Monday


Hej fina ni, hoppas ni tyckte om mitt inlägg om Caroline igår. Det var riktigt skönt att få skriva av sig i alla fall!

Måndag måndag måndag! Vilken dag det har varit! Hade en helt vanlig skoldag, fikade med Bella på lunchrasten och efter skolan träffade jag Amanda! Hela eftermiddagen har varit en resa, det har gått upp och ner tills vi kom hem.. Vi köpte i alla fall varsin bukett med blommor för att först besöka Amandas morfars grav för att sedan besöka Carolines grav.  Har haft en jätte fin och rolig eftermiddag med min bästavän, även om det inte riktigt gick som vi tänkte oss där ett tag haha..

Nu är jag i alla fall hemma och har bara degat i soffan, somnat i omgångar så jag gissar på att jag alldeles strax flyttar mig till sängen och får lite riktig sömn!
Hoppas ni har haft en bra måndag!

Caroline

-Det har nu gått ca 7 månader sedan min allra bästa vän lämnade denna världen, tiden har gått alldeles för fort här nere. Jag kan minnas allt in i det minsta detalj hur min kropp vreds om och hur mitt hjärta krampade när jag fick beskedet att Caroline inte längre var en del utav denna världen. Hur min kropp föll ihop och hur mitt liv förändrades på så kort tid. Att jag hädanefter skulle få leva med en smärta för resten av mitt liv som man inte kan sätta ord på. Min vardag förändrades, mina rutiner och allt som ingick i mitt liv var helt borta. Alla som var en del utav min vardag skulle få ett besked att deras liv hade nu också förändrats. Den 24 Febrauri 2014 tog min bästa vän livet utav sig och dagarna efter de har aldrig varit sig lik.
 
 
Vår vänskap

-Min kära Caroline, så länge som vi känt varandra känns det nu ofattbart att du inte längre finns i min värld. Jag och Caroline träffades redan på förskolan och vi har sedan dess följt varandra tills gymnasiet skilde oss åt. Men det var inte förrens i högstadiet som vi öppnade ögonen för varandra. Vi var som fiender under lågstadiet då hon gillade Tokio Hotel och jag Rihanna. Vi tjafsade ständigt om onödiga saker och ogillade varandra en hel del. Men när vi båda mognade till under våran högstadie tid så fann vi varandra och inget kunde bli bättre. Vi var en grupp på 4 personer som var så otroligt olika. Jag och Caroline kom från en lågstadieskola medans Ulrika och den fjärde medlemmen kom från en annan. Vi alla fyra var så extremt olika men vi hittade något som fick oss att fungera efter ett tag. Musiken. Musiken fick mig till att bli en större del utav gruppen och redan i åttan så klickade jag bättre med Caroline och Ulrika som aldrig förr. Jag var fjortisen som sprang runt medans Ulrika och Caroline valde det andra hållet. Det är facinerande hur vi tre klickade så bra, vi var en trio som funkade oavsett vad. Vi tre stod emot allt och var den där gruppen som folk kunde kolla lite extra på i skolan. -Ja, för att vi var annorlunda! Det var det som fick mig att vara kvar hos Caroline och Ulrika oavsett om jag umgicks med alla andra i min klass. Jag tyckte om idén att inte vara som alla andra. Strykan Caroline hade var sagolik. Hon gick emot allt och krigades. Desamma gäller Ulrika, min vackra Ulrika. Båda är två makalösa tjejer som det lyser ifrån, en enorm styrka. 
 
Det finns mycket mörker och smärta genom högstadiet men så som jag minns det nu är det mycket ljus och glädje. Så kul som vi hade det! Så mycket skratt och roliga minnen som jag har. Så många roliga bilder och videos som jag har kan förgylla hela ens dag. Det var en mycket speciell vänskap vi hade som ingen riktigt kunde förstå sig på. Vi var så olika men ändå så lika och vi klickade fantastiskt bra.
 
Det finns mycket minnen jag kan dela med mig utav för att få er att måla upp en fantastiskt fin bild utav hur Caroline var. För det är exakt vad hon är, FANTASTISK. En makalös tjej, en overkligt bra och underbar tjej som skulle vara bra på allt. Hon var perfekt i allt och gjorde allt gudomligt bra. 
 
Vår vänskap fortsatte och blev starkare när vi alla tre splittrades efter nian. Nu sågs vi inte varenda dag men när vi väl träffades var den tiden guld värd. Vårt vänskapsband var starkt. Men efter befrielsen från högstadiet såg vi hur Caroline förändrades. Hon fick vara den hon alltid ville vara, hon var fri från högstidet och kunde börja om. Vi älskade henne lika mycket för det. Klart fanns det sämre sidor med att hon förändrades men hon såg det bara som en möjlighet att hitta sig själv och testa nytt. 
 
Vår vänskap kommer att vara för evig tid. Hon kanske inte befinner sig här nere med mig och Ulrika. Hon befinner sig på min vänstra sida av mitt bröst. Där mitt hjärta är, där kommer hon att vara för resten av mitt liv oavsett vad. Hon finns alltid med mig och jag kommer för evigt att älska henne.
 
 
Beskedet
 
-När man föreställer sig hur det ska kännas när en person inte längre finns fysiskt är det svårt att förstå den verkliga smärtan. Jag vet hur det känns när någon dör, den smärtan kände jag när min mormor dog. Men eftersom att jag var såpass liten är inte den smärtan desamma som denna. 
 
Det var en vanlig måndag. Jag gick i skolan, åkte till gymmet och åkte sedan hem. När jag var på gymmet så kikade jag min mobil som jag hade lämnat i skåpet. Jag hade då fått tre meddelanden från Caroline och Ulrika. När jag öppnade facebook gruppen som vi delade så hade Caroline skrivit till oss att hon älskade oss. Ulrika hade även skrivit två gånger efter henne och sedan jag. Det var inte så konstigt.
 
När jag kommer hem och väljer att lägga mig i mina föräldrars säng för att kolla på film resten av kvällen så knackar det på dörren. Mitt uppe i min film som jag hade valt "Holiday" så stängde jag av filmen och försökte höra vem som kunde tänka sig att stå vid vår dörr så sent på kvällen.
Jag hade en känsla i hela min kropp att något var skumt, något stämde inte. Eftersom att det var pappa som öppnade dörren hörde jag att han hade en nerstämd ton men jag anade aldrig vad som väntade när jag gick upp för trappan. Pappa ropade nämligen på mig och bad mig komma upp. Samtidigt som jag tog mig upp från sängen hade jag en obehaglig känsla som kröp i kroppen. När jag gick runt hörnet och tog mig till min hall möttes jag utav ett par sorgsna ögon. Ulrikas mamma Ann stod i dörröppningen. Jag hade en känsla att det var något som var riktigt riktigt fel, hela min kropp ville veta sanningen som jag kanske redan visste. 
 
Jag minns inte om jag sa hej eller något liknande men i samma stund, under dom få sekundrarna visste jag inte att mitt liv skulle rasa ihop. 
 
- Caroline är död, hon lever inte längre. Hon har tagit livet utav sig Disa.
 
Min värld RASAR ihop, inget är viktigt. Inget spelar någon roll, inget har någon betydelse längre. Hela min kropp vrids isär och jag faller ihop på mitt kalla hallgolv. 
Man kan inte beskriva den smärtan ens kropp, hjärta, hjärna och ens själv utsetts för. Så jävla mycket känslor och inte en enda känsla var bra. I bakgrunden står min pappa och min lillasyster Saga. Min hund Zeke som inte förstår något. Det hade varit skönt att ibland inte förstå. 
 
Efter några få sekunder kommer min Ulrika in i min hall. Jag kommer aldrig glömma hur hon uppförde sig. Det kan plåga mig fortfarande hur vi led den kvällen. Hur vi spenderade timmar på mitt hallgolv för att förstå varför. VARFÖR? 
Efter att Ulrika hade lämnat mig för kvällen började min mobil att ringa, meddelanden mottogs men jag valde att stänga av den. Även om jag inte fattade varför den bara kunde vara på. För minutrerna efter att Ulrika hade gått så var allt så smärtsamt. Tankarna spridde sig runt om i huvudet, tanke på tanke på tanke på tanke. Hur kommer mitt liv att se ut nu? Hur kommer jag må? Kommer jag bli sjuk? Skolan? Vänner? Familj? Begravning? Men framför allt var tanken, VARFÖR? Jag ville inte inse det verkliga. Vilket tog mig flera månader. Jag kan fortfarande tveka på att det har hänt, även om jag sätt hennes kropp.
 
Jag minns inte så mycket dagarna efter Caroline hade dött, det är väldigt suddigt. Men det jag vet är att den kvällen som jag skulle sluta ögonen och faktiskt sova var det absolut jobbigaste. Jag kunde gråta mig till sömns många kvällar, ligga och undra. Med en vidrig smärta i hela kroppen som spred sig igenom mig. 
Dagen efter Caroline hade dött hade nyheten spritt sig över Facebook då hennes pappa hade skrivit om händelsen. Jag valde att vända mig till mina närmsta vänner som inte visste im nyheten. Jag skrev till Amanda, Amanda och Isabella att Caroline hade dött. Samtidigt som jag skrev meddelandet skakade mina händer och det var otäckt att skriva en sådan sak på sms till mina bästavänner. På eftermiddagen kom Amandorna och Bella till mig. Men dagarna efter det är suddiga.
 
Att leva med smärtan
Att gå igenom en sådan här händelse i denna åldern är riktigt riktigt tufft. Man tror inte att man kommer klara det men man gör det. När ens liv är som mörkast och svårast reser man sig upp och når sitt mål. Många frågar mig hur jag klarar mig genom vardagen. Hur jag mådde. Hur jag klarade av skolan, att komma igång med plugget igen. Faktum är att det är svårt för mig att minnas hur jag tog mig igenom det svåraste stunderna. Caroline var en stor del utav mitt liv och min vardag och helt plötsligt försvinner en del utav pusslet och allt rasar ihop. Att jag nu kan kolla på foton och inse att jag aldrig mer kommer kunna ta fler foton eller att jag aldrig mer kommer att få röra vid henne eller höra hennes röst. Kommer aldrig kunna skämta med henne på vårt sätt. Allt försvinner och blir ett minne.
 
Men efter att gått igenom en sådan här tragisk händelse så ser man ljusare på saker. Och man uppskattar saker mer. Jag är glad att jag fick den tiden jag fick med Caroline. Jag fick tre timmar ensam med henne på thairestaurangen i Arkaden. Vi snackade om ALLT. Senare träffade vi Ulrika samma kväll och vi spenderade kvällen ihop med att kika på film. Jag fick min kram innan jag klev av bussen, jag trodde aldrig i hela mitt liv att det var den sista gången jag kände av hennes närhet. Hennes värme, hennes vackra ögon, fina leende och små händer. Men jag är tacksam över den fina vänskapen vi hade och att hon nu i efterhand nämner att vi var dom två som betydde mest värmer så mycket i mitt hjärta. Jag och Ulrika var dom två som stod Caroline närmast. Jag är så oerhört tacksam för allt Caroline gav mig. Jag har förlåtit henne och jag lägger mina tankar på att hon mår bättre där hon är nu. Där hon passar in bland änglarna. För det var lite det som var problemet att var hon än gjorde, så passade hon inte riktigt in. Hon hittade inte riktigt sin plats. Men nu är hon med änglarna, där hon hör hemma även om jag över hela mitt hjärta skulle vilja ha henne här hos mig. Men jag kommer vara evigt tacksam för den tiden och den vackra vänskapen vi delade.
 
Vänner, familj och kärlek
En sak kan jag säga efter denna händelsen att jag har dom absolut finaste människorna runt omkring mig. Jag har en underbar familj, jag har fantastiska bästa vänner, fina vänner. Jag har även en helt otroligt fin släkt och stöttande klasskamrater. Lärare som har förståt smärtan som jag har burit på och sist men inte minst min kärlek - Fredrik.  Om det inte vore för någon utav dessa, speciellt mina vänner, familj eller Fredrik hade jag aldrig stått såhär stadigt som jag gör idag. Dom fick mig att resa mig upp, att hitta glädje och hopp bland dom mörkaste dagarna i mitt liv.  Jag är lyckligt lottad och riktigt stolt över alla mina fantastiska vänner jag har runt omkring mig. Det är inte lätt för folk i omgivningen att veta vad man ska säga eller hur man ska uppföra sig. Men alla gjorde sitt bästa och alla lyckades på sitt sätt. Jag är evigt tacksam till er alla.
 
Det finns så många jag vill tacka. 
Ulrika är den som jag delat detta med och jag kommer aldrig kunna tacka henne tillräckligt för vad hon har gjort för mig. Jag hoppas att våran vänskap kommer hålla livet ut, jag älskar henne så mycket!
Bella, Amanda, Magnum har funnits där för mig så mycket! Jag älskar dom över hela mitt hjärta och deras betydelse för mig är ofantligt stor. Jag har Issa, Linnea, Julia, Jossi och Jennie som har stöttat mig mycket och lyssnat på mig. Jag har extremt fina klasskompisar som har stöttat mig, det har varit så otroligt skönt att få dela med mig utav en sådan här händelse till vissa i klassen. Skolan har ju varit ett stort steg efter att Caroline dog och att ha sådana fina människor i sin klass är guld värt. Jag har en familj som alltid stöttar mig, dom har varit en stor roll i mitt liv och jag kommer nog aldrig kunna tacka dom på det sättet jag vill. Desamma gäller min släkt, min farmor som har lyssnat och givit mig råd. 
 
Sedan finns det en plats dit jag alltid vill till när jag mår som sämst. Där ett lugn skapas i hela min kropp och där såren läker som allra bäst. Där jag får träffa dom absolut vackraste personerna som stod Caroline närmast. Stället jag älskar att besöka är Carolines hus. Där jag får träffa hennes underbara mamma Affi och hennes lillebror Hampus som är så otroligt stark. En förebild till många, en 13 åring som inte har haft det så lätt men ändå valt att fortsätta och att kämpa för Caroline. En ljusstryka som inspirerar.
 
Och till sist men ABSOLUT inte minst. Min prins.
- Fredrik, jag vet att du kommer att läsa detta. Jag vill förtydliga för dig hur mycket jag älskar dig och hur mycket du betyder för mig. Det finns inte ord på detta språket som någonsin kommer att förklara den kärlek och känslor jag har för dig. Din betydelse är oändlig och det du gjort för mig är något som jag aldrig kommer kunna tacka dig för tillräckligt. Precis som mina vänner har du ställt upp för mig när jag mådde som sämst. När jag inte såg några positiva utgångar. 
 
Den 12 mars började vi snacka igen och jag kommer vara ständigt tacksam för det. För mitt i allt, två veckor efter Carolines död skriver killen till mig som jag innerst inne verkligen vill ha. Men oj vad det gick fel från början, tack tack tack att vi fick en chans till och att vi kunde börja om från början. 
Resan tillsammans med dig har varit en dröm, så overkligt. Jag tänker inte dela med mig utav våran kärlekshistoria men jag vet att jag inte längre behöver drömma om det jag vill ha för det jag vill ha har jag redan framför mig. Varenda dag. Mina drömmar om dig blev sanna. Den platsen du har i mitt hjärta får mig att resa mig. Att du är en del utav mitt liv är något så underbart. Att en kille dök upp i mitt liv under den jobbigaste perioden var ofattbart. 
 
Han är mitt mirakel. 
- Fredrik, jag älskar dig så ofattbart mycket. Och utan dig vet jag inte vad jag hade gjort. ♥

Hejdå sommaren

 
 
 

Sunday


Heej på er, jag mår mycket bättre efter denna helgen! 
Igår vaknade jag upp brevid min prins efter en jobbig natt, kände redan att jag mådde bättre efter fredagen då jag fick pratat massor med mina tjejer hela kvällen. Att avsluta dagen med Fredrik, men även påbörja lördagen gjorde mycket bra också! 
Igår på dagen gjorde jag inte så mycket, jag handlade med mina föräldrar och tog det bara lugnt. Men vid åtta tiden tog jag, Magnum Linnea, Julia och Jossi bussen in för att ta en kvällsfika. Det var riktigt mysigt! Vi satt med varsin varm dryck ute på en uteservering även om det är September.. Senare mot kvällen träffade vi Daniel och hans hockeykompisar på andralång, där satt vi och tog några glas tills det var dags att dra hem. Var hemma vid 2 och hade haft en riktigt bra lördagskväll!
 
Idag ska jag bara plugga, har en debatt i engelskan och en uppgift i psykologin som jag vill börja på..
Min helg har i alla fall varit bra även om jag inte mått helt okej. Det är viktigt att omringa sig kring sina älskade när man mår såhär. Sysselsätta sig och inte tänka för mycket, om man vill tänka och prata så ska man inte vara själv. Då leder det inte till något bra..  Jag kommer idag skriva ett inlägg om Caroline, så att ni får lite mer om händelsen. Känner att jag behöver skriva av mig även om jag pratat så extremt mycket om detta denna helgen.♥

Sjukanmäld för dagen


Hej, efter att sjukanmält mig för dagen stannade jag hemma och tog det lugnt. Vid lunchtid kom Bella till mig, vi lagade jätte god lunch och pratade en massor vilket var behövligt!

Vid 8 träffade jag Magnum, Issa, Jennie, Julia och Linnea. SÅ behövligt och så skönt, vi åt massa gott och det var så skönt att få prata! Nu är jag hos Fredrik och ska sova här! Imorgon väntas lite planer men mer om de imorgon.
Ni får förstå att jag inte prioriterar bloggen när jag mår som jag mår! Trodde aldrig jag skulle må såhär igen men nu gör jag de och jag kommer klara mig igenom det. Det känner jag redan efter denna dagen!
Sov så gott allesammans, puss!

Jobbig dag

Hej, har haft en riktigt jobbig dag idag så jag återkommer med bloggandet imorgon! Det var 7 månader sedan Caroline dog igår så det har varit en psykiskt jobbig dag som jag faktiskt behövt kämpa mig igenom.. 
Fick ett underbart bemötande av min älskade pojkvän när jag mådde som sämst förut, han hade köpt gott till mig och skrivit lappen ni ser ovan. Tänk att en person kan få en att må så bra. Jag vill tacka Fredrik men även mina fantastiskt fina vänner som stöttar mig oavsett. Ni får mig att fortsätta kämpa för dagar som dessa när man mår som sämst. Ni påminner mig om att det finns ljus, lycka, kärlek och glädje även om det är extremt svårt att se allt detta när man mår som sämst. Men NI hjälper mig och det kommer jag vara evigt tacksam för tills jag förenas med Caroline  i himmelen bland änglarna!
Ta hand om varandra och ta inget för givet!

Skoldagen är över


Heej, nu är jag påväg mot öarna! Där väntas en mysig kväll tillsammans med Magnum, tacos står på menyn och det ska bli så gott för jag är så hungrig! 
Skoldagen har varit helt okej, hade ett seminarium som gick jätte bra!
Imorgon väntas skolfoto och en kort skoldag! Puss!

Tisdag


Hej, är på väg mot skolan för att jobba med min FEK uppgift tillsammans med min grupp. Vi börjar halv ett egentligen me behöver jobba lite extra!

Idag går jag från ett till fem, sedan ska jag ta mig ut till öarna för att träffa Magnum. Ska spendera natten där vilket ska bli jätte kul, hon går på Öckerö gymnasium därav bor hon där ute på veckodagarna! Tror att min tisdag kommer bli jätte bra, hoppas ni känner desamma! Puss!

Back?

Heej, nu är jag tillbaka från en ritkigt bra helg! Fredagen spenderades tillsammans med Amanda och Isabella, vi hade myskväll hos mig med massa prat. Det var jätte skönt, vid elva kom Fredrik och hämtade mig. Min privata taxi, väldigt skönt att han har körkort faktiskt! Något jag borde ta tag i strax eftersom att jag fyller 18 om mindre än en månad.. 
Bortsett från fredagen så var jag i Jönköping tillsammans med Fredrik och hans familj. Hans bror spelade SM i Paintball så vid fem steg vi upp på morgonen för att se han spela. Paintball är en riktigt spännande sport faktiskt, man ser det mest som en rolig grej som man själv kan göra någon gång med vännerna men att man tävlade i det visste jag inte.. Det var i alla fall riktigt kul och spännnade, vid 5 var vi hemma igen och då tog vi det bara lugnt resten av kvällen. Åt middag, duschade, pluggade, vilade och avslutade kvällen i sängen tillsammans med en film som vi somnade till. På söndagen åt vi frukost och pluggade dagen ut. Innan 8 kom mamma och hämtade mig. Hade en riktigt bra helg, älskar att få spendera tid med både vänner och pojkvän samtidigt som man kan få in skolan lite. Det är mycket plugg nu men det klarar vi alla av, eller hur?
Känner mig lite höstpeppad och har mycket att blogga om.. En ny bloggdesign planeras och många inlägg ska jag försöka fixa vid sidan av allt annat i livet just nu. Hoppas ni har haft en bra helg och att eran vecka blir toppen. Det är inte långt kvar till höstlov, håll ut ♥

Det finns något vackert i allt

 
 

Helgens små planer hitintills


Gårdagens lunchdejt! 

Heej, då var det äntligen fredag! Veckorna rullar på, bokstavligt.. Det går hur fort som helst! Gårdagen var riktigt bra faktiskt. Vaknade upp brevid min kärlek, åt god lunch och fick massa plugg gjort dessutom! Idag väntar en kort skoldag med två timmar lektion och sedan ska jag hem och plugga vidare. Kvällens planer blir att träffa tjejerna i klassen hemma hos Emelie! Vi ska ha en liten myskväll. Imorgon väntas Jönköping tillsammans med Fredrik och hans familj! Detta kommer nog bli en bra helg trots allt plugg som behöver göras.. Hoppas ni får en fin fredag!  

Friday inspo

Sushi

Heeejsan, min dag har varit lite upp och ner.. Efter en riktigt mysig kväll med min kärlek, Lisa, Simon och Gillis framför Paradise Hotel och tacos vaknade jag upp med ett mindre bra humör.. Mådde illa och hade huvudvärk. Skippade första och sista lektionen för att jag mådde så dåligt, men nu mår jag så mycket bättre! 
Igår var ju jag och Ulrika och handlade innan jag åkte in till stan tillsammans med Fredrik.. Vi handlade ingredienser till sushi som vi lagade idag hemma hos Caroline. Jätte mysigt att sitta ute på altanen tillsammans med Affi och Hampus, jag och Ulrika bjöd på sushi som sagt och det var så otroligt gott va? Jätte kul att göra egen sushi, rekommenderar!!! Nu ska jag sova, tror det eller ej.. Klockan är nio men jag ska sova, som jag längtat! Dröm sött!

Måndag all over again


Heej! Haft en bra helg? Det har jag återigen haft i alla fall! Har i stort sett spenderat hela helgen med min kärlek vilket har varit helt underbart! På lördagen var vi på krök med massa trevliga människor, det var jätte mysigt och trevligt. På söndagen slappade vi bara, låg ute i solen med täcke och bara myste bort dagen. 

Idag är det måndag och denna dagen har man bara hört om massa politik... Bortsett från allt snack har dagen varit bra, varit grymt trött men det är ju bara normalt... Det är ju ens livsstil att vara trött nu för tiden! 
Nu är jag i alla fall påväg mot Ica, ska handla tillsammans med Ulrika inför morgon dagens planer. Mer om det imorgon, efter det ska jag åka in till stan och sova där tillsammans med Fredrik hos Simon. Ska bli kul att träffa Simon och Lisa igen, super mysigt när vi övernattar i stan också!
Ni får ha en toppen bra kväll, puss!

LunchdejtHejsan, haft en jätte bra fredag! Lunchade med Bella i trädgårdsföreningen och sedan strosade vi runt i butiker, hittade en kappa jag ville ha!
Nu däremot ska jag äta massa gott tillsammans med Fredrik och kika på film! Hoppas ni får en bra fredagskväll!

Efterlängtade helg

Gårdagens mys!

Godmorgon! Hur mår ni? Hoppas ni mår toppen för det är ändå fredag och vi har en hel helg framför oss!

Börjar halv 3 idag vilket är underbart! Är påväg in till stan för att luncha med Bella, hoppas på sushi eller något liknande i solen. Så underbart väder och även om det är september så har jag kjol, känns lite märkligt men man får passa på medans man kan! 
Men nu ska jag kliva av bussen och träffa min bästis och pojkvän! Hoppas ni får en toppen fin fredag!

Onsdag

God kväll, ett tag sedan? Aa, bloggsuget stannar inte riktigt kvar tycker jag.. 
Det var i alla fall måndag igår, då min fina syster Saga gyllde 16 år! Herregud vad tiden ska gå fort då, hon kommer ju alltid vara min lilla lilla syster men 16? Var inte jag 16 för inte så längesedan? - Jo!
I alla fall, firade henne med middag, tårta och presenter. Hon blev jätte nöjd över din födelsedag vilket glädjer mig jätte mycket! I samband med hennes dag träffade jag även Magnum, vi åkte till graven där hon inte hade varit, där satt vi och pratade en bra stund tills vi bestämde att vi kunde övernatta i farmor & farfars hus (dom är fortfarande i Alicante), men det blev inte som vi hade tänkt.. Tänker inte berätta detaljerat vad som hände men efter några riktigt obehagliga grejer bestämde vi oss istället för att övernatta hos henne istället. Vi bäddade ner oss och kikade på ph och pratade massor, länge sedan jag och Magnum fick egen tid ihop så det var super mys! 
Bella bjöd på frukost!

På morgonen  åkte hon till skolan medans jag åkte till Bella och blev bjuden på frukost, super mys!! Åkte sedan till skolan och avslutade min tisdag tillsammans med min prins!
Idag däremot har det varit en helt normal onsdag. Nu ska jag plugga lite FEK (företagsekonomi) och sedan kolla på Paradise Hotel, själv för första gången.. Man blir ju inte lagom sällskapssjuk när man sover borta varje natt..

Kräftskiva

 
Heej! Mår ni fint? Jag mår toppen men är väldigt trött, men det är det värt det för jag har haft en bra helg, igen! Det gör så mycket när man spenderar sin lediga tid med pojkvän, vänner och familj och tar vara på tiden. Har haft fullt upp med planer varenda helg nu och alla slutar likadant - toppen!
När jag hade åkt från farmor och farfar förut vilade jag mig lite för att sedan förbereda inför en liten kräftskiva här hemma.. Morfar fyller nämligen 80 år idag och i kombination med att vi inte haft någon kräftskiva än så firade vi honom med skaldjur och tårta! Hade en jätte mysig eftermiddag med släkten men nu ska jag bara luta mig tillbaka och kika på någon film eller något likdande. Kommer somna tidigt ikväll känner jag på mig och en lång sovmorgon väntar då jag börjar 2 imorgon.. 
Hoppas ni har haft en toppen bra helg, puss & kram ♥

Min kärlekGodmorgon! Hade ni en bra lördag? Jag hade en sådan bra dag! Efter att jag och Bella hade ätit pannkakor ute på altanen hos farmor & farfar njöt vi utav det underbara vädret. Gick ner till en damm som ligger alldeles vid huset och fotade lite, hur härligt och skönt som helst var det! Vid sex var jag hemma och hämtade den sista packningen innan jag åkte tillbaka till huset och fixade lite! Mötte upp Fredrik på Ica och handlade mat till vår middag, det var så underbart mysigt och gott!! Kunde inte haft en bättre kväll. Vi lagade en wok med kyckling, nudlar och grönsaker. Det var jätte kul att laga mat ihop även om det var Fredrik som stod för det mesta.. Sådan wifey är han, man kan tro att han är tjejen i förhållandet ibland! 
Vi hade i alla fall en fantastiskt bra kväll, nu är jag dock själv i huset och ska städa innan jag åker hem för att fira morfar med kräftskiva! Skriver sen, puss!

Tacofredag


Godmorgon! Hur mår ni? Jag mår jättebra, kom precis hem från att spenderat natten hos Fredrik! Men bortsett från det så hade jag en riktigt bra fredag, åkte ju till Julias lägenhet i långedrag och hade tacofredag med alla tjejerna! Robin kom lite senare in på kvällen vilket var roligt, kul att en festresa kan leda till en sådan här fin grej mellan Julia och Robin, men även en vänskap mellan mig, issa och Amanda! Senare på kvällen drog vi till stan och tog ett glas innan vi alla åkte hem!

Idag ska jag hem till farmor & farfar för att städa lite inför kvällens middag med min prins! Medans farmor och farfar är i sin lägenhet i Alicante ska jag bo där i veckan! Ikväll ska jag och Fredrik handla och laga middag ihop, ska bli så mysigt va? Men innan det blir det pannkakslunch tillsammans med Bella!

HELG


Äntligen helg!! Visst är det underbart?
Har haft en bra start på min fredag med två timmar i skolan och sen lunch. Mötte sedan upp Bella för att åka tillsammans hem. Nu däremot är jag påväg till långedrag tillsammans med Jennie och Jossi för att äta tacos hemma hos Julia! Hela bunten av tjejer kommer vara där pluss Robin (från magaluf) och Gabriella. (Julias vän)
Det blir tacofredag vilket är riktigt behövligt en kväll som denna, ska senare ikväll sova hos min prins!
Hoppas ni får en grym fredag, puss!

Torsdagen

Heej, hade ni en bra torsdag? Det hade jag, speciellt när man vet att det är fredag imorgon och att man har en toppen helg framför sig! Precis fått lite läxor gjort och jag känner mig redo inför helg. Inget speciellt hände i skolan idag, jag och tjejerna satt oss nere vid kanalen och åt lunch vilket var super skönt. Sommarkänsla all over again! Riktigt härligt om ni frågar mig.. Även om jag ser fram emot hösten väldigt mycket är det skönt med lite värme nu i fina September! Hoppas ni har haft en bra dag i alla fall, nu ska jag hjälpa Bella med hennes nya bloggdesign! Puss♥
 

07:42


Vill önska er en toppen fin torsdag! Imorgon är det redan fredag så håll ut! Kramar till er!

Grey fall

Grey fall

Värme och sol

Hejsan! Vilken värme vi har? Det trodde man aldrig för några veckor sedan att solen skulle komma tillbaka! Helt underbart! Vid lunch satte jag mig tillsammans med Olivia och Julia vid kanalen tillsammans med lite gott! Jätte gott att sitta i solen och avnjuta glass och godis i värmen. Efter skolan mötte jag upp Bella, Fredrik och Jacob i deras skola! Väntade tills dom slutade och sen åkte vi hem tillsammans! Nu är jag själv hemma och ska strax åka till Ulrika! 
Senare ikväll blir det plugg.. Hoppas ni får en toppen bra fortsatt onsdag, puss!

Sensommar


Godkväll! Har ni haft en bra dag? Jag har haft en helt okej tisdag, varit väldigt trött och känner mig sjuk.. Ska besöka vårdcentralen i veckan för detta håller inte att ha feber i omgångar och må såhär.. 
Lunchade i alla fall tillsammans med Anja och Mikalea idag! Jätte mysigt och gott med sushi, efter lunchen satte vi oss ute på condecos uteservering i värmen tillsammans med Julia, Olivia och Kumba. Det var sådan härlig värme och det kändes verkligen som sommar!

Nu ska jag sova så att jag blir av med febern! Imorgon är det redan mitten av veckan vilket är skönt! Ser framemot helgen! Godnatt!

Ny dag, vecka och månad


Heej! Det är första dagen på en ny vecka men även första dagen på en nu månad - September! Ser framemot mysiga långpromenader i en färgglad skog, varm choklad, fika i stan, stickat, uggs och självklart min födelsedag i Oktober! 

Jag har haft en bra dag för att vara måndag, försov mig i morse men det gjorde inget för jag fick en bra morgon i alla fall. Vid lunch åt jag Anja och Rebecka i arkaden, vi unnande oss lite god thaimat. Vid halv 3 var jag hemma och sedan dess har jag bara fixat lite med Bellas blogg och vilat mig lite!
Senare väntas gym med Issa och myskväll med min pojkvän!

RSS 2.0