Tisdag

Hejsan, jag kom precis innanför dörren och har även lagat mig själv lite middag! Nu ska jag ta det lugnt någon timma och sedan börja plugga hemkunskap! Ha en riktigt bra eftermiddag!

Some die young

Hej! Jag bytte bara några bilder på headern, jag vill inte göra några fler ändringar nu. Väntar till våren blommar fram så att det kan bli lite mer färg här! Nu ska jag sova, imorgon ska jag upp tidigt! Godnatt!

Viber samtal

Hejsan, jag har suttit i Viber samtal med Amanda i några timmar och pluggat matte! Jag hade tänk att fort fixa designen. Byta bilder i headern och testa en ny text! Håll utkik!

Tree


Hej mina vänner! Hela dagen jag har pluggat, städat lite och fotograferat. En typiskt söndag verkligen! Jag ska visa er några foton sedan som jag tog förut och jag ska även fixa lite på min design faktiskt! Nu ska jag äta middag!

Cupcakes

Jag vet att det blir väldigt tråkigt med instagram bilder om och om igen men jag känner inte alltid för att ta upp kameran bara för att ta en bild på mig själv. Det är då min kära iPhone kommer in i bilden! Men jag ska bättra mig på bättre bilder. Jag vill gärna fota så mycket som möjligt men nu är det så tråkigt ute så det är inte så kul att fota! Emmas design blev toppen om ni vill se hur det blev klicka här! Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på någon film. Godnatt!

Saturday

God kväll! Nu har jag pluggat klart för dan och det ska bli riktigt skönt att luta mig tillbaka och slappa hela kvällen med lite The Vampire Diaries, jag ska även hjälpa Emma med en ny design till henne! Jag ska svara på lite frågor och kanske fixa en egen design till mig själv! Ha en riktigt bra kväll!

Dejtandet går bra!

Hellu, just nu har jag en dejt med min mattebok! Ja, det stämmer riktigt bra. Jag har pluggat i nån timme eller två och det lär inte bli dom sista! Strax blir det middag, spagetti och köttfärssås! Mumma, nu ska jag fortsätta!

10:27

God morgon! Nu har jag precis ätit en riktigt god frukost med frallor, frukt och en riktigt god smoothie! Nu ska jag kolla lite på True Blood, ha en bra dag så hörs vi av sedan!

Fredag

Härlig avslappnande fredag! Jag struntade i matten och kollade lite på True Blood och tog det lugnt. Som senaste minuterna har jag fixat lite med min mobil och applicerat en riktigt härlig ansiktsmask som har stelnat nu så att jag inte kan röra på munnen. Stackars mig! Nu ska jag ta bort masken och kolla vidare! Ha en bäst kväll! 

Dagens

Linne-Monki / Kofta-H&M / Jeans-JC / Halsband-Lindex

Tillbaka!


Min vecka i bilder, typ!

Hejsan! Vilken körig vecka jag har haft. Och alla prov och skit kommer nästa vecka och nationella kommer näst nästa vecka! Därför kommer bloggen i andra hand, jag hoppas ni förstår det! Alla dagar efter skolan har jag suttit vid mitt skrivbord och pluggat matte, det ät mycket press nu i skolan så det gäller att ligga i! Jag kommer bjuda på lite småsaker ikväll eftersom att jag inte bloggat på typ hela veckan! Även om det är fredag och jag är ledig resten av kvällen så kommer jag spendera lite tid med min mattebok, om jag vill ha bra resultat så får man lägga tid på de! Vi hörs strax igen! 

Mitt rum


Måndag


HEJSAN! Länge sedan.. Jag mår bara fint fint hoppas ni mår toppen också! Jag har precis ätit och ska ta det lite lungt nu och sedan ska jag till ett litet möte. Det är en grupp i min klass som kallar sig Resegruppen och jag är med i den. Vi är med i den för  att bestämma vart vi ska någonstans på klassresa! Men ni får ha en bra eftermiddag!

Vinter sol

God förmiddag! Nu ska jag ut på en promenad i vinter solen med mina föräldrar! Ha en fin dag!

Mina serier

Jag har aldrig riktigt vara någon som följer serier på tv eller köper boxar och kollar. Men när The Vampire Diaries kom på tv för första gången blev jag kär och när säsongen på tv var slut köpte jag första boxen och sedan den andra. Första boxen av True Blood köpte min mamma för att jag gillade The Vampire Diaries men kollade aldrig på boxen på dagar. Sedan kollade jag på en utav skivorna på True Blood och blev kär, igen. True Blood har gått på tv länge och för några års sedan kom jag ihåg hur jag följde programmet på svt efter Andra Avenyn. Lite minnen väcktes helt enkelt. Nu har jag alla TVD boxar och alla TB boxar. The Vampire Diaries är inne på sin tredje säsong på tv6 nu. Och True Blood fjärde säsong tror jag kommer ut i Juni. Jag vet inte riktigt varför jag blivit så fast vid vampyrer, jag antar att det är väldigt bra skådespelare och bra handling! Sedan vet jag inte heller varför jag inte är så fäst vid dessa två serier och inte tex Sex and the city, men men!

Nyttigare period

Hejsan! Idag var jag iväg med min familj och handlade lite smått och gott! Jag har bestämmt mig att åter igen försöka med en lite nyttigare period. Så dom närmaste veckorna blir det fruktsallad istället för godis på lördagarna! Låter riktigt bra i mina öron! Jag har vilat upp mig idag och pluggat matte, imorgon ska det pluggas meer och jag ska även till de nya Starbucks i stan imorgon med några vänner! Nu ska jag spendera lite tid här och se till att fixa till bloggen lite! Kram på er!

It´s snowing again!


God morgon! Idag när jag vaknade och drog upp rullgardinen var marken täckt av snö och trädens grenar vita. Lite tråkigt att det kommer nu, men bättre sent än aldrig som man säger! Idag ska jag plugga lite matte och städa. Annars ska jag försöka vila, jag har mått ganska dåligt dom senaste dagarna. Haft ont i bihålerna, halsen osv. Vanlig Disa förkyldning.. Nu ska jag äta frukost!

Ben & Jerry´s


HEJ! Jag tänker inte ta upp hur dålig jag är på att uppdatera. Utan bara berätta vad jag gjort! Efter skolan igår åkte jag, Caroline och Ulrika hem till mig och åt mellis och sedan åkte vi till gymmet och gymmade i ungefär två timmar. Sedan åkte vi spontant till ica och köpte varsin Ben & Jerry. Det var jätte länge sedan som jag åt Ben & Jerry så det var en riktigt god upplevelse!
Idag är det freedag, så skönt men jag har prov vecka fem som jag måste plugga till. Det kommer bli tufft nu i nian, sista terminen. Jag kom precis innanför dörren efter en riktigt härlig promenad med Amanda. Strax ska jag äta och kolla på tv sedan blir det TVD med Ben & Jerry´s! Vi hörs av sedan!

Mina intressen

Mina intressen, hmm. Jag hade fler intressen när jag var yngre. Jag dansade väldigt mycket! Det var mycket från Street Dance till Funky. Jag har spelat innebandy i två terminer och hade jätte kul! Mina intressen idag är mycket att fotografera, umgås med vänner och familj och skolan. Jag slutade dansa pga av att jag tappade intresset och att jag hade ont i ryggen efter ett tag. Men som sagt jag älskar att vara i natur och fota, porträtt eller natur!

Min skola

Bilden till höger är min klass, tyvärr är inte alla med men dom flesta. Vi är 25 elever!

Jag går på skolan Trulsegårdsskolan i min riktigt goa klass 9c3. Våran skola är uppdelade i fyra korridorer. A, B, C och D. Jag går i C - 9C3. Jag gillar min klass väldigt mycket och jag tycker att det blivit bättre och bättre med åren. Min skola har sina nackdelar som dom flesta skolor har men det vill jag inte ta upp eller det orkar jag inte med. Nu är det bara vårterminen kvar med min klass och sedan blir det ett gymnasium inne i stan. Jag kommer sakna min klass men det kan vara en bra början på en ny start!

Onsdag den 18.e


Hej! Jag har haft en kort bra skoldag och ni ska veta hur trött jag är på detta tråkiga vädret vi har haft i dagar nu. Jag ska strax skriva klart min uppsats i tekniken sedan ska jag nog se någon film. Det är ju i alla fall passande väder. Det kommer upp lite inlägg strax!

Frankrike i sommar!

I sommar ska vi bila till Frankrike jag och min familj. Vi ska till ett jätte fint hotell som heter Odalys Thalassa som ligger i staden Les Sables d´Olonne. Vi ska stanna på vägen i Paris och kika lite också. Det ska bli så spännande. För två år sedan bilade vi till Saint Tropez i Frankrike för att tävla med våran hund Zeke. Han ska med denna gången också men vi ska inte tävla. Hotellet ligger vid havet och det är väldigt vackert ställe. Ska bli underbart att resa dit, upplevelsen dit kommer bli fantastisk, ungefär två dagar med bil. Vi kommer behöva sova på ett hotell för att slippa sova i bilen som inte är så uppskattat av min familj. Underbart!!

Jag lever.

Hej vännerna! Det är jätte tråkigt att jag inte har tid eller lust att blogga. Jag har inte suttit vid datorn sedan jag bloggade sist. Jag har lite läxor och annat plock ili plock som jag måste ta itu med! Förstår att bloggen kan vara tråkig just nu men orken kommer tillbaka! Det lovar jag. Jag har precis bakat och sitter här och pluggar spanska som jag strax är klar med. Så skönt att få allt överstökat, ska även börja skriva på en uppsats! Ha en grym eftermiddag nu, pusss!

Hem till Bella

Hej! Nu har jag precis ätit middag och sitter och kollar på TVD, riktigt bra! Om någon timme ska jag och Amanda hem till Bella och spendera lite tid med henne innan hon åker till Thailand imorgon kväll! Nu ska jag fortsätta kolla tills jag ska till Amanda! Ha en toppen kväll!

Öppet hus

Hej! Just nu sitter jag i en klädbutik och låter mamma testa lite på rean! Vi har varit på öppet hus på Jensen Gymnasium. Det var jätte trevligt och övertygande! Vi har precis ätit lunch på Subway. Vi ska kika lite till sedan åker vi hem! Ska träffa Bella och Amanda en liten snabbis ikväll innan Bella åker till Thailand! Hoppas ni får en bra dag!


Fredag den trettionde


Hejsan! Ja nu var denna skolveckan över och det firar jag med en kladdid chokladkaka som jag precis tog ur ugnen! Jag har en läxfri helg så att jag kan spendera lite tid med vännerna och vila lite! Jag har inga planer för kvällen och det är tur de för jag är helt slut. Funderar på att spela lite sims, är heelt fast vid det nu!
Ha en jätte bra fredag nu! 

Morning people


God morgon! Jag är jätte ledsen för dålig uppdatering! Igår var jag på öppet hus på Hvitfeldtska och kom hem ganska sent och då somnade jag jag i soffan! Jag är väldigt trött och ska försöka fokusera på skolan så jag lägger bloggen lite åt sidan. Men såklart, på helger och andra ledigheter kommer jag uppdatera som vanligt! Men nu måste jag förbereda mig inför skolan! Kram på er alla!

Plugg

Hejsan, jag bloggade inte igår för när jag kom hem efter gymmet somnade jag i soffan och sedan pluggade jag hela kvällen. Imorgon har jag ett viktigt läxförhör som jag ska plugga till nu! Ni får ha en riktigt bra eftermiddag!

Day before school

Jag skippade plugget förut och hängde med pappa och Zeke till ett badhus. Zeke simmar varje måndag så jag hängde med och fotade! Ni kan få se bilderna någon annan dag. Nu hade jag tänkt att fixa min väska, lägga fram det jag ska ha på mig imorgon inför skoldagen imorgon!

Back to study

Nu ska jag efter en lång paus plugga lite! Ska bli skönt att komma tillbaka till skolan faktiskt. Få tillbaka sina gamla rutiner!

Mina djur

Och jag fortsätter med blogglistan som vanligt! Som ni ser har jag tre katter och en hund. Smulan var får första katt (katten längst ner till vänster). Vi köpte henne från en familj från Öckerö. Sedan fick hon fyra kattungar, vi sålde två och behöll två. Baileys (längst upp i vänstra hörne) och Sötnos (längst upp i högra hörne) behöll vi. Idga är Smulan 7 år och Baileys och Sötnos 4 år. Sedan våran svenska champion Zeke som är två år! Jag älskar våra djur dom är verkligen fyra härliga familjemedlemmar även om dom inte pratar!

Snow

Jag och Bella hade det jätte trevligt ute i snön förut. Vi hade bägge våra kameror med oss och fotade en massa! Nu ska jag göra mig en kopp med varm choklad!

Snö i Göteborg!

Ja som dom flesta har märkt snöar det här i Götet! Otroligt mysigt och man får nästan tillbaka julkänslan! Nu har jag fått gjort lite saker här hemma nu blir det en kort promenad med Bella och sedan in igen till pluggandet och soffan!

10:24


God morgon, idag ställde jag faktiskt klockan för att komma upp. Men jag känner mig väldigt krasslig och struntar nog i stan idag, åker in imorgon istället! Jag har inga planer idag, om det är nu så att jag börjar bli sjuk så ska jag bara ta det lugnt idag och spara på krafterna! Ha en strålande dag nu!

Sunset

Nu hade jag tänkt att gå och lägga mig, anpassa mig lite så att jag inte somnar för sent. Imorgon har jag några ärenden i stan och jag ska hitta ett par nya svarta jeans! Godnatt!

Lev livet


Hej! Har ni haft en bra dag? Jag har haft en riktigt super skön dag! Jag har fått gjort en massa men ändå gjort de i min egna takt! Jag har egentligen suttit och spelat sims för det mesta utav tiden idag! Jag känner verkligen hur det lilla sims freaket kryper fram inom mig! Jag kan säkert visa er hur min tanke bakom min hus ser ut någon dag! Nu ska jag äta sen middag tillsammans med nybakta baugetter! Ha en fin kväll!

Sunday

God morgon! Det blir alltid att jag vaknar väldigt sent, men det är verkligen skönt att fått sovit ut alla dagar! Skolan börjar ju på tisdag så idag får jag nog gå och lägga mig lite tidigare, börja anpassa mig! Gårdagen var riktigt bra! Vi åt trerätters middag som var jätte god och hade jätte trevligt! Idag ska jag bara ta det lugnt. Få gjort några läxor och slappa lite! Det verkar verkligen som om dom flesta kommit in i någon Sims period så jag funderar också på att spela lite nu! Ha en riktigt bra dag!

Quickly

Hejsan nu ska jag och min familj till några kompisar och äta middag! Amandas familj kommer också vara där! Det kommer säkert bli jätte trevligt men nu måste jag skynda mig, hejdå!

Red

Canon EOS 500D + Canon EF 17-85mm + UV-filter +4

Min familj

Min familj består utav min mamma Jeanette, pappa Anders och min lilla syster Saga! Jag älskar verkligen min familj. Vi har alltid kul ihop! Jag kan prata med min mamma om vad som helst, min syster bråkar jag ofta med men när vi väl inte bråkar har vi faktiskt riktigt bra ihop! Min pappa är väldigt omtänksam, hjälper mig mycket med skolan och stöttar mig! Jag älskar min familj!

Nature

Canon EOS 500D + Canon EF 17-85mm + UV-filter +4

My camera Canon


Hellu! Jag har inte speciella planer inför dagen, hade hoppats på bättre väder men jag kan säkert gå och fota ändå! Jag ska fortsätta på min uppsats idag och plugga lite matte. Eftersom att skolan börjar på tisdag och vi har en hel del prov rean vecka två så får man börja i tid. Nu ska jag nog gå ut lite med min Canon!

Bedtime

Nu är det äntligen dags för mig att gå till säng, jag ska kolla på någon bra film och krypa ner i sängen! Hoppas ni har haft en bra dag! Godnatt!

Tre frågor


SVAR: Disathorsson heter jag!
SVAR: Det kan variera men jag köper mina kläder oftast på Monki. Mer än häften av mina kläder kommer från Monki!
SVAR: Jag fotar när jag har lust och när det är bra väder. Jag gillar att fota natur och porträtt foton!

Friday

Hejsan, jag kom precis hem från Ulrika. Det var så iskallt ute att jag inte kände mina ben när jag gick hem och mina fingrar fick nästan av. Det är säkert minusgrader ute det skulle verkligen inte förvåna mig! Nu tänkte jag svara på några frågor!

Enkelt och snyggt

Stickad tröja, Monki/ Jeans, JC

Hejsan, nu ska jag strax hem till Ulrika och plugga lite! Hoppas ni får en bra dag, kram på er!

Movie

God kväll! Jag hade en jätte bra kväll med Amanda men just nu är jag riktigt trött så jag ska sätta på en film och bädda ner mig i sängen! Tyvärr kan jag inte visa er bilder på min familj, än. Det var de jag skulle göra idag, enligt bildlistan! Men det löser sig imorgon! Godnatt! 

Skridskor på Heden


Hej! Jag har haft en riktigt härlig dag på Heden med Amanda och våra syskon även om mina fötter värker! Det var skönt att vara ute i tre timmar och röra på sig. Jag gillar verkligen att åka skridskor och vi hade jätte trevligt! Vi hade med oss fika och varm choklad. Efter åkningen så fikade vi på Espresso House och sedan åkte vi hem. Jag ska strax hem till Amanda för att se på True Blood! Vi hörs sedan när jag kommer hem, då får ni se dagens outfit och bildlistan!

Till heden

God morgon! Nu är jag, Amanda och våra syskon påväg till Heden för att åka skridskor! Ha en bra dag!


Tired

Nu är det dags för mig att gå och lägga mig eftersom att jag är så trött! Jag vet inte hur morgon dagens planer ser ut men jag skulle behöva åka till stan och köpa present till Ulrika. Vi får se vad som händer, jag behöver verkligen vila inför vårterminen i skolan! Godnatt!

Evevning

Nu blir det film på svt, Kronjuvelerna tillsammans med semlor!

Update

Vad tycker ni om min uppdatering? Jag tycker att jag har bättrat mig ordentligt. Det är verkligen skönt med en ny blogg, jag känner att jag fick styrkan att uppdatera oftare! Jag har precis ätit sen middag och ska strax börja på min uppsats i Tekniken! Förresten muffinsen blev riktigt goda!

Mina vänner

Som sagt jag ska börja med min blogglista för att få mina nya läsare och kanske mina gamla läsare att lära känna mig bättre! Jag kommer visa er med bilder!
Mina vänner, jag kommer visa bilder på mina närmaste vänner!
Isabella och Amanda är två av mina närmaste kompisar som jag har kännt länge länge! Ni är bäst!
Caroline och Ulrika är dom två kompisar som jag umgås mest med. Inte jätte mycket på fritiden men jag är med dom i skolan och vi har fruktansvärt kul ihop! Älskar er!
Amanda Magnum, vi har faktiskt "glidit" från varandra mer än jag trott men hon är fortfarande än av mina underbaraste kompisar!

Baking time


Nu ska jag baka chokladmuffins, ha det bra sålänge!

Vad jag har på mig idag

Svart topp, Monki /Stickad tröja, Gina Tricot /Jeans, JC /Örhängde, Gina Tricot

Fjärde Januari

Hejsan, ledsen att jag inte bloggar förrens nu men jag har städat och fixat här hemma! Vilken storm det är ute, jag har nästan inte kunnat sova inatt. Det känns som om taket ska flyga av haha! Men nu ska jag strax sätta igång med pluggandet! Ha en bra dag nu så hörs vi av!

Raspberries

God kväll! Jag har haft en riktigt bra kväll. Ätit pannkakor tillsammans med färska hallon och kollat på tv! Nu kollar jag på Kronjuvelserna på tv som har gått på Bio. Hörs sen!

Ha koll


Ja eftersom att det finns nya läsare som vill lära känna mig bättre har jag bestämt mig att jag ska göra en egen bildlista! Jag börjar imorgon och kommer följa listan i 10 dagar! Hoppas ni tycker detta var en bra idé!

Answers

SVAR: Jag hade faktiskt tänk att börja med den ikväll för att alla ska få en tanke på hur mitt liv ser ut och speciellt för mina nya läsare. Få lite koll!
SVAR: Jag har haft en tanke få det men inte riktigt bestämt mig. Jag antar min Frågestund kommer längre fram. Men om ni vill fråga något är det bara att ställa en fråga i min Blogresponse till vänster!

Pancakes

Hejsan allihopa! Nu har jag pluggat klart för dagen och sa ställa mig och göra lite pannkakor. Jag tröttnar aldrig på pannkakor, de är verkligen de bästa som finns. Tänk att mjöl, mjölk, ägg och salt kan va så gått! Ha det bra!

Black

Blus, Bikbok/ Skor, DinSko/ Jeans, H&M/ Ear cuff, Ur&Penn/ Väska, H&M/ Halsband, Ur&Penn/ Naglack, Make Up Store

Dagens

Topp, New Yorker / Jeans, Monki / Fjäder, Ur&Penn

Morning


God morgon! Jag vaknade precis och är faktiskt ganska pigg. Jag tänkte göra lite frukost och kolla på tv sen! Det är perfekt plugg väder idag för att göra klart allt i skolan som vi fick över lovet att göra! Vi får se vad som händer annars jag känner för en riktig slapp dag idag! Nu ska jag göra varm choklad, kram på er!

Skräck kväll

Istället för att kolla på någon av mina boxar som jag nästan gör varje kväll hittade jag första filmen från Paranormal Activity. Jag tänkte jag skulle lägga mig och se den, om jag vågar se hela.
Ha en bra kväll så hörs vi sen!

Min kväll

Min kväll har bestått av ny bakdade baugetter och mycket tid framför min kära iPhone som jag spelar Restaurant Story på, min nya spel drog! Nu är jag väldigt trött och funderar på att lägga mig i sängen och se på någon av mina boxar!

Porträtt

Min vackra Isabella!

En svartvit bild

Min söta hund Zeke!

Fixa kategorier


Hej mina fina! Jag hade tänkt att fixa lite med mina kategorier nu, för jag har inga.
Så bli inte förvirrade om det kommer upp någon inlägg ni sett innan! Ha en super bra kväll!

Allt från Monki utan ett

Stickat tröja från Lindex, 99.-
Topp från Monki, 60.-
Topp från Monki, 60.-

Spets skjorta från Monki, 150.-

Topp från Monki, 60.-

Vårig dag

Heej! Jag har haft en jätte bra dag med min töser i stan! Vilket härligt väder vi hade idag i Göteborg, inga moln bara sol, lite vår känsla över det hela. Det var en riktigt skön dag i stan eftersom att det inte var så mycket folk. Jag hittade det jag ville ha och jag fick med mig fyra plagg hem som jag visar sedan! Vi lunchade på Subway och hade jätte trevligt! Riktigt bra dag!

Wonderwall

Nej nu är det dags gör mig att sova, imorgon ska jag faktiskt plugga lite. Jag har en grej i Hemkunskapen och i Tekniken jag ska göra sedan har vi matte prov snart också! Skolan börjar om en vecka, och om jag ska vara ärlig saknar jag skolan! Godnatt! 

City


Hej! Nu ska jag mot bussen och in till stan hoppas ni får en riktigt bra dag så kanske vi hörs under dagen! 

Första måndagen på året


God morgon! Hoppas ni har sovit gott för det har jag. Idag ska jag in till stan med Caroline och Ulrika, det ska bli riktigt kul att äntligen få träffa dom! Man saknar sina vänner väldigt mycket, när man är i skolan har man alltid dom omkring sig speciellt Caroline och Ulrika men nu har vi ju jullov. Ska äta en god frukost nu sedan får jag hoppa in i duschen och göra mig iordning! Hoppas ni får en toppen bra dag, så hörs vi lite senare!

21:49

Nu hade jag tänkt att gå och lägga mig, det har blivit väldigt sena kvällar på sistone så jag tänkte att jag skulle lägga mig i tid! Imorgon ska jag till stan med Caroline och Ulrika och kika in på final rean i stan! Jag hoppas att ni som kikat in på bloggen fasnat för något i alla fall även om jag inte bloggat mer än tre gånger idag! Ni får ha det riktigt bra nu så hörs vi imorgon! 

Freeze

Vilken härlig kväll jag har haft, har även börjat att lyssna på Melissa Horn. Hon har verkligen en underbar röst och hennes låttexter är riktigt bra! Ska strax ta mig en kvälls macka och en topp te. Vi får se vad som händer sen! Ha en toppen fin kväll!

New


God kväll allihopa! Det känns såklart lite annurlunda nu när bloggen är helt ny! Jag ska göra mitt bästa för att få er stanna! För er som inte läst min blogg innan och kanske inte vet vem jag är så ska jag faktiskt göra en bild lista så att ni har lite koll! Hoppas ni nu får en riktigt bra kväll så hörs vi! 

RSS 2.0