62 dagar sedan du lämnade oss

Idag är det måndag, vilket innebär att det var 62 dagar sedan Caroline lämnade denna världen. Tiden har gått så otroligt fort, härom dagen var det två månader sedan. Vad händer med tiden? Vad gjorde man, vad händer nu? Om två månader har gått så vet jag att tiden kommer gå så otroligt fort framåt. 
Snart kommer skolavslutning, sommar, sommarjobb, resor. Veckorna rinner förbi, man hinner knappt tänka. 
 
Så, hur mår jag? Det går upp och ner. Med all den tid som har gått så blir det allt lättare. Veckor efter att Caroline hade lämnat denna världen var allt så otroligt rörigt och det var ett sådant drama. Ett drama som ingen var van vid. Det var sådant drama, jag mådde ständigt dåligt och hade fruktansvärda nätter. Dagarna var bättre då jag träffade mina vänner som har fått mig att ta mig igenom detta. Som har fått mig att läka. Det var även mycket lättare när solljuset var framme, när jag slapp mörkret och tystande. Mina vänner har varit ett så extremt stort stöd för mig. Vi har hjälpt varandra, vi har tagit oss igenom det värsta. Och det är inte många som har gått igenom detta som vi har. Jag är stolt över mig själv och mina vänner. Vi är absolut starka och jag är så oerhört glad över alla som har hjälpt mig genom den jobbigaste situationen i mitt liv. Jag har kämpat mig igenom dom absolut tuffaste dagarna med mina vänner, min familj men även bekanta som orkat lyssna. Det har hjälpt mig att prata, det har fått mig att läka, fått mig att gå sakta men säkert vidare i livet. Att jag pratat så mycket som jag har gjort om händelsen har gjort mig stark.
 
Jag har gått igenom riktigt tuffa nätter, hemska drömmar där jag har vaknat med tårfyllda ögon och hoppats på att drömmen antingen var sann eller overklig. Ingen ska väl egentligt behöva gå igenom en sådan här fruktansvärd händelse. Men nu har jag det. Nu är jag starkare än någonsin och förberedd. 
Det kommer alltid att gå upp och ner, även om månaderna går så kommer Caroline aldrig att försvinna. Man kanske inte pratar lika mycket om det eller gråter lika mycket. Men man sörjer fortfarande och det är fortfarande lika svårt att förstå vad som verkligen har hänt.
 
Att en utav mina bästa vänner ligger i en urna under marken är obeskrivligt ofattbart. Hon ska ju inte vara där, hon ska vara med mig och göra fina minnen med mig. Jag kommer aldrig i hela mitt liv få röra vid henne igen. Hennes kropp är borta. Hennes fina lilla näsa, hennes söta små händer. Det finns inte mer, det finns i en urna bland jorden. Men hon finns med mig varenda dag, i drömmar och i verkligheten. Hur konstigt det än är, hon är med mig oavsett vart jag går. 
 
Mitt liv har varit en berg och dalbana och kommer förbli det ett tag. Det kommer dagar då jag vill stänga in mig och bara lyssna på musik och kika igenom bilder. Eller dagar där jag vill skratta och må bra, det är också tillåtet! 
 
Ta vara på er själva, eran omgivning! Lyssna på mig som har gått igenom en sådan här sak. Man orkar inte bry sig förens det faktiskt händer något och då är det försent. Man inser inte hur bra man har det förens något försvinner ifrån en. Ta hand om er & varandra! Ta vara på tiden! ♥

+ +

Hej, hoppas ni alla mår bra! 
Då var första dagen av denna veckan över, grymt skönt eftersom att denna veckan är så otroligt kort. Imorgon har jag bara en lektion där vi ska kika på film och ha utvärderingssamtal. Efter skolan imorgon ska jag hem till Carolines familj tillsammans med Ulrika. Vi ska äta middag där oså. Behöver inte gå in på allt i detalj vad det är vi ska göra men kika i Carolines rum och sådant. Var ju hemma hos Caroline en vecka efter att hon hade dött, det var skönt att vara i hennes rum. Känna hennes doft och röra vid hennes saker. Såklart var det otroligt jobbigt men jag får ett lugn i kroppen efter att jag träffar hennes fina familj. Jag ska (ikväll) skriva av mig lite, det är dessutom måndag idag..
Bortsett från att jag ska besöka dom imorgon har jag lite andra planer denna veckan också. Vi alla har ju en sådan härlig långhelg framför oss. Det ska dessutom bli bra väder hela helgen så det ska bli otroligt skönt!
Hoppas era första dagar på denna veckan går fort så att ni får en härlig ledighet! Puss & kram, ta hand om er!

Måndag





Hej på er! Efter spanskan så drog jag och några tjejer från klassen och köpte med oss lunch! Vi satte oss vid kanalen och det var såå mysigt! Det var super somrigt och så skönt i solen! Invigde mina Toms idag, kändes väl lite tidigt nu i April men strunt samma. Alla går ju barbent nu i April, helt galet egentligen.. Vad ska man då ha på sig i Juli? Förstår att det är varmt men det känns för tidigt för min del i alla fall! 
Nu ska jag ha matte och sen ska jag hem till altanen! Puss

My lifesaver

Jag ville gärna göra ett eget inlägg om vad jag och Ulrika hittade på igår! När vi var vid Järntorget förra helgen så såg vi att man kunde besöka Botaniska och ta del utav den japanska kulturen! Det låter säkert jätte flummigt men det var så oerhört mysigt! Vi hade väl tänkt oss en himmel av körsbärsträd men tyvärr var det inte så.. Men vi hittade en jätte mysig plats där vi satt och åt. Som ni ser på bilderna hade vi med oss thai från Arkaden, frukt, dricka och muffins! Min dag med Ulrika blev hur bra som helst, så otroligt glad över att jag har en sådan fin vän som henne! Är glad att vi fortfarande håller ihop och är starka. Vi har gått igenom så mycket ihop. Mer än vad andra har gjort, men vi håller ihop och är starka tillsammans. Vet inte hur jag hade klarat mig utan henne! Det är så fint att vi delar Caroline ihop, att vi har massa minnen tillsammans och att man kan skratta åt det.
Hon är bland det bästa och finaste jag har. - Jag älskar dig vännen!
 

My weekend

Spenderade min fredagskväll med dessa töserna!
Lisa gjorde såå fint inför middagen!
Hon hade fixat så bra med maten, fanns så mycket gott!Aa ni ser, riktigt gott!Efterrätten, mums!
Här har vi fina Lisa! - Grattis igen på din 18-års dag vännen!! ♥

Hej på er! Har inte haft så mycket tid åt bloggen denna veckan.. Ibland så har jag jätte mycket tid och ibland inte. Denna veckan har jag tyvärr inte haft så mycket tid då jag har lagt tid på annat. Vädret har varit fullkomligt underbart också och då sätter man sig inte vid datorn direkt..
 
Min vecka har varit bra, det har gått fort och jag har mått bra. I torsdags var det urnsättning för Caroline, det var en kort och fin cermoni men mer om det i ett annat inlägg. Min helg har varit jätte bra faktsikt, känns som om tiden bara rinner iväg och man har så mycket planer samtidigt som man är så stressad. Känner knappt att jag hunnit med mig själv denna helgen. Har struntat i hur jag har mått och det har ju fått konsekvenser för jag är ständigt trött. Dessutom blöder jag så extremt mycket näsblod (normalt för min del) för att jag är orolig och stressad. När min kropp inte är i takt så får jag antingen sådan fruktansvärd migrän eller blöder näsblod. Ett tecken från min kropp att jag inte mår bra helt enkelt..
 
Men i alla fall.. I fredags så slutade jag jätte tidigt så jag åkte hem tillsammans med Bella. Vi åt lite mellanmål och sedan promenerade vi till Caroline och kikade på hennes grav. Senare på kvällen träffade jag upp Amanda och Bella, vi åkte in till stan vid 9. Vi satt på Condeco Avenyn tills det stängde vid 12, det var riktigt mysigt men såklart sög det att vi inte är 18 och inte kan gå ut på krogen.. Hej jag fyller i Oktober liksom.. Hade en jätte mysig fredag tillsammans med mina tjejer. Igår var jag på botaniska med Ulrika och picknickade, ni kommer få se bilder sedan! Igår kväll firade vi fina Lisa som fyllde 18. Hade en riktigt rolig kväll med massa nytt folk, riktigt god mat m.m. En otroligt bra lördags kväll helt enkelt, dock åkte vi hem ganska tidigt för vi alla (jag, Amanda, Issa, Jennie, Linnea och Jossi) var så otroligt trötta! 
Nu blir detta inlägget så långt, så jag avslutar här och bloggar mer sedan! ♥

Divergent

Hejhej! Igår var det första dagen i skolan, det var inte så jobbigt men det var en omställning och man var trött! När jag kom hem sedan och skulle ta tag i plugget kunde jag verkligen inte hålla uppe ögonen. Eftersom att jag skulle följa med Amanda på en förhandsvisning av en film som finest.se hade fixat (Amanda bloggar där) så var jag tvungen att gå och lägga mig lite innan jag fixade mig och åkte in till stan tillsammans med henne! Vi köpte med oss lite gott och träffade upp våra syskon och deras kompisar som även hade fått biljetter! Man kan säga att det var som ett litet gratis event som Finest hade fixat. 
 
Filmen hette Divergent och var så otroligt bra! Är ju mer för romantiska filmer men denna var riktigt bra! I början tänkte man "vad är detta för film egentligen.." men det blev den hur bra som helst. Rekomenderar starkt, den har premiär den 30 april och här kan ni se trailern. Efter filmen var slut åkte vi hem och sedan spenderade jag min natt framför datorn. Jag behövde lämna in en uppgift nämligen. Och det behöver jag även göra idag, vilket passar perfekt då jag är ledig. Ska sitta med plugget hela dagen idag, tur att det inte är super bra väder ute annars hade det hindrat mig. Hoppas ni får en jätte bra onsdag, ta hand om varandra! ♥

Last day

(Bild tagen av: Ulrika)
(Bild tagen av: Ulrika)
Hejsan! Jag vill inleda detta inlägget med att säga att jag har haft en så otroligt bra påsklov!! Jag har haft så roliga och fina dagar, kommer minnas detta lovet lite speciellt mycket faktiskt! Det hade ju verkligen inte varit fel ifall jag hade fått dela några av dagarna med min älskade Caroline också, jag har tänkt på henne varenda dag av detta lovet. Såklart tänker jag på henne varenda dag, men lite extra nu eftersom att vi är lediga. Det har känts så otroligt konstigt att inte fått träffa henne nu när vi har lov och allt. Men som tur är har jag fyllt dagarna med annat fint, men hon har alltid varit med mig. Det känns såklart trist att skolan börjar imorgon igen men jag känner att jag behöver lite rutiner igen, tror denna veckan kommer vara rätt så lugn faktiskt!
 
Igår var jag med min älskade Ulrika. Vi spenderade dagen i stan vilket var hemskt mysigt! Vi tog båda med oss våra kameror och fotade. Tog med henne till Järntorget där vi fotade som fina träden. Sedan köpte vi med oss sushi och åt lunch i Slottsskogen, det var hur varmt som helst och hur mycket folk som helst! Men så otroligt mysigt! Sedan drog vi in mot stan och köpte varsin glass och satte oss vid kanalen. Hade en riktigt bra dag tillsammans med min Ulrika! På kvällen åkte jag, Bella och Amanda till havet och träffade Fredrik och hans kompisar. Vi grillade hamburgare och hade det jätte trevligt under stjärnorna. 
 
Idag har jag varit hemma hos farmor & farfar och grillat men nu ska jag plugga trots det fina vädret..
Hoppas att ni har haft en bra lov, jag har haft det riktigt bra och har även fått ett bra avslut! 
Puss på er, ta hand om varandra! ♥

Påskafton





Hej & GLAD PÅSK! 
Hoppas att ni har haft en bra start på eran påskhelg med massa go mat och sällskap! Igår var släkten här och åt påskbuffé, det var jätte trevligt! Har nog inte skrattat så mycket på länge! 
På kvällen sedan när alla hade åkt kom Jennifer till mig. Vi snackade och åt massa påskgodis. 
Under hela dagen igår mådde jag ganska dåligt. Mådde illa, var yr, halsont och täppt näsa. Kan ju lugnt säga att det är värre idag.. På självaste påskafton.. Bra tajming och allt!
Aja, hoppas ni får en fortsatt trevlig påskhelg och lov! Njut nu & ta hand om varandra!

Follow me

 
 

Flower power


My days

I lördags var jag på födelsedagsfest för Monique! Hon hade fixat med massa gott tilltugg. Många från klassen var där och festen blev riktigt bra mot slutet!
Häromdagen köpte jag och Bells med oss lite gott hem, vi kikade på film och hade det super mys. Så glad att jag har fått spenderat så mycket tid med min Bells, det är inte så ofta!
I tisdags träffades jag, Lisa, Amanda och Issa på en liten fika i stan. Det var riktigt skönt och riktigt varmt! Man kan säga att det var en liten avskedsfika för Amanda eftersom att hon åker till Miami idag för att sedan segla över Atlanten. Lisa ville gärna träffa henne innan hon åkte så därför träffades vi på en fika...
... Vi tog alla varsin ischai och satte oss på Avenyn. Det var en riktigt bra tisdag!
Samma dag träffade jag upp Bella som också var inne i stan. Jag, Issa och Bella kikade lite i butiker. Senare köpte jag och Bella froyo och satte oss vid kanalen.
Efter det promenerade jag och Bells till järntorget, det blommade jätte fint där och vi tog massa fina kort!
Igår träffade jag Issa, Johan, Adam och Daniel. Vi fikade vi kanalen och bara snacka.
Vi köpte med oss chai och brownies från 7-eleven, det var riktigt mysigt! Senare på eftermiddagen träffade jag Fredrik!
Igår kväll hade vi en liten avkedsmiddag för Amanda som nu sitter på planet mot Miami. Vi åt riktigt god mat och avslutade kvällen i Amandas säng. Jag, Amanda, Jennie, Issa och Linnea åt massa påskgodis tills det var dags att säga hejdå..
..Till denna underbara tösen som jag kommer att göra ett inlägg som senare! 2 månader ska hon vara borta från mig det kommer bli så extremt jävla tufft, speciellt när jag förlorade Caroline för 51 dagar sedan.
 
Det var en kort sammanfattning över hur mitt lov har varit hitintills. Har gjort lite andra saker också som jag inte har tagit kort på.. Men lovet rullar på och det går alldeles för fort. Redan torsdag idag och jag känner att jag inte hunnit träffa hälften av mina vänner. Har även två stora uppgifter jag måste göra..
Men nu ska jag äta frukost och kanske ta tag i lite plugg! Puss!

Behövlig ledighet



Två bilder från gårdagen när jag och bästisen åt på Jensens!

Heej på er! Påsklooov, hur skönt!? Kunde inte komma mer lägligt, är så sjukt trött på allt just nu. Vill bara sova, umgås med alla mina vänner, äta massa påskmat, dricka påskmust och bara skita i allt med skolan! Har massa roliga saker att se fram emot! 

Igår hade jag en jätte fin dag tillsammans med Bellis. Vi träffades efter skolan och bestämde oss för att luncha på Jensen, det var spontant och super mys! Sedan åkte vi hem till mig. Senare på kvällen träna vi ihop, igen. Så himla skönt att börja träna igen faktiskt!

Nu ska jag hem från en kort och bra skoldag, lyckades bra med både NP engelska och ett tal om Caroline! Ikväll ska jag träffa Ulrika och gå på bio! Har saknat min fina vän!
Hoppas ni får en toppen fin fredag, ta hand om varann!

Mysväder i Göteborg


Hej på er! Efter en riktigt onödig dag i skolan och mycket väntan träffade jag upp Bella i hennes skola. Vi satte oss på EH och fikade i det mysiga vädret! Vädret var väl inte så mysigt när man väl var ute, men när man satt inne med sin bästa vän, en chai och macka så var det mysigt! Efter det drog vi till gymmet. Körde en timme på bandet, vilket kändes otroligt skönt! Har som sagt inte tränat efter allt med Caroline hände.. Så det var kämpigt MEN kul att vara tillbaka!
Nu ska jag äta något gott och sen sova, puss! 

Now:



Helgen

Så fruktansvärt god!!
Tårtan bestod utav tre kladdkakor, ett nutella lager, ett hallon lager. Vi täckte tårtan med chokladkräm, nobelesse, M&M's och jordgubbar!
När vi överraskade Amanda på morgonen åt vi först lite frukost och sedan åt vi tårtan! Hon fick även två kort som var inramde. Ett på mig o Amanda och ett på Issa o henne!
Finaste Issa!
Issa & Jennie, tog tyvärr inte så mycket bilder som jag hade hoppats på..
Först åt vi kyckling med parmesan och mozarella. Till det åt vi potatis och en god vitlökssås, och till efterrätt - kladdkaka!

Heej på er! Har haft en så otroligt bra helg så att sätta mig vid datorn och blogga har inte varit prio ett direkt..
Tänkte jag skulle berätta lite om min helg för er. Två helger i rad nu har jag haft riktigt kul, vilket har fått mig på så mycket bättre tankar än vanligt. 
Eftersom att Magnum fyllde 18 i lördags så ville jag och Issa överraska henne med tårta, presenter och ballonger. Eftersom att jag var ledig i fredags så spenderade jag eftermiddag med Issa, vi handlade lite små saker inför lördagen och resten av kvällen började vi förbereda en tårta till Amanda. Hela kvällen gick åt till att baka tre kladdkakor. På morgonen därpå satte vi ihop tårtan och dekorerade. Sedan överraskade vi Amanda! 
 
På kvällen drog hennes 18-års fest igång! Först åt vi middag några tjejer och sen vid 8 kom det fler och fler! Hade en otroligt bra kväll och det hoppas jag att Amanda hade också! På söndagen fick vi städa huset, rejält.. Men det var absolut värt det! Träffade även Bella en stund igår kväll!
 
Idag däremot är det måndag, det suger att helgen redan är slut. Men det är super skönt att vi får påsklov på fredag. Ska alldeles strax dra igång med lite plugg, måste skriva klart två tal som jag har denna veckan..
Hoppas ni alla mår fint! Ta hand om varandra!♥

But I'll come back to you some day

Som ni märker går dagarna upp och ner för mig. Det går inte dag utan att jag pratar om Caroline eller tänker på henne. Som jag skrev innan, det är som vågor. Ibland kommer det större vågor och ibland kommer det lite mindre. Vissa dagar, eller vissa kvällar känner jag ett så extremt stort behov utav att träffa min bästa vän. En kväll som denna, känner  jag en sådan tomhet. Det gör ont i hela mig att inte kunna göra något för att få tillbaka min Caroline. Det är så orättvist och så fruktansvärt tomt. Jag trodde att dom värsta dagarna var över, men dom kanske kommer? Det är så läskigt att inte veta vad som kommer. Idag har det gått 37 dagar sedan Caroline lämnade denna orättvisa världen. Vad händer med tiden och vart är hon? Ibland känner jag ett så stort närvarande av henne men på senaste tiden så har jag inte känt något. Att tända ljuset i mitt rum varje kväll har blivit en rutin som jag inte längre håller. Jag är rädd att med tiden, att jag kommer klara mig utan henne. Eller att jag kommer att glömma henne. Att jag kommer vara okej med att hon inte finns mer. Men det är inte okej, inte någonstans. 
 
För 53 dagar sedan träffade jag Caroline. Vi satt på en thai restaurang, den i Arkaden. Ulrika var lite sen, så vi satt och väntade på henne. Jag åt, som vanligt haha. Medans Caroline drack pepsi och åt en Alevo, som vanligt haha. Vi snackade om ALLT, som man brukar säga - allt mellan himmel & jord. Jag är glad att vi snackade såå mycket som vi gjorde den kvällen. Efter två timmar så träffade vi äntligen upp Ulrika, utanför 4-gott. Vi köpte alla tre med oss varsin stor godispåse. Sen åkte vi hem till Ulrika och kikade på film kvällen ut. Vid 12 åkte vi hem, då satt jag och Caroline på bussen. Vi bara pratade och pratade. Sen när jag skulle gå av på min hållplats kramade jag om henne, länge. Men sedan var jag tvungen att skynda mig till utgången. Vi sa att vi skulle träffas snart igen, att vi skulle höras av. Vi hade hela våren & sommaren på oss att skapa nya minnen. Jag hade så mycket fina planer för oss tre detta året. 
 
"But I'll come back to you some day
To you
To you
To you
Some day" 
 
-Saknar dig bästa vännen

En bra start, ett mindre bra slut

Hej! Mår ni fint? Hade en jätte kort skoldag idag, gjorde bara ett matteprov och sedan ett spanskaprov. Efter att lyckats toppen bra på båda proven åkte jag hem och firade med brunch i solen. Det var så otroligt skönt att få sitta ute utan att frysa. 
 
Så skönt med April, man känner verkligen att våren är här. Man vet att vintern inte kommer tillbaka på ett långt tag! Efter att suttit ute på altanen i några timmar bestämde jag mig för att gå ut och gå. Var ute i två timmar och gick, det var super skönt.
Besökte även Carolines grav, tände ljus och pratade lite med henne. Gravstenen har inte kommit än, men det känns ändå skönt att kunna gå dit och prata med henne. Det var inte så lätt för mig att lämna kyrkogården, kändes som om hon skulle dyka upp. Jag är inte på toppen humör längre, såhär har jag inte känt på ett tag. Ska ta ett bad och lyssna på Håkan och se ifall det blir bättre. Hoppas ni mår bra i alla fall! Ta hand om varandra! ♥

RSS 2.0