Håll utGod förmiddag! Sitter just nu på bussen påväg in till skolan. Dagen består utav inval och sedan gymnasiearbete resterande av dagen! Nästa vecka ska gymansiearbetet vara klart, ska bli underbart skönt att få slippa denna extremt stora uppgiften!
Dessutom är det många deadlines nästa vecka och veckan därpå, stora avgörande uppgifter! Men det kommer jag klara och även ni!! 
Livet är ju inte direkt det roligaste just nu med allt plugg, man är ständigt trött och är lite less på dom vardagliga rutinerna! Men det är bara att hålla ut ett tag till! Hoppas ni mår bra trots allt! Massa pussar!

Första December

Heej, har ni haft en bra helg? Jag hade en super mysig helg! 
I fredags träffade jag ju tjejerna för myskväll och på lördagen fikade jag med Fredrik och såg Hunger Games. Filmen var riktigt bra. Många tycker att filmen var ganska dålig, jag håller faktiskt inte med. Det var lite synd att inte få se dom i spelarenan men filmen var spännande i alla fall! Sov hos Fredrik och på söndag tog vi en lång sovmorgon. Vid 4 var jag hemma och julpyntade hela huset. Helt otroligt att det redan är December. Vi drack i alla fall glögg och åt massa gott, men tyvärr spenderades mestadels av kvällen vid datorn.. Skrev en uppsats i engelskan som aldrig tog slut..
 
Idag däremot har det varit en vanlig skoldag, vi fick sluta lite tidigare vilket var grymt skönt! Nu är jag hos Fredrik tillsammans med Jacob för plugg och PH-mys!  Hoppas ni har fått en bra start på denna veckan och December!

RSS 2.0