21:21

Hade en riktigt mysig dag med min bästa farmor!!

Hej på er! Suttit med Bellas design hela kvällen vilket tog väldigt lång tid.. Hoppas du är nöjd nu Bellis! Passade på att ändra min design, blev så trött på headern och valde att ta bort den! Nu känns det mer "rent" och bekvämt att blogga haha! Ska strax hoppa in i duschen och sedan sova, imorgon ska jag upp i tid för att köpa lite tillbehör igen inför festen imorgon! Taggar!! Ska bli såå kul!! Ska fixa lite inlägg till er nu! Puss! ♥

Oktober månad

Började månaden med en god fika i Haga med mitt hjärta, firade kanelbullensdag!Var på Frölunda Torg med finaste Bella på en shopping tur och lunch!
Höstfotograferade lite med Bellisen!
Såå fin!
Gymnasiemässa i Göteborg!
Gymnasiemässa i Falkenberg med Caroline & Emelie!
Tjejmiddag & födelsedagsfest hos Emina!
Jag fyllde år, firades med familjen på Göteborgs Wok!
Hade en super mysig födelsedagsfika med tre utav mina favoriter!!
Tjejmiddag!!
Alla gosisar på min middag!
Var sjuk..
Åt sushi & kikade på bio med Jennifer och Amanda!
Ikea trip och sushi ätande!

Sista dagen i november


Dagens frukost - mömma!

God morgon! Nu är jag i stan ska köpa en sak till min syster inför halloween för att sedan åka till pappas jobb och möta farmor! Vi ska luncha på Jensens och kika i lite butiker vilket ska bli grymt mysigt en dag som denna! Hoppas ni får en mysig dag!

Med dessa bilder säger jag godnatt!





Outfit idag


Linne: Carlings // Kofta: Fiorucci // Kjol: H&M // Dr. Martens

En till bra dag

Hej! Jag har haft en jätte bra dag tillsammans med Amandorna, Issa, Jennie och Josse! Det var kul att dom andra töserna hängde på också till Ikea, vi kikade runt och alla fick med sig ganska mycket hem! Vi fikade och åt lunch där och det var riktigt kul! Efter Ikea åkte jag, Amandorna och Issa till stan och kikade på maskeradkläder plus att vi åt middag, sushii! Nu är jag hemma och mitt huvud är kaos, det gör så fruktansvärt ont så jag vill bara spy. Nu ska jag försöka vila men antagligen kommer något annat ivägen!
 

En bra dag!


Hej från en värdelös bloggerska.. Ledsen att jag inte bloggat men jag har haft en sådan bra dag så jag har en anledning! Fick sova ordentligt så det var inte förrens tre som jag och Amanda åkte till stan! Vi kikade runt lite och sedan tog vi en fika i Vasa, så mysigt! Älskar den tjejen alltså! Vid 6 skulle jag träffa Jennifer för en sushi dejt och bio och då bestämde vi att Amanda skulle hänga på! Vi åt jätte god sushi och sedan såg vi Insidious chapter 2 alla tre! 

Filmen var bra, inte den bästa men bra! Är inte så mycket för skräckfilmer.. Mer för romantiska filmer haha! Kom precis hem från en super mysig dag med mina två tjejer, ska alldeles strax sova! 
Imorgon blir det en Ikea trip med mina Amandor! Godnatt! (:



Stormväder


Heej! Just nu sitter jag inne och kikar på GA, så otroligt mysigt när det är storm ute också! Vid fem har metrologerna varnat om en orkan så jag har precis varit ute och plockat bort lite små saker! Nu ska jag bara mysa och njuta av min ledighet, denna veckan är fylld av saker så nu ska jag vila och faktiskt njuta av det mysiga vädret där ute!

En timme i försprång

Hej vänner! Började min dag med att ligga kvar i sängen ganska så länge, insåg att man skulle ställa tillbaka klockan en timme och helt plötsligt hade jag en timme i försprång! Åt en god frukost och sedan gick jag ut på promenad i en timme, kände att jag kunde behöva lite frisk luft och tid för min tankar, ooh det lät djupt haha! Kom hem för en stund sedan så jag ska strax äta lunch, lite förvirrat med tiden nu när klockan egentligen ska vara ett så är den tolv..  Jaja det är skönt med en timme extra på morgonen nu! Ska inte göra någonting idag, ikväll ska jag vara uppvilad inför insparksfesten med Jennifer + några andra från klassen!! Puss!!

365 dagar sedan


Sju sanningar

- Jag älskar att planera inför tex tjejmiddagar, fester m.m.
- Jag är ganska spontan av mig men gillar hellre att göra saker som är planerade så att inget går fel till
- Alla kläder som jag har på mig MÅSTE matcha, annars får jag panik
- Jag är väldigt pedantisk av mig, men mitt rum är ett undantag ibland..
- Tröttnar fort på min inredning i mitt rum, dekorerar gärna om och byter påslakan nästan varannan vecka..
- Tröttnar även på mina kläder fort, kan köpa ett jätte fint plagg och två dagar senare så är det inte intressant längre
- Föredrar serier framför filmer

Saturday

Hej på er! Idag mår jag sådär, min syster har fått ögoninflammation och jag känner själv att det har varit något som jag själv har haft denna veckan, men bara på nätterna....(?) Idag ska jag som sagt hem till min farmor & farfar, dom kommer hem från Västindien idag så jag ska se till att deras hus är skinande rent, inte för att jag känner för att städa idag men ibland får man bita ihop! Idag blir det inga festligheter eller vänner, bara vila vila vila.. Imorgon ska jag på insparksfest vilket ska bli hemskt roligt men just därför måste jag må bra imorgon! Kommer nog inte blogga så mycket idag vänner, ledsen men det enda jag vill nu är att bli frisk så att ni även slipper mitt tjat om min jäkla förkylning! Haha puss på er!! ♥ ♥

Marinblått

Denna toppen var svår att fota, alltid svårt att fånga färg när det är randigt! Den är i alla fall marinblå och toppen sitter perfekt och är hur söt som helst! Köpte den på Gina Tricot (som allt annat haha!) och jag är hur nöjd som helst!!

Höstlovet närmar sig

Hej! Nu är det bara 1 1/2 timme kvar tills jag får höstlov! Ska hem och vila och sedan ska jag till Ikea med Jennifer och hennes föräldrar! Ska hjälpa till att planera hennes inredning i hennes rum! Ska själv inte köpa så mycket, ska försöka hålla pengarna till Paris! Nu är det strax time för mellanmål, puss!

Fem inbokade inför höstlovet


  • Middag med fina vänner
  • Flera biokvällar är bokade
  • Fester
  • Shopping är bokat
  • Ikea trips!

At the moment..




Carolina scarf

På min födelsedag så köpte jag en liten present till mig själv, en scraf från Gina tricot, 149 kronor! Super nöjd verkligen, så fina färger och en härligt mönster! Ska använda den flitigt innan det blir för kallt!

Halloween is coming..

Precis, Halloween is coming... Den första Novmeber nästa fredag alltså så är det Halloween!! Älskar de, men detta året kommer det inte bli något bus eller godis utan en fest, men ååh vad kul det var att springa runt och busa runt folkshus när man var mindre.. Riktigt spännande var det!

Så nu till vad man ska ha på sig, att köpa en dräkt är ju riktigt kul men riktigt ovärt ifall man bara ska ha den en gång. Dräkterna ovan ligger på 300-600 kronor liksom.. Men såklart vill man gå in för det, i alla fall jag! Men i fall man vill vara lite sparsam kan man alltid ta på sig en fin klänning man har hemma och bara köpa en glittrig mask, till exempel! Jag hade såå gärna varit superwoman!!

Rast!

Hej! Nu har jag rast och efter det ska jag ut i regnet med barnen! Dagen är strax över så det ska bli skönt! Känner mig en aning bättre nu men imorse var det skit! Får försöka hitta på något när jag kommer hem för jag är gaaanska trött på att kolla på serier och ligga i soffan.. Nu ska jag strax ut, puss!

Något man saknar dagar som dessa..

Här var man allt lycklig.. Alla andra gick i skolan medans man själv var i paradiset med sin älskade familj med god mat & dryck, tunna kläder, sol & bad, utflykter och ständig värme. Rena rama lyxen ifall man kollar ut nu.. Jag älskar hösten men när man kollar tillbaka på hur bra man hade det, åååh saknar Cypern & Italien/Frankrike!

Samma gamla sysslor

God kväll goingar! Min dag idag har väl varit helt okej, kollade klart på GA säsong 8 och inleder nu säsong 9, blir mer och mer spännande för varje episode som går nu.. Imorgon ska jag försöka ta mig upp och ta mig iväg till förskolan, två dagar kvar och sedan är det höstlov, jag ska försöka! Man blir rätt såå trött på att göra samma sak fyra dagar i rad nu, så lite barn borde väl göra susen antar jag! Nu ska jag fortsätta kika på GA tills mina föräldrar kommer hem! Ha en fin kväll! 

Onsdag den 23:e

Hejsan! Ja, idag är det tredje dagen som jag stannar hemma. Delvis är det skönt att det inte är skola men jag vill verkligen tillbaka til förskolan nu, haha nu ska jag sluta snacka om min förkylning.. Det blir värsta sjukbloggen! 
Eftersom att jag är ganska rastlös ska jag fixa min design lite, vill ha en bättre kvalité på headern och lite höstfärger kanske? Eftersom att jag smittat min syster ska jag trösta henne med att laga lite pannkakor nu medans jag mår bättre, en kort promenad ut i trädgården med kameran ska jag nog också kunna lösa! Puss!
 

Elände


God morgon! Just nu ligger jag i sängen och gosar med Baileys, huvudvärken har släppt men istället för huvudet så hostar jag hela tiden samtidigt som näsan rinner! 
Jag vet själv att man önskar att man vill bli sjuk när man är frisk.. Och ojj vad jag inte ska önska något sånt mer! Dessa två dagar som har gått har känts som en evighet, ingen förbättring.. Att vara förkyld är väl inte det sjukligaste men defenetivt jobbigaste... Det håller i så jäkla länge och smittar lätt! Jag antar att jag fick det från Caroline och nu smittar jag ner min familj.. Smidigt! 
Nu ska jag upp och äta frukost, ska bla ut och gå en liten liten runda för att piggna till! Puss

Grey's Anatomy mys!

Nu har jag startat upp flera avsnitt med GA, framför mig har jag varmchoklad, godis och lite annat gott från helgen b.la glass hihi! Ska försöka bli frisk nu!!
 

Är du också förkyld? Tips!

Ät glass i mängder - hjälper ditt halsont enormt
Te eller varm choklad - hjälper även mot din hals
1 msk honung lindrar faktiskt halsen
Ta långa bubbelbad/duschar 
Ut och andas lite frisk luft
Passa på att äta mat som du verkligen gillar
Gå klädd i bekväma kläder 
Håll inte på för mycket med elektronik det är lätt att man blir trött i huvudet

En sjukling i huset


Hejsan! Idag är jag hemma från min prao, min halsont och huvudvärk vägrar försvinna! Äter glass i mängder och dricker varm choklad får hoppas att jag är bra imorgon! Tur att det inte är skola i alla fall för då hade jag missat en massa! Ha en bra måndag!

Hur fina presenter som helst


Bästa kvällen på länge med mina fina vänner

Lyckad middag blev det med kyckling, potatis med rotfrukter, god sallad med Jensens favoritsås!
Caroline & Isabella!
Alla tjejerna!
Gosisar hela bunten!
Jag, Caroline, Emina och Miyase!Förberedelser inför bananasplitten! 
Glad!Ååh vad fint det var när alla sjung och jag fick blåsa ut 17 ljus!
Wiie!
Jag, Emina, Amanda, Isabelle och Caroline!Happy girl!Amanda & Isabella!
Paket öppning!

Min gårdag var toppen!



Hej på er! Min tjejmiddag igår var riktigt mysig! Vi åt god mat och efterträtt, mina presenter var även hur bra och fina som helst! Jätte tacksam och glad över allt jag har fått från både familj och vänner! Det var såå kul att ha alla samlade!

Nu däremot ligger jag i sängen.. Legat här sedan jag vaknade vid tio.. Jag vaknade med ett illa mående, ont i halsen, ont i huvudet och en alldeles svettig kropp! Jag har nämligen feber och legat här och frossat sedan jag vakna, sovit i perioder samtidigt som mamma har kommit upp med vatten och Ipren! Hoppas detta går över så jag kan hoppa in i duschen och sedan njuta av min söndag, vill inte ligga här och må dåligt resten av min lediga dag! Bloggar med bilder från gårdagen ikväll! Pusss

Mycket att göra

God morgon! Nu är jag och mamma redan påväg till butiken för att handla inför kvällens firande! Ska förhoppningsvis hålla på hela dagen! Ska i alla fall bli kul när alla tjejerna kommer sen! Nu ska vi kila in i butiken pusssss!


Härlig fredag!

Hejsan! Härligt med fredagar va? Samlas med familjen och äta god mat och strax ska jag sätta på senaste TVD avsnittet innan jag somnar..  När jag kom hem förut så somnade jag i sängen, vilket var grymt bra för nu orkar jag hålla mig vaken! Ska lägga mig senast 11 idag, måste sova ut men även upp och fixa inför imorgon!
 
Har i alla fall haft en mysig kväll med min familj, ätit goda räkor och snackat om veckan som gått! Mys!
Ha en toppen bra fredag till er alla! ♥

Första APL veckan är över



Nu bär det hemåt, ska göra lite fredagssysslor innan jag ska slappa hela kvällen! Ha en toppen bra fredag!!

Fredag

Hej på er! Nu är jag ute med barnen men istället för detta vill jag hem och sova! Är så jäkla trött idag.. Ska köpa mig en godispåse och åka hem sen och kolla på serier! Känner att jag behöver vila upp mig inför morgon dagen! Ska strax kila in till personalrummet och fika, älskar fredagar!!


My b-day!

Hej från en överlycklig tjej! Haft en sådan fin, rolig, mysig och minnesvärd födelsedag! Kan inte be om något mer, jag hade väl kanske velat träffa alla mina närmaste vänner men det får jag göra på lördag då det blir tjejmiddag här!! Hade i alla fall en grymt bra födelsedag, efter mitt pass på dagiset så åkte jag och Jennifer in till stan och mötte upp Bella & Amanda och tog en mysfika! Älskar er tjejer! Så himla bra är dom! Efter det mötte jag upp min familj + Brice & Frida och åt på Göteborgs Wok, och ojj vad gott det var. Obeskrivligt god mat, det fanns färdig mat som sushi, thai och kina mat men man kunde även få sin egen utvalda mat wokad! Fick super fina presenter också!!
 
Är så grymt nöjd över min dag, minnesvärd och fantastisk! Det enda jag önskar mig nu är min säng haha! Saknat den så mycket! Men ändå vill jag inte att denna dagen ska ta slut.. 365 dagar kvar tills jag är 18.. 
Ha en toppen bra kväll! ♥ ♥ 

17 år

 
 Koolla vad bra dessa låtar passar bra till en dag som denna!

ÄNTLIGEN ÄR JAG 17 ÅR!!!


Känslan efteråt alltså..

Helt död.. Efter ett Grit Plyo pass och ett Bodypump pass är jag darrig i hela kroppen! Helt sjukt intensivt och jag ska bara äta, duscha och sedan sova. Min kropp och jag vill sova! Imorgon är det min dag, 17 år alltså.. Dagen kommer spenderas som vanligt på förskolan efter det får vi se vad som händer men på kvällen ska jag på restaurang med familjen! Kommer säkert bli toppen, får fira ordentligt på min tjejmiddag på lördag också!
Nu ska jag äta, duscha och sova! Godnatt! ♥

Onsdag

Hej på er! Efter en dag i stan med alla barnen så är jag så sjukt trött. Vi var i Alfons Åberg huset och oj vad det busades! Nu när jag kom hem var jag såå pasta sugen så jag har precis ätit klart min goda pasta rätt och ska strax förbereda mig inför träningen ikväll! Förhoppningsvis får jag med mig Caroline! Ha en bra fortsatt onsdag!
 

Snart så..

Ja nu närmar det sig, redan på torsdag fyller jag 17 år som kommer att firas med familjen och några vänner på restaurang och sedan med tjejmiddag på lördag! Om 11 dagar är APL tiden över och då är det bara fokus på mig som gäller: vila upp mig! I Novmeber blir det Paris med min familj för att fira pappas 50-års dag, ååh tagga!

Three for party

3 for party

Mmmm, bland det bästa

God kväll! Har precis grovstädat mitt rum vilket känns skönt! Innan låg det högar med kläder på golvet och det har jag inte plats med haha, golvet försvinner sakta men säkert när jag ska välja kläder på morgonen haha! Imorgon börjar min APL 8:00-14:30, riktigt skönt! Ska även till gymmet imorgon vilket ska bli kul! Nu ska jag lägga mig i min nybäddade säng med GA och mysa tills jag somnar, puss & kram! ♥

Första APL dagen!


Hej! Nu är min första APL dag över och det var faktiskt kul! Ska strax ut på en långpromenad med Mandisen! Ha en fin fortsatt måndag! 

Yesterday

Mitt hjärta, love u! ♥

HEJ PÅ ER! Gårdagen var riktigt bra, hur kul som helst! Först bestod min dag utav massa saker som behövdes göras innan festen! Fixade present bland annat och vid 5 var jag hos Emina och träffade Miyase och två andra goa tjejer! Vid sex startade själva tjejmiddagen och vid åtta började fler och fler dra sig in! Då kom även Jennifer som hade kommit hem från Kungshamn! Hade en riktigt bra kväll, kom hem vid 11 och jag har sovit, ätit och plugat! Nu är allt plugg klart och det är såååå jäkla skönt! Imorgon startar APL (prao) i två veckor, skönt!
Ha en bra fortsatt söndag, tror inte jag skriver så mycket mer idag för jag är fortafrande trött!
Puss o kram! ♥

A lots to do

God morgon! Ställde klockan på 9 men snoozade i en halv timme! Behöver göra en del med saker idag bla plugga så jag känner mig lite smått stressad.. Ikväll finns det i alla fall planer för en födelsedagsfest för finaste Emina (Miyases bästavän) men som sagt, innan det har jag mycket att göra! Ha en bra lördag!! ♥

Nu börjar ledigheten

Halli hallå! Efter skolan mötte jag upp Amanda, det var riktigt kul och mysigt att träffa min Amanda! Vi ska ses ikväll men just nu ska jag vila upp mig för jag är sååå trött!
 

Quick

Hejsan! Just nu har jag en riktigt seg mattelektion, såklart ska vi ha världens segaste lektion innan tre veckors ledighet som börjar efter denna hemska lektionen. Efter skolan ska vi äta som vanligt, sedan ska jag kika lite i stan efter lite saker som jag behöver inför i helgen som t.ex. en freebra! Dagens planer är fortfrande lite osäkra men egentligen känner jag bara för att få gjort allt mitt plugg idag så är min helg fri! Nu ska jag arbeta!
 

On my way home

Hej goingar! Nu är jag påväg hem från en jätte rolig och mysig dag i Falkenberg! Det var roligare än vad jag hade förväntat mig faktiskt men det var även jobbigt att stå 6 timmar och prata! Man blir lätt rastlös men det gick bra! Vi fick lunch och fika, det uppskattades kan jag säga haha! Nu ska jag hem och äta och sedan på MRL pass med Jennifer ikväll! Inget plugg idag, är för snurrig i huvudet för Jensen plugg haha!

Among leaves and trees...


Zara accessories

Denna skönheten hittade jag på Zara för endast 79 kronor, den kliar inte och är riktigt snygg! Kommer bli kul att se hur hela min vinteroutfit kommer att se ut med halsduk, vantar, mössa, Martens och min Svea jacka!

Morning..

God morgon! Nu bär det av till Falkenberg, som jag skrev igår kommer hela min dag spenderas där med mina två lärare, Emelie och Caroline! Vi kommer vara på mässan, fika, luncha m.m. Kommer bli hur mysigt som helst! ha en bra dag, fixat lite tidsinställda! Ha en bra dag! ♥

Kikar in!

Hej på er! Ville ta en liten break från plugget, jag är alldeles strax klar vilket är grymt skönt för då har jag bara psykologin kvar att göra. Kommer varken kunna blogga eller plugga imorgon eftersom att jag ska till Falkenberg. Då tänker ni säkert - Hmmm, vadå Falkenberg hon sa Halmstad? 
Jag skrev fel, dom ska öppna ett nytt Jensen gymnasium i Halmstad men vi ska vara på gymnasiemässan i Falkenberg, har ingen aning varför.. Det är ju två olika städer, varför skulle folk från Halmstad åka till Falkenberg för en skola som inte finns än? Jaja, har ingen aning men kul ska det bli! Vid fyra är vi tillbaka i Götet, så ska jag hem packa och sedan dra till gymmet på ett MRL pass! Det är min torsdag de, resten av veckan kommer bli plugg, födelsedagsfest för en kompis och träning! 

Infinity & Peace

Idag köpte jag ytterligare två små söta armband, passar perfekt i min lilla samling på armleden! Köpte två armband för 40 kronor på UroPenn, super billigt!

Dagens klädval..

Kofta: Cubus // Linne: Gina Tricot // Jeans: JC // Armband: Frankrike // Ring: Loppis // Dr. Martens

9:e Oktober

Hej! Kom hem från en bra dag i skolan och en mysig liten shopping runda i stan med Miyase! Fick köpt två armband, två toppar och en mössa! Det enda som fattas nu är ett par nya jeans men det tar jag med mamma efter min födelsedag!
Nu ska jag äta lite fort och sedan göra klart min relgions uppgift! Kommer fixa lite inlägg på bloggen innan det också! Puss! ♥

Gymnasiemässa

Hallo! Vid två lämnade jag gymnasiemässan och åkte hem! Var alldeles yr i huvudet efter att stått och pratat gott om min skola i tre timmar! Höll nästan på att somna på bussen så jag vilade lite nu innan jag drar igång med mitt religions arbete! Ikväll blir det träning men fram tills dess ska jag försöka få klart min religion! Kramis!

All you need is love pt. 2...


Vinrött från Veromoda

I lördags besökte vi Veromoda på Frölunda Torg, det visade sig att butiken skulle upphöra så dom reade ut allt i butiken. Hittade denna skönheten bland 50% rean, jag fick den för 100 kronor och ojj var den sitter snyggt! Extra plus att den är vinröd! ♥ ♥ ♥

Måndagen är nästan över

Hejsan! Efter att fått slutat lite tidgare åkte jag och träffade på min gammla konfirmations ledare/präst Manilla. Jag intervjuade henne eftersom att jag har en uppgift i religionen. Det var riktigt kul att träffa henne, vi pratade i nästan en timme och jag fick mycket bra info till mitt arbete! Nu är jag verkligen trött men ska fortsätta slita med mitt svenska arbete som ska redovisas imorgon innan jag sticker på Gymnasiemässan mellan klockan 11-14! Ska faktiskt bli riktigt kul! Nu ska jag öva inför redovisningen imorgon, puss! ♥

Grey

Det var lite svårt att få ett bra kort på denna fina toppen.. En vanlig basic tröja från Gina Tricot, tycker den är riktigt söt och den är super skön!
 

20.20

Heejsan! Min söndag har varit bra, precis gjort klart min svenska och ska strax äta mig en kvällsmacka framför GA! Är redo inför kommande vecka som startar imorgon, ska bara få allt arbete klart i Psykologi, Religion och sen blir det APL, can't wait! Ha en fin kväll! ♥

All you need is love..


Nu dras det igång!

Hej, nu har jag hunnit att vara ute med Bellisen och fotat, jag har även ätit så nu ska jag börja lite med mitt svenska arbete.. Jätte kul... Får bara bita ihop, bara nästa vecka och sen är det APL (prao, praktik) får kämpa på! 

Åh vad jag gillar söndagar ändå

Hej fina ni! Passade på att sova ut idag, så jag vaknade vid elva.. Riktigt skönt! Min söndag kommer börja med att gå ut och fota med Bella, i eftermiddag ska jag plugga lite Svenska/Engelska som kommer pågå hela kvällen ut. Nu måste jag ladda kamerabatterierna och fixa mig lite haha! Maybe, så får vi en riktigt bra header.. Den jag har nu är väl typ tillfällig, älskar den höstiga känslan i bilden!

Perfekt, en dag som denna

Holaa! Kom precis hem från en toppen dag med min älskade Bellis, vi hade det så kul och så otroligt mysigt! Passade perfekt med en dag som denna eftersom att det var så stormigt ute, haha! Nu är jag dock helt slut i kroppen, ska strax gå upp till rummet för att sedan rensa min garderob från all skit.. In med det nya från idag och bort med allt som jag inte använder. Fick med mig några plagg hem, såklart kommer det upp på bloggen!
Puss o kram, ha en fortsatt fin lördag mina vänner! ♥

Mysväder!

Hej! Nu sitter jag & Bella påväg mot en dag fylld av shopping! Vi ska till Frölunda torg, passar perfekt att spendera dagen under ett enda tak av butiker! Ska bli riktigt mysigt! Ha en mysig dag i höstvädret!

Lördag den 5:e

Godmorgon! Vaknade alldeles precis efter att drömt en riktigt obehaglig dröm så nu tänker jag inte försöka att sova igen haha! 

Jag hade en riktigt mysig gårdag, efter skolan åkte jag och Jennifer till Haga och delade på en riktigt stor och god kanelbulle! Man får unna sig medans man kan, det var ju ändå kanelbullensdag! Vid 7 hämtade jag upp Bella och sen myste vi hela kvällen hos mig! Var så extremt trött igår kväll när la mig, somnade på en gång! Skriver mer sen, ska ligga kvar under mitt varma täcke och lyssna på lugn musik!


TVD season 5

Jag antar att jag aldrig får nog utav TVD och TB, igår visades första episoden av TVD säsong 5, här ovan för ser ni en trailer, och här kan ni kika på hela avsnittet!

13 days left..

Wishlist

Inviger mitt loppisfynd

Stickad tröja: H&M // Jeans: JC // Sjal: Loppis, Monki // Dr. Martens
 

Alla 8 fantastiska låtar!


Åååh älskar Veronicas nya album, så otroligt mysig musik!
Älskar såklart första låten när Håkan sjunger med! ♥

What should I do without them..?

Hej! Min dag har faktiskt varit bra, det har kännts som om det varit fredag men nej nej imorgon är de fredag! Tanken var att först träffa min farmor & farfar som åker bort i tre veckor inatt för att sedan ta moppen ut till Amanda. Tyvärr blev det inge Öckerö för mig idag, kände mig så otroligt trött efter dagens lektioner, matteprovet osv. Provet gick bra känner mig väldigt avslappnad nu efter provet. Man spänner sig så otroligt mycket och sen kommer spänningshuvudvärken när man släppt alla tankar. 

Min kväll spenderades hos mina fantastiska farföräldrar, ååh vad jag älskar dom! Dom ger mig livskraft alltså, dom är hur bra som helst och jag kommer sakna dom såå otroligt mycket! 
-Om ni läser detta farmor & farfar - jag älskar er så otroligt mycket, ni är guld värda och jag vet inte vad jag hade gjort utan er!

Onsdag kväll

God kväll på er! Har inte haft någon tid framför datorn så jag mobilbloggar nu istället! Spanska provet idag gick hur bra som helst och jag hoppas att matte provet imorgon går lika bra! Min dag har varit helt okej, helt vanlig onsdag.. Imorgon blir det då matteprov och en vanlig dag i skolan, ska ut till öarna imorgon kväll och spendera min natt där med Amanda Magnum och hennes friends! Kommer bli riktigt skönt! Nu måste jag sova, godnatt! ♥️

My favorite

Åh min favorit månad är äntligen här! Det är inte bara för att det är min födelsedag den 17:e, utan Oktober är en helt otrolig mysig månad helt enkelt! Ser framemot alla myskvällar som kommer med bakelser, tända ljus, bra serier.Speciellt alla stickade tröjor, Dr. Martens.. Löven ändrar färg och det är en bra fotomånad för dom som älskar att fota porträtt utomhus men även natur! Denna månaden kommer gå fort..
 
Nästa vecka kommer rulla på, två utav mina dagar kommer försvinna pga att jag är ambasadör. Veckan därpå är det prao i två veckor, då jag ska jobba på ett dagis 5 minuter ifrån mig. Vecka 44 är det höstlov, can't wait!
Oktober kommer bli en fantastisk månad, enligt mig!!

Hej Oktober!

Hej! Första oktober nu då, herregud det sker så mycket denna månaden som prao, lov, tjejmiddag, födelsedag och andra roliga saker! Idag har dagen rullat på, vi fick sluta en timme tidigare men jag & Miyase stannade kvar och pluggade matte. Det börjar kännas bra, men jag ska plugga järnet ikväll med både matte och spanskan! Kom hem för en timme sedan och har bara hunnit att äta, ska starta med spanskan nu eftersom att provet är imorgon! Puss♥

RSS 2.0