Sista inlämningen klar!!

ÄNTLIGEN KLAR, 11 SIDOR, 3321 ORD.
Ja nu är jag äntligen klar, det var ett sista arbete i ettan på Jensen Gymnasium everrr! Kan inte fatta att snart har det gått ett år, helt otroligt!! N är skolan typ över, resten av dagarna så ska vi ha projektarbeten, där vi gör saker för välgörenhet tex! Nu ska jag faktiskt sova, imorgon börjar vi ett med våran projektdag!

Blå topp & svart kjol

Nu drar jag mig mot skolan, ska köpa med mig lite fika till skolan för att ha en lektion.. Ja det är ganska onödigt men det är ju som sagt en viktig historia lektion och jag behöver hjälp med att avsluta min uppsats! Ha en fin torsdag, och njut av det varma vädret!

Underbar start

God morgon! Eftersom att jag bara en lektion idag som startar halv 4, puuh så har jag göttat mig i solen hela morgonen men en skål med bär och frukt! Sådana här dagar ska man ta vara på, verkligen! Nu ska jag äntligen försöka avsluta mitt arbete i historian så blir jag av med det! Men annars är allt bra och nästa vecka slutar jag skolan, det ska bli så otroligt skönt! Ha en super fin och bra dag!

Para para paradise

Ta mig tillbaka till paradiset, snälla? Då var allt perfekt!!
 
Ja tänkte bjuda på mobilbilder från Cypern imorgon eller i helgen så får ni fler bilder från paradiset! Alla förtjänar verkligen en underbar resa till något fantastiskt land! Då var allt bra i Cypern. Ingen skola, inga problem och jag väntade på att Peace & Love skulle närma sig..
 
Nu är jag strax klar med mitt arbete, jag ska skriva mer imorgon och kommer defenitivt bli klar imorgon bitti eller på Historia lektionen. Imorgon har vi bara en lektion, Historia! Så gött!  Nu ska jag sova, skriver imorgon bitti! 
Puss & kram!!

Sometimes all you need is music

 
 
 
 

Wonderful.....


Barbent oavsett väder

TOPP: JC // KJOL: H&M // SKOR: TOMS // RAYBAN

En egobild & ett brett smile

Hola! Ja som ni kanske har märkt, jag är inte i skolan. För er som inte vet så har jag halvdagar & tidiga-sena veckor. Denna veckan börjar jag sent, och idag börjar jag 13:25 med matte, fast då ska vi ha arbetspass istället eftersom att vissa har NP muntligt. Så min dag kommer vara rätt så okej, först ett arbetspass sedan mitt NP svenska tal och till slut ett muntligt matte NP. Roolig dag..... Ikväll måste jag verkligen skriva klart min uppsats som ska vara inlämnad imorgon kväll, lite panik där faktiskt men jag har tid att skriva imorgon också!
Ha en toppen bra onsdag, håll ut det är snart sommarlov!

Look fab on the beach

Beach 2013Om någon av er funderar kring vart dom kommer ifrån så är det bara att fråga!

The fifth season

God morgon! Idag känns det bättre i magen ska ni veta, jag får väl bara acceptera att det inte blir någon festival men jag kommer säkert ha en bra sommar i alla fall!!
På bilden ovan ser ni bilder från True Blood säsong 5 som släpps på dvd idag!! Det är en tradition (ja jag har många traditioner) för mig att jag köper på relese datumet, men vi får se.. Jag tror jag väntar ett tag, om jag köper nu kommer mitt studiebigrad (mestadels) poff försvinna haha! Men eftersom att jag slutar skolan nästa vecka kanske jag kan önska mig en liten present! HÄR hittar ni dvd online på cdon.com jag vet även att ni kan köpa den hos Movieline i butik, oftast får man en poster också! Nu ska jag små plugga lite etfersom att jag börjar 13:25, göttt!

Fuckk you

Ja ni vet säkert alla vad det är som har hänt, och min dag gar varit helt otroligt dålig på grund av detta. För er som inte vet så har Peace & Love gått i konkurs och festivalen är inställd. När jag fick reda på detta imorse, har det varit en klump i min mage tills nu. Jag tror fortfarande inte att detta är sant, väntar fortfarande på att dom ska skriva att allt löste sig och att alla är välkommna igen den 25 Juni. Detta var sommarens höjdpunkt tillsammans med Caroline, och inte för att dra uppmärksamhet men när vi sågs idag blev det gråtkalas. Detta var verkligen en overklig händelse,. Och nej ingen har dött, men detta var något som vi hade taggat och väntat inför . Hela upplevelsen att resa tillsammans, själva. Träffa nytt folk, äta god mat, tälta, lyssna på musik hela nätterna under stjärnorna och framför allt alla artister och band som vi nu missar. Denna festivalen skulle bettyt jätte mycket för mig, eftersom att musik betyder mycket för mig.
 
Nu hoppas vi innerligt att vi får tillbaka våra pengar, vilket är mycket pengar. Sedan vet jag inte hur planerna blir i sommar, känns som om jag kommer få en riktigt dålig sommar. Men det är väl bara idag jag tänker så.
Jag funderar på att gå och se Håkan på Slottsskogsvallen den 8 Juni med Amanda (Magnum) och några andra bekanta. För håkan vill jag jätte gärna se. Hoppas ni har haft en bra dag i alla fall, hoppas min dag imorgon blir bra! Förlåt för ett långt och lite deppigt inlägg, men jag vill att ni ska veta hur jag mår, känner och tycker.
 
Godnatt och sov såå gott, jag hoppas ni förstår!

Here we go again!


FOREVERR

Forever
 Med denna riktigt snygga outfit säger jag godnatt! ♥

Mondayy

Kanske årets skolavslutnings klänning, vem vet?

Måndag måndag måndag! 
Ja den började väl sådär, mestadels av morgonen var jag sur på allt och ingenting antagligen för att jag inte hade fått i mig någon frukost haha. Tänk att ett mål kan vara så viktigt?
Jag har haft en helt okej dag, för att vara en måndag. Vi har i stort sett bara haft arbetspass och jag har fått rätt så mycket gjort, två arbeten är klara - engelska & idrott! Så grymt skönt, nu har jag bara en fet uppsats som ska skrivas! Efter skolan besökte jag biblioteket för att låna böcker, nu har jag två. Ska använda dom till mitt arbete! Nu måste jag börja med skrivandet, skriver mer sedan! Puss & kram!

Äntligen tillbaka!!


Chocolate

Herregud jag kan inte förstå att jag står och bakar såhär tidigt på morgonen egentligen, brukar ju gå upp och äta frukost vid denna tiden! Men jag kan tycka att det är med lönsamt att gå upp lite tidgare så får man en längre dag! Nu har jag hunnit göra så mycket redan och klockan är bara 12! 
Nu är kakan i ugnen och det ser ut som om den kommer bli perfekt! Ska vispa grädde och ha fruktsallad till ikväll!

Great start

God morgon! Jag gick upp vid halv 8 tiden för att förbereda inför frukosten. Jag kokade ägg, skivade frukt, grönsaker och skinka. Det blev en lyckad frukost och min mamma blev jätte glad! Saga hjälpte även till, hon plockade jätte fina blommor! Nu ska jag strax baka så att kakan blir perfekt tills i eftermiddag, sedan ska jag till gymmet (äntligen) med Jennifer! Ikväll blir det grill, det ska bli super mysigt! Nu ska jag klä på mig och göra mig redo inför dagen! 

Min lilla kväll!


Flower power


Tips!

Morsdag
Heejsan! Jag vet att det kan vara svårt att hitta bra presenter till sin mamma i morsdag present så jag gjorde ett collage av inspriation! Det är allt från inredning, smink, smycken, blommor, spa & kroppsprodukter! Jag själv ska laga middag och efterätt som jag skrev förut och köpa blommor! Hoppas ni för något fint till era mammor!

Making plans

God morgon! Vaknade vid 9 idag och var faktiskt ovanligt pigg, gick upp och åt frukost med familjen och nu sitter jag här och planerar inför morgon dagen! Eftersom att det är morsdag imorgon så jag planera en riktigt god frukost,middag och efterrätt. Jag ska även kila iväg och köpa blommor sedan, älskar att planera sådana här speciella dagar, speciellt till min mamma!

#FOODISLIFE

God kväll! Jag har haft en jätte mysig kväll tillsammans med min familj & Isabella! Först träffades jag och Isabella och plugga lite, äntligen är min svenska klar!! Vid middagstid gick hon hem och då startade vi grillen här hemma! Vi åt god grillad mat och sedan glass! Vid 10 gick jag en promenad med Isabella i området, men nu är jag hemma och ska strax sova eftersom att jag vill ha en lång sömn inatt! Jag har haft en jätte bra & mysig fredag, imorgon blir det plugg! Dröm sött, godnatt! ♥

Fredagsplugg


Everything turn out okey

TOPP: MONKI // KJOL: GINA TRICOT // HALSBAND: LINDEX (?) // + TOMS & RAYBAN
 
Heejsan friendos! Idag har det varit super skönt väder, fast alla har klagat på att det är kallt utom jag haha! Tog på mig kjol i alla fall och en stickad tröja i fall att det skulle bli lite kyligt! Jag har haft en riktigt chill fredag, man kan säga att vi hade arbetspass hela dagen från 8-12, så vi satt med datorerna heela dan! Fick gjort en del av min svenska, vilket är grymt skönt, har en liten del kvar! Sedan fick jag reda på att jag inte behövde göra min Psykolgi, vilket också var awesoome! Nu har jag bara historia kvar att göra nu i helgen, jippii!
 
Ja, jag skulle till gymmet idag men Jennifer kunde inte så jag struntade i det också, behöver min lilla motivation girl för att gymma faktiskt! Istället ska jag och Bella träffas i kväll och götta oss! Skriver mer sen, pözz

Utmanar vädret


We've the weekends

Hej! Har avslutat min kväll med gråtkalas framför The Notebook, alltid lika sorligt och kärleksfullt! Jag har valt att analysera en kärleksbok och en kärleksfilm i svenskan! Imorgon är det fredag, vilket som är grymt skönt! Efter skolan ska jag äntligen ta mig tillbaka till gymmet, det är på tiden att jag drar mig dit! Jag antar att jag drar med mig Jennifer! Hoppas ni har haft en bra vecka och att eran helg blir toppen!!

Get to know me

1. Hur gammal är du om fem år? 22
2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Jennifer
3. Hur lång är du? Jag är 170 cm
4. Vilken är den senaste filmen du sett? Dont know, men senaste serien var TB
5. Vem ringde du senast? Min mamma
6. Vem ringde dig senast? Amanda
7. Hur löd det senaste sms:et du fick? Jag det hade jag ♥♥♥
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Sms:a är bekvämare men om man verkligen ska prata om något viktigt eller om det ska gå fort så föredrar jag att ringa personen
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Gifta
10. När såg du senast din mamma? För 5 minuter sedan
11. Vilken ögonfärg har du? Blå
12. När vaknade du i dag? Halv 7
13. Vilken är din favoritjulsång? All I want for christmas is you - Mariah Carey
14. Vilken är din favoritplats? Mitt rum, min säng
15. Vilken plats föredrar du minst? Mörka äckliga platser haha, eller när det är kallt typ
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Det är inte riktigt planerat, men kanske Spanien!
17. Vad skrämde dig om natten som barn? Om det fanns någon under sängen haha
18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? Jennifer kan få mig att skratta ordentligt
19. Hur stor är din säng? Aaah vet inte, lagom för mig haha!
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Nja, ganska jobbigt att sova med "pyjamas" på sig
22. Hur många kuddar har du i sängen? Totalt? 4 tror jag!
23. Hur många landskap har du bott i? Ett
24. Vilka städer har du bott i? Bara Götet
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Inte barfota, men strumpor jaa
26. Är du social? Ja det är jag väl, men det beror på hur jag mår
27. Vilken är din favoritglass? Choklad & Mango sorbet
28. Vilken är din favoritefterrätt? Kladdkaka eller massa frukt
29. Tycker du om kinamat? Haha skulle kunna leva på de!
30. Tycker du om kaffe? Noo, vill inte ha gula tänder!
31. Vad dricker du till frukost? Juice eller mjölk
32. Sover du på någon särskild sida? Ligger på min högra sida eller på mage
33. Kan du spela poker? Haha suger på poker
34. Tycker du om att mysa/kela? Ohjaaa
35. Är du en beroendemänniska? Oftast!
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Ne, men Foki har haha
37. Vill du ha barn? Ja, max 2
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska & Spanska
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej, vill verkligen inte heller
40. Föredrar du havet eller en bassäng? Havet, fast då ska det vara "fint" vatten
41. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder oftast haha
42. Äger du dyrbara smycken? Jag har en hel del silver men använder dom inte
43. Vilket är ditt favoritprogram på tv? OTH eller TB om det räknas?
44. Kan du rulla med tungan? Wtf hur gör man de?
45. Vem är den roligaste människan du känner? Mina vänner får mig att skratta, men jag gillar min egna humor också hahaha
46. Sover du med gosedjur? Njae, men jag har en Nalle. Men min katt ligger oftast i sängen 
47. Vad har du för ringsignal? Tror jag har Marimba
48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Ja
49. Vad har du närmast dig just nu som är rött? Ingenting 
50. Flirtar du mycket? Nope
51. Kan du byta olja på bilen? Nej det tror jag inte, men på moppe kan jag
52. Har du fått fortkörningsböter någon gång? Neej, min moppe går inte sååå fort
53. Vilken var den senaste boken du läste? Hatar böcker, så den senaste var typ på högstadiet som jag verkligen läste ut. Jag var tvungen...
54. Läser du dagstidningen? Nej
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nope
56. Dansar du i bilen? Nope
57. Vilken radiostation lyssnade du till senast? NRJ
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Krafsade? No idea.
59. När var du i kyrkan senast? Min konfirmation!
60. Vem var din favoritlärare på högstadiet? Min No och Matte lärare Per
61. Hur länge har du campat som längst i ett tält? 2-4 nätter
62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig? Mina vänner
63. Vad lyssnar du på just nu? Mirrors med Justin
64. Har du varit med i tidningen? Ja
65. Vad är det konstigaste du ätit? Sniglar & grodor, fast jag har aldrig smakat bara luktat haha
66. Vem såg dig naken senast? Minns inte
67. Vad är det för färg på din tandborste? Vit/rosa
68. Hur imponerar man på dig? Vara sig själv är viktigt och social, hatar människor som inte pratar
69. Vem ringer du när du är arg/ledsen? Vännerna
70. Har du någon piercing? Öronen och i naveln
71. Din största vinst? Vinner aldrig något haha
72. Civilstånd? Singel
73. Vilka hemsidor besöker du dagligen? Bloggar bara
74. Är du fåfäng? Njaa
75. Ångrar du någonting du gjort? Det finns saker jaa
76. Hur gammal är din pappa? 49
77. Vilket är ditt drömjobb? Hjälpa människor typ
78. Finns det något du verkligen skulle vilja göra men inte haft tillfälle, tid eller råd till? Haha det finns många drömmar i mitt huvud
79. Vad har du haft för husdjur? Jag har haft två hundar, nu i nuläget har jag en hund och 3 katter
80. Berätta tre saker som dina läsare antagligen inte vet om dig? Jag får jätte lätt skuldkänslor, jag har varit kär i en och samma kille (inte längre) i nästan 3-4 år, jag är jätte kräsen när det gäller mat
81. Svär du ofta? Ganska, det blir tyvärr värre
82. Sverige när det är som bäst? Sommaren!
83. Kan du åka slalom? Nope
84. Vad har du ätit i dag? Thai/sushi, frukt & bär och frukost
85. Vad har du för utbildning? Samhäll/beteende
86. Vilken kroppsdel är du mest nöjd med? Ansiktet, gillar mina läppar faktiskt
87. Vilken kroppsdel är du minst nöjd med? Vill inte dra åt mig någon uppmärksamhet, men det finns komplex ja
88. Vilken är din bästa egenskap? Jag tror jag är rätt på omtänksam, vill att alla ska må bra innan jag kan ta det lugnt själv
89. Vilken är din sämsta egenskap? Ibland är jag riktigt lätt irriterad, men annars vet jag inte
90. Nämn två historiska personer som intresserar dig? Haha ingen aning
91. Saknar du något? Ohja
92. Är det viktigt att fira födelsedagar? Väldigt!
93. Vad gör dig ledsen? Om något ledsamt sker eller om folk ljuger
94. Vad gör dig glad?Familj, släkt och såklart mina vänner
95. Har du varit gift eller förlovad? Nej, men jag vill gifta mig
96. Vad ska du göra i helgen? Plugga, umgås med min familj (morsdag) och äta grillat hahaha
97. Vad är det knasigaste du gjort? Jag har mina stunder haha
98. Vad har du för laster? ???
99. Vem är din förebild? Vissa vänner, men ingen känd person
100. Vad ska du göra när du svarat klart på alla frågor? Plugga, som vanligt.. Bläää

You're my everything

Ni är två utav mina finaste vänner, obeskrivligt hur mycket jag älskar er mina änglar, ni betyder så mycket!
 
Heejsan mina vänner! Idag hade vi en resursdag, vilket innebär inga lektioner. Vi gick på teater istället, eller ah vi var teatern. Vi fick en situation och så skulle vi fortsätta på den och skapa ett manus. Vilket faktiskt var rätt så kul! Hellre att spela lite skådespeleri istället för matte och sådant trök! Efter två timmar så åt jag och några tjejer från klassen lunch. Vilket var riktigt kul, man ska verkligen ta vara på tiden och umgås med alla egentligen eftersom att vi har redan haft ett år tillsammans!
 
Efter min lunch så åkte jag hem till Jennifer, hon stannade hemma från besöket nämligen. Vi gjorde våran religion uppgift, alltid lika roligt!! Nu är jag hemma och ska strax dra i gång med antingen min histroia, svenska eller psykologi, vad ska jag välja? Tar det som är roligast - inget!! Usch så glad att skolan strax är över, behöver ledighet!! Puss på er, skriver mer sen!

Nu blir det kalas

TOPP: GINA TRICOT // KJOL: VEROMODA // ARMBAND: HEMINI // SKOR: TOMS

Nu ska jag hem till Bella för att fira henne, hon har släktkalas men jag & Amanda kommer i alla fall! Det ska bli mysigt att bekanta sig lite mer med hennes släkt och äta gott! Hoppas ni har haft en bra dag, skriver säkert ikväll efter firandet!!

Grattis till dig vackraste!

Idag är det en väldigt speciell dag, min bästa vän Isabella Hylén fyller hela 17-års! Jag kan inte beskriva med ord hur mycket jag älskar dig Isabella, och hur stolt jag är över dig och hur glad jag är över att ha dig som min bästa vän. Vi har haft en otroligt lång och fin vänskap och jag hoppas verkligen att den fortsätter till livets slut. För jag skulle inte kunna tänka mig ett liv utan dig! Jag hoppas du har haft en toppen fin & bra dag! Jag älskar dig!

Finally it's over

Heejsan! Nu är äntligen alla skriftliga nationella klara, vilket är ett skönt lyft från mina axlar. Jag har varit så spänd över alla prov och nu är det äntligen över. Nu väntas bara alla resultaten!
Idag hade jag som sagt matte, och det gick faktiskt bra, eller ah det kändes bra när jag lämnade salen så jag är faktiskt nöjd med min insats!
 
Valde faktiskt att lägga undan plugget idag, kände att jag inte orkade. Vilade i soffan istället och strax ska jag ut på min dagliga promenad med Jennifer! Eftermiddagens höjdpunkt! Nu ska jag byta om, puss!

Future tattoos


One more skirt with pattern

Ännu en kjol köpt på Gina, men för 99.- istället! Skit snygg och passar till det mesta! Älskar den!
 
Hej igen! Nu ska jag strax förbereda mig inför imorgon, igår kollade jag klart på OTH för andra gången. Nu vet jag inte hur jag ska avsluta min kvällar längre haha! Känner att jag har ett sådant behov nu, att jag måste kolla på en serie varenda kväll innan jag går till sängs, det har blivit en rutin! Nu ska jag strax äta i alla fall, sedan blir det en långdusch.. Får avsluta kvällen med True Blood eller något sånt! För er som är intreserade av True Blood så släpps säsong 5 på dvd den 29 Maj och säsong 6 startar den 16 Juni! TAGGA!! 
 
Ha en fortsatt trevlig söndag, sov så gott & dröm sött!

Black n White

STICKAD TRÖJA: LINDEX // KJOL: GINA TRICOT // SKOR: TOMS

TOMS shoes

Eftersom att traditionen är att köpa ett par Converse varenda år så kände jag för att bryta det mönstret! Jag börjar tröttna på Converse och jag har redan 4 par. Jag jag köpte ett par fina TOMS istället, dom kostar lika mycket som ett par Converse, och mycket finare är dom! 699.- kostar dom och jag köpte dom i en butik som heter Sally Jones som ligger här i Göteborg! Skorna kommer att användas, det kan jag lova!

Pattern skirt

Denna riktgt kina kjolen köpte jag på Gina Tricot för 199.- vilket jag tyckte var riktigt värt! Detta plagg kommer bli en klar favorit i sommar! Denna kjolen och en magtröja, kan ju även använda den i höst med en stickad tröja!

Summer summer summer

Hello! Igår hade jag en jätte mysig kväll, tyvärr vann ju inte Robin men Danmark var också bra! 
Idag är det söndag vilket innebär plugg, alla ettor har Matte NP på tisdag och jag måste bli minst godkänd så vid ett ska jag sätta mig ner med matteboken! Jag hade tänkt att gå ut på en promenad sen också men annars har jag inga andra planer. Veckorna, dagarna går så fort! Det är snart sommarlov vilket innebär Peace & Love, sommarjobb, en massa bad & sol, grillad mat och många mysiga utekvällar med mina fantastiska vänner! Det ska bli skönt att få vara ledig i några månader, vila upp sig och inse allt bra som man har och vad som kan hända!
 
Bjuder på lite nostalgi från åren tillbaka!

En varm lördag med fint sällskap

Hejsan! Jag har haft en jätte bra dag tillsammans med Amanda! Vi började våran lilla dag med lite shopping, jag köpte två kjolar, medans Amanda shoppade på och köpte fyra plagg! Efter att vi hade handlat klart så köpte vi lite go saker som kladdkaka, jordgubbar, risifrutti, kakor och dricka! När vi skulle gå mot parken började det regna så bi hittade ett litet ställe med tak, som lå vid universitetet! Där satte vi oss och fikade! Annorlunda, men kul & mysigt! Samtidigt som vi åt regnade det lite lätt och åskan bullrade. 
 
Nu är jag påväg hem, för att sedan äta grillat och sedan kolla på Eurovision med några vänner som kommer över! Det ska bli mysigt! Kram!

Shopping med Amanda Magnum!


Barbent & en bra dag


Hejsan! Jag har haft en jätte bra dag, en anledning är såklart vädret! Dagen började med lunch vid kanalen som igår, jag & Jennifer har fått dille på sushi haha! Efter vår lunch fick jag köpt mina skor, hur fina som helst ju! Efter  första lektionen satte vi oss vid dammen som ligger bakom våran skola, super mysigt var det! Tänk vad lite sol kan göra! Efter vår lilla rast hade jag äntligen mitt psykologi prov, det kändes bra, skrev 11 sidor det blev nog bra! Sedan hade vi en sista lektion, efter den var det hemgång! Nu har jag precis kommit in från solen och ska strax äta! Ha en toppen bra fredag!!

Skirt

MOCKA JACKA: H&M // VIRKAT LINNE: SAINT TROPEZ // KJOL: MONKI // SKOR (NYA) TOMS

Dagens skoinköp!

Hejsan! Efter lunchen gick jag och Jennifer till en butik och köpte ett par nya skor till mig! Köpte ett par Toms, svarta "virkade" som ni ser på bilden! Dom kostade 700:- och dom är så söta!

Och dagen startar!


Good day

Hejhej! Asså vilken underbart väder vi har haft idag! Så fort solen tittar fram ser man en massvis av människor som fyller uteserveringar och hela stan kryllar av folk. Folk klär sig i klänningar, kjolar och till & med shorts! Sommaren är äntligen påväg! Och den måste stanna!
 
Efter en riktigt bra dag i skolan med det underbara vädret så måste jag nu plugga lite extra inför mitt psykologi prov imorgon. Känns helt plötsligt som om jag inte kan något, aaaaaah panik! Men ska gå igenom allt nu och sedan imorgon bitti igen! Just nu sitter jag ute i solen och kollar igenom lite inspiration! 
Ikväll blir det långpromenad med Jennifer igen, det ska bli skönt! Nu ska jag starta mitt studerande, haha!

Lunch vid kanalen


Sommar väder

Hejsan!! Åh vilken underbar värme det är! Jag kanske drog med mig värmen från Cypern? Vem vet? Jag oh Jennifer tog en glass förut, vilket var grymt mysigt!
Nu ska jag ha spanska hörförståelse! Skriver mer sen!


19 grader & en fika paus

Hejsan! Nu sitter jag på bussen påväg hem från stan! Jag fick inte köpt något men en hel del inspiration fick jag! Eftersom att det är 39 dagar kvar till P&L så ska jag såklart planera dom snyggaste outfitsen!
Jag och Miyase åt lunch, sedan kilade vi i några butiker efter bikini. Miyase åker till Turkiet imorgon nämligen!
Efter lite shopping tog vi en god fika på Frank's Coffe! Nu ska jag hem och plugga psykologi och sedan blir det kvällspromenad vid 8 tiden!
Skriver säkert mer sen! Pussss


NP English


In the bed

God kväll! Efter skolan pluggade jag lite inför mitt psykologi prov på fredag men vid åtta tiden tog jag och Jennifer en promenad! Vi var ute i hela 2 timmar, vilket bar grymt skönt & mysigt!!

Nu ligger jag i sängen och ska strax sova, det blev lite sent idag men så blir det ibland! Imorgon blir det engelska NP och efter det blir det lite shopping och fika i stan med Miyase eftersom att vi inte har några lektioner! Underbart!!
Godnatt & hoppas ni har haft en bra tisdag!


Take me back to the paradise

Heejsan! Jag vill tacka för alla fina kommentarer, det glädjer mig att ni gillade bilderna från Cypern! Jag har ju suttit och valt ut bilder som jag vill dela med mig utav här på bloggen men jag har några mobil bilder kvar som jag säkert kan bjuda på nu i veckan!!
 
Så nu var denna dagen över, jag är så otroligt sjukt trött. Jag vet inte vad det är men jag får helt enkelt gå och lägga mig tidigt ikväll! Innan det ska jag bara gå igenom lite spanska eftersom att vi har NP skriftligt imorgon!
Jag har haft en bra dag men imorgon kommer det säkert bli ännu bättre!
Säger godnatt nu isätllet för sen! Puss & kram!

The last part of Cyprus

Dagen efter mammas födelsedag var det dags för en båttur, här promenderade vi mot våran Katamaran!Här ligger vi på en av nätet på båten, Katamaran betyder att det är två båtar som är ihop!
Här låg vi och solade och kikade ner från nätet ner i det vackra vattnet!
Mamma & pappa höll sig längre bak på den stora båten!
Längst bak på båten kunde man bada, vilket vi gjorde och ojj vilket klart vatten det var!
Vi snorklade och kikade på fiskar och växter!
Vi kikade på många berömda grottor, och byggnader och spökstaden Famagusta. Om ni vill läsa om "spökstaden" läs här!
En grekisk kyrka i blått & vitt!
Mot Ayai Napa!

Ingen koncentration

Hejsan, har försökt att plugga i ett tag nu men det slutar med att jag gör annat! Har inte fått något gjort! Så jag ska gå ut på en promenad för att rensa huvudet för att sedan plugga! Ha en fin kväll!


Cyprus part six

Super vackert!
Fina familjen!
Smile Disa!
Vilken tajming med blåsten och allt haha!
Söta Saga!
Skål & grattis på 50-års dagen älskade mamma!!
I väntan i efterrätten!
Varmrätt & efterrätt, restaurangen vi åt på var perfekt! Alla var jätte nöjda!
Efter en riktigt bra dag & kväll så avslutades kvällen på vårt hotell med varsin drink och live musik!

Måndag - första skoldagen

God morgon! Just nu är jag påväg till skolan, vilket var ett tag sedan! Vi har en ganska onödig dag idag - likabehandlingsdag! Vilket är bra egentligen och bättre än en vanlig skoldag men ändå! Dagen är från 9-14 och efter det ska jag hem och plugga.. Nu börjas det! Ha en toppen bra dag även om det är måndag! :)


Cyprus part five

Inte världens roligaste bild men 419 var vårt rumsnummer!Saga, pappa & jag påväg in till stan!
En liten outfit bild!
Kvällsdrink!
Den 7:e Maj fyllde mamma 50 år så vi firade med champagne & choklad på morgonen efter frukost!
Innan vi skulle fira mamma på kvällen så gick vi längst stranden i solnedgången!
Alla tre tjejerna!

Mot farmor & farfar!


Cyprus part four

På bussen mot Ayai Napa!
Ayai Napa!
Ayai Napa!
Nästa dag, mot stan i Fig Tree Bay för middag!
Pappa & Saga, i väntan på maten! Fig Tree Bay, dr vi bodde kryllade av mysiga restauranger!
Mamma & jag!
Nacho time!
Mmmmm, grekisk sallad!

Cyprus part three

Underbart!


Entrén utanför hotellet - Risning Star!
Mot Ayai Napa!

En tidig morgon

God morgon! Vaknade ovanligt tidigt idag, men jag är ändå rätt så pigg! 
Idag är det söndag vilket innebär en massa plugg. Eftersom att jag struntade i plugget igår så får jag ta tag i det idag! Jag har pskykologi prov på fredag och jag vill gärna börja plugga i tid! Dessutom har jag missat lektioner när jag varit borta så jag ska snabbt kolla igenom matteboken också! Nu ska jag äta frukost, pusss!

22:22

God kväll! Jag hoppas ni gillade dom två första delarna av våran resa! Nu ska jag strax gå och lägga mig men jag tror att jag gottar ner mig i sängen med ett avsnitt av OTH och egengjord glass! Det var super enkelt, men man måste göra det i tid, min tog 5 timmar. Nu ska jag äta hallon, banan och björnbär till min Samoa glass!
Godnatt!
 

Cyprus part two

Här är våran fina pool, dock var vi mer vid havet eftersom att vi gillade det mer!
Favoriter!
Kommer aldrig glömma det vackra vattnet, som små korallreven med alla små fiskar!
Saga!
Blekfis
Älskar bikinin!
Andra lunchen, kalamari - friterad bläckfisk!
Nom nom nom!

Cyprus part one

Här kommer 10 bilder som är från första dagen i Cypern! Efter som att det är såpass många bilder kommer jag såklart dela upp alla i olika delar, det blir många delar! Jag visar 10 bilder i rad så att det inte blir för mycket!
Enjoy!
På planet till Cypern
Första dagen, såhär såg våran strand ut 10 meter från hotellet
Efter en lång flygresa åt vi alla fyra middag vid stranden
Saga!
En vinkel från hotellet!
Passade på att sola lite första dagen!
Vy från balkongen, vi hade två rum. Ett för mig och Saga & ett för mamma och pappa!
Första solnedgången!

Another sunny day, but in Sweden

Hello! Vilken känsla att vakna i sin egna säng, fick verkligen sova ut också så jag har haft en bra morgon! Jag åt en god frukost ute på altanen men tyvärr var det ingen buffé utan bara två vanliga mackor, yoghurt och juice.. Men det är ändå skönt att vara hemma! Kom precis in från en härlig solning på altanen. Måste hålla brännan!
Nu ska jag börja fixa med bilder till er, det är totalt 560 bilder men jag ska rensa och fixa lite! Ha en toppen bra lördag! 

Tillbaka!

Lite shopping från Cypern - bruna & svarta solglasögon, piercing, halsband, dagkräm, solpuder, sollotion och flip flops!

HEEJSAN ALLESAMMANS!
Nu är jag äntligen tillbaks här på bloggen! Och hur jag har haft det? -Underbart! Obeskrivligt hur skönt det har varit att få komma bort en vecka till bad, sol och god mat! Vi bodde på ett super mysigt hotell och hade nära till havet! Allt var perfekt, och mamma fick en perfekt 50-års dag! Såklart ska jag berätta mer om resan men det gör jag gärna med bilder också så i ett annat inlägg!
 
Resan hem gick jätte bra också, såklart är vi alla trötta här hemma nu och som tur är har vi en helg framför oss. Ikväll blir det bara en lugn kväll, och imorgon får jag ta igen allt jag missat i skolan - pskykologi & matte i alla fall!
Förlåt för att ni fick så få inlägg när jag var borta men nu kommer det bli en massa bilder framöver!
PUSS & KRAM PÅ ER!

Inside flowers


Turkost

Denna underbara bikinin hittade jag också på H&M, älskar färgen och designen på överdelen!

GRATTIS MAMMA!!


Update from Fig Tree Bay!


Heej goingar! Jag har haft två riktigt härliga dagar här nere i Fig Tree Bay, Cypern! Det är 32-34 grader med sol! Dessa två dagar har vi badat i havet, solat en massor, snorklat, ätit massor av god mat!! Det är allt från fetaost, korallrev och en hel del solbrända kroppar haha! För ojj vad vi har bränt oss här nere!
Igår tog vi bussen till Aiya Napa, vilket ställe! Där åt vi och shoppade lite! Nu ska vi strax gå en strandpromenad och sedan blir det restaurang!
 
Ha en toppen bra vecka! Pussssss!

Flower power

Flower power
 

New bikini

Denna riktigt fina bikinin köpte jag på H&M, det är ju en otroligt fin färg & jag älskar detaljerna! Den finns fortfarande på H&M så det är bara att springa och köpa den!

Blue flowers


UNDERBART!!


Goodbye Sweden - Hello Cypern

Vid tre var vi redan uppe, och nu är vi på Landvetter! Flyget avgår 07:00. Vi ska strax äta frukost och sedan handla lite småsaker i shoppen! Hoppas ni får en otroligt fin vecka, vi får se om vi har internet på hotellet - förhoppningsvis har vi de!
Ha det så bra nu! PÖSS & KRAM


För mycket att göra

Hejsan, nu har jag fixar några få tidsinställda inlägg! Men förbered er på att nästa veckan inte kommer vara fullproppad med inlägg! 1-2 per dag! Jag kommer säkert blogga lite där nere!

Så, imorgon åker jag och jag har fortfarande lite att packa så jag måste fortsätta nu nu! Jag taggar som sjutton och vill bara här ifrån! Ska bli såå gött! Skriver när vi är på Landvetter! Puss ha en otroligt fin vecka!!

Hola amigos, vi har spanska!


Packar för fullt

Packar för fullt här hemma, och jag är så sjukt taggad inför Cypern på fredag! Jag måste även fixa tidsinställda till er! Hoppas ni har en bra ledig dag!!

Första Maj

God morgon! Det är verkligen härligt att ha vissa dagar där man är ledig, som idag!
Första maj, det går riktigt fort! Det kändes inte så länge sedan sen vi friade nyår i Danmark men det var ett tag sedan. Idag har jag många planer! Jag ska packa inför fredag, städa, fixa mammas present, fixa tidsinställda och lägga in musik på mobil. Aaaaah blir galen så mycket! Jag måste börja nu, skriver mer sen!!

RSS 2.0