Art Garden Spa

































Godmorgon! Vill bara börja detta inlägget med att säga att jag har haft en sådant bra lov!! Detta är verkligen ett av få lov som har varit såhär bra. Alla lov är ju bra på sitt sätt men detta har varit speciellt!

I alla fall, gårdagen.. Gårdagen var så underbart skön! Jag Amanda och Bella spenderade hela dagen på Art Garden Spa och det var så otroligt avslappnande och skönt. Njöt utav varje  sekund. Vi badade i olika pooler, badade i bastu med olika dofter. Fotbad, ansiktsmask m.m 
Vi drack te och åt frukt, slappade i fyra timmar i sträck. Direkt när jag kom hem somna jag på en gång.. En dag med spa var underbart!! Art Garden Spa rekommenderar jag strakt!! 

Idag ska jag träffa Bella, vi ska ha lite mys nämligen. I eftermiddag ska jag träffa min kärleeeek!! Som jag längtat efter honom, ska äntligen få krama och kyssa honom! 
Nu ska jag ta på mig och påbörja denna dagen! Puss!

Spa på schemat












Hej! Har haft två underbara dagar i Stockholm med Ulrika! Det var perfekt, vi hade så otroligt roligt och allt var bra! När jag kom hem vid tio igår var jag helt slut, lite små stressigt blev det allt i storstaden men som tur är ska jag på spa med mina bästisar idag, Amanda och Bella!

Vi ska spendera resten av dagen på Arken Spa, vilket ska bli underbart efter dessa två shopping dagar! Update later, massa kramar till er!

En morgon i Stockholm








Godmorgon! Mår ni bra? Jag mår riktigt bra! Jag har sovit som en prinsessa i dessa sängar, ätit buffé frukost och strax väntas ytterligare en heldag i Stockholm. 

Har fått köpt mycket fint, men vi har fortfarande några butiker kvar att kika i! 
Ikväll går tåget tillbaka till Göteborg och vi är väl hemma vid 9-10 någon gång!
Nu ska jag strax duscha och sedan ska vi bege oss ut i Stockholms stad!
Ha en fin dag!!

Huvudstaden











HEJ! Har haft en sådan fantastiskt bra dag här i Stockholm! Vid 6 imorse gick tåget och redan vid 4 var vi uppe.. Har shoppat hela dagen lång och ätit god lunch på Sushi Yama! Hotellet vi bor på är riktigt fint och lyxigt för att vara Scandic. Fått köpt en hel del - kappa, skor, toppar osv osv! Nu ska vi fixa oss och sedan äta i restaurang! Ett bord väntar på oss klockan 7.. Ikväll väntas först god mat och sedan PH och mys på rummet, vi är helt slut.. 
Hotellfrukost imorgon och sedan mer shopping och lite utflykt kanske? På kvällen beger vi oss hemåt! Hör av mig ikväll, pussss från Stockholm!

Tågbiljetter bokade

Hej, i morse åkte jag, Bella och Ulrika in till stan! Jag och Ulrika köpte tågbiljetter så imorgon bär det av till Stockholm!!!! Så otroligt kul ska det bli! Vi anländer på morgonen och ska shoppa hela dagen lång!! Åh vad jag längtar!!!

Var i alla fall i stan och köpte biljetter, sedan åt vi alla tre lunch och sedan satte vi oss i biblioteket och pluggade. Nu är allt plugg gjort och jag kan slappna av! Hör av mig imorgon! Puss

Ingen söndagsångest


Hej på er, har ni haft en bra dag? Jag har haft en jätte skön söndag! Städat, gått promenad, kikat på TVD och myst hela dagen! Nu ska jag åka till Ulrika för att boka en trip till.... STOCKHOLM! Kul va??? Ser framemot detta sååå mycket! Mer om det sen när jag vet lite mer! Ha en fin kväll, ingen skola imorgon - så skönt!! 

Utgång

Gårdagen, det började med en super god middag hos Jossi med sju tiden. Vi var ett gäng runt 15 personer som hade det super kul! Vi åt massa god mat, hon serverade fläskfilé, pastasallad, melon, jordgubbar, bröd, parmaskinka och lite annat plock! Hon hade köpt massa dricka som rosé, cider och öl. Det bjöds på en fördrink och efter det drog kvällen igång. Vi hade ett riktigt roligt förkrök trots att jag hade feber och hosta... Till efterrätt blev det pannacotta vilket var såå gott! Vi dansade och sjöng och vid 11 var vi inne i stan för att dra till Valand. Tyvärr kom vi inte in där och det blev massa kaos men kvällen fortsatte inne på Trädgård. Kvällen blev inte som planerad men jag hade faktiskt kul, vilket jag vet att alla andra också hade trots omständigheterna. Kände dock hur min feber steg under kvällen så redan vid 2 var jag hemma, hade sällskap med Magnum vilket var skönt.
 
Idag ska jag bara ta det lugnt, ikväll ska jag träffa min farmor & farfar som ska resa, igen... Sedan ska jag träffa Ulrika för att planera en liten trip... Mer om det sen! Ha en bra söndag och glöm inte att det är vintertid nu!

Bra start

Heej på er, jag har haft en sådan bra start på mitt höstlov! I fredags som ni vet så hade jag ingen skola, åkte in till stan för att köpa present till Jossi som fyllde 18 år på lördagen. På kvällen åkte jag som sagt in till stan igen för att möta upp Olivia och Emelie. Vi gick till 4-gott och köpte godis och sedan beställde vi pizza. Vi gottade oss med massa gott och pratade en massor samtidigt som Idol var påslaget i bakgrunden. Jag var hemma ganska sent och hade haft en ritkigt bra fredagskväll tillsammans med mina tjejer!
 
Jag är riktigt taggad inför detta höstlovet, ska hitta på massa roliga grejer! Såklart ska jag plugga också men det kan man inte bara göra..
Igår var det min första utgång dessutom, mer om det i ett annat inlägg! Puss ♥

Höstlov


Hej, efter en dag utan skola så beger jag mig nu till stan för att handla med Olivia och Emelie! Vi ska ha lite myskväll hos Olivia i hennes lägenhet, ska bli hur mysigt som helst! Bra start på höstlovet! Massa pussar!

Nej men hej

Heej på er, som ni märker är bloggen inte riktigt så kul som det var innan. Min blogg är för tillfället ett ställe som jag skriver av mig när jag har tid - som nu. Jag tycker själv att en blogg ska innehålla mer än bara vardag men min är bara vardag för tillfället.. Hoppas att jag får tillbaka suget snart.
Min vecka? Jag kan ju kortfattat säga att min vecka har bestått utav Fredrik hur konstigt det än låter. Spenderat så mycket tid jag har kunnat med honom då han åker till Spanien imorgon bitti.. Alltid lika jävla jobbigt, men ibland är det bra när man spenderar tid ifrån varandra också..
Min vecka har i alla fall sett ut såhär. Efter skolan i måndags fikade jag med Fredrik & Jacob, efter en super mysig fika så gick vi upp till Simons lägenhet där vi spenderade natten tillsammans med Lisa & Simon. Vi åt BK och kollade på Paradise Hotel. På tisdagen sjukanmälde jag mig för att jag vakna med sådan migrän. Spenderade dagen i lägenheten tillsammans med Fredrik, Jacob och Simon. Men vid middagstid åkte jag och Fredrik hem. Ända sedan i tisdags sov jag hos Fredrik.

Igår kom han hit, vi pluggade och fikade lite och senare mot kvällen köpte vi BJ och kollade på Paradise ihop. Älskar att bara bädda ner sig nyduschad med glass, sin kärlek och kolla på tv. Kan avsluta ens dag så väl.
Mycket snack om Fredrik nu ja, men veckan framöver kommer det tyvärr inte bli så mycket Fredrik som sagt.
 
Höstlovet kommer att spenderas med mina fantastiska vänner, äntligen får jag tid över till de jag älskar mest men som jag tyvärr inte alltid har så mycket tid över åt. Kommer behöva plugga liite, men bara liite. Annars kommer det bara vara vänner och familj som står på schemat att umgås med.
 
Hoppas ni alla mår bra, jag mår toppen! Massa pussar ♥

Födelsedagsfest








Heeej! Helgen är inte slut än men jag är redan heelt slut.. Denna veckan har jag och mamma planerat in massor inför min födelsedagsfest som jag hade här i fredags! Det var den absolut bästa och mest perfekta födelsedagen!! Bjöd mina närmsta vänner till festen och oj så kul vi hade!!! Började även kvällen med en tjejmiddag, 14 favorit tjejer var hos mig vid 7. Vi åt massa god mat, hemmagjord pizza med annat plock som melon osv! 

På morgonen däremot vaknade jag upp bredvid min kärlek, åt födelsedagsfrukost och tog ledigt från skolan för att hinna med allt.. Det är MYCKET att stå i innan en fest! En vecka innan började vi liksom planera mat osv... Fick massa fina presenter och hade en perfekt dag, kväll & natt med alla mina fina! Så jävla lycklig, så glad och så nöjd!!! Nu väntas släktkalas och sen plugg.. Massa pussar!! 

Det närmar sig


Hej på er, mår ni bra? Jag mår jätte bra, tisdagen är avklarad och vi närmar oss fredag! Efter skolan mötte jag upp mamma på Frölunda torg, vi köpte det sista inför på fredagen. 
Imorgon är det onsdag och då väntas en vanlig skoldag och sedan ska jag träffa min prins!!! Äntligen!!! 
Nu ska jag äta kvällsmat, hörs imorgon! 

13:e oktober






Godkväll! Ligger just nu nerbäddad i soffan och har precis ätit en god hamburgarmiddag. Inget plugg gjordes idag vilket var grymt skönt, planerade lite inför min födelsedag på fredag vilket är så grymt kul! 
Känns så lustigt att jag äntligen ska bli 18, när man pratat om det så har det alltid varit så många månader men nu är det bara 3 dagar kvar! Dags att börja fundera på vad man önskar sig kanske.. 
Hoppas ni har fått en bra start på eran måndag! 

Lördagens festligheter








Godmorgon! Har ni haft en bra helg? Det har jag! I lördags firade vi Julias 18-års dag, det var riktigt roligt!! Med bål, plockmat och massa annat gott så hade vi en riktigt rolig lördag! Natten slutade med att jag träffade Fredrik och spenderade natten med honom. Hade verkligen en jätte bra lördag! Igår var jag med Fredrik, vi tog en lång sovmorgon och vid 4 var jag hemma! Pluggade, städade och fick några söndag sysslor gjorda!
Nu har vi en ny vecka framför oss, hoppas den går fort för jag ser fram emot helgen!
Hör av mig ikväll!

Helgen börjar bra


Heej, blir ett litet nattinlägg nu innan sängen för att jag har glömt av bloggen (som vanligt..) 
Efter skolan åt jag tillsammans med Emelie och sedan gick vi runt i butiker tills det var dags att åka hem! Vid sju var jag hemma och då hade mamma dukat upp massa italiensk plockmat vilket satt perfekt! Lite spontant senare in på kvällen träffade jag Bella och vi hade en super mysig myskväll! Älskar att bara kunna träffa min tjej och bara snacka om livet - på en fredag! Utan att ha ångest över att fredagen går åt spillo! Det gjorde den verkligen inte!

Imorgon väntas massa småsaker som ska göras och på kvällen ska jag på lite födelsedagskrök, mingel hos Julia! Hon fyller nämligen 18!!! Som jag gör om 6 dagar, ÄNTLIGEN! Som jag väntat alltså.. 
Nu ska jag bädda ner mig och sova, godnatt!

Fredag igen?

Igår stod jag på gymansiemässan vilket var riktigt kul men oj vad trött man blev i huvudet.. Efter skolan mötte jag upp Fredrik och var med honom resten utav kvällen. 
 
-Godmorgon! Just nu har jag bäddat ner mig i soffan med massa god frukost och ska kika på TVD. Den andra episodesen släpptes inatt så det ska bli spännande att få kolla på den, trodde aldrig TVD skulle bli såhär spännande. Alltid sett det som en ganska mesig vampyr serie då jag har kikat på TB vid sidan av. Men nu dom senaste säsongerna så är allt mycket mer spännande! 
 
Jag börjar i alla fall halv 3 idag som jag gör varenda fredag på sen vecka, efter skolan ska jag vara med Anja och Emelie! Ska bli super mys, ha en fin fredag!♥

Höst









Onsdag

Heej alla, hur mår ni? Jag mår helt okej, stannande hemma från skolan igår för att jag kände verkligen inte för att gå till skolan. Det är mycket kring Caroline fortfarande som pågår, även om sorgen för henne har lagt sig så är det mycket annat som pågår. Mycket som påverkar mig och kommer upp till ytan igen. Jag spenderade i alla fall natten hos Fredrik och vaknde då hos honom igår och var med honom hela dagen. Jacob kom förbi med pizza till lunch och det var jätte mysigt. Fram emot kvällen kom även Eric och vi alla fyra satt med varsit plugg och pluggade. Sedan kikade vi på PH och åt massa gott som vi hade varit iväg och handlat. 
 
Nu har vi svenska lektion och vid 4 ska jag träffa Ulrika och åka med henne hem. Eftersom att det har hänt lite mer småsaker kring hela Caroline situationen ville jag träffa henne. 
Hoppas ni har haft en bra start på veckan, imorgon väntas en ny torsdag vilket innebär Gymnasiemässa för min del. Puss ♥

Söndagens bilder








Rummet

 
 

Baka med bästis

 
Min otroligt vackra vän, som jag älskar dig! ♥
Heej på er, jag har haft en jätte bra helg!
I fredags träffade jag Fredrik och senare på kvällen myste jag kvällen ut tillsammans med Bella. Igår kom Ulrika till mig vid två och bakade bullar. När vi hade bakat klart åkte vi hem till Carolines familj - Affi och Hampus. Vi tog med oss några utav bullarna dit och bjöd på, det var ju faktiskt kanelbullensdag! Vi spenderade kvällen ihop med dom tills klockan blev 10 och det var dags att dra sig mot Fredrik. 
Sov hos min prins inatt och har även varit med honom hela dagen. Vi pluggade lite men om vi fick något plugg gjort är en bra fråga.. Vi gick i alla fall en jätte mysig promenad i höstsolen, hade en riktigt bra söndag tillsammans med min kärlek!
 
Nu däremot är jag hemma och ska strax ladda upp för lite TVD!! Ny säsong, helt sjukt hur fort det har gått!! Ska i alla fall mumsa i mig det sista godiset jag har kvar och kika på den första episoden! Hoppas ni haft en bra helg, imorgon väntas en ny vecka! Godnatt!♥

Kanelbullensdag


Heej, just nu är Ulrika hemma hos mig! Jag hämtade upp henne vid två tiden och ända sedan dess har vi påbörjat att baka kanelbullar och ätit lunch. Bullarna är nu på jäsning och senare ska vi hem till Caroline för att bjuda på bullarna! Ska bli trevligt! Hör av mig sedan, puss!

HEJ







Hejsan, lovade er massa blogginlägg men så blev det inte.. Bloggen är tyvärr inte prio ett och inspirationen är inte på topp tyvärr. Men det jag kan meddela er är att min dag har varit jätte bra, vaknade brevid min kärlek imorse och sedan har dagen bara varit bra! Sista lektionen var inställd så jag gick bara från 8-11, sjukt skönt! Åkte hem och fick gjort massa sysslor som städ, tvätt och plugg gjort. Bakade även och satt ute i solen och njöt! Höstsolen är så underbar!

Nu ska jag strax sova efter lite hemmaspa! Badat bubbelbad, haft ansiktsmask och legat på spikmattan. En underbart skön kväll och imorgon är det fredag! Underbart!! 
Hoppas ni har haft en bra dag ni med, puss!

RSS 2.0