha! Sedan gick jag runt i några butiker och kikade lite tills det var dags att åka hem. Hittade en perfekt topp till mig, den passar mig perfekt i smaken! Senare ska jag träffa Caroline & Ulrika!

Som ni märker har jag inte så mycket plugg, men det kommer... Förresten dom är klara nere i källaren nu!! Golvet och väggarna är klara. Nu är det bara lister som saknas, så spännande!! Ni får se sen!

Your dream is important.

För er som inte vet, jag vann ju Emmas tävling! Desigade mitt egna skal och såhär blev det! Jag är grymt nöjd och älskar stilen på det och citatat - "Live the dram & learn to chase it"

Just nu bakar jag kladdkaka, fast jag vet inte om det kommer bli någon kaka. Vi har fått ny spis så jag vet inte vilken inställning jag ska ha... Men det blir säkert toppen! Så ikväll blir det gott gott med min nya box!
Love life!

✰1974✰

Topp: BikBok | Linne: Monki | Kofta & Ring: Loppis | Jeans: JC | Halsband: Indiska | Converse

Lucky!

Hallo på er! Åh jag har haft en jätte bra dag i skolan! Vi började åtta och gick till Subway och lunchade i slutet av dagen. Det var jag, Emelie, Amanda & Kumba! Alltid lika gott att äta på Subway även om det inte mättar fullt ut! Sedan gick jag och Emelie runt i stan och kikade lite tills jag träffade Ulrika.
Vi bestämmde oss för att gå till Movieline och se vilken tid The Vampire Diaries släpps imorgon. Så där stog jag med mina stor hundögon och fråga, det slutade med att han i disken sa att han kunde göra ett undantag!!! Jag fattade ingenting, vadå undantag? Jag har ju inte bett om något? Men så hämtar han den senaste, TVD SÄSONG 3, jag blev så lycklig!! Så länge som jag väntat! 
Sedan när jag skulle betala och skulle dra mitt bonuskort sa han att jag hade 100.- rabatt. Herregud! Värsta flytet hade jag ju!
So maybe, är jag kanske den ända i Sverige som har säsong 3 nu eftersom att den släpptes på svenska på CDON.com idag och på Movieline imorgon. Wihooo! ÖVERLYCKLIG TJEJ, haha bara för en box........
Men mitt flyt funkade inte hela vägen hem, jag fick åka hem med moppen i ösregn med min kofta...
Ha en toppen fin kväll, jag är sååååå lycklig!

Måndagsmys och smoothie!

Nu har jag precis blivit klar med min vän Julias design! Det är faktiskt skönt att slippa ha så mycket att göra på en måndagskväll. Jag har druckit smoothie och kikat runt på inspiration till rummet och höstkläder. Lite måndagsmys! Jag ska väl strax fixa väskan inför imorgon och fixa kläder! Ha en fin kväll!

Måndagens enkla klädsel

Topp: Gina | Kjol: Monki | Converse [Glömde smycken imorse, hade så bråttom!]

Sommaren som återvände


God eftermiddag! 
Idag började jag klockan 8 så jag fick gå hemmifrån vid kvarti 7. Det var riktigt mysigt när jag fick till busshållplatsen när solen tittade fram. Busskuren var frostig och det var alldeles kyligt ute. Det var så mysigt nr jag såg hur solen rörde sig upp bakom enn träd, det var så vackert! Hade en en bra i skolan och till lunch gick jag och några fler till Lorensbergs Cafeét och åt. Alltid lika god mat! Sedan vandrade vi runt på Avenyn som vanligt och köpte även glass. Det var så härligt väder idag, 20 grader och sol! Sedan hade vi gympa på Heden. 
Nu är jag äntligen hemma och ska vänta på ett mail från min lärare, hon ska förfina mitt reportage nämligen!

Långsamma söndagen


Hej! 
Jag har varit fullt upptagen med att skriva klart mitt reportage som jag precis har lyckats med. Nu är jag så fruktansvärt dator trött så jag ska gå ut en sväng, piggna till lite! 
Jag har tyvärr inte så mycket mer att skriva om, funderar på att fixa min design om jag orkar ikväll. Det hade varit kul att få lite nytt, jag skriver säkert mer sedan! Puss & kram!

Hjälp vad generös man är..

Eftersom att jag och min syster inte köper presenter till varandra så ändrade jag mig denna gången. Eller ah, ändrade och ändrade. Jag visste att Saga ville ha sin design fixad men jag har inte haft tid att fixa. Men nu så, nu ska jag hjälpa födelsebarnet med hennes bloggdesign! Ha en toppen bra kväll!

Nu var firandet slut!

Saga fick sitt efterlängtade Monki djur!
God kväll! 
Jag har haft en jätte trevlig dag tillsammans med min släkt! Saga fick en massa fina presenter, även min morfar som fyllde igår. Vi åt buffé och jordgubbstårta, det var riktigt gott och lyckat gjort av min mamma!
Saga fick sin efterlängtade longboard och en massa annat som hon önskade sig. Det var så kul att se henne nöjd! Släkten åkte hem vid halv 6 och sedan dess har jag skrivit på mitt reportage och förberett min lilla present till Saga! Ni får strax se, nu ska jag överlämna min present!

Break!


God morgon! Idag fyller min lilla syster Saga 14 år. 14 år, gud vad fort det går ändå!

Grattis Saga, älskar dig även om vi bråkar så mycket som vi gör! ♥

Nu har jag dammsugit i en timme, jag är helt slut!  Och det är inte slut än, jag ska städa mitt rum, raka benen och duscha. Och dom kommer två, hjälp jag måste nog sätta igång genast! Jag ska dokumentera dagen idag med bilder, kommer bli super kul att träffa släkten! Nu ska jag dammsuga mer..

Details!

Topp: Gina | Poncho: Åhlens | Jeans: JC | Ring: H&M | Converse
Ni känner säkert igen vad jag har på mig!


Fredagen den 7


Hejhej! Just nu sitter jag på vårat ny lagda golv nere i källaren, det kommer bli så fint när det är klart här nere! För er som inte vet renoverar vi här nere för vi hade en vattenläcka förra året!

Ja äntligen är det fredag! Idag besökte jag Indiska, H&M och Monki och ställde lite frågor kring deras butiker nere i Indien osv! Fick en massa bra svar så mitt repotage kan starta! Efter mitt sökande mötte jag upp Hanna. Vi gick runt i butiker och sedan åt vi lunch på samma café som igår. Fast idag tog jag tacos och hon kyckling! Vi satt i någon timma och pratade om allt, vi hade jätte trevligt! Vi fortsatte våran tur mot Donken och köpte glass, mjukglass med varm chokladsås! Vi satte oss högst upp på Avenyn och åt, så fin utkik och så mysigt hade vi det trots kylan och den kalla glassen! Sedan hade vi lektioner tills klockan 17.00!
Nu är jag hemma och ska strax hämta Bella med moppen. Vi ska göra lite ärenden - hämta paket, vattna min farmors blommor och köpa gott! Kommer ha en grym och lugn fredag, imorgon blir det släktkalas!

Skjorta!

Skjorta: Nearyou | Linne: BikBok | Jeans: JC | Halsband: UroPenn | Ring: Loppis | Haircuff: H&M 

19:10

Hej hallå! Idag hade jag en jätte bra dag i skolan. Vi började med en riktigt lärorik spanska lektion där våran spanska lärare spelade upp spansk musik under hela lektionen, det var faktiskt en underhållande & kul grej under lektionen!
Sedan åt vi på ett riktigt bra café, jag har aldrig ätit någon riktig mat dom senaste veckorna på Jensen men idag åt vi kyckling filé med klyftpotatis och sallad. Så himmla gott, det har varit thai, baugetter, sallader, indiskt och kebab. Men idag fick vi riktigt god och bra mat! 
Nu ska jag strax sätta mig med en skål med glass här framför datorn och börja skriva på mitt repotage om arbets förhållanderna i Indien! Ha en fin eftermiddag, kram! 
Goaste lunchen! / Söta Caroline & Antonio!

Dear Dr. Martens, please be mine!

God morgon! Åh, dessa underbara skorna! Först var jag inne på dom blommiga men ändrade mig efter att ha tänkt igenom vad jag kunde matcha för kläder till skorna. Såg dom vinröda och föll på en gång! Jag tror dom kommer passa bättre i höst! Jga fyller år om 41 dagar, och jag ska önska mig dessa underbara skorna.
Vinrött + Dr. Martens ♥ mig!

Välkommen till den stickade familjen!

Denna riktigt mysiga tröjan köpte jag på H&M i måndags, det är riktigt mysig och den kostade 149 kronor. Den är ju precis i min färg och imorgon kommer ni får se den som dagens outfit, älskar den!

Vitt stickat!

Vit stickad topp: Loppis (H&M) | Jeans: Gina Tricot: | Brillor: Loppis | Converse

Mitten utav veckan


Hejsan! 
Idag började jg 12.15 med matte, det var faktiskt riktigt kul! Vi hade en sammarbetsövning och jag klarade den! Jag är inte så toppen bra på matte men ändå klarade jag "mgn" vad det nu heter!
Sedan hade vi Samhäll och Svenska. Innan jag åkte hem letade jag efter en födelsedagspresent till Saga som fyller 14 på lördag! Bestämde träff med Amanda i stan och tillsammans åkte vi till maxi och köpte glass. Haha det kanske låter lite weird men det var 10 kronor rabatt på 2 liter glass så då rusade vi och köpte! Värsta fyndet, + att hon i kassan slog in fel, så jag fick glassen för 5 kronor istället för 10.

Jag hade tänkt arbeta med mitt repotage, men jag orkar verkligen inte. Det får bli i helgen!
Nu ska jag ta det lugnt! 

Hej och hå tråkigt inlägg!

Hej, oj vad trött jag är! Jag har haft en bra skoldag i skolan, vi ska skriva ett repotage i svenskan om konsumtion. Till exempel om man köper ett plagg på H&M, vem har slitit för att du ska se snygg ut. Vi ska skriva om fabrikerna, där dom sliter för sina liv och hur farligt det är att arbeta där. Det ska bli riktigt kul och jag ska fokusera på fabrikerna och hur människorna har det där som jobbar. 
Efter skolan åkte jag hem och åt, började skissa på min planering inför mitt repotage men hade hjärnsläpp så jag smsade Ulrika! Det är alltid skönt att veta att man har någon att rådfråga. Vi gick en lång promenad och sedan följde jag henne till busshållplatsen med cyckeln och sedan cyklade jag hem.
Jag kommer ha världens träningsvärk imorgon!
Nu ska jag faktiskt äta en kvällsmacka och kolla på Andra Avenyn, är så fruktansvärt trött!
Godnatt! ♥

Min nya poncho!

Topp: BikBok | Poncho: Åhlens (NY) | Jeans: JC | Converse

Lång måndag

Hanna & jag / söta Zeke!Hanna, Emy, Julia & Mikaela!Tuffa Hanna vid skolans entrén!

God kväll! Vilken låång dag jag har haft. Först började vi med gympa på Heden klockan 08.30 och slutar dagen klockan 17.00! Jag hade såklart en bra dag i skolan, riktigt bra lektioner osv men när jag skulle hoppa på moppen påväg hem fick jag inte upp låset så jag fick gå hem... Som tur var snackade jag med Bella i telefon så det gick ganska fort. Efter att ha hämtat moppen med hjälp av pappa åkte jag sedan hem till Bella. Vi hade en jätte rolig och mysig kväll ihop!
Idag däremot på lunchen stack jag och några tjejer från klassen och åt indiskt och sedan köpte vi lite godis och  satte oss vid Poseidon och pratade lite! Mysig daag! Nu ska jag göra matteläxan, imorgon börjar jag 12.45! ♥

20:18


God kväll! Nu kom jag precis hem från farmor & farfar! Det är så mysigt att sitta ner, fika och prata om allt. Dom ska resa bort i veckan så jag ska vattna deras blommor och hämta posten, därför behövde vi talas vid lite nämligen! Hade tänkt att fixa min sommriga design till lite mer höst men jag gör det när jag orkar.
Nu ska jag fixa inför morgon dagen och sedan äta lite kvällsmål och sedan nanna kudden!
Förresten, jag vann Emmas tävling!! Jag är såå lycklig nu, kommer få designa mitt egna skal! Tack Emma! ♥

Söndags sysslor på en söndag!


Hejhej! Vilken seg eftermiddag det har varit! Det regnar och blåser och är riktigt höstigt. Har varit hemma i någon timma nu och har bara ätit middag och testat mina två nyköpta plagg! En poncho faktiskt & en stickad tröja. Såklart kommer ni att få se bägge två! Nu däremot ska jag städa mitt rum och sedan kanske hem till min farmor. Dom ska resa bort nämligen så någon måste vattna blommorna och hämta posten. Får se hur jag lyckas med den uppgiften med blommorna, jag kan inte hålla några växter vid liv, haha! Nej men det är därför jag bara har plastväxter på mitt rum för allt annat dör, sad story!
Nu ska jag plocka fram dammtrasorna, medel och dammsugarn!

Älska stickat!

Knitted from H&M
Dessa goingar kommer från H&M, idag ska jag försöka hitta någon av dom! Älska stickat!

Ett bra tidsfördriv i regnet


God förmiddag! Strax ska jag ivg till stan med mamma och Saga, jag ska kika efter några stickade plagg och min drömjacka! Det är riktigt tråkigt väder så det blir ett bra tidsfördriv att vandra runt i stan!
Nu ska jag läsa klart om Alex, pusss!

Röda bär i skogen

God kväll! Nu ska jag avsluta min kväll med några avsnitt med AA (Andra Avenyn) och sedan sova. Jag är så fruktansvärt trött! För er som fortfarande är pigga, ha en grym lördagskväll och till er som är lika trötta mig mig - Godnatt!


Room sweet room!

Hellu igen! Nu hade jag äntligen tänkt att få skriva av mina tankar kring mitt nya rum! Till höstlovet vecka 44 så ska allting vara uttänkt, färg, möbler, prylar, citat osv osv! Tanken är att måla min mönstrade vägg i mitt rum grå och resten av väggarna vita. Jag ska ha många foton, tagna av mig själv i rummet och jag vill ha mycket vitt. Jag ska behålla dom flesta möblerna men byta ut mycket som - Klockor, växter, tavlor, lampor, krukor, kuddar och andra sängmaterial, stolar, ljus och lite annat plock som saker i min bokhylla. Det kommer bli ett spännande projekt och jag är riktigt säker på att det kommer bli toppen!

För er som inte sett mitt rum kolla HÄR! Jag skrev även i ett annat inlägg att vi ska fixa uppe i vårat biorum som nu är mina föräldras sovrum eftersom att vi hade vattenläcka förra året. Nere i "källaren" där dom egentligen sover arbetar några byggararbetare nu. Vi hade även ett hobbyrum som vi kommer förvandla till sällskapsrum precis som biorummet fast utan projektor då.
Det kommer även bli kul att få ha sina egna naturbilder i mitt rum sedan, jag ska även ha en vägg med ett citat eller ett collage! Har du några frågor? Kommentera bara!

Don´t forget the nature


Hejsan! Jag hade en riktigt bra eftermiddag med mamma på Ikea. Jag fick nerskrivet en massa jag ville ha till mitt rum. Det är så otroligt kul att få bestämma helt själv, men såklart är mamma till-hjälps när det gäller färger osv! Det är grymt kul att gå runt på Ikea och skriva ner allt man vill ha, och planera sitt drömrum. Dock är ju inte mitt rum så gigantiskt men mysigt är det i alla fall! 
Ikväll har jag inga planer, jag ska ha lite hemma spa & mysa med familjen för en gångs skull! Det ska bli en mysig lördag kväll! Jag ska även visa er vad jag skrev ner på mitt lilla Ikea papper idag!

Min klädsel i September

Toppar: Gina | Jeans: JC | Brillor & ring: Loppis | Armband: France | Haircuff: H&M + marinblåa låga converse!

Första September


Hejsan! Jag har haft en riktigt skön morgon! Jag har ätit god frukost, läst ett repotage om min favorit Alexander S & jag har även varit ute i skogen och fotat en massa vacker natur. Allt börjar få sin vackra färg nu inför hösten! Idag är det första September och visst har detta året gott fort? Helt otroligt att det redan är höst och att om 4 månader är det 2013. Men hösten är min favorit årstid och det kommer bli så mysigt!

Idag ska jag och mamma iväg till Ikea och börja planera mitt rum och även dom andra rummen i huset som renoveras efter vattenläckan förra hösten. Kommer bli super kul att få inrdea 3 nya rum + mitt då!
Nu ska jag strax börja ta på mig vettiga kläder, ha en riktigt fin lördag!

RSS 2.0