Sommartider

God morgon! I alla fall för mig, jag tänker verkligen ta vara på detta lovet och sova ut. Orkar inte vara trött längre! Idag ska man ställa fram klockan en timme, lite sommar feeling över det hela faktiskt även om vi får en timmes mindre sömn! Jag har precis ätit en god påskfrukost, och verkligen tagit vara på denna morgonen. Jag vet att solen lyser på utsidan så jag ska gå en promenad senare idag, vi ska även vårstäda lite här hemma!
Nu ska jag fortsätta njuta av min morgon, puss & kram!

PÅSKAFTON


GLAD PÅSK

HEJSAN & GLAD PÅSK!

Jag har precis dragit mig undan från släkten, jag fick sådan huvudvärk så nu befinner jag mig på rummet!
Vi har i alla fall haft det jätte mysigt, ätit gott och sådant trevligt! Jag känner mig lite taskig som drar mig undan när man träffar släkten så sällan, men just nu kan jag tom tänka mig att sova så ont i huvudet har jag!
Men det går nog över snart, ni får ha en toppen bra påskafton!

Vill inte lämna sängen för världen utanför


En lång och bra fredag

HEJ MINA VÄNNER!
Jag har haft en super mysig dag med mina fina vänner, Caroline & Ulrika. Vi har skrattat en massor, ätit gott och helt enkelt haft en jätte bra långfredag! Vi tog oss till ica för att köpa lite gott, sedan återvände vi hem till Caroline för att förbereda våran lilla utflykt, Caroline kommer alltid på så fiffiga ideér! Efter att gjort pannkakor & kladdkaka var vi redo att ta oss upp för bergen! Just de, upp för bergen.. Vi tog oss till en jätte fin utkiksplats där man såg hela havet, inte hela kanske men en stor del! Vi hade det jätte mysigt trots att det var lite kallt, jag frös inte men det gjorde Caroline som satt där i leggings, haha! Vi hade det i alla fall mysigt med filtar och god mat! Picknicken fortsatte sig in på Carolines rum i slutet av kvällen! Och nu är jag hemma, och är skit trött. Jag ska gotta ner mig i  min ny bäddade säng med kakor och OTH! Imorgon blir det påskmiddag med släkten! Puss & kram, godnatt! ♥

Långfredag

Heejsan, idag vaknade jag ganska sent vilket var skönt! Jag kom hem runt ett igår efter att ha haft en riktigt bra kväll tillsammans med Amanda & Amanda, haha! Vi åt en massa god frukt som vi doppade i choklad och åt chokladpudding! En riktigt mysig kväll!

Nu ska strax dra mig mot bussen för att sedan träffa Caroline & Ulrika, vi ska planera lite inför P&L som sagt, så jag måste kila iväg nu! Ni får ha en jätte bra långfredag!

Påsklovet börjar bra

God kväll!
Jaa äntligen är det lov, vilket är riktigt skönt! Dagen var riktigt slapp, vi började med film på historia lektionen då vi istället pluggade inför spanska provet och åt godis, desamma gjorde vi på Religionen. När det väl var dags för spanska så gjorde vi provet och åt sedan en god lunch! Det gick bra på provet för er som vill veta haha!
Efter våran goda lunch tog jag & Jennifer oss mot Hisingen för att gymma. Vi gymmade runt två timmar, riktigt gött pass med armar och mage. Det kommer kännas imorgon kan jag säga! Efter gymmet träffade jag Isabella & Amanda på bussen, för att sedan gå hem tillsammans!

Väldigt händelserik dag, dessutom gick jag & Amanda på en lång promenad i solen och nu sitter jag här ny duschad och påklädd redo för kvällens mys-planer! Jag ska träffa bägge Amandorna för en mys kväll! Vi får se hur det slutar! Har haft en riktigt bra dag och en bra start på mitt lov! Nu ska jag dra mig bort mot Amanda, pusssss!

Nu blir det en chill historia-lektion!


Avslut

Nu är min onsdag över, och jag ska strax äta lite mat, kolla på tv och sedan sova! Imorgon är det sista skoldagen innan lovet!
Ni får ha en fortsatt fin kväll!

Dagens

Topp & Stickad tröja: Gina Tricot // Jeans: JC // Converse

Hejsaan! Började dagen en timme tidigare än min klass för att göra ett matteprov, som jag har tjatat om i veckor nu känns det som haha! Det gick bra, så nu är psykologin & matten över - bara spanska kvar!
Jag hade en bra skoldag, men jag var rätt så trött och ville väl egentligen bara hem. Nu är jag hemma och ska strax gå igenom spanskan inför provet imorgon och sedan ska jag ut och springa. Solen skiner för fullt idag, ingen blåst och det är riktigt "varmt" ute om man jämför med hur det var imorse! 
Men som sagt jag måste plugga nu, ni får ha en super bra fortsatt onsdag!♥

Godnatt från oss!


Håkan Hellström känn ingen sorg!

Åh vad kul det ska bli att se denna filmen i Juli! Den är inspirerad från Håkans liv och den verkar jätte mysig! Det verkar som om det kommer bli ett bra år för Håkan, turné & film sommaren lång!

Njuter

Hejsan, var hemma vid 2 och har sedan dess ätit och gått på en PW! Jag ska strax sätta igång med mitt pluggande, spanska & psykologi! Imorgon har jag även mitt matteprov! 
 
Jag hade en kort och skön skoldag, efter skolan köpte vi tre glass och njöt av vårsolen! Jag träffade även Caroline på bussen, vi planerade fredagen tillsammans och det kommer bli toppen! Puss & kram!

Förvirrande sömn

God kväll!
Har ni någon gång gått och lagt er på eftermiddagen efter skolan och sedan sovit i tre timmar? För att sedan vakna och tro att det är en ny dag. Jag fick panik och började ta på mig för jag trodde det var på morgonen men sedan såg jag att det var mörkt ute. Som tur var!
Nu är jag lika trött efter att ha gjort klart min psykologi, jag ska strax gå och lägga mig för jag är såå trött!
Imorgon väntar en ny dag, en dag närmare torsdagen, sista dagen på denna skolveckan! 

Ni får ha det så bra, sov så gott så skriver jag igen imorgon! ♥


Måndag morgon

Hejsan, vi hade lite problem med internet hemma igår! Jag vet inte om det är löst men det löser sig! Ingeet speciellt hände igår i alla fall. Jag var ute på en PW, pluggade och kollade på serier! Söndagen var lugn och skön!
 
Idag är det måndag, och just nu har vi svenska! Senare har jag matteprov, det kommer säkert gå bra! Men nu måste jag lyssna vidare! Kram!

11:56

Hejsan! Jag vaknde vid 10 och har sedan dess legat nerbäddad i sängen med god frukost och några bra avsnitt av OTH! Solen skiner och himlen är blå utanför. Idag ska jag plugga inför morgondagens matteprov, gå ut och gå & bara njuta av min söndag. Man måste ta vara på sin ledighet! 

Dofter

Mina favoriter just nu!

Sunny saturday

Hejsan! Jag har haft en helt okej dag hitintills. Jag var ute på en lång promenad i solskenet förut, och det var riktigt härligt. Jag kunde ha jackan uppknäppt och vantar behövde jag inte ens, våren kanske är här i alla fall? Riktigt skönt var det! Jag har pluggat inför mitt matteprov på måndag som jag egentligen skulle haft i onsdags, men då var jag ju sjuk. Sedan skriver jag en Analys i psykologin som jag alldeles strax är klar med! Jag försöker få allt gjort! Nu tar jag en paus, och försöker bli helt klar med Isabellas design som vi även höll på med igår! Jag ska nog själv försöka fixa en design! 

Solen skiner, himlen är blå - fredag!

Hejsan, jag ska strax dra mig in mot stan för att börja dagen med lunch för att sedan starta min skoldag med min engelska redovisning! Solen stårlar, himlen är blå & det är fredag!! Även om det är kallt så tror jag allt att våren är påväg, vi får hoppas i alla fall! Nu ska jag fixa iordning det sista! Ha en grym fredag!

Prints by G.G

Här är några inspiration bilder från Gina Tricot's senaste kollektion som är på g. Jag gillar verkligen topparna och funderar på att köpa den blåa, på sista bilden! Ni ska bara veta hur många outfits jag vill klä mig i just nu i sommar!

Förberedelser

Hejsan! Min dag idag var faktiskt bra, trodde inte jag skulle orka så mycket men en skoldag klarade jag! Nu sitter jag och pluggar lite inför en redovisning imorgon, vi skriver om Skottland. Det är väl sådär kul men det är roligare än prov och sånt! Jag ska i alla fall fortsätta så att jag blir redo, men jag skriver sen igen! Pusss

Ibland behöver man inte alltid träna


Back!

Hejsan! Jag är verkligen uppriktigt ledsen över att jag inte har bloggat. Men jag har varken haft lust eller ork, det blir lätt så när man ligger hemma och har feber, hostar och en hals som aldrig ger sig! Nu är jag i alla fall lite bättre, jag orkar ju i alla fall blogga. Alltid något! 
Dessa dagarna har spenderats med min mamma som också varit sjuk, vi har gottat oss med god mat och sånt mysigt. Men jag har även sovit en hel del, försökt att plugga men det gick inte så bra och kollat på OTH!
(Tack Ulrika för att jag fick låna alla boxar, du har verkligen räddat mig nu under denna hemska vecka!)

Det är nog många som är sjuka nu, men jag ska ta mig tillbaka. Jag får undvika gymmet & min mamma haha! 
Det ska i alla fall bli skönt att komma tillbaka till skolan, jag har faktiskt längtat! Nu ska jag strax äta något gott framför tv!
Ha en riktigt fin fortsatt kväll, så skriver jag imorgon! ♥

Dålig start

God morgon, idag är jag hemma från skolan! Jag känner mig febrig & förkyld, inte så konstigt när hela familjen varit sjuk i veckan! 
Jag har såklart inga som helst planer idag, jag ska vila & försöka plugga! 
Ni får ha en bra start på eran vecka! 

Söndagsplugg i sängen


Gårdagens fina & dagens slappa

Blus, halsband & scarf: Gina Tricot // Jeans: JC // Armband: France // Dr. Martens
Tröja: Amisu // Jeans: JC // Converse

Lyckad gårdag

-Gårdagens bilder!

God kväll! 

Just nu sitter jag vid datorn, det senaste avsnittet av TVD laddar som jag ska se ikväll. 
Jag har fått lite frågor kring vad som var i mina tankar i morse. Jag kan säga att jag har haft lite familje-drama här hemma och har helst inte velat vara hemma, en del av att jag varit hos farmor & farfar idag. Det är inget allvarligt till alla er som undrar men just därför ska jag spendera lite tid med min familj ikväll!
Jag har i alla fall fått mycket plugg gjort idag, imorgon ska jag äntligen få träffa Isabella!

Igår hade jag en jätte bra fredags-kväll tillsammans med Jennifer, Miyase och några andra tjejer från min andra skola. Vi firade Jennifer med god mat & efterrätt! Vi hade det riktigt kul & riktigt mysigt! Lyckad kväll!
Nu ska jag strax äta, men jag ska även göra några inlägg till! Just for you guys! 

Vill tänka på annat

Just nu försöker jag ägna lite tid åt skolan, dock är det lite svårt för jag har så mycket annat att tänka på. Eller egentligen bara en grej..
Men i alla fall, i morse åkte jag hit till min farföräldrars hus, som sagt dom är bortresta så jag vaktar lite, haha!
Nu måste jag sätta igång med pluggandet, ha en riktigt bra lördag!


Love is in the air


In school


Ni får en gammal bild eftersom att det inte finns någon annan bild på denna usla skoldatorn!
God morgon! Idag började jag klockan 9 med muntligt prov i Historian, det gick faktiskt jättebra! Nu har jag 30 minuters håltimma och passar på att blogga lite.Vi har strax Psykologi och sedan sista lektionen Engelska. Efter skolan ska jag åka och köpa lite grejer, lämna lite saker hos mina farföräldrar och sedan åka till Jennifer. Jag ska spendera kvällen där tillsammans med några andra tjejer. Vi ska fira Jennifers födelsedag, det ska bli riktigt kul! Jag kommer antagligen inte blogga mer idag, det blir nog en sen men rolig kväll!
Ha en en super bra fredag, jag kanske hinner fixa några tidsinställda!

Man kan alltid försöka

Blus: Lindex // Jeans: JC (nya) // scarf: Gina (ny) // Dr. Martens

Heejsan, just nu pluggar jag inför ett muntligt prov i morgon i Historian. Det kommer säkert att gå bra! Jag har haft en bra dag i skolan, dagen slutades med att vi åt god lunch och sedan stack till gymmet! Det kommer kännas i mina armar imorgon! Imorgon är det fredag och det innebär helg, i helgen ska jag plugga inför ett matteprov och en svenska redovisning. Jag ska även flytta ut ur huset över helgen, kanske över nästa vecka också! Hela min familj är sjuka och jag är frisk, jag ska bo hos mina farföräldrar tills vidare. Det kanske låter konstigt men jag vill inte bli sjuk och det har jag inte tid med! Vill vara i skolan och satsa, även på gymmet! Nu ska jag fortsätta plugga och sedan packa väska inför "flytten" måste få med allt, OTH boxar, dvd, kläder osv! Ni får ha en fortsatt bra torsdag & ha en grym fredag!


Mar. 14, 2013


Before spring


Fyra favoriter just nu

  
 

Dejtar sängen

Hejsan, förbered er på negativitet för det är måndag.. Jag försov mig i morse så jag hade en dålig start på dagen, sedan hade jag en tråkig skoldag med tråkiga ämnen, jippi! Vi avslutade dagen med innebandy, kul..
Nu ska jag i alla fall fixa ihop lite gott att äta och bädda ner mig i sängen. Jag känner mig lite förkyld, men med några avsnitt av OTH löser det sig nog! Ni får i alla fall ha en bra måndag. Puss & kram på er!

Veckan är över

HEJSAN!
Jag är så grymt ledsen över att jag inte bloggat på hela helgen, men jag hoppas ni förstår. Jag har inte varit på topp, jag har inte haft något kul att skriva om, ingen inspiration, ingenting. Ja har i alla fall haft en mysig helg med min familj, igår hade vi det jätte mysigt framför tv. Med god mat, glass, frukt, bär, snacks och godis framför Melodifestivalen. Idag har jag bara dejtat min säng, städat men jag har även träffat Jennifer. Vi hade lite skolarbete som vi behövde fått gjort! Det var riktigt kul faktiskt, vi spelade in videoinlägg till våran videoblogg som heter DJM - Disa, Jennifer & Miyase. Det är ett projektarbete i religionen, riktigt kul! 


Strax ska vi äta lite här hemma, jag ska fixa väskan & outfit inför imorgon, måndag. Jag vill inte till skolan, jag vill ligga i sängen heela dagen. Buhu.. Jag får sätta i gång nu! Jag hoppas att ni hade en bra vecka och att veckan framför er kommer bli lika bra, kanske ännu bättre? Puss & kram på er, alla! ♥

Lördag

Kofta & Linne: Monki // Jeans: JC // Låga vinröda Converse
God morgon! ♥
Ledsen för att jag inte bloggade igår men jag hade istället det mycket mysigt med familjen! Vi åt hemmagjord pizza & åt glass och myste till fredagsunderhållningen på tv! Jag har precis förberett mig inför denna dagen. Hela familjen ska iväg och handla haha, jag ska köpa lite saker till rummet men jag ska även köpa hårfärg. Antingen idag eller imorgon ska utväxten bort, bort med det "gamla" in med det nya, typ! I eftermiddag ska jag och mamma kanske på en shopping tur i stan, det var ett tag sedan vi umgicks, bara vi två! Jag känner mig även lite shopping sugen! 
Men som sagt, nu ska vi strax iväg! Och tidigt blev det, klockan går jätte långsamt idag, såg nu att klockan bara var 10! Men desto tidigare desto bättre! Ha en jätte bra dag, och njut av vår solen! 

Torsdagsmys!

Heejsan, jag hade en ganska dålig eftermiddag i går. Så allt slutade med att jag bäddade ner mig i sängen med några avsnitt med OTH. Humöret är väl inte på topp nu heller men jag behöver inte slänga det på er!
Jag hoppas såklart att ni har haft en bra dag! Jag & Jennifer gymmade i morse, precis som alla andra dagar. Så riktigt flitigt av oss. Imorgon blir det en paus, vilket kan vara skönt! Få sovmorgon osv, jag behöver sömn!
Jag hade en helt okej skoldag, det är väldigt lugnt just nu. Inga prov eller läxor, jag ska inte klaga! 
Det ska bli skönt med helg faktiskt, eller ah det är ju såklart. Men ojj vad denna veckan har gått fort, vilket också är skönt! Nu ska jag kolla på OTH, hej hej jag är beroende! Ni får ha en jätte fin torsdags kväll! Puss på er!! ♥

Morgonträning, igen!


Mår skit, nu blir det tröst med OTH


Spring is on the way!

Hejsan! Jag har precis ätit middag och nu ska strax sätta mig ned med min underbara matteläxa.. Jag är så sjukt trött efter denna dagen, var uppe tidigt imorse för att gymma med Jennifer, sedan hade vi en lång skoldag! Det var i alla fall sjukt härligt väder ute idag. Solen sken hela tiden och det kändes verkligen som om våren verkligen är här! Vi får hoppas att det håller i sig!

Oj, en bra måndag!

Heeej! Just nu har jag precis ätit en god middag tillsammans med Bella som följde med mig hem! Idag är det Jennifers födelsedag - Grattis igen sötnos! ♥ Vi åt på resturang, lunch & efterrätt! Det var super gott, och Jennifer blev jätte glad över kakorna som jag bakade igår! Så allt blev lyckat. Jag hoppas att hon fick en fin dag, även om det är måndag! Vi hade ett Jensen prov i svenska, det gick bra och på onsdag väntar läsförtåelse!
Nu ska jag & Bella plugga lite, detta blev ju ändå en bra måndag! 

Tummen upp

Här får ni ett fint collage på mig, eftersom att jag inte tänker visa resultatet på kakorna, det får ni se imorgon! Just nu är jag såå trött och vill bara sova! Så jag ska äta lite kvällsmat och sedan sova! Vi hörs imorgon!♥

Sunday

Hejsan finisar! I morse åkte jag och mamma och hanlde lite grejer till mitt rum & lite annat som jag behövde inför morgon dagen! Jag ska nämligen baka Chocolate chip cookies till Jennifer, haha. Hon fyller 17 år imorgon, hon bad mig att baka och visst vill jag göra det! 
Efter att vi hae handlat så stor städade vi hela huset, hela familjen. Lite vår-städning typ! Jag ska strax äta middag och sedan ska jag fixa med min moppe. Baka får jag göra ikväll, det ska bli kul att testa att baka kakor, aldrig gjort det innan! Ni får ha en fortsatt fin söndag! ♥
 

Peace & Love i sommar

I sommar mellan den 25-29 Juni ska jag på Pece & Love! Jag är så exalterad och det så bli så jäkla roligt! Jag åker med Caroline & Ulrika, + en förälder då. Jag är grymt taggad och jag har redan börjat planera outfit, haha. Nej men i alla fall vad jag ska köpa tills festivalen. 
Dom som jag tycker är bra & som kommer är - The Script, Passenger, Norlie & KKV, Maskinen, Håkan Hellström, First aid kit och några andra som Miss Li. Det ska bli så grymt kul!

Cypern

Heejsan! Jag vet inte om ni minns att jag skrev att vi skulle till Egypten i Maj? Men det är avbokat och Cypern är bokat istället. Det finns vissa anledningar varför vi inte ville till Egypten men det behöver jag inte ta upp här om det nu är någon som ska dit. Vill inte förstöra eran resa om någon vill dit.
 
I alla fall, i Maj åker vi till Cypern för att fira min mammas 50-års dag. Vilket ska bli riktigt bra & mysigt, en break från skolan och allt sådant. Komma bort och spendera tid med familjen i solen! 
Hotellet vi bokade är super fint, och jag tror att vi kommer trivas jätte bra i Fig Tree Bay! :)

Andra Mars

God morgon! Ursäkta att jag inte bloggade igår, men efter skolan så gymmade jag & MIyase och sedan efter det så blev jag såå trött när jag kom hem. Jag spendera kvällen med min familj i soffan. Det kändes som om förkyldnigen var tilöbaka igår, halsen tjocknade och ögonen rann ständigt. Men idag känns det bättre, jag ska strax äta upp min frukost och sedan ta på min träningskläderna för att sedan träffa Caroline & kanske Jennifer på gymmet. Äntligen får jag träna med Caroline, det var såå länge sedan! 
Jag skriver sedan efter gymmet, har en massa annat att berätta! :)
 

RSS 2.0