Altanmys



Dom senaste dagarna












HEJ BLOGGEN! Ja det var ett tag sedan.. Men jag har verkligen haft riktigt bra dagar bakom mig! Ända sedan Fredrik kom hem i söndags har vi spenderat tid med varandra. Har jobbat hela veckan men har ändå kunnat spendera tid med min prins! Tänkte inte berätta detaljerat om varenda dag men jag kan berätta lite om min onsdag och min gårkväll! I onsdags jobbade jag till klockan 14, sedan mötte jag upp Bella i stan för att förbereda lite inför Amandas födelsedag! Vi fick köpt jätte fina presenter till henne och efter en mysig eftermiddag tillsammas med min Bells så åkte jag hem och fixade lite inför Amandas dag. Satt även ute på altanen tillsammans med min älskade mamma, vi målade akvarell, åt godis och pratade en massor. Har inte varit hemma speciellt mycket denna veckan då jag sovit hos Fredrik varenda dag, sedan åkt till jobb och efter det kommit hem och vänt. Fick i alla fall lite tid tillsammans med henne. Sedan åkte jag, Fredrik, Simon och Lisa till Christian och satt där ett tag tills vi tog bilen iväg till havet! Det var en jätte mysig kväll verkligen, vi satt på en brygga och myste tills det var dags att åka hem. Igår däremot så hade jag ytterligare en bra dag. Vaknade upp bredvid mitt hjärta, vilket är lika mysigt varje morgon. Vi åt frukost och tog det lugnt tills vi tog båten ut till en liten ö där vi badade från båten. Första doppet avklarat.... Haha helt sjukt att jag inte har badat än, lite dåligt gjort egentligen! Men det var i alla fall JÄTTE SKÖNT, eftersom att Fredrik skulle jobba så fick vi dra oss hemåt vilket jag gjorde också. Jag åkte hem, sov en timme och sedan började jag fixa mig inför att dra in till stan för att fira bästisen!! Amanda fyllde 18, det blev riktigt lyckat och riktigt mysigt! Jag,Bella och Amanda åkte in till stan och åt på HardRock, vi åt jätte god mat och senare på kvällen träffade vi upp Amandas kompisar. Men redan vid 2 var jag och Bella hemma. Har aldrig varit så trött, har inte blivit så mycket sömn denna veckan men det har de vart värt! Skriver mer sedan, puss ♥

Nu: fira bästisen



En bra start på en bra dag


Godmorgon! Har precis ätit en god frukost ute på altanen. Det gör så mycket när man startar dagen ute i solen med en god frukost! Ska i alla fall bara vara hemma idag och ta det lugnt. Har inte varit hemma så mycket på sistone så det ska bli skönt att bara vara hemma idag och sola. Ikväll kommer Fredrik hem, som jag väntat & längtat!!
Imorgon väntar jobb, näst sista veckan! Jobbar måndag, tisdag, onsdag, lördag och sedan måndag, tisdag nästa vecka! På onsdag nästa vecka åker jag till Antibes, Frankrike! Puss!

Ändrade planer


Hejsan! Är just nu hemma hos Amanda. Planerna var att åka och köpa massa gott och sätta oss vid havet och mysa men nu ska vi istället iväg på fest! Vi har precis badat i poolen och nu ska vi börja fixa oss. Var inte så taggad innan men nu känner jag på mig att det kommer bli en riktigt bra kväll ändå! Ska få träffa Jennifer också! Hoppas ni får en super lördag! Puss

+ + +

 

Kusinvitamin

Heej! Hade en jätte trevlig gårdag tillsamans med Ulrika, Ann, Affi och mamma! Vi åt potatissallad, kyckling, sallad och efterrätt. Vi var hemma vid tre inatt så vi är lagom trötta idag alltså.. Men trots det åkte vi iväg till min fina kusin Tuva som fyllde 6 år! Vi firade henne med tårta och kaffe, hon fick massa fina presenter!
Alldeles strax kommer våra gäster, vi ska grilla och sedan ska jag iväg tillsammans med Amanda! Hoppas ni får en toppen bra lördag! ♥

Dig glömmer man aldrig

Hej! Nu ska jag alldeles strax åka iväg hem till Caroline. Vi ska nämligen kika igenom hennes rum oså.. Kommer säkert bli jobbigt men det kommer nog att bli skönt också! Ska få träffa Affi (Carolines underbara mamma) Ulrika, Ulrikas mamma Ann och min egna mamma! Vi ska grilla ihop senare in på kvällen, men nu till en början blir det bara jag och Ulrika tillsammans med Affi! Hoppas ni får en fin dag, ta hand om varandra!♥

Torsdag

Hej! Har precis ätit två riktigt goda rostade mackor tillsammans med varm choklad... Det var gott må jag säga, speciellt med marshmallows på toppen! Har riktigt ont i halsen så det var perfekt med något varmt. Innan min lilla kvällsmåltid så var jag nere vid havet tillsammans med alla! Orkar inte räkna upp alla, men vårt "gäng" i alla fall! Vi hade det mysigt i solnedgången men lite innan 12 så åkte vi hem. 
Annars då? Vid halv 10 imorse åkte jah hem till Bella! Vi myste i hennes säng och åt frukost ihop. Super duper mys! Spenderade förmiddagen med henne, men jag hann även städa mitt rum och duscha! Vi åt god spontan lunch också, riktigt bra! Vid 8 skiljdes vi åt, det var härligt att få prata med min Bells! Skönt att få prata ut! Konstigt att vi alltid har lika mycket att prata om även om vi snackar hela tiden.. Men det är hur bra som helst & mysigt så jag klagar inte!
Nu ska jag sova, godnatt!

En toppen bra eftermiddag





Godkväll! Efter 4 timmar jobb åkte jag hem och duschade, sov och bytte om. Efter det åkte jag hem till min kära Ulrika, så så skönt att hon är hemma igen! Vi bakade kladdkakemuffins med toscakaka topping! Så gott, dessutom tog vi en promenad samtidigt som vi plockade en massa hallon som vi toppade muffinsen med sedan.
Vi åt middag och sedan fika framför OTH, glömt hur bra den serien är!
Nu ligger jag i sängen och ska strax sova, imorgon är jag ledig och har inga planer! Hur skönt är inte det då? 
Ni får ha det så bra, godnatt!

Morgon inlägg

Godmorgon! Just nu sitter jag och äter frukost, om lite mindre än en timme ska jag dra iväg till sista jobb dagen denna veckan! Ska bli otroligt skönt att få ledigt resten utav veckan. Efter jobbet ska jag träffa Ulrika vilket ska bli så otroligt skönt!
I alla fall, jag hade en jätte bra gårdag även om jag jobbade 8 timmar. För vid 2 kom Bella förbi mitt jobb, herregud vad glad jag blev! Hade inte haft en enda kund på 3 timmar och helt plötsligt stiger det in nån. När man märker att det är ens bästis Bells så blir man glad! Hon höll mig sällskap ända tills jag stängde butiken vid 18. Vi beställde pizza, snackade en massor och pratade med min underbara Fredrik på Face-time!! Det var såå oerhört underbart att få se honom, även om det inte var i verkligheten så var det så skönt att få höra hans röst! Efter jobbet åkte jag och Bella hem till henne. Vi bara slappa i hennes säng, åt och pratade med Fredrik!

Ni får ha en riktigt bra onsdag! Puss!

13:55




Heej! Hur mår ni? Jag mår bra men det är helt tomt i butiken idag så det är lite trist! Jobbar även till klockan 18 så det kommer bli en lång dag.. Men det löser jag! I morgon jobbar jag till klockan 14 och efter det är jag ledig resten av veckan! Super skönt, ska träffa min efterlängtade Ulrika också! Underbart!

One more week

Hej! Hur mår ni? Jag mår helt ok, är lite seg i huvudet men det ska nog gå över! Känns som om jag vänt på dygnet, sedan kan det bero på att jag fick så lite sömn inatt.. Har i alla fall bara degat hemma idag, ätit godis och kollat på film och serier. Varit sådant mysväder ocskå så det har varit perfekt! Strax ska jag ta på mig och sedan drar jag, Bella och Amanda hem till Johan för att kolla på finalen. Är inte ett dugg intreserad, lite spännande är det väl men jag är inget fotbollsfan.. Ska bli mysigt oavsett! Hoppas ni får en bra söndags kväll, imorgon väntar jobb...
Hoppas verkligen att denna veckan går fort! Måndag till onsdag väntar jobb, på fredag ska jag och Ulrika (som kommer hem imorgon!!) hem till Caroline och börja rensa hennes rum.. På söndag kommer min älskling hem, kan inte vänta tills jag får se honom igen. Krama om honom och kyssa honom, har längtat ihjäl mig efter den dagen då han kommer hem och jag får vara i hans famn. Kan ju säga att det har varit riktigt jobbigt utan Fredrik, han är ju sådan stor del utav mitt liv, bland det finaste och bästa jag har. Så lätt har det inte varit.. Han kommer i alla fall hem på söndag, sen har vi 10 dagar framför oss innan jag åker till Antibes. Men det är bara en vecka, inte tre..
Kram ♥
 

En lyckad gårdag






Hade en riktigt bra går kväll!! Jag, Amanda, Bella och Julia drog hem till Johan där vi träffade Adam, Daniel och Alex! Vi satt och krökade ute på Johans balkong hela natten lång! Älska! Vi kikade på matchen men när den var slut så drog kvällen igång! Dansade en massor och hade en grym kväll! Sov över, och vandrade hem tillsammans med mina töser imorse! Nu sitter jag med godis och frukt och ska kika på TB och Divergent. Ikväll drar vi hem till Johan igen, då är det final! Puss

A fast break


God morgon, kom precis hem från Johan! Hade en grym kväll igår, mer om det sen för nu ska jag äta, duscha och vila! Puss

Sommarkvällar









Heeej! Har haft en super mysig kväll här hemma med familjen!! Har solat hela dagen så jag har känt mig illamående och yr så jag bestämde mig för att vara hemma ikväll! Frida & Brice, våra vänner kom förbi och grillade med oss! 
Vi grillade kött och majs, tillsammans med en god sallad och sås. Sedan när
Vi hade ätit klart grillade vi marshmallows och s'moores! Så jäkla gott! Har verkligen haft en toppen bra kväll återigen, älska sommaren!
Nu ska jag sova för jag ska jobba imorgon! Godnatt!

En perfekt sommarkväll
















Godkväll! Har precis kommit hem från en riktigt bra kväll tillsammans med Amanda, Julia, Daniel, Johan och Alex! Vi köpte med oss massa gott och grillade hela kvällen lång, hade verkligen en riktigt härlig sommarkväll! 
Är ledig imorgon också, vilket ska utnyttjas! Kramisar!!

Oh sunny day


Hejj! Kom precis hem från Amanda där vi solade och hade det gött vid poolen! Så underbart att hon har pool, passade perfekt nu när det är så varmt och skönt!
Nu ska jag strax hoppa in i duschen för att sedan åka och handla lite inför kvällen tillsammans med Amanda och Julia! Vi ska sen ner till havet och grilla med killarna, kommer bli jätte kul! 
Hoppas ni får en fortsatt fin torsdag!


Livsnjutare?



Hej godingar! Har precis kommit hem från en mysig kväll tillsammans med Jennifer. Vi köpte med oss lite småsaker och njöt utav solen, det var underbart! 
Nu är jag dock väldigt trött.. Behöver äta, röja lite i rummet och ska även sätta på ett avsnitt av TB. Imorgon är jag ledig, ska bara ta det lugnt! Tror kanske att jag ska ner till havet tillsammans med Julia och Amanda! Men det är lite osäkert fortfarande!
Puss!

Äntligen värme!


Heej i värmen!! Mår ni bra? Jag mår toppen, är lite trött utav värmen men det ska nog ordna sig nu. Ska nämligen ner till havet tillsammans med Jennifer! Ska bli jätte mysigt! Jobbade till 14 idag och ända sedan dess har jag solat och ätit! Försöker bygga upp mitt pigment nu innan Frankrike den 30:e!! 21 dagar kvar till Frankrike och 31 till Magaluf!! Det har gått så fort! 
Nu ska jag iväg och handla lite tillsammans med Jennifer, puss!

Övningsköra


Träffade upp min älskade Magnum efter jobbet, vi åt taco middag ute på altanen. 
Nu sitter jag i baksätet medans Amanda kövningskör.. Hon är så duktig så! 
Har haft en jobbig dag på jobbet idag så det var perfekt att få träffa Amanda! Hörs imorgon! 

Solsken och jobb


Heej på er!! Nu sitter jag ute och njuter utav värmen, tyvärr skiner inte solen men det är skönt i alla fall! Det är så trist att sitta ensam inne o butiken och bara damma hyllor och plocka.. Då är det bättre att sitta här ute och fika, lyssna på musik och kika på folk! Jobbar till 18 idag så det är ett tag kvar, kanske ska träffa Magnum efter jobbet. Vi får se hur vi gör! 
Men nu kommer det kunder, puss!

Beach

Beach

Ett bra avslut






Godkväll! Jag har haft en riktigt bra söndag, ett bra avslut på denna veckan!
Jag och Amanda mötte upp Bella i stan förut och fikade på Condeco! Vi satt i solen och njöt av varsin ice tea, macka och bakelse. Det var så fruktansvärt skönt att sitta ute på serveringen medans solen brände. Vi tog senare vagnen till Slottskogen och promenerade därifrån till masthugget där vi gick upp till kyrkan och kollade ut över vackra Göteborg! Det var riktigt mysigt och hur skönt som helst att få promenera en sådan lång bit med mina tjejer samtidigt som vi pratade en massor! Har haft en riktigt bra söndag och imorgon är det en ny vecka med jobb.. 
Nu ska jag bädda ner mig i sängen och vid halv 8 imorgon ringer klockan.. Godnatt & sov så gott, hoppas ni har haft en bra helg!

Nu är hon allt hemma igen

Hej igen, mår ni bra? Jag mår toppen bra!! Min bästa vän som har befunnit sig i Brighton i 3 veckor är nu hemma! Så otroligt skönt och underbart att hon är tillbaka! Nu är det bara Ulrika, Fredrik och Issa som saknas.. Men det är bra att dom kommer hem olika för då har man dagar att se fram emot när dom kommer hem!

Imorse befann jag mig utanför Amandas hus, när hon kom hem så kunde jag inte låta tårarna vara inne.. Spenderade förmiddagen hos henne och nu är jag påväg mot stan tillsammans med min tös! Vi ska träffa upp Bella och fika. Kommer bli riktigt bra! Det är så skönt ute också så jag ser fram emot en go fika på en uteservering med mina fin fina vänner! Puss

Lördagen

Heej, har ni haft en bra helg? Jag hade en jätte mysig lördag! Var ju hos farmor och farfar och åt. Senare köpte jag och tjejerna med oss pizza och mötte upp killarna! Vi satt alla nere vid havet och njöt av pizzan och den härliga kvällen! Vid 10 åkte jag, Issa och Amanda hem till mig och satt på min altan och snackade! Det var fortfarande varmt så det kändes verkligen som sommar. När tjejerna skulle dra kramade jag om Issa lite extra då hon ska vara i Tyskland och jobba i en månad...
Hade i alla fall en super mys lördag!



Yesterday's bbq








Gårdagens bbq hos Jossi var riktigt kul! Vi grillade massa gott och Jossi hade fixat så bra med allt tillbehör! Det var riktigt skönt väder och folket som var där var riktigt sköna! Vi körde lekar och hade en riktigt härlig sommarkväll! Natten till idag sov jag hos Bella, vi åt god frukost och tog det bara lugnt! Hade en super rolig gårdag! 

Blåbärsställe



Heej, just nu är jag, mamma och Saga hemma hos farmor och farfar och äter middag! Vi har ätit grillat och nu sitter vi och njuter i solen och äter blåbär, körsbär och nutella! Ska strax möta upp tjejerna för att åka ner till havet och äta pizza! Kommer bli jätte mysigt! Hade en riktigt bra gårdag, bloggar om det sedan med bilder! Puss 

Brunch



Hej på er! Är just nu hemma hos Bella och har ätit god brunch. Nu sitter vi och snackar, ska strax dra hem och fixa mig inför kvällen! Jag och Bella och alla andra tjejer ska dra hem till Jossi för lite bbq krök! Ska bli super mys! Hoppas ni får en bra fredag!! Kramisar!

On my way home

God kväll! Hoppas att ni har haft en bra dag allihopa, efter att jag hade kommit hem duschat, ätit och sovit så träffade jag Bella en snabbis. Det var skönt att få träffa henne även om det inte var så länge.. Åkte nämligen in till stan med Amanda, Jossi och Issa för att äta tacos hemma hos Julia! Vi handlade massa gott och sedan lagade vi middag ihop.
Efter all mat låg vi i matkoma och åt godis i Julias säng! 
Har haft en jätte mysig eftermiddag/kväll med tjejerna! Nu när jag kommer hem ska jag bädda ner mig i min säng och sovaaa! Ska bli så otroligt skönt, är så trött! Godnatt!

The "goodbye" is the hardest


Hejsan! Hur mår ni? 
Nu sitter jag på bussen påväg hem från Fredrik. Igår träffade jag Fredrik efter jobbet, vi bestämdes oss för att åka ner till havet och bada tillsammans med Simon. Men så blev det inte, vi åt istället pizza tillsammans och sedan satt vi ute på verandan kvällen ut tills vi åkte hem! 
Nu har jag precis kramat om min underbara pojkvän hejdå, kommer bli riktigt jävla tufft utan honom i 17 dagar! Kommer sakna honom så så mycket!
Tur att jag jobbar och att jag har mina fina vänner som kan hålla mig sällskap! Sedan kommer Amanda hem på måndag så det ser jag framemot! 

First july



RSS 2.0