Halloweeeen!

Hej! Just nu så mår jag riktigt dåligt så jag ska fatta mig kort! Träffade farmor och min kusin Tuva i morse, vi åkte till Ikea av alla ställen faktiskt. Vi kikade, åt och fikade samtidigt som Tuva även lekte i lekrummet hahah! Sedan åkte vi till ett köpcentrum och kollade lite! Vi slutade dagen med ytterligare lite mat på en resturang! När jag kom hem bestämde jag mig för att baka, ja jag vet dom blev fula.. Men super goda och lite små läskiga. Det är ju faktiskt Halloweeeen! Haha, nu bultar mitt huvud, hejdå! ♥

För enkelt, för snyggt

Kofta & Topp: Gina Tricot // Jeans: JC // Skor: Dr. Martens

Awesome day!

Hej mina fina!
Jag har haft en grymt bra dag med Hanna, bättre än jag hade förväntat mig! Först träffades vi inne i stan, gick runt i massa butiker samtidigt som vi pratade om allt! Om min klass, om hennes nya klass och skola osv osv! Det var så otroligt kul att träffa henne! Vi hade i alla fall jätte roligt, vi åt lunch på Jensen eftersom att Hanna ladrig hade ätit där så jag drog med henne dit! Sedan efter att ätit och snackat köpte vi glass och spanade runt i butiker! Jag fick köpt tre plagg på rean och ett stickat pannband nu till vintern! Jag kom hem vid 6 och sedan dess har jag bara slappat! Det tar på en att gå runt i stan, kommer säkert att ha ont i benen imorgon, redan ont i fötterna!
Jag hade i alla fall en grymt rolig och bra dag tillsammans med Hanna, hoppas det blir flera! Imorgon ska jag träffa min farmor och kusin, och tyvärr ska hon hämta mig 8... Måste altså gå upp tidigt och lägga mig tidigt. Usch, aja! Kommer även behöva plugga imorgon, har ett spanska prov och ett matteprov! Kul med skola, not! Ha en grym kväll, ta vara på ledigheten säger jag bara! Det går fort nu!

What a perfect sunrise

God morgon! 
Jag ska gå rak på sak, filmen igår, herregud! Asså filmen var väl inte topp 10 men den var läskig, speciellt i slutet. Jag är inte så mycket för andar och sånt, det är inte min typ av skräckfilm men om man nu sett 1,2,3 så ska man såklart se 4! Och hjälp vad alla skrek i biosalongen, helt sjukt!
Vi var elva från klassen, det var grymt roligt och en kul grej att göra! Vi åt godis, snacks, popcorn, nötter, drack läsk och jag och Miyase åt B&J med osthyvlar, haha! Dom hade inga skedar på Netto så vi köpte osthyvlar, vrickat jag vet..! Men en grymt kul kväll! Jag ger filmen 4/5 eller om man ska vara exakt 3.5/5 haha!

Idag ska jag träffa Hanna i stan, jag beöver verkligen nya kläder och det ska bli super kul att äntligen få träffa henne igen! Vi kommer väl fika och gå runt i butiker! Kommer bli en grymt bra tisdag i alla fall! Nu måste jag äta frukost, ha en toppen tisdag!

Disa x4


Fin fantastiskt vackra vän Isabella H.

"Detta är min vackra vän Isabella, hon är verkligen en utav mina skatter! Hon är allt man kan önska sig och är guld värd, jag skulle inte må såhär bra utan henne. Jag hoppas verkligen att vi är vänner livet ut för allt känns på plats när jag är med henne! Vi har alltid lika kul, och jag tror ingen förstår vilka underbara stunder vi har haft tillsammans och jag tror ingen förstår sig på våran humor! 
-Tack Isabella för att du alltid finns där för mig och förstår mig och bryr dig, det betyder så enormt mycket för mig! Du är värd allt du önskar och jag vill önska dig all lycka i ditt liv! Jag älskar dig bästa vän!"

Paranormal Activity 4

 I eftermiddag blir det denna filmen..

Mer regn..

Hejsan! Idag är det måndag och första dagen på höstlovet, det passade verkligen perfekt med ledighet just denna veckan! Även om jag har en ledig vecka framför mig måste jag säga att det är skit väder ute, hade hoppats på sol, blå himmel och lite värme, snälla? Men nej nej. 
Jag har i alla fall inga utomhus planer idag ändå, jag ska plugga lite och chilla. I eftermiddag ska jag på bio med några från klassen, Paranomal Activity 4, jag kommer seriöst att dö! Men någon gång måste vara den första! Det är mina fina planer idag, men nu ska jag duscha! Hejdoo!

14:04

Halloo, nu ska jag strax träffa Isabella och så ska vi ut och fota! Hon behöver en ny höstdesign!

Nature is beautiful.


Ställ tillbaka klockan en timme.

God morgon! Har ni ställt tillbaka era klockor? - Det har jag!
Tänk att klockan är halv 12 nu, egentligen. Det känns konstigt att ändra på tiden, för tiden är något man går efter hela tiden! Kom precis in från en skön fotorunda i trädgården, älskar att fota när frosten tinar fram! Bilden ovanför blev ju hur cool som helst, det var vatten på UV-filtret därför blev så otroligt fina färger! 
Idag ska vi kanske börja måla lite smått i mitt rum, det ska bli kul! Sedan får vi se vart denna dagen tar mig någonstans! Hoppas ni får en fin dag, nu ska jag äta frukost!



My room

Hejsan! Idag har jag röjt i mitt rum! Jag är helt slut och jag är så nöjd med mitt arbete! Nu ska vi bara spackla och sedan målaa! Det ska bli såå kul! Ikväll ska jag träffa Caroline & Ulrika, vi ska ha en liten myskväll! Åka till Ica, köpa lite gott och sedan ska vi hem till Ulrika och fixa våra naglar och lite annat mysigt! Det ska bli såå kul & mysigt! Bloggen kommer altså bli lite off ikväll men det är ju ni vana vid, haha!
Här nedanför får ni se processen vad jag har gjort idag!

Go frulle.

God morgon, typ! 
Åh vad skönt med helg, sov till 10 idag, gick upp och åt en god frukost och nu ska jag ut på promenad! Jag har inga planer idag, ska ta det lugnt och fixa i mitt rum! Inom kort ska vi spackla väggarna för att det är hål lite överallt efter att jag suttit upp saker på väggarna osv! Nu i veckan ska vi börja måla och köpa ytterligare lite mer saker till mitt rum! Det ska bli så kul, det blir som en omstart för mig när rummet är klart och när skolan börjar! Men nu ska jag inte snacka om skolan, jag har ju en hel vecka framför mig som består utav ledighet! Nu ska jag ut och gå med musik i öronen! Ha en grym dag, jag uppdaterar senare!

Lite random bilder.

Här är lite random bilder från min korta skoldag, helt meningslöst att lägga upp egentligen men dom i min klass är så tuffa så jag var tvungen!
Min mysiga skola!
Miyase, Michel och Anton!
Adam, Miyase, Pontus & Jennifer!
Pontus, Felix, våran lärare Andreas, Adam, Miyase, Jennifer & Anton!
Miyase, Emelie, Adam och Anton i kanten!
Miyase och Jennifer!

Vackra Göteborg, du är vackrast under hösten

Hejsan! Ledsen för att jag inte bloggat, varit så trött och hängig! Men nu är jag tillbakaaaa!
Efter skolan gick jag runt i Götet och fotade, så vackert är det! Älskar höst! Sedan mötte jag upp Isabella och Amanda och åkte hem! Just nu har jag en lite hemmakväll med familjen, tänker fortsätta njuta av min ledighet!
Hoppas ni gillade bilderna!

Onsdagsmys

Nu blir det god choklad tillsammans med Andra Avenyn, onsdagsmys helt enkelt! Jag tror det passar mig perfekt efter denna dagen som denna! Ha en super fin kväll så skriver jag imorgon! Godnatt på förhand! ♥

Lyckad onsdag!

Lunch med Jennifer // Höstbild från imorse // Volleyboll bilder med Caroline och Antionio!

God kväll! 
Jag har haft en bra dag idag. Åkte in vid 10 och lunchade med Jennifer och sedan åkte vi till Kviberg och spelade volleyboll med alla andra från Jensen! Det var faktiskt kul även om vi vann en gång utav 3 haha! Var hemma vid 4 och åt, sedan tog jag moppen hem till farmor & farfar som inte är hemma för tillfället. Dom är i Spanien därför vattnar jag blommor och häntar posten, ah det har ni hört innan. Eftersom att Saga pluggar här hemma var det inte tyst hemma så jag tog med böckerna till farmor & farfar och satt där i min ensamhet och pluggade! Skit bra, fick en massa gjort! Farmor hade även handlat lite fika, glass och dricka som jag kunde ta. Så min eftermiddag har tillbringats hos deras hus! Nu ska jag vila, ärligt, jag är helt slut! Nu vill jag bara ha lov! Imorgon ska jag fin-slipa på min spanska när jag kommer hem men sedan är jag helt klar! Vill ha loov! Skriver strax mer!

Volleyboll all day long

God morgon! ♥
Idag är det ingen skola för mig, bara volleyboll med hela Jensen Göteborg! Vi ska befinna oss i Kviberg och spela match, vi besökte hallen tidigare för att öva och hallen var riktigt fin med sand och beach-tema med palmer och allt! Det ska bli skönt att ta en liten paus från skolan idag och bara ha kul med alla sina vänner! Strax ska jag ta moppen till busshållplatsen och åka in till stan med Jennifer, vi ska äta lunch ihop, idag igen haha! Men det är så mysigt att ha matkort faktiskt, välja vilken resturang eller café som helst från matlistan och gå och äta god mat! Idag blir det Paprika för att vi har liite brottom! Men ha en toppen fin dag så skriver jag i eftermiddag! ♥

Tjugotredje

Vackra morgon på Avenyn // Dagens sneak peak // Lunch med finaste Jennifer på EH

Hej mina fina läsare, just nu sitter jag i sängen med kladdkaka och levande ljus och myser! Dock måste jag börja plugga vilken sekund som helst, orkar verkligen inte idag! Jag har inget val haha, om man vill ha betyg så får man anstränga sig. Ska bli sjukt skönt med lov, vara med mina vänner, måla om rummet, shoppa, fika och plugga liite! Nu ska jag börja, ha en fin eftermiddag och kväll! ♥

Måndagens

Kofta: Ärvd av Amanda // Topp: Loppis // Jeans: JC // Skor: Dr. Martens

22 Oktober

Åt lunch tillsammans med Jennifer & Antionio på Paprika!

God kväll! Jag har haft en jätte bra dag i skolan idag! Hade ett två timmars NO prov som gick jätte bra! Nu har jag bara spanska och samhällskunskap kvar. Ska skriva klart samhällskunskapen ikväll. Det känns skönt att det snart är lov, så jag kan vila ut och koncentrera mig på mitt rum och kompisar istället för skolan! Lite trött på allt pluggande, förtjänar ett ledigt lov! Nu ska jag plugga, eller ah skriva en liten uppsats om mänskliga rättigheter! Kram!

DR. MARTENS, I LOVE YOU.

Ja, nu får ni äntligen se mina underbart snygga DR. MARTENS! Jag blev så otroligt glad när jag fick dom, dom satt perfekt & ser bättre ut i verkligenheten än på bild! Totalt såld, dessa skor kommer jag ha året runt! 
'De säger att' efter ett tag när man gått i dom så formar dom sig och sitter perfekt, och känns super sköna!
Och på sista bilden ser ni även ett par vantar som jag fick utav mina föräldrar, matchar till min halsduk! ♥

Ljuslyktor & en grönväxt

Hejsan! Nu är jag tillbaka bakom datorn igen efter att ha pluggat i någon timme! Jag tror att provet kommer gå galant i morgon, om jag inte sagt det innan har jag NO prov imorgon! 
Ovanför ser ni två lyktor jag fick utav mamma i födelsedags-present, visst är dom söta? Tycker dom är grymt gulliga! Sedan ser ni en liten växt til höger och den fick jag av farmor och farfar! 
Nu ska jag fortsätta läsa om 'hälsa' och mysa i mitt ny städade rum bland mina levande ljus!

Make up.

Smink från mammis! ♥
Ja, jag fick smink från mamma som jag verkligen behövde. En eyeliner, mascara, pensel till ögonskugga och en riktigt fin ögonskugga från Lumene!

Första presenten

Hejsan! Här ovanför ser ni en utav mina födelsedags-presenter jag fick av mina föräldrar. Eftersom att jag ska renovera om mitt rum passade det grymt bra med lite inrednings-prylar till mitt nya rum! Denna kommer passa jätte bra till min mörkgråa vägg! Nu får ni allt förbereda er för presenter, haha! ♥

SATURDAY.

Hellu! ♥
Idag har jag pluggat, fotat och slappat! Riktigt skönt lördag har jag haft och den fortsätter på samma väg! Ska strax äta här hemma och sedan blir det mys i soffan med familjen, passar perfekt ikväll! 
Dessutom har jag fixat mitt egna godis, haha så kreativt av mig! Ha en grym lördags kväll!

FOREST.


Det regnar i trädgården.


ZEKE


DEJT, HELA LÖRDAGEN LÅNG.

God förmiddag mina mina läsare! Låg kvar i sängen till klockan elva och drog mig kvar. Det var riktigt mysigt när jag hörde regnet knastra mot fönsterblecket när jag vaknade så jag ville bara ligga kvar!
Idag ska jag dejta mitt skrivbord och min NO-bok som jag gör varenda helg. Men om man vill ha bra resultat får man ligga i, mitt tips till er - du kan aldrig plugga för mycket, bara för lite!
Så idag ska jag som sagt tillbaka till mitt skrivbord. Jag ska även visa er mina presenter som jag fick av min fina familj och släkt. Men nu måste jag plugga, ha en toppen bra lördag och helg!!

IN LOVE.

Invigde fredagen med mina nya kärlekar! ♥ ♥

Freeedag!
Hoppas ni har haft en bra dag, jag började kvarti 2 idag så jag hade en rejäl sovmorgon, wiie vad skönt det var! Hade engelska-redovisning som gick grymt bra sedan fortsatte min skoldag som vanligt! Nu sitter jag med huvudvärk framför Andra Avenyn! Toppen.. Imorgon blir det plugg och plugg, vilken toppen helg jag kommer få haha! ha en grym kväll!

Kläder

Topp: Monki // Kofta: Loppis // Jeans: JC // Kängor: Din sko

Torsdag

God lunch // coola jag i Kumbas riktigt bra hörlurar!
Hejsan, nu kom jag precis hem och har bara hunnit att äta! Det känns konstigt att komma hem så sent men det var skönt att börja sent idag så jag fick sova lite extra! Idag hade jag en bra dag i skolan, åt god lunch med vännerna och slutade fem! Nu ska jag ta tag i några läxor och mysa framför tv, ha en fin kväll!

Det är min dag idag!

Hejhej! ♥
Idag är det en speciell dag, det är min dag! Jag fyler 16 år och känner mig verkligen såå mycket äldre, haha not! Idag åkte jag, Jennifer och Miyase in vid halv 10 tiden till Jensens Bøfhus och åt både lunch och efterrtätt! Vi hade det jätte mysigt och det var en riktigt bra start på min födelsedag! Sedan pågick skoldagen som vanligt, det kom grattis från alla håll och det är så trevligt, haha! Vid 3 tiden träffade jag Caroline, Ulrika, Amanda och Isabella på Espresso House och fikade! Det var fantastiskt kul att träffa dom, alla fyra, mina bästisar! 
Nu är jag hemma och ska strax äta födelsedags-middag med familjen sedan blir det plugg!
Jag har haft en grymt lyckad födelsedag, jag vill tacka alla som har tagit sin tid att gratta mig och mina fina vänner! Jag älskar er alla, så fina! Jag skriver säkert något litet sedan, kraaam!

Happy b-day to my self!

Haha grattis till mig själv på 16-års dagen! Äntligen 16 år, haha!

Blue

Topp: Monki // Jeans: JC // Halsband: Kapp Ahl + svarta boots

Tisdag

Hejsan, jag är ledsen över usel uppdatering dessa två dagar men igår mådde jag inte alls bra och i söndags firade vi min födelsedag i förskott, fyller nämligen år imorgon men vi bestämde att ha släktkalaset i söndags! Jag hade även ett matteprov och några få inlämningar så bloggen har varit åt sidan, haha som vanligt! 
Jag hoppas ni förstår att det är svårt att blogga när man inte har tid eller lust!
Jag ska i alla fall straxs ätta i gång med pluggandet, ska översätta mitt skriva reportage i svenskan till engelskan! Ha en fin kväll!

10:30

God morgon! 
Idag ställde jag klockan på 8 så att jag inte skulle sova bort hela dagen. Idag har jag planer som jag redan berättat men främst av allt ska jag plugga matte, vi har ett stort och väldigt brett matteprov på måndag! Det är lite lusigt varenda vecka har vi prov, nu när jag tänker efter! Fast ett prov på en vecka är ju helt okej faktiskt! 
Vid åtta tiden var det solsken och frost så jag passade på att gå ut och fota. Bilderna ovanför blev riktigt mysiga, man kan inte tro att det finns så vackra blommor kvar i Oktober! Men det finns det! Jag hör av mig lite senare!

Säsong start - The Vampire Diaries season 4

Hej! Nu har jag precis kollat klart på första avsnittet av The Vampire Diaries säsong 4! Det var en riktigt riktigt bra början, och jag rekormenderar verkligen att kolla på avsnittet! Har ni aldrig sett The Vampire Diaries innan?
Kolla HÄR så får ni ta del av en grym serie! För er som vill se det senaste avsnittet kolla HÄR!

Classmates!

God kväll! Jag har tillbringat min eftermiddag i sängen för usch vad dåligt jag mår! Jag har huvudvärk, förkyld och mensvärk, fyfan! Ska i alla fall ha fredagsmys med familjen! 
Min dag har varit bra, ganska chill skoldag för att vara en fredag! Min helg kommer bestå utav att plugga, städa och släktkalas! Dessutom måste jag förbereda mat och dessert! 
När jag kom hem idag hade mitt klassfoto kommit, även porträttfotot!
Okej nu ska ni få veta vad alla heter, även om det saknas fyra personer! Vi börjar från vänster högst upp i kanten - Pontus / Felix / Shayan / Julia / Antonio / Olivia / Clara / Viktor / Adam / Tiberius.
Nästa rad från vänster - Julia (har slutat) Kumba / Marija / Linn / Isabelle / Miyase / Jennifer / Tobias / Michel Disa / Lärare, Johan
Nästa rad från vänster - Caroline / Emelie / Mikaela / Rebecka / Monique / Amanda / Sofia
SA12B♥♥♥♥

Höstdekoration i höstmörkret


Jacka

Så, jag gick förbi Rut m.fl idag när jag var påväg hem, och så såg jag denna ljuvliga jackan i skyltfönstret. Jag har letat & letat som bara den men imorgon köper jag den, sista i Göteborg i min storlek! Det är väldigt ofta så att det jag verkligen behöver finns det bara ett exemplar utav kvar. Kommer i alla fall köpa hem den och testa den tillsammans med mina Martens på söndag. Se om dom passar ihop annars får någon annan lycklig tjej ta över jackan! Den är blå - check! Den precis under rumpan - check! Den är varm - check! Bra fickor & luva - check! Check check check check! 899.- på Rut m.fl!

Torsdag, välkommen åter!

HEEJSAN! 
Detta börjar bli en vana nu att jag inte bloggar, inte bra alls! Men jag har haft så mycket att göra! Jag har stårr på Gymansiemässan, pluggat, suttit barnvakt och lite andra små grejer! Nu bestämde jag mig för att blogga, för att jag har tid! Hoppas ni har haft en bra för jag har haft det alldeles toppen! 
Som sagt det är väl ganska mycket i skolan och mycket omkring mig också! På söndag ska jag ha släktkalas för att jag fyller år på onsdag, vi kunde inte ha det nästa helg så vi tog det denna helgen! Sweet sixteen och allt! Jag ska börja planera mat, efterrätt och dukning. Det kommer bli super mysigt! 

Påtal om mysigt, varje morgon denna veckan har jag tagit moppen i mörkret runt 06.40. Då är det alldeles mörkt, det enda som man ser är lyktorna och dom mötanade bilarna som möter en med moppen! I morse var det minus grader, frost och kyla! Visst det är lite omysigt när man står i höstjacka, lågaconverse och jeans som klibbar sig mot sina kalla ben, buhuu! Men lite mysigt är det ändå, speciellt när man sitter på den varma bussen och när solen  vaknar, det är både vackert och mysigt! 
Men strax kommer jag inte behöva frysa om kroppen eller fötterna! Imorgon ska jag köpa en jacka som jag har lagt undan, jag har önskat mig Dr. Martens i födelsedagspresent och antagligen kommer jag att få dom, haha! Det är de enda jag önskar mig. Mamma sa att jag kommer få några presenter på söndag, wiie! Men imorgon blir det uggs, för converse funkar inte längre!
Här får ni några bilder från veckan, ha en fin kväll så skriver jag sedan! Promise!

Åt god lunch med vännerna // Stod på Gymnaiemässan med Caroline & Mikaela!
Vackra soluppgångar // Satt barnvakt åt grannarna
Barntvakt // 5 days left

Måndag

Hej hallå! Idga har jag haft en helt normal skoldag, haha! Vi slutade dagen med gym & Zumbapass på Sats! Det är det som är såå bra med Jensen, att man gör olika aktiviteter! Imorgon ska jag sta på Gymnasiemässan och presentera Jensen mellan klockan 14-17! Det är så min grej att prata med främlingar om just detta med gymnasium! Det ska i alla fall bli grymt kul och jag ser fram emot det!

Jag hade ju prov idag, det gick grymt bra och om en vecka har jag matteprov så jag måste börja plugga inför det också strax! Men idag valde jag att ta en ledig dag eftersom att helgen varit såå jobbig, nu ska jag njuta av min nybakade kladdkaka och kolla på ett avsnitt av AA, ha en fin kväll!

Bestfriends no matter what.

God morgon! Igår kom jag hem runt midnatt från Isabella! Det är så kul & mysigt att bara spendera tid med mina gamla vänner, man behöver liksom inte göra något, bara ligga och prata, slappa! Amanda kom även lite senare in på kvällen, och det var precis som gamla tider, vi tre! Vi hade det jätte mysigt & roligt!
Idag åker Amanda till Budapest, såå fuskigt! Jag hade gjort vad som helst för att skippa prov & läxor framöver! Kommer sakna henne i alla fall!

Idag ska jag plugga lika duktigt som jag pluggade igår, effektivt pluggande sådär dagen innan provet, haha!
Ska strax sätta igång, men nu behöver jag inte förpesta eran söndag, njut av sista helgdagen! Puss & kram!

18:28

Hejhej! Nu har jag suttit med läxor hela dagen lång, nu ska jag äntligen få lite ledighet tillsammans med Isabella! Jag ska strax träffa henne, men först behöver hon komma hem, haha! Vi får se vad vi hittar på! Planen var att träffa Caroline & Ulrika men dom kunde tyvärr inte, men det löste sig ju! Nu ska jag föna håret och sminka mig, ha en grym kväll!

Pure nature

God morgon! Jag steg jag upp klockan åtta, åt men god frukost och sedan tog jag en runda i skogen! Äntligen strålar solen över oss, det har ju bara regnat hela veckan! Visst är bilderna ovanför underbara? Riktigt mysiga, det är så vackert ute när allt är blött och när solen lyser på alla löv & blommor! Vid 11 ska jag starta mitt pluggande, så att jag kommer igång, jag har ett viktigt SA (samhällskunskap) prov på måndag - Så styrs Sverige, skit tråkigt haha! Nu ska jag starta mitt pluggande, ha en fin dag!
 

Friday!

Heejsan, äntligen fredag! Idag startade min dag med ett välkomms-samtal med min coach Daniel tillsammans med min mamma vid 12 snåret. Sedan åt jag lunch med några från klassen och sedan började skolan! Jag har haft en bra skoldag, precis som alla andra, haha! Jag år precis indiskt och kollade även på X-faktor tills jag tröttnade.
Just nu vill jag bara vila, tillsammans med min datorn & min godispåse framför Andra Avenyn, imorgon blir det plugg, men ska även träffa Caroline & Ulrika! Så kul ska det bli att träffa dom, som sagt nu blir det AA för mig!
Ha en toppen bra kväll så skriver jag kanske senare ikväll! Puss & kram!
 
Eftersom att jag inte bloggat så mycket under denna veckan bjuder jag på några bilder från veckan!
Fikade/pluggade på Subway tillsammans med söta Jennifer!
Åt lunch med mina fina klasskompisar // Var på Ikea med mamma
Hjälp vad det har regnat denna veckan!
Åt lunch med Caroline, Miyase & Jennifer // Firade kanelbullens dag med Adam & Jennifer // Åt god lunch, igen!

Torsdag

Hej mina fina! Jag är riktigt ledsen över den dåliga uppdateringen, men när skolan kommer ivägen så får man lägga bloggen bakom sig lite! 
Idag hade vi spanska prov, det kändes bra och jag hoppas det gick lika bra! Idag åk vi lunch på Lorensbergs cafeét som vanligt, alltid lika gott! Sedan fortsatte skoldagen som vanligt tills vi slutade, då åkte jag, Jennifer & Adam till Hemköp och köpte kanelbullar. Eller ah, Adam köpte en kanelbulle, jag köpte något med vaniljkräm och Jennifer köpte donuts! Kanelbullens dag och allt! Medans vi väntade på att våra bussar skulle komma så åt vi våra bullar, och donuts, haha! Riktigt mysigt! 
Imorgon får jag se vad som händer, behöver plugga lite, och jag behöver verkligen träffa kompisar också. Jag får inte plugga ihjäl mig! På lördag ska jag i alla fall träffa Caroline & Ulrika! Sedan har jag SA prov på måndag, inte lika kul!
Nu blir det Andra Avenyn och sedan sängen, puss & kram!

Tredje Oktober

Hejsan, jag är ledsen att jag inte bloggade igår men jag hade ju resursdag så jag plugga i stort sätt hela dagen förutom på eftermiddagen då jag träffade Jennifer på Subway, där vi satt och fikade/pluggade. Träffade även Antionio, Adam & Alan! 

Imorgon har jag spanska prov så jag måste lämna datorn för kvällen, jag skriver om allt sedan lite senare men just nu måste jag börja plugga, puss!

Första Oktober

God kväll! Idag började gaden med ett gårt boxningspass på Friskis & Svettis tillsammans med klassen! Sedan år vi luch och hade en vanlig skoldag. Diggar inte måndag så mycket, dom är såå långa och orättvisa 08:30-17:00, helt sjukt! Men det är i alla fall första Oktober idag så därför nöjer jag mig med det!

Jag hade faktiskt höga förväntningar på Oktober, vi får väl se om mina önskningar går i uppfyllelse! Nu ska jag chilla hela kvällen lång, är trött! Imorgon har jag ledigt, resurs-dag på skolan - jobba med vad man vill. Men ska ska jobba hemma, wiie! Nu ska jag koolla på AA, pösss!

RSS 2.0